Info
x
Cele zece porunci
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 17:49
symy,inseamna ca nu ai inteles nimic,mai reciteste odata,te rog ce am scris,eu nu am afirmat ca mi-e frica de moarte,nici de vesnicia ei,numai ca vezi tu,nu vreau sa mor ca un prost fara sa-mi indeplinesc menirea pt.care am fost zamislit,asta-i tot,eu deja sunt cu un picior in taramul de dincolo de ani buni in care traiesc numai la frontiera dintre viata si moarte asa incat nimic nu ma mai sperie,mai bine trei zile ca un vultur decat o suta de ani ca un caine in lanturi!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 18:08
Florin
Nu vreau sa ma laud ,dar eu am fost cu ambele picioare in groapa..!!!Daca vrei sa sti povestea unui luptator....vorbim in privat,nu vreau mila nimanui,Dumnezeu m-ia dat tot ce am nevoie.Moartea NU MA SPERIE....Deci sunt fericit....pana la capat
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 17:54
Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!
Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.? - furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului; - gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii; - furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..); - face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite; - organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati; - ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica; - ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor; - face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer. Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar �bagi mana in buzunarul statului� si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ. Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!! Alocarea a 2% nu este o obligatie! Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre! Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site. Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este. In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti. Astfel: - ii ajutati pe cei suferinzi; - va implicati in viata comunitatii; - va exprimati un drept democratic; - luati decizii privind fondurile din bugetul statului; - va simtiti util si implicat �ntr-o cauza care merita; Ce trebuie sa faceti ? Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): � Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual � cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare. Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. La destinatia fondurilor veti trece: - Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L. - Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti - Cod de identificare fiscala : 8956076 - Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti Acest formular trebuie depus anual p�nã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal �n raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire. Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 07:50
Bravo PASADRO...asa mai venim de acasa....
Tocmai asta ne invata si aceste PORUNCI...!!!!!!!!!!!!!!!!
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:33
Vaticanul a mai trecut pe list� �apte p�cate
La cele 10 porunci clasice scrise �n Biblie, �efii Vaticanului au mai trecut pe lista celor sfinte �nc� 7: S� nu poluezi, s� nu faci experimente genetice, s� nu devii foarte bogat �i s� nu iei droguri. Boga�iii vor s�r�ci �i cei care nu vor recicla gunaoiele vor arde �n focul iadului. Cele 7 noi p�cate anun�ate de Vatican sun� mai degrab� ca un fel de platform�-program pentru un cadidat la scaunul sf�ntului Petru. La spovedanie, credincio�ii ar trebui s� m�rturiseasc�: distrugerea mediului �nconjur�tor, experimentele �tiin�ifice a c�ror natur� moral� este discutabil�, manipul�rile genetice, consumul sau traficul de droguri. Pe noua lista sunt �i injusti�ia social� care duce la s�r�cie, avortul sau pedofilia
|
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 09:02
CELE 10 PORUNCI SINT GHIDUL DE CONDUITA MORALA IN BISERICI SI SOCIETATE.Caracterul care se cladeste pe aceste reguli ajunge sa fie curat,divin....bineinteles,toate facute din multa dragoste...
As vrea sa intreb ,cite biserici se mai bazeaza pe legea lui DUMNEZEU...? De ce..? Va las sa raspundeti....
Maranatha
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:38
De la: tilsor, la data 2009-03-23 09:02:40CELE 10 PORUNCI SINT GHIDUL DE CONDUITA MORALA IN BISERICI SI SOCIETATE.Caracterul care se cladeste pe aceste reguli ajunge sa fie curat,divin....bineinteles,toate facute din multa dragoste... VEDETI CIT DE GREU E SA DAI UN RASPUNS CLAR...?????????/////
Maranatha
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:38
De la: tilsor, la data 2009-03-23 09:02:40CELE 10 PORUNCI SINT GHIDUL DE CONDUITA MORALA IN BISERICI SI SOCIETATE.Caracterul care se cladeste pe aceste reguli ajunge sa fie curat,divin....bineinteles,toate facute din multa dragoste... VEDETI CIT DE GREU E SA DAI UN RASPUNS CLAR...?????????/////
Maranatha
|
|
|
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:51
Cele 10 PORUNCI cioplite in TABELELE LUI MOISE sunt implinite cu porunca lui IIsus:
Iubesteti aproapele ca pe tine insuti! Pe aceasta porunca se cladeste CRESTINISMUL. Jertfa de sine inspre BINELE SEMENILOR acesta este mesajul! Binele tau nu ESTE daca se sprijina pe jertfa si jertfirea semenilor tai. Seaman al tau este oricare fiinta care are infatisare asemanatoare, adica este facuta dupa chipul si asemanarea LUI. |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:16
De la: mirceascalat, la data 2009-03-24 09:51:03Cele 10 PORUNCI cioplite in TABELELE LUI MOISE sunt implinite cu porunca lui IIsus: Draga Mircea..CELE 10 PORUNCI...sint,(daca vrei asa)CONSTITUTIA pe care se bazeaza UNIVERSUL SAU.... Sint regulile dupa care se cladeste un caracter dupa voia SA... MIRCEA draga,apoi mai este si intrebarea...cine face diferenta intre bine si rau,ca sa vezi pacatul... Stii de ce a spus HRISTOS aceasta porunca cu aproapele...? (ai inteles pilda cu tinarul bogat) ...In aproapele meu,se vede dovada credintei mele in DUMNEZEU...in cele 10 porunci... Dar ,vai,vai,..citi isi iubesc cu adevarat aproapele...? Si atunci...CITI MAI IUBESC PE DUMNEZEU....
Maranatha
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:46
De la: tilsor, la data 2009-03-24 10:16:56De la: mirceascalat, la data 2009-03-24 09:51:03Cele 10 PORUNCI cioplite in TABELELE LUI MOISE sunt implinite cu porunca lui IIsus: Mircea draga....impliniit..inseamna desfintat.....sau inca valabile...?
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:53
Fara aceste porunci am trai cam asa:-ne-am batjocori parintii -am ucide pe cine am vrea -am face sex cu cine vrem si cind vrem si ne-am umple de boli (sau am muri din cauza lor) -copiii ar fi niste creaturi crescute in haos -am fura ce am vrea -am pofti la bunurile vecinului si i le-am lua, poate chiar l-am si omori pentru asta -ne-am inchina la tot felul de statuete hidoase -n-am avea respect, consideratie si teama de nimic, nici idealuri, nici familie, nici suflet, am fi mai rau decat animalele.
|
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:09
Pentru...Toti cei care cauta ADEVARUL.
www.youtube.com/watch?v=2cHnz3ho3uE&eurl=file://C:PROGRA~1Yaho...--
|
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:19
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-24 19:53:41 Foarte bine spus...CAMELYA.... De data aceasta nu mai fac nici un comentariu.... Poruncile,cele 10,v-au fost prezentate... Parasesc acest topic....rugind DUHUL DOMNULUI...sa va lumineze mintea...si viata voastra... Dorinta mea este.......SA NE INTILNIM ,SUS,...ACASA LA TATAL...
Maranatha
|
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 00:58
de la mircea, Cele 10 PORUNCI cioplite in TABELELE LUI MOISE sunt implinite cu porunca lui IIsus: Iubesteti aproapele ca pe tine insuti! Pe aceasta porunca se cladeste CRESTINISMUL. Jertfa de sine inspre BINELE SEMENILOR acesta este mesajul! Binele tau nu ESTE daca se sprijina pe jertfa si jertfirea semenilor tai. Seaman al tau este oricare fiinta care are infatisare asemanatoare, adica este facuta dupa chipul si asemanarea LUI. Care dragoste ??? Da dragostea este implinirea legii. Dar,ce inseamna sa iubesti pe altii ? De fapt : sa nu preacurvesti ,sa nu furi , sa nu faci nici-o marturisire mincinoasa, sa nu poftesti, si orice alta porunca se cuprind in porunca aceasta: Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti . OK? Apostolul Pavel explica atat de simplu ce inseamna sa iubesti pe aproapele tau in Rom.13,9 iar Domnul Hristos in Matei 19,18 (in convorbirea cu tanarul bogat). Iubirea fata de Dumnezeu inseamna , sa nu ai alti Dumnezei afara de El,sa nu iei in desert numele Domnului, sa nu te inchini la idoli, sa sfintesti ziua de odihna iar iubirea fata de aproape inseamna sa cinsteti pe parinti, sa nu furi ,sa nu ucizi ,sa nu preacurvesti ,sa nu minti ,si sa nu poftesti. ACEASTA INSEAMNA SA IUBESTI PE DUMNEZEU SI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI...SA IMPLINESTI LEGEA LUI. Iar David spune ca cel care nu implineste legea lui Dumnezeu, chiar si rugaciunea lui este o scarba...si multe alte exemple. |
|
blueali208 110 mesaje Membru din: 23/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:07
foarte bine spus
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:26
De la: 9am022907, la data 2009-03-28 00:58:50
Maranatha
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 21:53
Oare stiti intotdeauna sa deosebiti VOBELE de CUVINTE?
La inceput a fost CUVANTUL! Intelegeti CUVINTUL nu va acoperiti de vorbe. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 00:47
Pai explica ... ce inseamna pt.tine ,inlelegeti Cuvantul nu va acoperiti de vorbe?a le cui vorbe ?La inceput a fost Cuvantul ok? si daca a fost Cuvantul ,ce a facut Cuvantul si cine este Cuvantul ? Nu amesteca paiele cu graul... |
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 20:16
De la: tisor, la data 2009-03-29 17:26:57De la: 9am022907, la data 2009-03-28 00:58:50
Maranatha
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 20:28
PENTRU CA TOTI ASTEPTAM REVENIREA LUI HRISTOS....VA PUN INTREBAREA....DUPA CE CRITERIU SE VA FACE DESPARTIREA CELOR RAI DE CEI BUNI......sau toti cu"putina mita" prin diferite "vami" AJUNG buni? ce CHESTIE...ATUNCI DE CE MAI TINETI POST,PASTE,SFINTI,SARBATORI,SPOVEDANII,MATANII,POMENE....NU CUMVA CEVA VA ARATA CA NU SINTEM BUNI......ca nu pazim CELE 10 PORUNCI???????????????????????
CITA DEBUSOLARE...... CITA AMAGIRE.....
Maranatha
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:28
Sabat fericit Tisor, Ajunge zilei necazul ei...Griji dureri in Sabat zboara , Multumim lui Dumnezeu , Bucuria ne impresoara . Si-n credinta cresc mereu.
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:48
SABAT FERICIT.....iubitii mei frati in Domnul..!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 23:57
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 09:18
Joanna
Baga limba-n gura ca ti-o taie popa...!!!!
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 11:48
Symy, good idea
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 12:22
Noi Ii spunem lui Dumnezeu: Draga Doamne, de ce nu ai salvat copilul meu de la moarte? Iar Dumnezeu raspunde: Dragul meu, Eu am fost alungat din casa ta nu puteam fi acolo. Cum puteam Eu fi acolo, cind voi mi-ati spus sa plec din casa ta ? E ciudat cum oamenii Il dispretuiesc pe Dumnezeu, si apoi se intreaba de ce totul merge tot mai prost,sau de ce exista suferinta? E ciudat cum de credem tot ceea ce scriu ziarele, dar noi ne indoim de ceea ce spune Biblia. E ciudat cum de toti oamenii vor sa mearga in ceruri, desi nu cred, gindesc, spun sau fac nimic din ceea ce scrie in Biblie. E ciudat cum de unii pot spune Cred in Dumnezeu si de fapt sa-l urmeze pe Satan, care, de fapt, crede si el in Dumnezeu. E ciudat cum ne repezim sa judecam, dar nu ne place sa fim judecati. E ciudat cum de se pot trimite mii de glume prin e-mail si ele se raspindesc precum focul salbatic, dar cind incepi sa trimiti mesaje privindu-L pe Dumnezeu, oamenii se gindesc de doua ori inainte de a le trimite si altora. E ciudat cum de tot ceea ce este vulgar, crud si obscen trece liber prin cyberspatiu, dar orice discutie publica despre Dumnezeu este impiedicata la scoala si la locul de munca. E ciudat cum poate fi cineva atit de inflacarat de dragoste pentru Hristos fiind in acelasi timp un crestin invizibil in timpul saptaminii." |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 12:31
Gabyta
SA VEZI CATI VOR RAMANE AFARA...UNDE-I PLANSUL SI SCRASNIREA DINTILOR..!!!
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 12:33
Lasa-i sa joace alba -neagra...E ALEGEREA LOR.
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:09
De la: symy1, la data 2009-04-05 12:31:23Gabyta SYMY draga,tocmai aicea e problema....Dumnezeu ii iubeste pe fiecare si-i vrea ..SUS LA EL, de aceea noi avem o misiune in lumea aceasta,dar nu toti o inteleg cum trebuie. Cea mai mare gresala a crestinilor( si cea mai mare bucurie a Satanei) este ca noi umplem pina la refuz salile in care ne adunam( in zilele pe care le serbam) si raminem doar cu religia acelei ZILE.... Dumnezeu pe noi ne-a chemat la o altfel de lucrare...DE A MERGE( nu de-a sta trindavi in Biserici) SI DE-A FACE CUNOSCUT PE HRISTOS TUTUROR......SI MAI ALES CARACTERUL SAU... Este atita nevoie in jurul nostru...!!!!!!!!!! SYMY,cred ca iti aduci aminte versetele Bibliei care il prezinta pe Hristos despartind pe buni de rai...(la final) si unora le zice...INTRATI IN BUCURIA STAPINULUI VOSTRU,pentru ca voi o meritati, caci...DE CITE ORI AM FOST FLAMIND,MI_ATI DAT SA MANINC;CIND AM FOST BOLNAV -M_ATI VIZITAT;CIND AM FOST IN TEMNITA ATI FOST LA MINE....si ei au spus..cind DOAMNE am facut noi toate astea?... DOMNUL raspunde...ori de cite ori ati facut aceste lucruri celor mai neinsemnati frati de-ai MEI ,MIE Mi le-ati facut.... ACESTEA SINT FAPTELE CREDINTEI...(pe care le faci din DRAGOSTE si nu se lauda) SYMY draga,cind primesti cartile,te rog incepe cu REVOLUTIE LA VATICAN.... si nu stiu cum procedezi tu,dar eu orice carte citesc fac si insemnari pe ea,chiar sublinieri, pentru ca iti este foarte usor sa gasesti anumite lucruri atunci cind le cauti... DOMNUL FIE CU TINE SI FAMILIA TA. GABTZA,MARIA,CAMELYA,ANDU,FLORIN,...DOMNUL FIE SI CU VOI si, MULTA BINECUVINTARE SA COBOARE IN SUFLETELE VOASTRE... Si nu numai ptr ei,ci pentru toti cei care vor citi aceste rinduri....
Maranatha
|
|
|
|

Fara aceste porunci am trai cam asa:
ce inseamna pt.tine ,inlelegeti Cuvantul nu va acoperiti de vorbe?a le cui vorbe ?