Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 04:31
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 04:17:16Mole dont be a mule(catar nu mãgar) Asteapta si-ti voi dovedi. Vrei ca un baiat abia iesit dintr-o facilitate de corectie sa rastoarne lumea pe 9am? Toate la timpul lor.De la: CheRo, la data 2010-01-27 03:54:52 |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 04:35
De la: CheRo, la data 2010-01-27 04:24:2269 de mesaje.Party Wow i can afford a prostitute.No i cant actually i am a good christian now Vezi , asta-i avantajul meu. I don't have to feel guilty about thinking of hookers. Pentru moment o sa ma bag la somn ca am cam exagerat. As fi vrut sa-i raspund Ioanei cum e cu moartea clinica , dar nu m-ai lasat. Asa ca poti sa ii pasezi tu link-ul asta: www.infidels.org/library/modern/keith_augustine/immortality.html Deocamdata noapte buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 04:39
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 04:17:16BA NU M-am razgandit. Stiu ca am dreptate dar din nefericire recunosc ca nu o pot proba inca. Gata nu mai vreau sa te salvez. Si nici punctele nu le mai vreau. Am motivele mele SouthPark girl. Trebuia sa fi fost mai intuitiv. Ok ai castigat si felicitari.De la: CheRo, la data 2010-01-27 03:54:52 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 04:41
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 04:35:46Nopte Buna si tie Somn Usor. No hard feelings baby si Enjoy your victory.De la: CheRo, la data 2010-01-27 04:24:2269 de mesaje.Party Wow i can afford a prostitute.No i cant actually i am a good christian now
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 06:56
O lupta frumoasa...
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 09:26
De la: xzy, la data 2010-01-27 06:56:11O lupta frumoasa... Subscriu...dar nu cred cã-i va place lui Mole...cã l-a efeminizat CheRo! ...pânã acum a fost super-amuzant!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 10:03
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 00:17:01De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 00:10:09De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:06:59Corect Ioana...lasã-i pe alþii sã decidã ce ºi în ce cred sau nu cred! Dora, fata aia era intr-un spital cand i s-a intamplat...Iar cel care a pus diagnosticul era un profesor doctor si nu era singurul din spital. Iar daca acum se trezesc toti imbecilii cu facultatea facuta, nu la FF, ci la PLATESTE BOULE, pe vremea aia, pt. o tampenie similara, o luai la fundulet IN TOATE SENSURILE daca greseai. Iar tu faci afirmatii sceptice pt. ca NU CUNOSTI MEDICINA, ca sa realizezi ca diferenta dintre coma si moarte clinica e ATAT de mare, ca nu e necesar sa fii profesor doctor ca sa pricepi. E SUFICIENT UN ENCEFALOGRAF !!!! Ma dezamagesti pe zi ce trece...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:02
Iarta Bia....toti gresim....dar nu vedem
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:03
De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 10:03:41De la: Dorulet, la data 2010-01-27 00:17:01De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 00:10:09De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:06:59Corect Ioana...lasã-i pe alþii sã decidã ce ºi în ce cred sau nu cred! Te dezamãgeºte profund cã nu sunt credulã draga mea???? Vezi cã a pus The Mole un link mai sus pentru Ioana...este perfect valabil ºi pentru tine!!! Deci eu fac afirmaþii sceptice pentru cã nu ºtiu medicinã....well se pare cã ºtiu totuºi mai multe decât tine, pentru cã mult trâmbiþatul tãu (în gura mare) "ENCEFALOGRAF" a fost realizat pentru PRIMA DATÃ de-abea (atenþie!!!!), în 2007!!! Oricum, eu nu ºtiu ca România sã fi achiziþionat vreun aparat......deci despre care "vremea aia" discutãm???? Sunteþi patetice de-a dreptul mãi fetelor dupã cât de uºor credeþi în orice ºi oricine, fãrã sã crecetaþi suficient dacã este sau nu vreo bazã realã, logicã...whatever!!! Nu mai luaþi drept real orice bazaconie...ºi orice închipuire a altora!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:09
De la: symy1, la data 2010-01-27 11:02:10 Cine este cel ce nu vede???? ...ºi cine are nevoie de iertarea cuiva ºi pentru ce anume???!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:20
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 11:09:11psst.psst,ai nevoie de forte proaspete ???De la: symy1, la data 2010-01-27 11:02:10
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:34
De la: florinpreda999, la data 2010-01-27 11:20:37De la: Dorulet, la data 2010-01-27 11:09:11psst.psst,ai nevoie de forte proaspete ???De la: symy1, la data 2010-01-27 11:02:10 Pfff...salut Florine! ...pãi citeºte ºi tu cât s-a aberat p-aci de douã zile încoace!!! Unii au impresia cã se stã în moarte clinicã "cu orele"...Ioana zicea cã a citit ea într-o carte de beletristicã (pentru cã nu o pot numi altfel), cã au fost cazuri de au fost în moarte clinicã ºi 5 sau 6 ore Iar dacã le-am spus cã nu-i cred...îmi bagã în faþã aparate inventate acum doi ani...care fãceau diferenþa dintre comã ºi moarte clinicã...probabil cu mulþi mai mulþi ani înainte Pãi normal cã râd de mã împrãºtii ....aºa cã stai p-aproape cã aici este distracþie la maxim!!!!!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:36
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 11:09:11Ma refeream la cel cu gura mai mare,si mai destept....te simti cumva???De la: symy1, la data 2010-01-27 11:02:10
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:40
De la: symy1, la data 2010-01-27 11:36:54De la: Dorulet, la data 2010-01-27 11:09:11Ma refeream la cel cu gura mai mare,si mai destept....te simti cumva???De la: symy1, la data 2010-01-27 11:02:10 Mãi Simi, d-zeul vorstru este cu iertarea din câte am mai citit....eu sunt doar o simplã persoanã...oricâtã "gurã mare" aº avea, pot doar sã "trec cu vederea" anumite greºeli pe care le fac alþii faþã de mine, personal...în rest nu!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 11:55
Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:00
De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! Nope...ºtiu pe unul tare inteligent...l-am citat cu o paginã în urmã, care spune cã nimic nu se câºtigã, nimic nu se pierde, totul se transformã!...chimia bat-o vina, a fost prima mea dragoste!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:00
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 00:17:01De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 00:10:09De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:06:59Corect Ioana...lasã-i pe alþii sã decidã ce ºi în ce cred sau nu cred! Dora ... eu m-am dus la medicul de familie cu o problema si mi-a zis ca ... E NORMAL.
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:02
De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!!Si daca la '' capatul drumului " dai de-o gura de canal ? Iti asumi lovitura berbecului ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:03
De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:36:06De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 23:01:25 nu...chiar nu am nimic personal cu tine.... pur si simplu nu mai suport atata hahaiala..... gata...mi-a ajuns....
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:07
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:03:05ionico,un sfat,du-te la manastire,sper sa nu-l iei in seriosDe la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:36:06De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 23:01:25
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:08
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:03:05De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:36:06De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 23:01:25 Iti ... ajunge ...pana mia tarziu. Prietenii stiu de ce !
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:14
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 03:09:55De la: CheRo, la data 2010-01-27 02:28:34 Naaah is a catch.. You're wicked. Nu poti sa dovedesti ca nu am dreptate oricum. Nice try smartie da, the mole...ar fi absurd sa incerce cineva sa demonstreze ca nu exista sirene pe fundul marii, dar...in lipsa unei demonstratii ...e clar ca faptul ca tu crezi ca nu sunt e o chestiune de credinta........pur si simplu...asa crezi tu....(fara demonstratii).... de asta si ateismul este o credinta...pentru ca nu se bazeaza si nu se va baza in veci pe o demonstratie clara..... intelegi? in continuare nu stiu de ce fel de dovezi ai nevoie .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:18
- exista iepuri zburatori in galaxia Andromeda
- exista un ceainic chinezesc in orbita in jurul lui Marte - exista sirene pe fundul oceanului - exista Mos Craciun
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:24
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 04:35:46De la: CheRo, la data 2010-01-27 04:24:2269 de mesaje.Party Wow i can afford a prostitute.No i cant actually i am a good christian now as prefera un link de pe un site care sa nu aiba legatura cu vreo religie ... (eu includ si ateismul in cetegoria *religii* pentru ca pe langa credinta la atei mai exista si practica....ateismul e un mod de viata....) da-mi un link de pe un site medical...nu de pe unul ateu.... ca asa pot sa-ti postez si eu link-uri de pe crestinortodox.ro cu minunile sfintilor si tu o sa ma consideri o tampita....e acelasi lucru si in cazul meu.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:41
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:24:21De la: The_Mole, la data 2010-01-27 04:35:46De la: CheRo, la data 2010-01-27 04:24:2269 de mesaje.Party Wow i can afford a prostitute.No i cant actually i am a good christian now Onico ... da-mi beep... pe messenger. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:42
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 11:03:04De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 10:03:41De la: Dorulet, la data 2010-01-27 00:17:01De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 00:10:09De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:06:59Corect Ioana...lasã-i pe alþii sã decidã ce ºi în ce cred sau nu cred! Asta inseamna ca dupa 2007, conform teoriei tale, n-au mai existat cazuri de moarte clinica!!! ...pt. ca alea erau toate cazuri de coma, asa-i ??!!!Eu vorbesc de cazuri de moarte clinica acertata, cu ENCEFALOGRAMA PLATA!! Iar eu, intamplator, am cam lucrat in spital, nu cadru medical, ci ca interpret. Ti s-a intamplat vreodata sa faci un raport asupra unui caz, in mod detaliat, tocmai pt. ca NU PUTEA FI EXPLICAT ? Daca nu, las-o balta, ca nu vorbim aceeasi limba. Tu vrei sa auzi numai ceea ce vrei tu. Daca ai fi avut chef sa afli adevarul, m-ai fi intrebat cine e persoana...DAR TU NU VREI ASTA, ci doar sa te contrazici inutil. Eu m-am referit la encefalograf nu la tomograf...faci confuzie....si chiar si tomograful exista la Constanta in 1996..... Ca nu exista encefalograf in 2007 mi se pare hilar, dar am sa ma informez totusi. De asta ma dezamagesti...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:43
cine a fost???... .cine a fost????
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:46
pai si io am fost intr-o clinica d'asta si am petrecut trei ore cu una care era moarta dupa p......a
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:52
Destul cu seriozitatea...sã mai râdem o turã!!!!
Cum se comportã zodiile în "moarte clinicã" Berbec:" Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??" Taur: Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si se intoarce instantaneu in corp, fara sa vada tunele, lumini sau entitati ceresti, ceea ce il face sceptic pentru tot restul vietii. Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc ( sau o scriu). De vreme ce Gemenii se simt bine in orice lume, mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede - iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului. Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc " viata", atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi. Leu: " Nuuuuuuuuuuuu....NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!" Fecioara: Dupa 60 ore de munca in continuu, Fecioara pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie.. insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere. Balanta: In corp, in afara corpului, in corp..in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa...Balanta vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. " Sa fie Isus? Stai asa...poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei". Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul (ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??), Balanta se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete.. Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta ( uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat - 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune. Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp, printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile "organizate" sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale...pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil. Capricorn: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran si distins le inmaneaza un manual numit" Cum sa reusesti in afacerile astrale", un exemplar de "evaluarea muncii" ( pentru profani- evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere). Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica. Varsator: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala- Dumnezeu- Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri, etc, deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo, il enerveaza la culme pe Satan & Co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp. Pesti: Dintr-un motiv sau altul, Pestii nu prea obesrva moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi Pesti spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:53
De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! Symy, Toma Necredinciosul nu l-a crezut pe Isus pana nu l-a vazut mergand pe apa..... Dora n-o sa creada ca are ceva de castigat decat daca chiar ajunge sa vada lumina aia, dar ar trebui sa intre cel putin in coma, daca nu in moarte clinica. Multumesc oricum ca citesti ce scriu si ma iei in serios, ca sa nu mai am impresia ca predic in pustiu Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

...nu cred!
Iarta Bia....toti gresim....dar nu vedem