Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:24
De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 06:36:13Inainte de toate, a fost Alba ca Zapada si cei 8 pitici...unul dintre ei, care probabil nu o prea placea pe frumoasa,s-a hotarat sa traiasca singur, a pus-o de un Univers al lui imaginar, unde seta atent ce se misca si cum... a creat niste licurici minusculi, care sa priveasca la grandioasa lui creatie si sa isi puna intrebari existentiale...plictisit intr-un final s-a hotarat sa pastreze cativa licurici care i se pareau...mai de treaba... restul i-a mistuit cu bricheta din dotare... acest adevar a fost gasit la Marea Decedata, in cutia Pandorei iar acum va rezolva toate tainele, cele stiute si nestiute. Manuscrisul de o valoare irefutabila va fi in curand disponibil pe caseta si dvd a si blue-ray. sa nu spui ca tu esti piticul ............de unde stii de manuscris
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:29
inainte de dumnezeu au fost doua
........fara acele doua sigur nu am fi noi astazi.... cum le spune la cele doua datatoare de viata.... ahaaaaa... da ...mai sa fie sa intamplat de demult.... hattttttt.......materie si antimaterie ....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:29
De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 06:36:13Inainte de toate, a fost Alba ca Zapada si cei 8 pitici...unul dintre ei, care probabil nu o prea placea pe frumoasa,s-a hotarat sa traiasca singur, a pus-o de un Univers al lui imaginar, unde seta atent ce se misca si cum... a creat niste licurici minusculi, care sa priveasca la grandioasa lui creatie si sa isi puna intrebari existentiale...plictisit intr-un final s-a hotarat sa pastreze cativa licurici care i se pareau...mai de treaba... restul i-a mistuit cu bricheta din dotare... acest adevar a fost gasit la Marea Decedata, in cutia Pandorei iar acum va rezolva toate tainele, cele stiute si nestiute. Manuscrisul de o valoare irefutabila va fi in curand disponibil pe caseta si dvd a si blue-ray. Astept clipul pe Youtube sa-l postam!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:31
De la: 9am045616, la data 2010-03-17 09:24:54De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 06:36:13Inainte de toate, a fost Alba ca Zapada si cei 8 pitici...unul dintre ei, care probabil nu o prea placea pe frumoasa,s-a hotarat sa traiasca singur, a pus-o de un Univers al lui imaginar, unde seta atent ce se misca si cum... a creat niste licurici minusculi, care sa priveasca la grandioasa lui creatie si sa isi puna intrebari existentiale...plictisit intr-un final s-a hotarat sa pastreze cativa licurici care i se pareau...mai de treaba... restul i-a mistuit cu bricheta din dotare... acest adevar a fost gasit la Marea Decedata, in cutia Pandorei iar acum va rezolva toate tainele, cele stiute si nestiute. Manuscrisul de o valoare irefutabila va fi in curand disponibil pe caseta si dvd a si blue-ray. eu ma ocup de distributie si publicitate
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:36
De la: GigiOctan, la data 2010-03-17 09:29:53De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 06:36:13Inainte de toate, a fost Alba ca Zapada si cei 8 pitici...unul dintre ei, care probabil nu o prea placea pe frumoasa,s-a hotarat sa traiasca singur, a pus-o de un Univers al lui imaginar, unde seta atent ce se misca si cum... a creat niste licurici minusculi, care sa priveasca la grandioasa lui creatie si sa isi puna intrebari existentiale...plictisit intr-un final s-a hotarat sa pastreze cativa licurici care i se pareau...mai de treaba... restul i-a mistuit cu bricheta din dotare... acest adevar a fost gasit la Marea Decedata, in cutia Pandorei iar acum va rezolva toate tainele, cele stiute si nestiute. Manuscrisul de o valoare irefutabila va fi in curand disponibil pe caseta si dvd a si blue-ray. este exclusiv doar vanzarii pe suport-urile enuntate, pentru cei cu dare de mana, pun de o rata si fac si o transpunere pe pelicula. Daca il postez pe youtube cum o sa mai fac bani de la viitorii enoriasi?
Omerta Vision
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:37
Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:53
De la: 9am126636, la data 2010-03-17 09:37:51 Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns? Constiinta aia universala daca exista nu are nimic de a face cu isus si daca isus nu e creatia unei constiinte universale atunci crestinismul nu exista ! Cand ramai somer nu te rogi il injuri pe boc si pe basecu si pe cei 5 milioane care l-au ales ! Daca esti bolnav te duci la medic si incepi sa duci o viata rationala sau ii injuri pe crestinii din cauza carora civilizatia a stagnat cel putin 1000 de ani-timp in care s-ar fi dezvoltat enorm medicina ! Razboaiele si religiile contribuie mult la neajunsurile de care ne plangem in prezent si lacomia unor crestini precum becali !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 09:56
De la: karpov, la data 2010-03-17 09:53:13De la: 9am126636, la data 2010-03-17 09:37:51 Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns? ai gresit tara in care te-ai nascut puteai sa alegi alta
|
|
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:01
De la: 9am126636, la data 2010-03-17 09:37:51 Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns? Religia la fel ca si politica este o arma de manipulare a maselor. Eu cred intr-o forma Divina, insa nu una dogmatica. Balivernele si basmele au avut succes cand Biserica te ardea pe rug, daca nu erai de acord cu reteta impusa. Sunt deschis la dialog...
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:07
De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 10:01:55De la: 9am126636, la data 2010-03-17 09:37:51 Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns? de cate ori s-a nascut isus si de cate ori a murit???................atatea biserici atatea variante .........
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:16
S-a nascut si a murit o singura data dar faptul ca diferite biserici nu sarbatoresc comemorarea invierii Mantuitorului in aceeasi data vine tocmai dn i aceea ca nu s-au putut pune deacord in legatura cu calendarul asa cum nu s-au putut pune deacord cu o multime de interpretari a Bibliei si de aici s-au ,,inmultit '' religiile crestine desi toate cred si se inchina aceluiasi Dumnezeu
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:28
De la: 9am126636, la data 2010-03-17 09:37:51 Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns? well, well..."conºtiinþa materiei"..again! Foarte bine cã ai probleme existenþiale, dar nu înþeleg ce ai cu noi restul ºi de ce ne acuzi de "lipsa logicii" fãrã ca sã fi citit mãcar tot subiectul topicului ºi cine ce a avut ceva de spus! Câte din cele 104 pagini scrise ale topicului le-ai citit??? Dupã cum te exprimi.... cel mult trei!!! ªi ai tupeul sã ne acuzi pe noi de ignoranþã sau superficialitate Hai cã eºti tare...la faza asta! În ce priveºte ultima întrebare....o sã-þi rãspund dar mai întâi vreau ºi eu sã ºtiu de ce trebuie ca cineva sã aibã "gânduri ascunse"??? Eu când am probleme sau "necazuri", mã gândesc la soluþii...care implicã persoane ºi obiecte reale nu imaginare!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:36
De la: Dorulet, la data 2010-03-17 10:28:45De la: 9am126636, la data 2010-03-17 09:37:51 Nu mi-am propus sa va lamuresc despre esenta creatiei sau existenta Creatorului si nici sa va impun punctul meu de vedere. Unii navigheaza prin domenii, dar nu se lipeste nimic de ei, altii au o gindire "logica", zic ei desi nici macar nu au studiat aceasta materie. Oameni de stiinta din intreaga lume au ajuns la concluzia ca exista o Constiinta Universala care influenteaza lumea materiala. De altfel Mintuitorul nu a impus nimanui sa-i urmeze invataturile si pildele sale sunt patrunse de o logica indestructibila (de studiu pentru logicienii de pe aici). Cine are "ochi" de vazut sa vada si cine are "urechi" de auzit sa auda. Inca nu am reusit sa-L descopar pe Dumnezeu, cautarea Lui imi da sens vietii. As vrea totusi sa stiu daca atunci cind ati fost loviti de nercazuri si rele, unde v-ati indreptat gindul ascuns? Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:54
Dar de ce te superi? Forumul asta are numeroase devieri de la subiectul initial. Si explica-mi ce te determina sa crezi ca as avea probleme existentiale? Si ai impresia ca noi astia care poatam pe forumuri avem vre-o apasare sa ne gindim la ce-o sa punem pe masa ziua urmatoare? O adunare de nebuni si o pierdere de timp. Traiasca net-ul
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:56
De la: 9am045616, la data 2010-03-16 14:29:30De la: Dorulet, la data 2010-03-16 13:25:54De la: 9am126636, la data 2010-03-16 13:04:42 Graita-i ca un inversunat ateu. Nici macar nu ai avut curiozitatea sa cauti pe net despre opiniile savantilor privitor la existenta Creatorului a Constiintei Universale, despre toriile fizicii cuantice care abordeaza altfel lumea inconjuratoare. Sunt constient de faptul ca nivelul meu cunostinte si de intelegere la momentul actual este limitat, pe linga prostia unora care este nelimitata. si nu-i bine ca a sarit gardul ? adica a iesit din tarc,depasindu-si limitarile date de o educatie ateista ? cei care -si construiesc garduri sunt ateii ,vezi doamne sa nu se "molipseasca" de la ailalti,nebunii ! si-l citez iar pe Eminescu : "traind in cercul vostru strimt,norocul va petrece "....daca va intrebati : adica cum "norocul ne petrece"? atunci am sa va spun ca devreme ce nu vedeti miracolul vietii ,tot ceea ce vi se-ntimpla considerati a fi doar un "noroc" si nimic altceva....o intimplare sau o coincidenta si asta va petrece cu sensul de a va conduce intreaga viata : pura intimplare intimplatoare petrecuta din intimplare !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:02
De la: Dorulet, la data 2010-03-16 18:44:16De la: 9am126636, la data 2010-03-16 18:29:59 Dar mama fara TATA nu se poate. Mama m-a nascut, Dumnezeu m-a creat si la ce ti-a folosit ?
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:07
De la: gabigabi, la data 2010-03-17 10:56:53De la: 9am045616, la data 2010-03-16 14:29:30De la: Dorulet, la data 2010-03-16 13:25:54De la: 9am126636, la data 2010-03-16 13:04:42 Graita-i ca un inversunat ateu. Nici macar nu ai avut curiozitatea sa cauti pe net despre opiniile savantilor privitor la existenta Creatorului a Constiintei Universale, despre toriile fizicii cuantice care abordeaza altfel lumea inconjuratoare. Sunt constient de faptul ca nivelul meu cunostinte si de intelegere la momentul actual este limitat, pe linga prostia unora care este nelimitata. asta face parte din romanul Intamplari Intamplatoare
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:08
De la: karpov, la data 2010-03-16 18:52:50De la: 9am126636, la data 2010-03-16 16:09:37 Dar nu ma adresam tie si citeste ce este scris, nu ce vrei tu sa spui. Iar despre chestia cu teoriile lui Einstein, habar nu ai sa le interpretezi. Sau pretinzi ca ai trecut pe la Magurele. Dupa numarul de postari se pare ca esti un sclav al net-ului. Pentru studiu iti trebuie timp. timpitelul lu' mama : "punguta cu doi bani " este Scrotul si cei 2 testicole....vezi ca I. Creanga era mare pisicher si vorbea-n dodii ! asa ca, ia verifica-te : ai la tine punguta cu doi bani ? nu e lipsa cumva,c-ar fi o explicatie de ce gindesti asa cum gindesti !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:10
De la: gabigabi, la data 2010-03-17 10:56:53De la: 9am045616, la data 2010-03-16 14:29:30De la: Dorulet, la data 2010-03-16 13:25:54De la: 9am126636, la data 2010-03-16 13:04:42 Graita-i ca un inversunat ateu. Nici macar nu ai avut curiozitatea sa cauti pe net despre opiniile savantilor privitor la existenta Creatorului a Constiintei Universale, despre toriile fizicii cuantice care abordeaza altfel lumea inconjuratoare. Sunt constient de faptul ca nivelul meu cunostinte si de intelegere la momentul actual este limitat, pe linga prostia unora care este nelimitata. Gabi, rãstãlmãceºti aiurea! Lasã-l pe Eminescu, nu de alta dar în acest context, nu-i un bun exemplu!!! Sã ºtii cã ºi eu pot da multiple exemple din opera lui din care un necunoscãtor sã-l perceapã ca ºi pe un ateu înrãit! Expresiile din Llmba românã adesea "suportã" dublu înþeles, pe care tu încerci sã le foloseºti .... nu prea te ajutã la nimic, atât timp cât nu gãseºti idioþi care sã le ºi dea crezare! În acest context expresia " a sãrit gardul" era folositã nu cu sensul pe care încerci tu sã-l înaintezi...ci cu sensul de "eºti dus cu pluta" sau "ai luat-o razna" sau mai pe româneºte "te-ai þicnit". Sper cã acum ai priceput ºi tu! În rest nu comentez doar îþi atrag atenþia asupra unui fapt. A nu crede în ceva, nu te face "limitat în gândire" ci dimpotrivã...circumspect! Nici nu înseamnã cã eºti mai puþin informat, nici cã nu ai deschidere spre nou..ba din contrã!
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:11
erata : cele doua testicole.....ei, vezi daca am devoalat o taina ? am gresit ceva,ca sa nu fie luata prea mult in considerare !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:15
De la: gabigabi, la data 2010-03-17 11:02:02De la: Dorulet, la data 2010-03-16 18:44:16De la: 9am126636, la data 2010-03-16 18:29:59 Dar mama fara TATA nu se poate. Mama m-a nascut, Dumnezeu m-a creat Fie cã-þi vine a crede, ori ba...a fi informat înseamnã a fi mai puternic! ªi ca sã fiu puþin rãutãcioasã...îþi rãspund la întrebare aºa: " mi-a folosit, ca sã pot duce de nas creºtini"...eºti mulþumitã?!
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:16
De la: 9am045616, la data 2010-03-17 11:07:11De la: gabigabi, la data 2010-03-17 10:56:53De la: 9am045616, la data 2010-03-16 14:29:30De la: Dorulet, la data 2010-03-16 13:25:54De la: 9am126636, la data 2010-03-16 13:04:42 Graita-i ca un inversunat ateu. Nici macar nu ai avut curiozitatea sa cauti pe net despre opiniile savantilor privitor la existenta Creatorului a Constiintei Universale, despre toriile fizicii cuantice care abordeaza altfel lumea inconjuratoare. Sunt constient de faptul ca nivelul meu cunostinte si de intelegere la momentul actual este limitat, pe linga prostia unora care este nelimitata. si nu crezi ca un matematician ca Lewis stia despre ce vorbeste : intimplare intimplatoare ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:27
De la: Dorulet, la data 2010-03-17 11:10:38De la: gabigabi, la data 2010-03-17 10:56:53De la: 9am045616, la data 2010-03-16 14:29:30De la: Dorulet, la data 2010-03-16 13:25:54De la: 9am126636, la data 2010-03-16 13:04:42 Graita-i ca un inversunat ateu. Nici macar nu ai avut curiozitatea sa cauti pe net despre opiniile savantilor privitor la existenta Creatorului a Constiintei Universale, despre toriile fizicii cuantice care abordeaza altfel lumea inconjuratoare. Sunt constient de faptul ca nivelul meu cunostinte si de intelegere la momentul actual este limitat, pe linga prostia unora care este nelimitata. a ras-talmaci,inseamna a citi si altfel ! a intoarce moneda si pe partea cealalta ca sa vezi ce-i acolo si,daca esti chiar foarte curios sa afli despre ce-i vorba, o intorci si pe cant ! lucrurile nu sunt numai in 2 dimensiuni ,dorulet draga si a citi plat ,asa cum ai facut tu,te limiteaza atit de mult incit nu-ti da dreptul sa faci aprecieri cit de idioti sau sariti peste gard sau dusi cu pluta sunt ALTII ....intotdeauna Altii , noi insine niciodata,bineinteles !.....nu-ti dai seama ca numai ideea de gard inseamna o limitare,o inchidere ? si ia spune-mi ce sens dai celor citate de mine din poezia lui Eminescu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:33
De la: Dorulet, la data 2010-03-17 11:15:52De la: gabigabi, la data 2010-03-17 11:02:02De la: Dorulet, la data 2010-03-16 18:44:16De la: 9am126636, la data 2010-03-16 18:29:59 Dar mama fara TATA nu se poate. Mama m-a nascut, Dumnezeu m-a creat daca tu crezi ca exista vreunul de aici,de pe forum,care sa nu fie informat de una-de alta....ca de stiut pe toate nu le poti sti nici chiar tu care esti atit de-atit de ...te-nseli amarnic si risti sa fi pusa intr-o situatie jenanta , dindu-te atit de mare !....un pic de modestie nu strica la casa omului !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 11:41
Gabi, mai bine te-ai apuca tu sã scrii scenarii de ficþiune...dacã tot stai aºa bine cu "imaginaþia" ºi tot crezi tu cã "noi ãºtia mai limitaþi" nu suntem în stare sã percepem realitatea ta!
"doar tu însuþi ai dreptate ºi niciodatã noi ãºtilalþi" Noi nu suntem în stare sã vedem peste gard...asta susþii tu. Ok, eu sunt de acord în ce mã priveºte....ºi ºtii de ce? Pentru cã am învãþat sã folosesc poarta dacã vreau sã ies....Ar trebui sã fiu de-a dreptul nebunã sã sar gardul! ...Scuzã-mã cã insist...lasã-l în pace pe Eminescu...este topic special pentru opera lui...genialã de altfel!
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:35
Pace voua. Dumnezeu ii iubeste pe toti fie ei atei sau credinciosi. Pentru cine doreste poate accesa roaim.net.ms succes.
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:38
Si daca te-a incuiat careva pe dinafara?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:50
De la: gabigabi, la data 2010-03-17 11:16:04De la: 9am045616, la data 2010-03-17 11:07:11De la: gabigabi, la data 2010-03-17 10:56:53De la: 9am045616, la data 2010-03-16 14:29:30De la: Dorulet, la data 2010-03-16 13:25:54De la: 9am126636, la data 2010-03-16 13:04:42 Graita-i ca un inversunat ateu. Nici macar nu ai avut curiozitatea sa cauti pe net despre opiniile savantilor privitor la existenta Creatorului a Constiintei Universale, despre toriile fizicii cuantice care abordeaza altfel lumea inconjuratoare. Sunt constient de faptul ca nivelul meu cunostinte si de intelegere la momentul actual este limitat, pe linga prostia unora care este nelimitata. ...Gãbelooo, nu crezi c-ar trebui sã mai laºi acea cioarã vopsitã, pe care o tot huºui pe toate topicele ciufulidu-i penajul din când-în-când?... Ce te-a determinat sã-i ºuntezi numele acelui vestit matematician, cumva faptul cã te-a impresionat cu-ale lui teorii gen;Alice în tara minunilor, sau cea în a oglinzilor?...
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:54
....Karpov , atenþie !... Gãbela s-a dedat la aþi verifica socoteala !...acum sã te vãd pe unde scoþi cãmaºa!
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:09
De la: mytcor, la data 2010-03-17 12:54:00....Karpov , atenþie !... Gãbela s-a dedat la aþi verifica socoteala !...acum sã te vãd pe unde scoþi cãmaºa! n-o scoate,karpoave ca m-am edificat !
|
|
|

sa nu spui ca tu esti piticul
............de unde stii de manuscris
....
si-l citez iar pe Eminescu : "traind in cercul vostru strimt,norocul va petrece "....daca va intrebati : adica cum "norocul ne petrece"? atunci am sa va spun ca devreme ce nu vedeti miracolul vietii ,tot ceea ce vi se-ntimpla considerati a fi doar un "noroc" si nimic altceva....o intimplare sau o coincidenta si asta va petrece cu sensul de a va conduce intreaga viata : pura intimplare intimplatoare petrecuta din intimplare !