Info
x
.... avortul este o crima ...
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 02:41
De la: adipopa, la data 2009-04-11 02:23:45De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 01:17:48Pai singurul tau argument este faptul ca provine din parinti umani.Si cum sa argumentez contrariul, cand asta stiam inainte sa incepem discutia. Pai e simplu la 3 luni devine om, pentru ca atunci are deja tot ceii trebuie ca sa fie om.La 3 luni incepe sa se hranesca,abia atunci are si sistem nervos,organele vitale sunt la locul lor si incep sa functioneze. Eu sincer acum, pentu discutia asta nu am stat sa ma informez sa citesc sa mai stiu eu ce,merg pana unde pot doar cu informatiile pe care le aveam la inceputul primei postari aici.Asa ca sper ca tin minte bine ce stiam.Insa daca ma contrazici si aici,ma apuc sa mai citesc odata ce am citit cu ani in uma,daca am voie... |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 02:46
De la: adipopa, la data 2009-04-11 02:31:14De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 01:20:20sufetul nu are legatura cu partea materiala, asa ca sa ma contrazici cu 4 maini si 4 picioare, nu are sensul necesar :) In interiorul mamei sunt mai multe care nu au treaba cu embrionul si apoi cu fatul dar sufletul si materia functioneaza diferit. Adi eu nu as vrea sa iti ocup timpul pentru aceasta discutie.Insa tu te incapatanezi
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 17:38
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 02:41:50De la: adipopa, la data 2009-04-11 02:23:45De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 01:17:48Pai singurul tau argument este faptul ca provine din parinti umani.Si cum sa argumentez contrariul, cand asta stiam inainte sa incepem discutia. te crezi desteapta?...uite provocarea mea....dak fatul de doua luni nu este o fiinta umana...atunci ...de kr e? dak poti sa demonstrezi k e animal (sau planta sau ciuperk..sau...protozoare....sau...orice) promit k o sa ma declar si eu pro-avort!!!!! |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 17:42
**In interiorul mamei sunt mai multe care nu au treaba cu embrionul si apoi cu fatul dar sufletul si materia functioneaza diferit. **
da...conform doctrinei ortodoxe omul are suflet din momentul conceptiei lui.... conform doctrinei tale...primeste un suflet de aiurea la 3 luni de la conceperea lui...cum poti sa justifici asta.....nu stiu si nu ma intereseaza.....oricum la religia inventata de tine nu stiu dak o sa atragi vreun adept!!! pe mine nu ma intereseaza decat ce spune biserik ortodoxa!!!(si cred k si pe ceilalti la fel).... |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 17:45
De la: balabanandrei, la data 2009-04-10 15:32:30De la: aadnanaaa, la data 2009-04-10 15:19:23De la: balabanandrei, la data 2009-04-10 12:10:47De la: adipopa, la data 2009-04-09 23:38:55De la: balabanandrei, la data 2009-04-09 13:21:10Sunt persoane pe care daca le intrebi de ce embrionul este viata din momentul conceptiei, iti demonstreaza stiintific lucrul asta. Sunt alte persoane, care nu stiu sa demonstreze stiintific lucrul asta, dar spun: "Pt ca asa a zis Dumnezeu". |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 17:58
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 17:42:41**In interiorul mamei sunt mai multe care nu au treaba cu embrionul si apoi cu fatul dar sufletul si materia functioneaza diferit. ** Fata cred ca ai luat-o aiurea.Unde scrie in religia ta ortodoxa ca avem suflet de can suntem embrioni.Ia da si mie versetul |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:00
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 17:45:05De la: balabanandrei, la data 2009-04-10 15:32:30De la: aadnanaaa, la data 2009-04-10 15:19:23De la: balabanandrei, la data 2009-04-10 12:10:47De la: adipopa, la data 2009-04-09 23:38:55De la: balabanandrei, la data 2009-04-09 13:21:10Sunt persoane pe care daca le intrebi de ce embrionul este viata din momentul conceptiei, iti demonstreaza stiintific lucrul asta. Sunt alte persoane, care nu stiu sa demonstreze stiintific lucrul asta, dar spun: "Pt ca asa a zis Dumnezeu". ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:06
Invatatura Bisericii Ortodoxe = Biblia + Predania!
Biserica Ortodoxa a invatat intotdeauna ca viata umana incepe la conceptie, cand un spermatozoid se contopeste cu un ovul pentru a produce o fiinta vie, unica din punct de vedere genetic. Acuzand avortul inca din secolul IV, Sfantul Vasile cel Mare spunea: "Cea care cu buna stiinta distruge fetusul, va fi pedepsita pentru crima ... si la noi nu este dupa subtilitatea expresiunii de fat format si neformat" (Canoanele 2 si 8). Consensul patristic sustine ca sufletul e creat la conceptie. Noi exprimam acest adevar in chip liturgic, sarbatorind zamislirea Sfantului Ioan Botezatorul (24 septembrie), cea a Maicii Domnului (8 decembrie) si a Mantuitorului insusi (Bunavestire, 25 martie). Ortodoxia conchide, asadar, ca avortul facut in orice moment al sarcinii este o forma de omucidere si atrage vina asupra celui care savarseste acest lucru la fel de mult ca si asupra mamei. sursa textului: www.crestinortodox.ro/sanatate-si-stiinta/72623-ortodoxia-si-avortul |
|
|
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:07
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:08
Deoarece omul nu este simpla creatie, ci este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, orice faci impotriva unui om, faci impotriva lui Dumnezeu (si invers, dupa cum si Iisus ne invata.. ceea ce faci pentru un semen, faci pt Dumnezeu).
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:10
De la: marinescuirina, la data 2009-04-11 18:06:30Invatatura Bisericii Ortodoxe = Biblia + Predania! |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:17
***ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata**
de acord...dar..asta ce demonstreaza? k sa poti spune k un bebelus de 2 luni nu are decat viata (fara a avea suflet) trebuie sa demonstrezi k e animal.... |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:49
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:17:00***ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata** Fata suflet avem in momentul in care tragem prima gura de aer pe cont propriu si sa mor daca am vre-un chef sa citesc ce mi-ai spus tu acolo
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:50
De la: marinescuirina, la data 2009-04-11 18:06:30Invatatura Bisericii Ortodoxe = Biblia + Predania! |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 18:56
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 18:49:04De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:17:00***ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata** bine...am inteles...tu nu esti ortodoxa...insa...sa stii k cunosc si atei kr sustin k avortul e o crima..... nu are rost o discutie despre ce sustin unele religii cu privire la suflet si ce sustin altele...important e faptul k omul e om din momentul conceptiei lui.... gandeste-te logic....e imposibil sa nu-ti dai seama.... e foarte simplu...dak nu e om trebuie sa demonstrezi k e altceva.....si nimeni pana acum nu a putut face asta.... |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:32
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:56:04De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 18:49:04De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:17:00***ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata** Ioana, nu stiu ce e cu tine azi, draga mea.Am spus clar ca cu voi nu mai discut pe acest subiect.singurul e adi.voi ati avut timp sa imi faceti mii de demonstratii, ati stiut numai sa imi spuneti ca nu gandesc cum trebuie, am mai auzit ca is nesimtita, etc.In loc sa incercati sa ma convingeti ca gresesc cu fel de fel de metode nefondate, pe tonuri aiurea si cu impresia de "fata esti proasta" trebuia sa imi arati ca e fiinta umana.Oricum tu nu poti sa imi arati ca e fiinta umana, poti doar sa imi dai un link...asa ca, daca adi mai vrea sa vb cu mine, lasa-l pe el si sssssshhhhhhh
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:38
oare daca nu era,,sarpele"noi am mai fii existat acum?
Sarpele din povestea cu ADAM si EVA este un simbol al unei energii extrem de pozitive si este chiar opusa materialismului. Intregul joc s-a desfasurat pt. ca omul,cunoscand binele si raul,sa devina in final propriul lui stapan. Energia ,,sarpelui"este o miscare in forma spiralei(ca si a univesului)in timp ce fortele materialiste se misca intodeauna liniar actionand dupa principiul actiune/reactiune. Daca religile traditionale ar scapa de acesta identificare gresita a sarpelui primordial cu ,,diavolul"cred ca ar putea face saltul peste prapastia ce le desparte de constinta umana a.sec.XXI. In plus .traducerea,,Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul si asemnarea Lui"este incorecta si genereaza confuzii majore. Cred ca corect ar fii,,Dumnezeu il creaza pe om dupa chipul si asemnarea Lui"adica procesul creatiei se desfasora si in prezent. |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:38
Si gaura neagra nu ne-a papat pana acum,dar ne va papa anticristul.
Acum pentru relaxare,cam asa stau lucrurile: Noe si Potopul in 2008 In anul 2008, vine Dumnezeu la Noe si-i zice: - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni! Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina. - Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ??? - Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele de inaltime. Apoi compania de electricitate a ipotecat Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut. Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine. Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca daca pun atatea animale intr-un spatiu atat de mic, inseamna cruzime asupra lor. Apoi Ministerul Mediului, a spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si de implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului. Am un proces in derulare cu Ministerul Muncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructie copiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce. Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustin ei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie. Deci Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis. Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nou aparu stralucitor pe cer. - Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ? - Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte... |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:40
Se spune că la stabilirea Destinului,participă două entități diferite:
- părinții cu zestrea proprie,transmisă prin gene; - cerul cu zestrea spirituală(scânteia celestă) a reâncarnării. Prin combinarea acestor daruri rezultă programul vieții. Călcați-vă pe inimă,priviți-vă în oglindă și vedeți-va așa cum sunteți,nu cum doriți să păreți. După asta,priviți cu ochii limpezi la copii,judecați-i corect,cântăriți-i cât mai obiectiv cu putință și lasați-i în direcția hotarâtă de soartă.Nu veți putea trăi în locul lor.Ei vor trăi fericirea sau amarul,ei vor învăța lecția vieții. Nu mai trăim natural,potrivit legii firii,ci artificial conform minciunii convenționale Majoritatea oamenilor sunt nefericiți pentru că nu înțeleg ce înseamnă viața.Cum se face că viața e mereu uitata,deși fără ea nici un alt dar nu ar fi posibil? Pe planeta noastră domnește legea vieții și a morții.Cine se teme de moarte,a pierdut viața,spune legea încifrată.Din păcate,noi am uitat-o și ne lăsăm chinuiți de frica morții. Prin moarte,îngropăm sau ardem numai ambalajul dureros al cărnii,în care ne-am ispașit o parte din vina ancestrală.Spiritul nostru nemuritor nu ramâne în pământ și nu arde în foc. Spiritul omenesc nemuritor,se reîncarnează periodic în ființe omenești,trecând prin perioade de instruire și ispășire,numite vieți planetare și pământești. Trebuie sa fim pe deplin convinși că oamenii nu mor cu adevarat,ci doar își schimbă ,,ambalajul,, material. Locul nașterii ne poate marca Soarta,foarte serios prin două mecanisme: - natural; - social; Altceva decât mediul natural îl dirijează pe om în viață.Acel ceva se numește: Soarta,Destin, Ursită. Viața și moartea sunt daruri cerești.Fiecare om primește la naștere o sumă de calități fizice și spirituale menite să-i asigure succesul în viață,fericirea. |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:51
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 19:32:55De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:56:04De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 18:49:04De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:17:00***ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata** adnanaa...scuza-ma k iti spun...dar...dak vrei sa vorbesti doar cu adi..de ce nu incerci sa iei legatura cu el prin mesaje private?...dak postezi pe forum inseamna k in mod automat esti constienta de faptul k mesajele tale vor mai fii citite si de alti oameni si iti doresti acest lucru...insa...vezi tu...exista un mare risc...si riscul asta e k oamenii kr te citesc sa nu fie de acord cu tine...si atunci sa reactinoneze(si uneori chiar intr-un mod neplacut tie)...asta e....oricine are dreptul sa posteze pe topicul asta ce vrea.... sa nu te superi k iti spun.... si...da...eu pot sa demonstrez k un bebelus de 2 luni e o fiinta umana....simplu...are adn uman?...atunci (in mod logic) nu poate fii planta sau altceva.....primeste acel adn de la oameni!!! adnana...vezi tu....denumiri k *embrion*,*fat*, *copil* ,*adolescent*,*tanar*,*batran* denumesc doar etapele prin kr trece un om intr-o viata!!!...in niciuna dintre aceste etape omul nu este mai putin om decat in cealalta...si asta pentru k nu sunt salturi calitative importante de la o perioada la alta.... spuneai la un moment dat k tu consideri avortul ok pana la trei luni...insa...gandeste-te la aspectul asta...ar fii morala uciderea unui copil la varsta de 2 luni,3 saptamani si 6 zile?....ce are el in minus fata de unul cu o zi mai mare(si kr spre deosebire de el ar avea dreptul la viata).... adnana....nu exista un moment in viata noastra cand putem spune...*din clipa asta am devenit oameni*...totul are un parcurs lent...se trece treptat de la o etapa la alta..... si...in plus...pe langa faptul k omul e om din momentul conceptiei mai exista zeci de argumente anti avort.... de exemplu...faptul k exista riscul(destul de ridikt ) de a nu mai putea avea copii niciodata!!! si multe altele....insa unele au fost deja enuntate pe acest topic.... numai bine!!! |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:58
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 19:51:43De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 19:32:55De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:56:04De la: aadnanaaa, la data 2009-04-11 18:49:04De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:17:00***ce ? animalele nu au suflet si totusi au viata** "au fost enuntate pe acest topic" exact dragutza mea...nu imi mai repeta odata ce ai mai zis in trecut, ca eu tin minte.si ia citeste ,tu, sa vezi ca eu i-am cerut lui adi sa discutam pe privat insa el a spus ca daca tot am facutr atata valva pe aici,ar trebui sa vada si lumea concluzia finala.asa ca scumpa mea,tu scrie ce vrei tu aICI, ORICE, numai nu la adresa mea/.daca vrei sa vorbesti cu mine sunt multe alte teme, vorbim unde vrei tu,numai aici nu. Multumesc de intelegere!!!
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 20:21
**ar trebui sa vada si lumea concluzia finala.**
poi....k sa demostreze ce?...kr e mai destept?...( )am inteles cand s-a contrazis cu un tip de nivelul lui...dar....cu ...o blonda??? o sa iau legatura cu el sa-i spun sa mute discutia in privat.... e aiurea sa asist k fraiera la comentariile voastre si sa nu pot sa intervin(cand am tot dreptul sa o fac!!!) |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:03
Doamne,Ioana,tu te auzi ce spui?De unde ai tu atâtea drepturi?Ți le-o fi dat Dumnezeu,te pomeni?Sincer nu am nimic cu tine,dar vino-ti fată în fire.Pe mine mă uimiți cu anumite scrieri și drepturi.Am și scris o poezie special pentru tine.Tu chiar te consideri Dumnezeu,pe bune.Vino-ți în fire,fat-o.Auzi la tine:,,ai tot dreptul să o faci,,.Sunt curioasă și eu,de unde ai tu atâtea drepturi?Fă-te plăcută dacă vrei să intervii.și nu-ți impune părerea,căci:,,Oamenii te ascultă,pentru că le spui ceea ce știu deja,dar te urmează pentru că le spui și ceea ce nu știu încă,,.Încearcă să mai iei în considerare și părerile altora,deoarece nu ești tu stăpâna universului.S-ar putea să nu ai dreptate în ceea ce susții,de nu te ia nimeni în calcul.Întrebarea asta ți-ai pus-o?De ce nu te ia nimeni în calcul?Gândește-te la citatul ăsta,reflectează bine la el:,,Oamenii sunt gata să moară pentru ceea ce cred că este adevărat,chiar dacă acel lucru este în realitate o minciună.Însă nu vor fi gata să moară pentru o minciună,știind că este o minciună,,.
Dumnezeu Tu ești Lumina din Lumina Adevărat din Adevăr , În viața mea ai pus odihnă Caințelor și lacrimilor. Când te-am vazut în acea seară Când ai venit și mi-ai vorbit Mi-am zis in mintea mea stingheră Ești tu?sau doar am adormit? Dar am simțit cum o căldură M-a invelit și mângâiat Și o lumină lină,clară Pe cerul pur s-a perindat. Și-am auzit și-un cantec, Doamne, Atât de cristalin și clar Că nu-i nimic pe lumea asta Așa frumos și plin de har. Și am simțit cum îmi cresc aripi Și-n suflet am simțit iubire Și mă-nalțam spre tine, Doamne Cu-o bucurie fără fine .. Și când se-ntâmplă să mai plâng Te chem și-mi amintesc de Tine, Dar nu cum te-au descris in Biblii Așa cum ai venit LA MINE. |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:23
**Doamne,Ioana,tu te auzi ce spui?De unde ai tu atâtea drepturi?**
de unde am eu dreptul sa postez pe 9 am?....ia ghiceste..... iti dau un indiciu...de acolo de unde ai si tu..... |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:34
lizucaus.....inceark sa citesti asta....(si eu am citit toate mesajele tale!!!)
"Care sunt urmarile avortului? 1. Pierderea copilului. 2. Urmări fizice asupra mamei (din care unele pot provoca moartea): * leziunea colului uterin, perforatia uterului, hemoragii, lezarea intestinelor sau a altor organe abdominale, inflamatia uterului,a trompelor, a pelvisului și a întregii cavităti abdominale, starea septică (otrăvirea sângelui), tromboembolie (cheaguri de sânge care astupă vasele sanguine); * obturarea trompelor uterine, sterilitatea, hemoragii uterine neregulate, endometrioză, cresterea frecventei sarcinilor extrauterine, cicatrici și îngustarea colului uterin, placenta previa, atonia uterului, izoimunizarea, insuficienta placentei, mortalitatea perinatală crescută; 3. Urmări psihice. Depresii, sentiment de vinovătie, tristete, insomnii și cosmaruri, atacuri de anxietate, frustrare, pierderea respectului de sine, distrugerea psihicului propriu, aparitia răcelii emotionale, pesimismul, pierderea motivatiei, dereglări sexuale. Pot apărea și reactii psihotice acute, reactii schizofrenice, psihoză afectivă (depresie, pierderea memoriei, dificultăti de concentrare, pierderea interesului pentru activităti desfăsurate și predispozitie pentru bolile de dependentă, schimbări dramatice ale persoanei, predispozitie pentru plâns). Dacă și tatăl a participat la omorârea copilului, aceste urmări apar și la el. 4. Urmări asupra familiei. Dereglări ale relatiilor dintre membrii familiei. Chiar și copiii născuti resimt răceala emotională, dezamăgirile și alte stări nevrotice sau psihotice cauzate de omor. 5. Urmări asupra societătii. Societatea ar fi mult mai fericită dacă membrii ei nu ar fi răniti de traumatismul uciderii copiilor nenăscuti. Orice boală fizică sau psihică a indivizilor se reflectă asupra întregii societăti. In afară de aceasta, uciderea copiilor nenăscuti a dus la o scădere dramatică a natalitătii. 6. Urmări asupra celor care au participat la sâvârsirea acestui act. Persoanele care au săvârsit această crimă cum ar fi medicii, surorile medicale, farmacistii, sunt afectati de tulburările psihice deja enumerate. Toate acestea se răsfrâng negativ și asupra familiilor lor după cum recunosc ei însisi. 7. Se încalcă normele etice ale profesiunii de medic. Formularea de la Geneva a jurământului lui Hipocrat pe care îl depune orice medic contine cuvintele: "...voi respecta în mod absolut viata omului încă din momentul conceptiei sale..., declar aceasta în mod liber și în deplină cunostintă de cauză făcând apel la onoarea mea!..."" dr. med. Antun Lisec |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:45
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 20:21:08**ar trebui sa vada si lumea concluzia finala.** "o blonda"
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:47
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 21:34:19lizucaus.....inceark sa citesti asta....(si eu am citit toate mesajele tale!!!) Fata daca faci depresii de la un avort,nu fa avort, fa ce te duce pe tine capu si cat te tine capu, ca eu nu iti fac viata tie, da nu te baga nici tu i8n a mea,. si mai lasa-ma cu texte din astea de generala.
|
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:55
adnana...nu postasem textul pentru tine....ci pentru lizucaus....
o sa-ti indeplinesc dorinta si nu o sa ma mai bag in discutia ta cu adi.... insa...dak crezi k nu se ajunge la depresii in urma unui avort te inseli amarnic!!!...pe asta nu ar putea sa ti-o spuna adi ...insa...eu am o prietena kr a trecut prin asa ceva acum un an(a luat contraceptive,a ramas insarcinata,dar a pierdut sarcina din cauza lor....)...cred k am mai povestit pe topicul asta(sau pe cel kr a fost sters)....crede-ma k nu ai vrea sa fii in locul ei...nici acum nu si-a revenit....si nu-si va reveni niciodata!!! adnanaa....ultimele cuvinte pe kr ti le mai adesez pe topicul asta(conform dorintei tale) sunt...multumeste-i lui dumnezeu k te-a ferit de asa ceva!!!! numai bine!!!! |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:59
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 21:55:22adnana...nu postasem textul pentru tine....ci pentru lizucaus.... o fi slaba de inger saracutza, ii multumesc si eu ca m-a nferit, de fapt m-am ferit eu singurica, da in fine cum spui tu. si iti repet nu am nimic cu tine personal, discutam orice, pe ce topic vrei tu, insa ti-am explicat de ce vreau sa vb numai cu adi apreciez ca pana la urma,imi respecti dorinta |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 22:08
|
|
|
|

dar sufletul si materia functioneaza diferit.