back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cele zece porunci

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:42

Virgil....VREI ADEVARUL..????TU "VINZI" VISE OAMENILOR..!!!!!Paradisul lui Dumnezeu de pe Pamant.,in care VOI NU VETI INTRA....STA SCRIS:IOAN6/47-59
Alte argumente mai vrei???

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:47

De la: symy1, la data 2009-03-10 01:42:59Virgil....VREI ADEVARUL..????TU "VINZI" VISE OAMENILOR..!!!!!Paradisul lui Dumnezeu de pe Pamant.,in care VOI NU VETI INTRA....STA SCRIS:IOAN6/47-59
Alte argumente mai vrei???

Nu v�nd nimic drag� symy.
Matei 5: 5. Doar reproduc ce st� scris. Cite�te te rog, Isus a spus.

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:49

47�Foarte adev�rat v� spun: Cine crede are via�� ve�nic�.
48�Eu sunt p�inea vie�ii. 49�Str�mo�ii vo�tri au m�ncat mana �n pustiu �i tot au murit. 50�Aceasta este p�inea care coboar� din cer, pentru ca oricine s� m�n�nce din ea �i s� nu moar�. 51�Eu sunt p�inea vie care a cobor�t din cer. Dac� cineva m�n�nc� din p�inea aceasta va tr�i pentru totdeauna. �i p�inea pe care o voi da eu pentru via�a lumii este carnea mea�.
52�Iudeii au �nceput s� se certe unii cu al�ii, zic�nd: �Cum ne poate da omul acesta carnea lui s-o m�nc�m?� 53�Isus le-a zis: �Foarte adev�rat v�spun: Dac� nu m�nca�i carnea Fiului omului �i nu be�i s�ngele lui, nu ave�i via�� �n voi �n�iv�. 54�Cine se hr�ne�te cu carnea mea �i bea s�ngele meu are via�� ve�nic� �i eu �l voi �nvia �n ziua din urm�, 55�deoarece carnea mea este adev�rata hran� �i s�ngele meu este adev�rata b�utur�. 56�Cine se hr�ne�te cu carnea mea �i bea s�ngele meu r�m�ne �n unitate cu mine �i eu �n unitate cu el. 57�A�a cum Tat�l, care tr�ie�te, m-a trimis, iar eu tr�iesc datorit� Tat�lui, a�a �i cine se hr�ne�te din mine va tr�i datorit� mie. 58�Aceasta este p�inea care a cobor�t din cer. Nu este ca atunci c�nd str�mo�ii vo�tri au m�ncat �i totu�i au murit. Cine se hr�ne�te cu p�inea aceasta va tr�i pentru totdeauna�. 59�Aceste lucruri le-a spus �n timp ce preda �ntr-o adunare public� din Capernaum.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:53

Tu esti 100% ca vei fi intre cei FERICITI.....???????????
Nu-i suficienta credinta+fapta......mai trebe si ASCULTAREA.....NU CREZI????Ceia ce tu nu faci....sau nu vrei????

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:55

De la: symy1, la data 2009-03-10 01:53:36Tu esti 100% ca vei fi intre cei FERICITI.....???????????
Nu-i suficienta credinta+fapta......mai trebe si ASCULTAREA.....NU CREZI????Ceia ce tu nu faci....sau nu vrei????

Doar �ntre cei bl�nzi, dar s� nu m� laud eu

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 02:01

Facase voia ta.... ma retrag mai vorbim....daca te-am suparat ,sa ierti ca si Dumnezeu te va ierta.!!!

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 02:03

De la: symy1, la data 2009-03-10 02:01:31Facase voia ta.... ma retrag mai vorbim....daca te-am suparat ,sa ierti ca si Dumnezeu te va ierta.!!!

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 12:52

PORUNCA zice sa nu furi...ce..? ce-i al unei persoane,al unei firme,de la Stat, sau...sau de la Stat poti ca doar e al nostru....
PORUNCA zice sa nu furi....

Aicea e o alta latura a crestinului...
In Biblie am gasit ca noi furam chiar pe DUMNEZEU....cum?...atit de sus ne-am suit..? ce dementa...

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 12:04

De la: tilsor, la data 2009-03-10 12:52:12PORUNCA zice sa nu furi...ce..? ce-i al unei persoane,al unei firme,de la Stat, sau...sau de la Stat poti ca doar e al nostru....
PORUNCA zice sa nu furi....

Aicea e o alta latura a crestinului...
In Biblie am gasit ca noi furam chiar pe DUMNEZEU....cum?...atit de sus ne-am suit..? ce dementa...

Oare ce a mai ramas de furat aicea pe pamint...?

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:56

Tilsor
Eu doresc ca multi care au ramas nemantuiti....SA FURE MANTUIREA DIN MANA DOMNULUI......IADUL ESTE GRATIS

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:05

Ai dreptate SYMY...
IMPARATIA LUI DUMNEZEU SE IA CU NAVALA

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:05

Ai dreptate SYMY...
IMPARATIA LUI DUMNEZEU SE IA CU NAVALA

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:07

PORUNCA a9a

SA NU MARTURISESTI STRIMB IMPOTRIVA APROAPELUI TAU.!!!!!!!!!!!!!!

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:12

UAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU..!!!!!!!!!!!
Nu e pentru noi....ce PORUNCA......!!!!
Sa ai atita demnitate,corectitudine,respect,dragoste..credinta..incit sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti......ce tarie.!!
Dar stai un pic...cine-i aproapele meu...? si oare cit ma iubesc pe mine...?
Ce interesant..de unde stia DUMNEZEU ca sint..egoist..mincinos..rau intentionat..dusmanos...necredincios....chiar criminal..?

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:19

In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata: De ce?
Se spune ca atunci cand Dumnezeul-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, Moise i-a adunat pe oameni sa le explice cum sta treaba cu poruncile.
Cand a ajuns la a saptea porunca: "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- "Taiati saptele, taiati saptele"!!!

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 18:23

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-11 18:19:16In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata: De ce?
Se spune ca atunci cand Dumnezeul-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, Moise i-a adunat pe oameni sa le explice cum sta treaba cu poruncile.
Cand a ajuns la a saptea porunca: "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- "Taiati saptele, taiati saptele"!!!

Artist si interpret, Alexandru Jula - Sotia prietenului meu.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 19:04

Sper ,CAMELYA,ca sotul tau,cindva ,sa aiba si el aceasta pretentie.....
Dar era vorba de-a noua....

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 19:10

De la: tilsor, la data 2009-03-11 18:07:10PORUNCA a9a

SA NU MARTURISESTI STRIMB IMPOTRIVA APROAPELUI TAU.!!!!!!!!!!!!!!

Pe scurt porunca a 9 a este : Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.

bancul care l-am trimis nu a facut referire la familia mea. ....
Intrebarea mea este : stii ce e aia o gluma? Incerci sa intelegi substraturile unei glume?
Nu strica putina destindere...nu?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 19:24

CAMY,Stiu de gluma...si tot sub forma de gluma am spus-o.....fara rautate...
Inca ceva,,,cu DUMNEZEU si despre EL,sau despre CUVINTUL SAU..eu niciodata nu glumesc....
Fi fericita...

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 19:49

Sa revenim la porunca a 9 a
In functie de diferitele invataturi..aceasta porunca se prezinta altfel :
�nv���tura Iudaic� "S� nu m�rturise�ti str�mb �mpotriva aproapelui t�u."
�nv���tura Augustino-Luteran� "S� nu pofte�ti casa aproapelui t�u. "
�nv���tura Ortodox� �i Luteran� "S� nu m�rturise�ti str�mb �mpotriva aproapelui t�u."
�nv���tura Romano-Catolic� "S� nu pofte�ti femeia aproapelui t�u."

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 10:38

CAMY,eu am dat poruncile dupa BIBLIA CORNELESCU...Acolo ce ai dat tu raspuns la cum au alte biserici poruncile ..nu "pusca"...nu e vina ta....ci aicea se vede clar interesul unor biserici de-a schimba poruncile in favoarea lor.....de ce ..cine le permit...(daca e si ANDU on-line,vreau parere)

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 00:09

De la: tilsor, la data 2009-03-12 10:38:57CAMY,eu am dat poruncile dupa BIBLIA CORNELESCU...Acolo ce ai dat tu raspuns la cum au alte biserici poruncile ..nu "pusca"...nu e vina ta....ci aicea se vede clar interesul unor biserici de-a schimba poruncile in favoarea lor.....de ce ..cine le permit...(daca e si ANDU on-line,vreau parere)

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:48

Porunca a10a..
SA NU POFTESTI CASA APROAPELUI TAU;SA NU POFTESTI NEVASTA APROAPELUI TAU,NICI ROBUL,NICI ROABA LUI,NICI BOUL LUI,NICI MAGARUL LUI,NICI VREUN ALT LUCRU,CARE ESTE AL APROAPELUI TAU...

In aceasta porunca putem vorbi despre multe laturi ale caracterului nostru....
Despre adevarata prietenie..cea la cere chiama ISUS..

Vorba cuiva...NU AM NEVOIE DE PRIETENI IN CASA,APROAPE DE FAMILIA MEA SI DE CE_I AL MEU....de ce?

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:46

De la: tilsor, la data 2009-03-13 22:48:08Porunca a10a..
SA NU POFTESTI CASA APROAPELUI TAU;SA NU POFTESTI NEVASTA APROAPELUI TAU,NICI ROBUL,NICI ROABA LUI,NICI BOUL LUI,NICI MAGARUL LUI,NICI VREUN ALT LUCRU,CARE ESTE AL APROAPELUI TAU...

In aceasta porunca putem vorbi despre multe laturi ale caracterului nostru....
Despre adevarata prietenie..cea la cere chiama ISUS..

Vorba cuiva...NU AM NEVOIE DE PRIETENI IN CASA,APROAPE DE FAMILIA MEA SI DE CE_I AL MEU....de ce?

PE CINE MAI INTERESEAZA PORUNCILE IN MILENIUL III...!!!!!

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 08:50

Am prezentat cele 10 porunci dupa Biblia CORNELESCU...
Ce interesant..pe nimeni nu mai intereseaza poruncile..dar toti se dau doctori in explicatul religiilor...
Nici macar nu stiu dupa ce se ghideaza viata lor...dar cred in DUMNEZEU...
Pentru mine e o bucurie ca cei care ati intrat pe acest topic cel putin ati ajuns sa le cunoasteti....
Va doresc multa binecuvintare...

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 08:57

Nene,fi bun,rogu-te si explica-mi si mie cine sau ce a fost MARANATHA,ITI MULTUMESC FRUMOS!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:09

SI MAI AM O RUGAMINTE LEGATA DE BIBLIA LUI CORNILESCU,DE UNDE O POT PROCURA SI CAT COSTA?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

SI MAI AM O RUGAMINTE LEGATA DE BIBLIA LUI CORNILESCU,DE UNDE O POT PROCURA SI CAT COSTA?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:16

Draga Florin...MARANATHA...(daca ai citit BIBLIA) este un salut al vechilor crestini care asteptau revenirea lui HRISTOS
MARANATHA...inseamna....DOMNUL VINE ...curind..
Daca ai trecut prin orase..cred ca pe multe biserici ai vazut scris MARANATHA....
TOTI acestia cred,sint convinsi in revenirea iminenta a lui HRISTOS....
Ce minunat...
SA fii binecuvintat

Maranatha
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CELE ZECE PORUNCI
Mergi la: