Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 16:40
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 16:00:41 te las , desi ma frige la buricu' degetelor.. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 16:46
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 16:35:31De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:30:27 ok...din poziia mea de "cel creat" este o convingere c-a alege variant, care de fapt nu-i altceva dect o variant iluzorie, ea fiind deja-n schia divinitii clar definit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 16:50
De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14De la: The_Mole, la data 2010-01-26 16:35:31De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:30:27
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 17:03
De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14 Imi e neclar. Cu ce anume se deosebeste asta de lipsa liberului-arbitru , de vreme ce variantele sunt iluzorii? Adicatelea ele e sublime , dar lipseste cu desavarsire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 17:09
[/quote] Dorulet, o cauti cu xenonul, nu cu lumanarea:))Stii ca eu sunt bun si iertator . Dar de ce vrei tu sa-mi dau jos pielea asta de oaie? Unu. "Puterea unei religii se masoara in numarul de adepti."Stii cine a spus asta? Banuiesc ca nu, dar ai internetul la dispozitie. Doi. De ce citesti printre randuri? Oare nu am vorbit clar in raspunsul meu de ideal si idealism? "Pentru a extirpa o religie trebuie sa-i distrugi nucleul familiar". Dar asta cine a spus-o? De asta l-am macelarit pe sus amintitul zeu. Si nu mai spune ca amandoua sunt ipotetice cand exista dovezi istorice ale lui Hristos. Ale raposatului Bula? Mmm... nu. Trei. Ma refeream la Steven Seagal din Above The Law si ideeile lui patriotice care banuiesc ca a fost citat de catre camaradul meu infidel pentru acelasi motiv si nu de The Patriot filmul.Stii eu si noul meu prieten ne jucam si cu sageti engleze cateodata. Cat despre Pamela Anderson oh boooooy...[/quote]Acum sincer...tu un mic lup, chiar i ntr-o blan de oaie...nu poi face fa unei leoaice!!!! degeaba te dai "rotund", pe mine chiar nu m impresionezi! 1. M doare-n cot n ce crezi tu sau alii c se msoar puterea unei religii...dac tu crezi c cea mai "adevrat" religie st n nr. de adepi...hmmm...ar trebui s trecem toi la Islam, pentru c ei sunt mai muli, dect oricare alii! i se pare corect aa??? C de fapt asta se desprinde din "nr unu" al tu!Cine i-a spus ie c eu vreau s distrug vreo religie???? Este hilar...nu am afirmat asta niciodat...am spus doar c nu m poate obliga nimeni s cred n orice bazaconii lipsite de raiune i fr de suport! Pe mine una, nu m deranjeaz s tiu c mor...i asta a fost toul, m transform ntr-un hoit, numai bun de ngrat pmntul i trtoarele lui! Dar pentru altul este al dracu' de greu s contientizeze asta...Nah, asta este, egoismul i avariia noastr se pare c vor s pcleasc pn i moartea! 2. i tot dai nainte cu Iisus...no problem, a fost un om, ceva mai "rsrit" dect alii care i-a pus n cap probabil s fac o lume mai bun...dar el a fost un "idealist" iar din "idealul" lui, a ieit un mare fs...c au avut grij alii "s aranjeze lucrurile cum trebuie" ...Chiar i Mahomed a existat...i se pare cumva c ar avea vreo legtur cu divinitatea?? Legtur pe care el i adepii lui (cei mai muli din lume ca numr) o pretind i o proclam?! 3. Steven Segal...nu are nici o legtur cu patriotismul n filmul "Above the low"...ci cu drogurile i corupia! ....oricine poate lupta mpotriva lor...fr a fi un "mare patriot"...i nu nnumai tu sau prietenul tu tiu s arunce sgei englezeti!...ct despre Pamelua siliconata....dar fr nici un pic de materie cenuie... Sunt o grmad altele...frumoase n adevratul sens al cuvntului...mai evoluai i voi...una inteligent se sexeaz de un milion de ori mai bine dect o proast i tii de ce?! Pentru c are imaginaie! [/quote] Daca Nu stiai Islamul este a doua religie si nu crestinismul. Crestinismul continua prima.google-it pls. Mahomed si divinitatea. Sunt ortodox si rezervat. Spre deosebire de altii stiu ce este "un profet:" si ce este "fiul lui Dumnezeu." Singura lagatura cu divinitatea a lui Mahomed(Peace be upon his name) a fost ingerul Gabriel. In rest de autenticitatea mesajelor primite de el, no comments. Dar binenteles ca existat asa cum si Hristos si Moise etc. Nu am spus nimic ca tu vrei sa distrugi vreo religie. Pur si simplu te refereai la Bula iar eu ti-am exemplificat retoric cu un citat. Daca a lupta impotriva drogurilor si a coruptiei nu e patriotism, atunci poate e a sta pe un forum si nega existenta divina. Cat despre Pamela ok i got it. Vrei sa ma inviti la o cafea deci Lioness?
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 17:12
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 17:03:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14 reciproca fiind valabil Victorio, retrage-i aplauzele !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 17:17
De la: mytcor, la data 2010-01-26 17:12:42De la: The_Mole, la data 2010-01-26 17:03:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14 aplauzele erau pentru ca ti-ai reintregit postarea, pe care ti-o injumatatise Mole Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 17:22
...iar daca doresti o parere ti-o spun, e un mic citat din biblie si se potriveste perfect cu postarea de mai sus: "Departe sunt gandurile Mele de cele ale voastre", nu ma puneti sa va spun versete si altele ca nu am invatat Biblia pe de rost!
|
|
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 17:49
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 16:09:11Adevarul meu absolut nu poate fi contestat de subiectivism si relativism pe care le enumeri cu generozitate. Trebuie sa intelegi ca atata timp cat adevarul exista dar nu poate fi probat in acest caz, el poate "migra" din subiectiv in obiectiv si eventual absolut. Din acest motiv politetea mea a fost inca o data rau interpretata de tine. Asta numai ca sa-mi arati cata bunavointa ai avea sa intelegi niste lucruiri diferite de conceptele tale. Poate fi si subiectiv si obiectiv, in acelasi timp bazat pe impresiile mele si pe cele exterioare pentru ca nu infirma cunoasterea si nici credința bazata pe fapte pe care tu nu ai cum nici in ruptul capului sa o negi. Obiectivitatea este att un concept central cat i evaziv n filozofie. Dei NU EXISTA nici o articulare a obiectivitatii universal acceptata , o propunere este n general considerat a fi n mod obiectiv adevrul atunci cnd condiiile sale sunt independente de minte, adic nu rezultatul judecatii efectuate de o entitate contient. Asta fiind Dumnezeu este adevarul meu absolut, relativ "subiectivizat" de tine. CheRo 3 South Park Boy 2.De la: CheRo, la data 2010-01-26 15:52:44 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:06
De la: _maressalul_, la data 2010-01-26 15:39:34Deci ce ? Nu am specificat ce fel de energie. Intr-un stadiu pur crezi ca acel m* mai e o constanta?De la: CheRo, la data 2010-01-26 15:32:15De la: _maressalul_, la data 2010-01-26 15:15:52CheRo ... hai sa o luam mai usurel ... ca nu intelegi... si nici eu pe tine .. poate ai dreptate...cine stie.Unu. Nu spiritul nu traieste in dependenta cu acest corp fizic ci corpul este supus spiritului. " Minte peste materie." Doi. Nu, binenteles ca nu. Nu in corpul fizicsi nici in cel spiritual. Spiritul este energie. Ai spus doua intrebari. Ce e asta extra bonus? Trei. Spiritul este gandire in forma cea mai pura. LA INCEPUT A FOST CUVANTUL SI CUVANTUL ERA CU DUMNEZEU SI CUVANTUL ERA DUMNEZEU. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:19
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:57:18De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 15:38:14 Ca sa nu mai fie nici o eroare de logica , uite ce spune dogma ortodoxa , nu exista dogma pentru omniscienta ! Nu tot ce tine de religia ortodoxa face obiectul dogmelor ! Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:23
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 17:03:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14 Nu sunt deloc iluzorii variantele - uite , TU ai ales sa ne crezi , eu am ales sa cred . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:24
De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:23:17De la: The_Mole, la data 2010-01-26 17:03:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14 Nu sunt deloc iluzorii variantele - uite , TU ai ales sa nu crezi , eu am ales sa cred . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:28
De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:24:51Si eu am ales sa beau o bere neagra si sa trimit toti popii crestini la ....resoftare ....De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:23:17De la: The_Mole, la data 2010-01-26 17:03:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 16:46:14
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 19:06
De la: CheRo, la data 2010-01-26 17:09:26Dorulet, o cauti cu xenonul, nu cu lumanarea:))Stii ca eu sunt bun si iertator . Dar de ce vrei tu sa-mi dau jos pielea asta de oaie? Unu. "Puterea unei religii se masoara in numarul de adepti."Stii cine a spus asta? Banuiesc ca nu, dar ai internetul la dispozitie. Doi. De ce citesti printre randuri? Oare nu am vorbit clar in raspunsul meu de ideal si idealism? "Pentru a extirpa o religie trebuie sa-i distrugi nucleul familiar". Dar asta cine a spus-o? De asta l-am macelarit pe sus amintitul zeu. Si nu mai spune ca amandoua sunt ipotetice cand exista dovezi istorice ale lui Hristos. Ale raposatului Bula? Mmm... nu. Trei. Ma refeream la Steven Seagal din Above The Law si ideeile lui patriotice care banuiesc ca a fost citat de catre camaradul meu infidel pentru acelasi motiv si nu de The Patriot filmul.Stii eu si noul meu prieten ne jucam si cu sageti engleze cateodata. Cat despre Pamela Anderson oh boooooy...[/quote] Acum sincer...tu un mic lup, chiar i ntr-o blan de oaie...nu poi face fa unei leoaice!!!! degeaba te dai "rotund", pe mine chiar nu m impresionezi! 1. M doare-n cot n ce crezi tu sau alii c se msoar puterea unei religii...dac tu crezi c cea mai "adevrat" religie st n nr. de adepi...hmmm...ar trebui s trecem toi la Islam, pentru c ei sunt mai muli, dect oricare alii! i se pare corect aa??? C de fapt asta se desprinde din "nr unu" al tu!Cine i-a spus ie c eu vreau s distrug vreo religie???? Este hilar...nu am afirmat asta niciodat...am spus doar c nu m poate obliga nimeni s cred n orice bazaconii lipsite de raiune i fr de suport! Pe mine una, nu m deranjeaz s tiu c mor...i asta a fost toul, m transform ntr-un hoit, numai bun de ngrat pmntul i trtoarele lui! Dar pentru altul este al dracu' de greu s contientizeze asta...Nah, asta este, egoismul i avariia noastr se pare c vor s pcleasc pn i moartea! 2. i tot dai nainte cu Iisus...no problem, a fost un om, ceva mai "rsrit" dect alii care i-a pus n cap probabil s fac o lume mai bun...dar el a fost un "idealist" iar din "idealul" lui, a ieit un mare fs...c au avut grij alii "s aranjeze lucrurile cum trebuie" ...Chiar i Mahomed a existat...i se pare cumva c ar avea vreo legtur cu divinitatea?? Legtur pe care el i adepii lui (cei mai muli din lume ca numr) o pretind i o proclam?! 3. Steven Segal...nu are nici o legtur cu patriotismul n filmul "Above the low"...ci cu drogurile i corupia! ....oricine poate lupta mpotriva lor...fr a fi un "mare patriot"...i nu nnumai tu sau prietenul tu tiu s arunce sgei englezeti!...ct despre Pamelua siliconata....dar fr nici un pic de materie cenuie... Sunt o grmad altele...frumoase n adevratul sens al cuvntului...mai evoluai i voi...una inteligent se sexeaz de un milion de ori mai bine dect o proast i tii de ce?! Pentru c are imaginaie! [/quote] Daca Nu stiai Islamul este a doua religie si nu crestinismul. Crestinismul continua prima.google-it pls. Mahomed si divinitatea. Sunt ortodox si rezervat. Spre deosebire de altii stiu ce este "un profet:" si ce este "fiul lui Dumnezeu." Singura lagatura cu divinitatea a lui Mahomed(Peace be upon his name) a fost ingerul Gabriel. In rest de autenticitatea mesajelor primite de el, no comments. Dar binenteles ca existat asa cum si Hristos si Moise etc. Nu am spus nimic ca tu vrei sa distrugi vreo religie. Pur si simplu te refereai la Bula iar eu ti-am exemplificat retoric cu un citat. Daca a lupta impotriva drogurilor si a coruptiei nu e patriotism, atunci poate e a sta pe un forum si nega existenta divina. Cat despre Pamela ok i got it. Vrei sa ma inviti la o cafea deci Lioness? [/quote]Cretinismul nu este o religie ci un cumul de religii...confunzi sula cu prefectura! dac luam fiecare religie n parte, cum este i corect de altfel, Islamul este nr.1...fr nici un dubiu! deci...nu am greit absolut cu nimic! Cred c legtura dintre Mahomed i Alah...a fost parc ARHANGHELUL Gabriel...nu un nger oarecare, cu acelai nume! ...ct despre mesajele primite de el, mi permit eu s comentez c au fost BULLSHIT!!!!Normal c au existat cu toii...dar asta nu-i face sfini pe niciunul...toi au pretins...unul c vorbete cu d-zeu, altul c-i fiul lui i cel din urm c are pe post de "pot" pe un arhanghel lupttor...whatever! Eu nu-l cred pe niciunul...este mai bine aa...pn la proba contrarie! Bul ar trebui s-i pstreze bine-meritatul loc pe care l-a avut pn acum i s nu-l mai amestecm ntre zeiti, la fel de imaginare ca i el! i eu lupt n felul meu mpotriva drogurilor, a prostituiei, a corupiei...asta nseamn c trsnesc de patriotism???!!! wow...nu tiam...eu o fac pentru c vreau o lume mai bun i mai sigur...practic s-mi fie mie i celor dragi mai bine! dac a emigra n Papua Guinee la fel a face!!! te rog s m crezi c citind ce ai scris tu, am rs cu lacrimi...dar numai pn am ajuns la ultima propoziie...unde am fcut cam aa: ...lucru care pe tine cu siguran o s te amuze...n fine...asta e!Oricine este binevenit s bea o cafea cu mine s ne cunoatem face to face!!!! Oricine! Am mai spus asta pe forum...i chiar suntem civa p-aci care ne cunoatem personal, n carne i oase...n plus comunicm i pe e-mail sau messenger!!! well...ar trebui totui s mai atepi s se "repatrieze" iubitul meu...s bem cafeaua aia linitii, la o poveste toi trei...sau patru dac ai o soie, iubit whatever!
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 19:21
De la: CheRo, la data 2010-01-26 17:49:43De la: The_Mole, la data 2010-01-26 16:09:11Adevarul meu absolut nu poate fi contestat de subiectivism si relativism pe care le enumeri cu generozitate. Trebuie sa intelegi ca atata timp cat adevarul exista dar nu poate fi probat in acest caz, el poate "migra" din subiectiv in obiectiv si eventual absolut. Din acest motiv politetea mea a fost inca o data rau interpretata de tine. Asta numai ca sa-mi arati cata bunavointa ai avea sa intelegi niste lucruiri diferite de conceptele tale. Poate fi si subiectiv si obiectiv, in acelasi timp bazat pe impresiile mele si pe cele exterioare pentru ca nu infirma cunoasterea si nici credința bazata pe fapte pe care tu nu ai cum nici in ruptul capului sa o negi. Obiectivitatea este att un concept central cat i evaziv n filozofie. Dei NU EXISTA nici o articulare a obiectivitatii universal acceptata , o propunere este n general considerat a fi n mod obiectiv adevrul atunci cnd condiiile sale sunt independente de minte, adic nu rezultatul judecatii efectuate de o entitate contient. Asta fiind Dumnezeu este adevarul meu absolut, relativ "subiectivizat" de tine. CheRo 3 South Park Boy 2.De la: CheRo, la data 2010-01-26 15:52:44 ...te-a invita s defineti relativitatea ca noiune i s-mi demonsrezi relaia existent intre raiune i adevrul pe care-l susi cu-atta emfaz. ...m gndeam dar,...mai bine nu!... ...n-am s-o fac, dintr-un singur motiv, ceea ce scri tu p-aici, cu greu se poate ridica la nivelul revistei ARICI POGONICI , de altfel, mi-ar fi team s m-apuc s-i traduc la nivel tiinific acea sintagm pe care-o tot uzitai voi , "la-nceput era cuvntul i cuvntul era la "...i-a cifuli neuronii-n aa hal nct nu doresc s te am pe contiin. ...n fine, am s m mai gndesc dac se merit a demonstra unui attosecund ce-nseamn o fundamentarea unei teorii tiinifice n ceea ce privete evoluia universului de la acel BIG-BANG i pn la MAREA PRBUIRE ( rupere) dac pofteti. ..apropos, se spune c-ai cam rmas repetent cnd erai oim al patriei, aa-i ?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 19:24
De la: 9am065276, la data 2010-01-26 16:02:10"Eu sant Cel ce Sant"cel ce a existat dintotdeauna prin El Insusi. Oni ... motiv de bucurie si petrecere ... uite unul de 50 de ori mai termiant ca tine ....
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 19:28
De la: CheRo, la data 2010-01-26 18:06:35De la: _maressalul_, la data 2010-01-26 15:39:34Deci ce ? Nu am specificat ce fel de energie. Intr-un stadiu pur crezi ca acel m* mai e o constanta?De la: CheRo, la data 2010-01-26 15:32:15De la: _maressalul_, la data 2010-01-26 15:15:52CheRo ... hai sa o luam mai usurel ... ca nu intelegi... si nici eu pe tine .. poate ai dreptate...cine stie.Unu. Nu spiritul nu traieste in dependenta cu acest corp fizic ci corpul este supus spiritului. " Minte peste materie." Doi. Nu, binenteles ca nu. Nu in corpul fizicsi nici in cel spiritual. Spiritul este energie. Ai spus doua intrebari. Ce e asta extra bonus? Trei. Spiritul este gandire in forma cea mai pura. LA INCEPUT A FOST CUVANTUL SI CUVANTUL ERA CU DUMNEZEU SI CUVANTUL ERA DUMNEZEU. CheRo ... te las sa reformulzezi intrebarea ... m nu este constanta ci c .
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 19:28
De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:19:33De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:57:18De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 15:38:14 deci d-zeu este orice...numai omniscient, nu!!! Asta-i vrut s spui???
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 19:29
De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:19:33De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:57:18De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 15:38:14 Tutunes ..tu te spovedisi taica inainte de a scrie DEJECTII pe topicul asta ?
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:01
De la: Dorulet, la data 2010-01-26 19:28:30De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:19:33De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:57:18De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 15:38:14 Nu , poate asta ai inteles tu . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:19:27Pentru CheRo (ca sa nu mai citez o pagina intreaga si sa umplu forumul): |
|
De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:19:27Pentru CheRo (ca sa nu mai citez o pagina intreaga si sa umplu forumul): |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:12
Giulgiul din Torino FALS dovedit tiinific. C14.
rodiile lui Solomon FALS DOVEDIT TIINIFIC !..retrase din muzeul de istorie JERUSALEM MAI DORETI ?...AM SUFICIENTE, CT S TAPETEZ CU ELE UN TOPIC. n-ai dori tu s ne vedem fiecare de treburile noastre ?.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:28
De la: mytcor, la data 2010-01-26 20:12:28Giulgiul din Torino FALS dovedit tiinific. C14.Sunt curios ce ai scris in celelate 7000 parca sau 9000 de mesaje? E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune... la care din atestari te referi a ? Aia din 21 Aprilie 1988 www.shroud.com/nature.htm sau la cea din 2005 ?? www.shroudstory.com/ www.telegraph.co.uk/news/newstopics/religion/5137163/Turin-Shrou... Nu confunda faptul ca te ignor cu aparentul te evit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:31
De la: CheRo, la data 2010-01-26 20:28:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 20:12:28Giulgiul din Torino FALS dovedit tiinific. C14.Sunt curios ce ai scris in celelate 7000 parca sau 9000 de mesaje? E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune... la care din atestari te referi a ? Aia din 21 Aprilie 1988 www.shroud.com/nature.htm sau la cea din 2005 ?? www.shroudstory.com/ www.telegraph.co.uk/news/newstopics/religion/5137163/Turin-Shrou... Nu confunda faptul ca te ignor cu aparentul te evit. ...evit cu mare grij ceea ce-i n zone crepusculare pt. tine !...i revezi C77... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:32
De la: tutenes, la data 2010-01-26 20:01:21De la: Dorulet, la data 2010-01-26 19:28:30De la: tutenes, la data 2010-01-26 18:19:33De la: The_Mole, la data 2010-01-26 15:57:18De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 15:38:14 Cred c eti total pe dinafar!!! Nu era discuia despre "dogma"cretin...ci despre afirmaia Ioanei cum c d-zeu este omniscient printre altele... se pare c tu n-ai neles...de-aia i-am rspuns...mai n glum! ...evident era o mic ironie!
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:51
Cretinismul nu este o religie ci un cumul de religii...confunzi sula cu prefectura! dac luam fiecare religie n parte, cum este i corect de altfel, Islamul este nr.1...fr nici un dubiu! deci...nu am greit absolut cu nimic! Cred c legtura dintre Mahomed i Alah...a fost parc ARHANGHELUL Gabriel...nu un nger oarecare, cu acelai nume! ...ct despre mesajele primite de el, mi permit eu s comentez c au fost BULLSHIT!!!!Normal c au existat cu toii...dar asta nu-i face sfini pe niciunul...toi au pretins...unul c vorbete cu d-zeu, altul c-i fiul lui i cel din urm c are pe post de "pot" pe un arhanghel lupttor...whatever! Eu nu-l cred pe niciunul...este mai bine aa...pn la proba contrarie! Bul ar trebui s-i pstreze bine-meritatul loc pe care l-a avut pn acum i s nu-l mai amestecm ntre zeiti, la fel de imaginare ca i el! i eu lupt n felul meu mpotriva drogurilor, a prostituiei, a corupiei...asta nseamn c trsnesc de patriotism???!!! wow...nu tiam...eu o fac pentru c vreau o lume mai bun i mai sigur...practic s-mi fie mie i celor dragi mai bine! dac a emigra n Papua Guinee la fel a face!!! te rog s m crezi c citind ce ai scris tu, am rs cu lacrimi...dar numai pn am ajuns la ultima propoziie...unde am fcut cam aa: ...lucru care pe tine cu siguran o s te amuze...n fine...asta e!Oricine este binevenit s bea o cafea cu mine s ne cunoatem face to face!!!! Oricine! Am mai spus asta pe forum...i chiar suntem civa p-aci care ne cunoatem personal, n carne i oase...n plus comunicm i pe e-mail sau messenger!!! well...ar trebui totui s mai atepi s se "repatrieze" iubitul meu...s bem cafeaua aia linitii, la o poveste toi trei...sau patru dac ai o soie, iubit whatever! [/quote] Pana unde exact duce ignoranta ta? Mole un pic de ajutor aicI.!!! Explica-i te rog aliatului tau Dorulet care este cea mai mare dintre religiile abrahamice. Nu mai confunda lucrurile te rog. Islamul este abrahamic dar NU este cea mai mare religie din lume ci este pe locul doi dupa crestinism. www.religioustolerance.org/islam.htm. Dorulet, toti voi din liga necredinciosilor pierdeti asa greu? Cat despre cafeaua aia stii bine ca era o gluma foarte gluma cat se poate de foarte gluma:))) Stii de gluma ? Eu stiu ca stii de gluma:) Sper ca asta sa nu te ofenseze dar serios nu esti genul meu..
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:56
De la: mytcor, la data 2010-01-26 20:31:06De la: CheRo, la data 2010-01-26 20:28:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 20:12:28Giulgiul din Torino FALS dovedit tiinific. C14.Sunt curios ce ai scris in celelate 7000 parca sau 9000 de mesaje? E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune... la care din atestari te referi a ? Aia din 21 Aprilie 1988 www.shroud.com/nature.htm sau la cea din 2005 ?? www.shroudstory.com/ www.telegraph.co.uk/news/newstopics/religion/5137163/Turin-Shrou... Nu confunda faptul ca te ignor cu aparentul te evit. Primul lucru care imi vine in minte cand vad avatarul tau este o vagina virtuala sau anus. Scuza-ma dar e foarte amuzant pentru mine, nimic crepuscular in asta Butttrix. Cat despre c77 da-mi si mie linkul te rog. Se vede ca tu nu te-ai uitat pe linkurile trimise de mine. Mersi
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 21:13
De la: mytcor, la data 2010-01-26 20:31:06De la: CheRo, la data 2010-01-26 20:28:06De la: mytcor, la data 2010-01-26 20:12:28Giulgiul din Torino FALS dovedit tiinific. C14.Sunt curios ce ai scris in celelate 7000 parca sau 9000 de mesaje? E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune... la care din atestari te referi a ? Aia din 21 Aprilie 1988 www.shroud.com/nature.htm sau la cea din 2005 ?? www.shroudstory.com/ www.telegraph.co.uk/news/newstopics/religion/5137163/Turin-Shrou... Nu confunda faptul ca te ignor cu aparentul te evit. indemnul asta este valabil suta la suta pentru tine... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

[/quote] Dorulet, o cauti cu xenonul, nu cu lumanarea:))Stii ca eu sunt bun si iertator . Dar de ce vrei tu sa-mi dau jos pielea asta de oaie? Unu. "Puterea unei religii se masoara in numarul de adepti."Stii cine a spus asta? Banuiesc ca nu, dar ai internetul la dispozitie. Doi. De ce citesti printre randuri? Oare nu am vorbit clar in raspunsul meu de ideal si idealism? "Pentru a extirpa o religie trebuie sa-i distrugi nucleul familiar". Dar asta cine a spus-o? De asta l-am macelarit pe sus amintitul zeu. Si nu mai spune ca amandoua sunt ipotetice cand exista dovezi istorice ale lui Hristos. Ale raposatului Bula? Mmm... nu. Trei. Ma refeream la Steven Seagal din Above The Law si ideeile lui patriotice care banuiesc ca a fost citat de catre camaradul meu infidel pentru acelasi motiv si nu de The Patriot filmul.Stii eu si noul meu prieten ne jucam si cu sageti engleze cateodata. Cat despre Pamela Anderson oh boooooy...[/quote]
i se pare corect aa??? C de fapt asta se desprinde din "nr unu" al tu!
Este hilar...nu am afirmat asta niciodat...am spus doar c nu m poate obliga nimeni s cred n orice bazaconii lipsite de raiune i fr de suport! Pe mine una, nu m deranjeaz s tiu c mor...i asta a fost toul, m transform ntr-un hoit, numai bun de ngrat pmntul i trtoarele lui! Dar pentru altul este al dracu' de greu s contientizeze asta...
...Chiar i Mahomed a existat...i se pare cumva c ar avea vreo legtur cu divinitatea?? Legtur pe care el i adepii lui (cei mai muli din lume ca numr) o pretind i o proclam?!
....oricine poate lupta mpotriva lor...fr a fi un "mare patriot"...i nu nnumai tu sau prietenul tu tiu s arunce sgei englezeti!
te rog s m crezi c citind ce ai scris tu, am rs cu lacrimi...dar numai pn am ajuns la ultima propoziie...unde am fcut cam aa: