Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
Oras: Deva
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:33
De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Revelatia se produce cand si cum vrea Dumnezeu , nu cum vor oamenii !
A ne uita in urma, la cei ce au fost, a ne uita in prezent la cei ce sunt, a-i recunoaste pe cei ce au fost, a-i recunoaste pe cei ce sunt, este o revelatie?
Ce este revelatia?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 15:00
De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
A ne uita in urma, la cei ce au fost, a ne uita in prezent la cei ce sunt, a-i recunoaste pe cei ce au fost, a-i recunoaste pe cei ce sunt, este o revelatie?
Ce este revelatia?
Tu poti sa crezi cum vrei .
Eu unul nu cred intr-un Dumnezeu prost si lipsit de memorie care se contrazice in fiecare popor si in toate epocile istorice .
Eu cred intr-un Dumnezeu inteligent,care inchide gura fariseilor si a invatatorilor de lege !
revelatie- cauta intelesul in DEX . Eu m-am exprimat clar .
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
tilsor
1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:57
De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 10:36:11Tutenes, tilsor, oare de ce va certati pe desertaciuni? Ca eu interpretez bine, ca eu interpretez bine, ca Isus a zis, ca Dumnezeu a zis,.... Oare asta este scopul omenirii pe pamant? Sa se certe? pe baza amprentei lasate de oameni asupra omenirii de-a lungul veacurilor? Atunci hai sa ne certam ca grecii antici au spus ca Olimp este casa lui Zeus sau nu,... ca egiptenii credeau in Horus, sau Ra, sau nu credeau.... etc. Cand de fapt este unanim acceptat de omenire ca exista Divinitatea . acesta este punctul comun. in rest, doar diferente de conceptie, in functie de puterea de intelegere a omului la un moment dat. Doar pentru ca ne-am nascut in acest veac dominat de crestinism asta inseamna adevarul absolut? Daca am lua un crestin de astazi si un credincios de acum 10.000 ani si i-am pune alaturi ar izbugni cearta? Care din ei detine adevarul? adevarul sta in fiecare. Adevarul este Dumnezeu si el se afla in toti si in toate.
Crestinii spun Biblia este credinta, musulmanii spun Coranul este credinta, Hindusii spun Mahabharata este credinta, budistii la fel, si de fapt toti sunt oameni, toti sunt unul, toti traiesc sub acelasi cer, toti au aceeasi origine umana, toti au o credinta, si toti sunt trecatori pe acest pamant. De fapt mesajul tuturor este acelasi: sa fim buni, sa facem bine si sa ne iubim, asa cum ``CEL SUPREM`` este adevarul absolut.
CEL SUPERM, ......unii il numesc UNICUL, altii il numesc DUMNEZEU, altii il numesc BUDHA, altii il numesc ALAH, ... asta conteaza? cum il numim noi oamenii? Conteaza ce facem in trecerea noastra pe acest pamant, conteaza daca suntem buni sau rai, conteaza daca facem bine sau nu. Care este scopul nostru pe acest pamant? de ce am fost creati? Sa ne batem in dogme, sa ne batem in credinte? Sa ne mandrim care mai de care ca am descoperit adevarul? Adevarat e ce spun eu.... adevarat e ce spu eu..... cu cat descoperi mai multe cu atat vezi ca mai ai multe de descoperit. Ca de fapt nu iti ajunge viata ca sa descoperi tot adevarul.
Draga "Dobrinica"...nu ma cert cu Tutenes,defapt nu ma cert cu nimeni...ci purtam discutii,bazindu-ne, unii pe invataturile Bibliei.....altii pe invataturile unor asa zisi "sfinti'
Eu nu atac niciodata vreo persoana jignindo...ci argumentez cu Biblia adevarul, sau contrariul parerilor lor.
Pe Tutenes il iubesc,de fapt familia lui( desi nu-i cunosc),dar nu pot fi de acord cu unele aberatii impuse de oameni.
Scopul nostru ptr care am fost creati...(conform Bibliei) este de a demonstra Universului necazut in pacat...DREPTATEA,DRAGOSTEA,MILA,ADEVARUL....lui DUMNEZEU...in comparatie cu pretentiile si acuzele SATANEI.
Nu am zis niciodata ca ADEVARUL este cel pe care il spun eu.......ci afirm de fiecare data ca adevarul e cel prezentat de BIBLIE, intr-o interpretare corecta.
SA AVETI UN SABAT FERICIT ( PORUNCA a4 a)
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:58
De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
CE ESTE REVELATIA?.....................este DESCOPERIREA LUI DUMNEZEU FACUTA OMULUI.
Maranatha
|
|
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:10
De la: tutenes, la data 2009-11-20 15:00:14De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
Eu unul nu cred intr-un Dumnezeu prost si lipsit de memorie care se contrazice in fiecare popor si in toate epocile istorice .
Eu cred intr-un Dumnezeu inteligent,care inchide gura fariseilor si a invatatorilor de lege !
Tutenes,Tutenes,..de ce nu vrei sa intelegi ca DUMNEZEU a fost intodeauna inteligent,...cei lipsiti de memorie, si prosti am fost noi,,,....oamenii, care am acceptat din generatie in generatie ( unii) partea convenabila noua,a vietii, care am ridicat-o la rang de RELIGIE...
Vreau sa te intreb, fara sa am intentia sa te jignesc pe tine sau altcineva, cit de INTELIGENT poate fi DUMNEZEUL tau ( cum zici tu) daca te indeamna sa te inchini in mod PRIMITIV...la morti,oase, imagini,oameni cu pozitii (preoti sfinti) si multe ,multe alte ritualuri pe care paginii le practicau in trecut.
Zici ca Dumnezeul tau inchide gura invatatorilor de LEGE........DA, ai dreptate....asa s-a si intimplat, chiar se mai intimpla......dau exemplu ..INCHIZITIA, noaptea HUGHENOTILOR..,COMUNISMUL.....etc.
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 19:18
De la: tilsor, la data 2009-11-20 18:10:03De la: tutenes, la data 2009-11-20 15:00:14De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
Tutenes,Tutenes,..de ce nu vrei sa intelegi ca DUMNEZEU a fost intodeauna inteligent,...cei lipsiti de memorie, si prosti am fost noi,,,....oamenii, care am acceptat din generatie in generatie ( unii) partea convenabila noua,a vietii, care am ridicat-o la rang de RELIGIE...
Vreau sa te intreb, fara sa am intentia sa te jignesc pe tine sau altcineva, cit de INTELIGENT poate fi DUMNEZEUL tau ( cum zici tu) daca te indeamna sa te inchini in mod PRIMITIV...la morti,oase, imagini,oameni cu pozitii (preoti sfinti) si multe ,multe alte ritualuri pe care paginii le practicau in trecut.
Zici ca Dumnezeul tau inchide gura invatatorilor de LEGE........DA, ai dreptate....asa s-a si intimplat, chiar se mai intimpla......dau exemplu ..INCHIZITIA, noaptea HUGHENOTILOR..,COMUNISMUL.....etc.
Tilsor, as putea foarte usor sa aduc argumente biblice si istorice pentru a demonta ce sustii tu,insa opinia ta de atotstiutor ma impiedica sa fac acest lucru-nu ar fi decat pierdere de timp !
Voi discuta in schimb cu cei care cauta adevarul si nu au pretentia absurda ca stiu totul,voi discuta cu oameni care nu afirma ca nu-si vor modifica parerile niciodata . Imi place sa vorbesc cu un singur Atotstiutor - Dumnezeu !
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 20:34
De la: tutenes, la data 2009-11-20 15:00:14De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
Doamne!!! acelasi Dumnezeu care s-a uitat peste toti oamenii de veacuri este acelasi Dumnezeu care se uita si se va uita la noi in veacuri pentru ca nu exista mai multi Dumnezei, El este Unicul. Cum poti spune ca Dumnezeu este prost si lipsit de memorie? Cum, poti spune ca se contrazice in fiecare popor cand de fapt poporul lui Dumnezeu se contrazice cu el insusi? Prosti si lipsiti de memorie sunt cei care uita de semenii sai care au fost, care sunt si care vor fi. Dumnezeu nu uita pe nimeni. Dumnezeu nu se contrazice cu nimeni. Dumnezeu ne-a facut, ne-a facut la fel si totusi diferiti, ne-a facut sa fim uniti intr-o singura credinta , credinta in El, Creatorul. Astazi religiile dezbina nu unesc. Singura care uneste este credinta in El. Singura credinta certa, clara si adevarata de cand exista omul pe pamant este credinta in Dumnezeu.
Dumnezeu nu inchide gura nimanui. Dumnezeu este prea bun ca sa faca asta. Noi oamenii suntem rai si cerem lui Dumnezeu: inchide doamne gura astuia ca nu imi place ce zice, inchide doamne si astuia ca nu imi place de el cand de fapt uitam ca toti suntem la fel, toti suntem o apa si un pamant. Sa lasam pe bunul Dumnezeu sa decida cine este fariseu sau nu si cine este invatator de lege sau nu.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 20:43
De la: tilsor, la data 2009-11-20 17:58:51De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
CE ESTE REVELATIA?.....................este DESCOPERIREA LUI DUMNEZEU FACUTA OMULUI.
REVELATIA? descoperire neasteptata facuta de om a unui adevar pana atunci nestiut de nimeni. lamurit? are legatura cu ce am spus eu? nu prea cred
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 20:55
De la: tilsor, la data 2009-11-20 17:57:23De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 10:36:11Tutenes, tilsor, oare de ce va certati pe desertaciuni? Ca eu interpretez bine, ca eu interpretez bine, ca Isus a zis, ca Dumnezeu a zis,.... Oare asta este scopul omenirii pe pamant? Sa se certe? pe baza amprentei lasate de oameni asupra omenirii de-a lungul veacurilor? Atunci hai sa ne certam ca grecii antici au spus ca Olimp este casa lui Zeus sau nu,... ca egiptenii credeau in Horus, sau Ra, sau nu credeau.... etc. Cand de fapt este unanim acceptat de omenire ca exista Divinitatea . acesta este punctul comun. in rest, doar diferente de conceptie, in functie de puterea de intelegere a omului la un moment dat. Doar pentru ca ne-am nascut in acest veac dominat de crestinism asta inseamna adevarul absolut? Daca am lua un crestin de astazi si un credincios de acum 10.000 ani si i-am pune alaturi ar izbugni cearta? Care din ei detine adevarul? adevarul sta in fiecare. Adevarul este Dumnezeu si el se afla in toti si in toate.
Crestinii spun Biblia este credinta, musulmanii spun Coranul este credinta, Hindusii spun Mahabharata este credinta, budistii la fel, si de fapt toti sunt oameni, toti sunt unul, toti traiesc sub acelasi cer, toti au aceeasi origine umana, toti au o credinta, si toti sunt trecatori pe acest pamant. De fapt mesajul tuturor este acelasi: sa fim buni, sa facem bine si sa ne iubim, asa cum ``CEL SUPREM`` este adevarul absolut.
CEL SUPERM, ......unii il numesc UNICUL, altii il numesc DUMNEZEU, altii il numesc BUDHA, altii il numesc ALAH, ... asta conteaza? cum il numim noi oamenii? Conteaza ce facem in trecerea noastra pe acest pamant, conteaza daca suntem buni sau rai, conteaza daca facem bine sau nu. Care este scopul nostru pe acest pamant? de ce am fost creati? Sa ne batem in dogme, sa ne batem in credinte? Sa ne mandrim care mai de care ca am descoperit adevarul? Adevarat e ce spun eu.... adevarat e ce spu eu..... cu cat descoperi mai multe cu atat vezi ca mai ai multe de descoperit. Ca de fapt nu iti ajunge viata ca sa descoperi tot adevarul.
Draga "Dobrinica"...nu ma cert cu Tutenes,defapt nu ma cert cu nimeni...ci purtam discutii,bazindu-ne, unii pe invataturile Bibliei.....altii pe invataturile unor asa zisi "sfinti'
Eu nu atac niciodata vreo persoana jignindo...ci argumentez cu Biblia adevarul, sau contrariul parerilor lor.
Pe Tutenes il iubesc,de fapt familia lui( desi nu-i cunosc),dar nu pot fi de acord cu unele aberatii impuse de oameni.
Scopul nostru ptr care am fost creati...(conform Bibliei) este de a demonstra Universului necazut in pacat...DREPTATEA,DRAGOSTEA,MILA,ADEVARUL....lui DUMNEZEU...in comparatie cu pretentiile si acuzele SATANEI.
Nu am zis niciodata ca ADEVARUL este cel pe care il spun eu.......ci afirm de fiecare data ca adevarul e cel prezentat de BIBLIE, intr-o interpretare corecta.
Cei care s-au nascut inainte de scrierea bibliei nu aveau nici un scop?
Care este scopul omului pe pamant? conform Credintei in Dumnezeu? sau sa aducem prin absurd pe maiasul care credea in tantre sau pe dacul care credea in Zamolxes?
Doar cei nascuti dupa aparitia bibliei detin adevarul? Cine suntem noi sa spunem ca doar noi crestinii stim adevarul? oare omul antic, de acum milioane de ani isi ura sabat fericit? daca nu atunci era el necredincios?
|
boris_mehr_gmail_com
57 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 07:53
cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 10:35
De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Adevarat graita-i! In fapt, sa nu ucizi, sa nu furi, sa nu minti, etc ar trebui sa fie legile tuturor oamenilor de pe pamant, indiferent de ce simt in legatura cu religia, fara sa le fie frica de Dumnezeu daca nu le aplica. Ar trebuie sa le fie frica de ei insusi si de un adevar universal valabil ca orice lucru rau pe care il faci mai devreme sau mai tarziu se intoarce asupra ta. Cine este mai puternic in credinta cel care respecta aceste legi de frica pedepsei lui Dumnezeu sau cel care respecta aceste legi din dorinta sa de a face bine pe pamant? Daca dispar lanturile fricii esti mai puternic in a fii bun sau mai slab?
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:14
TOTUL E DESERTACIUNE !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:38
De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 20:34:03De la: tutenes, la data 2009-11-20 15:00:14De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
Doamne!!! acelasi Dumnezeu care s-a uitat peste toti oamenii de veacuri este acelasi Dumnezeu care se uita si se va uita la noi in veacuri pentru ca nu exista mai multi Dumnezei, El este Unicul. Cum poti spune ca Dumnezeu este prost si lipsit de memorie? Cum, poti spune ca se contrazice in fiecare popor cand de fapt poporul lui Dumnezeu se contrazice cu el insusi? Prosti si lipsiti de memorie sunt cei care uita de semenii sai care au fost, care sunt si care vor fi. Dumnezeu nu uita pe nimeni. Dumnezeu nu se contrazice cu nimeni. Dumnezeu ne-a facut, ne-a facut la fel si totusi diferiti, ne-a facut sa fim uniti intr-o singura credinta , credinta in El, Creatorul. Astazi religiile dezbina nu unesc. Singura care uneste este credinta in El. Singura credinta certa, clara si adevarata de cand exista omul pe pamant este credinta in Dumnezeu.
Dumnezeu nu inchide gura nimanui. Dumnezeu este prea bun ca sa faca asta. Noi oamenii suntem rai si cerem lui Dumnezeu: inchide doamne gura astuia ca nu imi place ce zice, inchide doamne si astuia ca nu imi place de el cand de fapt uitam ca toti suntem la fel, toti suntem o apa si un pamant. Sa lasam pe bunul Dumnezeu sa decida cine este fariseu sau nu si cine este invatator de lege sau nu.
Ei, Tutenes....raspunsul nu e de la TILSOR....vezi ca si alti gindesc ca mine..
Te rog nu mai spune ca sint atotstiutor,caci eu nu am afirmat asta si nici nu am pretentia...ci doar cred ca prin INTELEPCIUNEA lui Dumnezeu,data celor ce o cer, am ajuns sa inteleg, aproape, corect invataturile SALE din CUVINTUL SAU......
Citeste te rog 2 CORINTENI cap.3 cu 14....dar preferabil e de la 7-18.
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:53
De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Asa e, ar trebui respectate, si pe langa acestea daca ne-am iubi aproapele ca pe noi insine , nu am mai trai pe pamant ci in rai !
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:57
De la: tilsor, la data 2009-11-21 12:38:03De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 20:34:03De la: tutenes, la data 2009-11-20 15:00:14De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:33:18De la: tutenes, la data 2009-11-20 14:30:00De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 14:26:21Este cinstit sa dam la o parte milioanele de oameni care traiesc astazi alaturi de noi, si care cred in divinitate nefiind crestini? Sunt ei mai altfel decat noi? Toti suntem la fel, toti avem aceleasi simtaminte si deci toti credem in divinitate. Acesta este exact si concret dovedit. Restul variatiuni pe tema credintei in functie de interese diverse.
Ce este revelatia?
Ei, Tutenes....raspunsul nu e de la TILSOR....vezi ca si alti gindesc ca mine..
Te rog nu mai spune ca sint atotstiutor,caci eu nu am afirmat asta si nici nu am pretentia...ci doar cred ca prin INTELEPCIUNEA lui Dumnezeu,data celor ce o cer, am ajuns sa inteleg, aproape, corect invataturile SALE din CUVINTUL SAU......
Citeste te rog 2 CORINTENI cap.3 cu 14....dar preferabil e de la 7-18.
Asta e interpretarea ta .
Si chiar daca si altii gandesc ca tine ce facem aici, vreo competitie de de gen hai sa numaram care are cei mai multi sustinatori ?
Eu am exprimat parerea mea si am facut-o scurt si la obiect .
Oricum, sa stii ca si cei care gandesc ca mine sunt multi ...
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:58
De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 20:55:41De la: tilsor, la data 2009-11-20 17:57:23De la: dobrin7m, la data 2009-11-20 10:36:11Tutenes, tilsor, oare de ce va certati pe desertaciuni? Ca eu interpretez bine, ca eu interpretez bine, ca Isus a zis, ca Dumnezeu a zis,.... Oare asta este scopul omenirii pe pamant? Sa se certe? pe baza amprentei lasate de oameni asupra omenirii de-a lungul veacurilor? Atunci hai sa ne certam ca grecii antici au spus ca Olimp este casa lui Zeus sau nu,... ca egiptenii credeau in Horus, sau Ra, sau nu credeau.... etc. Cand de fapt este unanim acceptat de omenire ca exista Divinitatea . acesta este punctul comun. in rest, doar diferente de conceptie, in functie de puterea de intelegere a omului la un moment dat. Doar pentru ca ne-am nascut in acest veac dominat de crestinism asta inseamna adevarul absolut? Daca am lua un crestin de astazi si un credincios de acum 10.000 ani si i-am pune alaturi ar izbugni cearta? Care din ei detine adevarul? adevarul sta in fiecare. Adevarul este Dumnezeu si el se afla in toti si in toate.
Cei care s-au nascut inainte de scrierea bibliei nu aveau nici un scop?
Care este scopul omului pe pamant? conform Credintei in Dumnezeu? sau sa aducem prin absurd pe maiasul care credea in tantre sau pe dacul care credea in Zamolxes?
Doar cei nascuti dupa aparitia bibliei detin adevarul? Cine suntem noi sa spunem ca doar noi crestinii stim adevarul? oare omul antic, de acum milioane de ani isi ura sabat fericit? daca nu atunci era el necredincios?
Am impresia ca despartim comentariile noastre in 2 parti.....cu BIBLIE si fara BIBLIE...
In momentul in care am zis " BIBLIE" am facut referire intotdeauna la ADEVARUL lui DUMNEZEU, de la facerea LUMII si pina azi,adica la acel ADEVAR prezentat de EL INSUSI, primilor parinti,apoi acelasi ADEVAR transmis prin PROROCI si PROFETI,si indrumati de DUHUL SFINT spre SCRIERE in ceea ce s-a numit BIBLIE, iar ACELASI ADEVAR deja existent....valabil si noua AZI.
SABATUL a fost creat si SFINTIT de DUMNEZEU in ziua a 7 a, a fost pastrat prin porunca ( porunca a 4 a ) de-a lungul celor 6000 de ani( de cei ce au ascultat de CUVINTUL lui DUMNEZEU)...si va fi sebat si in vesnicii in RAI.....BIBLIA prezinta acest lucru.....pot da si versetul APOCALIPS 14 cu vs.12 Isaia 58,13,14 ISAIA 66, cu vs 22 ( A se citi si 21)
EU nu am spus nicaieri ca doar unii detin adevarul....cu BIBLIA....si alti nu....(VA ROG DATI_MI POSTARILE MELE REF LA ACESTE AFIRMATII!!!?)
CEL CARE JUDECA OAMENII ESTE DOAR DUMNEZEU...!!!
NOI discutam doar pe marginea CUVINTULUI SAU....ca interpretare si traire a lui.
SA aveti un SABAT plin de bucurie...si PACE SFINTA
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:00
De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Adevarat graita-i! In fapt, sa nu ucizi, sa nu furi, sa nu minti, etc ar trebui sa fie legile tuturor oamenilor de pe pamant, indiferent de ce simt in legatura cu religia, fara sa le fie frica de Dumnezeu daca nu le aplica. Ar trebuie sa le fie frica de ei insusi si de un adevar universal valabil ca orice lucru rau pe care il faci mai devreme sau mai tarziu se intoarce asupra ta. Cine este mai puternic in credinta cel care respecta aceste legi de frica pedepsei lui Dumnezeu sau cel care respecta aceste legi din dorinta sa de a face bine pe pamant? Daca dispar lanturile fricii esti mai puternic in a fii bun sau mai slab?
"Cel mai puternic in credinta" respecta poruncile lui Dumnezeu din iubire pentru acesta , a respecta poruncile din frica e o treapta inferioara(vorba lui Nicolae Steinhardt),totusi buna si ea .
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:07
Draga BORIS...sint de acord....dar ultima afirmatie despre UNICUL DUMNEZEU....ca ar fi pentru UNII....ma deranjeaza ( ca sa spun asa)
VREI SA CITESTI IOAN 3,16...ca sa vezi ca te contrazic pe drept.
Dumnezeu a IUBIT pe TOTI deopotriva.....dar RASPUNSUL LA DRAGOSTEA SA l-au dat doar UNII.
Iti aduci aminte,din Biblie, de vindecarea celor 10 leprosi....Citi s-au intors sa-I multumeasca...?????? UNUL......oare nu toti au benificiat de aceiasi IUBIRE si "TRATAMENT"????
DE CE ZICI CA ESTE DOAR PENTRU UNII.........Cine a facut alegerea???...OARE NU NOI????
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:10
De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:00:39De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
"Cel mai puternic in credinta" respecta poruncile lui Dumnezeu din iubire pentru acesta , a respecta poruncile din frica e o treapta inferioara(vorba lui Nicolae Steinhardt),totusi buna si ea .
Sint FOARTE de acord cu acest rasuns.......si Biblia zice ca FRICOSII nu vor intra in Imparatia SA
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:21
De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:00:39De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Oare daca facem lucruri bune numai din iubire pentru dumnezeu, nu suntem mandrii? Uite Dumnezeu ce mult te iubesc ca fac bine!!! Vezi Dumnezeu!!! Eu fac bine din iubire pentru tine!!!!
Du-te in camera ta singur cu Dumnezeu si uita-te la in urma la faptele tale si zi: azi am facut bine ca asa am simtit ca trebuie sa fac, si lasa-l pe Dumnezeu ca el sigur vede asta.
in legatura cu frica: majoritatea oamenilor se afla la acest nivel din pacate.
cel mai puternic in credinta este cel care face bine in trecerea lui pe acest pamant si astfel este constient ca a meritat ca Dumnezeu a permis sa se nasca.
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:22
De la: tilsor, la data 2009-11-21 13:07:55De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Draga BORIS...sint de acord....dar ultima afirmatie despre UNICUL DUMNEZEU....ca ar fi pentru UNII....ma deranjeaza ( ca sa spun asa)
Dumnezeu a IUBIT pe TOTI deopotriva.....dar RASPUNSUL LA DRAGOSTEA SA l-au dat doar UNII.
Iti aduci aminte,din Biblie, de vindecarea celor 10 leprosi....Citi s-au intors sa-I multumeasca...?????? UNUL......oare nu toti au benificiat de aceiasi IUBIRE si "TRATAMENT"????
DE CE ZICI CA ESTE DOAR PENTRU UNII.........Cine a facut alegerea???...OARE NU NOI????
Probabil Boris vrea sa spuna ca inca sunt si acum multi politeisti !
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:25
De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 13:21:41De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:00:39De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Oare daca facem lucruri bune numai din iubire pentru dumnezeu, nu suntem mandrii? Uite Dumnezeu ce mult te iubesc ca fac bine!!! Vezi Dumnezeu!!! Eu fac bine din iubire pentru tine!!!!
Du-te in camera ta singur cu Dumnezeu si uita-te la in urma la faptele tale si zi: azi am facut bine ca asa am simtit ca trebuie sa fac, si lasa-l pe Dumnezeu ca el sigur vede asta.
cel mai puternic in credinta este cel care face bine in trecerea lui pe acest pamant si astfel este constient ca a meritat ca Dumnezeu a permis sa se nasca.
Am impresia ca scopul tau e sa gasesti nod in papura la orice .
Asa cum ai inteles tu iubirea pentru Dumnezeu imi seamana a fatarnicie nu a iubire !
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:32
De la: tilsor, la data 2009-11-21 13:07:55De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Se pare ca greu il intelegi pe boris. mai mai, omul nu certa pe dumnezeu ca e numai pentru unii, omul spunea ca oamenii gresesc. Tu spui al meu e UNICUL, altul spune al meu este UNICUL, si astfel pacea si armonia nu va exista. degeaba postarea ta de mai sus pentru ca esenta cuvintelor lui boris era alta.
|
lyly
500 mesaje
Oras: Petrosani
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:40
9 - S� nu ridici m�rturie mincinoas� �mpotriva aproapelui t�u.
Mica 6
8 "�i s-a ar�tat, omule, ce este bine, �i ce alta cere Domnul de la tine, dec�t s� faci dreptate, s� iube�ti mila, �i s� umbli smerit cu Dumnezeul t�u?"
Tefania 2
3 C�uta�i pe Domnul, to�i cei smeri�i din �ar�, care �mplini�i poruncile Lui! C�uta�i dreptatea, c�uta�i smerenia! Poate c� ve�i fi cru�a�i �n ziua m�niei Domnului."
Zaharia 7
9 A�a a vorbit Domnul o�tirilor: Face�i cu adev�rat dreptate, �i purta�i-v� cu bun�tate �i �ndurare unul fa�� de altul.
Zaharia 8
8 �i voi aduce �napoi, �i vor locui �n mijlocul Ierusalimului; ei vor fi poporul Meu, �i Eu voi fi Dumnezeul lor cu adev�r �i dreptate.
atei 23
23 Vai de voi, c�rturari �i Farisei f��arnici! Pentru c� voi da�i zeciuial� din izm�, din m�rar �i din chimen, �i l�sa�i nef�cute cele mai �nsemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila �i credincio�ia; pe acestea trebuia s� le face�i, �i pe acelea s� nu le l�sa�i nef�cute.
Luca 18
3 �n cetatea aceea era �i o v�duv�, care venea des la el, �i-i zicea: ,F�-mi dreptate �n cearta cu p�r�ul meu.'
Luca 18
7 �i Dumnezeu nu va face dreptate ale�ilor Lui, care strig� zi �i noapte c�tre El, m�car c� z�bove�te fa�� de ei?
Ioan 7
24 Nu judeca�i dup� �nf��i�are, ci judeca�i dup� dreptate."
Tit 2
12 �i ne �nva�� s-o rupem cu p�g�n�tatea �i cu poftele lume�ti, �i s� tr�im �n veacul de acum cu cump�tare, dreptate �i evlavie,
Evrei 1
8 pe c�nd Fiului I-a zis: "Scaunul T�u de domnie, Dumnezeule, este �n veci de veci; toiagul domniei Tale este un toiag de dreptate:
Evrei 11
33 Prin credin�� au cucerit ei �mp�r��ii, au f�cut dreptate, au c�p�tat f�g�duin�e, au astupat gurile leilor,
34 au stins puterea focului, au sc�pat de ascu�i�ul sabiei, s-au vindecat de boli, au fost viteji �n r�zboaie, au pus pe fug� o�tirile vr�jma�e.
|
Fosta membra 9am.ro
68 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 13:56
De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:25:05De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 13:21:41De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:00:39De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Asa cum ai inteles tu iubirea pentru Dumnezeu imi seamana a fatarnicie nu a iubire !
Fatarnicie: lipsit de sinceritate, ipocrit fals.
A te cerceta in liniste, despre credinta, a nu trambita pe la colturi credinta ta, a recunoaste pe unicul dumnezeu, este fatarnicie>? Doar nu te vede nimeni acolo, si daca esti fals esti fals degeaba.
De unde stii tu exact cum am inteles iubirea de Dumnezeu? Si cum poti spune ca stii decretand-o fatarnicie? asta o stie doar Dumnezeu. Zici ca pazesti cu sfintenie Biblia dar de fapt chiar tu o incalci. nu judeca pe altii lasa-l pe Dumnezeu sa o faca sau cel care este fara de pacat sa arunce cu piatra primul.
In general atunci cand omul nu mai are argumente sa mai atace pe cineva singura lui arma este jignirea. Dar problema lui pe care atunci nu o vede este ca in acel moment a cazut jos de tot, in ochii celor ce o vad.
A ma retrage din fata jignirilor este ceea ce doresti de fapt nu? Si iata ca am scapat de inca unul de care nu imi place.
Cate fatete are fatarnicia pe lume!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:07
the answer my friends,is blooming in the wind !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:46
De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 13:56:47De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:25:05De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 13:21:41De la: tutenes, la data 2009-11-21 13:00:39De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Fatarnicie: lipsit de sinceritate, ipocrit fals.
A te cerceta in liniste, despre credinta, a nu trambita pe la colturi credinta ta, a recunoaste pe unicul dumnezeu, este fatarnicie>? Doar nu te vede nimeni acolo, si daca esti fals esti fals degeaba.
De unde stii tu exact cum am inteles iubirea de Dumnezeu? Si cum poti spune ca stii decretand-o fatarnicie? asta o stie doar Dumnezeu. Zici ca pazesti cu sfintenie Biblia dar de fapt chiar tu o incalci. nu judeca pe altii lasa-l pe Dumnezeu sa o faca sau cel care este fara de pacat sa arunce cu piatra primul.
In general atunci cand omul nu mai are argumente sa mai atace pe cineva singura lui arma este jignirea. Dar problema lui pe care atunci nu o vede este ca in acel moment a cazut jos de tot, in ochii celor ce o vad.
A ma retrage din fata jignirilor este ceea ce doresti de fapt nu? Si iata ca am scapat de inca unul de care nu imi place.
Cate fatete are fatarnicia pe lume!!!!
Draga Dorin , eu mi-am exprimat parerea si inca cu multa sinceritate .
Nu vad de ce te-ar deranja asta-poate preferi o linguseala mieroasa ?
In alta ordine de idei nu am afirmat ca pazesc cu sfintenie Biblia , asta mi-ai pus tu in gura .
Si cred ca faci confuzie intre judecata si exprimarea unei pareri, idei , opinii .
Eu nu te-am judecat si nici o clipa nu am vrut sa te jignesc ci mi-am exprimat parerea pe sleau .
Sau consideri ca un crestin nu poate avea pareri personale diferite de ale tale fiindca te judeca implicit ?
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:23
De la: dobrin7m, la data 2009-11-21 10:35:31De la: boris_mehr_gmail_com, la data 2009-11-21 07:53:28cele zece porunci nu se cunosc, nu se aplic�, ele sunt valabile pentru to�i monotei�tii, evrei, cre�tini ortodoc�i, catolici,ca �i musulmani, dar a nu ucide, a nu min�i, a nu r�vni la ceea ce este al altuia, a respecta pe tat�l �i pe mama ta, sunt legi mereu �nc�lcate cu toat� incon�tien�a, ca s� nu spun c� Dumnezeul Unic nu este Unic dec�t pentru unii, ce s� mai sper�m �n pace �i armonie?
Draga DOBRINICA...cine vorbeste de FRICA....
In Biblie scrie ca fricosii nu vor intra in CER...
CRED CA AR TREBUI SA VORBIM DESPRE CREDINTA DIN NOU, ca sa intelegeti ce este ea( credinta) si apoi veti putea intelege LEGEA LUI DUMNEZEU.....
TOT cE FACI TREBUIE SA FACI DIN DRAGOSTE, nu de frica....
Cel ce IUBESTE implineste PORUNCILE din FIRE, nu de frica....ca pe un lucru ce face parte din viata lui.
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:23
Draga DOBRINICA...cine vorbeste de FRICA....
In Biblie scrie ca fricosii nu vor intra in CER...
CRED CA AR TREBUI SA VORBIM DESPRE CREDINTA DIN NOU, ca sa intelegeti ce este ea( credinta) si apoi veti putea intelege LEGEA LUI DUMNEZEU.....
TOT cE FACI TREBUIE SA FACI DIN DRAGOSTE, nu de frica....
Cel ce IUBESTE implineste PORUNCILE din FIRE, nu de frica....ca pe un lucru ce face parte din viata lui.
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:24
De la: florinpreda999, la data 2009-11-21 14:07:33the answer my friends,is blooming in the wind !!!
SALUT FLORINE....!!!!!!!!
Maranatha
|
|
|