Info
x
.... avortul este o crima ...
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:45
De la: eugenb, la data 2009-05-11 16:29:03Se pare ca cei care cred ca trebuie "interzis" avortul (doar pentru ca, asa "vor ei"), au cazut "in poponet" la vedearea acelei poze. Dar acestia, uita ca a fost de fapt, o simpla "experienta" a acelor medici (daca nu reusea aveau alte "fiinte" (in devenire) pe care sa experiente in continuare (mame "fraiere" sunt destule pe aceasta lume - pe cele "destepte" nu le am luat in seama) ?. Eu îți sugerez un control riguros la cap!!!!! Nu ești în toate mințile!!!! Locul tău este la Socola! Ne-ai lămurit!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:39
Cred ca dumneavoastra ("dorulet") aveti nevoie de acest tratament si "case de odihna" se gasesc si prin alte parti nu numai acolo din cate am auzit (sa inteleg cumva ca ... le cunoasteti mai indeaproape ?).
Maxima : "Cine citeste citeaza (este cazul dumneavoastra domnule "dorulet" - nota mea), ceea ce nu inseamna ca cine citeaza si citeste (cazul tot al dumneavoastra domnule "dorulet" - nota mea). Altfel spus : - "Are cap, atunci ii mai trebuie si minte ?" se intreaba ... "dorulet" (prelucrare dupa o alta "maxima"). Cititi si nunai dupa ce si pricepeti despre ce este vorba, puteti sa emiteti o afirmatie demna de a fi bagata in seama. Deocamdata, nu ati priceput nimica dupa cum se vede, asa ca eu nu pot ... sa va bag in seama (ar insemna ca sa va dau in judecata pentru calomnie). Succes pe viitor ! Veti avea nevoie de acest ... noroc daca, cumva, veti merge pe aceasta "cale". |
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 17:02
Aveti un "banner" care nu-l bagati dumneavoastra deloc in seama. De ce oare ? Stiti cumva ca va reprezinta ?
"Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește". Vi se potriveste atat dumneavoastra, cat si celorlalti care sustineti ceva, fara sa stiti de ce. A! Da! Sustineti interzicerea "avortului"! Pentru ca vi se pare ca asa a spus Dumnezeu sau Fiul Sau! Dar nu puteti sa dati nici un citat in care sa scrie asa ceva in mod ... explicit. De fapt doar se da "de inteles" ceva, care este "explicat" de alti oameni, care sunt la fel "supusi greselilor" ca oricare dintre noi. Doar Dumnezeu poate sa "hotareasca" cine-i de vina (conform cu Biblia). Tot asa, nici cei care sunt de partea "avortului medical" nu au cum sa sustina ca au "aprobarea" lui Dumnezeu sau a Fiului Sau. Asa ca "problema" a ramas ca la inceput. De ce se mai pierde atunci timpul pe acest topic ? Asta ar fi o tema cu mai mult succes de izbanda, decat aceasta tema care ... "a murit inainte dea se naste" (asta ca sa nu fiu acuzat ca sunt "off topic"). "Nimeni nu te va ajuta sa te inalti, mai presus ca el !" Nici macar ... Dumnezeu ! Si el i-a "gonit" din Rai pe primii oameni (si ei aveau doar un singur PACAT), asa ca ... nici alti oameni nu vei gasi (la cate PACATE au acum oamenii, nu se va umple Raiul niciodata, cu tot sacrificiul Fiului Sau). |
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 18:53
De la: eugenb, la data 2009-05-12 17:02:50Aveti un "banner" care nu-l bagati dumneavoastra deloc in seama. De ce oare ? Stiti cumva ca va reprezinta ? Nu mă cunoști suficient, încât să-ți permiți să vorbești cu mine despre D-zeu! Nu-i treaba ta de ce "ne pierdem timpul" pe acest topic...Dacă tu crezi că o facem ptr. tine, atunci te înșeli, îți dai mai multă importanță decât ai cu adevărat! Nu încercăm să te convingem cât de defectă este gândirea ta....știm! Cu mine...chestii despre Adam, Eva....rai și iad....astea nu țin...nu le consider decât basme, legende! Pentru mine contează VIAȚA și respectul pentru viață....restul, pe acest topic...nu sunt decât detalii! Și dacă vrei să știi pentru ce "ne pierdem timpul" pe acest topic...atunci află de la mine, că o facem pentru cei care își pun întrebări despre avort și urmările lui....nu ptr tine!
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 18:56
Aveti un "banner" care nu-l bagati dumneavoastra deloc in seama. De ce oare ? Stiti cumva ca va reprezinta ?
"Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește". În nici un caz nu se referă la a tolera crima!!!! La uciderea pruncilor nenăscuți!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 22:18
domnule eugen...mai am un clip pentru dumneavoastra...
www.youtube.com/watch?v=lDX52pEC7_w&feature=related despre asta ce parere aveti? |
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 22:48
Avortul este o crima si ... nu are cum sa nu fie o crima, vorbim de viata unui om.
Dar ce ne facem cu cei care nu inteleg ca nu are rost sa aduci pe lume o "droaie" de copii fara nici un rost? Eu i-as ucide cu mana mea, m-am saturat de toleranta asta absurda fata de ei. Rezultatele se vad.
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 22:59
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-12 22:48:41Avortul este o crima si ... nu are cum sa nu fie o crima, vorbim de viata unui om. Poate vrei să fi mai explicit....Ce înseamnă ptr. tine fără rost?! Fiecare om își are rostul lui! Cine ești tu să judeci câți copii are cineva și de ce? Când doi oameni se iubesc, de obicei se căsătoresc și dau naștere la urmași...așa este normal și firesc....și dacă sunt mai mulți...e și mai bine!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 23:12
Dora
De ce mai stai de vorba cu Dorin Hitler? |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 00:34
De la: eugenb, la data 2009-05-12 16:39:13Cred ca dumneavoastra ("dorulet") aveti nevoie de acest tratament si "case de odihna" se gasesc si prin alte parti nu numai acolo din cate am auzit (sa inteleg cumva ca ... le cunoasteti mai indeaproape ?). ... eugene ... VAI DE TINE sI DE FAMILIA TA ... e bine sa te controlezi la cap cit mai curind ... inca ceva amice ... daca stramosii tai nu mergeau pe aceasta ''cale'' TU NU AI FI EXISTAT ... dar daca tot ai acest privilegiu TRECATOR, in urma eforturilor facute de altii, atunci fii suficient de matur sa lasi SUCESSELE pe seama altora care INVESTESC (timp, sentimente, eforturi, greutati, valori,...) in ei/ele ... tu mimeaza rpofunzimea, distrugeti familia cu surogaturi, mintete si anuleaza toate eforturile pe care le-au facut cei dinaintea ta ... si nu uita - TU NU ESTI CRESTIN ... indiferent ce parerea ta personala si de gargara pe care o imprastii ... esti GOL si USCAT ... nu ai substanta si profunzime ... mancurt perfect ... ...alice corina ... ... spitalul de neonatologie din Tirgu Mures ... sau altele din tara !!! .... ... minunile unde se CONCEPT copii in eprubeta pentru diverse femei care VOR SA ISI PLATEASCA GRESELILE FACUTE ... si unde sint ''salvati'' citiva copii bolnavi sau mai putin norocosi ... ce sa spunem ... incredibil ??? ...... DAR DE ZECILE DE CABINETE UNDE SE FAC AVORTURI IN TIRGU MURES STIII ??????? ... SAU ZECILE SI SUTELE EXISTENTE IN FIECARE ORAS DIN ROMANIA ??? ... alea ce salveaza ??? ... ''onoarea'' unor PRIMITIVI/E, INAPOIATI/E, IGNORANTI/E !!! ... le ''recupereaza'' stima si respectul fata si pentru o societate degradata si imbecilizata ... copiilor aia exterminati de ce nu li se da o sansa !!! ... adica vrei sa imi spui ca acei vraci care fac avorturi pe banda rulanta sint ''scuzati'' in masa de citiva DOCTORI de calitate din romania ??? ... scuze, cred ca TU traiesti pe alta planeta, traiesti prea mult din sloganuri de spalat creierii ... care va indeamna sa inchideti ochii si sa inghititi ORICE ATROCITATE pentru a va ''menaja'' eu-ul personal ... ... ce te faci duduie cind vei realiza, pina la urma, ca AI INCHIS OCHII PREA MULT si toate eforturile TALE personale, si viitorul copiilor tai, se vor duce in aceiasi MIZERIE fata de care te-ai ferit inchizind ochii ??? ... CIND O SA INTELEGI CA O FLOARE NU ADUCE PRIMAVARA ... si ca NEIMPLICAREA TA, ACUM, poate insemna niste chinuri si schilodiri pe care le vor indura COPII DUMITALE(daca ai asa ceva) MAI TIRZIU ... ca INDOBITOCIREA si PRIMITIVISMUL pe care il ignori acum se va intoarce miine IMPOTRIVA TA !!! ... ... nu ti se pare ca tinerii SINT FORTATI sa greseasca profund, prin diverse sloganuri ''ale zilelor noastre'', dar nu li se spune DELOC despre lucruri pe care TOTI vor sa le vada raspindite in societate ... VALORI, DEMNITATE, RESPONSABILITATE, MATURITATE ... turma de HANDICAPATI, care se mai cred si crestini in marea majoritate, vor sa vada la altii aceste calitati, cum le aplica altii, dar nu la ei sau de ei ... ALTII ... le e mai simplu sa comenteze si sa suspine neputinciosi, sa se alature GLOATEI de defazati care traiesc ca in jungla speroati si de umbra lor ... ... nu te-ai saturat sa asisti si sa taci, cu ''intelegere'' crestineasca sau mimind ''educatia sau inteligenta'', la atitudinea fatisa prin care MAREA MAJORITATE a parintilor isi transforma incet si sigur copii in CURVE si CURVARI ... in timp ce preamaresc INCONSTIENT dar sustinut CURVARASIA si MITOCANIA ... care EVITA si sar in sus SUPARATI imediat ce ii intrebi care sint valorile pe care EI le insufla copiilor lor ??? ... care raspund la intrebare, OCOLIND RASPUNSUL sau dind vina pe viata grea (???) si d-zeu ( ) ... parinti (???) care NU SINT IN STARE, decit cel muuuult teoretic, sa explice CE INTELEG EI PRIN VALORI, MORALA, DEMNITATE, FIDELITATE, SERIOZITATE, DRAGOSTE (la asta s-ar mai pricepe, si incep creionarea unui portret al unei SFINTE sau unui SFINT, care PUTE de bani si timp liber, de la care asteapta TOTUL dar fara sa isi evalueze NICIODATA propriile defecte) ... nu te-ai saturat sa iti traiesti viata dupa reguli de telenovela (cu toate ca la baza acestea au niste principii sanatoase, dar putini mai sint atit de profunzi incit sa treaca de stralucirea pe care MODA acestor zile o cer sa fie prezenta in mod artificial) si sa te prefaci ca gindesti si mimezi corectitudinea, seriozitatea, efortul, sentimentele ??? ... nu esti saturata sa te tot MINTI SINGURA ??? ... si sa transmiti asta mai departe, sa iti distrugi viitorul si proprii copii cu SUROGATUL vietii in care te complaci ??? ... sa ignori INCONSTIENT pericolele pentru sanatate pe care si le ASUMA artificial femeile din romania doar pentru a perpetua un slogan DEGRADFANT si UMILITOR - FEMEIA E RESPONSABILA CU CORPUL EI !!! ... ... inca odata iti repet , FEMEIA NU ESTE O CURVA, FEMEIA NU RAMINE INSARCINATA CU SFINTUL DUH, FEMEIA NU ESTE OBLIGATA SA SE SCHILODEASCA (ea si copilul nevinovat din burtica) pentru a face pe plac unei societati (formata MAI ALES din parinti, sotii si anturajul personal) PRIMITIVE, INAPOAITE si IGNORANTE ... vrei sa fii JUMATATEA BARBATULUI ? ... OBLIGA-L SA TE RECUNOASCA ... SA TE RESPECTE CU CALITATILE UMANE SI PERSONALE DE FEMIEI ... nu de curva necesara pe linga casa omului ... de stilpul casei in loc de stapina casei ... RESPECTA-TE ... RESPECTA PE ALTII ... RESPECTA VIATA SI COPII ... RESPECTA VALORILE SI CALITATILE UMANE ... numai asa vei fi respectata in viata ... de familie in mod sigur ... |
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 10:37
bravo homemarcel....
ai dreptate in tot ceea ce spui... poate ....dak mai multi oameni ar gandi k tine nu ar mai exista nefericire in lume... |
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 12:49
Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai :
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/130388/15-000-de-nou-nasc... Cititi acest articol si sa "militati" in continuare sa faceti ... copiii "handicapati". Vina nu este a copiilor ci a parintilor. Vreti sa devenim o tara de "handicapati", unde "majoritatea" sa fie in grija "minoritatii" ? O sa se ajunga sa-si "Blesteme" parintii, acei care au ajuns "handicapati" din vina pareintilor. Lui "ioana_dark" : 1.- V-ati schimbat cumva "pseudonumele" ? Parca era "joanna_dark_2008" sau sunteti o alta persoana ? 2.- Nu ma intereseaza, de regula, "Blogurile" pe care nu le-am ales eu, mai ales cand sunt facute cu ... "tendinte" politice (vedeti ultimul video pe care l-ati recomandat - era dintre "materialele pentru alegerea unui Presedinte american"). Am vizionat aceste secvente video pentru ca v-ati straduit ca sa le scrieti pe acest topic, dar ... nu m-au convins si raman la parerea mea. "Avortul medical" este NECESAR daca o alta "solutie viabila" nu mai exista. O mama poate face in timpul vietii ei atatia copiii doreste, dar o persoana "handicapata", din cate alte femei "handicapate", va putea sa ramana gravida. Si "daca reuseste" sa nasca, cati copiii va avea (daca-i va avea) sanatosi ? Nu spun ca nu sunt si "cazuri" de exceptii. Dar noi discutam de un lucru obisnuit, nu despre o exceptie. 3,- Vad ca nu mi-ati citit afirmatiile in intregime, ci numai "pe sarite" si credeti acum ca ... ati inteles totul. Gresiti ! Mai studiati ! Eu am timp (destul oare ?!), pentru ca numai asta (timpul adica) mi-a mai ramas. Si trece asa de repede ... Si erau asa multe de facut ... Si eu am facut atatea de putine ... Si fac atat de putine acum ... "Speranta este visul celui treaz. (Aristotel) Sper sa fiu cat mai mult ... treaz, asa ca sa pot face cat mai multe,chiar daca ma ... "incurca" dezabilitatea pe care o am (este o simpla remarca, nu o cerere de ... "mila").. Multumesc pentru ajutor ! Mai cautati, ... daca nu mai aveti si alte topicuri pe care sa va spuneti parerea ! Eu ... am, asa ca o sa trec pe alt topic ! Lui "Dorulet" : 1.- Faptul ca sunteti "ateu" nu inseamna ca trebuie sa "cititi" doar pe ... sarite. Va recomand (desi stiu ca "sfaturile se dau numai doar pentru a fi date si nu ascultate") sa cititi totdeauna tot textul spus de cel pe care doriti sa-l convingeti ca aveti "dreptate". A citi doar inceputul sau numai sfarsitul unui text este doar ... o pierdere de vreme. Dovada : Felul cum ati reactionat la ultima mea afirmatie. Ar fi fost normala reactia dumneavostra, dar ... nu este. Din cauza ca ati uitat sa vedeti mai intai, daca nu m-am simtit eu "jignit" pentru afirmatia facuta de dumneavoastra anterioar. Daca de la inceput ati fi citit tot textul pe care l-am scris eu de la inceput, poate, aveati o alta reactie la ce afirm eu. Dar n-ati facut-o ! Asa ca va "tratez" si eu, asa cum ma "tratati" si dumneavoastra. 2.- Daca v-am jignit cu ceva va rog sa ma scuzati, dar va rog : "Ce tie nu-ti place, altuia nu face". P.S. Lui "homemarcel0" i-am spus ca nu-l voi "baga in seama", pana cand nu-si va schimba "atitudinea". Cuvintele "suburbane" pe care le foloseste reflecta gradul de ... (in)"cultura" pe care il are (chiar daca "incearca" sa aibe un vocabular mai "evoluat"). Asa ca nu ma voi cobori asa de jos, ca sa intru in "polemica" cu dansul. |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 15:43
De la: Sunny, la data 2009-04-27 15:58:00De la: eugenb, la data 2009-04-27 00:35:21De la: adipopa, la data 2009-04-23 02:31:41De la: eugenb, la data 2009-04-22 19:42:10 |
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 19:08
De la: Dorulet, la data 2009-05-12 22:59:45 Sunt un om care se gandeste si la viitor. Judec pe cei care aduc pe lume fie si un copil si chiar mai multi, fara sa se gandeasac daca au posibilitatea de a-i asigura o educatie corespunzatoare si sa-i pregateasca pentru viata. Judec pe cei care aduc copii pe lume pe care-i abandoneaza. Judec pe cei care-si trimit copiii la cersit si la munca si ei stau ... . Judec pe cei care aduc copii pe lume si traiesc in urma alocatiei primita de la stat pentru fiecare. Judec pe cei care nu gandesc ca in viitor mai sunt si alte generatii care vor sa respire acelasi aer ca si noi. Judec pe cei care sunt un cancer pentru pamant si nu au educatia necesara de a trai in armonie cu natura. Asa sunt eu. Nu traiesc doar pentru mine si familia mea, ma gandesc la toti semenii mei si la generatiile ce ne vor urma.
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 12:52
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-13 19:08:59De la: Dorulet, la data 2009-05-12 22:59:45 vai..sunt uimita de ceea ce vad.... dorin...cel care era profund impresionat de soarta cainilor vagabonzi si milita pentru dreptul lor la viata este de acord cu taierea in bucati a bebelusilor in pantecele mamei lor....(apropo...dorin...acest lucru se produce pe viu...nu li se face copilasilor nicio anestezie inainte).... dorin...cum gandesti tu?... pe ce te bazezi atunci cand esti de acord cu uciderea bebelusilor ,dar esti total impotriva uciderii cainilor? |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 13:22
De la: ioana_dark, la data 2009-05-17 12:52:41 Unde ai inteles ca eu sunt de acord cu uciderea bebelusilor din mesajele meu? Te rog sa citesti atenta si sa vi cu un singur argument in care eu ma declar pentru.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 13:35
cateva mostre de *filozofie* de sec 21....citate preluate de pe forumul asta....
adi ....**Ei, uite de ce Peter Singer atacă premisa majoră. El susține că nu este o crimă să iei viața unei ființe umane nevinovate (i.e., embrion/făt/nou-născut) atâta timp cât (sau din moment ce) această ființă nu este capabilă să-și exprime nici o preferință și nu trăiește nici o satisfacție. Peter Singer crede că un nou-născut nu este capabil de aceste două experiențe (preferință, satisfacție) până la vârsta de 18 săptămâni și că preferințele și satisfacția mamei ar fi singurele elemente care contează. Singer este de fapt un bioetician utilitarian, ceea ce înseamnă că valoarea morală a unei decizii ține de calcule privind beneficiul, de cui slujește și cum, etc. Simplu spus, pentru utilitarieni, scopul scuză mijloacele!** maresalul ...**Cine sunt? Sunt "maressalul".. de "ocupatie" OM. Ce caut pe pamant? ...dar de ce trebie sa caut ceva? Asa sa nu ma plictisesc??? Cum am ajuns aici? Rasp1: mergand. :))) Rasp2: m-a nascut mama !!!** lizucaus....**Si atunce ce o sa faceti,o sa muriti de foame sau nu?In cazul asta imaginar,nu mai exista Biserica,care sa va ajute,nu mai exista niciunul ca Becali,nu mai exista case de copii,decat ateii de la guvernare si noi oamenii,bineinteles familii(sot si sotie),care cresc echipe de fotbal.Nemaiexistand nici un fel de binefacatori(cum ar fi Biserica,ajutoarele sociale,casele de copii,etc.),nu mai ai la cine apela,ca om,sa-ti asigure nevoile fiziologice(hrana,somn,apa,etc.),conform teoriei lui Maslow,mori de foame.** si exemplele pot continua.... asta se vrea a fii filozofie?.... mizerie!!!...o scarbosenie....nu am cuvinte...
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 13:40
De la: eugenb, la data 2009-05-13 12:49:17Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai : **Cuvintele "suburbane" pe care le foloseste reflecta gradul de ... (in)"cultura" pe care il are** daca dumneavoastra va considerati un om *cult* ...lamuriti-ne si pe noi...care este sensul vietii omului? de ce decide dumnezeu sa apara oameni pe pamant?... ps: homemarcel asa *incult * cum e a raspuns in nenumarate randuri la intrebarile astea...si a explicat exact de ce o crima uciderea unui om.... va invit sa ne explicati si dumneavoastra de ce considerati ca nu ar fii.... |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 13:44
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 13:22:54De la: ioana_dark, la data 2009-05-17 12:52:41 de aici am inteles ca tu esti pro-avort... **Dar ce ne facem cu cei care nu inteleg ca nu are rost sa aduci pe lume o "droaie" de copii fara nici un rost? Eu i-as ucide cu mana mea, m-am saturat de toleranta asta absurda fata de ei. Rezultatele se vad.** alta dovada de gandire tipica pentru secolul 21... |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 14:06
De la: ioana_dark, la data 2009-05-17 13:44:19**Dar ce ne facem cu cei care nu inteleg ca nu are rost sa aduci pe lume o "droaie" de copii fara nici un rost? Eu i-as ucide cu mana mea, m-am saturat de toleranta asta absurda fata de ei. Rezultatele se vad.**Mda, de ce nu esti atenta la tot mesajul? De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-12 22:48:41Avortul este o crima si ... nu are cum sa nu fie o crima, vorbim de viata unui om. De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-12 22:48:41Dar ce ne facem cu cei care nu inteleg ca nu are rost sa aduci pe lume o "droaie" de copii fara nici un rost? Eu i-as ucide cu mana mea, m-am saturat de toleranta asta absurda fata de ei. Rezultatele se vad.Aici ma refeream la cei care aduc pe lume o "droaie" de copii, nu la bebelusi. Ei nu au nici cea mai mica vina. Si stii de ce? Traiesti intr-o lume limitata cu resurse epuizabile. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai repede resursele noastre se duc pe ... apa sambetei si ne autodistrugem. Noi nu suntem fiinte irationale, suntem rationale si putem constientiza pericolul suprapopularii. Chiar daca pentru moment am putea fi si mai multi, chiar si dublul actualei populatii, "sacul din care ne tot alimentam" are si 'fund". Deci, gandire tipica pentru acest secol. Ce sa-i faci, mai evoluam si noi si incepem sa constientizam ca nu putem trai decat intr-o armonie cat se poate de perfecta cu natura inconjuratoare.
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 14:18
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-17 14:06:26De la: ioana_dark, la data 2009-05-17 13:44:19**Dar ce ne facem cu cei care nu inteleg ca nu are rost sa aduci pe lume o "droaie" de copii fara nici un rost? Eu i-as ucide cu mana mea, m-am saturat de toleranta asta absurda fata de ei. Rezultatele se vad.**Mda, de ce nu esti atenta la tot mesajul? Eu nu mi-aș bate capul cu așa zisa "suprapopulare".....Cel puțin nu în România....la noi scorul este mai mult decât negativ! Crede-mă...pe mine asta mă enervează la culme, faptul că românii, din p. de v demografic....sunt "la pământ", faptul că am preluat tot ce a fost mai rău de la occident și SUA....faptul că suntem leneși, mândrii din cale-afară (fără să avem motive) și adevărul cum că nu suntem uniți cu adevărat. Are mama o vorbă...foarte adevărată: " Ca românul nu-i nici unul, unde-s doi te fu..e unu!"
|
|
jeo_twix 16 mesaje Membru din: 23/02/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 21:34
Traim intr-o lume in care este posibil orice, fie ca e ceva bun sau ceva rau. Dar asta nu inseamna ca tot ce se practica in aceasta lume e bun. Noi suntem departe de standardele normale vietuirii unui om. La noi nimic nu-i rau; tot ceea ce facem (bun sau rau) este permis; ne permitem orice. Avorturile, prostitutia, drogurile, alcoolul, tigarile, pornografia sunt legale. Nu vrem sa acceptam adevarul ca nu tot ceea ce ne place noua este si bun, asftel incercam sa gasim explicatie pentru orice lucru rau si sa-l transformam in ceva bun.
Dar adevarul este ca AVORTUL TREBUIE INTERZIS, iar oamenii sa se mai gandeasca inainte sa faca ceva. |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 21:38
De la: jeo_twix, la data 2009-05-17 21:34:39Traim intr-o lume in care este posibil orice, fie ca e ceva bun sau ceva rau. Dar asta nu inseamna ca tot ce se practica in aceasta lume e bun. Noi suntem departe de standardele normale vietuirii unui om. La noi nimic nu-i rau; tot ceea ce facem (bun sau rau) este permis; ne permitem orice. Avorturile, prostitutia, drogurile, alcoolul, tigarile, pornografia sunt legale. Nu vrem sa acceptam adevarul ca nu tot ceea ce ne place noua este si bun, asftel incercam sa gasim explicatie pentru orice lucru rau si sa-l transformam in ceva bun. |
|
grigorescu_nelutu 125 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 20:26
De la: jeo_twix, la data 2009-05-17 21:34:39Traim intr-o lume in care este posibil orice, fie ca e ceva bun sau ceva rau. Dar asta nu inseamna ca tot ce se practica in aceasta lume e bun. Noi suntem departe de standardele normale vietuirii unui om. La noi nimic nu-i rau; tot ceea ce facem (bun sau rau) este permis; ne permitem orice. Avorturile, prostitutia, drogurile, alcoolul, tigarile, pornografia sunt legale. Nu vrem sa acceptam adevarul ca nu tot ceea ce ne place noua este si bun, asftel incercam sa gasim explicatie pentru orice lucru rau si sa-l transformam in ceva bun. Sunt de acceasi parere cu tine. Nu tot ce e frumos si placut pentru noi e si bun. Avem atatea vicii si obiceiuri care ne fac placere dar asta nu inseamna ca toate sunt bune. BRAVO INCA ODATA
Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 22:21
**Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai :
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/130388/15-000-de-nou-nasc... Cititi acest articol si sa "militati" in continuare sa faceti ... copiii "handicapati". Vina nu este a copiilor ci a parintilor. Vreti sa devenim o tara de "handicapati", unde "majoritatea" sa fie in grija "minoritatii" ? O sa se ajunga sa-si "Blesteme" parintii, acei care au ajuns "handicapati" din vina pareintilor.** domnule eugen....cezar vieru este la scoala doctorala...isi ia acum doctoratul in bioetica... uitati ce spune pe blogul sau ... **Nu este permis să se recurgă la avort nici dacă s-ar prevedea nașterea unui copil cu handicap (fizic sau psihic), boli incurabile sau malformații grave, pentru că, în acest caz, ar însemna să fim de acord și cu uciderea copiilor deja născuți care au handicap, boli incurabile sau malformații grave sau cu uciderea adulților cu aceste deficiențe și atunci am fi ca în Germania lui Hitler, unde cei cu handicap sau cu boli incurabile erau exterminați. După cum am văzut, este același om începând de la concepție, indiferent că se află în interiorul organismului mamei sau în exteriorul acestuia. Orice viață, chiar și cea cu deficiențe, este sacră și inviolabilă. Viața umană trebuie primită indiferent de calitatea ei. Studii bine documentate arată că persoanele cu malformații nu sunt mai puțin bucuroase de viață decât persoanele zise normale. Cea mai mare parte a părinților care au un copil handicapat se declară fericiți că au copilul și aproape toți declară că ei, copiii handicapați, se simt fericiți. În toate țările este impresionant numărul părinților cu copii handicapați care militează împotriva avortului.** cum vi se pare ceea ce a scris el aici? |
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 23:41
De la: ioana_dark, la data 2009-05-18 22:21:03**Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai : Numai un bolnav pshic poate gandi asa ceva....si pentru tine, Ioana,daca vrei sa "judeci" pune-te in locul parintilor copiilor cu handicap,parintii(in majoritate) nu au nicio vina ca au copii cu handicap(poate sa fie ereditar).Si tu crezi in sinea ta ca, daca ai avea un copil, pe care ar urma sa il nasti orb(de exemplu) si viata lui ar depinde de decizia ta...sa ramana orb pe viata sau sa moara...ce ai alege? |
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 23:49
De la: kali13, la data 2009-05-18 23:41:54De la: ioana_dark, la data 2009-05-18 22:21:03**Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai : Îți răspund eu, Kali! Ioana l-ar naște, eu însă nu! Eu știu ce înseamnă persoană cu handicap grav.....mult prea bine! Eu nu aș aduce pe lume un copil care să se chinuie toată viața! Păcatul meu să fie!!!!
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:25
De la: Dorulet, la data 2009-05-18 23:49:23De la: kali13, la data 2009-05-18 23:41:54De la: ioana_dark, la data 2009-05-18 22:21:03**Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai : Scuze ptr expresie, dar asta e adevarul. Lume nebuna! Cand ai sa fi aproape de Dumnezeu cu adevarat ai sa intelegi, pana atunci ai sa stai numai in intuneric.
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:28
De la: kali13, la data 2009-05-18 23:41:54De la: ioana_dark, la data 2009-05-18 22:21:03**Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai : Ce i-am spus lui Dorulet iti spun si tie. Recomand tuturor cartea scrisa de parintele nostru Arsenie Boca: "Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi". Doamne ajuta!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 10:02
De la: kali13, la data 2009-05-18 23:41:54De la: ioana_dark, la data 2009-05-18 22:21:03**Pentru toti cei care se intereseaza de femeile ... "gravide" si nu numai : kali...nu stiu ce sa-ti rasund...(mai bine sa nu fiu pusa in situatia asta niciodata...si nu doresc nimanui asa ceva)...insa...eu consider ca toti oamenii vin pe lume cu un scop...oamenii nu apar intamplator... mi-ar fii foarte greu sa ma despart de copilul meu...nu cred ca as putea fce asta...ar fii prea mult.... as prefera sa-l ingrijesc eu toata viata.... |
|
|
|

Dar ce ne facem cu cei care nu inteleg ca nu are rost sa aduci pe lume o "droaie" de copii fara nici un rost? Eu i-as ucide cu mana mea, m-am saturat de toleranta asta absurda fata de ei. Rezultatele se vad.
Judec pe cei care aduc pe lume fie si un copil si chiar mai multi, fara sa se gandeasac daca au posibilitatea de a-i asigura o educatie corespunzatoare si sa-i pregateasca pentru viata. Judec pe cei care aduc copii pe lume pe care-i abandoneaza. Judec pe cei care-si trimit copiii la cersit si la munca si ei stau ... . Judec pe cei care aduc copii pe lume si traiesc in urma alocatiei primita de la stat pentru fiecare. Judec pe cei care nu gandesc ca in viitor mai sunt si alte generatii care vor sa respire acelasi aer ca si noi. Judec pe cei care sunt un cancer pentru pamant si nu au educatia necesara de a trai in armonie cu natura. Asa sunt eu. Nu traiesc doar pentru mine si familia mea, ma gandesc la toti semenii mei si la generatiile ce ne vor urma.