back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Antonescu a fost un adevarat patriot?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:04

Nu ai cum sa-i bagi pe toti, nu ai cum sa-i prinzi pe toti.....cand iti fura sapca din cap, bicicleta, iti sparge geamul, se bat cu roamni sau intre ei.....ii mai gasesti tu dupa ? ai probe ?....sa fim seriosi.....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:10

De la: vladidec, la data 2009-09-07 22:04:45Nu ai cum sa-i bagi pe toti, nu ai cum sa-i prinzi pe toti.....cand iti fura sapca din cap, bicicleta, iti sparge geamul, se bat cu roamni sau intre ei.....ii mai gasesti tu dupa ? ai probe ?....sa fim seriosi.....
Era vorba de infractorii adevarati,cunoscuti si dovediti.Cei pe care justitia nu vrea sa-i prinda..Asa ca,sa fim seriosi,nu furtul de caciuli si biciclete reprezinta o problema in tara asta.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:27

De la: aureldimaa, la data 2009-09-07 22:10:11
De la: vladidec, la data 2009-09-07 22:04:45Nu ai cum sa-i bagi pe toti, nu ai cum sa-i prinzi pe toti.....cand iti fura sapca din cap, bicicleta, iti sparge geamul, se bat cu roamni sau intre ei.....ii mai gasesti tu dupa ? ai probe ?....sa fim seriosi.....
Era vorba de infractorii adevarati,cunoscuti si dovediti.Cei pe care justitia nu vrea sa-i prinda..Asa ca,sa fim seriosi,nu furtul de caciuli si biciclete reprezinta o problema in tara asta.

Stai ca vb de douaa lucruri diferite....eu vb de tigani...Dar nu-i nimic, neimportant....nu asta e problema...trecem la politica, si alegem de aici alt subiect....gen Basescu, Vadim, Elena Udrea etc....ca nu ducem lipsas, si-l discutam pana il facem si pe acesta neimportant. Si uite asa, tipic romanilor, le discutam , le ignoram etc...Si astia isi vor face treaba mai departe.... Lasi mai sunt unii, si in discutii dar ce sa mai zic de fapte... Tacerea e de aur nu ? ..... Intodeauna ne-am multumit cu promisiuni, si cu putin....si de asta avem parte.... Pana cand ai sa ignori probleme ? Daca nici astea "mici" nu le poti rezolva....mai ai tupeul sa arati cu degetul spre varf ?....Eu unu nu mai tac....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:52

De la: vladidec, la data 2009-09-07 22:27:44
De la: aureldimaa, la data 2009-09-07 22:10:11

Stai ca vb de douaa lucruri diferite....eu vb de tigani...Dar nu-i nimic, neimportant....nu asta e problema...trecem la politica, si alegem de aici alt subiect....gen Basescu, Vadim, Elena Udrea etc....ca nu ducem lipsas, si-l discutam pana il facem si pe acesta neimportant. Si uite asa, tipic romanilor, le discutam , le ignoram etc...Si astia isi vor face treaba mai departe.... Lasi mai sunt unii, si in discutii dar ce sa mai zic de fapte... Tacerea e de aur nu ? ..... Intodeauna ne-am multumit cu promisiuni, si cu putin....si de asta avem parte.... Pana cand ai sa ignori probleme ? Daca nici astea "mici" nu le poti rezolva....mai ai tupeul sa arati cu degetul spre varf ?....Eu unu nu mai tac....
Poti sa taci sau nu.Vorbele nu valoreaza doi bani.Eu,aluia de-mi fura caciula ii sparg dintii,nu-l omor si nici nu astept vreun ''Antonescu'' s-o faca.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 07:51

Ok, ca tine reactioneaza multa lume....dar ce ne facem cu coruptia la nivel inalt ? mafia etc ? astia distrug vieti, nu cauciucuri.... cu astia ce solutii avem ? daca nu ne unim fortele.....cum altfel ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:44

De la: vladidec, la data 2009-09-07 21:44:20
De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 19:47:12
De la: vladidec, la data 2009-09-07 14:55:58
De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 14:09:22
De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari

A omorat Antonescu evrei si tigani ?Da sau nu ?

NU DESTUI

Tu cu astfel de mentalitati vrei romani in jurul aburelii (nu stiu cum sa o numesc altfel) tale ?Vei gasi destui,ii vei gasi pe toti aia pe care ii evit eu .

"Tiganii" reprezinta un subiect sensibil pntru tine observ....nu mai am forta sa discut cu nimeni pe tema asta. Sunt sigur ca habar nu ai de ce inseamna sa traiesti printre ei !!!! daca ai unii vecini asta inseamna ca stii despre ce vorbesti ? Casca ochii domnule Vanea, priveste in jurul tau si scrie totul pe un caiet... Cate reportaje din "afara", s-au facut pe tema lor ? Cat bine au creat ei Romaniei ? cat de domni si doamne sunt ei ? Cate scandaluri cu arme si cutite ai vazut ? Cate de "jmecheri" sunt ei si manelele lor ? Nimic, absolut nimic bun, nu au creeat, ci distrug totul in jurul lor. Si tu ca MARE PATRIOT CE ESTI !!! dupa atata timp, spui ca sunt discriminati ? Nu domnule Vanea, discriminatul su eu in tara mea....Am COPILARIT IN FERENTARI, ZETARI, RAHOVA, si am vazut toate zonele acelea....ani de zile domnule VANEA, DAIA MA APUCA SPUMELE CAND mai rasare unu ce zice ca stie despre ce vorbeste !!!! Am vazut cum se fura prostituatele, am vazut cum s-au taiat pentru un loc de vanzare mai bun in piata, am vazut cum se comporta cu romanii, am vazut cum fura, am vazut cum fac la bautura, am vazut cum alearga cu caii si carutele printre masini etc... Pana si in cartierul unde locuiesc, traiesc vreo 20, de-i stie tot cartierul !!! 10.000 de oameni ii cunosc pe astia 20.....dar nu ca au facut ceva bun....iti imaginezi....priveste numai de la 9am, cate stiri despre tigani ai primit in ultimile 4 saptamani....citeste-le domnule Vanea....Va e frica sa spune-ti adevarul. Ai mei bunici au ajutat la infiintarea uni scoli speciale pentru rromi in Ferentari, cu bani romanesti, europeni, fonduri fundatii....mai mult de 4 ani nu stau acolo, si cand vin, vin pentru mancare si ajutoare....stiu ce inseamna, sunt precum rasele de caini....unii sunt cuminti si invata repede altii nu...Tiganii genetic vorbind nu vor munca, si nu pot fi educati.....incetati cu 2-3 exemple ....eu vorbesc aici de miii.....Craiova, Bucurestiul, si sute de sate sunt disperate din cauza lor....doar cand se mai face o crima doua, auzi la stiri...Cum naiba se intampla ca dumneata nu te-ai ciocnit pana acum de ei ? Ori nu dai importanta, ori ii ocolesti.....
Eu unu NU VREAU SA MAI PERMIT UNA CA ASTA, EI SA SE FEREASCA DE NOI, NU ROMANII DE EI !!! Sa isi vada de treaba lor, in legea lor, dar cand ma afecteaza pe mine si tara mea.....au intrecut orice masura....ASTA E ADEVARUL DOMNULE VANEA.....si daca refuzi sa-l vezi....esti tradator de tara....si asta nu o sa uit la nimeni !!!!!! Gata cu iertarile, gata cu spagile, gata cu ignoranta....DISCIPLINA, PATRIOTISM, MUNCA, SI RESPECT, LIBERTATEA CUVANTULUI SI PERSOANEI.......ASTA ESTE ROMANIA MEA.....
Sunt curios ce inteleg unii prin LIBERTATEA CUVANTULUI SI A PERSOANEI.....

Eu unu vad asa : Esti liber sa tipi, sa urlii sa bei, sa iti pui si un rahat pe cap, sa faci tot ceea ce vrei, ATAT TIMP CAT NU INFLUENTEAZA / ATACA / SAU INCALCA DREPTURILE ORI LIBERTATEA ALTEI PERSOANE !!!

Si care este legatura cu OMORATUL evreilor si tiganilor despre care ai spus ca Antonescu nu a omorat destui ?Si care este logica pentru care daca nu iti dau tie dreptate sunt "tradator de tara"?Ai ajuns cumva sa te crezi tu "tara"?In cazul asta vezi ca ai niste probleme serioase!Esti cam dictator mai Vlad,esti cam dictator si cam setos de sange ,doua insusiri pe care le pot specula foarte bine aia care te intoxica cu prostii si care fac dintr-un roman tanar o masinarie lipsita de suflet si violenta care le propaga lor ideile de doi bani.

mihaivilcu2004

153 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:15

sunt multe acte doveditoare cum ca Maresalul a salvat multi evrei de la deportare, moarte,etc.
Dar trebuie sa va raportati la vremurile acelea cand toti erau gata sa ne distruga: au si impartit tara dealtfel. A fost omul potrivit la locul potrivit. Trebuie sa fim mandrii de inaintasii nostri caci au avut curajul sa actioneze .
Decat sa stam sa despicam firul in patru mai bine puneti-va o intrebare:
Ce fapta de curaj ati facut voi pentru tara sau pentru copii vostri ca sa dormiti linistiti ca acestia vor avea un viitor? E usor sa critici! FAPTE NU VORBE!!!!

mihaivilcu2004

153 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:28

vaneamarin, daca poti sa intelegiceva din ce spunem noi astia...nationalisti este bine. daca nu lasa-ne . Din curiozitate cati ani ai? 50? Inteleg ca ai trecut prin multe pana la varsta asta si te framanta rau de tot daca Maresalul a omorat evrei sau tigani....Foarte trist pentru tine.... La Revolutie ce faceai?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:43

Ei, hai ca exagerezi....toata lumea zice, sa dam bomba atomica peste ei, insa la momentul respectiv, nu stiu cine ar apasa "butonul"...Ca sa ma intelegi mai bine, nu mai vreau sa vad romani ce stau degeaba, si se plang, se feresc, din stiu eu ce motiv....E tara ta, a mea, a noastra, si nu vreau sa permit, sa isi bata joc de nimeni !! Nici Europa, nici Tiganii, nici Ungurii, nici Romanii, nici Politicienii...Asta inseamna ca sunt dictator ? Sti cum sta treaba ?
Romanul vrea :
Sa nu mai fie caini vagabonzi ! Ok...Dar nu sa-i omoram, nu sa-i castram ca nu avem bani, iar de construit un spatiu special, nu mai zic...costurile sunt uriase. Sa punem noi bani pentru asta ? Iar nu merita, caci suntem saraci...
Ne-am saturat de corupti si politica romaneasca : Dar nu avem ce face !...oare ce e acum la TV ?
Vrem curatenie pe strazi ! Dar tot tu arunci ambalajele pe jos, ca daca nu pune nimni un cos de gunoi exact unde imi vine mie sa arunc...
Vrem salarii mai mari ! Dar de la 10 dimineata stai cu ochii pe ceas...
Vrem o viata mai buna.....dar ii votezi tot pe ei....
Vrei o imagine mai buna, sa fi mandru ca esti roman....dar cum daca nu ajuti la punctele de mai sus ?... Cum am mai zis de mii de ori....nu ai dreptul sa te plangi, astepti ca altul sa faca totul pentru tine, mai mult de atat, daca acesta se afla la inceput, si daca va da gres, vei rade mereu de el !!! ...macar unii au vointa domnilor...si daca "Doamne fereste ", va reusii ceva, sa vezi cati "eroi" vor iesii in fata...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:44

De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-08 09:28:04vaneamarin, daca poti sa intelegiceva din ce spunem noi astia...nationalisti este bine. daca nu lasa-ne . Din curiozitate cati ani ai? 50? Inteleg ca ai trecut prin multe pana la varsta asta si te framanta rau de tot daca Maresalul a omorat evrei sau tigani....Foarte trist pentru tine.... La Revolutie ce faceai?

Seminte si discutii.....

LUPULUS

14 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 10:18

De la: vaneamarin, la data 2009-09-08 08:44:57
De la: vladidec, la data 2009-09-07 21:44:20
De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 19:47:12
De la: vladidec, la data 2009-09-07 14:55:58
De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari

NU DESTUI

Tu cu astfel de mentalitati vrei romani in jurul aburelii (nu stiu cum sa o numesc altfel) tale ?Vei gasi destui,ii vei gasi pe toti aia pe care ii evit eu .

"Tiganii" reprezinta un subiect sensibil pntru tine observ....nu mai am forta sa discut cu nimeni pe tema asta. Sunt sigur ca habar nu ai de ce inseamna sa traiesti printre ei !!!! daca ai unii vecini asta inseamna ca stii despre ce vorbesti ? Casca ochii domnule Vanea, priveste in jurul tau si scrie totul pe un caiet... Cate reportaje din "afara", s-au facut pe tema lor ? Cat bine au creat ei Romaniei ? cat de domni si doamne sunt ei ? Cate scandaluri cu arme si cutite ai vazut ? Cate de "jmecheri" sunt ei si manelele lor ? Nimic, absolut nimic bun, nu au creeat, ci distrug totul in jurul lor. Si tu ca MARE PATRIOT CE ESTI !!! dupa atata timp, spui ca sunt discriminati ? Nu domnule Vanea, discriminatul su eu in tara mea....Am COPILARIT IN FERENTARI, ZETARI, RAHOVA, si am vazut toate zonele acelea....ani de zile domnule VANEA, DAIA MA APUCA SPUMELE CAND mai rasare unu ce zice ca stie despre ce vorbeste !!!! Am vazut cum se fura prostituatele, am vazut cum s-au taiat pentru un loc de vanzare mai bun in piata, am vazut cum se comporta cu romanii, am vazut cum fura, am vazut cum fac la bautura, am vazut cum alearga cu caii si carutele printre masini etc... Pana si in cartierul unde locuiesc, traiesc vreo 20, de-i stie tot cartierul !!! 10.000 de oameni ii cunosc pe astia 20.....dar nu ca au facut ceva bun....iti imaginezi....priveste numai de la 9am, cate stiri despre tigani ai primit in ultimile 4 saptamani....citeste-le domnule Vanea....Va e frica sa spune-ti adevarul. Ai mei bunici au ajutat la infiintarea uni scoli speciale pentru rromi in Ferentari, cu bani romanesti, europeni, fonduri fundatii....mai mult de 4 ani nu stau acolo, si cand vin, vin pentru mancare si ajutoare....stiu ce inseamna, sunt precum rasele de caini....unii sunt cuminti si invata repede altii nu...Tiganii genetic vorbind nu vor munca, si nu pot fi educati.....incetati cu 2-3 exemple ....eu vorbesc aici de miii.....Craiova, Bucurestiul, si sute de sate sunt disperate din cauza lor....doar cand se mai face o crima doua, auzi la stiri...Cum naiba se intampla ca dumneata nu te-ai ciocnit pana acum de ei ? Ori nu dai importanta, ori ii ocolesti.....
Eu unu NU VREAU SA MAI PERMIT UNA CA ASTA, EI SA SE FEREASCA DE NOI, NU ROMANII DE EI !!! Sa isi vada de treaba lor, in legea lor, dar cand ma afecteaza pe mine si tara mea.....au intrecut orice masura....ASTA E ADEVARUL DOMNULE VANEA.....si daca refuzi sa-l vezi....esti tradator de tara....si asta nu o sa uit la nimeni !!!!!! Gata cu iertarile, gata cu spagile, gata cu ignoranta....DISCIPLINA, PATRIOTISM, MUNCA, SI RESPECT, LIBERTATEA CUVANTULUI SI PERSOANEI.......ASTA ESTE ROMANIA MEA.....
Sunt curios ce inteleg unii prin LIBERTATEA CUVANTULUI SI A PERSOANEI.....

Eu unu vad asa : Esti liber sa tipi, sa urlii sa bei, sa iti pui si un rahat pe cap, sa faci tot ceea ce vrei, ATAT TIMP CAT NU INFLUENTEAZA / ATACA / SAU INCALCA DREPTURILE ORI LIBERTATEA ALTEI PERSOANE !!!

Si care este legatura cu OMORATUL evreilor si tiganilor despre care ai spus ca Antonescu nu a omorat destui ?Si care este logica pentru care daca nu iti dau tie dreptate sunt "tradator de tara"?Ai ajuns cumva sa te crezi tu "tara"?In cazul asta vezi ca ai niste probleme serioase!Esti cam dictator mai Vlad,esti cam dictator si cam setos de sange ,doua insusiri pe care le pot specula foarte bine aia care te intoxica cu prostii si care fac dintr-un roman tanar o masinarie lipsita de suflet si violenta care le propaga lor ideile de doi bani.
Adevarul este ca nici ciinii nui suporta,ar trebui educati,reprezentantii lor primesc fonduri dar caracterul lor tot tiganesc ,face ca etnia sa fie tot de nimic.Cuvintul tigan inseamna in tiganeste "om de rahat"mai greu de modelat

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 12:22

De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-08 09:28:04vaneamarin, daca poti sa intelegiceva din ce spunem noi astia...nationalisti este bine. daca nu lasa-ne . Din curiozitate cati ani ai? 50? Inteleg ca ai trecut prin multe pana la varsta asta si te framanta rau de tot daca Maresalul a omorat evrei sau tigani....Foarte trist pentru tine.... La Revolutie ce faceai?

La Revolutie faceam ca prostul niste patrule civile prin oras ca sa prind teroristi .Imi este jena dar asta este adevarul.Tu ce faceai ,a fost parca revolutie si prin Ploiesti, nu ?Cred ca la cei 15 ani pe care ii aveai atunci ai luptat si tu mult pentru tara cu prietenii tai din cartier.

In ce priveste nationalistii ,nu contest nimanui dreptul de a fi nationalist .Constest insa rasismul,antisemitismul,xenofobia,ura,lipsa de inteligenta,violenta si ideea ca cine nu gandeste ca mine este o lichea .Si mai contest ceva Mihai ,mai contest orbirea care pe unii ii face sa nu sesizeze ca vietile oamenilor ,indiferent de rasa lor,sunt o problema care trebuie sa ne framante pe toti.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 12:39

De la: LUPULUS, la data 2009-09-08 10:18:10Adevarul este ca nici ciinii nui suporta,ar trebui educati,reprezentantii lor primesc fonduri dar caracterul lor tot tiganesc ,face ca etnia sa fie tot de nimic.Cuvintul tigan inseamna in tiganeste "om de rahat"mai greu de modelat

Pe naiba ,majoritatea cainilor latra la toti oamenii amarati si cu bagaje,nu doar la tigani.Probabil simt nesiguranta lor .Daca se da tiganul jos din Jeep si paseste sigur pe el cu burta inainte si mandru de aurul de la gat sa vezi tu ca nu il mai latra cainii.Pe scurt si canii si oamenii care latra aiurea latra dintr-un singur motiv:SUNT JAVRE!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:00

E....acum ajungem la "miezul" diferentei dintre noi domnule Vanea...era prea ciudat, si Dvs, si eu, vrem acelasi lucruri , (dar totusi ne scoatem ochii ) : O Romanie mai buna....tot ce difera sunt modurile de a ajunge acolo ! Scopu scuza mijloacele ?...oare se aplica aici ?
Din ce inteleg (si va multumesc pentru discutii), Dvs. vrei pe calea vorbelor, si a gandirii sa schimbati lumea ! Eu zic, din contra, toata lumea cunoaste definitia, si modalitatea de a ajunge o tara capabila, respectata, si "normala". Degeaba, toata lumea ar gandii ca Dvs, iar in momentul cand vine unu si ii pune'n fata "verzisorii" ori ridica tonul la el, se pierde, si isi vede de treaba ! Vezi tu, deobicei ce se folosesc de vorbe, si "meditatii" sunt cei ce fac cel mai putin..."Fa ce zice preotul, nu ce face !" Si daca domnule Vanea ai incerca sa faci ceva, dupa gandirea dvs, veti afla imediat ca nu vor exista sanse de izbanda, nu vei reusii sa-i impaci pe toti. Cauza ? prea diferiti ! Unii au interese sa ramana situatia asa, altii nu, altii vor sa ajute tiganii, altii nu, altii fug din tara, altii nu, altii vor sa vorbeasca, altii nu...E greu....foarte greu, chiar imposibil sa te intelegi cu toti. Deaceea eu vad o singura optiune de a duce totul la bun sfarsit ! Respectarea legilor !!! SI MODIFICAREA LOR unde trebuie !!!
Domnul Vanea merge cu vorba buna in centrul capitalei sa scoata tiganii ce traiesc acolo fara acte, fara posturi de munca, si din cersit....Iti uram succes...
Domnul Vladidec, merge cu Mascatii, armata, tancuri si si bilete-dus, de tren....(locatia ? periferie...) Ai acte ? ramai, nu ? La revedere....
Coruptie ??? Dovezi ? puscarie.....
Spaga ? dovezi ? puscarie. ...
Iar pentru cei ce "apara legea", sentinte de 3x mai aspre....
Astea sunt doar cateva exemple....SI POLITIA SA NU STEA LA DISCUTII, cand esti somat de politist ai inlemnit domnule.....ce e aia sa te urci in masina, injuri si pleci (caz recent la stiri)....NU TREBUIE SA MAI TOLERAN NIMIC, pana nu se triaza tara asta !!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:56

De la: vladidec, la data 2009-09-08 14:00:51E....acum ajungem la "miezul" diferentei dintre noi domnule Vanea...era prea ciudat, si Dvs, si eu, vrem acelasi lucruri , (dar totusi ne scoatem ochii ) : O Romanie mai buna....tot ce difera sunt modurile de a ajunge acolo ! Scopu scuza mijloacele ?...oare se aplica aici ?
Din ce inteleg (si va multumesc pentru discutii), Dvs. vrei pe calea vorbelor, si a gandirii sa schimbati lumea ! Eu zic, din contra, toata lumea cunoaste definitia, si modalitatea de a ajunge o tara capabila, respectata, si "normala". Degeaba, toata lumea ar gandii ca Dvs, iar in momentul cand vine unu si ii pune'n fata "verzisorii" ori ridica tonul la el, se pierde, si isi vede de treaba ! Vezi tu, deobicei ce se folosesc de vorbe, si "meditatii" sunt cei ce fac cel mai putin..."Fa ce zice preotul, nu ce face !" Si daca domnule Vanea ai incerca sa faci ceva, dupa gandirea dvs, veti afla imediat ca nu vor exista sanse de izbanda, nu vei reusii sa-i impaci pe toti. Cauza ? prea diferiti ! Unii au interese sa ramana situatia asa, altii nu, altii vor sa ajute tiganii, altii nu, altii fug din tara, altii nu, altii vor sa vorbeasca, altii nu...E greu....foarte greu, chiar imposibil sa te intelegi cu toti. Deaceea eu vad o singura optiune de a duce totul la bun sfarsit ! Respectarea legilor !!! SI MODIFICAREA LOR unde trebuie !!!
Domnul Vanea merge cu vorba buna in centrul capitalei sa scoata tiganii ce traiesc acolo fara acte, fara posturi de munca, si din cersit....Iti uram succes...
Domnul Vladidec, merge cu Mascatii, armata, tancuri si si bilete-dus, de tren....(locatia ? periferie...) Ai acte ? ramai, nu ? La revedere....
Coruptie ??? Dovezi ? puscarie.....
Spaga ? dovezi ? puscarie. ...
Iar pentru cei ce "apara legea", sentinte de 3x mai aspre....
Astea sunt doar cateva exemple....SI POLITIA SA NU STEA LA DISCUTII, cand esti somat de politist ai inlemnit domnule.....ce e aia sa te urci in masina, injuri si pleci (caz recent la stiri)....NU TREBUIE SA MAI TOLERAN NIMIC, pana nu se triaza tara asta !!!!

Stiu Vlad ca vrem aceleasi lucruri,respectiv o Romanie mai buna ,nu m-am indoit niciodata de asta .Intr-adevar,modul in care vedem realizata aceasta Romanie este diferit .Cu aplicarea legii iti dau dreptate ,trebuie sa se faca ferm,"fara discutii", insa intr-un mod identic pentru toti romanii indiferent de etnie sau de pozitia sociala .Ca este tigan ,ungur sau roman nu conteaza !Ca este cea mai amarata baba din sat sau presedintele tarii nu conteaza!

De fapt nu avem o Romanie minunata dintr-un singur motiv Vlad:astia suntem si avem tara pe care ne-o meritam !Vrem o Romanie perfecta fara insa sa incercam sa ne facem treaba perfect la servici spre exemplu .Vrem o Romanie in care legea sa se respecte dar mai toti depasim viteza legala cand avem ocazia,parcam ilegal,cerem avantaje ilegale si dam spagi .Vrem sa fim civilizati dar sorbim din ochi scandalurile politice oferite cu darnicie la TV.Ne pretindem un popor religios in proportie de 90% dar traim din ura .Ne place mereu sa dam vina pe tigani,unguri ,pe Europa,Rusia ,comunism,etc dar adevarul asta este :AVEM CE NE CONSTRUIM SINGURI .

Vlad,poate cineva sa omore toti tiganii ,poate pune toti ungurii sau rusii cu botul pe labe ,lucrurile nu se vor schimba in Romania .Se vor schimba doar cand mentalitatile romanilor se vor schimba ,cand ne vom educa ca popor civilizat,harnic si european .

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 15:27

CORECT !!! ABSOLUT CORECT...insa ca sa ajungem acolo, ca toti sa gandeasca asa, trebuie sa dispara inca vreo 2 generatii de oameni. Singurii care mai pot schimba ceva, sunt tinerii.....sunt singurii ce pot schimba ceva. Numai un tanar poate fi "naiv", "nebun","patriot" incat sa incerece !!!! Restul s-au impacat cu viata de acum....si nu-i invinuiesc, au familii, copii, probleme mai serioase decat sa faca ceva pentru tara....Deaceea zic, aveti incredere in tineri....sustinei ca sunt viitorul tarii..... oricat de nebuni ii crezi, drogati, cu ochii numai dupa femei, discoteci etc...dar cand vine vorba de tara, nu cred ca sunt altii mai motivati ca ei....
Cat despre tigani, aici e diferenta intre noi.....daca in roman mai am speranta, in ei nu.....nu exista natiune mai distructiva, ca a lor...si si-au facut cuib in tara noastr.....dupa a mea parere, au avut timp sa-si demonstreze calitatile....eu nu gasesc niciuna....ne fac de ras aici, si afara...Uita-te la ei in Germania, o tara ce nu arata atat de jalnic ca a noastra nu ?....Lol....de ce nu se iau dupa ei, de ce arunca si acolo gunoaiele pe jos, de ce isi fac corturi si tabere , de ce cersesc ?....Cu alte cuvinte, daca romanul maine va avea Tara Perfecta, astia o vor distruge in 2 zile.....nu exista sanse cu ei.....Pentru asta, trebuie tratati mai dur decat romanii....1 pt distructivitatea lor, 2 pentru ca sunt straini aic, 3 pentru frica/greata/renumele ce ni-l provoaca....

mihaivilcu2004

153 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 17:16

De la: vaneamarin, la data 2009-09-08 12:22:49

La Revolutie faceam ca prostul niste patrule civile prin oras ca sa prind teroristi .Imi este jena dar asta este adevarul.Tu ce faceai ,a fost parca revolutie si prin Ploiesti, nu ?Cred ca la cei 15 ani pe care ii aveai atunci ai luptat si tu mult pentru tara cu prietenii tai din cartier.

In ce priveste nationalistii ,nu contest nimanui dreptul de a fi nationalist .Constest insa rasismul,antisemitismul,xenofobia,ura,lipsa de inteligenta,violenta si ideea ca cine nu gandeste ca mine este o lichea .Si mai contest ceva Mihai ,mai contest orbirea care pe unii ii face sa nu sesizeze ca vietile oamenilor ,indiferent de rasa lor,sunt o problema care trebuie sa ne framante pe toti.

Aveam vro 17 anisori si gandeam mai mult ca altii maturi. Citeam multa istorie si mai intelegeam si cate ceva ...
A fi nationalist , a iti iubi tara si neamu' nu este o crima, o rusine. Trebuie sa ne respectam inaintasii cu tot ce au facut bun pentru tara. Schimbarea trebuie sa vina de la noi romanii, prin educatie, prin cultura... Mai intreb odata... poate sa-mi spuna cineva ce a facut concret pentru a-si ajuta tara?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 17:37

vaniusca !!!!!!!!!!!!AI REUSIT IAI FACUT TOPIC VOPSITURII TALE DE SEF ???????????? ANTONESCU CEL MITITEL CA SI TINE DEALTFEL......... SI SPUI CA AI LUPTAT LA SCANDALUL DIN 89.......... AI FOST DE PARTEA ...CUI ???? TU STII DUPA ATATIA ANI ??????????? NU POTI RASPUNDE CA ERAI RUS PE ATUNCI SI NU STIAI RO. ...........DE ATUNCI AI RAMAS IN RO. SA TE ASIGURI CA TREABA MERGE BINE DIN PUNCTUL VOSTRU DE VEDERE !!!!!!!!!!!!! BAI FRATE CE SACRIFICIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:26

De la: 9am056627, la data 2009-09-08 17:37:55

vaniusca !!!!!!!!!!!!AI REUSIT IAI FACUT TOPIC VOPSITURII TALE DE SEF ???????????? ANTONESCU CEL MITITEL CA SI TINE DEALTFEL......... SI SPUI CA AI LUPTAT LA SCANDALUL DIN 89.......... AI FOST DE PARTEA ...CUI ???? TU STII DUPA ATATIA ANI ??????????? NU POTI RASPUNDE CA ERAI RUS PE ATUNCI SI NU STIAI RO. ...........DE ATUNCI AI RAMAS IN RO. SA TE ASIGURI CA TREABA MERGE BINE DIN PUNCTUL VOSTRU DE VEDERE !!!!!!!!!!!!! BAI FRATE CE SACRIFICIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In principiu Cifra m-ar bucura sa avem un dialog dar, din pacate, cu tine nu este posibil.Tu postezi doar ca sa injuri in slujba lui Base.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 13:28

Si Vadim ce zice ?

mihaivilcu2004

153 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 14:06

Hai sa nu ne mai sicanam intre noi! Pentru noi astia... nationalistii plin de ura antisemita samd spuneti ce atitudine ati avut pentru a va sprijini, ajuta tara intr-o situatie oarecare!?!? Sau ce idei de actiuni concrete aveti pentru a scoate la lumina tot ce-i bun din neamul acesta de daci?( nu sa ne plangem de mila pe net)

9am106385

1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:55

sunt de acord cu tine dar nu uita si ce a facut cu cetatenii de ednie rroma...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 20:36

De la: 9am106385, la data 2009-09-09 18:55:29sunt de acord cu tine dar nu uita si ce a facut cu cetatenii de ednie rroma...

Nu-i vom "neglija" ori uita niciodata !

mihaivilcu2004

153 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 10:01

De la: 9am106385, la data 2009-09-09 18:55:29sunt de acord cu tine dar nu uita si ce a facut cu cetatenii de ednie rroma...

Draga domnisoara naiva! Cine sunt "cetatenii de etnie rroma"???. TIGANII!!! Din pacate nu a facut destule. Si atata timp cat tiganii isi bat joc de legi si nu vor sa se civilizeze, distrug numele de ROMANIA nu poate nimeni sa ne impuna sa-i tinem in brate!!! Chiar asa sunteti unii de indoctrinati sa va fie mila de cei ce isi bat joc de voi si de viitorul copiilor vostri? Aveti un pic de onoare? Mai stiti din ce popor faceti parte? Asta incearca altii( romani si straini deopotriva) sa ne faca sa nu mai existam ca NATIE! Si atunci o sa devenim RROMINIA! A vazutt cineva filmul romanesc " Aceasta lehamite"? Uitati-va si aveti ce invata!

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 21:33

De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-09 14:06:04Hai sa nu ne mai sicanam intre noi! Pentru noi astia... nationalistii plin de ura antisemita samd spuneti ce atitudine ati avut pentru a va sprijini, ajuta tara intr-o situatie oarecare!?!? Sau ce idei de actiuni concrete aveti pentru a scoate la lumina tot ce-i bun din neamul acesta de daci?( nu sa ne plangem de mila pe net)
Sa nu ne mai plangem de mila,zici?Noi,urmasii dacilor,atunci cand nu ne plangem de mila,plangem si murim de grija altora.Vezi ''fratii nostri sarbi''.Chiar,de ce nu incepi sa ne spui si noua ce fapte eroice ai comis pentru tara?

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:57

Cu riscul de a supara pe multa lume , imi permit sa va atrag atentia ca acest subiect se numeste "Antonescu a fost un adevarat patriot? ".
Patriotismul ,oriunde in lumea asta, se judeca prin prisma notiunii de patriotism .Deci, balarii legate de tigani si jidani , chiar nu-si gasesc locul aici .
Acei dintre dvs. ce afirmati ca sunteti preocupati de soarta acestei tari . Cum credeti ca puteti sa rezolvati probleme mult mai spinoase, decat problema in cauza , daca dvs. nu reusiti sa va pastrati la subiect si o scapati in balarii ?.
Bine ar fi sa nu-mi dati raspuns la aceasta intrebare si sa postati in schimb la subiect .
Acelora dintre dvs. ce se simt jigniti ,le spun ca nu asta a fost intentia mea .In fond ,fain ar fi, ca din multitudinea posturilor (strict la subiect ), intr-un sfarsit ,sa se contureze o concluzie, un raspuns la titlul acestui topic.Indiferent care va fi raspunsul ,el va reflecta faptul ,ca majoritatea celor ce au postat, vad intr-un anume fel problema .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 01:14

De ce ne intrebi pe noi asta? De unde vrei sa stim noi asta, decit din auzite. De exemplu eu iti pot spune sigur ca la revolutie nu au fost 60000 morti ci vreo o mie. Atit.
Si asta spune multe despre adevarul oamenilor.
Eu unul nu m-as juca cu astfel de lucruri. Nu as vrea sa fiu in pielea celor ce eventual au mintit. Si stiu exact de ce.
si la 1907 au fost vreo 400 morti, 80% accidentale, nu 11000.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 08:27

De la: nastasemihail, la data 2009-09-11 01:14:49

De ce ne intrebi pe noi asta? De unde vrei sa stim noi asta, decit din auzite. De exemplu eu iti pot spune sigur ca la revolutie nu au fost 60000 morti ci vreo o mie. Atit.
Eu unul nu m-as juca cu astfel de lucruri. Nu as vrea sa fiu in pielea celor ce eventual au mintit. Si stiu exact de ce.

In cazul in care la procesul lui Antonescu au mintit martorii, atunci raspunsul corect este NU,Antonescu NU a omorat evrei sau tigani.Admit ca ESTE POSIBIL ca marturiile sa fie mincionase,la urma urmelor a fost un proces Stalinist iar astea cam asa decurgeau .Din pacate nu putem discuta decat pe informatiile pe care le avem ,pe istoria care ne-a fost "livrata" ,presupunerile noastra nu sunt istorie ci doar presupuneri .Stii de fapt ce ma deranjeaza Mihai ?Ma deranjeaza ca noi simtim nevoia de extreme ,daca admiram sau contestam o figura istorica vrem sau ca aceasta sa fie sau perfecta sau diabolizata.Nu punem in balanta binele si raul,atat cat le stim dintr-o istorie care poate sau nu sa fie corecta(dar care ne ofera singurele date logice prin care putem analiza o figura istorica), ci pur si simplu dam peste acea figura cu vopsea alba sau neagra sa iasa ce vrem noi .Spui ca "nu te-ai juca cu astfel de lucruri" dar te joci al dracului de bine....Acum te intreb si eu ,daca marturiile de la procese au fost adevarate?!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 08:38

De la: Rasputin, la data 2009-09-10 22:57:46Cu riscul de a supara pe multa lume , imi permit sa va atrag atentia ca acest subiect se numeste "Antonescu a fost un adevarat patriot? ".
Patriotismul ,oriunde in lumea asta, se judeca prin prisma notiunii de patriotism .Deci, balarii legate de tigani si jidani , chiar nu-si gasesc locul aici .
Acei dintre dvs. ce afirmati ca sunteti preocupati de soarta acestei tari . Cum credeti ca puteti sa rezolvati probleme mult mai spinoase, decat problema in cauza , daca dvs. nu reusiti sa va pastrati la subiect si o scapati in balarii ?.
Bine ar fi sa nu-mi dati raspuns la aceasta intrebare si sa postati in schimb la subiect .
Acelora dintre dvs. ce se simt jigniti ,le spun ca nu asta a fost intentia mea .In fond ,fain ar fi, ca din multitudinea posturilor (strict la subiect ), intr-un sfarsit ,sa se contureze o concluzie, un raspuns la titlul acestui topic.Indiferent care va fi raspunsul ,el va reflecta faptul ,ca majoritatea celor ce au postat, vad intr-un anume fel problema .

Ce intrebare clara !A FOST SAU NU ANTONESCU UN ADEVARAT PATRIOT ?Conform DEX patriotul este "cel care își iubește patria, care manifestă devotament față de poporul său".Cum poti deci spune ca discutiile despre tigani sau evrei nu au legatura cu intrebarea ta, din moment ce in notiunea de patriotism sunt incluse si devotamentul fata de poporul tau ?Vrei cumva sa spui ca cetatenii romani de etnie tiganeasca sau evreiasca nu fac parte din poporul roman ?

mihaivilcu2004

153 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 09:29

De la: vaneamarin, la data 2009-09-11 08:27:29
De la: nastasemihail, la data 2009-09-11 01:14:49

In cazul in care la procesul lui Antonescu au mintit martorii, atunci raspunsul corect este NU,Antonescu NU a omorat evrei sau tigani.Admit ca ESTE POSIBIL ca marturiile sa fie mincionase,la urma urmelor a fost un proces Stalinist iar astea cam asa decurgeau .Din pacate nu putem discuta decat pe informatiile pe care le avem ,pe istoria care ne-a fost "livrata" ,presupunerile noastra nu sunt istorie ci doar presupuneri .Stii de fapt ce ma deranjeaza Mihai ?Ma deranjeaza ca noi simtim nevoia de extreme ,daca admiram sau contestam o figura istorica vrem sau ca aceasta sa fie sau perfecta sau diabolizata.Nu punem in balanta binele si raul,atat cat le stim dintr-o istorie care poate sau nu sa fie corecta(dar care ne ofera singurele date logice prin care putem analiza o figura istorica), ci pur si simplu dam peste acea figura cu vopsea alba sau neagra sa iasa ce vrem noi .Spui ca "nu te-ai juca cu astfel de lucruri" dar te joci al dracului de bine....Acum te intreb si eu ,daca marturiile de la procese au fost adevarate?!

Maresalul Antonescu a fost un om ca oricare altul, cu bune si rele care la momentul acela actionat cum a crezut el ca e mai bine pentru tara. Asa si cum Stefan cel Mare , Vlad tepes, Mircea,Mihai sunt amintiti pentru faptele lor bune pentru tara lor IN ACELE VREMURI ale istoriei, noi nu putem acum in sec. XXI sa judecam pe nimeni deoarece nu cunoastem realitatile de atunci.Dar pentru mine toti inaintasii care si- au aparat tara cu ce metode au stiut ei mai bine au fost adevarati eroi, deci si Maresalul Antonescu deoarece a incercat sa reintregeasca tara .

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ANTONESCU A FOST UN ADEVARAT PATRIOT?
Mergi la: