back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

.... avortul este o crima ...

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:29

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 23:20:18
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 23:12:31
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:52:56
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 22:48:56Sincer, m-am cam cutremurat, ce am citit pe-aici!
Se pare că am ajuns mai rău ca și animalele....dacă ne omorâm copiii fără nici o problemă, doar pentru că nu putem să le cumpărăm ATV-uri....să dea colțul ...așa pe la vârsta de 11,12 ani
Irina, am văzut că ai încercat să postezi din "înțelepții sionului". Nu cred că era cazul, cel puțin nu la persoane care nu au nici o legătură cu etica și viața morală, sau persoane care habar n-au pentru ce trăiesc pe Terra.
Viața este fără nici un sens, dacă nu ai urmași! Eu pot dovedii asta.
Este cineva care crede altfel????

Offf Dora tu spui ca ne nastem sa murim si acum vii cu principii si etica si mai ce zici tu

Atât ai înțeles tu din ce am postat eu??? Că ne naștem și murim??? Și mai ai pretenția că ai citit toate postările??? Păi atunci poate și ție ți-ar trebui niște lecitină!
Fată dragă...câți ani ai??? Ai împlinit măcar vârsta majoratului?

Da, am "implinit varsta majoratului" si din tot ce ai spus tu nu trebuia sa inteleg mai mult decat esentialul.De la fiecare am inteles la fel.Tu ai cel mai putin de spus.Nu ai credinta esti 0.Un om fara cresinta entru mine atat reprezinta si aaa am mai vazut ca te lauzi cu fiul tau.Intaresc si eu ca 8.37 e o nota relativ mica si ca si el probabil stie ce stii tu.Nu vreau sa te jignesc deloc, dar tine minte asta de la mine: Cu copiii si cu nevasta sa nu te lauzi niciodata! Si cum nevasta nu ai cum sa ai rezumate la prima parte.Zic Doamne fereste, il invoc pe dumnezeul ala care nu exista, ca, copilasul tau sa se apuce de droguri acolo in caminul in care sta , repet Doamne fereste, ca sa te vad eu atunci, sau ca fetita ta sa faca mai stiu eu ce compromisuri (intelegi tu la ce sens ma refer) daca nu se simtemultumita cu ce ii oferi tu cea cu un IQ de 140 dintr-un salar modic.Repet Doamne fereste.Iti respect varsta si nu te critic doar sesizez.Tu faci sa para a fi critica prin ce intelegi.Respecta parerile oamenilor

Credinta??
Adnana, unii credinciosi habar nu au despre credinta lor!!! Degeaba isi spun credinciosi pt ca nu stiu in c sa creada.. cred si ei in ceva, acolo!
Dora stie destul de multe, chiar azi citeam ce a postat pe alt topic.. uneori imi vine sa o intreb "sigur nu esti ortodoxa"??
Dar presupun ca intr-un final fiecare va fi intrebat ce a facut cu ceea ce a avut.. poate ca ea va iesi mai bine decat cei care se declara credinciosi.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:31

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-05 23:29:12aadnanaa
e simplu...k sa poti demonstra k nu e o crima trebuie sa demonstrezi k fatul nu e om....si atunci(in mod logic) trebuie sa demonstrezi k e altceva(animal,planta,ciuperca,protozoare...ce vrei tu!!!)
poti face asta?

A mai fost facuta demonstratia asta pe topic.Acum totul se reduce la opinia fiecaruia, pe care o respectam sau nu.Eu va respect pe voi daca vreti sa faceti 10 copii si nu va spun nu ii faceti, nu imi spuneti nici voi mie cati sa fac.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:35

nu o critic, doar ii spun ce inseamna ea pentru mine.poate pe tine te-a convins de ce buna e...pe mine, nu... sustine-o fa ce vrei nu ma intereseaza Dora.Multa fericire din partea mea la ambele

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:36

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 23:31:35
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-05 23:29:12aadnanaa
e simplu...k sa poti demonstra k nu e o crima trebuie sa demonstrezi k fatul nu e om....si atunci(in mod logic) trebuie sa demonstrezi k e altceva(animal,planta,ciuperca,protozoare...ce vrei tu!!!)
poti face asta?

A mai fost facuta demonstratia asta pe topic.Acum totul se reduce la opinia fiecaruia, pe care o respectam sau nu.Eu va respect pe voi daca vreti sa faceti 10 copii si nu va spun nu ii faceti, nu imi spuneti nici voi mie cati sa fac.

... ... cind vei avea copii mai vorbim acum tu iti manifesti FRICA, atita tot ... degeaba spui ca nu ai preluat NIMIC de la tatal tau ... ca frustrarile lui nu se vad in tine ... deja esti CONVINSA fara macar sa stii despre ce este vorba, fara sa stii de fapt ce POTI FACE TU ... esti deja paralizata de FRICA ...

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:36

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:43

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 23:35:00nu o critic, doar ii spun ce inseamna ea pentru mine.poate pe tine te-a convins de ce buna e...pe mine, nu... sustine-o fa ce vrei nu ma intereseaza Dora.Multa fericire din partea mea la ambele

Adnana, nu este vorba de oameni, este vorba de valorile pe care le promoveaza.
Parerea mea este ca ajungi nimic atunci cand nu mai crezi in nimic!
Nu stiu daca pe topicul acesta sau pe cel anterior, care a fost sters, o femeie a declarat ca a facut multe avorturi si regreta. Crezi ca eu sau altul am putea sa o acuzam? Vorbea cu durere impotriva avortului! Ce conteaza cat castigi, cat de inteligent esti, cata gramatica stii etc...?? Conteaza sa poti sta drept pentru lucrurile in care crezi!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:44

... stii unde am mai vazut atitudinea asta ? ... la cei crescuti la tara, care au nimerit saracii in plina spalare de creiere pe timpul comunismului si care au visat sa ajunga altcineva pe la oras (un sefulet pe undeva, dar la oras, orasul era suprema conditie) ... intradevar au ajuns cineva la oras dar nu uita ceea ce au fost, gasesc o vina pentru faptul ca a trebuit SA MUNCEASCA (oricum mai mult au muncit in sistem sclavagist, unde fiecare trebuia sa aiba ceva de facut si sa aiba toate conditiile) ... de parca ar trebui sa vina totul POMANA in intimpinarea lor ... oricum pentru copii AVEAU ASIGURAT TOTUL, li se dadea spor la salariu, apartamente mai mari, vacante, studii gratuite, dar oricum ii selectionau ... acum acestia, isi pling singuri viata ''muncita'' si ''spera'' ca copii lor sa nu mai aiba aceiasi soarta ... GRESIT ... MUNCA SI EFORTURILE fac diferenta intre indivizi ... a avea totul inseamna lipsa de interes, puturosenie, si in final INVIDIE cind altii reusesc MULT MAI BINE ... cam asta e societatea creata de comunism ... dormi in pace tara inginer te face ... ... toti viseaza, ''selectioneaza'' ... pentru ce ? ... miine se poate schimba totul ... CINISMUL si EGOISMUL nu este o solutie, FRUSTRARILE induse copiilor nu sint o solutie ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:51

De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 23:44:37... stii unde am mai vazut atitudinea asta ? ... la cei crescuti la tara, care au nimerit saracii in plina spalare de creiere pe timpul comunismului si care au visat sa ajunga altcineva pe la oras (un sefulet pe undeva, dar la oras, orasul era suprema conditie) ... intradevar au ajuns cineva la oras dar nu uita ceea ce au fost, gasesc o vina pentru faptul ca a trebuit SA MUNCEASCA (oricum mai mult au muncit in sistem sclavagist, unde fiecare trebuia sa aiba ceva de facut si sa aiba toate conditiile) ... de parca ar trebui sa vina totul POMANA in intimpinarea lor ... oricum pentru copii AVEAU ASIGURAT TOTUL, li se dadea spor la salariu, apartamente mai mari, vacante, studii gratuite, dar oricum ii selectionau ... acum acestia, isi pling singuri viata ''muncita'' si ''spera'' ca copii lor sa nu mai aiba aceiasi soarta ... GRESIT ... MUNCA SI EFORTURILE fac diferenta intre indivizi ... a avea totul inseamna lipsa de interes, puturosenie, si in final INVIDIE cind altii reusesc MULT MAI BINE ... cam asta e societatea creata de comunism ... dormi in pace tara inginer te face ... ... toti viseaza, ''selectioneaza'' ... pentru ce ? ... miine se poate schimba totul ... CINISMUL si EGOISMUL nu este o solutie, FRUSTRARILE induse copiilor nu sint o solutie ...

Draga eu am avut tot ce mi-am dorit nu am dus lipsa de nimic niciodata, si acum am tot ce vreau eu si am muncit deja un an cu toate ca fac si facultate, iar parintii mei cu toate ca muncesc imi dau aceeasi bani.Nu astept pomana nimanui si nu le cer bani.indiferent ca eu cheltuiesc banii de laei sau nu ,imi intra in cont.Ei isi fac datoria de parinti.Respect pentru ei!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:53

... adnana ... spui ca tatal tau va iubeste ... dar daca avea 3 sau 4 copii va mai iubea ? ... de unde stii care dintrte cei pe care iar fi putut avea, incluzindu-va si pe voi, iar fi adus mai multe satisfactii ? ... de unde stia care merita sa traiasca ? ... si de ce ? ... cred ca raspunsul e simplu ... INTIMPLAREA ... daca erai tu, sau altul pentru el NU CONTA ... ai inteles bine !!! ... nu pe tine te-a protejat S-A PROTEJAT PE EL ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:54

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 22:48:56Sincer, m-am cam cutremurat, ce am citit pe-aici!
Se pare că am ajuns mai rău ca și animalele....dacă ne omorâm copiii fără nici o problemă, doar pentru că nu putem să le cumpărăm ATV-uri....să dea colțul ...așa pe la vârsta de 11,12 ani
Irina, am văzut că ai încercat să postezi din "înțelepții sionului". Nu cred că era cazul, cel puțin nu la persoane care nu au nici o legătură cu etica și viața morală, sau persoane care habar n-au pentru ce trăiesc pe Terra.

Offf Dora tu spui ca ne nastem sa murim si acum vii cu principii si etica si mai ce zici tu

Atât ai înțeles tu din ce am postat eu??? Că ne naștem și murim??? Și mai ai pretenția că ai citit toate postările??? Păi atunci poate și ție ți-ar trebui niște lecitină!

Da, am "implinit varsta majoratului" si din tot ce ai spus tu nu trebuia sa inteleg mai mult decat esentialul.De la fiecare am inteles la fel.Tu ai cel mai putin de spus.Nu ai credinta esti 0.Un om fara cresinta entru mine atat reprezinta si aaa am mai vazut ca te lauzi cu fiul tau.Intaresc si eu ca 8.37 e o nota relativ mica si ca si el probabil stie ce stii tu.Nu vreau sa te jignesc deloc, dar tine minte asta de la mine: Cu copiii si cu nevasta sa nu te lauzi niciodata! Si cum nevasta nu ai cum sa ai rezumate la prima parte.Zic Doamne fereste, il invoc pe dumnezeul ala care nu exista, ca, copilasul tau sa se apuce de droguri acolo in caminul in care sta , repet Doamne fereste, ca sa te vad eu atunci, sau ca fetita ta sa faca mai stiu eu ce compromisuri (intelegi tu la ce sens ma refer) daca nu se simtemultumita cu ce ii oferi tu cea cu un IQ de 140 dintr-un salar modic.Repet Doamne fereste.Iti respect varsta si nu te critic doar sesizez.Tu faci sa para a fi critica prin ce intelegi.Respecta parerile oamenilor

Fată, ești o nesimțită!!!
Nu știu despre ce notă vorbești......dar ai niște confuzii grave în cap!!! În ce privește Q.I-ul meu ( pe care nu eu mi l-am determinat ci alții...mai curioși și mai interesați)....am preferat să nu-l amestec cu forumul....unde intru pentru a mă destinde, pentru a socializa și dacă pot pentru a ajuta, pe ici, pe colo...
Aceea a fost o discuție mai mult off topic , cu Republicanus...care o tot dădea înainte pe topicuri, cu nivelul său ridicat de inteligență.
Ai fi surprinsă...dar am cunoscut persoane, de la țară care aveau doar 4 clase, dar un nivel de cultură și etică mult superioare, unora ce-și spuneau intelectuali.
Am un salar modic, pentru că așa am ales eu!!!! Puteam să fiu manager....dar am ales un salar modic, din motive subiective, pe care tu oricum nu ai putea să le înțelegi. De ce? pentru că tu nu știi și nici nu ai accepta să faci sacrificii pentru familie.
Așa = 0 , cum mă crezi tu, pentru că sunt liber cugetătoare.....eu nu am făcut nici un avort, mi-am dorit și mi-am iubit copiii mai mult decât orice pe lumea asta. Ei sunt viitorul meu, al nostru...fără ei, noi nu mai existăm ca popor. Prin ei trăim mai departe, prin ei cunoaștem adevăratul sens al vieții și fericirea numai prin ei o putem trăii.
Așa =0, cum crezi tu că sunt....am avut puterea și curajul să-mi ajut sora, să o îngrijesc și să o protejez...atât cât voi/va trăii.
Și-apoi dacă tu nu ai copii, cum poți să judeci pe careva care își laudă familia?! Mi se pare normal și firesc să-și laude o mamă copiii!!! Aia care nu-și laudă copiii...nu prea este mamă!
Și încă ceva: Pentru ca cineva să respecte o părere, trebuie ca acea afirmație să fie fondată și să nu intre în contradicție cu bunele moravuri sau un adevăr .

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:57

De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 23:53:24... adnana ... spui ca tatal tau va iubeste ... dar daca avea 3 sau 4 copii va mai iubea ? ... de unde stii care dintrte cei pe care iar fi putut avea, incluzindu-va si pe voi, iar fi adus mai multe satisfactii ? ... de unde stia care merita sa traiasca ? ... si de ce ? ... cred ca raspunsul e simplu ... INTIMPLAREA ... daca erai tu, sau altul pentru el NU CONTA ... ai inteles bine !!! ... nu pe tine te-a protejat S-A PROTEJAT PE EL ...

Bunica mea a fost medic si mama s-a protejat cand a fost cazul. nu a facut avorturi ,deci nu poate fi vorba de o selectie prin avort in familia mea.Cat despre cei 3-4 copii, probabil daca el considera ca poate oferi ce ne-a dat noua , la toti ii facea

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:59

... iar tu ai preluat aceiasi logica ... sub pretextul ''asigurarii'' conditiilor pentru copii de fapt te PROTEJEZI PE TINE ... nu vrei sa faci mai multe eforturi decit ai vazut la tatal tau ... el crede ca VOI sinteti prea slabi sau prosti(asta gindeste inconstient) ca sa faceti ceea ce a facut el in viata ... si va creeaza mai multe condtii decit va este necesar ... iar VOI sinteti deja convinsi ca fara ajutorul lui NU VETI REUSI IN VIATA ... ... va e frica sa incepeti de la zero ... de aici si opinia ta ''ferma'' ... per total NEINCREDEREA PERSONALA s-a instalat ... cred ca vorbim degeaba deja ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:00

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 23:57:16
De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 23:53:24... adnana ... spui ca tatal tau va iubeste ... dar daca avea 3 sau 4 copii va mai iubea ? ... de unde stii care dintrte cei pe care iar fi putut avea, incluzindu-va si pe voi, iar fi adus mai multe satisfactii ? ... de unde stia care merita sa traiasca ? ... si de ce ? ... cred ca raspunsul e simplu ... INTIMPLAREA ... daca erai tu, sau altul pentru el NU CONTA ... ai inteles bine !!! ... nu pe tine te-a protejat S-A PROTEJAT PE EL ...

Bunica mea a fost medic si mama s-a protejat cand a fost cazul. nu a facut avorturi ,deci nu poate fi vorba de o selectie prin avort in familia mea.Cat despre cei 3-4 copii, probabil daca el considera ca poate oferi ce ne-a dat noua , la toti ii facea

... esti sigura ????? ... realitatea nu e chiar asa de simpla ... mizeriile stau sub pres de obicei ....

... daca stau sa ma gindesc de ce v-ar fi povestit tatal despre viata lui si despre ce fel de conditii ar fi trebuit sa aveti ... de ce a tinut sa APRECIATI ce aveti, sa fiti foarte recunoscatori pentru ce va pune la dispozitie ? ... nu pare o atitudine dezinteresata ... eu nu as face comparatii niciodata ... atita pot, atita fac ... nimic mai mult ... fara multumiri fara plinsete ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:02

... ma mira iarasi o chestie ... povesteai de bunica ta ... este cea ''zgircita'' si cu 11 frati ? ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:02

De la: homemarcel0, la data 2009-04-06 00:02:01... ma mira iarasi o chestie ... povesteai de bunica ta ... este cea ''zgircita'' si cu 11 frati ? ...

exact, ea e

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:04

Irina, recunosc, sunt botezată în religia Ortodoxă și așa o să mor!!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:08

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 23:54:49

Nu știu despre ce notă vorbești......dar ai niște confuzii grave în cap!!! În ce privește Q.I-ul meu ( pe care nu eu mi l-am determinat ci alții...mai curioși și mai interesați)....am preferat să nu-l amestec cu forumul....unde intru pentru a mă destinde, pentru a socializa și dacă pot pentru a ajuta, pe ici, pe colo...
Aceea a fost o discuție mai mult off topic , cu Republicanus...care o tot dădea înainte pe topicuri, cu nivelul său ridicat de inteligență.
Ai fi surprinsă...dar am cunoscut persoane, de la țară care aveau doar 4 clase, dar un nivel de cultură și etică mult superioare, unora ce-și spuneau intelectuali.
Am un salar modic, pentru că așa am ales eu!!!! Puteam să fiu manager....dar am ales un salar modic, din motive subiective, pe care tu oricum nu ai putea să le înțelegi. De ce? pentru că tu nu știi și nici nu ai accepta să faci sacrificii pentru familie.
Așa = 0 , cum mă crezi tu, pentru că sunt liber cugetătoare.....eu nu am făcut nici un avort, mi-am dorit și mi-am iubit copiii mai mult decât orice pe lumea asta. Ei sunt viitorul meu, al nostru...fără ei, noi nu mai existăm ca popor. Prin ei trăim mai departe, prin ei cunoaștem adevăratul sens al vieții și fericirea numai prin ei o putem trăii.
Așa =0, cum crezi tu că sunt....am avut puterea și curajul să-mi ajut sora, să o îngrijesc și să o protejez...atât cât voi/va trăii.
Și-apoi dacă tu nu ai copii, cum poți să judeci pe careva care își laudă familia?! Mi se pare normal și firesc să-și laude o mamă copiii!!! Aia care nu-și laudă copiii...nu prea este mamă!
Și încă ceva: Pentru ca cineva să respecte o părere, trebuie ca acea afirmație să fie fondată și să nu intre în contradicție cu bunele moravuri sau un adevăr .

Femeie ca sa zic asa!!nu te apreciez deloc si nu ai ce sa imi faci.Uite o parere care nu se bazeaza pe nimic si totusi e o parere.Viata ta sa mearga inaite.Fa-ma nesimta sau cum mai vrei tu! nu esti modelul meu in viata si o sa mai vorbim si peste ani.Nu stiu daca o sa reusesc sa fac macar ce ai facut, felicitari ca te consideri realizat,.dar daca o sa fac mai mult atunci felicitarile sa fie de partea mea!Si te mai lauzi cu sora ta ca ai facut si ai dres cand de fapt copiii cu handicap, in opinia ta trebuiesc avortati.Nu imi place de tine

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:09

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-06 00:02:23
De la: homemarcel0, la data 2009-04-06 00:02:01... ma mira iarasi o chestie ... povesteai de bunica ta ... este cea ''zgircita'' si cu 11 frati ? ...

exact, ea e

... in ciuda tuturor GREUTATILOR ajuns totusi doctor ? ... crezi ca faptul ca provenea dintr-o familie asa mare, a stimulat-o sau a infrinat-o ? ... ... crezi ca si-ar fi dorit sa fie singura la parinti ? ... crezi ca daca ea nu ar fi existat un alt frate ar fi ajuns doctor in locul ei ? ... ... crezi ca tu ai mai fi existat daca strabunicii (pe care ii consideri ignoranti fara indoiala) ar fi gindit ca tine si parintii tai ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:18

Nu mă interesează că mă placi sau nu...nici nu doresc să devin modelul cuiva....cel puțin nu pe forum
Eu zic, mai bine să ne ignorăm total ....pentru că nici mie nu-mi place ca cineva să răstălmăcească după bunul plac ceea ce spun eu....deh, prostia sau răutatea...n-are limite.
Și fie vorba între noi...nici mie nu-mi place de tine! Mie-mi plac bărbații nu femeile!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:18

De la: homemarcel0, la data 2009-04-06 00:09:35

exact, ea e

... in ciuda tuturor GREUTATILOR ajuns totusi doctor ? ... crezi ca faptul ca provenea dintr-o familie asa mare, a stimulat-o sau a infrinat-o ? ... ... crezi ca si-ar fi dorit sa fie singura la parinti ? ... crezi ca daca ea nu ar fi existat un alt frate ar fi ajuns doctor in locul ei ? ... ... crezi ca tu ai mai fi existat daca strabunicii (pe care ii consideri ignoranti fara indoiala) ar fi gindit ca tine si parintii tai ?

nici nu ma intereseaza ce ar fi putut fi...si tu ai fi putut fi basescu daca te nasteai in alta familie etc...deja gandesti prea mut si te invit sa discuti pe topicul propus de mine despre scopul vietii.aici deja s-a deviat de la tema

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:20

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-06 00:18:13Nu mă interesează că mă placi sau nu...nici nu doresc să devin modelul cuiva....cel puțin nu pe forum
Eu zic, mai bine să ne ignorăm total ....pentru că nici mie nu-mi place ca cineva să răstălmăcească după bunul plac ceea ce spun eu....deh, prostia sau răutatea...n-are limite.
Și fie vorba între noi...nici mie nu-mi place de tine! Mie-mi plac bărbații nu femeile!!!

ce falsa esti ok ne ignoram

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:22

... in general, ne place s-au nu, oamenii sint diferiti ... daca e sa vorbim doar de inteligenta ... nu ii duce mintea ... unii nu ar trebui sa fie decit niste muncitori de calitate ... altii, se zbat, se pregatesc, urca intelectual (nu prin diplome) ... romanii, din timpul comunismului, au intervenit in lantul selectiei naturale ... si-au selectionat singuri copii, pe baza unor INTIMPLARI, si iau prostit cu diverse povesti lacrimogene si aparent de bun-simt ... aceiasi copii, indiferent de capacitatea lor intelectuala, au fost impinsa sa faca facultati sa calce totul in jurul lor, sa devina ceea ce parintii au visat, sa devina ceea ce ei au INVIDIAT toata viata lor ... in general medicina, justitia, administratia deja e plina de astfel de SELECTIONATI care NU ISI MERITA LOCUL ... nu au nici o vina, ei au fost impinsi de la spate cu sloganuri, e chiar o intrecere intre parinti ... CE ISI FACE FIECARE COPII ... si asta se vede ACUM in calitatea actelor medicale, juridice, administrative ... saraca romanie bolnava ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:26

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-06 00:18:16
De la: homemarcel0, la data 2009-04-06 00:09:35

exact, ea e

nici nu ma intereseaza ce ar fi putut fi...si tu ai fi putut fi basescu daca te nasteai in alta familie etc...deja gandesti prea mut si te invit sa discuti pe topicul propus de mine despre scopul vietii.aici deja s-a deviat de la tema

... nu stiu daca vreodata as fi putut fi basescu dar stiu ca daca ORICARE dintre cei din lantul meu genealogic ar fi gindit ca tine ... nu as fi existat ... e valabil pentru toata lumea ...

... e usor sa spui cuvinte mari - scopul vietii si apoi sa sustii avortul si sa nu faci legatura intre cauza si efect ...

... nu deviem ... din contra ... poate intelegi ca NIMENI nu poate stii cum va evolua soarta unui copil ... iar EXTERMINAREA lui are influenta asupra calitatii vietii tuturor ... FRUSTRARILE si ATITUDINEA PERVERSA nu fac bine nimanui ... scopul vietii incepe cu ORIGINE VIETII ...

... chiar daca nu ti-a placut ... OMUL E FACUT SA MOARA ... e o fraza foarte adevarata si nu trebuie sa ne mire ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:26

De la: homemarcel0, la data 2009-04-06 00:22:37... in general, ne place s-au nu, oamenii sint diferiti ... daca e sa vorbim doar de inteligenta ... nu ii duce mintea ... unii nu ar trebui sa fie decit niste muncitori de calitate ... altii, se zbat, se pregatesc, urca intelectual (nu prin diplome) ... romanii, din timpul comunismului, au intervenit in lantul selectiei naturale ... si-au selectionat singuri copii, pe baza unor INTIMPLARI, si iau prostit cu diverse povesti lacrimogene si aparent de bun-simt ... aceiasi copii, indiferent de capacitatea lor intelectuala, au fost impinsa sa faca facultati sa calce totul in jurul lor, sa devina ceea ce parintii au visat, sa devina ceea ce ei au INVIDIAT toata viata lor ... in general medicina, justitia, administratia deja e plina de astfel de SELECTIONATI care NU ISI MERITA LOCUL ... nu au nici o vina, ei au fost impinsi de la spate cu sloganuri, e chiar o intrecere intre parinti ... CE ISI FACE FIECARE COPII ... si asta se vede ACUM in calitatea actelor medicale, juridice, administrative ... saraca romanie bolnava ...

Din păcate foarte adevărat ce spui tu Marcel!!! Mi-e milă de toate creierele spălate....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:30

De la: homemarcel0, la data 2009-04-06 00:22:37... in general, ne place s-au nu, oamenii sint diferiti ... daca e sa vorbim doar de inteligenta ... nu ii duce mintea ... unii nu ar trebui sa fie decit niste muncitori de calitate ... altii, se zbat, se pregatesc, urca intelectual (nu prin diplome) ... romanii, din timpul comunismului, au intervenit in lantul selectiei naturale ... si-au selectionat singuri copii, pe baza unor INTIMPLARI, si iau prostit cu diverse povesti lacrimogene si aparent de bun-simt ... aceiasi copii, indiferent de capacitatea lor intelectuala, au fost impinsa sa faca facultati sa calce totul in jurul lor, sa devina ceea ce parintii au visat, sa devina ceea ce ei au INVIDIAT toata viata lor ... in general medicina, justitia, administratia deja e plina de astfel de SELECTIONATI care NU ISI MERITA LOCUL ... nu au nici o vina, ei au fost impinsi de la spate cu sloganuri, e chiar o intrecere intre parinti ... CE ISI FACE FIECARE COPII ... si asta se vede ACUM in calitatea actelor medicale, juridice, administrative ... saraca romanie bolnava ...

marcel tu practic ai cele mai mari frustrari din cate am vazut....ia si te anlizeaza si mai vorbim..esti impotriva romaniei impotriva lunii...gata ajunge...nu mai postez aici...
Nu consider ca avortul este o crima! si cu asta inchei!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:35

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-06 00:30:03

marcel tu practic ai cele mai mari frustrari din cate am vazut....ia si te anlizeaza si mai vorbim..esti impotriva romaniei impotriva lunii...gata ajunge...nu mai postez aici...
Nu consider ca avortul este o crima! si cu asta inchei!

... ... FUGI ... NU ITI PUNE INTREBARI ... vezi cum este cu ''scopul vietii'' ... ma intreb ce rost au avut interventiile tale ? ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:49

Apărător al vieții = frustrat ?????
Mare-i grădina ta Doamne!!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 00:53

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-06 00:49:57 Apărător al vieții = frustrat ?????

Mare-i grădina ta Doamne!!!!

... asta este Dora ... pina nu ii zgindari putin nu prea stii cu cine stai de vorba ... e curios ce atentie dau unor NIMICURI dar nu ii intereseaza lucruri simple si care pot afecta sanatatea si viitorul lor ... si te mai miri de aberatiile din romania cind toata prostimea a fost impinsa de la spate, fara nici o concurenta, sa devina ''telectuali'' ...

...asa se pot intelege mai bine si toata ''grija'' unora pentru gramatica, cuvinte frumoase si ''dialog'' in care nu sint capabili sa urmareasca o idee fara a deraia penibil si a incepe diverse filozofii care de care mai aberante si mai infantile (ca sa nu spun idioate) ... si aproape TOTI sint ''psiho-terepeuti'' sau ''credinciosi'' ... saracii ...

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:23

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 23:54:49

Dora,

nu pica in capcana celor care aici, pe forum, incearca sa te provoace ... si nu vorbesc de aadnanaaa ...
dar "LAUDA DE SINE NU MIROASE-A BINE"...
o fapta buna trebuie facuta in "tacere", pentru sufeltul tau ...

Numai ganduri bune ...
A.

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
nae_sebi

7 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:25

va irositi creierele degeaba!

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului .... AVORTUL ESTE O CRIMA ...
Mergi la: