back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

.... avortul este o crima ...

Pagini: << 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 >> Sari la pagina:

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:27

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-17 00:17:20culmea e k sunt pregatite oricand sa fak un avort...nu le frik de masa aia(normal...doar sunt niste curajoase!!!) ...si sunt convinse k nu le va parea rau dupa, de ceea ce au facut...
dar...dak cineva vine si le spune niste realitati pe un ton mai dur....imediat incep sa sufere....sa se atace...sa plnga...si sa acuze acea persoana de rautate si de lipsa de caracter....
unde e forta de a infrunta orice?....forta kr le insoteste la cebinet,dar le parasete de indata ce cineva le spune un cuvant mai...*urat*....
o sa incerkm sa vorbim frumos.....totusi!!!

...offfff .... ''suferinta'' asta le doboara !!! ... le scutura borcanul de sticla in care traiesc ... colivia in care s-au aruncat ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:32

De la: diavolita_40, la data 2009-04-15 13:47:19Multumesc,domnule Eugen,nu pentru sustinere,ci pentru ca v-ati spus un punct de vedere normal.In ceea ce-l priveste PE HOMOMARCEL,lasati-l sa scrie,ca oricum nu-l citeste nimeni,cu exceptia catorva persoane.Dar si acelea,cred ca se fac ca-l citesc.Vorbeste incoerent si fara legatura cu subiectul,de multe ori aflandu-se pe dinafara subiectului,imaginandu-si ca trezeste cuiva interesul.Ma mai distrez si eu in pauza de masa,vazand cat de mult se agita.Tataie HOMOMARCEL,mai lasa si copii la calculator,ca te-o cauta moartea pe acasa si nu te gaseste din cauza interntului.OOOOOOOOOO,la naiba,nu m-ai inteles, lasa internetul ca nu-i de mata,pune mana si educa-ti copii,iresponsabilule,ce esti.Invata copii pe internet, ca de aia i-ai facut,nu sa stai tu bosorogule.Cand iti vine ziua de moarte?Nu de alta,dar sa vin si io cu niste flori de la tara.Vad ca-ti cam plac tarancutele,bosorog batran ce esti(suna misto pleonasma asta, care tocmai am facut-o) ,ca nu ma lasi deloc in pace.Te pomeni,ca vrei sa-mi oferi stabilitate si siguranta si etcetera si s.a.m.d.Tarancuta,tarancuta cu bujori in obrajori.................Ce zici tataie,vii pe la mine pe la tara?Te dau si in leagan,poate ne faci un bine si dai ortul popii,ca o mai avea Dumnezeu nevoie si de oameni ca mata,pe lumea ailalta,sa le torni si pe acolo o echipa de fotbal de copiii,sa aiba si ei cu ce sa-si petreaca timpul,sa nu se plictiseasca.Si in timp ce te dau in leagan,imi si explici,ca de eu sunt de la tara si-s cam grea de cap,treaba asta cu avortul,daca e crima sau nu.Sa vedem cate polemici,isca postarea mea.

... imi place la tara ... daca esti frumoasa(bujori in obrajori si ce mai spune-ai pe acolo ...) s-ar putea sa iti arat si cum se fac copii ... gratis ... atunci ai intelege ce vorbesti ... singura problema este ca mi-a cam slabit vederea ... ... asa ca merg pe incredere ...

... ca esti mai grea de cap ... aici nu te contrazic ... te cred pe cuvint ...

... referitor la moarte ... si tu o sa mori ... fii sigura de asta ... dar exista un mic proverb - cine sapa groapa altuia ... .. ai grija ce iti doresti ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:35

De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 00:10:25... au re-aparut FRUSTRATELE si SCOBITELE ... ... e distractiv sa vezi cum reusesc cu NONSALANTA sa isi puna cenusa in cap ...
... mai fetelor, daca NU SINTETI CAPABILE SA CRESTETI COPII macar duceti-va la minastire ... ...
... pe masura ce scrieti, va apare adevaratul CARACTER la iveala ... la pachet cu lipsa de VALORI si MORALA ...
... ma uit la femei APARENT SERIOASE (gen pasandro) care ca foarte multi alti romasi zapaciti de consumism si de propriile pretentii traiesc intr-o lume PARALELA ... spune duduita, vai d-zeul ei IARTA TOT, dar uita sa precizeze CE ARE DE FACUT PENTRU A PRIMI IERTAREA ... asta imi spune clar ca o intereseaza decit posibilitatea de a fi iertata dar evita sa recunoasca ca NU A CERUT-O NICIODATA si nici nu o va mai primi ...
... CE VRETI SA SPUNETI DE FAPT ? ... RELIGIA NU ERA INCLUSA IN DISCUTIE PENTRU CA MAJORITATEA SINTETI PAGINE ... o mica paranteza ... nu mai amenintati cu d-zeu ... ... UNELE CARE FAC SI PROMOVEAZA AVORTUL CU NONSALANTA NU ISI POT PERMITE SA AMENINTE PE CINEVA ... ele au ceva de explicat ... mai intii lor si apoi altora ... placerile lor fizice sint platite de copii lor ... iar daca tot nu puteti dormi de grija altor copii DE CE NU VA AJUTATI PE VOI INTII ? ... dar e placut sa te auzi vorbind decit sa incepi CU TINE ... daca VOI nu sinteti in stare sa va imaginati cu copii cum credeti ca CINEVA va poate considera capabile sa aveti grija de copii altora ...
... inca ceva ... faptul ca unii copii nu au parinti bogati NU ESTE O RUSINE sau o NENOROCIRE asa cum vreti voi sa sugerati ... VOI sinteti urmasele TARANILOR veniti in orase, NIMIC ALTCEVA ... altii au putut sa va creeze conditii sa EXISTATI astazi, iar voi v-ati afundat intr-o CLOACA MENTALA din care nu puteti iesi ... E DOAR VINA VOASTRA NICIDECUM A ALTORA ... JENANT ...

Hopaaaaaa!!!
a aparut frustratu frustratilor!Ce faci batrane?

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:41

De la: pasadro, la data 2009-04-15 19:56:33Nu ii mai plangeti pe cei avortati, pacatul este individual !
Faceti ceva pentru cei care s-au nascut si sunt abandonati!

Un gunoier chinez a adoptat 21 de copii abandonati 09.09.2006Epoch Times Staff Hu Tongkai, Dana P

... supeeeeeeeeeerrrr ... pasandro isi dezvaluie ''logica'' ... GARGARA IEFTINA si DE PROST GUST ...

... cind postezi asa ceva NU TI-E RUSINE ? ... pe cine si la ce indemni tu ? ... in afara de SLOGANURI CE AI FACUT IN VIATA ? ... ai avortat cu nonsalanta si recomanzi avortul si aici dai ''exemple'' din china cu gunoieri care au adoptat copii ... TU CITI COPII AI ADOPTAT ? ... SAU NUMAI GUNOIERII SI PROSTII ADOPTA COPII ? ... RESTUL, CA TINE, II AVORTEAZA CA SA II SCUTEASCA DE ''DUREREA'' DE A FI CRESCUTI DE GUNOIERI ... e PENIBIL ce gindire poti avea ... de gargaragii ieftini s-a umplut romania, de fricosi, de milogi, de cersetori telectuali ... beeeeeeeeaaaaaaahhhhh ... mai bine taceai ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:42

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-17 00:35:29
De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 00:10:25... au re-aparut FRUSTRATELE si SCOBITELE ... ... e distractiv sa vezi cum reusesc cu NONSALANTA sa isi puna cenusa in cap ...
... mai fetelor, daca NU SINTETI CAPABILE SA CRESTETI COPII macar duceti-va la minastire ... ...
... pe masura ce scrieti, va apare adevaratul CARACTER la iveala ... la pachet cu lipsa de VALORI si MORALA ...
... ma uit la femei APARENT SERIOASE (gen pasandro) care ca foarte multi alti romasi zapaciti de consumism si de propriile pretentii traiesc intr-o lume PARALELA ... spune duduita, vai d-zeul ei IARTA TOT, dar uita sa precizeze CE ARE DE FACUT PENTRU A PRIMI IERTAREA ... asta imi spune clar ca o intereseaza decit posibilitatea de a fi iertata dar evita sa recunoasca ca NU A CERUT-O NICIODATA si nici nu o va mai primi ...
... CE VRETI SA SPUNETI DE FAPT ? ... RELIGIA NU ERA INCLUSA IN DISCUTIE PENTRU CA MAJORITATEA SINTETI PAGINE ... o mica paranteza ... nu mai amenintati cu d-zeu ... ... UNELE CARE FAC SI PROMOVEAZA AVORTUL CU NONSALANTA NU ISI POT PERMITE SA AMENINTE PE CINEVA ... ele au ceva de explicat ... mai intii lor si apoi altora ... placerile lor fizice sint platite de copii lor ... iar daca tot nu puteti dormi de grija altor copii DE CE NU VA AJUTATI PE VOI INTII ? ... dar e placut sa te auzi vorbind decit sa incepi CU TINE ... daca VOI nu sinteti in stare sa va imaginati cu copii cum credeti ca CINEVA va poate considera capabile sa aveti grija de copii altora ...
... inca ceva ... faptul ca unii copii nu au parinti bogati NU ESTE O RUSINE sau o NENOROCIRE asa cum vreti voi sa sugerati ... VOI sinteti urmasele TARANILOR veniti in orase, NIMIC ALTCEVA ... altii au putut sa va creeze conditii sa EXISTATI astazi, iar voi v-ati afundat intr-o CLOACA MENTALA din care nu puteti iesi ... E DOAR VINA VOASTRA NICIDECUM A ALTORA ... JENANT ...

Hopaaaaaa!!!

... adica sint seful vostru ... oaaaauuuuu ... refuz ... nu ma consider demn ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:51

De la: alice_corina, la data 2009-04-15 14:02:42
De la: diavolita_40, la data 2009-04-15 13:47:19Multumesc,domnule Eugen,.......

hmmmm ... ai cam cedat de data asta ...
tu nu ai observat ca asta doreste??? sa instige??? de ce ii faci pe plac???
crezi ca merita toate acestea??? PACAT ...

... hopaaa ... alice cred ca te-am atins ... TU SIGUR INTRI IN CATEGORIILE MELE ... tu nu vrei sa recunosti, macar pentru tine, ca ai exterminat proprii tai copii ... crezi ca daca eu nu voi mai comenta vor aparea sute si mii de oameni care te vor aplauda ? ... pentru tine a devenit personal pentru ca NICIODATA NU TE-AI GINDIT CE FACI ... doar strict economic ...

... apropo ... cum stai cu analizele ? ... fa-le des ... preventia este mama sanatatii ... poate e mai ieftin asa decit sa cheltui pe pampersi ... CUM VA PUTETI JUCA CU SANATATEA VOASTRA ? ... DE CE ? ... CUM PUTETI IGNORA ASA CEVA ? ... CUM VA PUTETI DUCE SA VA SCOBITI CU NONSALANTA ? ... ce a insemnat pentru voi, noptile de dragoste daca barbatul vostru (cum l=ati ales ramine un mister) va trimite sa faceti avort, si se pare ca NU IL INTERESEAZA ? ... cum va permiteti sa va schiloditi viitorul ? ... sa dati din mina COPILUL vostru pentru niste promisiuni ? ... ce fel de oameni ati ajuns ?

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:55

De la: diavolita_40, la data 2009-04-15 18:19:30
De la: alice_corina, la data 2009-04-15 14:02:42
De la: diavolita_40, la data 2009-04-15 13:47:19Multumesc,domnule Eugen,****************
hmmmm ... ai cam cedat de data asta ...
tu nu ai observat ca asta doreste??? sa instige??? de ce ii faci pe plac???
crezi ca merita toate acestea??? PACAT ...

Cedat?Chiar nu aveam ce face.Eram in pauza de masa,trebuia sa-mi fac de lucru.Dar poate mai vine si homomarcel cu neste(niste) raspunsuri,jigniri,insulte,etc..................sa avem ce citi,ca doar traim in Romania,insa avand in vedere ca lui ii plac barbatii,sunt explicabile jignirile la adresa femeilor.Facem licitatie de barbati pentru homomarcel.S-o fi saturat de femei,dupa ce a facut atatia copii.

... ce frumoasa IGNORANTA ... ... era la masa si s-a gindit sa mai se auda cotcodacind ... subiectul poate fi ORICARE, ea vrea doar sa cistige ... GRESIT ... e prea important pentru voi sa il tratezi ca pe mahalagismele cu care esti obisnuita ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:58

De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 00:42:24
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-17 00:35:29

Hopaaaaaa!!!

... adica sint seful vostru ... oaaaauuuuu ... refuz ... nu ma consider demn ...

Ai fio seful nostru daca am avea si noi frustrari.Dar cum esti singurul care le are esti doar seful tau, mosule

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:01

De la: pasadro, la data 2009-04-15 20:35:36Psihiatrie
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Psihiatria (din limba greacă: psyché (ψυχη) = spirit, suflet și iatros (ιατρος) = medic) este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu boli mintale. Noțiunea Psihiatrie a fost introdusă în terminologia medicală în 1808 de medicul german Johann Christian Reil din Halle (inițial „Psychiaterie”, devenită mai târziu „Psychiatrie”).

Asociația Psihiatrică Română este asociația profesională națională a psihiatrilor din România.

A fost inființată, în condițiile legii, în anul 1990 și are ca obiect dezvoltarea și perfecționarea tuturor activităților de bază din domeniul psihiatriei și sănătății mintale în România.

Pentru atingerea acestui obiectiv APR coordoneaza prin mijloace științifice, specifice acestei specialitati medicale, dezvoltarea activitatilor menite sa amelioreze sanatatea mintala a populatiei, oferind consultanta institutiilor oficiale, asociatiilor interesate, mass-mediei, desfasurind activitati publicistice, editoriale, de cercetare stiintifica, organizand manifestari stiintifice, stabilind contacte interne si internationale.

Daca doresti sa sprijini activitatile Asociatiei Psihiatrice Romane DIRECTIONEAZA 2%

209.85.129.132/search?q=cache:rlBHS8QusbYJ:www.e-psihiatrie.ro/+...
Dana P

... pasandro ... intr-o tara de zombi TUTUROR la trebuiesc fonduri ... cam multi trebuiesc tratati ... cei care pot plati cei 2% se vor rari din ce in ca mai mult ... iar cind va veni rindul tau sa primesti ceva, atunci asteaptaaaaaaaaaaaa ... sper ca nu te vei arunca asupra unicului tau copil si sa il NENOROCESTI incercind sa il tii legat linga tine cu reprosuri su vaicareli subtile despre ''eforturile'' tale pentru al creste ... NU UITA PASARILE TINERE ZBOARA DIN CUIB ... LA CUIBUL LOR ... atunci poate o sa iti amintesti si de altii ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:08

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-17 00:58:07
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-17 00:35:29[quote name='homemarcel0' date='2009-04-17 00:10:25'
Hopaaaaaa!!!

Ai fio seful nostru daca am avea si noi frustrari.Dar cum esti singurul care le are esti doar seful tau, mosule

... asa e, ai dreptate ... EU sint seful meu ... ... poate totusi gasesti ceva INTELIGENT de spus despre subiect ... pina acum te-ai dovedit o capra care da cu capul in pereti disperata ca ''ghiseftul'' ii zboara ... ca ''elegantul'' procedeu de auto-schilodire e BLAMAT ...

... te rog, incearca sa fii TU ... nu repeta clisee ... invata sa stii ce vrei de la viata ... nu te lua dupa babete rascoapte care si-au mincat tineretea suferind pentru ca VISAU ... pentru copii merita sa faci orice efort ... mai ales cind sint copii tai ... nu trebuie sa te alaturi unui cor de ignoranti si frustrate si losere ... FA CEVA CU VIATA TA ... incearca sa iti imaginezi ca viata continua si dupa ce trece perioada in care mai poti spera sa atragi prin frumusete ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:13

De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 01:08:56
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-17 00:35:29[quote name='homemarcel0' date='2009-04-17 00:10:25'
Hopaaaaaa!!!

... asa e, ai dreptate ... EU sint seful meu ... ... poate totusi gasesti ceva INTELIGENT de spus despre subiect ... pina acum te-ai dovedit o capra care da cu capul in pereti disperata ca ''ghiseftul'' ii zboara ... ca ''elegantul'' procedeu de auto-schilodire e BLAMAT ...

... te rog, incearca sa fii TU ... nu repeta clisee ... invata sa stii ce vrei de la viata ... nu te lua dupa babete rascoapte care si-au mincat tineretea suferind pentru ca VISAU ... pentru copii merita sa faci orice efort ... mai ales cind sint copii tai ... nu trebuie sa te alaturi unui cor de ignoranti si frustrate si losere ... FA CEVA CU VIATA TA ... incearca sa iti imaginezi ca viata continua si dupa ce trece perioada in care mai poti spera sa atragi prin frumusete ...

Ba marcele, ba!Tu vorbesti de tarani?Tu esti taran cu totul.Esti prost crescut si needucat cum nu am mai vazut pe nimeni de varsta ta.Esti de cea mai joasa speta.Si asta nu e faza cea mai nasoala.Cel mai nasol e ca deja esti prea batran sa mai fii educat.Practic ai trait o viata degeaba.Doar ca sa provoci greata lumii.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:19

De la: pasadro, la data 2009-04-15 21:55:35"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)

Dana P

P.S.
Rabdare, timpul le rezolva pe toate .

... ... ca intotdeauna citatele sint complet AIUREA si PROSTESTI ... de ce le folosesti daca nu intelegi NIMIC DIN ELE ?????? ...

... dupa logica ta, TU cind vei fi judecata, masura va fi extragerea ta bucata cu bucata ca in cazul unui copil avortat ... avort pe care il sustii cu placere ... iar mie imi vor fi aduse vreo 10 babete care sa imi spuna citeva luni de zile ca trebuie sa fac cuiva RAU ca prea am urlat sa nu mai fie exterminati copii, parintii sa le dea DREPTUL LA VIATA ...

... eu cred ca esti pe dinafara si cu un minim de RELIGIE, asa ca nu mai amesteca lucrurile alandala ... din pagini nu faci crestini daca isi arunca cu citate la plezneala ... te-ai dus vreodata sa te spovedesti unui preot ? ... sa il intrebi ce trebuie sa faci ca sa obtii IERTAREA de care vorbesti ? ...

... ce sa spun ... ati facut o VARZA din crestinism ... ma intreb ... daca nu v-ar da liber de la servici ati mai sti ce sinteti ? ... si ce sarbatoriti ? ...

... in fine ... aspectul e

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:20

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-17 01:13:48
De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 01:08:56

Ba marcele, ba!Tu vorbesti de tarani?Tu esti taran cu totul.Esti prost crescut si needucat cum nu am mai vazut pe nimeni de varsta ta.Esti de cea mai joasa speta.Si asta nu e faza cea mai nasoala.Cel mai nasol e ca deja esti prea batran sa mai fii educat.Practic ai trait o viata degeaba.Doar ca sa provoci greata lumii.

... ai, fa ... daca tu zici ... dar AVORTURILE LE FACI TU !!! ... telectualo din burkina fasso ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:25

De la: pasadro, la data 2009-04-15 23:17:44Despre păcatul avortului

209.85.129.132/search?q=cache:_MVjnrZ4DrYJ:www.orthodoxphotos.co...

Avortul, cunoscut si sub numele de "intrerupere de sarcina" sau "chiuretaj", este un păcat foarte mare inaintea lui Dumnezeu. Din nefericire, statisticile arata faptul ca Romania are cea mai mare rata de avorturi din lume. Materialele incluse in aceasta pagina nu fac decat sa arate gravitatea acestui pacat.

Copilul la 15 saptamani
Sfatuiesc atat femeile care au facut avort in trecut, cat si barbatii care au indemnat sau care si-au dat acordul lor pentru infaptuirea avortului, sa se opreasca a mai face lucrul acesta in viitor, si sa mearga cat mai repede la preot pentru a-si marturisi păcatul. Iertare exista pentru orice păcat marturisit, indiferent de gravitatea lui.
Asadar, si pentru păcatul avortului exista iertare, atata timp cat persoana in cauza are cainta si parere de rau pentru el si nu-l mai repeta in viitor.

Dana P

... asta imi place ... aceiasi limba de lemn ... VOI duceti-va a va spovediti (eventual pe la 89 de ani, ca sa aveti tolba plina, nu de alta dar sa fie iertate TOATE deodata), NOI raminem sa recomandam altora ... unde sa doneze 2% si cine sa adopte copii ... ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:27

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-15 23:59:08
De la: gangsta1, la data 2009-04-15 23:39:00ce iertare nu exista ioano ,,,,,ai grija ce scoti pe gura,,,,iertare exista pentru orice

Daaa?! Deci, nu ar fi nici o mirare să te întâlnești în "rai" cu Hitler...sau câțiva criminali în serie...că doar "și-au tras pe seamă" și s-au pocăit...

... si cu Stalin, Terente, toti militienii si securistii de dupa razboi care au maltratat si omorit mii de oameni ... cu toti violatorii, pedofilii, criminalii ...

... gangsta1 ... CAP DE TABLA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:32

De la: alice_corina, la data 2009-04-16 08:51:10
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-15 19:25:39
De la: pasadro, la data 2009-04-15 19:17:51
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-08 21:36:53*****************
"joanna"...

Ti-ai si uitat "candoarea" de la pag.46??? Mai precis: Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 13:06 , "nu stiti nimik despre el...de ce jigniti aiurea oamenii kr posteaza pe forum?...comportamentul asta nu e demn de un bun crestin..." Crezi ca tu esti o buna crestina spunand astfel de vorbe, chiar daca, poate, ai dreptate? hmmm ...

Cat despre copii .. asteapta sa ii faci ... vorbe sunt usor de spus ... Chiar sunt curioasa daca vei avea copii ...

Un lucru este cert [in viziunea mea] : viata fara copii este lipsita de sens ...

... mai fratilor ... UITATI-VA LA VIATA VOASTRA ... daca traiti visind asta nu inseamna ca altii sint tot la fel de FRICOSI si IMATURI ca si voi ... ce sa spun ... parca voi nu ati fost copii ... s-au asa v-au spus parintii ... ca voi erati niste BELELE !!!? ... asa s-ar explica multe ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:36

De la: CAMELYA_, la data 2009-04-16 09:00:59
De la: alice_corina, la data 2009-04-16 08:51:10
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-15 19:25:39
De la: pasadro, la data 2009-04-15 19:17:51
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-08 21:36:53Ioana d'Arc...sau cum Dumnezeu te cheama....nu ti-e rusine ?
Nu am nimic cu tine , personal , dar intreci orice fel de masura !!!
Mai si spui ca esti fata de preot
Nu vreau sa te jignesc dar dai de inteles ca-ti cam lipsesc cei 7 ani de acasa
In primul rand uite-te la tine ce varsta ai , trebuie sa ai in primul rand respect fata de varsta Danei
In al doilea rand , dupa ce vei fi si tu parinte , ai dreptul sa comentezi in masura bunului simt la adresa altor parinti !!!
Intreaba-l pe taticutzul tau cel preot ...despre cuvintele rele pe care le rostim cum se intorc impotriva noastra
Masoara-ti cuvintele ...iar daca mori de nerabdare sa jignesti , poti sa o faci singura si in fata oglinzii , nu pe acest forum

Ma scuzati dar ma revolta astfel de jigniri la adresa copiilor nostrii

... dar FAPTELE ... crezi ca nu se intorc impotriva voastra ????????? ... hai sa ne speriem de niste vrajitoare, cind e de facut rau VOI il aveti ''aproape'' pe d-zeu ... cind va trage cineva de mineca VAAAAIIII, ce revoltati sinteti ... vai de cit crestinism, umanism, civilizatie, demnitate, onoare DA-TI DOVADA !!! ... ... va mai trebuie un glob de sticla si gata .. ati rezolvat toate problemele ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 01:47

De la: diavolita_40, la data 2009-04-16 15:44:49Mai relaxati-va.
Barbatul: - In sfarsit!Am asteptat asta atat timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit?Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles!Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste!Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da.Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

..............si acum,cititi de jos in sus......

... PENIIIIIIIIIIIBIIIIIIIIIIIIIIIIILL ... e vechi de cind lumea ... DAR TOT NU IL INTELEGETI ... FAPTELE CONTEAZA NU VORBELE ... va agatati de PAPA=LAPTE (creati tot de frustrate maritate cu ''masculi'' de teapa lor) si apoi INGHITITI MIZERII dupa MIZERII ... va schiloditi, va chinuiti incercind sa fiti niste jumatati de femei, jumatati de mame, jumatati de om ... ca dupa ce trece frumusetea sa va dati seama ca ati facut niste eforturi INUTILE si EXAGERATE doar pentru a pastra iluzia ca voi intrati in ''clasa'' celor fericiti si destepti ... nu stiti ce vreti de la barbati si sinteti dresate de acasa sa fiti sclave ... in acelasi timp va refuzati calitatea de mame pentru a putea face fata ''concurentei'' unor barbati IMATURI si IRESPONSABILI ... ce nu pot intelege este DE CE va ASUMATI PROSTESTE sa va auto-schiloditi si sa va calcati principiile, sentimentele pentru niste vise, pentru niste chestii materiale ... de ce va asumati rolul de OBIECTE SEXUALE ? ... de ce nu va impuneti PRINCIPIILE, ONOAREA, DEMNITATEA, CREDINTA ... de ce nu cereti RESPECT ? ... DE CE VA ESTE FRICA SA IESITI DINTR-UN CERC AL MINCIUNII CARE TOT PE VOI VA VA STRIVI ? ... DE CE FACETI (sau visati) CASE IN CARE NU V-A LOCUI NIMENI ? ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 03:05

De la: diavolita_40, la data 2009-04-16 22:24:17Ioana,de ce nu întelegi ca tu nu deții un adevăr universal valabil.Nu ai tu de unde să știi și nimeni altcineva,dacă Hitler a ajuns în rai sau iad.Citesc acest topic de ceva timp.Mi-a placut,l-am urmărit. m-a emoționat,m-a înverșunat și câteodată m-a făcut să râd,dar tu nu înțelegi că mulți nu sunt de acord cu modul tău de a-l vedea pe Dumnezeu.Înjuri,jignești,etc.și spui că ești credincioasă?Păi cum rămâne cu fraza ,,Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți,,?Am impresia că operezi cu niște tipare limitate.Opinia ta are la bază o premisă falsă anume că,ai o putere absolută asupra rațiunii și simțului moral al celorlalți.Nu înțelegi ca fiecare are dreptatea lui,e responsabil de faptele lui.Nu e necesar să recurgi la acuze și jigniri,pentru a-ți impune punctul tau de vedere.Fiecare persoană are propria sa perspectivă asupra vieții și asupra fericirii.Unii își doresc să fie bogați,alții să trăiască o frumoasă poveste de dragoste,pe când alții se simt împliniți doar alături de familia lor.Dacă tu te simți împlinită,considerând că avortul nu este o crimă, fiind foarte credincioasă,ajută-i pe cei care au nevoie de tine.Strânge de exemplu fonduri pentru copii orfani.Te poți oferi voluntar într-un asemenea cadru și cred eu,te vei simți și mai bine decât să jignești pe toată lumea pe forum care te contrazice,are o părere,opinie diferită de a ta.Omul este un scop.Poate fi tratat ca un scop sau un mijloc.Dacă ți se dă dragoste aștepți înapoi dragoste,dacă te ajută,așteaptă să-l ajuți.Este un schimb social.Dacă nu sunt îndeplinite așteptările,apar dezacordurile sociale.În același timp ar trebui,ca așteptările fiecăruia dinre noi să fie realiste,evitând astfel riscul de a nu ne face iluzii deșarte, de a nu fi dezamăgiți.Deci,tu nu-ți mai face iluzii că vei schimba lumea și opiniei publice,folosind agresivitatea.Omul a progresat și promovat prin activitate intelectuala,nu prin agresivitate.Trecerea de la natură,de la animalitate - la societate,s-a făcut prin educație.
Când mă refer la educație,vorbesc de procesul de maturizare al individului în scopul participării sale competente la viața socială.Așa că,Ioana,dă dovadă de maturitate și-n loc să utilizezi un limbaj agresiv pe topicuri,fă ceva constructiv pt.cei din jurul tău.Începe o campanie de întrajutorare a copiilor orfani,de exemplu,strângând hăinuțe,bani,mâncare,sponsorizări,etc.Și biblia spune că vorbele fără fapte sunt nule.
Iar dacă nu cunoști nici o casă de copii,să-mi spui că-ți dau eu un nr.de telefon,dacă vrei într-adevăr să faci ceva în folosul societății și să te faci utilă.
Și încă ceva important:
Procesul educației presupune existența unor agenți umani,respectiv:
a).educatorul(cel care educă);
b).educatul(cel care se lasă educat);
Pentru fiecare din aceștia existănd mecanisme specifice de comunicare,receptare, adaptare,etc.iar efectul acțiunii educative depinde atât de calitatea agenților,educator și educat,cât și de relația dintre ei.Așa că înainte de a te apuca de educat pe cineva în privința avortului și a lui Dumnezeu,stabilește o relație cordială,cu persoana respectivă.
Pornește de la premisa că e nevinovat,acordă-i prima dată prezumția de nevinovăție.
În ceea ce-l privește pe Dumnezeu,te rogi așa:,,Iartă-ne nouă păcatele noastre,precum și noi iertăm greșitilor noștri,,.Pe când tu nu faci decât să-i acuzi pe alții că sunt ucigași ș.a.m.d.
Îmi pare rău că ai idealizat situația și ai fost dezamăgită.Fiindcă ne dorim un lucru atât de mult asta nu o să schimbe realitatea.
Răsplata unei fapte bune este de a fi făcut-o.
Întâmplător,nu mi-am dorit să am dreptate,dar acesta e un topic de scandal și nouă ne cam plac scandalurile.

... ... mai femeie, incearca sa intelegi ca sint si duduite (gen adnana) care nu reusesc sa citeasca mai mult de 2 rinduri si pierd sirul ... incearca sa nu mai derapezi de la ideii ca un pickup stricat ... incearca sa iti aduni ideiile ... le faci varza ...
... incepi cu faptul ca te emotioneaza si termini ca este un subiect de scandal !!!??? ...
... spui ca esti ''credincioasa'' (apropo daca nu iti dadea liber de la servici stiai ce sarbatoresti ?) dar recomanzi si accepti avortul !!!???
... vorbesti despre d-zeu (ce-o mai fi si ala pentru tine) ca fiind iertator si bun INDIEFERENT cite idiotenii faci intentionat si premeditat in viata !!!??? ... probabil Stalin, Terente si alti ''binefacatori'' te asteapta si pe tine in ''rai'' (sau ce vrabioare mai ai in cap ) ...
... vorbesti de dragoste dar omiti faptul CA TREBUIE SA AI CUI SA O DAI !!!???
... indemni sa fie ajutati copii orfani, dar pe cei pe care ii faci tu sau altcineva din jurul tau II EXTERMINI !!!??? ... as intreba DE CE NU ITI AJUTI MAI INTII COPII TAI ? ... DE CE LOR NU LE OFERI SANSELE PE CARE VREI SA LE OFERI ALTORA ? ... CITI COPII ORFANI AI AJUTAT VREODATA ? ... sau ti se pare doar un subiect trendy si atit ... asta se numeste IPOCRIZIE !!!
... spui ca omul a progresat !!! ... ce te face sa crezi ca nu mai ai nimic animalic in tine ??? ... esti convinsa de ceea ce spui ? ... esti convinsa ca traiesti in acea lume IDEALA pe care ne-o expui noua ? ...
... vorbesti de educatie !!! ... strict ca de un proces de PROST GUST prin care idiotilor li se da o diploma ... unde sint invatati (metodele nu conteaza) ca 3+3+6, ceva biologie, o spoiala de chimie si asta numesti tu educatie !!!??? ... dar PRINCIPIILE, VALORILE, MORALA de unde le invata ? ... DE LA PARINTI !!! ... din ceea ce VAD in casa ... parinti FALSI, OBOSITI, NEGLIJENTI CU PROPRII COPII DAR SI CU EI, CINICI, EGOISTI ... si mai uiti ca nu toti oamenii POT si AU CAPACITATEA de a invata ... IN LUMEA REALA FOARTE MULTI SINT INCAPABILI SA INVETE SI SA APLICE CEEA CE AU INVATAT ... se vede astazi in calitatea copiilor selectionati prin avorturi ... copii care sint trecuti prin scoala, prin facultati doar pentru ca sistemul de invatamint sa nu dispara prin lipsa de elevi ... copii care sint impinsi de parinti CRETINI sa adune diplome si sa NENOROCEASCA apoi pe cei cu care vor veni in contact ... copii in care parintii au pompat BANI si PRETENTII ... copii care datorita faptului ca au fost selectionati NU APRECIAZA deloc ceea ce au ... in orice societate exista si vor exista PIERDERI ... romanii merg pe principiul ca ei nu vor pierde niciodata asa ca nu vor copii ... fac 1 maxim 2 si dau cu parul in scoala sa iii faca OAMENI ... GRESIT ... din magar armasar nu vei face niciodata ... asa ca orice ''mecanisme'' ai vrea sa folosesti cu acestia pur si simplu NU SE POATE ... nu sint capabili si nici interesati de nimic ...
... prezumtia de nevinovatie ... ... pai tu ce vrei sa spui de fapt ? ... ca cine recomanda avortul este ''presupus'' nevinovat ? ... iar restul sint de blamat ... ... iti mai spun o mica chestie, aproape MAJORITATEA FEMEILOR peste 40 de ani din romania au facut intre 8 s9 20 de avorturi ... capisci ? ... asa ca prezumtia trebuie sa inceapa, pentru binele celor care nu au intrat in aceasta sarabanda PRIMITIVA si UMILITOARE, cu premisa ca NU VOR FACE SI NU VOR SA FACA AVORT ... cred ca atunci incepem sa fim CORECTI SI POZITIVI ...
... nu exista educatie in privinta avortului !!! ... OK ... oamenii NORMALI si SANATOSI MENTAL nu accepta asa ceva ... un om normal nu accepta sa stea ore in sir din viata la servici si in masina in dauna copiilor proprii doar pentru niste pretentii de moment ... multi romani nu mai stiu care sint prioritatile in viata ... au fost prea zapaciti de saltul de la comunism la consumism ...
... iarasi revii la d-zeu ... incepe macar SA RESPECTI 6 din cele 10 porunci si apoi poti incepe sa cochetezi cu crestinismul ... pina atunci PAGINISMUL de cartier si imbuibarea de sarbatori NU INSEAMNA NIMIC ...
,,, REALITATE SE POATE SCHIMBA DACA VREI ... prin comportament ... nu prin vorbe ...
... spui - rasplata unei fapte bune este ca ai facut-o ... DAR A UNEI FAPTE RELE ? ... JUDECATA LUI D-ZEU !!! ...

... topicul l-ati transformat in scandal PRIN ATITUDINEA VOASTERA ... NU AVETI CE SA SPUNETI ... NIMIC POZTIV, NIMIC VALOROS ... VRETI AVORT SI VRETI SCANDAL ... nu e vina nimanui ca asta puteti si atit va duce ccapul ...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 08:31

De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 00:26:28 ...

homemarcel0, am observat ca te-au intresat postarile mele.Iti multumesc pentru faptul ca le-ai citit si citat, dar sa stii ca eu nu mai citesc ceea ce postezi tu .

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 10:01

De la: pasadro, la data 2009-04-17 08:31:55
De la: homemarcel0, la data 2009-04-17 00:26:28 ...

homemarcel0, am observat ca te-au intresat postarile mele.Iti multumesc pentru faptul ca le-ai citit si citat, dar sa stii ca eu nu mai citesc ceea ce postezi tu .

Dana P

poi...dak nu ai citit ce a scris el...cum ti-ai dat seama k se refera la postarile tale?...si cum ti-ai dat seama k sunt neplacute urechilor tale(sau..ma rog...ochilor tai....)
dana...homemarcel scrie foarte bine ceea ce scrie...te-ai gandit k poate nu e nebun ?...k poate e printre putini oameni normali la cap de pe forumul asta?
dana...cum sa fii de acord cu avortul?....ce motiv sa ai?
e cel mai mare pakt.....

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 10:05

Pentru toti prietenii mei din lista mea, inclusiv si lui Maresal si Marcel (care nu sunt in lista mea) va doresc din tot sufletul meu, un PASTE FERICIT alaturi de toate fiintele dragi voua...si sa ne bucuram cu totii de marea iubire a lui Dumnezeu purtandu-l mereu in orice moment al vietii! Va iubesc pe toti si sa fiti cu adevarat fericiti!

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 11:05

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-17 00:17:20culmea e k sunt pregatite oricand sa fak un avort...nu le frik de masa aia(normal...doar sunt niste curajoase!!!) ...si sunt convinse k nu le va parea rau dupa, de ceea ce au facut...
dar...dak cineva vine si le spune niste realitati pe un ton mai dur....imediat incep sa sufere....sa se atace...sa plnga...si sa acuze acea persoana de rautate si de lipsa de caracter....
unde e forta de a infrunta orice?....forta kr le insoteste la cebinet,dar le parasete de indata ce cineva le spune un cuvant mai...*urat*....
o sa incerkm sa vorbim frumos.....totusi!!!

Ioana,nimeni nu e pregătit pentru nimic.Așteaptă să vezi finalul.Și-ti vei da seama despre ce vorbesc.De asemenea îți vei da seama că te-ai agitat degeaba și ai recurs la înjurii și alte de genul fără motive bine întemeiate.Ți-am spus să gândești,înainte de a acționa.Când o să spun tot ce am de spus,la final,încheind orice discuție pr topicul ăsta,îti vei da seama că am avut dreptate.Dacă vrei,bineînțeles și renunți puțin la orgoliul.Nu te mai grăbi să tragi concluzii pripite cum că am fi curajoase să facem oricând avort,deoarece acest subiect nu trebuie să aibă nici o legătură cu noi ca persoane,luate individual în parte.Pentru a ajunge la o concluzie finală asupra acestui subiect,trebuie să venim cu argumente din toate punctele de vedere,atât științifice,religioase,morale,sociale,etc.Iar pentru a putea să fim cât mai obiectivi,trebuie să ne detașăm puțin de noi ca persoane,să privim totul prin prisma subiectului,nu prin noi înșine.Tu nu trebuie să consideri de exemplu,că eu sunt proavort pentru că acest lucru are vreo legătură cu mine ca persoană.Pentru că nu are absolut nici o legătură.Nu sunt datoare nimănui cu nici o explicație,dar ca să-ți dai seama cât greșești și unde greșești,îți spun sigur că opinia mea referitor la acest subiect nu are absolut nici o legătură cu mine ca persoană,însă voi aduceți acuze inutile și lipsite de importanță,unora care nu sunt nici un fel de criminali,pentru că nici dacă ar vrea să fie nu pot.Apropo de religie,te-am văzut foarte entuziasmată de acest subiect și eu am preoți în familie,am preoți foști colegi,am preoți prieteni,dar copii lor și familiile lor nu reacționează ca tine,nu au astfel de reacții.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 11:17

Pagina din atlasul de MITOCANIE URBANA

Babacus guralivus

Aceasta specie este des intalnita la scarile de bloc. Acel personaj care vegheaza tot ce se intampla la scara blocului. Tipetele sale sunt auzite mai ales in timpul zilei. Folosind exprimari de genul: "Plecati dracului de aici, caci nu pot sa ascult toate birfele din bloc." sau "Vai, domne, ai auzit ce sa intamplat vecinului de la 3? Sigur nevasta il insala." Cind iese din cusca, foloseste in majoritatea cazurilor transportul in comun, carand dupa sine o sacosa mare pe care o foloseste la aruncarea sa cu o precizie rar intalnita...pe primul scaun care il observa liber. Daca observa ca stai linistit pe scaun...iar ea nu...imediat iti va face observatie asa incat sa auda tot autobuzul.Daca nici atunci nu te ridici sigur se va impinge cu fundul sau mare, si cu aroma sa imbietoare de animal nespalat, in tine pina cind tu vei ceda locul. Poate si prin magazine ati observat acest specimen...este cel care mereu trebuie sa fie in fata ta..chiar daca in magazin a intrat la o ora dupa tine.Niciodata nu ii vor conveni produsele...mereu prea scumpe.

Planta Subventionata

Planta subventionata traieste pe langa casa omului. A omului instarit, care a reusit in viata (de obicei prosper om de afaceri). Acesta din urma, denumit sponsor, este in general casatorit si cu copii si, pentru a arata succesul, isi „trage” si o planta. Planta este folosita pentru a fi aratata prietenilor si partenerilor de afaceri (cei apropiati), deci aceasta are un rol decorativ, folosit mai ales in diverse deplasari interne si internationale ale sponsorului. Cand planta nu este impreuna cu masculul sponsor, aceasta are ca preocupari mersul la cosmetica, la solar si, eventual, la sala de fitness. In rest, singura ocupatie este aceea de a vorbi cu prietenele – plante la randul lor sau aspirante la rolul de planta -, fie facand vizite, fie la telefonul mobil. Intotdeauna planta foloseste, fata de alta planta, aplelativul de adresare „fata”. Planta nu are asadar servici, desi a avut candva, respectiv inainte de a cunoaste primul sponsor si a deveni planta cu acte si lucra ca si secretara la o firma, perioada in care a facut si facultatea de drept la particulara la f.f., ca sa fie acolo, ca nu se stie niciodata. Planta traieste deci din subventiile generoase ale sponsorului, din care isi cumpara haine de firma (in general, de designeri), pe care le poarta astfel incat logo-ul sa se vada cat mai bine, pentru a starni invidia celor din jur, incepand cu celelalte prietene-plante. Din acest punct de vedere, planta subventionata se deosebeste de pitipoanca de mall, care poarta haine contrafacute, cu logo-ul urias. Planta subventionata locuieste singura intr-un apartament inchiriat de sponsor sau cumparat de acesta – pe numele lui, desigur – si conduce o masina scumpa, de regula SUV– de asemena inmatriculata pe firma sponsorului. Bineinteles, atunci cand se afla la volan, planta subventionata vorbeste la telefon, evident, fara hands free si incalca regulile de circulatie dintr-o combinatie reusita intre nestiinta si nepasare. In unele cazuri, mai ales atunci cand masculul sponsor are o varsta cuprinsa intre 45 si 55 de ani, acesta este foarte vulnerabil la parfumurile seducatoare ale plantei si isi poate chiar lasa familia, pentru a se muta cu planta. In rest, masculul sponsor poate schimba planta cu alta planta, situatie in care planta ramane fara apartament si masina, ceea ce o obliga sa se mute inapoi cu parintii ei, intr-un cartier de blocuri construit prin anii 70 si asteapta sa gaseasca un alt mascul sponsor

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 11:26

Marcele,ieși la iarba verde și mai paște ceva și lasă-ne,bătrâne că nu avem ce face cu cei ca tine.Am relații la un spital de psihiatrie,te internez acolo dacă vrei.E vremea ta,moșule.La psihiatrie cu tine,că nu îți mai revii nici cu medicamente străine.Mie îmi este că nici ăia nu te primesc.Dacă stau bine și mă gândesc, nici acolo nu te-aș duce,te-aș lăsa ca pe un câine,să mori în stradă.Și totuși,având în vedere că nu tu ești de vină,ci natura că te-a făcut așa,ți-aș da un codru de pâine,de pomană.Ce să-i faci,dacă natura te-a făcut analfabet,cu asta defilezi.Dar după cum am mai spus,nu tu ești de vină,ci natura care te-a făcut așa.
Natura e discriminatorie.așa cum a fost și cu tine.Conștientizează factorii de risc asupra vieții tale personale.

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 11:29

diavolitooooooo cornite ai

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 11:35

De la: gangsta1, la data 2009-04-17 11:29:00diavolitooooooo cornite ai

Aha.Vrei și tu?Au aștia la magazin,din alea de jucărie.

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 11:38

diavolito sa-ti bagi mintile-n cap acum de sarbatori si sa iti dai jos cornitele

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 12:12

De la: diavolita_40, la data 2009-04-17 11:26:35Marcele,ieși la iarba verde și mai paște ceva și lasă-ne,bătrâne că nu avem ce face cu cei ca tine.Am relații la un spital de psihiatrie,te internez acolo dacă vrei.E vremea ta,moșule.La psihiatrie cu tine,că nu îți mai revii nici cu medicamente străine.Mie îmi este că nici ăia nu te primesc.Dacă stau bine și mă gândesc, nici acolo nu te-aș duce,te-aș lăsa ca pe un câine,să mori în stradă.Și totuși,având în vedere că nu tu ești de vină,ci natura că te-a făcut așa,ți-aș da un codru de pâine,de pomană.Ce să-i faci,dacă natura te-a făcut analfabet,cu asta defilezi.Dar după cum am mai spus,nu tu ești de vină,ci natura care te-a făcut așa.
Natura e discriminatorie.așa cum a fost și cu tine.Conștientizează factorii de risc asupra vieții tale personale.

dar...de ce nu incerci sa intelegi ce vrea sa spuna?
nu te-ai intrebat niciodata dak nu cumva are dreptate?
ma mira faptul k sariti cu acuze si jigniri (kr mai de kr) insa...dak cei kr sunt impotriva avortului va spun niste mai cuvinte mai grele dar adevarate (vai cum doare adevarul...cuvantul *criminala*... e imposibil de suportat) sariti imediat cu *religia * ,*biserik* si eterna replik....*nu judekti k sa nu fiti judekti*....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 12:13

De la: mytcor, la data 2009-04-17 11:17:00Pagina din atlasul de MITOCANIE URBANA

Babacus guralivus

Aceasta specie este des intalnita la scarile de bloc. Acel personaj care vegheaza tot ce se intampla la scara blocului. Tipetele sale sunt auzite mai ales in timpul zilei. Folosind exprimari de genul: "Plecati dracului de aici, caci nu pot sa ascult toate birfele din bloc." sau "Vai, domne, ai auzit ce sa intamplat vecinului de la 3? Sigur nevasta il insala." Cind iese din cusca, foloseste in majoritatea cazurilor transportul in comun, carand dupa sine o sacosa mare pe care o foloseste la aruncarea sa cu o precizie rar intalnita...pe primul scaun care il observa liber. Daca observa ca stai linistit pe scaun...iar ea nu...imediat iti va face observatie asa incat sa auda tot autobuzul.Daca nici atunci nu te ridici sigur se va impinge cu fundul sau mare, si cu aroma sa imbietoare de animal nespalat, in tine pina cind tu vei ceda locul. Poate si prin magazine ati observat acest specimen...este cel care mereu trebuie sa fie in fata ta..chiar daca in magazin a intrat la o ora dupa tine.Niciodata nu ii vor conveni produsele...mereu prea scumpe.

Planta Subventionata

Planta subventionata traieste pe langa casa omului. A omului instarit, care a reusit in viata (de obicei prosper om de afaceri). Acesta din urma, denumit sponsor, este in general casatorit si cu copii si, pentru a arata succesul, isi „trage” si o planta. Planta este folosita pentru a fi aratata prietenilor si partenerilor de afaceri (cei apropiati), deci aceasta are un rol decorativ, folosit mai ales in diverse deplasari interne si internationale ale sponsorului. Cand planta nu este impreuna cu masculul sponsor, aceasta are ca preocupari mersul la cosmetica, la solar si, eventual, la sala de fitness. In rest, singura ocupatie este aceea de a vorbi cu prietenele – plante la randul lor sau aspirante la rolul de planta -, fie facand vizite, fie la telefonul mobil. Intotdeauna planta foloseste, fata de alta planta, aplelativul de adresare „fata”. Planta nu are asadar servici, desi a avut candva, respectiv inainte de a cunoaste primul sponsor si a deveni planta cu acte si lucra ca si secretara la o firma, perioada in care a facut si facultatea de drept la particulara la f.f., ca sa fie acolo, ca nu se stie niciodata. Planta traieste deci din subventiile generoase ale sponsorului, din care isi cumpara haine de firma (in general, de designeri), pe care le poarta astfel incat logo-ul sa se vada cat mai bine, pentru a starni invidia celor din jur, incepand cu celelalte prietene-plante. Din acest punct de vedere, planta subventionata se deosebeste de pitipoanca de mall, care poarta haine contrafacute, cu logo-ul urias. Planta subventionata locuieste singura intr-un apartament inchiriat de sponsor sau cumparat de acesta – pe numele lui, desigur – si conduce o masina scumpa, de regula SUV– de asemena inmatriculata pe firma sponsorului. Bineinteles, atunci cand se afla la volan, planta subventionata vorbeste la telefon, evident, fara hands free si incalca regulile de circulatie dintr-o combinatie reusita intre nestiinta si nepasare. In unele cazuri, mai ales atunci cand masculul sponsor are o varsta cuprinsa intre 45 si 55 de ani, acesta este foarte vulnerabil la parfumurile seducatoare ale plantei si isi poate chiar lasa familia, pentru a se muta cu planta. In rest, masculul sponsor poate schimba planta cu alta planta, situatie in care planta ramane fara apartament si masina, ceea ce o obliga sa se mute inapoi cu parintii ei, intr-un cartier de blocuri construit prin anii 70 si asteapta sa gaseasca un alt mascul sponsor

esti total....

Pagini: << 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului .... AVORTUL ESTE O CRIMA ...
Mergi la: