back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 >> Sari la pagina:

OprisVasile

570 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 16:59

De la: gabigabi, la data 2010-04-25 16:17:10
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-04-25 14:43:10
De la: ENKI, la data 2010-04-25 13:48:51
De la: gabigabi, la data 2010-04-25 08:47:58
De la: ENKI, la data 2010-04-24 21:11:24

Existenta unui dumnezeu cred ca este legata de existenta spatiului ! E posibila existenta unui dumnezeu atemporal dar fara spatiu nu ni-l putem imagina ! El,se spune,ca ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui,caz in care ne ducem cu gandul ca are o componenta materiala ! Materia fara spatiu nu poate exista. Daca dumnezeu a existat dintotdeauna atunci spatiul , logic ar fi sa-l preceada ! Caz in care ne punem problema cum a aparut acel spatiu -dumnezeu putem considera ca a aparut ca o "necesitate" ! Daca ne punem problema sub forma, ca dumnezeu a existat dintotdeauna ,acest totdeauna te duce cu gandul ca in trecut timpul tinde spre infinit ! Daca aceasta ar fi logica nu inteleg de ce dumnezeu si-ar dori sa creeze o realitate efemera -era de dorit sa-si creeze o realitate de care sa se bucure-asta in speranrta ca asta si-a dorit ! Nu-mi explic de ce un creator si-ar dori un control asupra unor suflete create la un moment dat,suflete care nu au primit ca inzestrare o gandire superioara ! Gandirea unui asemenea creator nu poate fi limitata la gandirea celor care au scris biblia ! Nu exista scuza ca atat au inteles acestia ,intelegerea acestora putea fi "upgradata" !

fraza asta cu facutul dupa chipul si asemanarea sa si de care va tot impiedicati, punindu-va mari probleme, poate fi inteleasa si altfel : ca un Creeator se exprima pe sine ,dupa chipul si asemanarea mintii sale creeatoare ,in diverse forme ! dar oricit de multe si variate ar fi acele forme, in Toate, acel Creeator se regaseste ! ....am mai dat o data acest exemplu si-l voi relua : Balasa! este el in toata opera lui ,fara ca sa-i vedem fizicul ,vazindu-i doar gindirea creeatoare ? opera lui,nu-i facuta dupa "chipul "gindirii sale ? nu-l recunosti in toate ,fara ca sa-l vezi fizic,desi spui uitindu-te la pictura lui murala de la Iasi,de ex. : aaaa,uite -l pe Balasa ?!

de ce-si doreste "control asupra unor suflete ce nu au primit ca inzestrare o gindire superioara" zici tu .....ufffff, intr-adevar ,unii nu numai ca nu au o gindire superioara ,ci sunt chiar naivi ca niste COPII .....si asta suntem : COPII ....mai mici; mai mari ; unii adolescenti; altii batrini,dar toti Copiii lui .....si ca orice parinte are,vrind-nevrind ,un oarecare " control " sau mai curind Influenta asupra lor, indiferent de virsta lor ,fie ea calendaristica sau biologica ,fie ea Spirituala !....iar daca Terra este o Scoala ptr. Copiii astia ce-si doresc Cunoasterea, atunci ,Normal ca Biblia -asta ptr. ca te-ai referit la ea- este Abecedarul ! cam cum trebuie sa fie scris acest abecedar,altfel decit asa cum e scris ca sa poata fi inteles ?...ptr. "copiii " ceva mai evoluati sunt carti pe masura lor,dar BAZA e Abecedarul ....de acolo incepe invatarea si cunoasterea !

Abecedarul trebuie sa fie pe intzelesul fiecaruia ! Biblia pentru unii s-a transformat intr-un tratat de filozofie,adica este plina de "metafore" ! Nu putem sa credem ca cei care au scris-o au criptat mesajul precum Nostradamus ! E o incercare puerila de a o legitima ,legitimare care ne duce cu gandul ca sunt suspiciuni in ceea ce priveste realitatea ! Daca ar fi sa cred ca e ceva real atunci ar insemna sa cred ca a fost scrisa pentru altzii ,avand in vedere ca majoritatea nu o citeste iar cei care o citesc se folosesc doar de pasajele care prezinta" realitatea" in roz ! Daca preotzii ar fi corectzi atunci ar insemna sa critice pasajele care fac din acest Abecedar un manual al urii ! Ura fatza de oameni ,aceeasi ura fatza de straini ca si in celalalt Abecedar evreiesc si anume Talmudul!

diversitatea de interpretari a bibliei tine de cultura si inteligenta fiecaruia sau de lipsa acestora ...

unii vad in adam si eva pe stramosii lor inselati de dusmanul lui dumnezeu, satan

altii vad o eliberare a lui adam si eva prin cunostinte si iesirea din regnul animal ( sincer si cam logic , nu prea se deosebeau de celelalte animale , mancau,beau si vegetau....)

altii vad in tentatia facuta lui adam si evei de sarpe pactul facut de oameni cu reptilieni care ofera softwear si noi bagam hardwear la greu....

altii spun doar" bazaconii"

desi se spune ca e cuvantul lui dumnezeu cum am putea sa ne luam dupa cuvantul sau cand avem ceva cu mult mai puternic decat acesta sa ne calauzeasca....INTELIGENTA.....

interesant totusi ca aceasta inteligenta si capacitate de a rationa o punem deoparte atunci cand citim biblia....parca am fi berbeci....

din ce tin eu minte nu se spune in biblie ca satana poate sa vie la voi si sub forma de inger ...pai si atunci cum faci diferenta ?

ii iei temperatura cu un termometru infipt in fund ? il intrebi ce a zis pavel in a doua epistola catre tesalonicieni? ....ii zici de ma-sa?

este adevarat ca biblia e un inceput dar ar fi cazul sa intelegem ca nu tot adevarul se afla in ea si ca nu respectarea bibliei in totalitate ne aduce mai aproape de dumnezeu ....a intelege biblia si a merge mai departe e ceva ce toti ar trebui sa constientizam....

multi or sa ziceti ca biblia e sfanta , ca e cuvantul lui dumnezeu bla bla bla ....am doar atat sa zic ....

daca este cuvantul lui dumnezeu ( si in unele parti cred ca este si nu deoarece chiar EL a zis ceva ci doar printr-o coincideta fericita ) atunci la ce buna vorba neurmata de fapte ...?

la ce bun daca cineva vorbeste cu tine si tu nu faci nimic ba din contra ti asa de mult la ce ti-o zis ca nu indraznesti sa gandesti sau sa faci ceva ALTFEL....asta se numeste a te complace ...

daca noi toti ca si copii am fi facut doar ce ar fi zis parintii nostri....ar fi fost oare ok ? de unde atunci bucuria copilariei ....nu oare din explorarea lumii din jur si intelegerii ei ?

numai bine.

salut, vad ca ai ajuns si tu la ideea ca daca nu era Sarpele cu tentatia Cunoasterii , nimic nu se-ntimpla acolo,in Rai ! el a dat Impulsul si echilibrul perfect s-a stricat .....de aici incepe Aventura Cunoasterii ,cu binele si raul ei si unde RAUL devine factor de cunoastere ....asta ca raspuns la ultima ta intrebare !
aaaaa, cum sti cu ce fel de Inger ai de'aface ? pai,cred ca-i in functie de ce-ti sopteste la ureche ! ...pe cind eram copil ,bunica mi-a spus ca pe un umar am un Ingeras si pe celalalt,un dracusor si-n functie de gindurile si de faptele mele ,il bucur pe unul si-l fac sa plinga pe celalalt .....eu aleg !

nu stiu despre ce echilibru vorbesti ....in rai inainte de diavol sigur nu era echilibru dumnezeu stia tot oamenii nimic .....daca asta e echilibru.....

si apoi devine prosteasca ideea asta de rau/bine ....evenimentele se succed urmare a unor cauze bine determinate uneori influentabile din punct de vedere personal alte ori implacabil.....

povestea cu ingerul pe umar e americana e din tom si jerry ....ortodoxia nu are asa ceva ....

as observa totusi ca orice as face rezultatul meu e unul bipolar ....fac rau sau fac bine ...cale de mijloc nu exista ....

cea mai gotesca si inimaginabila creatura din univers ar fi pentru mine un Dumnezeu care imi numara pacatele ....

numai bine.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:02

De la: BATALUL, la data 2010-04-25 16:50:08Daca a existat vreodata cineva care a facut lumea,a facuto din greseala ,era beat !

de ce spui asta ? in fond,e loc ptr. fiecare si ,asa de deosebiti cum suntem ,exista o unitate in diversitate !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:25

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-04-25 16:59:24

m-ai derutat acum : nu cu tine am vorbit despre mitul lui Adam si Eva ? era cumva pe topicul cu intrebarea daca exista Viata dupa Moarte ?
-eu am 62 ani si pe vremea cind bunica imi spunea de Ingerasul de pe umar ,Tom si Jerry nu existau ....cel putin in spatiul nostru "rosu",nici nu se punea problema....
-imi pare ca te contrazici : spui ca-ti pare prosteasca ideea asta de rau /bine si, mai jos un pic, spui ca totusi ,orice ai face ,rezultatul este unul bipolar si cale de mijloc nu exista ! deci : cum e ?
interesanta este ideea asta,caci prin basmele romanesti , Fat-Frumos calare pe calul cel nazdravan,il intreaba pe acesta ce sa faca in momentul in care gaseste o cosita de aur : s-o ia sau nu ? iar calul ii raspunde : si de'o iei si de n-o iei,o sa-ti para rau ... dar, mai bine e s-o iei ! cu alte cuvinte : actiunea e mai buna decit pasivitatea !
- nu ne numara nimeni pacatele si nimeni nu alearga cu biciul dupa noi ; conf. legii karmice,a Cauzalitatii adica, singuri noi ne stabilim programul de corectare a greselii facute...cu voie sau fara de voie !

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:28

De la: gabigabi, la data 2010-04-25 17:02:35
De la: BATALUL, la data 2010-04-25 16:50:08Daca a existat vreodata cineva care a facut lumea,a facuto din greseala ,era beat !

de ce spui asta ? in fond,e loc ptr. fiecare si ,asa de deosebiti cum suntem ,exista o unitate in diversitate !

Din punct de vedere medical, unele persoane se masturbeaza si de 2 – 3 ori pe zi, altele de 2 – 3 ori pe saptamana. Masturbarea devine o problema atunci cand apare o problema medicala si brusc apetitul creste sau cand este facuta in public, ori este preferata in locul partenerului, cand este refuzat orgasmul pe care l-ar produce partenerul, ca si atitudine de pedepsire a celuilalt. Este ca si cum ai spune: "poti sa-mi oferi placere dar eu nu vreau sa primesc de la tine, nu vreau sa-ti fac orgasmul meu cadou pentu ca atunci increderea ta ar creste... si de fapt eu vreau sa te simti nesigur/nesigura, incapabil/incapabila de a ma implini sexual. In acest fel te pot controla’’.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:48

De la: bseceta, la data 2010-04-25 17:28:09
De la: gabigabi, la data 2010-04-25 17:02:35

Din punct de vedere medical, unele persoane se masturbeaza si de 2 – 3 ori pe zi, altele de 2 – 3 ori pe saptamana. Masturbarea devine o problema atunci cand apare o problema medicala si brusc apetitul creste sau cand este facuta in public, ori este preferata in locul partenerului, cand este refuzat orgasmul pe care l-ar produce partenerul, ca si atitudine de pedepsire a celuilalt. Este ca si cum ai spune: "poti sa-mi oferi placere dar eu nu vreau sa primesc de la tine, nu vreau sa-ti fac orgasmul meu cadou pentu ca atunci increderea ta ar creste... si de fapt eu vreau sa te simti nesigur/nesigura, incapabil/incapabila de a ma implini sexual. In acest fel te pot controla’’.

m-ai ucis cu comentariul asta ! ce legatura are cu ce discutam ?

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:50

Probabil creatorul lumii ,a uitat sa se masturbeze ,cind a facut lumea.
In viata cuplurilor, fie casatorite, fie ca sunt doar parteneri stabili, apar si episoade sau perioade in care frecventa masturbarii creste. Acest lucru poate fi datorat diminuarii vietii sexuale, absenta partenerului/partenerei, unei pauze in relatie, unei sarcini, unei problem medicale a partenerului sau partenerei, fie redescoperirea propriului corp dupa o perioada stresanta sau traumatica.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 18:12

De la: gabigabi, la data 2010-04-25 17:25:47
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-04-25 16:59:24

-discutia despre Adam si Eva s-a purtat pe topicul despre diferenta dintre saracii si bogatii Romaniei,nu pe viata dupa moarte ! am gautat-o si este pe pg. 6 ,din 19 apr.!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 19:53

Big ban=traducere=marea interzicere
Poate vrei sa spui Big Bang=marea explozie
Olecuta rabdare pina-n 2012, cind se coboara astia cu fafuriile

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 19:57

De la: 9am186235, la data 2010-04-25 19:53:39Big ban=traducere=marea interzicere

big-ban=marea interzicere ? upssss ! nu-i chiar departe de adevar.....poate ca inca ne este interzisa aceasta cunoastere,tocmai ptr. ca inca nu suntem pregatiti !

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:00

Gabi s-a hotarit baiatul?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:13

De la: gabigabi, la data 2010-04-25 19:57:50
De la: 9am186235, la data 2010-04-25 19:53:39Big ban=traducere=marea interzicere

big-ban=marea interzicere ? upssss ! nu-i chiar departe de adevar.....poate ca inca ne este interzisa aceasta cunoastere,tocmai ptr. ca inca nu suntem pregatiti !

Ai dreptate ! Vom fi pregatiti in momentul in care va veni Mesia ,conform bibliei ! O sa ne anunte evreii,ca de obicei !

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:22

si de ce nu daca se poate face un "ghisheft"!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:25

De la: 9am186235, la data 2010-04-25 20:22:36si de ce nu daca se poate face un "ghisheft"!

ce e st?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:27

ghisheft=evreieste=afacere,inshelaciune

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:29

Nu ma mir de ce in toata lumea se vorbeste de afaceri asa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:34

Profit=o suma de cel putin o data peste valoarea serviciului sau obiectului

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 21:22

Dorulet,
...spune-i astea cuiva care-i pasã de tâmpeniile pe care le spui...ªtii ce ar trebui sã faci?! Uite, un sfat...gratis:...de ce nu-þi strângi jucãriile sã te joci cu prietena ta Gabi??? Cã vãd cã nu este prea mare deosebire între voi...deci, jucaþi-vã frumos amândouã...cã doar trebuie sã ne mai amuzãm ºi noi de câte unii!!!
----------
Iti spun tie care ai inceput aceasta discutie murdara,care nu ai cei 7 ani de acasa,care te crezi stapana acestui topic,in care ai scris atatea comentarii fara continut,nimic stiintific,nimic religios,nimic uman,doar vorbe-n vant.Asa ca tu esti cea care te joci si este de dorit ca jucariile tale sa dispara pana cand iti completezi educatia,pana cand inveti sa respecti semeni nu sa te amuzi pe seama lor Deocamdata nu tu m-ai inscris pe acest sait,nu tu imi platesti factura la calculator,nu-mi aduc aminte sa-mi fi fost sefa sau cineva de care sa depind.Santem doar doua comentatoare,si nu te simt cu nimic superioara.Din contra trebuie sa ai respect pentru peri albi ca nu se stie daca vei ajunge si tu la peri albi.Daca nu-ti plac acest gen de conversatii nu le mai crea,ca-ti voi raspunde pe masura.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 21:26

De la: 9am186235, la data 2010-04-25 20:34:02Profit=o suma de cel putin o data peste valoarea serviciului sau obiectului

Asta e cauza crizei. Lacomia.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 22:51

De la: 9am121159, la data 2010-04-25 21:22:02Dorulet,
...spune-i astea cuiva care-i pasã de tâmpeniile pe care le spui...ªtii ce ar trebui sã faci?! Uite, un sfat...gratis:...de ce nu-þi strângi jucãriile sã te joci cu prietena ta Gabi??? Cã vãd cã nu este prea mare deosebire între voi...deci, jucaþi-vã frumos amândouã...cã doar trebuie sã ne mai amuzãm ºi noi de câte unii!!!
----------
Iti spun tie care ai inceput aceasta discutie murdara,care nu ai cei 7 ani de acasa,care te crezi stapana acestui topic,in care ai scris atatea comentarii fara continut,nimic stiintific,nimic religios,nimic uman,doar vorbe-n vant.Asa ca tu esti cea care te joci si este de dorit ca jucariile tale sa dispara pana cand iti completezi educatia,pana cand inveti sa respecti semeni nu sa te amuzi pe seama lor Deocamdata nu tu m-ai inscris pe acest sait,nu tu imi platesti factura la calculator,nu-mi aduc aminte sa-mi fi fost sefa sau cineva de care sa depind.Santem doar doua comentatoare,si nu te simt cu nimic superioara.Din contra trebuie sa ai respect pentru peri albi ca nu se stie daca vei ajunge si tu la peri albi.Daca nu-ti plac acest gen de conversatii nu le mai crea,ca-ti voi raspunde pe masura.

...chiar cã ai trãit aiurea pe Terra!!! Eºti incapabilã sã porþi o conversaþie...ptr cã eºti tabula rasa...
Hai, bâºti...nu meriþi osteneala

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 22:53

De la: 9am186235, la data 2010-04-25 20:34:02Profit=o suma de cel putin o data peste valoarea serviciului sau obiectului

Emile...eºti pe profit? Bravo þie!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 23:23

URAA ! Am aflat ce a fost inainte de Big bang -dar nu va spun pana nu aflu , de la crestini , ce a fost inainte de dumnezeu ! Au intaietate !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 23:31

De la: karpov, la data 2010-04-25 23:23:26

URAA ! Am aflat ce a fost inainte de Big bang -dar nu va spun pana nu aflu , de la crestini , ce a fost inainte de dumnezeu ! Au intaietate !

ce?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:41

De la: nastasemihail, la data 2010-04-25 23:31:13

ce?

Sa recunoasca ei primii si dupa aia le spun eu realitatea !

marco

627 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:48

De la: karpov, la data 2010-04-26 00:41:48

ce?

... iar scapa-si, parpanghele, prin gaura gardului ? ... ... probabil ca ai descoperit ca existi de dinainte de big-bang ...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:51

De la: marco, la data 2010-04-26 00:48:38

ce?

... iar scapa-si, parpanghele, prin gaura gardului ? ... ... probabil ca ai descoperit ca existi de dinainte de big-bang ...

Ai noroc ca ma duc la culcare ca ti-aratam eu tie ..."bang" -de nu o puteai duce !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:52

Dorulet,
...chiar cã ai trãit aiurea pe Terra!!! Eºti incapabilã sã porþi o conversaþie...ptr cã eºti tabula rasa...
Hai, bâºti...nu meriþi osteneala
----------------
Tu iti apreciezi singura acest gen de conversatie nesimtita.Nu mi-ai fost profesoara sa-mi apreciezi capacitatea, Incapabila esti tu ...si basti tu smintit-o,ca daca aveai bun simt incetai,dar se vede traba ca esti cu gatu intepenit si nu poti pleca capul needucat-o.Fiica a diavolului te mandresti si nu ai cu ce.Conversatiile tale sant de kakat.Pregatirea sub nivelul unei tate.Uaaaaa.

marco

627 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:54

De la: karpov, la data 2010-04-26 00:51:36
De la: marco, la data 2010-04-26 00:48:38

ce?

Ai noroc ca ma duc la culcare ca ti-aratam eu tie ..."bang" -de nu o puteai duce !

... hai mai parpanghele ... mai umflati muschii odata ... e nimic toata pentru tine ... ... nu se poate ca tocmai un curentat ca tine sa mai si doarma ...

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:57

-----------
Inainte de dumnezeu cu "d" mic a fost Dumnezeu cu "D" mare

marco

627 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:01

De la: 9am121159, la data 2010-04-26 00:57:14URAA ! Am aflat ce a fost inainte de Big bang -dar nu va spun pana nu aflu , de la crestini , ce a fost inainte de dumnezeu ! Au intaietate !
-----------
Inainte de dumnezeu cu "d" mic a fost Dumnezeu cu "D" mare

... doamna ... nu va obositi sa discutati cu parpanghel ... el si matura lui zburatoare sint intr-o continua miscare ... e greu sa tot caute sa prinda basini cu mina ... religia e obsesia lui ... ii arata limitele ...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:05

Scrie ...scrie ...pana te epuizezi ....vorba pretenarului tau Lenin ...ca ..tot o sa mai ramana ceva de tine!!!

Pagini: << 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: