back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:10

De la: mytcor, la data 2010-04-12 13:35:46
De la: karpov, la data 2010-04-12 13:22:39

Azi la ora 19 este o conferinta ""mayasii ,instructori ai umanitatii"" la Facultatea de drept din Bucuresti ,intrarea 3 lei !

..cine-i speaker-ul ?

numai 3 lei ? cam ieftin !..

bre azaz...aaaa...mytcor, a aflat toata lumea ca tu esti cetatean "din vest" si te scalzi in haz...aaaaa ...in euroi, nu te mai obosi s-o tot sugerezi, tataie. face rau la suflu, la varsta ta...

UGLY_MAN20

15 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:19

De la: florinzone, la data 2008-12-05 14:45:06De multe ori mi-am pus aceasta intrebare si am discutat-o cu prietenii mei. OK, unii nu cred in Dumnezeu ci in teoria evolutionista, foarte bine: ce a fost inainte de a fi ceva, inainte de scanteia care a produs viata? Oamenii care cred in Dumnezeu spun ca El, prin Fiul Sau Iisus Hristos, le-a insuflat viata intr-un trup plazmuit din lut, deci: ce a fost inainte de Dumnezeu?
Deci, sa vorbim...

..inainte de toate a fost romanu ca prea le stie el pe toate

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:21

De la: mytcor, la data 2010-04-12 13:35:46
De la: karpov, la data 2010-04-12 13:22:39

Azi la ora 19 este o conferinta ""mayasii ,instructori ai umanitatii"" la Facultatea de drept din Bucuresti ,intrarea 3 lei !

..cine-i speaker-ul ?

numai 3 lei ? cam ieftin !..

Cred ca este sponsorizata ! Aflu diseara -daca ma duc,cine este "vorbaretzul"

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:04

Intr-o sala de clasa a unui colegiu, un profesor tine cursul de filozofie…
Sa va explic care e conflictul intre stiinta si religie…
Profesorul ateu face o pauza si apoi ii cere unuia dintre noii sai studenti sa se ridice in picioare.
- Esti crestin, nu-i asa, fiule? - Da, dle, spune studentul -
- Deci crezi in Dumnezeu?
- Cu siguranta
- Dumnezeu e bun?
- Desigur, Dumnezeu e bun.
- E Dumnezeu atotputernic? Poate El sa faca orice?
- Da
- Tu esti bun sau rau?
- Biblia spune ca sunt rau.
Profesorul zambeste cunoscator. Aha! Biblia! Se gandeste putin.
- Uite o problema pentru tine. Sa zicem ca exista aici o persoana bolnava si tu o poti vindeca. Poti face asta. Ai vrea sa o ajuti? Ai incerca?
- Da, dle. As incerca.
- Deci esti bun.
- N-as spune asta.
- Dar de ce n-ai spune asta? Ai vrea sa ajuti o persoana bolnava daca ai putea. Majoritatea am vrea daca am putea. Dar Dumnezeu, nu…
Studentul nu raspunde, asa ca profesorul continua.
- El nu ajuta, nu-i asa? Fratele meu era crestin si a murit de cancer, chiar daca se ruga lui Isus sa-l vindece.
Cum de Isus e bun? Poti raspunde la asta?
Studentul tace.
- Nu poti raspunde, nu-i asa? El ia o inghititura de apa din paharul de pe catedra ca sa-i dea timp studentului sa se relaxeze.
- Hai sa o luam de la capat, tinere. Dumnezeu e bun?
- Pai…, da, spune studentul
- Satana e bun?
Studentul nu ezita la aceasta intrebare:
- "Nu"
- De unde vine Satana?
Studentul ezita.
- De la Dumnezeu.
- Corect. Dumnezeu l-a creat pe Satana, nu-i asa? Zi-mi, fiule, exista rau pe lume?
- Da, dle.
Raul e peste tot, nu-i asa? Si Dumnezeu a creat totul pe lumea asta, corect?
- Da
- Deci cine a creat raul? Profesorul a continuat.
Daca Dumnezeu a creat totul, atunci El a creat si raul. Din moment ce raul exista si conform principiului ca ceea ce facem defineste ceea ce suntem, atunci Dumnezeu e rau. Din nou, studentul nu raspunde.
- Exista pe lume boli? Imoralitate? Ura? Uratenie? Toate aceste lucruri groaznice, exista?
Studentul se foieste jenat.
- Da
- Deci cine le-a creat?
Studentul iarasi nu raspunde, asa ca profesorul repeta intrebarea.
- Cine le-a creat? Niciun raspuns. Deodata, profesorul incepe sa se plimbe in fata clasei. Studentii sunt uimiti. Spune-mi, continua el adresandu-se altui student.
- Crezi in Dumnezeu, fiule?
Vocea studentului il tradeaza si cedeaza nervos.
- Da, dle profesor, cred.
Batranul se opreste din marsaluit.
- Stiinta spune ca ai 5 simturi pe care le folosesti pentru a identifica si observa lumea din jurul tau. L-ai vazut vreodata pe Dumnezeu?
- Nu, dle. Nu L-am vazut.
- Atunci spune-ne daca l-ai auzit vreodata pe Dumnezeul tau?
- Nu, dle, nu l-am auzit.
- L-ai simtit vreodata pe Dumnezeul tau, l-ai gustat sau l-ai mirosit? Ai avut vreodata o experienta senzoriala a lui Dumnezeu?
- Nu, dle, ma tem ca nu.
- Si totusi crezi in el?
- Da.- Conform regulilor empirice, testabile, demonstrabile, stiinta spune ca Dumnezeul tau nu exista. Ce spui de asta, fiule?
- Nimic, raspunde studentul. Eu am doar credinta mea.
- Da, credinta, repeta profesorul. Asta e problema pe care stiinta o are cu Dumnezeu. Nu exista nicio dovada, ci doar credinta.
Studentul ramane tacut pentru o clipa, dupa care, pune si el o intrebare.
- Dle profesor, exista caldura?
- Da
- Si exista frig?
- Da, fiule, exista si frig.
- Nu, dle, nu exista.
Profesorul isi intoarce fata catre student, vizibil interesat. Clasa devine brusc foarte tacuta
Studentul incepe sa explice.
- Poate exista multa caldura, mai multa caldura, super-caldura, mega-caldura, caldura nelimitata, caldurica sau deloc caldura, dar nu avem nimic numit "frig". Putem ajunge pana la 458 de grade sub zero, ceea ce nu inseamna caldura, dar nu putem merge mai departe. Nu exista frig – daca ar exista, am avea temperaturi mai scazute decat minimul absolut de -458 de grade. Fiecare corp sau obiect e demn de studiat daca are sau transmite energie, si caldura e cea care face ca un corp sau material, sa aiba sau sa transmita energie.
Zero absolut (-458 F) inseamna doar, absenta totala a caldurii!
Vedeti, d-le profesor, frigul e doar un cuvant pe care il folosim pentru a descrie absenta caldurii. Nu putem masura frigul. Nu avem unitati de masura pentru frig. Caldura poate fi masurata in unitati termice, deoarece caldura este energie. Frigul nu e opusul caldurii,d-le profesor, ci doar absenta ei.
Clasa e invaluita in tacere. Undeva cade un stilou si suna ca o lovitura de ciocan.
- Dar intunericul, profesore? Exista intunericul?
- Da, raspunde profesorul fara ezitare. Ce e noaptea daca nu intuneric?
- Din nou raspuns gresit, d-le prof. Intunericul nu este "ceva"; este absenta a "ceva". Poate exista lumina scazuta, lumina normala, lumina stralucitoare, lumina intermitenta, dar daca nu exista lumina constanta, atunci nu exista nimic, iar acest nimic il numim intuneric.
Acesta este sensul pe care il atribuim acestui cuvant. In realitate, intunericul nu exista. Daca ar exista, am putea face ca intunericul sa fie mai intunecat sau mai putin intunecat, l-am masura cu unitati de masura, nu-i asa?
Profesorul incepe sa-i zambeasca studentului din fata sa. Se pare ca acesta va fi un semestru bun.
- Ce vrei sa demonstrezi, tinere?
- Dle profesor vreau sa spun ca premisele dv. filosofice sunt gresite de la bun inceput si de aceea concluzia TREBUIE sa fie si ea gresita. De data asta, profesorul nu-si poate ascunde surpriza.
- Gresita ? Poti explica in ce fel ?
- Lucrati cu premisa dualitatii, explica studentul… Sustineti ca exista viata si apoi ca exista moarte; un Dumnezeu bun si un Dumnezeu rau. Considerati conceptul de Dumnezeu drept ceva finit, ceva ce putem masura. D-le, stiinta nu poate explica nici macar ce este acela un gand. Foloseste electricitatea si magnetismul, dar NIMENI nu a vazut sau nu a inteles pe deplin vreuna din acestea doua. Sa consideri ca moartea e opusul vietii inseamna sa ignori ca moartea nu exista ca lucru substantial. Moartea nu e opusul vietii, ci doar absenta ei. Acum spuneti-mi, dle profesor, le predati studentilor teoria ca ei au evoluat din maimuta?
- Daca te referi la procesul evolutiei naturale, tinere, da, evident ca da.
- Ati observat vreodata evolutia cu proprii ochi, d-le profesor?
Profesorul incepe sa dea din cap, inca zambind, cand isi da seama incotro se indreapta argumentul. Un semestru foarte bun, intr-adevar.
- Din moment ce nimeni nu a observat procesul evolutiei in desfasurare si nimeni nu poate demonstra ca el are loc, dvs. predati studentilor ceea ce credeti, nu? Atunci, ce sunteti, om de stiinta sau predicator?
Clasa murmura. Studentul tace pana cand emotia se mai stinge.
- Ca sa continuam demonstratia pe care o faceati adineori celuilalt student, permiteti-mi sa va dau un exemplu, ca sa intelegeti la ce ma refer. Studentul se uita in jurul sau, in clasa.
E vreunul dintre voi care a vazut vreodata creierul profesorului? Clasa izbucneste in ras. E cineva care "a auzit" creierul profesorului, l-a simtit, l-a atins sau l-a mirosit? Nimeni nu pa
Nu Dumnezeu a creat raul. Raul este ceea ce se intampla cand din inima omului lipseste dragostea lui Dumnezeu. Este ca frigul care apare cand nu exista caldura sau ca intunericul care apare cand nu exista lumina. Profesorul s-a asezat, fara a mai scoate un cuvant..
Daca ai citit pana aici si zambesti cand ai terminat, trimite asta prietenilor si familiei, cu titlul "Dumnezeu vs. stiinta" .

PS: Studentul se numea... Albert Einstein.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:10

De la: 9am121159, la data 2010-04-22 14:04:40

Conversatia asta e un fals.
O conversatie intre Einstein si un profesor universitar nu ar fi putut sa fie niciodata atat de copilareasca, cu o argumentatie de gradinita.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:15

De la: 9am121159, la data 2010-04-22 14:04:40 I

Ce faceti, doamna? V-ati reintors pe forum? O sa se bucure unii...

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:36

De la: xzy, la data 2010-04-22 17:15:33

chiar ma intrebam cine a spart tavanul!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:00

...ºi eu care speram cã a plecat "în lumea celor drepþi"..

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 04:27

www.nasa.gov/multimedia/nasatv/

daca universul s-a nascut dintr-un punct infinit de mic. putea sa fie si pe o naveta spatiala

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 04:27

Eu chiar ma bucur. Era un gol.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
BATALUL

109 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 04:40

Cam are dreptate cine a scris INTELUS si IOCRIMIO ,fenomenul se poate repeta !

http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 04:44

Am senzatia ca e o timpenie.

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 04:49

De la: nastasemihail, la data 2010-04-23 04:44:27Am senzatia ca e o timpenie.

Dar este o poveste frumoasa,cu referire la ce se intimpla in prezent in lume

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 14:26

cine sa fie !!!!!!
noi

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:12

De la: Yorick, la data 2010-04-22 17:10:19

O conversatie intre Einstein si un profesor universitar nu ar fi putut sa fie niciodata atat de copilareasca, cu o argumentatie de gradinita.

falsa ? e un posibil dialog intre doi oameni inteligenti ce cauta niste raspunsuri ...o fi si copilareasca,asa cum zici tu,dar e elocventa si explicativa !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:36

De la: gabigabi, la data 2010-04-23 16:12:40

falsa ? e un posibil dialog intre doi oameni inteligenti ce cauta niste raspunsuri ...o fi si copilareasca,asa cum zici tu,dar e elocventa si explicativa !

Pai bine, mai Gabi, ce fel de raspuns e asta?
Cum adica "posibil dialog"? Adica nu mai conteaza absolut deloc realitatea? Nu mai conteaza ce a spus in realitate Einstein, si putem sa inventam conversatii la nimereala , pe care sa i le atribuim?
Iaca un "posibil discurs" a lu' Isus, Mahomed, Budha sau oricare altu' vrei tu, sau toti laolalta:
"Va veni o vreme cand va aparea un mare profet, pe nume Mole! Sa luati aminte la spusele lui!"

Evident ca e o ironie. Sa nu imi sara unii in cap ca as fi increzut. Ceea ce vreau sa spun este ca nu poti pur si simplu sa inventezi "posibile conversatii" si sa le atribui cuiva. Decat ca forma literara... Asa cum ti-ai putea imagina un dialog intre Newton si Einstein. Dar nu poti sa pretinzi ca acea conversatie este reala.
Daca se foloseste cineva de numele lui Einstein intr-un dialog imaginar, ar trebui sa aiba bunul simt de a tine cont de ceea ce a zis in realitate Einstein , de-a lungul vietii sale.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:44

De la: Yorick, la data 2010-04-23 16:36:09

Cum adica "posibil dialog"? Adica nu mai conteaza absolut deloc realitatea? Nu mai conteaza ce a spus in realitate Einstein, si putem sa inventam conversatii la nimereala , pe care sa i le atribuim?
Iaca un "posibil discurs" a lu' Isus, Mahomed, Budha sau oricare altu' vrei tu, sau toti laolalta:
"Va veni o vreme cand va aparea un mare profet, pe nume Mole! Sa luati aminte la spusele lui!"

Evident ca e o ironie. Sa nu imi sara unii in cap ca as fi increzut. Ceea ce vreau sa spun este ca nu poti pur si simplu sa inventezi "posibile conversatii" si sa le atribui cuiva. Decat ca forma literara... Asa cum ti-ai putea imagina un dialog intre Newton si Einstein. Dar nu poti sa pretinzi ca acea conversatie este reala.
Daca se foloseste cineva de numele lui Einstein intr-un dialog imaginar, ar trebui sa aiba bunul simt de a tine cont de ceea ce a zis in realitate Einstein , de-a lungul vietii sale.

Si eu stiu ca dialogul asta care circula despre Einstein nu este real ...dar se pare ca da bine la imagine ...!!Oricum si credinciosii si-au tras niste,, nume,, ale unor celebrii credinciosi ...cu care se impauneaza...si ateii la fel ...au o lista si mai lunga iar unele ,, nume sunt prezente in ambele liste..
Asta apropo de Gabi ...ca nu considera necesar ca ceea ce crede sa fie si adevarat /demonstrabil ...se spune ca scopul ..scuza mijloacele ,, da !! dar nu si pe mijlocitori !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:45

De la: Yorick, la data 2010-04-23 16:36:09

iar te iei de forma,neglijind continutul si ratind o buna argumentatie ....mai citeste odata acest dialog,concentrindu-te strict pe ideea adusa in discutie !
p.s. .....ai dovada ca acest dialog nu a existat atunci, cindva,in studentia sa ? dar in clipa asta,nu asta mi se pare important ,ci discutia in sine !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:52

alehin si mole- de ce nu sunteti atenti la formularea mea ? asta ca sa va pot lua de oameni seriosi ! cum am spus ? ca" e un posibil dialog intre doi oameni inteligenti care cauta niste raspunsuri "....deci ,prieteni ,din start am acceptat ideea ca acest dialog sa fie unul imaginar,vorbind despre 2 oameni si atit !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:56

De la: gabigabi, la data 2010-04-23 16:45:35
iar te iei de forma,neglijind continutul si ratind o buna argumentatie ....mai citeste odata acest dialog,concentrindu-te strict pe ideea adusa in discutie !
p.s. .....ai dovada ca acest dialog nu a existat atunci, cindva,in studentia sa ? dar in clipa asta,nu asta mi se pare important ,ci discutia in sine !

Imi pare rau , insa in acest caz forma are importanta.
Daca cineva considera ca ideiile din dialogul ala inventat au vreo valoare n-are decat sa le expuna in nume propriu si sa obtina un raspuns la ele.
Insa a le atribui unuia celebru ca Einstein, pentru a beneficia de pe urma reputatiei sale, in ciuda faptului ca reprezinta incorect opiniile lui Einstein - inseamna lipsa de onestitate si de bun simt. (precizare : e lipsa de onestitate daca ai habar despre adevaratele opinii ale lui Einstein si le reprezinti incorect desi stii asta. In cazul doamnei care a postat "dialogul" eu cred insa doar ca nu are habar).

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 17:05

De la: Yorick, la data 2010-04-23 16:56:56
De la: gabigabi, la data 2010-04-23 16:45:35

Imi pare rau , insa in acest caz forma are importanta.
Daca cineva considera ca ideiile din dialogul ala inventat au vreo valoare n-are decat sa le expuna in nume propriu si sa obtina un raspuns la ele.
Insa a le atribui unuia celebru ca Einstein, pentru a beneficia de pe urma reputatiei sale, in ciuda faptului ca reprezinta incorect opiniile lui Einstein - inseamna lipsa de onestitate si de bun simt. (precizare : e lipsa de onestitate daca ai habar despre adevaratele opinii ale lui Einstein si le reprezinti incorect desi stii asta. In cazul doamnei care a postat "dialogul" eu cred insa doar ca nu are habar).

ok ! faci cum crezi,dar tine cont ca Incapatinarea nu-i un sfatuitor bun si singurul pacalit si vaduvit de niste idei noi aduse in discutie, esti tu ! cualte cuvinte : iti furi singur caciula !....mai vorbim !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 17:27

De la: gabigabi, la data 2010-04-23 17:05:01
ok ! faci cum crezi,dar tine cont ca Incapatinarea nu-i un sfatuitor bun si singurul pacalit si vaduvit de niste idei noi aduse in discutie, esti tu ! cualte cuvinte : iti furi singur caciula !....mai vorbim !

repet : acele idei noi nu te impiedica nimeni sa le aduci in discutie, in nume propriu, daca consideri ca au vreo valoare.
Insa acel dialog este o frauda si asta nu poate fi trecut cu vederea. De ce? Pentru ca pacaleste naivii , asa cum este pacalita doamna care l-a postat. Daca nimeni nu atrage atentia asupra fraudei, vor fi si alti pacaliti.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 17:50

De la: Yorick, la data 2010-04-23 17:27:58
De la: gabigabi, la data 2010-04-23 17:05:01

repet : acele idei noi nu te impiedica nimeni sa le aduci in discutie, in nume propriu, daca consideri ca au vreo valoare.
Insa acel dialog este o frauda si asta nu poate fi trecut cu vederea. De ce? Pentru ca pacaleste naivii , asa cum este pacalita doamna care l-a postat. Daca nimeni nu atrage atentia asupra fraudei, vor fi si alti pacaliti.

bun.daca tu esti mai catolic decit papa si vrei sa pui lucrurile la punct si daca am cazut de acord ca-i mai mult decit ipotetica aceasta discutie, poti sa te uiti si la ideia ei ?

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:11

Pamintul,fiind unica planeta din univers ,care permite sa se dezvolte viata a miliarde de suflete ,va pastra multe milenii secretul aparitiei omenirii !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 01:38

De la: TEMERAR, la data 2010-04-24 00:11:38Pamintul,fiind unica planeta din univers ,care permite sa se dezvolte viata a miliarde de suflete ,va pastra multe milenii secretul aparitiei omenirii !

Habar n-ai pe ce lume trãieºti...aºa-i?
Cine, cum ºi când a ajuns la concluzia cã Terra este singura planetã locuitã din Univers?

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 07:39

De la: TEMERAR, la data 2010-04-24 00:11:38Pamintul,fiind unica planeta din univers ,care permite sa se dezvolte viata a miliarde de suflete ,va pastra multe milenii secretul aparitiei omenirii !

sunt si secrete pe care pamantul nu ti le va dezvalui tie niciodata.
printre altele, unu ce se cheama logica si altul care se refera la capacitatea de a intelege universul dincolo de limitele sistemului solar

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 07:58

Universul nu se rezuma la cel vizibil.Este infinit.In consecinta..Sisteme asemanatoare..daca nu chiar identice celui din care face parte terra exista la infinit.Think about that..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 20:08

De la: Ic3, la data 2010-04-24 07:58:38Universul nu se rezuma la cel vizibil.Este infinit.In consecinta..Sisteme asemanatoare..daca nu chiar identice celui din care face parte terra exista la infinit.Think about that..

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 20:15

Noi am inventat multitudinea de universuri.! MULTIUNIVERSUL SEPARAT PRIN MEMBRANE IZOLATE "DE BANDA LUI MOEBUS" !

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 20:20

De la: IPU, la data 2010-04-24 20:15:29
Noi am inventat multitudinea de universuri.! MULTIUNIVERSUL SEPARAT PRIN MEMBRANE IZOLATE "DE BANDA LUI MOEBUS" ! Adica sup
Ne-am raspandit in multiunivers si acum ne cautam semenii care la randul lor au ajuns la un nvel de civilizatie diferit de al nostru! Adica superdezvoltat!
Ne analizam comportamentul de undeva din alta dimensiune ,dimensiunea actuala facand parte din "istoria" hominizilor raspanditi in infinitul relativ al MULTIUNIVERSULUI !EXPERIMENTAM YNG SI YANG!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: