Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:56
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 12:52:10Destul cu seriozitatea...sã mai râdem o turã!!!! FOORTEE !!! Vad ca mai stii si de gluma!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:56
De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! dar ce!! !te crezi Bi_moise????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 12:59
De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! nu pana nu l-a vazut mergand pe apa...ci pana nu i-a vazut semnul de la sulita cu care a fost impuns si semnul cuielor in maini.... asta se intampla dupa inviere.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:00
De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41din pustiuri ati venit,in pustiu sa va intoarceti,pustiu e sufletu' vostru,pe pustii o sa ajungeti,cand creieru-i pustiu,degeaba-ti umpli inima ca tot pustiu vei vedea si de pustiu vei avea parte,cine pustiieste va ajunge pustiu,daca nu iesiti din pustiul religiilor si misticismelor de orice fel viata voastra va fi un etern pustiu si pe pustii va veti duce----AMINDe la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:05
De la: florinpreda999, la data 2010-01-27 13:00:33De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41din pustiuri ati venit,in pustiu sa va intoarceti,pustiu e sufletu' vostru,pe pustii o sa ajungeti,cand creieru-i pustiu,degeaba-ti umpli inima ca tot pustiu vei vedea si de pustiu vei avea parte,cine pustiieste va ajunge pustiu,daca nu iesiti din pustiul religiilor si misticismelor de orice fel viata voastra va fi un etern pustiu si pe pustii va veti duce----AMINDe la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! florine...de ce refuzi constant sa ne spui si noua de unde ai aflat toate astea?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:05
Bianca, dacã tãceai filozof rãmâneai...dar trebuie sã vorbeascã gura fãrã tine...aºa pentru cã te crezi tu mai deºteaptã decât ceilalþi!!!
Ia d'acilea fatã ºi nu mai vorbi aiurea: 1. Moartea reprezinta incetarea completa si definitiva a vietii. Corespunde in mod obisnuit opririi oricaror functii vitale, cu incetarea definitiva a oricarei activitati cerebrale. 2. Moartea clinica, sau moartea aparenta, cu stop respirator, stop cardiac si suspendare a constientei, este o faza initiala care poate fi eventual obiectul unei reanimari cardiorespiratorii si este deci potential reversibila. 3, Moartea cerebrala, sau coma depasita, corespunde opririi definitive a oricarei activitati cerebrale, inclusiv a trunchiului cerebral, cu suspendarea oricarei activitati respiratorii spontane si cu electroencefalograma plata. Sursa: dictionar.romedic.ro/moarte Elecroencefalograma platã...este la punctul 3 (trei)...nu la punctul 2 (doi) ! Asta spune dicþionarul medical....nu eu!!!! E halucinant cum vorbiþi aiurea...în necunoºtinþã de cauzã...folosiþi termeni medicali despre care habar n-aveþi...ºi aveþi tupeul sã mã faceþi pe mine ignorantã...pfff... dacã mai vrei...mai am...ºi despre ENCEFALOGRAF...cum cã a fost inventat de-abea în 2007! ªi nu vãd ce are sula cu prefectura??? ce legãturã are când s-a inventat aparatul ãla nenorocit cu faptul cã unii confundã coma profundã cu moartea clinicã....În ce priveºte medici...sunt ºi ei oameni ca oricare alþii ºi sunt supuºi greºelii! Fie cã ne place sau nu!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:06
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:59:50De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! Ti-am zis ca ce stiu, stiu din filme....eu asa imi aduceam aminte.. Grazie pt corectura ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:07
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:03:05De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:36:06De la: ioanna_dark, la data 2010-01-26 23:01:25 well, este o problemã de-a ta, personalã... Deal with it!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:08
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:05:38Bianca, dacã tãceai filozof rãmâneai...dar trebuie sã vorbeascã gura fãrã tine...aºa pentru cã te crezi tu mai deºteaptã decât ceilalþi!!! cine nu munceste nu greseste si apoi orice om este supus greselii
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:08
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:05:38Bianca, dacã tãceai filozof rãmâneai...dar trebuie sã vorbeascã gura fãrã tine...aºa pentru cã te crezi tu mai deºteaptã decât ceilalþi!!! noi nu vorbeam despre coma ci despre moartea clinica.... de unde stii ca nu poate dura decat maxim 5 minute ? da link... |
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:12
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:05:38Bianca, dacã tãceai filozof rãmâneai...dar trebuie sã vorbeascã gura fãrã tine...aºa pentru cã te crezi tu mai deºteaptã decât ceilalþi!!! Daca tu crezi ca eu vreau sa fac pe desteapta, te inseli. Sunt convinsa ca dictionarul tau poate explica si cazurile despre care vorbesc eu...deci, no ofence. Ma indoiesc ca nimic nu se pierde, ci totul dse transforma!! Depinde de care spatiu e vorba si in ce dimensiune se afla el. Vrei sa ma uit in dictionar??!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:14
Doamne Ajuta! Sarumana la doamne Pe cine batem astazi?
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:18
De ajuns sa intre lupu pe usa c-au fugit totii leii "leoaicele" mai bine zis....
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:20
Ioana, deocamdatã am vrut sã vã dau definiþiile pentru cã am vãzut cã practic se confundã termenii...
Am vrut sã puteþi face deosebirea dintre una ºi cealaltã! În moarte clinicã...nu existã electroencefalogramã platã...cã de-aia existã ºansa sã revinã bolnavul la viaþã...cã existã încã activitate cerebralã...chiar dacã este foarte redusã...ea existã! Doar în comã existã electroencefalogramã platã! Când ºtiu cã am dreptate merg...pânã în pânzele albe!!!!! O sã vãd dacã gãsesc pe site-urile de medicinã ceva...eu ºtiu dintr-un tratat de medicinã...de la cineva care a fãcut SMURD...nu de pe net! Am dat copy-paste la link-ul de pe Wiki, pentru cã am vãzut cã scrie acelaºi lucru cu ceea ce ºtiam eu... ..este mai bine aºa, cã m-a lovit seriozitatea???
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:25
De la: CheRo, la data 2010-01-27 13:18:11De ajuns sa intre lupu pe usa c-au fugit totii leii "leoaicele" mai bine zis.... What??? Cine ºi de cine ai tu impresia cã fuge??? Pfff...ºi dupã cum vãd, vrei scandal cu orice preþ!!!!Poate tu te-ai înrolat în "cruciada lui Iisus"...dar eu nu...so, find somebody else to beat! I prefer to love!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:27
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:20:35Ioana, deocamdatã am vrut sã vã dau definiþiile pentru cã am vãzut cã practic se confundã termenii...Dora pentru ca asa e politicos am sa te las singura deocamdata cu Ioana. Dupa ce Ioana te "sfinteste" bine am sa te iau eu la stropit cu agheasma. Vezi ca a proba existenta lui Dumnezeu in fata infidelilor e un lucru extrem de ambiguu prin complexitatea lui dar viata dupa moarte e o margarina mult mai usor de intins pe felia ta de paine. Sunt suparat pe tine pentru ca nu mi-ai spus ca Mole e o doamna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:27
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:20:35Ioana, deocamdatã am vrut sã vã dau definiþiile pentru cã am vãzut cã practic se confundã termenii... asta nu intelegeam eu...cum de mai exista activitate cerebrala din moment ce neuronii aia nu mai au oxigen (pentru ca nu mai exista respiratie...deci nu mai intra oxigen in corp...).... iar tu spuneai ca oricum moartea clinica nu poate fi decat de maxim 5 minute in conditii normale si de vreo ora la cei care au stat sub apa pt ca au consumat mai putin oxigen (asta e in link-ul de pe wikipedia) voiam acum un link medical din care sa vad ca nu eixsta cazuri de moarte clinica de mai mult de 5 minute....ca sa inteleg... scuze..aseara m-am enervat pentru ca radeai mereu....iar eu voiam sa discutam serios.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:35
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 11:03:04De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 10:03:41De la: Dorulet, la data 2010-01-27 00:17:01De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 00:10:09De la: Dorulet, la data 2010-01-26 23:06:59Corect Ioana...lasã-i pe alþii sã decidã ce ºi în ce cred sau nu cred! Dumnezeu a lasat lucrurile in Univers sa se desfasoare dupa logica si dorinta sa. Faptul ca omul a descoperit cate ceva nu inseamna ca acest lucru il pune mai presus decat Dumnezeu! Acest lucru nu sunteti voi ateii capabili sa intelegeti. Sau nu vreti din dorinta de a va crede mai destepti decat o intreaga istorie a Universului! Pe mine una putin ma intereseaza din ce e format Universul atata timp cat voi nu puteti dovedi ce l-a facut sa existe.Big bang-ul de care vorbiti este doar o teorie nascuta din neputinta de a dovedi inceputul, sau poate din dorinta de a distruge existentul prin negarea puterilor care l-au creat. Dumnezeu spune la un moment dat (in Bilie) "Toti sunteti Dumnezei insa toti veti muri ca un om oarecare". Acest lucru este adevarat! Toti suntem "Dumnezei" pentru simplul fapt ca avem judecata si la randul nostru putem crea, insa nici unul dintre noi nu poate crea o lucrare de dimensiunile Universului si nici nu va putea vreodata. Si acest lucru nu este posibil tocmai pentru ca mintea noastra nu poate cuprinde o lucrare de asemenea dimensiuni si nici nu va putea vreodata. Tot in Biblie ni se spune ca am fost creati din tarana, ceea ce va chinuiti si voi sa demonstrati pe aici! si tot in tarana va veti intoarce fara nici un dubiu. Ceea ce lasati insa in urma voastra trebuie sa fie viata care prin voi poate deveni vesnica. Daca sunteti insa indaratnici si lipsiti de intelepciune puteti avea surpriza ca la un moment dat sa nu mai existe viata sau sa existe din nou doar la nivel de microorganisme. Aici as face o paranteza: (doar nu voiati ca in Biblie sa va explice cineva ce este aceea chimie si fizica sau ce sunt acelea microorganisme, va asigur ca nu ar fi inteles nimeni pe atunci si mai mult azi le-ati fi negat cu siguranta, tot pentru ca au fost spuse in Biblie).Toate lucrurile au un sfarsit, numai viata, daca avem grija de ea, poate deveni vesnica prin continuitate (a Universului si a Pamantului). Ceea ce se intampla cu sufletul nostru este singurul lucru ce omul va putea controla doar atunci cand este in viata, ce urmeaza dupa moarte nu mai tine de controlul sau. Biblia a fost creata pentru oameni simpli de catre oameni intelepti cu scopul de a intelege cum trebuie sa traiasca pentru a avea continuitate si viata vesnica. Daca intre timp voi credeti ca ati evoluat si ca de aceea nu este "buna de nimic" nu inseamna ca nu contine niste adevaruri pe care voi va tot chinuiti pe aici sa le combateti sucind si rasucind expresii si cuvinte si filozofand pe teme lipsite de sens. Toti stiti (sau poate ca nu va dati seama) ca filozofia se chinuie sa scoata logica la suprafata insa acea logica isi are cu siguranta cheia in lucrarea lui Dumnezeu si nu in teoriile filozofilor sau oamenilor de stiinta. Acestea sunt doar franturi de adevar si nicidecum adevarul intreg!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:36
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 13:27:35De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:20:35Ioana, deocamdatã am vrut sã vã dau definiþiile pentru cã am vãzut cã practic se confundã termenii... Pãi eu vorbesc serios ºi glumind...dar în fine...mie-mi place sã îmbin utilul cu plãcutul! well o sã-þi explic sã înþelegi cum funcþioneazã... existã o rezervã de oxigen în corp care þine între 5 ºi 10 minute...de-aia logic, în momentul în care rezerva aia de oxigen se terminã ºi organul afectat (cum ar fi inima sau plãmânii)..nu începe sã funcþioneze din nou, prin procesul de ruscitare, atunci procesul este ireversibil ºi se instaleazã moartea.....definitiv! Existã totuºi niºte excepþii de la regulã...la cei înnecaþi, când s-a reuºit resuscitarea dupã mult mai mult timp...am înþeles cã ºi dupã 40 de minute...dar nu cred cã este important sã m-apuc sã-þi explic de ce! Este chestie de logicã...atât!
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:37
De la: Dorulet, la data 2010-01-27 13:25:04ok Dora Peace 'n' Love.De la: CheRo, la data 2010-01-27 13:18:11De ajuns sa intre lupu pe usa c-au fugit totii leii "leoaicele" mai bine zis....
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:40
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:14:07 Draga Ioana , ma vad nevoit sa repet un mesaj pe care l-am mai scris cu cateva luni in urma in care ma adresasem acestor afirmatii, dar poate era la alt topic , deci e posibil sa nu il fi citit. Asemuirea fortata pe care incearca credinciosii sa o faca intre ateism si credinta este la fel de logica cu a spune ca a fi sanatos e tot o boala. Am mai spus in alta ocazie ca existenta cuvantului "ateism" in dictionar induce in eroare. In realitate acest cuvant nu ar trebui sa existe, deoarece reprezinta un nonsens. Cuvantul exista doar din cauza ca cei care cred sunt numerosi , si au nevoie de o eticheta referitoare la cei care nu cred. In realitate oamenii sunt descrisi de ceea ce SUNT , nu de ceea ce NU SUNT. Spre exemplu daca tu ai colectiona timbre , ai putea defini pe cei care nu fac asta drept "non-colectionari de timbre"? Crezi ca o asemenea definire a lor face sens? Sau cineva care nu crede in astrologie - este logic a-l defini drept "non-astrologist"? Pozitia de ateu nu se caracterizeaza printr-o credinta ci prin LIPSA ei. E o incercare extrem de fortata cea de a spune ca asta e tot o credinta. Pozitia mea de ateu nu iti indica absolut nimic despre lucrurile in care intradevar cred. La nivel retoric eu pot sa vorbesc despre "non-bulisti" dar asta ar insemna oare ca tu ai o "credinta" (in sensul "i have faith" , nu in sensul "i don't think so..") in non-existenta zeului Bula? Ar fi logic dupa parerea ta sa spun ca pozitia ta de a nu crede in Bula este una de credinta? Ar trebui sa te gandesti la asta cand afirmi ca e absurd sa incerce cineva sa demonstreze ca nu exista sirene. De ce consideri ca "ar fi absurd"? Tocmai de aia pozitia de a nu crede in existenta sirenelor NU este una de credinta. Pe de alta parte , pozitia atee este la nivel filozofic de a spune ca nu exista motive rationale pe care sa le cunosc de a crede in divinitate. Asta nu insemna insa o pozitie dogmatica deoarece sunt gata sa renunt la ea imediat ce ar fi prezentate dovezi concrete despre existenta divinitatii. Ma rog , nu stiu sa zic precis ce ar putea constitui dovezi concrete in acest sens. Carl Sagan spunea ca "extraordinary claims require extraordinary proofs" Un prim pas ar fi sa vad ca un picior amputat ar putea creste miraculos la loc. Asta nu ar constitui dovada a existentei divinitatii tale preferate , dar macar ar putea constitui un indiciu al existentei supranaturalului. Iti recomand sa arunci o privire pe site-ul : whywontgodhealamputees.com/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:41
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:46
De la: CheRo, la data 2010-01-27 13:18:11De ajuns sa intre lupu pe usa c-au fugit totii leii "leoaicele" mai bine zis....OK, vorbeati de lup si lupul e la usa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:48
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 13:40:16Mda si e sunt de accord cu Mole in privinta cuvantului ateist in dictionar. Ar fi fost mai apropiat sa-l inlocuiasca cu "infidel".De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:14:07 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:53
Mole...tu eºti femeie sau bãrbat??? CheRo s-a supãrat pe mine ca þãranul pe sac...eu ºtiu cã tu eºti bãrbat.... Aºa scrie la tine-n profil, iar pentru mine chiar nu conteazã...tot prietenul meu rãmâi...no metter what!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:54
E vorba de diferenta dintre credinta si crez dintre eu cred ca... si eu am convingerea ca....
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:54
|
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:55
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 13:40:16De la: ioanna_dark, la data 2010-01-27 12:14:07 Ca o completare la ce zice Mole ... Una dintre probleme este AMBIGUITATEA limbii romane ... Apoi .. de ce nu se face trecera in continuare .... Ioana este credincioasa ... Eu sunt NEcredincios. DE CE SE FACE TRECEREA de la Ioana la mine si nu si INVERS. Adica .. eu sunt NEcredincios ... Ioana este NENECredincioasa... si asa mergem la infinit. Astfel de polemici nici nu-si au rostul ... data fiind natura limbii romane. Limitarea trebuie sa se face cum spune mole ... la CE ESTE nu la ce NU ESTE. Si in acest sens ateu este sinomim pt necredincios. Orice incercasi de rastalmacire .. conduc la concluzia ca limba romana SUCKS... si eventual la INUTILITATI. Inca ceva ... toata lumea crede in ceva(fiecate cu gangania lui) ... asta NU INSEAMNA ca toata lumea e credincioasa.... ca o luam pe partea cealata ... si TOATA LUMEA NU CREDE IN CEVA(fiecare cu gangania lui) ...si deci TOATA lumea este NECREDINCIOASA. Deh ... iarna E ca vara..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:55
De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!! Toma Necredinciosul nu a crezut ca Isus a inviat pana cand nu i-a atins ranile. Asta era povestea. Ceea ce ridica o problema interesanta pentru credinciosi: Daca unul din discipoli , care chipurile l-a urmat vreme de 3 ani si a fost martor al diferitelor "minuni", nu a putut crede fara dovezi - de ce se cere oare unor oameni obisnuiti sa accepte povestea in baza "credintei" si fara dovezi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:59
De la: The_Mole, la data 2010-01-27 13:55:38De la: Bi_anca, la data 2010-01-27 12:53:41De la: symy1, la data 2010-01-27 11:55:05Dora sti foarte bine ca iti respect punctul tau de vedere...DAR sper sa vezi si tu ""luminita de la capatul drumului""....macar sa nu fie prea tarziu....NU pierzi NIMIC...CASTIGI.!!!!
|
|
|

dar ce!!
!te crezi Bi_moise????
..este mai bine aºa, cã m-a lovit seriozitatea???