Info
x
.... avortul este o crima ...
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 15:02
De la: homemarcel0, la data 2009-04-29 22:22:22De la: diavolita_40, la data 2009-04-26 14:34:42De la: adipopa, la data 2009-04-26 13:16:41De la: nastasemihail, la data 2009-04-26 06:16:01Adi, tu spui cã femeia și embrionul/fãtul sunt 2 entitãți diferite.Bun,de acord aici.Însã ia zi tu dupã ce fãtul este nãscut,ce face se crește singur?Sau ce? Cã Mihail tocmai spunea cã în România copiii abandonați nu se pot crește, cã nu sunt condiții și am vãzut cã asta nu ai contestat, atunci de ce contești dreptul femeii de a avea,putea alege pentru toata viața practic,cã un copil nu îl faci și lasã cã crește.Îl faci și il tot faci toata viata, nu numai odata.Plus,cã trebuie luat în considerare și faptul cã nu decide numai femeia, decid ambii parteneri dacã,soția/partenera face avort sau nu.Deci,poate fi considerat și barbatul partaș la crimã,atunci când decide ca partenera/soția sã facã avort.Nu mai punem la socotealã faptul,cã majoritatea bãrbaților nu-și asumã responsabilitatea copiilor.Chiar ieri am vãzut la TV,o emisiune unde soțul i-a spus soției:,,Tu l-ai fãcut,tu sã-l crești.,,.Un altul a spus cã soția sã plece de acasã cu copilul cã nu suportã plânsetele copilului.Altul nu și-a recunoscut copilul,deși e pocãit,în momentul de fațã fiind în dilemã,sã-și asume responsabilitatea copilului sau nu,pledând așa:când e deștept și face lucruri inteligente e copilul lui,când plânge și dã dovadã de slãbiciune,nu mai e copilul lui.Dar în schimb s-a pocãit pt.cã a facut multe greșeli de care e conștient și i s-a spus cã din momentul în care a început sã creadã în Dumnezeu i s-au iertat toate pãcatele.Acum mai rãmâne de vãzut dacã Dumnezeu îî spune sau nu sã-și asume responsabilitatea copilului,sã-l susținã moral,financiar,spiritual.Din punctul meu de vedere acest gen de mascul chiar nu are dreptul sã decidã ce face femeia cu fãtul din pântece.Cazuri de acestea sunt multiple,dar nu am timpul necesar sã le discut pe forum.Acesta e doar un aspect al masculinitãții unor masculi,ca sã zic așa.Deși ești un tip capabil,eu nu mã pot opri sã mã întreb trãiești în realitate sau imaginar? Ce mã mirã la tine e cã prea despici firul în patru.E alegerea fiecãruia ce cruce poartã,iar circumstanțele în majoritatea cazurilor nu sunt tocmai favorabile pt.creșterea natalitãții. |
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 19:10
De la: eugenb, la data 2009-04-27 00:28:42De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-25 03:35:05domnule eugen....pe pagina trecuta afirmati urmatorul lucru (va citez).... ************************ Adevaratul crestin nu este cel care spune sus si tare peste tot ce crestin este ... si ce fapte bune a facut ... sau ce cauze bune sustine ... Din pacate, sunt exemplare rare ... cei ce chiar sunt crestini ...
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
grigorescu_nelutu 125 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 20:38
De la: homemarcel0, la data 2009-04-29 20:36:50De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-04-29 19:40:42De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-26 23:50:18De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-04-26 17:24:30De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-25 16:22:00De la: nastasemihail, la data 2009-04-25 04:05:15Parerea mea este ca un copil crescut la o "casa de copii" nu are nici un viitor. De ce spun aceste lucruri? pentru ca am cunoscut foarte multi copii orfani care au crescut in "casele de copii". Principala lor ocupatie erau furturile, inselaciunile, tigarile, alcoolul, etc. Am stat intr-un camin de elevi in perioada liceului si a facultatii (in 9 ani am cunoscut foarte multi), i-am ajutat (cu bani, mancare, etc) mult si am incercat sa ii ajut cu sfaturi si sa le deschid mintile dar degeaba. Intradevar mai erau si care munceau dar banii castigati se duceau pe jocuri de noroc, pariuri sportive, etc.
Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 11:25
De la: alice_corina, la data 2009-04-30 19:10:41De la: eugenb, la data 2009-04-27 00:28:42De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-25 03:35:05domnule eugen....pe pagina trecuta afirmati urmatorul lucru (va citez).... Se pare ca sunteti printre putini forumisti care inteleg acest lucru. Pacat ! P.S. Ii multumesc lui "Sunny" pentru explicatii. Voi cauta siturile la care face referire. Inca odata, MULTUMESC ! 3.- Userului "homemarcel0" Cand o sa invatati sa va purtati in public o sa fiti si ... "bagat in seama". Deocamdata, ... "NU va fac cinstea sa va bag in seama". Acesta va fi singurul meu raspuns catre Dumneavoastra pe viitor (pana ce veti demonstra ca meritati sa fiti bagat in seama). Oricum voi da "semnal" catre administratorii acestui Forum de fiecare data cand depasiti limitele de "politete". Poate asa veti invata sa va purtati ! |
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 14:54
De la: eugenb, la data 2009-05-01 11:25:29De la: alice_corina, la data 2009-04-30 19:10:41De la: eugenb, la data 2009-04-27 00:28:42De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-25 03:35:05domnule eugen....pe pagina trecuta afirmati urmatorul lucru (va citez).... Eugen eu zic sa ignori acele mesaje si nu raspunde; niciodata nu o sa gasesti oameni perfecti. Fiecare dintre noi avem defecte cu toate ca unii nu isi dau seama... Iar cat de crestini suntem avem de munca, poate unii cred ca e suficient sa fi ortodox si inseamna ca esti crestin Ne mai miram de ce se intoarce lumea cu susul in jos si de ce avem impresia ca sunte parasiti de D-zeu??? Oare meritam ???
Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
|
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 10:43
De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-05-01 14:54:00De la: eugenb, la data 2009-05-01 11:25:29De la: alice_corina, la data 2009-04-30 19:10:41De la: eugenb, la data 2009-04-27 00:28:42De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-25 03:35:05domnule eugen....pe pagina trecuta afirmati urmatorul lucru (va citez).... *********** Ai spus bine "avem impresia ca suntem parasiti de Dumnezeu". Caci practic, noi ne indepartam de el. Am mai spus pe aici de atatea ori, chiar daca am fost luata in ras de cei mai multi: este foarte greu SA FII OM. Simplul fapt ca prin nastere suntem fiinte umane, asta nu inseamna ca si dispunem de calitatea de OM. Dar asta se va intelege in timp ... uneori, poate prea tarziu ...
|
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 14:46
De la: alice_corina, la data 2009-05-02 10:43:09De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-05-01 14:54:00De la: eugenb, la data 2009-05-01 11:25:29De la: alice_corina, la data 2009-04-30 19:10:41De la: eugenb, la data 2009-04-27 00:28:42De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-25 03:35:05domnule eugen....pe pagina trecuta afirmati urmatorul lucru (va citez)....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 15:27
Ajunge si topicul acesta o disputa despre religie??
Cred ca problema avortului poate fi discutata f bine de pe pozitie laica, deoarece esenta ei este: este fatul fiinta umana sau nu. Daca tragem spuza pe turta religiei, putem creea impresia ca a fi pro/contra avort tine de orientarea religioasa.. ceea ce este fals! |
|
|
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:28
... s-au inmuiat MAIMUTELE ...
... e usor de observat PARANOIA in care se scalda ... AVERATIILE pe care le arunca fara cea mai mica logica ? ... BAAAAIIII unde ati trait pina acum ? ... cit de INAPOIATI PUTETI FI ? ... ... e hilar sa vezi ''mostre chinuite'' de gindire ... ... de la ''oameni'' care mimeaza gindirea, logica, crestinismul ... intr-un subiect EXTREM DE SIMPLU, UMAN si CRESTIN (daca tot le place sa creada ca au ceva in comun cu ceea ce ei numesc credinta si ai carei ''cunoscatori'' se cred) ... se impotmolesc in niste discursuri IDIOATE caracteristice selectionatilor care niciodata nu si-au pus alte probleme in mintea lor odihnita decit cum sa faca rost de bani si cum sa ''isi traiasca viata'' mai confortabil chiar daca asta inseamna COMPROMISURI si MULTA MIZERIE UMANA ... dar cum nu au avut niciodata o educatie SANATOASA si MORALA iau de buna tot ce li se serveste la televizor ... parintii lor probabil ca le sint EXEMPLE ... de aschia nu sare departe de trunchi ... chiar daca a fost selectionata ... ...... unul, ''crestin sadea''(???) abereaza referitor la ''aprobarea'' pe care el a primit-o direct de la d-zeu ... de fapt pe care au primit-o toate femeile din romania ... romania este tara CU CELE MAI MULTE AVORTURI DIN LUME ... romania este tara CU CELE MAI MULTE CANCERE DE COL SAU UTER DIN LUME ... dar pe ei nu ii intereseaza ... d-zeul LOR ii iarta intotdeauna ... nu iau in considerare ca in acest fel OBLIGA MORAL alte sute de mii de femei sa le urmeze sfaturile EVOLUATE si CRESTINESTI ... nu conteaza PERICOLELE LA CARE SE EXPUN FEMEILE ... CURVARASIA PE CARE ACESTI ''DOMNI'' O PERPETUEAZA ... EXPLOATAREA si SCHILODIREA LA CARE MAJORITATEA FEMEILOR SINT SUPUSE ... NU CONTEAZA PENTRU EI/ELE MIZERIA SI COMPROMISURILE IN CARE TRAIESC SI PE CARE LE FAC DOAR PENTRU A AVEA UN CONFORT MATERIAL PE SPINAREA UNOR COPII NEVINOVATI ... ... mai auzi o alta ''crestina'' (aplaudata grotesc de haita de MAIMUTE) spunind ... d-zeu si-a intors fata de la noi, noi ne departam de el ... ce sa spun, ''d-zeul'' LOR inghite ca papagalul toate PORCARIILE si MIZERIILE pe care si le fac zilnic ... porcarii din cauza carora sufera ei dar si copii nevinovati ca au ajuns sa fie creati si exterminati imediat de ''parinti'' MACABRI, PRIMITIVI, INAPOIATI, GREGARI si FRUSTRATI ... ... sau mai apare si un alt IDIOT care ''concluzioneaza'', dupa ce se ''enerveaza'' cumplit numai cind aude de ceea ce se intimpla in orfelinate - E CORECT COPII NU AU NICI O VINA DAR CE VINA AU SA MERITE O ASA SOARTA ... ... incredibila o monstra mai mare de prostie, si de lipsa de realism ... ALIFIE, dar ce vina au cei care nu s-au nascut bolnavi dar acum sint bolnavi tineri sau batrini, cei care sufera in urma diverselor accidente, femeile batute, copii exploatati, ... toti cei care nu sint atit de perfecti pe cit si-ar dori anumiti IDIOTI din romania ? ... EI CE VINA AU ? ... E VINA PARINTILOR ? ... E VINA LOR ? ... CAP DE TABLA ... dar cei care MOR, ce vina au ? ... IDIOT ... pe ce lume traiti mai fratilor !!! ... in ce telenovela va traiti viata ... stiati ca oamenii mai si imbatrinesc ? ... ca se mai si imbolnavesc ? ... ca mai sufera si de foame, de diverse greutati ? ... ca mai si mor ? ... ... ia intrebati-va voi filozofic !!! ... EI CE VINA AU ? ... CAPETE DE TABLA ... exterminati tot ca sa nu mai sufere nimeni dupa voi !!!... incredibil in ce borcan traiti ... si va mai si mirati ca va merge totul rau si ca aveti numai animale in jurul vostru ... DAR VOI CE SINTETI ? ...
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:47
... va mirati ca exista mizerie in jurul vostru ... ca vedeti grozavii si oameni chinuiti ... dar nu este nici o diferenta intre amaritii care traiesc dupa aceleasi ''principii'' fundamentale ca si voi ... diferenta este doar de bani ... unii isi ''permit'' sa isi ascunda porcariile iar altii nu ... dar nivelul de constiinta si moralitate este IDENTIC ... JALNIC ... depinde cum e invelit rahatul ... jalnic ... de la cine sa invete amaritii lucruri bune ? ... de la niste maimute pentru care doar confortul este primordial ? ... de la niste papagali care traiesc din compromisuri ? ... de la niste papa-lapte care cred ca scopul lor in viata este vinarea femeilor dispuse sa le ''presteze'' si sa mimeze sentimente si valori umane ... de la niste ''femei'' care si-au pierdut orice urma de feminitate si calitati materne ... care prefera sa se minta ca traiesc ca in telenovele ... ca TRAIESC ...
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:27
Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23 saptamana.
Fotograful nu se gandea, ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana. In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei, efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul medicului. Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul argument impotriva legalizarii avortului. Manuta care a cucerit intreaga lume, este al lui Samuel Alexander, care s-a nascut la 28 decembrie, anul trecut (1999)... Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnarabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l opereze in interiorul uterului. Dupa operatie uterul a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale. Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinii. Samuel este cel mai tanar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei. www.famouspictures.org/mag/index.php?title=Fetus_hand_reaches_out ... asa fi curios sa aud daca vracii din romania ar face,sau macar s-ar gindi, sa salveze viata vreunui copil aparent bolnav ... s-au deprofesionalizat ingrozitor ''recomandind'' avortul pentru orice ''defect'' (incluzind chiar parerea lor personala referitor la ceea ce cred ei ca este bine pentru o mama - si de obicei sint foarte ''milosi'' si feresc multe femei de ''nenorocirea'' de a avea un copil), practicind cezariana (tot pentru ''binele'' mamei, sa nu cumva sa ''simta'' ca a nascut saraca) ... ma uimeste cum acesti vraci inca incearca sa para sanatosi la cap dupa ce isi reprima instintele umane de mii de ori in timpul avorturilor, chiuretajelor, intreruperilor de sarcina ... cum se mint singuri incercind sa isi imagineze ceea ce fac este normal ... sa rupi si sa distrugi corpul unui omulet a carui singura vina este ca a fost procreat intr-o societate de defazati mintal ... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:56
www.famouspictures.org/mag/images/1/1c/Samuel_Armas.jpg |
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 00:12
Extraordinarã poveste! Superbã fotografie!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 00:19
De la: adipopa, la data 2009-05-08 00:12:47Extraordinarã poveste! Superbã fotografie! Subscriu!!!! Fenomenal...de necrezut!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:04
De la: homemarcel0, la data 2009-05-07 23:27:45Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23 saptamana. ********************* “homemarcel0” ... ai auzit de sSpitalul de urgenta din Tg.Mures? Stii ca acolo se afla cea mai experimentata sectie de neonatologie din tara? Si ca acolo ajung copiii foarte bolnavi din toata tara? Ai vazut copilasi nascuti la 5-6luni [20-24saptamani]? Sunt un pic mai maricei decat palma ... Si stii si cine are grija ca ei sa supravietuiasca si sa se insanatoseasca? Acei medici pe care ii blamezi. Mai stii ca tot acolo, la neonatologie este si cea mai buna sectie de cardiologie din tara ? Ai vazut acei micuti copilasi cum sunt ingrijiti? Si cum le bate inimioara de tare? Stii, mai ales, ca si supravietuiesc? Ma indoiesc ca ai habar. Dar iti place sa jignesti. Atat ai invatat ... Sper sa fii unicat pe acest Pamant ... Pare-se ca ai trait degeaba 50-60 de ani cati spui ca ai ...
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:19
Incredibil! Sunt mut!
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:23
De la: balabanandrei, la data 2009-05-08 15:19:55Incredibil! Sunt mut! ..."poi"...va doresc sa intrati in silentio stampa voi astia toti PRO avort !.... Andrei, tu cum esti ?... |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:17
De la: mytcor, la data 2009-05-08 15:23:51De la: balabanandrei, la data 2009-05-08 15:19:55Incredibil! Sunt mut! Eu sunt contra avortului pe viata si pe moarte!
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 22:49
De la: Sunny, la data 2009-05-07 23:56:41 |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 15:18
Ni mai e nimic de spus; te lasa fa cuvinte. Am vazut un reportaj despre un copil nascut la prematur la 16-18 saptamani, nimeni nu ii dadea nici o sansa de supravietuire (doar un singur medic a crezut). A fost tinut in incubator pana la 9 luni, la 6 luni a suferit o interventie chirurgicala la inima. A supravietuit si are acum 8 ani. Daca nu ma insel pe discovery l-am vazut dar m-a lasat fara cuvinte.
Daca ai zile treci peste toate daca nu...
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:10
De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-05-09 15:18:21Ni mai e nimic de spus; te lasa fa cuvinte. Am vazut un reportaj despre un copil nascut la prematur la 16-18 saptamani, nimeni nu ii dadea nici o sansa de supravietuire (doar un singur medic a crezut). A fost tinut in incubator pana la 9 luni, la 6 luni a suferit o interventie chirurgicala la inima. A supravietuit si are acum 8 ani. Daca nu ma insel pe discovery l-am vazut dar m-a lasat fara cuvinte. ************** Sa stii ca se intampla si la noi ... in Romania ... Cu toti scepticii care exista si denigreaza ... Si una este sa vezi la televizor un astfel de copilas, si alta sa il vezi in realitate ... sa vezi cum lupta sa supravietuiasca ... Este fantastic ... Ramai fara respiratie cateva momente ... Si acesti copilasi sunt sustinuti de acei "criminali"/"criminale" mentionati/mentionate atat de fervent de "homemarcel0" ...
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:42
De la: alice_corina, la data 2009-05-09 18:10:49De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-05-09 15:18:21Ni mai e nimic de spus; te lasa fa cuvinte. Am vazut un reportaj despre un copil nascut la prematur la 16-18 saptamani, nimeni nu ii dadea nici o sansa de supravietuire (doar un singur medic a crezut). A fost tinut in incubator pana la 9 luni, la 6 luni a suferit o interventie chirurgicala la inima. A supravietuit si are acum 8 ani. Daca nu ma insel pe discovery l-am vazut dar m-a lasat fara cuvinte. draga alice corina...cele care au facut un avort au ucis un om....iar uciderea unui om se numeste crima....si cei care savarsesc o crima se numesc criminali.....si nu ma refer numai la femei ci si la *tatici* sau medicii care au accepta sa faca chiuretaje la cerere... cu totii au contribuit la uciderea unui om.... |
|
AdrianaAriadna 46 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:49
" Sarut mana, maicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau, care-ti spteste la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omor, crezand ca-ti sunt o grea povara...Dar tu nu stii cat e de greu sa nu-ti aud catecul de leaga, sa nu ma bucur de mangaierile tale... Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste, pace si bogata dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna si cum am invinge toate necazurile si mai ales ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine. As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg cu voiosie prin campul inflorit... Ti-as incanta sufletul cu multe ghidusii, iar dragalaseniile mele ti-ar descreti fruntea in clipele de cumpana. Te-as ocroti si m-as face scut impotriva necazurilor. Nu gandi ca sunt mic si neputincios, pentru ca primindu-ma pe mine in viata ta, maicuta buna, pe Pruncul Hristos il primesti. Tresar de bucurie gandind cum ti-ai rezema capul obosit pe umarul meu si cata putere ai gasi acolo, cum voi fi reazemul batranetilor tale. Maiucuta, trebuie sa-ti marturisesc ca frica-mi este la gandul ca lama taioasa ma va sfasia si ma va transforma in bucatele mici, fara viata, care vor ajunge la gunoi... Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Maicuta draga, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas- cum numai eu stiu - si sa te strang in brate si sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca nu omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca il vei mania pe Bunul Dumnezeu. Tu stii cat e de greu sa suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venita din partea cuiva care-ti raneste doar orgoliul. Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand tu ma dai nu numai mortiipamantesti,care e atat de grea, dar ma lipsesti de lumina lui Hristos. Ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat. Amin. ( Avortul si anticonceptionalele. carte crestin ortodoxa)
Adriana
|
|
AdrianaAriadna 46 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:00
Hristos a Inviat!
Psihologii relateaza ca "copilul simte ca nu este dorit inca din perioada intrauterina". Imaginati-va daca ar putea vorbi ,cum crede-ti ce va v-a spune voua mamelor care vreti sa ii avortati pe acesti prunci ai lui Dumnezeu? Un mare sihastru crestin ortodox s-a rugat la Dumnezeu ani la rand sa ii arate ce se intamplca cu sufletele copiilr avortati, nebotezati fiind. Dumnezeu din marea dragoste si mila I-a arata prin vis. Acest sihastru a visat ca era un camp negru, si era foarte intuneric,iar in parte stanga era un gard, de unde veneau mii de plansete de prunci. Atat de dureros i-a fost sa auda aceasta incat a inceput sa planga. S-a trezit cu durere si lacrimi si s-a rugat in continuu la Dumnezeu pentru acele suflete... Multe nopti la rand nu a putu dormi... Acum va intreb dragi oameni, daca noi am auzi acele plansete ce vom face? Rugati-va neincetat! Domnului nostru Slava!
Adriana
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:05
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:40
OH, YEAH? TRY HAVING KIDS! asa scria pe un perete.....DOARE RAU.....
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 16:29
Se pare ca cei care cred ca trebuie "interzis" avortul (doar pentru ca, asa "vor ei"), au cazut "in poponet" la vedearea acelei poze. Dar acestia, uita ca a fost de fapt, o simpla "experienta" a acelor medici (daca nu reusea aveau alte "fiinte" (in devenire) pe care sa experiente in continuare (mame "fraiere" sunt destule pe aceasta lume - pe cele "destepte" nu le am luat in seama) ?.
S-a experimentat o "interventie medicala" (ca multe altele, de altfel) care, "intamplator" sau nu, a "reusit". De interventiile nereusite, nu se mai aminteste nimic. Se vede ca mamele "indurerate", nu meritau acest lucru (ca le-a murit copilul care, poate, scapa cu viata, chiar daca ramanea cu un "handicapat" toata viata). Doar prin "reclama" se obtin "sponsorizarile" si asa unii Prelati ("neo-protestantii", de regula - scuze daca am gresit cu ceva, dar pana la proba contrara imi mentin parerea), obtin noi "enoriasi" ai "casele" (Bisericile) lor. A se gandi, este foarte greu pentru unii. "Fericiti cei saraci cu Duhul ..." spune Biblia, dar intelepciunea poporului nostru ... il copleteaza : "Are cap, minte la ce-i mai trebuie ?" Adica il ia "peste picior" pe cel ce nu-si pune si capul "la treaba", desi Biblia face referire la studierea "invataturilor" ... Deci : - Si-a pus cineva intrebarea, ce au "castigat" cei ce au dat pe "mass-media" acel articol ? - S-a intrebat cineva, daca era o operatie "banala" il mai interesa cumva pe un fotograf (el venise la "cerinta" unui "patron" sau "sponsor") ? - S-a intrebat cineva, daca erau acei medici ... "atei" sau apartineau unei "Religii" (ce declarau dupa interventie - asta daca nu reusea) ? - S-a intrebat cineva, daca nu erau ... "sponzorii" (deloc interesati ?!) se mai putea face acea interventie chirurgicala (Statul, oricare, nu are "bani" (de regula) pentru asa ceva) ? - S-a intrebat cineva, daca "interventia" era una "neinteresanta" pentru medici, se mai facea aceasta operatie ? Si intrebarile pot continuua. Dar nu are rost pentru cei care nu se "gandesc" de loc. Au fost "indoctrinati" la fel ca pe timpul "Impuscatului". Concluzie : "Sa nu faci ce face ... (Popa, sau Secretarul de Partid), ci ce te invata ... (Popa, sau Secretarul de Partid) !" Asa ca, ar trebui sa respectati si acest "Dicton" pentru ca este vechi si plin de intelepciune : “Audiatur et altera pars.” (Sa ascultam si cealalta parte – dicton latin). Iar acesta este foarte "dificil" pentru unii dintre noi (eu recunosc primul) : "Sa primesti sfaturi nu este greu, ci sa le respecti !" |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 18:30
De la: Dorulet, la data 2009-05-08 00:19:43De la: adipopa, la data 2009-05-08 00:12:47Extraordinarã poveste! Superbã fotografie! Superb !!!!!!!! Viata este un miracol care trebuie ocrotit !
|
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 18:57
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-11 18:30:35De la: Dorulet, la data 2009-05-08 00:19:43De la: adipopa, la data 2009-05-08 00:12:47Extraordinarã poveste! Superbã fotografie! |
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 18:58
superb! |
|
|
|

Viata este un miracol care trebuie ocrotit !
superb!