back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

.... avortul este o crima ...

Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:04

Pt. Adnana
Ai vazut strigatul mut??

ca sa poti veni si cu un punct de vedere moral

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:07

De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:04:17Pt. Adnana
Ai vazut strigatul mut??

bine ca l-ai vazut tu.ia lauda-te ai dvd, ai plasma pe ce l-ai vazut.fii mandra si nu o sa iti spun daca l-am vazut sau nu si o sa iti mai incolo de ce

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:08

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:07:59
De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:04:17Pt. Adnana
Ai vazut strigatul mut??

bine ca l-ai vazut tu.ia lauda-te ai dvd, ai plasma pe ce l-ai vazut.fii mandra si nu o sa iti spun daca l-am vazut sau nu si o sa iti spun mai incolo de ce

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:09

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:03:44
De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:02:04din punct de vedere LEGAL .. etc (nu stiintific)

Neata!!!te-ai trezit tu.Ia lauda-te ce stiinta ai citit si zice ca e crima?

Punctul de vedere stiintific a fost dezbatut.. cred ca s-a spus aproape tot.. vezi in urma ceea ce a postat adi!
(legea actuala nu reflecta nici un punct de vedere stiintific.. este destul de arbitrara si difera de la o tara la alta)

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:12

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:58:51
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:54:48
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:53:28
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:39:54aadnanaaa
Din punct de vedere stiintific, pana la 3 luni nu este considerat crima, de aceea exista si o lege in acest sens.
Din punct de vedere crestin, pacat este si sa savarsesti o crima si sa folosesti contraceptia.

... adnana ... te uiti la Discovery ? ... azi era un reportaj IN PINTEC cu evolutia animalelor in timpul sarcinii ... era interesant sa vezi ... ce am fost TOTI ... si ce sint si copii ... deja se vede, stiinta lucreaza, doar ABUREALA ne impiedica sa gindim normal ...
... de ce insisti sa fii o VICTIMA, sa iti murdaresti constiinta ? ... sa iti distrugi sentimentele, sa renunti la respectul de sine, sa de schilodesti, sa iti dereglezi hormonal organismul ? ... pentru ce sau mai ales pentru CINE ? ... crezi ca un avort sau anticonceptionalele il fa fideliza, il va face sa va respecte ? ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:12

De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:09:30
De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:02:04din punct de vedere LEGAL .. etc (nu stiintific)

Punctul de vedere stiintific a fost dezbatut.. cred ca s-a spus aproape tot.. vezi in urma ceea ce a postat adi!
(legea actuala nu reflecta nici un punct de vedere stiintific.. este destul de arbitrara si difera de la o tara la alta)

am mai zis odata ca am citit tot.in functie de ce difera de la otara la alta?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:15

De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 22:12:01
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:58:51
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:54:48
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 21:53:28
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:39:54aadnanaaa
Din punct de vedere stiintific, pana la 3 luni nu este considerat crima, de aceea exista si o lege in acest sens.
Din punct de vedere crestin, pacat este si sa savarsesti o crima si sa folosesti contraceptia.

... adnana ... te uiti la Discovery ? ... azi era un reportaj IN PINTEC cu evolutia animalelor in timpul sarcinii ... era interesant sa vezi ... ce am fost TOTI ... si ce sint si copii ... deja se vede, stiinta lucreaza, doar ABUREALA ne impiedica sa gindim normal ...
... de ce insisti sa fii o VICTIMA, sa iti murdaresti constiinta ? ... sa iti distrugi sentimentele, sa renunti la respectul de sine, sa de schilodesti, sa iti dereglezi hormonal organismul ? ... pentru ce sau mai ales pentru CINE ? ... crezi ca un avort sau anticonceptionalele il fa fideliza, il va face sa va respecte ? ...

Era vorba aici ca nu facem nici un fel de paralela oameni animale, de nici o(nicio) natura.Animalele sunt ucise laorice varsta sa le mancam.Deci nu fa comparatii.Si daca tu nu sustii contraceptia, esti invitatul meu sa discuti si cu dragele de dora si click_cont

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:17

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:12:19

In functie de interesul celor ce fac legile, probabil..
De ex., o cunostinta ginecolog mi-a spus ca in unele state din sua avortul la cerere este admis pana la.. 24 sapt!! Si mi-a explicat ca ratiunea ar fi ca la 24 sapt copiii au cam 50% sanse sa supravietuiasca in afara uterului.. deci limita avortului este 23 sapt si 6 zile! Ti se pare stiintific?
Am retinut ca tu nu esti pentru avort (dar nu esti nici impotriva). Poate ca am fost agresiva cu tine (dar in realitate chiar imi placi: apreciez ca rezisti aici eroic pastrand un ton calm). Dar imi doresc sa intelegi ca alti oameni profita de pozitiile neutre (ca a ta) pentru a institui legi inumane!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:18

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:02:07
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:57:06SI APROPO N-AM SPUS CA NU AM NEVOIE DE STIINTA, EU MA REFERISEM CA NU E NEVOIE IN CONDITIILE IN CARE E TOTUL LOGIC. ASTA AI VRUT TU SA INTELEGI SAU ATAT AI PUTUT.

NU SUNT OM DE STIINTA SI NU AM NEVOIE DE STIINTA NIMANIU PENTRU A GANDI. E O PROBLEMA CAT SE POATE DE LOGICA DAR INCURCATA, SE PARE, PENTRU CEI CA TINE.
DEci tu zici ca e de logica si nu de stiinta, apoi tot tu zici ca e de stiinta si de credinta....offff!!!!!

ATAT POTI TU SA INTELEGI, DIN CE SCRIE ACOLO? SE VEDE CA NU VREI SI CA ITI PLACE DOAR SA TE CONTRAZICI: IATA SI CITATUL TAU SI APOI CITESTE CI AI MAI SCRIS PE PARCURS, ASTA CA SA O IAU SI EU TOT PE BUCATI SA SE INTELEAGA CE-MI CONVINE MIE NU NUMAI CE-TI CONVINE TIE

"Bravo! Pentru ce spui, pentru ce sustii, pentru ca reusesti sa fii tu! Insa nu inteleg de ce te certi cu Marcello sau cum il cheama care la varsta lui inca nu stie sa scrie si in plus nu are nimic de spus in afara de HaHaHA si puncte puncte printre care se strecoara niste cuvinte care oricum nu formeaza nimic logic.Parerea mea ca la varsta lui ar trebui sa se caiasca pentru pacatele lui.Ca a facut o turma de copii care si-au purtat hainele unii de la alti (eu nu as purta hainele altcuiva nici cu riscul de a nu iesi toata viata din casa, unde as sta dezbracata)nu ii aduce mantuirea.Copiii sa ii fie sanatosi daca tot exista insa presupun ca au viata grea sau cel putin au avut-o.Nici eu nu as face mai mult de doi copii si aia doar daca le pot oferi un camin cu adevarat, asa cum am avut si eu si nu cum am vazut la prieteni din familii cu multi copii, care printre lacrimi spuneau ca si-ar fi dorit sa nu se nasca(chiar am auzit asta). Nu sustin ca avortul ar fi un lucru bun, insa e o vorba "rau cu rau dar mai rau fara de rau" si nu il consider crima.
Cat despre Dora, zici ca avortul e o crima , dar ca in unele cazuri e bun.Asa nu o sa convingi pe nimeni.Vorbim despre rai si iad,vorbim despre adevarat sau fals,vorbim despre bine si rau,despre alb si negru etc.Deci nu exista cale din mijloc. Si daca tu ai IQ 140 sa zici cum "ti l-ai determinat" ca mie mi se pare departe de aceasta valoare tin cont de logica ta.Si sa ma refer la un simplu aspect : nu ai bani sa iti tii copilul intr-un apartament inchiriat la facultate ca ai un salar modic din care nu iti permiti.De ce cand stii atatea lucruri, esti atat de desteapta si buna la toate castigi numai atat.Vorba Lizucai analizeaza-te pe tine!!! Esti doar un om!!!
Si Liza ai o gandire matura si esti singura de aici de la care am putut invata ceva! Si eu am injurat pentru ca asa am simtit la un momentat dat,poate mi-a parut rau uneori, si te inteleg perfect"
ACUM NU POTI NU-I ASA? APOI AI SPUS CA DA. AI PROSPERAT INTRETIMP? MAINE MAI VREI?

BA E CRIMA BA NU E, BA AI FACE BA N-AI FACE. CUM E? AI FACE DOAR CE-TI CONVINE LA UN MOMENT DAT? PENTRU ASTA TE AGATI DE FAPTUL CA UNII SPUN CA PANA LA TREI LUNI NU E FAT? NICI TU NU VEI ARATA LA FEL CAND VEI FI BATRANA CA ATUNCI CAND ERAI DE 1 LUNA. E UN LANT INTREG DE LA PLAMADIRE PANA LA MOARTE NU?

"NU SUNT OM DE STIINTA SI NU AM NEVOIE DE STIINTA NIMANIU PENTRU A GANDI". ESTE FOARTE ADEVARAT CE AM SCRIS AICI, POT SA GANDESC CU PROPRIUL CAP NU AM NEVOIE DE A ALTORA.
"E O PROBLEMA CAT SE POATE DE LOGICA DAR INCURCATA, SE PARE, PENTRU CEI CA TINE". AICI MA REFEREAM LA CEEA CE TI-AM SCRIS MAI SUS VIZAVI DE CRIMA=AVORT. E NEVOIE DE STIINTA SA INTELEGI ATAT?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:22

MAI POSTASEM CEVA INAINTE DAR VAD CA CINEVA SE JOACA, NU S-A AFISAT. MI-A MAI APARUT O POSTARE PE CARE NU EU AM SCRIS-O DAR ASA A VRUT CINEVA SA PARA.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:24

... adnana ... orice femeie si sotul ei (e indicat si parintii) trebuie sa vada STRIGATUL MUT ... e un BINE care te ajuta sa vezi ce faci de fapt ... sa intelegi ca OMORI un copil ... COPILUL VOSTRU ... NEPOTUL LOR ... e INGROZITOR sa spui - asta e opinia mea, doar pentru ca o generatie de tarani/ci aduse la oras s-au autoeducat sa isi ''selectioneze'' copii pentru placerea de a merge la munca in fabrici si a da cu tifla rudelor ramase la tara ... a fi orasean in acele timpuri era un fel de boierie pentru care multe plateau cu proprii copii ... asa au ajuns sa dea, din experienta, sfaturi ABERANTE propriilor copii (cei ramasi in urma selectiei intimplatoare) ... dar asta nu e o scuza la a sti ADEVARUL despre ceea ce majoritatea, de o anumita calitate umana, denumeste avort, chiuretaj, intrerupere de sarcina ... nu am auzit niciodata asemenea barbarie, adusa la un astfel de nivel ... romania deja incepe sa plateasca, prin voi, gramezile de AVORTURI facute de femei inconstiente, ajutate de barbati la fel inconstienti ... acesti bipezi acum va cer sa munciti pina la 70 de ani pentru a le plati pensiile ... si asta e doar inceputul ... MULTUMITI-LE PENTRU VALORILE si MORALA PE CARE V-AU INDUS-O ... MULTUMITI-LE PENTRU MODUL IN CARE S-AU ''GINDIT'' LA VIITORUL VOSTRU ... NU FACETI ACELEASI GRESELI CA SI EI ... AVETI INCREDERE IN VOI SI IN COPII VOSTRI ...
... din experienta iti spun, contrar prostiei generalizate din romania, minimul de copii ar trebui sa fie 3 ... de la 3 copii in sus, se educa si se cresc singuri ... se joaca, vorbesc intre ei, citesc si discuta impreuna, se maturizeaza si sint muuuult mai inteligenti decit unul sau doi copii selectionati de care NU ARE CINE SA SE OCUPE ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:25

De la: click_cont, la data 2009-04-05 22:22:35MAI POSTASEM CEVA INAINTE DAR VAD CA CINEVA SE JOACA, NU S-A AFISAT. MI-A MAI APARUT O POSTARE PE CARE NU EU AM SCRIS-O DAR ASA A VRUT CINEVA SA PARA.

... schimbati pass-ul ... just in case ... sint destui frustrati pe aici ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:28

Irina, practic sunt neutra pentru viata celorlalti, pentru ca ei pot alege cum vor sa considere tot ce ii incojoara.eu mi-am spus doar parerea si am incercat sa fiu obiectiva sau subiectiva unde era cazul.Adica nu instig la avort...faceti avort!doar imi exprim parerea si zic sa va ganditi bine ce considerati.Poate chiar e o crima avortul, subliniez poate, eu nu il consider asa, dar nici nu il sustin

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:29

De la: marinescuirina, la data 2009-04-05 22:17:53
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:12:19

In functie de interesul celor ce fac legile, probabil..
De ex., o cunostinta ginecolog mi-a spus ca in unele state din sua avortul la cerere este admis pana la.. 24 sapt!! Si mi-a explicat ca ratiunea ar fi ca la 24 sapt copiii au cam 50% sanse sa supravietuiasca in afara uterului.. deci limita avortului este 23 sapt si 6 zile! Ti se pare stiintific?
Am retinut ca tu nu esti pentru avort (dar nu esti nici impotriva). Poate ca am fost agresiva cu tine (dar in realitate chiar imi placi: apreciez ca rezisti aici eroic pastrand un ton calm). Dar imi doresc sa intelegi ca alti oameni profita de pozitiile neutre (ca a ta) pentru a institui legi inumane!

... de fapt ar fi interesant sa vezi cum se ''descurca'' un copil scos bucatele ... dar tinind cont ca deja e o imensa afacere ''livrarea'' de organe (ochi, plamini, organe,...) ''proaspete'' nici nu ma mira de ce nimeni nu cheltuie un sfantz pentru EDUCATIE ... oamenii trag unii de altii incercind sa se ajute ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:33

De la: click_cont, la data 2009-04-05 22:18:13
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:02:07
De la: click_cont, la data 2009-04-05 21:57:06SI APROPO N-AM SPUS CA NU AM NEVOIE DE STIINTA, EU MA REFERISEM CA NU E NEVOIE IN CONDITIILE IN CARE E TOTUL LOGIC. ASTA AI VRUT TU SA INTELEGI SAU ATAT AI PUTUT.

NU SUNT OM DE STIINTA SI NU AM NEVOIE DE STIINTA NIMANIU PENTRU A GANDI. E O PROBLEMA CAT SE POATE DE LOGICA DAR INCURCATA, SE PARE, PENTRU CEI CA TINE.
DEci tu zici ca e de logica si nu de stiinta, apoi tot tu zici ca e de stiinta si de credinta....offff!!!!!

ATAT POTI TU SA INTELEGI, DIN CE SCRIE ACOLO? SE VEDE CA NU VREI SI CA ITI PLACE DOAR SA TE CONTRAZICI: IATA SI CITATUL TAU SI APOI CITESTE CI AI MAI SCRIS PE PARCURS, ASTA CA SA O IAU SI EU TOT PE BUCATI SA SE INTELEAGA CE-MI CONVINE MIE NU NUMAI CE-TI CONVINE TIE

"Bravo! Pentru ce spui, pentru ce sustii, pentru ca reusesti sa fii tu! Insa nu inteleg de ce te certi cu Marcello sau cum il cheama care la varsta lui inca nu stie sa scrie si in plus nu are nimic de spus in afara de HaHaHA si puncte puncte printre care se strecoara niste cuvinte care oricum nu formeaza nimic logic.Parerea mea ca la varsta lui ar trebui sa se caiasca pentru pacatele lui.Ca a facut o turma de copii care si-au purtat hainele unii de la alti (eu nu as purta hainele altcuiva nici cu riscul de a nu iesi toata viata din casa, unde as sta dezbracata)nu ii aduce mantuirea.Copiii sa ii fie sanatosi daca tot exista insa presupun ca au viata grea sau cel putin au avut-o.Nici eu nu as face mai mult de doi copii si aia doar daca le pot oferi un camin cu adevarat, asa cum am avut si eu si nu cum am vazut la prieteni din familii cu multi copii, care printre lacrimi spuneau ca si-ar fi dorit sa nu se nasca(chiar am auzit asta). Nu sustin ca avortul ar fi un lucru bun, insa e o vorba "rau cu rau dar mai rau fara de rau" si nu il consider crima.
Cat despre Dora, zici ca avortul e o crima , dar ca in unele cazuri e bun.Asa nu o sa convingi pe nimeni.Vorbim despre rai si iad,vorbim despre adevarat sau fals,vorbim despre bine si rau,despre alb si negru etc.Deci nu exista cale din mijloc. Si daca tu ai IQ 140 sa zici cum "ti l-ai determinat" ca mie mi se pare departe de aceasta valoare tin cont de logica ta.Si sa ma refer la un simplu aspect : nu ai bani sa iti tii copilul intr-un apartament inchiriat la facultate ca ai un salar modic din care nu iti permiti.De ce cand stii atatea lucruri, esti atat de desteapta si buna la toate castigi numai atat.Vorba Lizucai analizeaza-te pe tine!!! Esti doar un om!!!
Si Liza ai o gandire matura si esti singura de aici de la care am putut invata ceva! Si eu am injurat pentru ca asa am simtit la un momentat dat,poate mi-a parut rau uneori, si te inteleg perfect"
ACUM NU POTI NU-I ASA? APOI AI SPUS CA DA. AI PROSPERAT INTRETIMP? MAINE MAI VREI?

BA E CRIMA BA NU E, BA AI FACE BA N-AI FACE. CUM E? AI FACE DOAR CE-TI CONVINE LA UN MOMENT DAT? PENTRU ASTA TE AGATI DE FAPTUL CA UNII SPUN CA PANA LA TREI LUNI NU E FAT? NICI TU NU VEI ARATA LA FEL CAND VEI FI BATRANA CA ATUNCI CAND ERAI DE 1 LUNA. E UN LANT INTREG DE LA PLAMADIRE PANA LA MOARTE NU?

"NU SUNT OM DE STIINTA SI NU AM NEVOIE DE STIINTA NIMANIU PENTRU A GANDI". ESTE FOARTE ADEVARAT CE AM SCRIS AICI, POT SA GANDESC CU PROPRIUL CAP NU AM NEVOIE DE A ALTORA.
"E O PROBLEMA CAT SE POATE DE LOGICA DAR INCURCATA, SE PARE, PENTRU CEI CA TINE". AICI MA REFEREAM LA CEEA CE TI-AM SCRIS MAI SUS VIZAVI DE CRIMA=AVORT. E NEVOIE DE STIINTA SA INTELEGI ATAT?

Nu imi cita ce am scris eu, ca stiu perfect. Stiu si ce ai scris tu si la ce ai facut referire la moment mai bine decat stii tu.Si am zis imi doresc maxim 2 copii in momentul in care le pot oferi un trao decent.In alte conditii daca as ramaen insarcinata as face avort. unde ma contrazic????ce vrei sa spui?Si nu zic neaparat ca e crima ca nu e crima zic doar ca eu nu il consider crima....intelege daca poti

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:35

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:28:52Irina, practic sunt neutra pentru viata celorlalti, pentru ca ei pot alege cum vor sa considere tot ce ii incojoara.eu mi-am spus doar parerea si am incercat sa fiu obiectiva sau subiectiva unde era cazul.Adica nu instig la avort...faceti avort!doar imi exprim parerea si zic sa va ganditi bine ce considerati.Poate chiar e o crima avortul, subliniez poate, eu nu il consider asa, dar nici nu il sustin

... adnana ... daca vrei sa fii NEUTRA ... NU SPUI NIMIC ... dar ceea ce spui, e ca in povestea cu paharul - depinde ce jumatate vrei sa vezi - ce aplina sau cea goala ... iar din instinct toti vor sa vada partea plina ... adica cit mai au de consumat ...
... e foarte periculos sa fii neutru ... trebuie sa stii DE CE ? ... sa stii de ce nu treci intr-o tabara sau alta ... sa ai propriile PRINCIPII si ATITUDINE SANATOASA ... ce am observat va majoritatea pro'' de fapt vorbeste in necunostinta de cauza ... au doar ceea ce ei denumesc ''opinii'' ... dar nimic concret, in cel mai fericit caz, spun ca ei au niste diplome (adica sint ''educati'') si au citit nu stiu cite carti, si isi inchipuie ca INSTINCTIV inteleg ce inseamna orice problema ... GRESIT ... foarte gresit

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:41

Bună seara!!! Irina, am văzut că întrebai de mine ....am avut o zi superbăăăăă! Până în 23, luna asta, este mama acasă pe urmă....pleacă la New York .....
So, am fost cu copiii în parc, la cofetărie....peste tot!!! Ne-am distrat...supeeeeer!!!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

336 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:45

haaaaaaaaa m-ai dora visan bine ca nu pleaca la afumati haaaaaaaa

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:45

tocmai asta e.Tatal meu a suferit toata viata pentru ca el a fost cel mai mare (mai are 2 frati) pentru ca el i-a crescut pe ceilalti doi fiind cu 4 ani mai mare decat sora si 8 ani mai mare decat fratele.Intotdeauna a luat bataie pentru ce faceau ei, a cedat totul pentru ei, a facut totul pentru ei si acum nu ai vrea sa stii cum sta treaba.Pentru el toate astea "ii cresc " pe ceilalti inseamna un chin.La fel si la bunica mea care mai are 11 frati insa care a fost printre cei mici tot a simtit mereu suferinta de anu avea multe, de a imbraca ce au mbracat altii, de a manca de 11 ori mai putin ca sa ajunga la toti.Nu zic ca ar fi trebuit avortati, din contra ma bucur ca sunt cu totii sanatosi insa daca ai sti cat e de zgarcita bnica mea, la fel ca toti ceilalti frati.Incearca din rasputeri sa fie buna, sa fie credincioasa dar nu poate.Eu cu frate'miu suntem frati in adevaratul sens al cuvantului frate, fara sa ascundem unu pe altu, ce are unu are si altul ca e din plin.Nustiu ce interpretari mai naste si ce am povestit aici ca totul se trateaza superficial.Daca e sa comentati ceva la acest post, va rog citit de 10 ori inaite si fiti sigur ca nu ma jigniti, ca daca discutia va deveni nepoliticoasa o sa parasesc acest topic

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:48

Sincer, m-am cam cutremurat, ce am citit pe-aici!
Se pare că am ajuns mai rău ca și animalele....dacă ne omorâm copiii fără nici o problemă, doar pentru că nu putem să le cumpărăm ATV-uri....să dea colțul ...așa pe la vârsta de 11,12 ani
Irina, am văzut că ai încercat să postezi din "înțelepții sionului". Nu cred că era cazul, cel puțin nu la persoane care nu au nici o legătură cu etica și viața morală, sau persoane care habar n-au pentru ce trăiesc pe Terra.
Viața este fără nici un sens, dacă nu ai urmași! Eu pot dovedii asta.
Este cineva care crede altfel????

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:50

... adnana ... daca vrei sa fii NEUTRA ... NU SPUI NIMIC ... dar ceea ce spui, e ca in povestea cu paharul - depinde ce jumatate vrei sa vezi - ce aplina sau cea goala ... iar din instinct toti vor sa vada partea plina ... adica cit mai au de consumat ...
... e foarte periculos sa fii neutru ... trebuie sa stii DE CE ? ... sa stii de ce nu treci intr-o tabara sau alta ... sa ai propriile PRINCIPII si ATITUDINE SANATOASA ... ce am observat va majoritatea pro'' de fapt vorbeste in necunostinta de cauza ... au doar ceea ce ei denumesc ''opinii'' ... dar nimic concret, in cel mai fericit caz, spun ca ei au niste diplome (adica sint ''educati'') si au citit nu stiu cite carti, si isi inchipuie ca INSTINCTIV inteleg ce inseamna orice problema ... GRESIT ... foarte gresit [/quote]
Marcel am zis ca nu ii instig pe ceilalti la avort nici nu le zic nu faceti...insa am mentionat ca eu as face daca nu mi-as dori un copil.Si de fapt idea e : avortul e crima sau nu si aici am raspuns eu nu il considercrima

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:52

De la: gangsta1, la data 2009-04-05 22:45:02haaaaaaaaa m-ai dora visan bine ca nu pleaca la afumati haaaaaaaa

...Tu de când îți permiți să-mi stâlcești numele??? Cine te crezi????

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:52

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 22:48:56Sincer, m-am cam cutremurat, ce am citit pe-aici!
Se pare că am ajuns mai rău ca și animalele....dacă ne omorâm copiii fără nici o problemă, doar pentru că nu putem să le cumpărăm ATV-uri....să dea colțul ...așa pe la vârsta de 11,12 ani
Irina, am văzut că ai încercat să postezi din "înțelepții sionului". Nu cred că era cazul, cel puțin nu la persoane care nu au nici o legătură cu etica și viața morală, sau persoane care habar n-au pentru ce trăiesc pe Terra.

Offf Dora tu spui ca ne nastem sa murim si acum vii cu principii si etica si mai ce zici tu

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:56

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 22:52:41
De la: gangsta1, la data 2009-04-05 22:45:02haaaaaaaaa m-ai dora visan bine ca nu pleaca la afumati haaaaaaaa

...Tu de când îți permiți să-mi stâlcești numele??? Cine te crezi????
bine ca nu ti-am stalcit principiile

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:06

dara te-am suparat

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:12

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:52:56
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 22:48:56Sincer, m-am cam cutremurat, ce am citit pe-aici!

Offf Dora tu spui ca ne nastem sa murim si acum vii cu principii si etica si mai ce zici tu

Atât ai înțeles tu din ce am postat eu??? Că ne naștem și murim??? Și mai ai pretenția că ai citit toate postările??? Păi atunci poate și ție ți-ar trebui niște lecitină!
Fată dragă...câți ani ai??? Ai împlinit măcar vârsta majoratului?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:20

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-05 23:12:31
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:52:56

Atât ai înțeles tu din ce am postat eu??? Că ne naștem și murim??? Și mai ai pretenția că ai citit toate postările??? Păi atunci poate și ție ți-ar trebui niște lecitină!
Fată dragă...câți ani ai??? Ai împlinit măcar vârsta majoratului?

Da, am "implinit varsta majoratului" si din tot ce ai spus tu nu trebuia sa inteleg mai mult decat esentialul.De la fiecare am inteles la fel.Tu ai cel mai putin de spus.Nu ai credinta esti 0.Un om fara cresinta entru mine atat reprezinta si aaa am mai vazut ca te lauzi cu fiul tau.Intaresc si eu ca 8.37 e o nota relativ mica si ca si el probabil stie ce stii tu.Nu vreau sa te jignesc deloc, dar tine minte asta de la mine: Cu copiii si cu nevasta sa nu te lauzi niciodata! Si cum nevasta nu ai cum sa ai rezumate la prima parte.Zic Doamne fereste, il invoc pe dumnezeul ala care nu exista, ca, copilasul tau sa se apuce de droguri acolo in caminul in care sta , repet Doamne fereste, ca sa te vad eu atunci, sau ca fetita ta sa faca mai stiu eu ce compromisuri (intelegi tu la ce sens ma refer) daca nu se simtemultumita cu ce ii oferi tu cea cu un IQ de 140 dintr-un salar modic.Repet Doamne fereste.Iti respect varsta si nu te critic doar sesizez.Tu faci sa para a fi critica prin ce intelegi.Respecta parerile oamenilor

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:20

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:45:29tocmai asta e.Tatal meu a suferit toata viata pentru ca el a fost cel mai mare (mai are 2 frati) pentru ca el i-a crescut pe ceilalti doi fiind cu 4 ani mai mare decat sora si 8 ani mai mare decat fratele.Intotdeauna a luat bataie pentru ce faceau ei, a cedat totul pentru ei, a facut totul pentru ei si acum nu ai vrea sa stii cum sta treaba.Pentru el toate astea "ii cresc " pe ceilalti inseamna un chin.La fel si la bunica mea care mai are 11 frati insa care a fost printre cei mici tot a simtit mereu suferinta de anu avea multe, de a imbraca ce au mbracat altii, de a manca de 11 ori mai putin ca sa ajunga la toti.Nu zic ca ar fi trebuit avortati, din contra ma bucur ca sunt cu totii sanatosi insa daca ai sti cat e de zgarcita bnica mea, la fel ca toti ceilalti frati.Incearca din rasputeri sa fie buna, sa fie credincioasa dar nu poate.Eu cu frate'miu suntem frati in adevaratul sens al cuvantului frate, fara sa ascundem unu pe altu, ce are unu are si altul ca e din plin.Nustiu ce interpretari mai naste si ce am povestit aici ca totul se trateaza superficial.Daca e sa comentati ceva la acest post, va rog citit de 10 ori inaite si fiti sigur ca nu ma jigniti, ca daca discutia va deveni nepoliticoasa o sa parasesc acest topic

... adnanaaaaa ... NU TRAI CU FRUSTRARILE ALTORA !!! ... tot respectul pentru tatal tau, dar trebuia sa le dea cu parul in cap celorlalti frati ... atita tot ... DE CE SA ''SUFERE'' ? ... asa ca el si-a ''selectionat'' copii ... crezi ca frustrarile lui nu au legatura cu atitudinea ta ? ... tu chiar crezi ca unii dintre cei care trebuiau sa iti fie frati ti-ar fi supt singele asa cum a lasat el sa se inteleaga ? ... ca niciodata nu ai fi avut nevoie de ei ? ... scuza-ma dar din FRUSTRARI nu o sa reusesti niciodata in viata ... daca nu esti in stare sa ai o ATITUDINE POZITIVA SI OPTIMISTA nici macar un copil nu vei fi in stare sa cresti vreodata ... de fapt majoritatea se bazeaza PE ALTI OAMENI CA SA LE CREASCA COPII ... angajeaza bone, ii dau pe mina statului, asteapta ca scoala sa ii educe si sa le insufle principii sanatoase de viata ... iar la urma vin si povestesc din FRUSTRARILE LOR ... INDOBITOCESC PROPRII LOR COPII ... se pare ca nu prea ai avut parte de niste exemple in viata ... cine nu reuseste sa treaza peste greutati in mod DEMN fara indoiala ca va suferi continuu ...

... sa stii ca SARACIA NU ESTE UN DEFECT ... iar zgircenia O ARE TOATA LUMEA IN SINGE ... depinde din ce parte a problemei privesti ... tu chiar crezi ca nu esti ZGIRCITA ? ... sau ca nu vei deveni ? ...

... iar credinta NU O MAI AMESTECA in subiectul asta ... majortiatea romanilor nu trebuie sa se mai auto-denumeasca ''crestini'' ... e un NON-SENS ... a face pastele si craciunul, a te ruga, in gind, dupa orice porcarie facuta, a te imbuiba la sarbatori nu este o dovada de CRESTINISM ... EXCLUS ... e un paginism mascat ... atita tot ...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:29

aadnanaa
e simplu...k sa poti demonstra k nu e o crima trebuie sa demonstrezi k fatul nu e om....si atunci(in mod logic) trebuie sa demonstrezi k e altceva(animal,planta,ciuperca,protozoare...ce vrei tu!!!)
poti face asta?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:29

De la: homemarcel0, la data 2009-04-05 23:20:47
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-05 22:45:29tocmai asta e.Tatal meu a suferit toata viata pentru ca el a fost cel mai mare (mai are 2 frati) pentru ca el i-a crescut pe ceilalti doi fiind cu 4 ani mai mare decat sora si 8 ani mai mare decat fratele.Intotdeauna a luat bataie pentru ce faceau ei, a cedat totul pentru ei, a facut totul pentru ei si acum nu ai vrea sa stii cum sta treaba.Pentru el toate astea "ii cresc " pe ceilalti inseamna un chin.La fel si la bunica mea care mai are 11 frati insa care a fost printre cei mici tot a simtit mereu suferinta de anu avea multe, de a imbraca ce au mbracat altii, de a manca de 11 ori mai putin ca sa ajunga la toti.Nu zic ca ar fi trebuit avortati, din contra ma bucur ca sunt cu totii sanatosi insa daca ai sti cat e de zgarcita bnica mea, la fel ca toti ceilalti frati.Incearca din rasputeri sa fie buna, sa fie credincioasa dar nu poate.Eu cu frate'miu suntem frati in adevaratul sens al cuvantului frate, fara sa ascundem unu pe altu, ce are unu are si altul ca e din plin.Nustiu ce interpretari mai naste si ce am povestit aici ca totul se trateaza superficial.Daca e sa comentati ceva la acest post, va rog citit de 10 ori inaite si fiti sigur ca nu ma jigniti, ca daca discutia va deveni nepoliticoasa o sa parasesc acest topic

... adnanaaaaa ... NU TRAI CU FRUSTRARILE ALTORA !!! ... tot respectul pentru tatal tau, dar trebuia sa le dea cu parul in cap celorlalti frati ... atita tot ... DE CE SA ''SUFERE'' ? ... asa ca el si-a ''selectionat'' copii ... crezi ca frustrarile lui nu au legatura cu atitudinea ta ? ... tu chiar crezi ca unii dintre cei care trebuiau sa iti fie frati ti-ar fi supt singele asa cum a lasat el sa se inteleaga ? ... ca niciodata nu ai fi avut nevoie de ei ? ... scuza-ma dar din FRUSTRARI nu o sa reusesti niciodata in viata ... daca nu esti in stare sa ai o ATITUDINE POZITIVA SI OPTIMISTA nici macar un copil nu vei fi in stare sa cresti vreodata ... de fapt majoritatea se bazeaza PE ALTI OAMENI CA SA LE CREASCA COPII ... angajeaza bone, ii dau pe mina statului, asteapta ca scoala sa ii educe si sa le insufle principii sanatoase de viata ... iar la urma vin si povestesc din FRUSTRARILE LOR ... INDOBITOCESC PROPRII LOR COPII ... se pare ca nu prea ai avut parte de niste exemple in viata ... cine nu reuseste sa treaza peste greutati in mod DEMN fara indoiala ca va suferi continuu ...

Acum tie care primii trei copii ti i-au crescut pe restul sa spui de bone... nah..tatal meu nu are frustrari, isi iubeste enorm de mult fratii insa ei nu il iubesc la fel pe el.Si eu o sa fac maxim 2 copii ca sa ma pot ocupa eu de educatia lor sa nu am nevoie de bone sau sa ii las sa se creasca singuri.Nu increcasa imi schimbi parerea.Gandeste-te ca poate pentru viata mea, daca sa am control asupra ei ma face fericita, ar trebui sa accepti parerea mea.Eu nu iti spun tie ca e rau ca ai multi copii, daca ei sunt fericirea ta.Sper ca si ei sunt fericiti si daca tu ai putut sa le oferi tot fara sa duca lipsa de nimic.Toata stima!!!

Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului .... AVORTUL ESTE O CRIMA ...
Mergi la: