click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:10
"Nu voiam sa intelegi tu ceva, doar ca unde a inceput discutia asta tu ziceai ca incep sa nu stiu ce...Pastreaza logica!!
PE ASTA CHIAR CA NU O INTELEG, UNDE MA EXPRIMAM EU ASFEL?"
SI ANUME CE SA INTELEG EU DIN CE AI SCRIS TU? SPUNEMI CE AI VREA SA INTELEG, CA CEEA CE AI SCRIS AM INTELES PERFECT. POATE CA AI VRUT SA SCRII CU TOTUL ALTCEVA SI ASA TI-A IESIT.
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:11
De la: homemarcel0, la data 2009-02-12 22:04:12... ce s-ar putea spune despre avort ? ... ca este ''responsabilitatea'' femeilor ''inteligente'' ... ca este o modalitate a barbatilor de a ''demonstra'' iubirea si respectul lor pentru femei ... ca este calea spre marile succese profesionale ... ca este modul de a demonstra capacitate de munca si perseverenta in atingerea ''telurilor'' in viata ... ca este modul de a ''demonstra'' civilizatie si valori umane si morale ... ca ''trebuie'' facut pentru ca nu doare si nu lasa urme asupra sanatatii mentale sau fizice ... ca este un mod de a ''lupta'' impotriva incalzirii globale si a foametei din alte parti ale lumii ... ca este o noua ''traditie'' in romania ... ca ''nu se poarta'' familiile mari si galagioase ... ca sa ne pastram locul de lideri ai acestui fenomen in lume ... ca sa se cistige respectul strainilor ... se demonstreaza iubire ne-nascutului ''ferindu-le'' sa ia contact cu lumea rea din romania ... ca ajuta ''copii'' sa cunoasca viata si sa le da timp de-a gasi partenerul/a potrivita fara a trece prin ''traume'' morale, psihice sau ''chiar'' fizice ... ca ajuta tinerii sa se ''maturizeze'' ... ca e necesar romanilor pentru a nu se umple de ''saraci'' si ''milogi'' care sa fie o povara pentru clasa muncitoare si corecta ... pentru ca exista consiliere pentru femei ... pentru ca afecteaza sinii si aspectul fizic si scade apetitul sexual al sotilor ... pentru ca nu se poate rezista ''mizeriilor'' pe care le fac copii ... pentru ca copii te parasesc si nu se merita sa ''investesti'' in ei ... pentru ca majoritatea il blameaza dar cind te ''loveste'' pacostea te ''iarta'' si te ''ajuta'' cu sfaturi de viata ... pentru ca este pozitiv si optimist sa crezi ca mai ''vin'' si altii ... pentru ca fac alti si e suficient ... pentru ca e denumit frumos - chiuretaj, sarcina nedorita ... pentru ca selectia naturala nu mai este valabila si viata este simpla, logica si predictibila ...
... OARE ... ''DOAR'' ATIT SA FIE ? ... atit a ramas din romani ? ...
... sa fie oare de vina PRIMITIVISMUL, INAPOIEREA, IGNORANTA, MINCIUNA, PUTUROSENIA, CURVARASIA, LIPSA VALORILOR SI A MORALEI, LIPSA INCREDERII SI A RESPECTULUI DE SINE, LIPSA ATITUDINII POZITIVE SI OPTIMISTE, A ANULARII INSTINCTELOR UMANE SI DE SUPRAVIETUIRE ... A MINCIUNII DIN SOCIETATEA ''EDUCATA'' IN SPIRIT COMUNIST ... A ....
...adnana ... poti lasa ambitiile personale putin ? ...
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:11
EXPLICA-MI DE CE NU E CRIMA DACA ESTI DE ACORD CU EL. ASTA NU INTELEG EU. CUM POTI SA FII DE ACORD CU EL SI SA NU-L SUSTII, NU-L SUSTII PENTRU CA E SAU PENTRU CA NU E CRIMA?
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:17
De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 21:04:09... daca nu te-ai grabi sa spui ca TU AI O OPINIE, pe care nu o poti sustine cu nici o diploma ... vei incepe sa intelegi ca iti joci continuu viata ca la o ruleta ruseasca ... asta fac anticonceptionalele si avortului ... tu refuzi viata altuia, de fapt refuzi sa fii OM, te lasi OBLIGATA de diverse situatii si persoane sa iti asumi SINGURA atentate la SANATATEA si VIATA TA ... ai incepe sa rizi din ce in ce mai putin ... nimic nu este intimplator in viata ... si nimeni nu iti poate garanta ce o sa fie miine ... dar poti face lucrurile CORECTE incepind de azi ...
Exact ca bine zici : anticonceptionalele!!! Si astea sunt crima ca si avortul.Daca la avorturi sunt 16 milioane de oameni nenascuti, gandeste-te la anticonceptionale cati sunt.Macar aici esti diferit de cele care zic ca avortul e crima, ca tu condamni si anticonceptionalele.De aici si ideea mea.
Avortul nu este o crima.Daca ar fi atunci si sa iei anticonceptionale, sa folosesti metoda calendarului, sa folosesti prezervativ et, inseamna tot crima.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:21
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:10:26"Nu voiam sa intelegi tu ceva, doar ca unde a inceput discutia asta tu ziceai ca incep sa nu stiu ce...Pastreaza logica!!
SI ANUME CE SA INTELEG EU DIN CE AI SCRIS TU? SPUNEMI CE AI VREA SA INTELEG, CA CEEA CE AI SCRIS AM INTELES PERFECT. POATE CA AI VRUT SA SCRII CU TOTUL ALTCEVA SI ASA TI-A IESIT. APROPO DE AVORT, A NU-L CONSIDERA CRIMA E CAM TOT UNA CU A FI DE ACORD SI AL SUSTINE, NU-I ASA? SAU VREI SA-TI ASCUNZI CUMVA PRINCIPIILE DUPA DEGET?[/quote]
asta am vrut sa spun ca de la inceput am avut aceasta exprimare si ca nu ascund nimic.
Acum intelegi ceva, ca daca nu chiar nu imi mai bat capul!
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:22
De la: lizucaus, la data 2009-04-05 13:01:49Am inteles.Inteleg repede.Si nu incerc sa impun nimanui nici o parere,doar sa vada lucrurile si din alt punct de vedere. "Trebuie sau sa taci, sau sa spui lucruri care pretuiesc mai mult decat tacerea. Mai degraba aruncati la intamplare o piatra decat un cuvant de prisos sau fara folos, si nu spuneti putin in cuvinte multe, ci spuneti mult in putine cuvinte." (Pitagora) Sunt p-aici si oameni care nu cauta raspunsul,ci mai degraba sa-nteleaga intrebarea!Despre Narcis,numai de bine,dar vezi sa nu privesti in ape tulburi...
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:23
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:17:48De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 21:04:09... daca nu te-ai grabi sa spui ca TU AI O OPINIE, pe care nu o poti sustine cu nici o diploma ... vei incepe sa intelegi ca iti joci continuu viata ca la o ruleta ruseasca ... asta fac anticonceptionalele si avortului ... tu refuzi viata altuia, de fapt refuzi sa fii OM, te lasi OBLIGATA de diverse situatii si persoane sa iti asumi SINGURA atentate la SANATATEA si VIATA TA ... ai incepe sa rizi din ce in ce mai putin ... nimic nu este intimplator in viata ... si nimeni nu iti poate garanta ce o sa fie miine ... dar poti face lucrurile CORECTE incepind de azi ...
Exact ca bine zici : anticonceptionalele!!! Si astea sunt crima ca si avortul.Daca la avorturi sunt 16 milioane de oameni nenascuti, gandeste-te la anticonceptionale cati sunt.Macar aici esti diferit de cele care zic ca avortul e crima, ca tu condamni si anticonceptionalele.De aici si ideea mea.
Avortul nu este o crima.Daca ar fi atunci si sa iei anticonceptionale, sa folosesti metoda calendarului, sa folosesti prezervativ et, inseamna tot crima.
DAR DE CE METODA CALENDARULUI SAU AL ALTOR METODE CONTRACEPTIVE EXCEPTAND ANTICONCEPTIONALELE CARE SE IAU DUPA UN ACT SEXUAL (PENTRU A FACE UN AVORT) ESTE CONSIDERAT DE TINE CRIMA? INVOCAND BINENTELES STIINTA LA CARE FACI MEREU APEL, SI NU RELIGIILE, POTI SA NE LAMURESTI?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:24
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:11:46EXPLICA-MI DE CE NU E CRIMA DACA ESTI DE ACORD CU EL. ASTA NU INTELEG EU. CUM POTI SA FII DE ACORD CU EL SI SA NU-L SUSTII, NU-L SUSTII PENTRU CA E SAU PENTRU CA NU E CRIMA?
De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 21:04:09
... daca nu te-ai grabi sa spui ca TU AI O OPINIE, pe care nu o poti sustine cu nici o diploma ... vei incepe sa intelegi ca iti joci continuu viata ca la o ruleta ruseasca ... asta fac anticonceptionalele si avortului ... tu refuzi viata altuia, de fapt refuzi sa fii OM, te lasi OBLIGATA de diverse situatii si persoane sa iti asumi SINGURA atentate la SANATATEA si VIATA TA ... ai incepe sa rizi din ce in ce mai putin ... nimic nu este intimplator in viata ... si nimeni nu iti poate garanta ce o sa fie miine ... dar poti face lucrurile CORECTE incepind de azi ...
Nu il sustin asa cum nu sustin nici anticonceptionalele.intelegi???zi ca intelegi
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:25
pai am zis ca asa cum nu consider avortul crima asa nu le consider nici pe acestea....citeste de 3 ori ce scriu ca ma obosesti.fii mai calma
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:26
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:17:48De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 21:04:09... daca nu te-ai grabi sa spui ca TU AI O OPINIE, pe care nu o poti sustine cu nici o diploma ... vei incepe sa intelegi ca iti joci continuu viata ca la o ruleta ruseasca ... asta fac anticonceptionalele si avortului ... tu refuzi viata altuia, de fapt refuzi sa fii OM, te lasi OBLIGATA de diverse situatii si persoane sa iti asumi SINGURA atentate la SANATATEA si VIATA TA ... ai incepe sa rizi din ce in ce mai putin ... nimic nu este intimplator in viata ... si nimeni nu iti poate garanta ce o sa fie miine ... dar poti face lucrurile CORECTE incepind de azi ...
Avortul nu este o crima.Daca ar fi atunci si sa iei anticonceptionale, sa folosesti metoda calendarului, sa folosesti prezervativ et, inseamna tot crima. ,,,bai adnana aici chiar ai dreptate ,,asa este toate sunt crimeeeeeee ,,,dar asta este
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:26
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:21:18De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:10:26"Nu voiam sa intelegi tu ceva, doar ca unde a inceput discutia asta tu ziceai ca incep sa nu stiu ce...Pastreaza logica!!
SI ANUME CE SA INTELEG EU DIN CE AI SCRIS TU? SPUNEMI CE AI VREA SA INTELEG, CA CEEA CE AI SCRIS AM INTELES PERFECT. POATE CA AI VRUT SA SCRII CU TOTUL ALTCEVA SI ASA TI-A IESIT. APROPO DE AVORT, A NU-L CONSIDERA CRIMA E CAM TOT UNA CU A FI DE ACORD SI AL SUSTINE, NU-I ASA? SAU VREI SA-TI ASCUNZI CUMVA PRINCIPIILE DUPA DEGET?
asta am vrut sa spun ca de la inceput am avut aceasta exprimare si ca nu ascund nimic.
Acum intelegi ceva, ca daca nu chiar nu imi mai bat capul![/quote]
VEZI CA STAI PROST CU INTELESUL? SAU MI-AI RASTALMACIT TOTUL DOAR SA TE ESCHIVEZI DE LA ADEVARATUL RASPUNS?
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:30
auzi adnana ia lasa tu asta cu avortu neavortu,,ca nu sti tu ,,,tu zi vrei sa facem un copil
|
alice_corina
186 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:33
De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 17:05:59De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 16:39:04As face si eu parte din ministerul tau cu siguranta.Nici mie nu imi place sa vad pe la tara copii in stadiul in care i-am vazut...mai citeam la cineva ca avem spitale , avem mancar etc. Pai eu am vazut sute de copii, la tara, care nu numai ca nu au auzit de medic, dar de abia au posibilitate sa mearga la scoala si chiar nu au ce sa manance, sunt mereu nespalati si neingrijiti, nu au curent electric sau sunt dati pe la case de copii, iar 80% din ei ajung infractorii de azi.Psihologia explica aceste cazuri pe indelete, dar dah sustine o cauza fara informatii...
Asa si cat despre chisturile care am citit pe aici ca apar in urma avorturilor...Nu dezbat tema asta ci doar dau exemple din lumea reala: cunosc o femeie care a avut 12 copii si la varsta de 40 si putini de ani (anul acesta) a murit din aceasta cauza(bineinteles ca avand atatia copii nu a avut bani sa se trateze, iar copiii au ramas cu tatal si sunt vai de capul lor) si acum ceva timp am citit intr-o revista despre o femeie care avea 68 de ani si care marturisea ca a facut peste 200 de avorturi (si ea traia).Insa mai spunea cea din urma ca ea a facut toate astea doar pentru ca nu a stiut sa se protejeze si nu e mandra de acest lucru.Eu am primit o educatie solida in acest sens si in toate sensurile.
Acum sa revenim la Marcel : el nu accepta parerea altcuiva, sa fie clar, doar pentru ca e un om foarte slab si superficial.Si la cum scrie nu e capabil de scenariul ala de care spui tu ,ca ar fi altcineva si naste discutii.E slab pregatit si nu stie decat sa jigneasca si sa injure.
Si inca odata nu sustin avorturile, dar nu le consider crima si daca ar fi cazul sa apelez la asta din diverse motive bine intemeiate, as apela.
Mi-e sila!!
Ti-e mila de copiii de la tara ca nu au fost avortati???? Si duc povara vietii (poarta haine de la fratii mai mari.. ce nenorocire!!!! Ai spus si tu ca mai bine ai sta (goala ) in casa decat sa porti hainele altcuiva, de inteles, nu?? ). Vai de capul vostru!!!
Ajung copiii de la tara infractori???
se pare ca da .. ca ai pus punctul pe "i" ... ti-am trimis un mesaj scurt ... doar ca info ...
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:34
De la: gangsta1, la data 2009-04-05 21:30:07auzi adnana ia lasa tu asta cu avortu neavortu,,ca nu sti tu ,,,tu zi vrei sa facem un copil
 Tocmai spun ca nu sunt pregatita pentru asta.Imi doresc copii cu viitorul meu sot, insa vreau intai sa am ce sa le ofer acelor copii.Sa traiasca cel putin cum am trait eu.Si ca sa imi aleg sotul iarasi mai sunt o gramada de condiii.E greu gangsta.Macar aici unde se trateaza asta cu seriozitate nu arunca gluma asta.Pe privat raspund altfel la mesaje
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:36
De la: alice_corina, la data 2009-04-05 21:33:39De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 17:05:59De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 16:39:04As face si eu parte din ministerul tau cu siguranta.Nici mie nu imi place sa vad pe la tara copii in stadiul in care i-am vazut...mai citeam la cineva ca avem spitale , avem mancar etc. Pai eu am vazut sute de copii, la tara, care nu numai ca nu au auzit de medic, dar de abia au posibilitate sa mearga la scoala si chiar nu au ce sa manance, sunt mereu nespalati si neingrijiti, nu au curent electric sau sunt dati pe la case de copii, iar 80% din ei ajung infractorii de azi.Psihologia explica aceste cazuri pe indelete, dar dah sustine o cauza fara informatii...
Asa si cat despre chisturile care am citit pe aici ca apar in urma avorturilor...Nu dezbat tema asta ci doar dau exemple din lumea reala: cunosc o femeie care a avut 12 copii si la varsta de 40 si putini de ani (anul acesta) a murit din aceasta cauza(bineinteles ca avand atatia copii nu a avut bani sa se trateze, iar copiii au ramas cu tatal si sunt vai de capul lor) si acum ceva timp am citit intr-o revista despre o femeie care avea 68 de ani si care marturisea ca a facut peste 200 de avorturi (si ea traia).Insa mai spunea cea din urma ca ea a facut toate astea doar pentru ca nu a stiut sa se protejeze si nu e mandra de acest lucru.Eu am primit o educatie solida in acest sens si in toate sensurile.
Acum sa revenim la Marcel : el nu accepta parerea altcuiva, sa fie clar, doar pentru ca e un om foarte slab si superficial.Si la cum scrie nu e capabil de scenariul ala de care spui tu ,ca ar fi altcineva si naste discutii.E slab pregatit si nu stie decat sa jigneasca si sa injure.
Si inca odata nu sustin avorturile, dar nu le consider crima si daca ar fi cazul sa apelez la asta din diverse motive bine intemeiate, as apela.
Mi-e sila!!
Ti-e mila de copiii de la tara ca nu au fost avortati???? Si duc povara vietii (poarta haine de la fratii mai mari.. ce nenorocire!!!! Ai spus si tu ca mai bine ai sta (goala ) in casa decat sa porti hainele altcuiva, de inteles, nu?? ). Vai de capul vostru!!!
Ajung copiii de la tara infractori???
se pare ca da .. ca ai pus punctul pe "i" ... ti-am trimis un mesaj scurt ... doar ca info ...
Nu draga mea.Mi-e mila de ce sunt acum.Si da, ar trebui sa vezi in ce se transforma copiii aia.Tu ce ai vazut pana acum.Ia zi!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:39
aadnanaaa E O DIFERENTA DESTUL DE MARE INTRE A FACE UN AVORT SI A TE FERI SA RAMAI INSARCINATA. UNA E CRIMA, CEALALTA AR FI NUMITA PACAT DUPA CREDINTA CRESTINA. IN NUMELE STIINTEI SE NUMESTE CONTRACEPTIE. NATURA SAU DUMNEZEU, SPUNEI TU CUM VREI TI-A LASAT "FERESTRE" PE CARE SA LE FOLOSESTI SI TI-A MAI LASAT SI PUTERE DE DECIZIE SPRE DEOSEBIRE DE ANIMALE. POTI FOLOSI TOTUL CU CAP IN FAVOAREA UNEI VIETI ASA CUM TI-O DORESTI, DAR NU-MI SPUNE MIE CA ESTE CRIMA CONTRACEPTIA. UN OVUL NEFECUNDAT NU NASTE NIMIC, NU CRESTE NIMIC NU PROVOACA UN LANT DE REACTII PRO VIATA. UN OVUL NEFECUNDAT SAU UN SPERMATOZOID CARE NU SI-A ATINS SCOPUL NU NESTE VIATA. ASTA E DIFERENTA INTRE AVORT (CRIMA) SI CONTRACEPTIE. UNII NUMESC CONTRACEPTIE CHIAR SI AVORTUL. NUMITIL CUM VRETI DAR TOT CRIMA E.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:41
Aloooo !...gang 1, tu vrei sa-l faceti inaintea conceptiei ?...phai cum sa-l faceti ?...
De facut il face ea, tu trebe sa ceri voie sa te zgaiesti,... sa vezi ce FACE !...
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:44
BAI MYTCOR BA ESTI DESTEPT RAU BA ,,,ORI ESTI GELOS
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:48
adnana si cam, ce conditii tre sa indeplinesc
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:53
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:39:54aadnanaaa E O DIFERENTA DESTUL DE MARE INTRE A FACE UN AVORT SI A TE FERI SA RAMAI INSARCINATA. UNA E CRIMA, CEALALTA AR FI NUMITA PACAT DUPA CREDINTA CRESTINA. IN NUMELE STIINTEI SE NUMESTE CONTRACEPTIE. NATURA SAU DUMNEZEU, SPUNEI TU CUM VREI TI-A LASAT "FERESTRE" PE CARE SA LE FOLOSESTI SI TI-A MAI LASAT SI PUTERE DE DECIZIE SPRE DEOSEBIRE DE ANIMALE. POTI FOLOSI TOTUL CU CAP IN FAVOAREA UNEI VIETI ASA CUM TI-O DORESTI, DAR NU-MI SPUNE MIE CA ESTE CRIMA CONTRACEPTIA. UN OVUL NEFECUNDAT NU NASTE NIMIC, NU CRESTE NIMIC NU PROVOACA UN LANT DE REACTII PRO VIATA. UN OVUL NEFECUNDAT SAU UN SPERMATOZOID CARE NU SI-A ATINS SCOPUL NU NESTE VIATA. ASTA E DIFERENTA INTRE AVORT (CRIMA) SI CONTRACEPTIE. UNII NUMESC CONTRACEPTIE CHIAR SI AVORTUL. NUMITIL CUM VRETI DAR TOT CRIMA E.
Deci sa inteleg tu la ce faci referire la credinta sau la stiinta de care nu ai nevoie , dar pe care o vad invocata aici si apoi iti explic ce consider din ambele puncte de vedere
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:53
De la: gangsta1, la data 2009-04-05 21:48:41adnana si cam, ce conditii tre sa indeplinesc
AI GRIJA CA MAINE O SA-TI SPUNA ALTCEVA, S-A RAZGANDIT DE CATEVA ORI DACA VREA SAU NU VREA COPII. POATE CA TU AI CONVINS-O... DACA DA ESTI TARE, CA LA INCEPUT NU VOIA.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:54
De la: gangsta1, la data 2009-04-05 21:48:41adnana si cam, ce conditii tre sa indeplinesc
eu ti-am zis sa discutam pe privat ca uite ce concluzii trage mytcor sau nuj cum ii zice,ca nu retin
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:54
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:53:28De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:39:54aadnanaaa E O DIFERENTA DESTUL DE MARE INTRE A FACE UN AVORT SI A TE FERI SA RAMAI INSARCINATA. UNA E CRIMA, CEALALTA AR FI NUMITA PACAT DUPA CREDINTA CRESTINA. IN NUMELE STIINTEI SE NUMESTE CONTRACEPTIE. NATURA SAU DUMNEZEU, SPUNEI TU CUM VREI TI-A LASAT "FERESTRE" PE CARE SA LE FOLOSESTI SI TI-A MAI LASAT SI PUTERE DE DECIZIE SPRE DEOSEBIRE DE ANIMALE. POTI FOLOSI TOTUL CU CAP IN FAVOAREA UNEI VIETI ASA CUM TI-O DORESTI, DAR NU-MI SPUNE MIE CA ESTE CRIMA CONTRACEPTIA. UN OVUL NEFECUNDAT NU NASTE NIMIC, NU CRESTE NIMIC NU PROVOACA UN LANT DE REACTII PRO VIATA. UN OVUL NEFECUNDAT SAU UN SPERMATOZOID CARE NU SI-A ATINS SCOPUL NU NESTE VIATA. ASTA E DIFERENTA INTRE AVORT (CRIMA) SI CONTRACEPTIE. UNII NUMESC CONTRACEPTIE CHIAR SI AVORTUL. NUMITIL CUM VRETI DAR TOT CRIMA E.
Deci sa inteleg tu la ce faci referire la credinta sau la stiinta de care nu ai nevoie , dar pe care o vad invocata aici si apoi iti explic ce consider din ambele puncte de vedere
POTI SA O IEI PE ORICARE DINTRE ELE, SUNT CURIOASA, DE ACEEA LE-AM AMINTIT PE AMANDOUA, NU SE BAT STAI LINISTITA. CEL PUTIN IN CAZUL ASTA
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:56
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:53:29De la: gangsta1, la data 2009-04-05 21:48:41adnana si cam, ce conditii tre sa indeplinesc
AI GRIJA CA MAINE O SA-TI SPUNA ALTCEVA, S-A RAZGANDIT DE CATEVA ORI DACA VREA SAU NU VREA COPII. POATE CA TU AI CONVINS-O... DACA DA ESTI TARE, CA LA INCEPUT NU VOIA.
Doamne, femeie tu chiar nu vezi ce scriu eu, nu ai tinere de minte?Ai zis ca ai citit ce am scris cand te-am trimis in urma si am zis din prima postare ca vreau maxim 2 copii, care sa poata trai decent.Nu inteleg ce e cu tine.
Lecitina poate fi o solutie
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:57
SI APROPO N-AM SPUS CA NU AM NEVOIE DE STIINTA, EU MA REFERISEM CA NU E NEVOIE IN CONDITIILE IN CARE E TOTUL LOGIC. ASTA AI VRUT TU SA INTELEGI SAU ATAT AI PUTUT.
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:56:37De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:53:29De la: gangsta1, la data 2009-04-05 21:48:41adnana si cam, ce conditii tre sa indeplinesc
Doamne, femeie tu chiar nu vezi ce scriu eu, nu ai tinere de minte?Ai zis ca ai citit ce am scris cand te-am trimis in urma si am zis din prima postare ca vreau maxim 2 copii, care sa poata trai decent.Nu inteleg ce e cu tine.
Lecitina poate fi o solutie .
O SA-TI CAUT POSTAREA SA O VEZI, SA VEDEM CINE NUSTIE CE VORBESTE
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:58
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:54:48De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:53:28De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:39:54aadnanaaa E O DIFERENTA DESTUL DE MARE INTRE A FACE UN AVORT SI A TE FERI SA RAMAI INSARCINATA. UNA E CRIMA, CEALALTA AR FI NUMITA PACAT DUPA CREDINTA CRESTINA. IN NUMELE STIINTEI SE NUMESTE CONTRACEPTIE. NATURA SAU DUMNEZEU, SPUNEI TU CUM VREI TI-A LASAT "FERESTRE" PE CARE SA LE FOLOSESTI SI TI-A MAI LASAT SI PUTERE DE DECIZIE SPRE DEOSEBIRE DE ANIMALE. POTI FOLOSI TOTUL CU CAP IN FAVOAREA UNEI VIETI ASA CUM TI-O DORESTI, DAR NU-MI SPUNE MIE CA ESTE CRIMA CONTRACEPTIA. UN OVUL NEFECUNDAT NU NASTE NIMIC, NU CRESTE NIMIC NU PROVOACA UN LANT DE REACTII PRO VIATA. UN OVUL NEFECUNDAT SAU UN SPERMATOZOID CARE NU SI-A ATINS SCOPUL NU NESTE VIATA. ASTA E DIFERENTA INTRE AVORT (CRIMA) SI CONTRACEPTIE. UNII NUMESC CONTRACEPTIE CHIAR SI AVORTUL. NUMITIL CUM VRETI DAR TOT CRIMA E.
POTI SA O IEI PE ORICARE DINTRE ELE, SUNT CURIOASA, DE ACEEA LE-AM AMINTIT PE AMANDOUA, NU SE BAT STAI LINISTITA. CEL PUTIN IN CAZUL ASTA
Din punct de vedere stiintific, pana la 3 luni nu este considerat crima, de aceea exista si o lege in acest sens.
Din punct de vedere crestin, pacat este si sa savarsesti o crima si sa folosesti contraceptia.
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:02
din punct de vedere LEGAL .. etc (nu stiintific)
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:02
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:57:06SI APROPO N-AM SPUS CA NU AM NEVOIE DE STIINTA, EU MA REFERISEM CA NU E NEVOIE IN CONDITIILE IN CARE E TOTUL LOGIC. ASTA AI VRUT TU SA INTELEGI SAU ATAT AI PUTUT.
NU SUNT OM DE STIINTA SI NU AM NEVOIE DE STIINTA NIMANIU PENTRU A GANDI. E O PROBLEMA CAT SE POATE DE LOGICA DAR INCURCATA, SE PARE, PENTRU CEI CA TINE.
DEci tu zici ca e de logica si nu de stiinta, apoi tot tu zici ca e de stiinta si de credinta....offff!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:03
De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:02:04din punct de vedere LEGAL .. etc (nu stiintific)
Neata!!!te-ai trezit tu.Ia lauda-te ce stiinta ai citit si zice ca e crima?
|
|
|