Info
x
Cele zece porunci
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 17/02/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:11
De la: blueali28, la data 2009-03-08 02:09:11din cite am inteles eu pina acuma privitor la iad,este moartea a doua,despartirea definitiva de Dumnezeu...dar nu m-a preocupat in mod deosebit subiectul,caci odata ajuns acolo,indiferent cum e,nu mai poti face nimic...pe mine ma preocupa sa inteleg ceea ce trebuie omul sa faca aici,acum,pe pamint,ca sa aiba parte de harul si mintuirea Domnului... Raspunsul pe care il cauti este in raspunsul dat de Isus lui Nicodim, intr-o noapte. Vrei sa-ti spun unde sa citesti? |
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:12
De la: emrreno, la data 2009-03-08 02:07:28Iaz or lac, nu conteaza, pentru ca exprimarea este arhaica, adica pe intelesul Po�i s�-mi ar��i undeva �n Biblie unde scrie c� Dumnezeu a preg�tit (creat) Iadul? Eu unul nu a�a ceva a� face pentru copii mei neascult�tori, un loc �n care s�-i chinui deoarece nu m� ascult�, mai degrab�, dup� ce �ncerc s� �i ajut s� nu mai gre�easc� �i ei nu �i i, i-a� l�sa saculeag� roadele neascul�rii lor. Dar cu siguran�� nu m-a� alia cu Satan pentru a-mi chinui proprii copii. |
|
blueali208 110 mesaje Membru din: 23/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:13
dar pina atunci nu ma lasa sa dorm(problema)...poate Dumnezeu a ingaduit-o cu un scop...
|
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 17/02/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:23
Pune rugaciuni pentru copii, asta este rezolvarea, nu iadul.
Rugaciunile ridicate din inima vor primi totdeauna raspuns! Esti mama? Nu uita rugaciunea mamei este ascultata. |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:25
M�i dragilor, chiar dac� nu v� cunosc �tiind c� p�n� la urm� adev�rul va ie�i la iveal� pentru to�i, chiar �i pentru cei care ast�zi �l ignor� (cu bun� �tiin�� unii, al�ii f�r� nici o vin�), a�tept cu ner�bdare acele timpuri, mai ales c� �tiu c� le voi prinde.
R�m�ne o �ntrebare: Ce te faci cu cei care religia lor i-a indus �n eroare? Deziluzia lor va fi mare, propor�onal cu iluzia �n care s+au compl�cut. O diminea�� fain� la to�i, iar pentru a�ii �nc� o noapte lini�tit�. |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:31
"Si judecata aceasta sta in faptul ca, odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunerecul decit lumina, pentruca faptele lor erau rele.
Caci oricine face raul, uraste lumina, si nu vine la lumina, ca sa nu i se vadeasca faptele.Dar cine lucreaza dupa adevar, vine la lumina, pentruca sa i se arate faptele, fiindca sint facute in Dumnezeu."...am citat tot din discutia Domnului cu Nicodim... cit despre nasterea din apa si Duh...Duhul l-am primit(ca altfel nu l-as cauta pe Domnul) urmeaza apa...dar mai caut putin o apa cit mai curata...toate la timpul lor... |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:37
va doresc si eu noapte buna tuturor si sa ne rugam Domnului sa ne indrume si sa ne calauzeasca in tot adevarul,prin Duhul Sfint,asa cum ne-a promis...
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 12:01
Virgil
Bine te-am gasit..!!!Daca nu te superi voi lua si eu parte la discutii(e o tara libera) Dar tu spui:"ADEVARUL...va iesi la iveala pentru toti"...Dar eu te intreb;TU esti pregatit sa-l accepti????dupa Biblia Cornilescu????Trebuie sa ne punem deacord de la inceput....reclamatii ulterioare nu primim
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 12:29
Dragii mei,iar discutati problemele din prisma unei Biserici(adventiste)....va rog,am dat exemple de mai multe Biserici care pazesc Sabatul Biblic.
Nu am zis ce religie am...nu asta este important..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am cerut sa discutam temele doar prin prisma BIBLICA...a ceea ce a dat Dumnezeu ca indrumare si porunca. Biblia daca nu se studiaza din toate aspectele timpului (religios,cultural,politic,economic,social)respectiv,precum si a invataturilor date pentru acea perioada si cea viitoare,nu o vom intelege niciodata. Zicea careva de legile lui Moise,numite si legile lui Dumnezeu...e gresit spus asa... Moise primeste de la DUMNEZEU cele 10 porunci scrise chiar cu degetul SAU pe cele doua table de piatra,legi ce mai tirziu vor fi puse in chivot(Biblia explica ce este si cum este construit) si afara de chivot sint celelalte legi care au fost facute de MOISE ,la sfatul socrului sau IETRO si sub indrumarea lui DUMNEZEU,pentru organizarea poporului SAU sau mai bine zis a viitorului stat....ISRAEL...legi ce au fost puse linga chivot,tocmai ptr a arata ca insemnatatea lor nu se ridica la importanta celor 10 porunci... Va rog sa incercam sa raspundem fara a jigni pe cineva.. Sa raspundem si la porunca a7a...de ce biblia condamna preacurvia...?
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 12:35
Vreau sa va intreb ce intelegeti prin preacurvie.....adica putin fiind admis..?..sau cu totul altceva...?E o porunca...si zice sa nu preacurvesti( traducerea ortodoxa CORNELESCU)
E tradus gresit...sau intelegem noi gresit..
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 13:09
1Corinteni 6/18-19
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 15:52
Da SYMY,corect,dar te rog sa mai adaugi si versetul 20.
Astea sint doar citeva din multitudinea versetelor pe care Biblia le prezinta in privinta acestei porunci....sa nu preacurvesti
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 21:04
De la: symy1, la data 2009-03-08 12:01:10Virgil Traducerea Cornilescu este o traducere destul de bun�, folosit� de foarte multe confesiuni din Rom�nia. Dar ce te face s� crezi c� nu am acceptat adev�rul? Faptul c� nu apar�inem aceleia�i confesiuni? S�-�i pun �nc� o �ntrebare la care numai dup� ce voi primi r�spuns vom continua discu�ia: Cum �n�elegi tu, prin prisma ADEV�RULUI pe care tu �l de�ii din Biblie problema disputelor militare? Sunt adev�ra�ii cre�tini autoriza�i de Dumnezeu s� se �nroleze �n grup�ri militare, paramilitare (sus�inute sau nu de autorit��i guvernamentale ori grup�ri comerciale ale ACESTEI LUMI) iar apoi s� plece contra semeni ai lor care sunt de alt� na�ionalitate, culoare a pielii, ras�, cultur�, religie (sau poate chiar aceia�i), sau alt intereses economic dec�t cele proprii? A�tept cu ner�bdare r�spunsul t�u argumentat solid cu versete biblice, vreau s� v�d �n el orientarea ta cre�tin�, toate acestea pentru a vedea dac� �mi pot permite s� pierd din pre�iosul timp care a mai r�mas aici, sau mai degrab� s� caut pe cei cu inima sincer� pe la ei pe acas�, acolo unde sunt de g�sit. |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:11
Virgil
SA NU UCIZI...!!!!E o porunca adevarata si foarte buna....cand ucizi din interesul tau personal(jafuri,rapiri,violuri urmate de crima)nu se compara cu crimele care se produc pentru auto aparare..a ta sau familiei tale...In privinta razboiului cu alte natiuni nu sant deacord...DAR TE SUPUI LEGILOR ACELEI TARI.IN CARE LOCUIESTI...Multumeste lui Dumnezeu ca pe voi nu va obliga statul sa luati parte la razboi....dar la sapat transee vas pune si pe voi
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:31
De la: symy1, la data 2009-03-08 23:11:50Virgil Interesant cum pui tu problema. P�i pe voi v� oblig�? |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:40
SYMY---VIRGIL.....BIBLIA spune sa te supui autoritatilor pina la LEGEA lui DUMNEZEU...
Stiu unde "bati" VIRGIL....SYMY ti-a raspuns intr-un fel...tu ce parere ai de raspunsul lui......
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:47
De la: tilsor, la data 2009-03-08 23:40:51SYMY---VIRGIL.....BIBLIA spune sa te supui autoritatilor pina la LEGEA lui DUMNEZEU... R�spunsul meu este simplu. Eu personal ascult de ,,cezar,, �i de legile sale at�t timp c�t ele nu contravin legilor lui Dumnezeu. �n momentul �n care cezarul �mi cere s� calc legile lui Dumnezeu, ascult mai mult de Dumnezeu dec�t de oameni. M� g�ndesc c� cuno�ti versetele care sus�in afirma�iile mele. |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:48
CORECT..
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:55
PENTRU BLUEALI28---VIRGIL ,SYMY,mai sinteti...?
Cred ca ar trebui innaltata o rugaciune sincera de a ruga pe DOMNUL,ca in mila LUI sa priveasca cu indurare si spre Blueali28. Mina Domnului sa se atinga de suferintele tale si sa ai parte de odihna sanatoasa in noaptea asta si in continuare........ Fii binecuvintata...
Maranatha
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 00:11
De la: tilsor, la data 2009-03-08 23:55:23PENTRU BLUEALI28---VIRGIL ,SYMY,mai sinteti...? �i, de�i nu are nici o logic� ori suport �tiin�ific, da' numa' a�a; o friptur� de purcel s� mearg� bine somnul. |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 17:19
multumesc pentru ca v-ati gindit la mine! problema mea s-a rezolvat deja,aveam un abces dentar,nu era asa grav,da' nu ma lasa sa dorm...va multumesc tuturor...cit despre friptura de purcel...sigur nu ajuta sa dormi mai bine,ca se digera greu
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:10
Tilsor
Cuvintele zboara....ce-i scris ramane.....urmatoarea porunca(daca nu mai exista alte com....)
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:04
De la: symy1, la data 2009-03-09 18:10:14Tilsor symy, eu mai a�tept �nc� argumenta�ia ta bazat� pe Biblie la ,,chestiunea" ridicat� de mine. Nu e frumos s� m� la�i a�a, s� a�tept degeaba. M� g�ndeam c� dup� ce-mi dai r�spuns s� re�ncepem discu�ia de unde r�m�sese ultima dat�. C'apoi vine vara �i iar te duci la pe�te (c� tot veni vorba, mai ales c�-�i place pescuitul, pescar de oameni nu vrei s� fii?). |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:31
Inainte de a trece mai departe vreau sa ma mai opresc asupra poruncii a7a....sa nu PREACURVESTI...alte Biblii spun sa nu comiti adulter....Valabile sint amindoua....Deci Biblia nu admite nici o legatura sexuala inainte de casatorie si nici una extraconjugala,dupa casatorie
Maranatha
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:34
PORUNCA a8a...
SA NU FURI.... CE SIMPLU,CE CORECT,CE DIRECT.......o latura a caracterului...
Maranatha
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:07
Virgil
Ai dreptate....peste o luna am "zburat" la baraj....in natura ,la pescuit. Iar "pestii"din lume, ai las pe mana ta...tu ai facut din religie o vocatie,ca sa zic asa.Mai ales ca tu esti foarte"alunecos"...si incapatanat,nu vrei sa vezi ADEVARUL ....ci doar ADEVARUL TAU....orcum te voi urmari cu atentie.!!!God bless you...
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:08
Pi ce-ar fi s�-mi ar��i adev�rul?
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:15
Sa nu furi.....ochii vad....inima cere....coonstiinta NU si NU....
Nu este un pacat mai mare ca acesta.....SA FURI SUFLETE....si tatal minciunii o face zilnic pe fata de multe ori....si sufletele NU VAD.....Lupta se da pentru SUFLETE....
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:19
Virgil esti pe pozitie???Ca sa discutam pe o anumita tema te rog sa deschizi un topic nou,si iti promit ca pun TOATA ALTILERIA PE TINE.....NU TE MAI MENAJEZ
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 01:22
De la: symy1, la data 2009-03-10 01:19:31Virgil esti pe pozitie???Ca sa discutam pe o anumita tema te rog sa deschizi un topic nou,si iti promit ca pun TOATA ALTILERIA PE TINE.....NU TE MAI MENAJEZ Am primit r�spus la problema ridicat� de mine �i n-am observat cumva? Sorry, nu vreau s� te sup�r, dar chiar a�tept s�-mi predai adev�rul t�u cu privire la acea chestiune. |
|
|
|