Info
x
.... avortul este o crima ...
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 00:21
lizucaus...referitor la suprapopulare....am spus de mai multe ori k asta nu e problema intregului glob pamantesc ci doar a anumitor state...si-o vor rezolva cum stiu...insa...in niciun caz nu este problema romaniei(kr se confrunta cu o grava criza demografik!!!!)
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 00:23
Adi, de-aia îmi place de tine, cã eºti un idealist....ca sã nu mai vorbim de calmul tãu ...Tu ai un temperament sangvino-flegmatic....eu cu totul altul... Oricum, mie nu-mi trebuie foarte mult, sã-mi dau seama când cineva "sare gardul"
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 00:36
De la: mytcor, la data 2009-04-12 00:19:35De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-12 00:02:08De la: mytcor, la data 2009-04-11 23:51:07 tu nu esti nici makr putin din toate astea ,nu-i asa?
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 00:57
De la: adipopa, la data 2009-04-12 00:14:59De la: dora_visinescu, la data 2009-04-11 23:23:36Adi, eu nu urãsc pe nimeni, nici n-am urât vreodatã, din suflet pe cineva.... ... crima ca crima ... multe femei isi MERITA barbatii de linga ele si soarta(batai, adultere nenumarate si ''explicabile'', viata in permanenta frica,...), singuratatea de mai tirziu ... acesti bipezi ''stiu'' ca au o legatura directa cu un ''d-zeu'' al lor, personal si mereu gata de iertaciune ... acel d-zeu se numeste EU ... iar totul este in numele lui PENTRU CA ASA VREAU ... dar sa te SCHILODESTI si sa te TRATEZI MEDICAMENTOS pentru a ''scapa'' de un COPIL mi se pare o NEROZIE ... basca avortul in sine care reprezinta culmea PRIMITIVISMULUI, INAPOIERII si a IGNORANTEI ... ... indiferent de parerea la care ajung unele FEMEI (mai tinere sau mai batrine) avortul nu este doar o crima, o posibila si viitoare imbolnavire grava, dar mai ales e vorba de ATITUDINE, de modul in care aleg(sau au ales sa isi traisca viata) ... sub sloganuri se ascunde de fapt FRICA, NEINCREDEREA DE SINE, COMPROMISUL DE ULTIMA SPETA, ABUZURILE, RAUTATEA, CINISMUL, OPORTUNISMUL ... toate acestea par mult mai usor de indurat de aceste femei decit SERIOZITATEA, DEMNITATEA, VALORILE, EFORTUL, CONSTIINTA, IUBIREA ADEVARATA ... pur si simplu e CU MULT MAI MULT decit ceea ce pare ... si are influente sociale extraordinar de mizerabile ... aceasta ''mentalitate'' sclavagista nu a distrus doar niste COPII, distruge chiar viitorul selectionatilor care acum CRED ca isi fac un viitor repetind ceea ce parintii lor au facut ... GRESIT ... acum ei TREBUIE sa plateasca gramezile de pensionari care si-au trait viata facind excursii si cu multa bunavointa (mai mult a lui ceausescu) au mai scapat cite un copil in viata ... ... tinerii de astazi NU SINT MAI PROSTI DECIT PARINTII SAU INAINTASII LOR ... ei trebuie sa stie ca POT REUSI SINGURI ... ca nu e nevoie sa REPETE GRESELILE PARINTILOR ... majoritatea sint indobitociti si speriati cu povesti prin care li se insufla FRICA si DEPENDENTA de niste parinti egoisti si cinici ... viata e si lunga dar si scurta ... depinde doar de ei ce parte o vor trai ... valorile si morala nu sint de negociat ... ... in rest putem sa discutam oricit despre dreptul la viata al COPIILOR ... doar ii va inrai in momentul in care vor intelege ca sint DEPENDENTI si FRICOSI pentru a avea propriile lor opinii NORMALE si SANATOASE ... nu au nici sfaturi sanatoase de viata, nici calitatile de a trai SINGURI si de a-si face un viitor ... femeile mai au inca SENTIMENTE dar bipezii sint JALNICI in INFANTILISMUL LOR ... ei nici macar nu incearca sa inteleaga ce inseamna si unde poate duce IMATURITATEA si IRESPONSABILITATEA ... ei sint scutiti de fapt din aceste dezbateri ... de fapt se vede si dupa comentariile de pe acest forum ... in marea majoritate (o exceptie fiind o persoana foarte penibila), barbatii mai in virsta STIU despre ce este vorba si vor sa ajute ... sa ajute pe cine FEMEILE ... ... foarte putine femei nu isi doresc copii ... dar majoritatea BIPEZILOR nu dau o ceapa degerata pe ele si pe ceea ce isi doresc ... pentru ei SEXUL IEFTIN este tot ce conteaza ... au sustinatori in parinti si mediul mizerabil in care traiesc, acei parinti ACRI care iau selectionat si care au trait in acelasi mod jalnic ... e greu pentru ORICE FEMEIE sa isi gaseasca un barbat RESPONSABIL si MATUR ... mai grav este ca nici nu stiu CUM sa il CREEZE ... unii sint educati pentru a deveni BARBATI, altii trebuiesc RE-EDUCATI ... nicidecum ''alimentindu-i cu prostamol (mai nou si asta a devenit un soi de ''afrodisiac'') in vila cea luminoasa din reclama ... ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:24
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-12 00:21:29lizucaus...referitor la suprapopulare....am spus de mai multe ori k asta nu e problema intregului glob pamantesc ci doar a anumitor state...si-o vor rezolva cum stiu...insa...in niciun caz nu este problema romaniei(kr se confrunta cu o grava criza demografik!!!!) Ioana,nici eu nu am afirmat cã este problema României,dar când discuți un subiect ca acesta,iei în calcul toate aspectele,am mai spus-o de multe ori,și iar mã repet.Dacã vroiați sã luați în calcul doar România, trebuia sã fi definit topicul așa:Avortul este o crimã sau nu în România?Deci Ioana,concluzia este urmãtoarea:topicul fiind denumit,,Avortul este o crimã,sau nu?,trebuie luate în calcul și celelalte țãri,pentru a ne definitiva o pãrere clarã și concisã.Nu trebuie sã ne raportãm doar la România,pentru cã nu suntem singuri în Univers.Avem ce învãța și de la celelalte țãri care au beneficiat de aspecte pozitive sau negative,ale subiectului în discuție. Apropo,Adi ai mare dreptate în ceea ce ai spus.Cu atitudinea asta incisivã,nu o sã convingeți pe nimeni de nimic,așa cã puteți șterge topicul,sau îl puteți denumi altfel:Cine are chef de scandal,sã vinã pe acest topic?A-ți putea face o invitație de genul ãsta.Glumesc,dar nu e o idee rea.O zi cât mai plãcutã!. |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:26
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-12 00:23:39 Dora,ție nu-ți convine nimic,dar îți place totul.Cam așa ești tu. |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:30
Marcele,tu ești demn de milã.Mai lasã și copii la calculator,nu sta numai tu.Sau nu mai sta toatã ziua pe internet,mai ocupã-te și de educația copiilor,cã de aia i-ai fãcut.Sau tu ne dai lecții nouã,dar de educația propriilor tãi copii cine se ocupã,dacã tu ești toatã ziua pe internet?
|
|
julietadobre 3 mesaje Membru din: 25/01/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:39
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 17:13
De la: lizucaus, la data 2009-04-12 11:24:30De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-12 00:21:29lizucaus...referitor la suprapopulare....am spus de mai multe ori k asta nu e problema intregului glob pamantesc ci doar a anumitor state...si-o vor rezolva cum stiu...insa...in niciun caz nu este problema romaniei(kr se confrunta cu o grava criza demografik!!!!) se considera k populatia planetei creste asa de repede k in curand nu vom mai avea loc pe planeta unii de altii....sa fie adevarat? va invit pe toti sa vedeti un documnetar.... saccsiv.wordpress.com/category/iarna-demografica/ insist sa-l vedeti...veti afla lucruri interesante!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 19:52
Schimbarea pozitiva
Felul in care vorbesti ii afecteaza pe ceilalti, dar te afecteaza in primul rand pe tine insuti. Chiar daca nu iti dai seama daca toata ziua te plangi de vremea oribila, de necioplitul care a trecut in viteza prin baltoaca din fata ta, de faptul ca ti-ai uitat incarcatorul de la telefonul mobil chiar azi, cand erai sigur ca te va suna cineva pentru o noua slujba, de faptul ca esti obosit, racit, ca nimeni nu isi face treaba cum trebuie la tine in birou si ca Romania e pur si simplu cea mai uracioasa tara din lume - vei avea o zi aiurea. Si nu va fi nici din cauza vremii, nici a necioplitului, nici a colegilor tai. Stiu ca nu iti place sa o auzi, dar va fi vina ta. Ceea ce spun ar putea fi cu usurinta confundata cu o lectie despre optimism, dar este mai mult una de comunicare. Sunt oameni care spun ca un simplu zambet te va face sa te simti mai bine. Dar cuvintele sunt si mai puternice. Sa ne auzim numai de bine Intelegem ceea ce ne spun ceilalti, ceea ce vedem, ceea ce se petrece in jurul nostru prin interpretarea semnelor. Obiectele, sentimentele, fenomenele sunt legate de cuvintele care le reprezinta in mod arbitrar. Dar odata ce invatam o limba invatam sa facem diferenta intre cuvinte diferite care se refera la acelasi obiect. Inchide ochii si imagineaza-ti pe rand o pisica, un pisicut,o jigaritura. Un arbore, sau un pom, o uscatura. Un tanar, un barbat, un nene, un terorist. Sunt niste diferente, nu? Ceilalti ne inteleg dupa cuvintele pe care le folosim. Ei nu locuiesc in mintea noastra ca sa inteleaga ce am vrut sa spunem. De multe ori vom spune ca nu fac destule eforturi. Dar ar fi mai potrivit sa facem noi eforturi ca ei sa inteleaga mai bine ce vrem sa spunem. Am un prieten care si-a format un tic din a raspunde la intrebarea ce mai faci cu o strambatura trista. Chiar si atunci cand nu se simte rau raspunde asa, iar apoi mintea lui face restul. E in permanenta stresat pentru ca povesteste mereu acest lucru tuturor. Fara sa vrea face exact acele lucruri care duc la stres. La inceputul intalnirilor spune tuturor ca nu are mult timp la dispozitie, apoi la mijlocul intalnirii ca discutiile merg aiurea, ca la sfarsit sa spuna ca toata intalnirea a fost degeaba. Chiar daca intalnirea a fost cu adevarat buna pentru ceilalti, si la inceput au spus ca lor li se pare foarte folositoare, cu aceasta repetitie negativa, la sfarsitul intalnirii toata lumea e plina de nervi. Chiar daca au facut o treaba grozava. Si nu este deloc o persoana rea, chiar punctele pe care le atinge in dicutie sunt legate de evolutie, doar ca felul lui de a se exprima e atat de negativ si intrusiv incat nu se mai concentreaza nimeni asupra a ceea ce a vrut sa spune el de fapt. O varianta mai buna este sa vorbesti despre lucrurile ce se pot face in loc sa spui ca ceea ce se intampla cum este stupid. Sa spui: ma bucur ca am ajuns la acest punct, acum putem trece la un lucru foarte important pentru mine si anume.... Ceilalti vor simti ca au facut ceva bun si vor avea tonus pentu a discuta in continuare si celelalte aspecte ale problemei. Asa ca data viitoare cand vorbesti cu cineva fa o pauza inainte de a raspunde si foloseste in conversatie partile si cuvintele care exprima ceva pozitiv. Observa cum reactioneaza celalalt si apoi cum te simti tu. Sarbatori fericite! |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 20:25
Pentru cei cu IQ-ul ridicat
1. Putere = IQ ridicat! O capacitate intelectuala ridicata este inca o sursa de putere pentru tine! Intr-adevar capacitatea intelectuala a fiecaruia poarta anumite standarde native! Sa ne gandim la un sport simplu, anume a alerga! Sa luam o distanta de 500 M ca exemplu! Daca prima data nici macar nu ai putut parcurge aceasta distanta, dupa antrenament vei scoate un timp din ce in ce mai bun! Este drept ca poate nu vei ajunge niciodata la jocurile olimpice, insa vei avea un avantaj net daca te-ai antrenat in fata unui om care nu s-a antrenat niciodata! Prin urmare antreneaza-te si mentine-te intr-o forma intelectuala buna! Cateva metode de antrenare a intelectului ar putea fi: - rezolvare din cand in cand a unor probleme logice, - joaca-te cu numere, cumpara un manual de clasa a VI-a sau a VII-a, rezolva cateva probleme ( o sa constati cu surprindere ca nu sunt atat de usoare cum pareau in clasa a VI-a!), - poti alege sa completezi o integrama din cand in cand, - citeste niste ghicitori, - uita-te la un film bun, - cand ai ceva mai mult timp incearca sa construiesti singur un plan de afacere! Poti sa te „joci” cu bugetul propriu, in sensul de a identifica nu 5 noi cai de economisire, ci 5 cai de castig suplimentar! Acest IQ ridicat va fi o sursa de putere intrucat vei avea o capacitate rapida de a intelege si expune o serie de idei si de a veni cu solutii clare, pertinente, la care ceilalti nu se gandisera! Gaseste tu acele lucruri pe care sa le faci astfel incat acestea sa reprezinte provocari intelectuale. Cum stai cu rezolvatul problemelor? Haide sa-ti dau o problema simpla: CEASUL. “Pe nici unul dintre ceasurile mele nu ma pot bizui! Toate merg anapoda. Fata de ora exacta, pendula, bunaoara, ramane in urma cu 2 minute pe ora. Ceasul de voiaj nici el nu-i mai grozav, fata de pendula o ia inainte cu 2 minute pe ora. Ceasul de masa, si el, fata de ceasul de voiaj, ramane in urma cu 2 minute pe ora. In sfarsit ceasul de mana fuge si el, cu 2 minute in comparatie cu desteptatorul. Astazi la ora 12 le-am potrivit pe toate cand s-a dat la radio ora exacta. Tare sunt curios sa vad cat va arata ceasul de mana maine seara, la ora 19!” Cat va arata? Simplu… dar stimulativ pentru intelectul tau! 2. Putere = EQ ridicat! /(EQ – Inteligenta Emotionala) Capacitate emotionala insemna a fi capabil sa-ti controlezi si sa folosesti emotiile tale! Trebuie sa fii capabil in acelasi timp nu numai sa folosesti emotiile tale ci sa fii capabil sa identifici si sa dirijezi emotiile celorlalti! Multi dintre cei care au studiat acest fenomen au ajuns la concluzia ca inteligenta emotionala reprezinta un instrument mult mai puternic de IQ. Daca intelegi nevoile celorlalti, nu doar la nivel teoretic, ci ca sentiment, daca esti o persoana pe care ei se pot baza, daca ai capacitatea de a crea relatii bazate pe incredere cu cei din jur, daca ai capacitatea de a-ti gestiona propriile emotii, daca faci fata stresului, daca ai capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalti, daca ai capacitatea de a le induce anumite stari celor din jur, daca esti capabil sa dezvolti o comunicare activa cu ceilalti si esti orientat catre o comunicare asertiva, atunci cu siguranta esti o persoana care isi foloseste din plin inteligenta emotionala! Toate aceste abilitati se dezvolta prin antrenament, iar primul pas este acela de a deschide o comunicare activa chiar cu tine! Incearca sa-ti intelegi in primul rand propriile emotii! |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 23:22
"S-a sculat Iov, sanatos ca la 30 de ani si frumos si vesel, s-a imbracat cu vesmantul dat de Dumnezeu. Si a spus Dumnezeu catre el: "Iov, unde erai tu cand am intemeiat pamantul? Spune-mi Mie care-i latimea cea de sub cer? In ce loc locuieste intunericul si ce loc are lumina? Unde erai tu cand am masurat Eu muntii cu asezamantul cunostintei, vaile cu cumpana si dealurile; cand am pus marii hotar nisipul si am ingradit marea cu nisip si I-am spus: "Pana aici sa stai si intru tine sa se sfarame valurile tale"? Eu am intins crivatul pe uscat. Eu am facut cuvantatori pe pamant. Eu am masurat greutatea vanturilor. Eu am insemnat calea fulgerilor sub cer. Eu am randuit nasterile fiarelor din codri, nasterea dobitoacelor pamantului si a oamenilor. Eu am facut orionul si rarita cea de miazanoapte si am impodobit cerul cu stele, cu soare si luna, si lumina am daruit zidirii Mele. Spune-Mi, unde erai tu atunci? Iov, Eu pe tine Te-am turnat ca laptele in pantecele maicii tale, Te-am inchegat ca branza, Te-am tesut ca panza, Ti-am facut inima si oase si te-am facut faptura Mea in pantecele maicii tale si Eu am zidit inima ta si am stiut ca nu-ti vei pierde rabdarea. Eu am intemeiat inima ta intru tine si credinta si rabdarea ta."
Aici este convorbirea lui Dumnezeu cu Iov. Din aceasta convorbire se poate observa ca Dumnezeu pune suflet odata cu zamislirea. Numai bine si Doamne ajuta!
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 00:07
ortodoxmedia.com/inregistrare/663/PS_Sebastian_nu_primiti_cipurile
Sa ne traiti PreaSfintite! Doamne ajuta!
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 00:13
De la: lizucaus, la data 2009-04-12 20:25:26Pentru cei cu IQ-ul ridicat Bursa este un mod de a lua banii oamenilor care se cred deºtepþi; pentru proºti se foloseºte Loto”
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:04
Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Imi convine sa fiu prost si sa castig la loto,desi nu am nevoie.Dar niciodata un ban in plus nu-ti strica. |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:53
De la: lizucaus, la data 2009-04-13 15:04:17Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu. ... aici SINT DE ACORD CU TINE ... MERITI BANII ... iti sint si necesari ... pentru SCOBELI ... si o BASCA ... maaaaaaamaaaaaaaaaaaa ... ce inseamna ''selectia'' !!! ... asa am ajuns ca orice defect al naturii se simte DATOR sa ii oblige pe toti sa il asculte ... |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:12
De la: lizucaus, la data 2009-04-12 11:24:30De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-12 00:21:29lizucaus...referitor la suprapopulare....am spus de mai multe ori k asta nu e problema intregului glob pamantesc ci doar a anumitor state...si-o vor rezolva cum stiu...insa...in niciun caz nu este problema romaniei(kr se confrunta cu o grava criza demografik!!!!) ... mmdaaaa ... atitudine tipic de ''selectionat'' ... indoctrinat cu sloganuri despre MENIREA LUI ... SA SALVEZE LUMEA !!! ... ti se pare ca cuiva se intereseaza de bunastarea romanilor ? ... JALNICA UTOPIE ... degeaba i se spune si ii se demonstreaza GRAMEZI de fapte care arata PRIMITIVISMUL IN CARE TRAIESC CEI CA SI EA ... nu si nu, abereaza in continuare ... ... fetitza ... nu intelegi ca NU AVETI CE INVATA DE LA ALTE TARI ... SINTETI PE PRIMUL LOC ... restul sint muuuuuulttt in urma, nici macar la jumatate cu REALIZARILE(scobeli demne de scopurile NOBILE pe care vi le fluturati cu ignoranta) ... ... iar TU esti printre cele care isi asuma cu perversa mindrie aceasta fericire ... vrea sa faca ANALIZE ( ), sa studieze ''pozitiv'' aspectul (lasa ca va studiaza pe voi altii, ca pe niste brontozauri din epoca de piatra) ... dar NELIJEAZA complet GRAMEZILE DE CANCERE SI DEREGLARI HORMONALE IN CARE VA BALACITI ... esti inca tinara si nu pare ca tie frica de moarte ... sau cel putin de o moarte atit de PROSTEASCA ... nu puteti sa va concentrati asupra evidentelor ... pur si simplu unele dintre voi sinteti DEFECTE ... numai asa se poate explica INCONSTIENTA in care traiti si faptul ca sinteti dirijati DOAR prin sloganuri ... intr-o societate NORMALA voi erati PIERDERI NEGLIJABILE si nimeni nu si-ar fi batut capul cu voi ... din pacate generatia de telectuali care v-a selectionat nu a avut mina buna(nici nu ar fi putut) si nici o educatie sanatoasa nu v-a dat(ca doar statul a avut grija de voi, de acasa ati primit doar vaicareli despre eforturile care au fost facute pentru voi) si de aceea aveti tendinta de a va auto-distruge ... nu vrei sa intelegi ca ceea ce faci astazi miine poate afecta pe altii si ceea ce fac/aiu facut altii va pot afecta pe voi ... mergeti doar pe INDIVIDUALISM, IPOCRIZIE, CINISM si INCONSTIENTA ... sa nu va mirati ca o sa va coste scump ... UTOPIA E PARADISUL PROSTILOR ...
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:26
... o sa fie ceva de studiat peste 100 de ani ... daca mayasi au fost decimati de virusul nu stiu care, romanii s-au decimat prin SCOBEALA ''CRESTINEASCA'', urmata de o ''explozie'' de boli pe care medicina ''acelor timpuri'' nu era in stare sa o controleze (nici nu se va putea vreodata pentru ca si virusurile EVOLUEAZA, nu asteapta sa le iasa unora ''analizele'') ... o sa fie interesant de studiat cauzele si efectele ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:34
De la: lizucaus, la data 2009-04-12 20:25:26Pentru cei cu IQ-ul ridicatMai baga si cate un link ceva,altfel o sa-ti dau ministerul plagiatorilor!Ministerul copy-paste! |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:16
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 21:34:32 Scuze, la Ministerul Copy-Paste sunt eu ! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:24
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 21:34:32De la: lizucaus, la data 2009-04-12 20:25:26Pentru cei cu IQ-ul ridicatMai baga si cate un link ceva,altfel o sa-ti dau ministerul plagiatorilor!Ministerul copy-paste! ... PENIBILITATI ... prostioare de pe internet prin care unii isi inchipuie ca descopera ombilico del mondo ... PENIBIL ... majoritatea oamenilor ''inteligenti'' au murit NEBUNI ... daca nu ai UN MINIM DE VALORI doar telul de a aduna bani NU FACE 2 PARALE ... nici un mare bogatas nu si-a transmis averea mai mult de 2, maxim 3 generatii ... ... succesul in viata, in societate, NU SE BAZEAZA NUMAI PE INTELIGENTA(si Stalin se pare ca era ''inteligent'') sau prea putin pe inteligenta ... pe efort, simplitate, corectitudine, valori, morala ... pe oportunitati mai mici si mai mari pe care tot calitatile de dinainte le trasforma in succes ... pentru prosti e ''suficient'' un IQ ridicat si ''strategii'' facile de pe internet ... asa se poate explica gramezile de useless cu diplome atirnate de git cersind(sau fortind cu tupeu) diverse ''oportunitati'' in virtutea unor ''drepturi'' cistigate cu ''sudoare'' ... pentru ei efortul este doar acela de a se enerva pentru ca nu li se ofera oportunitati si conditii ... si cind traiesti fixat pe prostii nu e de mirare ca ajung senili pe la 50-60 de ani ... |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:30
De la: pasadro, la data 2009-04-13 22:16:54De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 21:34:32 Da scumpã, dar tu cel puþin nu eºti off topic!
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:31
De la: pasadro, la data 2009-04-13 22:16:54Bine,bine,nu te supara....n-am stiut!Un post de director poti sa-i dai si ei...De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 21:34:32 |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:31
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-13 22:30:41De la: pasadro, la data 2009-04-13 22:16:54De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 21:34:32 |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:32
De la: lizucaus, la data 2009-04-12 11:26:31De la: dora_visinescu, la data 2009-04-12 00:23:39 Lizucãuº....tu n-ai nici cea mai vagã idee ce anume îmi place ºi ce nu...so, keep dreaming!
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:40
De la: lizucaus, la data 2009-04-12 20:25:26Pentru cei cu IQ-ul ridicat ... ... asta e chiar tare ... iar face placere si li TERENTE sa stie ce frumos e definit ... nu pot intelege de ce se joaca unii cu TERMENI si DEFINTII cind ei nu si-au definit VALORILE lor personale ... ... cei care citesc asa ceva, fara sa fie ei insisi DEFINITI prin niste CALITATI UMANE si MORALE clare au doar citeva sanse : - sa devina niste IPOCRITI CINICI auto-distructivi aproape perfecti pentru ca intotdeauna acestora li se pare ca a fi corect e mult prea complicat si nu se merita. Isi mai invoca si motivul banilor de obicei pentru a si auto-justifica orice IPOCRIZIE ... - sa devina niste persoane RUPTE DE REALITATE prin asimilarea unor ''strategii'' cu care isi incarca mintea(si asa haotica) dar fara sa gaseasca vreodata ''oportunitatea'' de a le aplica la scara la care viseaza ... ... per total ... DEZASTRU ... si pentru ei dar si pentru amaritii de linga ei ... pentru ca nu sint capabili sa produca VALOARE ... ei cauta sa PROFITE de slabiciunea unora sau altora ... iar altii de a lor ... nu mic cerc vicios ... in care prostia domneste invelita in cuvinte mari ... ... le dau totusi o veste buna ... s-a inventat ... MUNCA ... cunoasterea prin practicarea cu placere a unui domeniu, combinat cu valori sanatoase personale ... POATE(nu e obligatoriu, unii sint defecti din nastere nu le poti reprosa nimic) DUCE LA EQ si IQ DE INVIDIAT ... dar se transpira, trebuie sa produci VALOARE ... dar si CISTIGI ... in rest, APA DE PLOAIE ... |
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 08:42
De la: adipopa, la data 2009-04-12 00:01:47De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 23:19:16da...asa e...e important sa invatam unii de la altii.... ******* Cam tarziu se descopera "inutilitatea" acestui subiect ... datorita abordarii lui ... Am spus-o de multisor ca nu reusiti decat sa-i indepartati pe cei carora ati putea sa le aratati si o ... "alta" realitate ... Sau spus poate intr-un mod extrem [in viziunea unora]: calea cea buna ... Dar poate ca nu este decat un ... "test" al initiatorului, acest topic ... Ganduri intelepte ... tuturor ...
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 09:56
Bai,Marcele cel putin eu am bani.Treaba mea ce fac cu ei.Imi cumpar cate un diamant pe fiecare zi si imi fac brad de iarna de 6 metri daca vreau,ma puiule.Tu stai si plange-te pe forumuri,ma.Nu vezi ca nu te citeste nimeni.Ce dracu iti consumi energia inutil.Si mai esti si prost pe deasupra.Si da imi merit banii,ca am muncit pentru ei.Daca vrei iti dau si tie ca ajutor social,iti cumpar ceva hainute pentru copii.Dar fiindca esti un dobitoc,iti dau prin gura ma.Nici pe acolo,ca sunt prea prea,pentru tine.Revino,ba puta la realitate si scuteste-ma de jignirile tale,ca mi se ia numai cand vad ca esti tu cel care scrie.Cine dracu crezi ca te citeste?Toti cu care am vorbit despre tine,au zis ca esti o hahalela.HA HA HA si HI HI HI,altceva nu mai stii.Mi se rupe mai de parerea ta.Poti sa scrii tu verzi si uscate,ca din toate punctele de vedere iti dau clasa si financia, moral,aroganta,inteligenta.Iti dau ce vrei tu de nu poti duce.Dar imi consum energia inutil cu papagali de-ai ca tine.Eu is olteanca in caz ca nu stiai.Si crede-ma sunt spurcata la gura,daca vreau.,,Cand sunt buna sunt foarte buna,cand sunt scorpie sunt perfecta,,.I am tha best.Si nu uita Marcele,cu bani poti sa cumperi orice.Mi se rupe,mi se indoaie,de parerea ta,dar tu poti sa scrii continuu,ca poate te citeste cineva.Dar mai scrie si altceva in afara de HA HA HA si HI HI HI.
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 10:09
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-13 22:32:30De la: lizucaus, la data 2009-04-12 11:26:31De la: dora_visinescu, la data 2009-04-12 00:23:39 Dora draga,cea care visezi esti tu.Din punctul meu de vedere esti o nulitate a societatii,o tata,o mahalagioaica.Tu esti cea care stai cu chirie,nu eu.Daca te-ar fu dus capul,si ai fi avut IQ-ul atat de mare,nu ai fi stat cu chirie,te-ai fi dus si ai fi lucrat intr-o firma mare unde performanta se plateste.Sau ti-ai fi facut propria-ti firma.Dar cum nu esti capabila,ciocul mic.Pana atunci,ia lectii de la altii si lasa-ma cu moralitatea ta.Ca atata timp,cat nu stii decat sa-i jignesti pe altii,la capitolul moralitate esti 0.Sau poate vrei sa-ti explic eu,fara sa dau copy paste cum sta treaba cu teoria lui Maslow?Cand ai ajunge la nivelul meu financiar,profesional,moral si toate celelalte,atunci sa-mi dai mie lectii de morala si sa-mi spui sa visez.Dar din moment ce tu ai o casnicie esuata si divort,esti 0,pentru mine.Si nu accept sfaturi de la cineva,de la care nu am de invatat decat mahalagisme,divort si statul cu chirie.Depaseste-ti conditia de mediocritate din toate punctele de vedere si dupa aceea mai stam de vorba.Pana atunci ignora-ma,ca o sa-ti explic tot eu teoria lui Maslow,ca tu esti oricum pe dinafara subiectului.Nu stii decat sa spui ca nu urasti pe nimeni.Te-am urmarit pe toate topicurile,altceva nu faci decat sa-i pupi in fund pe altii si sa-i aprobi.Iti curge tarana din buletin.Si mai mult decat atat,aprobi ce zic ceilalti,nu esti in stare sa vii cu o idee noua,sau sa analizezi o anumita situatie.Eu nu am salariul mediu pe economie,tu da.Da-i dovada de competenta,eficienta, performanta si dupa aceea mai stam de vorba.Asta in cazul in care mai vreau eu sa te bag in seama.Imi pare rau ca am fost asa directa,dar imi place sa spun lucrurilor pe nume. |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 10:16
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 21:34:32De la: lizucaus, la data 2009-04-12 20:25:26Pentru cei cu IQ-ul ridicatMai baga si cate un link ceva,altfel o sa-ti dau ministerul plagiatorilor!Ministerul copy-paste! Pastreaza tu aceste doua ministere si ala cu povestile lungi si plictisitoare si asta cu Copy Paste.Uita-te si tu putin la poza mea,si poate vei observa ca nu am nevoie de nici unul.Iti cedez eu locul la amandoua,sa castigi si tu ceva bani sa-ti faci o piscina in interiorul apartamentului sau casei,ca sa te mai speli putin pe creier,ca e atat de afumat,incat miroase de aici.Ai inteles?Daca nu ai inteles nici acum,o sa-ti explic alta data cand o sa am timp,deocamdata trebuie sa mai fac niste bani,sa te imprumut si pe tine,sa-ti speli creierul ala.Si mai scuteste-ma de ironiile tale,ca daca intri in gura mea nu te mai scoate nici dracu. |
|
|
|

Adi, de-aia îmi place de tine, cã eºti un idealist....ca sã nu mai vorbim de calmul tãu ...
Deci...trebuie sã fi "fãcut grãmadã" sã nu pricepi asta....doar cã unii oameni sunt de acord cu astfel de crime ºi alþii nu! Ea este de acord...ºi orice ai face...n-ai s-o poþi convinge!!! De ce? Simplu, pentru cã nu îi pasã!!!!
... foarte putine femei nu isi doresc copii ... dar majoritatea BIPEZILOR nu dau o ceapa degerata pe ele si pe ceea ce isi doresc ... pentru ei SEXUL IEFTIN este tot ce conteaza ... au sustinatori in parinti si mediul mizerabil in care traiesc, acei parinti ACRI care iau selectionat si care au trait in acelasi mod jalnic ... e greu pentru ORICE FEMEIE sa isi gaseasca un barbat RESPONSABIL si MATUR ... mai grav este ca nici nu stiu CUM sa il CREEZE ... unii sint educati pentru a deveni BARBATI, altii trebuiesc RE-EDUCATI ... nicidecum ''alimentindu-i cu prostamol (mai nou si asta a devenit un soi de ''afrodisiac'') in vila cea luminoasa din reclama ...