Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:06
De la: obliografic, la data 2009-07-07 23:18:54De la: vasix, la data 2009-07-06 20:35:36Nu stiu cind...sa ies din spital. Sa ies si din spital!!! pe propriile picioare.Cit mai repede..ca altfel..nu-si mai poate imbraca rochia,se schimba dimensiunile.VOI FI TATIC!!!!! Va fi baietel,asa simt ,si-l va chema Michael. |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:09
De la: vasix, la data 2009-07-08 13:06:58De la: obliografic, la data 2009-07-07 23:18:54De la: vasix, la data 2009-07-06 20:35:36Nu stiu cind...sa ies din spital. Sa ies si din spital!!! pe propriile picioare.Cit mai repede..ca altfel..nu-si mai poate imbraca rochia,se schimba dimensiunile.VOI FI TATIC!!!!! Sa dea domnul dar sa nu patesti ca fratele meu - cand a ramas sotia lui a facut tot felul de filmulete si mai nu stiu eu ce pana aproape sa nasca si toti doctorii ia zis ca o sa fie fata iar cand a nascut sotia lui ia adus pe lume un baiatel de mama ????????????????????? Esential este sa fie sanatos, eu vreau tura asta o fetita ( nu eu adica, ci sotia ) Asteptam cu nerabdare Numai bine
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:24
Vasix, Dorin Ilie si Oblio. Vedeti mai forumisti, e o minciuna ca scade natalitatea! De fapt se nasc romani, dar mai multi pe afara decat in tara, dar e bine si asa.Felicitari!
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:37
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-09 00:24:08 Multumesc, dar sa stii ca la mine si pisica este insarcinata ( sa nu crezi ca eu sunt culpa la pisica )????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 10:47
Publicat de David Calmy
Omenia-i lucru mare si serveste drept antet Unei mari organizatii de milosi si cuconet In aceasta atmosfera de filantropie mare Hotari secretariatul sa convoace-o adunare Unde vor vorbi de fapte pline de marinimie Si-unde sufletul cel mare manifesta darnicie! Unde vor fi colectate diferitele donatii Insotite de-exclamatii, complimente si ovatii! Darnicie? Pentru cine? – Pentru orbi, neputinciosi Pentru cei saraci cu duhul paralitici, cancerosi Surdo-muti, mongoloizii, fel de fel de retardati Astia sunt aceasi oameni ce se cer ajutorati Pentru cei uitati de soarta, pedepsiti de la natura Sa traiasca-n intuneric, care n-au ce pune-n gura Sau sa-si cumpere-aparate ce le usureaza viata Sa le spuna daca noaptea, este zi, sau dimineata! Incercati numai o ora sa umblati fara picioare Sau sa apelati la altul sa v-aprinda o tigare Incercati la bacanie unde poate ati mai fost Cum te simti sa nu vezi marfa si nici pretul ei de cost? Cam acestea sunt in mare destinatia de donatii Si la-aceasta adunare s-au inghesuit fartatii Sa doneze cam cat poate, sa doneze cu temei, Cei cu inima, de aur, cei cu suflet si cu… lei V-asteptati ca donatoare sunt femei, de buna seama Ca au inima mai slaba, ca au inima de mama? Dar, mirati-va o, lume! Donatorii mult stimati N-a cuprins nici o femeie, au fost exclusiv, barbati !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 10:52
uite pe cine trebuie sa punem la munca in locul tractoarelor si robotilor: Cotidianul dezvaluie dedesubturile unei noi afaceri televizate: "Tombola castigatorilor va scoate din criza", ai carei actori principali sunt fiii celui care a comis cea mai mare frauda din istoria BCR, Petre Paul Tirdea.
De data aceasta, Bogdan Ionut Tirdea si Andrei Alexandru Tirdea, actionari la Firma Oxigen Company, organizeaza, folosindu-se de infrastructura Loteriei Romane si a TVR, un concurs care le promite naivilor sa ii scoata din criza. De cateva zile, TVR 2 a inceput sa difuzeze spotul publicitar al tombolei din care aflam cele trei categorii de premii puse in joc: categoria I - „Iti achit intretinerea pe un an”, categoria II - „Iti platesc un salariu pe un an” si categoria 3 - „Iti achit creditul de la banca”. Intretinerea pe un an ar insemna 3.600 de lei, adica 300 de lei pe luna, salariul pe un an ar fi 6.000 de lei, adica 500 de lei pe luna, iar creditul la banca s-ar ridica la 10.000 de euro. Cotidianul a aflat ca, pentru aceasta afacere, TVR 2 transmite gratis, in direct, doua ore ale emisiunii, in timp ce Loteria romana pune la dispozitie firmei Oxigen toata infrastructura sa, 914 agentii si propriii angajati, pentru a vinde bilete la acest concurs. Pentru acest serviciu, Loteria primeste un comision de 8,4% din incasari, cu o treime mai mic fata de cel pe care Loteria insasi il plateste comisionarilor care ii vand produsele loteristice. De asemenea, mari semene de intrebare ridica si faptul ca, in regulamentul depus la Ministerul Finantelor in vederea autorizarii, dar si la Loterie, cuantumul premiilor este semnificativ mai mic. Intretinerea este de doar 10 lei pe luna, salariul e de 25 de lei pe luna, iar creditul la banca de doar 200 de euro. In acelasi regulament se promite ca premiile vor creste in functie de incasari. De precizat ca doar 40 la suta din incasari intra in fondul de castiguri, restul ramanand la firma organizatoare. Programul va fi difuzat in fiecare duminica seara , incepand din data de 19 iulie 2009 si va fi prezentat de catre vedeta Playboy Andreea Mantea si cantaretul Aurelian Temisan. Tirdea senior a organizat si el in urma cu patru ani un concurs televizat care a dat faliment dupa cateva luni, aminteste publicatia centrala. In prezent, Paul Petre Tirdea este anchetat de DNA si judecat pentru criminalitate economica, spalare de bani, fals si uz de fals, inselaciune bancara si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Numele lui Tirdea senior este legat de devalizarea BCR Novaci si de obtinerea ilegala de credite de la Romanian International Bank si Banca Romaneasca in valoare de aproape 6.000 de miliarde de lei vechi.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:14
9am.ro ºi lumeaemica.ro, spam cãcãlau
Ce e nou, nu? 9am fura de cand l-au infiintat. Intai de la ziare, mai nou de pe tot netul. 9am.ro e un site de stiri. Stiri premium, desigur. Infiintat in 2005 de InternetCorp, a beneficiat de aceeasi reteta ca si restul spamsiteurilor IC: abonarea automatã la newsletter a tuturor fraierilor inscrisi pe ejobs.ro. Continut? Ah, continut luam de la ziare, ca ei au! In ultimul an au incercat sa isi mai spele imaginea si spera ca pe alocuri au reusit. Cred. InternetCorp au lansat acum ceva vreme o retea sociala cu numele LumeaEMica.ro. Neimportant. Numai ca e o chestie misto cu reteaua asta sociala. Stiti ca lumea acuza Neogen ca au scrapuit hi5 si colegi.ro, nu? Ei bine, spammerii de la InternetCorp au scrapuit propriul site. Ma rog, nu l-au scrapuit, ci doar au copiat informatiile de pe lumeaemica.ro pe 9am.ro. Simplu, nu? Hai sa o luam catinel. Un utilizator al carui profil a fost importat de pe lumeaemica.ro pe 9am.ro Un utilizator al carui profil a fost importat de pe kudika.ro pe 9am.ro Si mai interesant: Utilizatorul a fost in vizita acum 34 de zile. Refresh si gata, a fost in vizita azi. Utilizatorul a fost in vizita acum 34 de zile. Refresh si gata, a fost in vizita azi. La fel de interesant: forumul lumeaemica.ro. Ia sa vedem o pagina cu subiecte de discutii. Observati ceva? Da, un forum creat cu mesaje din toate siteurile InternetCorp. 9am.ro are 100.000 de unici pe zi. Din spam. Si mii de pagini inexistente. Ce e de facut? Mergeti aici si raportati-i, punand la additional details “noresults”. Tags: dot ro, internetcorp, spam Luni, 2 Februarie 2009, 18:30 | feed4comments Pe aceeaºi temã * Seceleanu de la SpamCorp e…de nu se poate! * Presimt niste spam de la Lumeaemica.ro * Spamsiteul Kudika are doar 8.000 membri activi 22 comentarii 1. 1. gravatar Vlad a scris pe 2 Februarie 2009, 6:54 pm Reply to this comment 1. Cred ca te referi la “no results” 2. am raportat deja cautarea: www.google.at/search?hl=de&q=utilizatori+publici&btnG=Suche&meta= cu spam siturile: www.kudika.ro/comunitate/catalog/litera-B www.9am.ro/comunitate/catalog/litera-K www.sotto.ro/comunitate/catalog/litera-U (sotto ?! LOL) si nu in ultimul rand www.garbo.ro/comunitate/catalog/litera-M 2. 2. gravatar Raluca a scris pe 2 Februarie 2009, 7:00 pm Reply to this comment George draga, nu iti sunt dragi nici InternetCorp, nici Rol nici Hotnews….da tu cu cine tii? Tu cu cine votezi? Si sa nu-mi spui “cu dreptatea si adevarul” :) 3. 3. gravatar zoso a scris pe 2 Februarie 2009, 7:02 pm Reply to this comment ioana draga, eu citesc evz, standard, mediafax, gandul, hotnews. chiar si daca ii critic, imi place sa cred ca nu fac magarii de asemenea factura. 4. 4. gravatar Erised a scris pe 2 Februarie 2009, 7:04 pm Reply to this comment @Raluca: George? :p Ce ai zice daca am tine toti “cu nospam”? 5. 5. gravatar Sandossu a scris pe 2 Februarie 2009, 7:45 pm Reply to this comment I-am raportat si eu, dar nu prea se iau masuri. 6. 6. gravatar Tim a scris pe 2 Februarie 2009, 7:47 pm Reply to this comment Cred ca si asta este un bug software care o sa se rezolve acum ca le-ai atras atentia. Kudika intre timp a ajuns la 1.5 mil de pagini indexate din care 1.1 mil sunt cu profile. 7. 7. gravatar zoso a scris pe 2 Februarie 2009, 7:52 pm Reply to this comment @Tim: pai nu? 8. 8. gravatar mihai a scris pe 2 Februarie 2009, 8:11 pm Reply to this comment @zoso: 1. lumeaemica nu este un proiect InternetCorp; intr-adevar a fost dezvoltat de catre aceiasi actionari, dar separat de InternetCorp si echipa InternetCorp; 2. NU am importat niciodata automat profilele utilizatorilor / orice alt tip de informatie despre acestia, nici “intre” siteurile InternetCorp, nici “intre” acestea si lumeaemica; cred ca se poate poate vedea mai mult decat clar asta chiar in exemplele date de tine (primul, respectiv al doilea) ca, desi este vorba despre aceeasi persoana, descrierile si alte elemente ale profilelor (gen echipa favorita) sunt diferite. Cum se explica asta ? Am modificat noi descrierile ca sa nu bata la ochi ? :) Am modificat screenshot-urile de pe zoso.ro ? :) 3. intr-adevar era un bug la sistemul de caching legat de ultima vizita – s-a rezolvat – multumim pentru atentionare ;) 4. paginile respective nu sunt inexistente si nu sunt pagini de cautare care nu genereaza rezultate, ci reprezinta catalogul utilizatorilor site-ului si ajuta la navigatie, asa cum au si facebook si linkedin – pentru a face si mai clar lucrul asta am mai introdus o precizare concreta. 9. 9. gravatar zoso a scris pe 3 Februarie 2009, 5:11 am Reply to this comment 1. deci e un proiect prin care sefii spamcorp il fac separat, pentru a nu fi asociati cu mizeriile si spamul pe care il practica pe alte siteuri. 2. nici nu faceti spam. stiu. 3. al dracului bug, softurile voastre sunt pline de buguri care fac spam! 4. din contra. o pagina goala indexata in google inseamna spam. mai citeste pe tema asta. stiu ca e greu, o sa iti scada numarul de pagini indexate, dar nu poti spune ca esti publisher si faci business cu spam. 10. 10. gravatar Raluca a scris pe 3 Februarie 2009, 10:14 am Reply to this comment george draga, eu am spus cum ma cheama…si nu am zis ioana 11. 11. gravatar zoso a scris pe 3 Februarie 2009, 10:20 am Reply to this comment @Raluca: hai ma ioana, nu fi rea :) 12. 12. gravatar chriscross a scris pe 3 Februarie 2009, 10:28 am Reply to this comment @Raluca: ai vreun fetis cu numele de george? :lol: 13. 13. gravatar Raluca a scris pe 3 Februarie 2009, 10:33 am Reply to this comment @zoso: dar sunt @chriscross: nu stiu daca s-a ajuns acolo 14. 14. gravatar zoso a scris pe 3 Februarie 2009, 10:36 am Reply to this comment lasa ca am vazut eu cum te incruntai. 15. 15. gravatar Raluca a scris pe 3 Februarie 2009, 10:38 am Reply to this comment eram si eu pt prima oara in cusca cu lei 16. 16. gravatar Dragoº Mãnac » Blog Archive » Publicitatea online in .ro pe intelesul tuturor a scris pe 7 Februarie 2009, 10:13 pm Reply to this comment [...] a fost mereu zdrobitoare. Plus, nu face spam si e transparent la statistica. Poate ca o sa fie 9am cu ajutorul comunitatii si al manelelor. Poate ca o sa fie mereu un tabloid sau un ziar de sport. Sau poate ca vor fi cei care au [...] 17. 17. gravatar Mihai Seceleanu » Blog Archive » Telenovela continua: 2009 se anunta cu adevarat interesant. a scris pe 9 Februarie 2009, 2:42 pm Reply to this comment [...] line: e foarte usor sa acuzi de spam fara sa vii cu dovezi. Si nu cu genul asta de pseudo-dovezi care, o data demontate si argumentate, primesc raspunsuri la misto. Opinii si [...] 18. 18. gravatar zoso a scris pe 9 Februarie 2009, 3:05 pm Reply to this comment @Mihai: rapunsurile patetice sunt ale tale. atunci cand vei putea spune si altceva in afara de “era un bug in software” poate vom putea discuta. 19. 19. gravatar Batalia SEO pe site-urile de (hard)news din Romania | eCostin.com a scris pe 10 Februarie 2009, 1:04 pm Reply to this comment [...] lor inteligenta dpdv bh SEO + ceea ce a scris si Zoso v-a putut aduce cresterea aia destul de lejer, pentru ca sunt mii de taguri [...] 20. 20. gravatar Seceleanu de la SpamCorp e…de nu se poate! » zoso's blog a scris pe 10 Februarie 2009, 3:17 pm Reply to this comment [...] aici. Cat de nesimtit sa fii sa comentezi, cand tu faci spam mizerabil zi de [...] 21. 21. gravatar Spamsiteul Kudika are doar 8.000 membri activi » zoso's blog a scris pe 15 Februarie 2009, 9:23 am Reply to this comment [...] Cum naiba sã ai 121.000 membri înscriºi pe site ºi doar 8.000 sã scrie ceva pe forum sau sã îºi completeze profilul? Pot sã fac o speculaþie? Portat profilele femeilor înscrise pe ejobs sau de pe alte siteuri. Cum au portat profilele pe 9am.ro ºi lumeaemica.ro. [...] 22. 22. gravatar Victoria lui Zoso&Co :) | theRobi a scris pe 17 Martie 2009, 6:32 pm Reply to this comment [...] asta la care ma uit eu imi spune ca ori s’a dereglat ceva la teava cu spam, ori Zoso&Co (blogerii ce se iau la trinta cu spam‘ul) au atita influenta la Google ca dau clasamentele [...] Comentezi?
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:19
Primaria Cluj-Napoca a venit cu o solutie menita sa imbunatateasca "fata cartierelor", printr-un program de voluntariat care angajeaza "spioni de cartier".
Programul initiat de Sorin Apostu, succesorul lui Emil Boc la primaria Cluj, a inregistrat deja "12 spioni" care vor urmari tot ce misca in cartiere. Acestia isi asuma responsabilitatea de a-i raporta si reclama pe cei prinsi, potrivit unui regulament aprobat in aprilie de primaria Capitalei ardelene. Ce raporteaza spionii de cartier Cei care se angajeaza in "spionarea" neregulilor vor raporta: parcarile ilegale, murdarirea carosabilului, situatia gastilor de cartier sau nerespectarea unor norme impuse de lege. Pe baza reclamatiilor facute de voluntari, serviciile Primariei se vor deplasa in zonele indicate si vor da sanctiuni. Potrivit Primariei Cluj-Napoca, printre "paraciosii de carter" se afla si un pensionar de 74 de ani. Media de varsta a voluntarilor inscrisi in program este de 55 de ani si majoritatea acestora sunt pensionari din cartierele clujene. Acestia vor fi instruiti de catre directorii din Primarie sa raporteze neregulile privind o lunga serie de activitati, de la afisajul neautorizat la lipsa capacelor de canal, "verificarea pe teren a gropilor aparute in sistemul rutier", "murdarirea carosabilului de catre autovehicule care ies cu rotile necuratate de pe santiere", dupa cum arata regulamentul votat in aprilie de catre consiliul local Cluj-Napoca. "Este un ghid pe care li-l vom inmana, acum se lucreaza la el, este legat de ce asteptam noi de la ei, in sensul ca sa raporteze probleme de curatenie, de gropi, de spatii verzi, de iluminat, absolut necesare pentru buna desfasurare a activitatii", a declarat, pentru Cotidianul, primarul Sorin Apostu. Potrivit acestuia, criteriul de selectionare a viitorilor colaboratori voluntari din program va fi "spiritul civic". "Vom cere si vom vedea daca dansii sunt de acord, persoanele trebuie sa fie implicate si sa aiba un spirit civic, este un interviu pe care il vom face la comun sa verificam aceste calitati", a mai spus Apostu.
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:26
Printul Charles: Mai avem 96 de luni pentru salvarea planetei
Mostenitorul tronului Regatului Unit a avertizat ca generatiile viitoare vor trai un dezastru ecologic daca guvernele nu pornesc urgent o lupta serioasa impotriva schimbarii climatice, dand si un termen pentru salvarea planetei. Acest avertisment a fost facut in contextul in care liderii G8 discuta la summit probleme legate de clima. “Daca dezamagim Terra, dezamagim intreaga umanitate”, a atras atentia Printul la prima sa participare la Conferinta anuala Richard Dimbleby. Facand o paralela cu actuala criza economica globala, el a spus ca natura este “o adevarata banca de resurse” si ca planeta noastra este aproape de un dezastru ecologic. Printul Charles a cerut guvernelor sa regandesaca perceptia societatii asupra lumii. El s-a referit la ultimul sau discurs din martie, cand a afirmat ca mai avem 100 de luni sa actionam pentru a salva planeta de raul ireversibil provocat de incalzirea globala si a subliniat ca acum au ramas doar 96 de luni, relateaza cotidianul britanic The Telegraph. Acesta a mai punctat faptul ca resursele se reduc din ce in ce mai mult si ca vom lasa generatiilor urmatoare un pamant sarac. “Trebuie sa recunostem ca nu suntem separati de natura, ci parte din ea”, a comentat mostenitorul tronului britanic, care a facut apel la guverne sa coopereze cu societatea civila, lacasurile de cult, organizatii si grupuri in lupta impotriva schimbarii climatice. El a dat ca solutie reintoarcerea la virtutile traditionale care ar asigura dezvoltarea unui urbanism sustenabil. Printul a tinut primul sau discurs la Palatul Sf. James, cu ocazia Conferintei anuale Richard Dimbleby a BBC. In paralel cu aceste avertismente, la summitul G8 se discuta problema evolutiei climei. Liderii G8 ii primesc in orasul italian L'Aquila pe liderii statelor emergente Brazilia, China, India, Mexic si Africa de Sud. Dupa ce a spus ca situatia economica ramane incerta si cu grave consecinte sociale, G8 va incerca sa convinga G5 de corectitudinea pozitiei sale pentru combaterea incalzirii globale, explica AFP, citata de NewsIn
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:55
De la: obliografic, la data 2009-07-09 00:37:18De la: mona_simona2002, la data 2009-07-09 00:24:08 auleoooo!!! Cred ca ati pus prea mult zahar pe fereastra si barza saraca s-a incurcat in stiinta si s-a gandit sa va aduca si un bebelus si niste pisoi.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 17:02
De la: super_green_frog, la data 2009-06-29 13:32:46Nu m-as fi uitat altfel la tine ca e un tip super. Isi poarta inima in maneci cand am divortat l-am sacrificat datorita altor prioritati si datorita mamei lui care mi-a pus capac dupa ce am nascut si nu mai aveam acelasi grad de rabdare si intelegere din cauza puiului care stii si tu ce program iti face in primele luni de viata. Dupa cinci ani de casatorie in care n-am avut probleme, am rupt pisica, mi-am luat puiul de 10 luni in brate si am plecat la mama. De atuinci am ramas in relatii foarte bune si facem o echipa in cresterea lui. bIneinteles ca frecusuri mai exista dar tot din influente externe, ai mei, ai lui mai nou "a lui". De vreo doi ani are pe cineva care nu prea pricepe cum sta treaba ca ne intelegem si comunicam atat de bine. Are impresia ca vreau sa i-l iau inapoi dupa 9 ani de la divort ??? Ma rog, e din Bacau si stii tu ca fetele sunt hotarate pe treaba, dar eu ce vina am? N-am cum s-o ajut ca doar noi existam mult inainte ca ea sa apara si nu prea pricepe treaba. El e la mijloc mereu. Inainte sa inceapa scoala copilul, m-am trezit ca-mi spune el: Nu mai cumpara nimic pentru Calin ca ii cumpara Carmen totul. Am plans cateva zile, apoi m-am hotarat sa-l sun si sa-i spun ca n-am murit, nu sunt handicapata, Calin are o mama si nu e cazul sa faca ea treaba asta. Apoi, in prima zi de scoala, pe langa emotiile noastre si ale copilului, a mai aparut si ea pe neanuntate. In clasa, el statea la usa, noi in banca langa copil, ea in stanga si eu in dreapta. Cand ii spuneam eu ceva la ureche, cand ea.Am facut eforturi sa ascund stanjeneala si ridicolul situatiei de a fi in trei langa copil. Pana la urma nu se stia care e mama copilului. Fiindca n-am comentat nici atunci , nici dupa, ca sa-l menajez pe el, m-am trezit si la prima sedinta cu ea. Isi nota in carnetel mai abitir decat mine. Imvatatoarea se uita la noi cam stramb ca nu stia care din noi e mama copilului si cui sa ne numeasca. Imi venea sa ma ridic in picioare si sa raspund privirilor ei nedumerite. Eu sunt mama lui Calin. Ea e prietena taticului, probabil viitoarea sotie ca la cat de bigudiu e are toate sansele. Broscuto, ex sotul tau e un fraier daca n-a vazut ca din prea mult bun simt lasi de la tine pana dai de pericolul de a fi "proasta de buna". Cred ca esti prea sensibila si delicata pentru secolul in care traim si sunt de acord cu cei care ti-au spus ca pui piciorul in parg si sa-ti aperi drepturile. Nu-i lasa sa-si bata joc de tine fa-i vant individei din viata copilului tau. Cat despre soacra... sti cum se spune: soacra e buna ca si berea - rece pe masa si cu spume la gura. Sa fi sanatoasa si fericita. Gaseste-ti un tip mai bun decat fostul sot ca-ti faci un bine si tie si copilului, iar el va realiza ce mult a pierdut. Vezi de viata ta. TE si
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 17:21
Pentru cei ce asteapta barza.....FELICITARI....SANATATE.....GOD BLESS YOU....!!!!!!!
Si multe pentru mamici....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 19:55
De la: symy1, la data 2009-07-09 17:21:57Pentru cei ce asteapta barza.....FELICITARI....SANATATE.....GOD BLESS YOU....!!!!!!! Multumim tuturor,la mine e drum lung,de-abia am aflat si eu
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 01:31
Felicitari viitorilor noi tatici laudarosi !
Cinste lor !Si eu astept un puiut de om sa se nasca in aproximativ 8 zile. Eu il voi boteza impreuna cu baiatul meu. I-am explicat ca vom boteza bebelusul din burtica Gretei si el m-a intrebat de ce trebuie sa facem noi asta. I-am explicat ca e o fapta buna in general, sa tii un copil in brate in biserica, apoi este bine ca facem un lucru impreuna care ii va ramane si dupa ce nu voi mai fi eu alaturi de el. I-am povestit ca imi plac parintii copilului, ca va fi o placere sa pastram relatii bune cu ei si i-am povestit despre responsabilitatile lui pe viitor. In acest caz el va trebui sa-i cumpere cadouri bebelusului si pe viitor va deveni un fel de protector. L-a amuzat si a acceptat sa-si asume rolul.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 13:06
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-10 01:31:30Felicitari viitorilor noi tatici laudarosi ! Cum accepta baietelul tau ideea ca tu intr-o zi nu vei mai fi? Ai mei de 2 zile s-au inchis in dulap si ies numai la papa ,baie,nani.De ce? Ei stiu ca oamenii mor dar de la moartea lui MICHAEL jackson,nu stiu ce corelare au facut ei ,poate faptul ca si eu am 50 de ani si mi-am facut un implant de par care ptr ei e tot un fel de operatie estetica si am luat si eu multe analgezice ptr durere!!! ei bine ,dupa cum spuneam,eu acuma sint tot in spital,copii mei de 2 zile s-au inchis in spital si pling intr-una si striga ca nu vor ca tata lor sa moara Am vorbit cu ei la telefon,le-am spus ca nu mor,vor avea un fratior,vom face o maaare petrecere ,ca Janice va fi mamica lor cu acte!! nici nu vor sa asculte!! Pling intr-una.Eu sint..incapabil sa fac ceva.Nu pot iesi din spital...nu mai devreme de 2 saptamini.Sa vina ei la mine?Sa ma vada pe patul de spital,cu perfuzii,monitorizat..cred ca le-as face si mai rau? Ptr prima data in viata nu stiu ce sa le vorbesc copiilor mei .Probabil ca ei stiu ca nu mor..acum dar nu accepta ideea ca voi muri cindva. |
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 13:55
Ai mei au facut greseala sa-mi ascunda in copilarie multe adevaruri. Asa s-a facut ca eu a trebuit sa le descopar pe pielea mea in totala necunostiinta de cauza si total nepregatita pentru viata. Pana de curand eram o fiinta mult prea sensibila, naiva, fricoasa si multe alte puncte slabe. Viata mi-a dta toate lectiile care imi lipseau. Nu spun ca n-au mai ramas reminiscente, ca sunt imbatabila dar ma simt puternica si in general am puterea sa trec peste orice
Eu nu i-am ascuns fiului meu partea urata a vietii. I-am prezentat-o mereu ca pe o poveste. El stie inca de mic ca exista moarte si asta nu-l inspaimanta. Iti dau un exemplu : a murit o pisica a unei vecine batrane imobilizata la pat. Era si pisica foarte batrana, a facut o pneumonie, am tratat-o dar s-a stins si eu a trebuit sa fiu cea care sa o iau din camera respectiva si sa fac ceva cu ea. Calin o stia pe Musculita si o iubea. Aveau cam 3 ani fiul meu si nepotelul meu. I-am chemat la mine si lea-m spus ca o poveste, cu tonul unui povestitor, calm, fara emotii negative, cu stapanire de sine ca Musculita a fost o pisica batrana, bolnava si nu a mai putut trai. Le-am spus: haideti sa ne luam ramas bun de la Musculita. Am mers in camera respectiva fara frica cu ei de mana, s-au asezat pe vine langa ea si i-am incurajat sa o mangaie pe cap, sa-i puna mana pe nasuc ca atunci cand era vie. Au facut toate astea in mod firesc, apoi le-am spus ca trebuie sa o punem intr-o cutie frumoasa si dupa ce ii voi face o groapa in fundul curtii va trebui sa o ingropam. I-am implicat in toata activitatea asta in cel mai decent si firesc mod posibil. Am pregatit o cutie, am asezat-o si dupa ce am facut groapa am pus cutia in pamant si am ingropat-o. Le-am explicat inca de mici ca atunci cand esti batran, la un moment dat nu mai poti trai. Le-am povestit despre bunicii mei care nu mai sunt dar care ne iubesc de acolo de sus. Le-am spus deasemenea ca fiecare amvem un ingeras pazitor care ne ajuta sa trecem prin toate greutatile si ne ocroteste. Asta le alunga o buna parte din orice frica. Sa nu crezi ca a fost ceva crud in asta. Au participat foarte firesc si au inteles ca exista moarte si ca e un lucru firesc. Pe de alta parte, i-am asigurat si stiu ca mai avem multi, multi ani de petrecut impreuna si ca viata e lunga si frumoasa. Psihologii spun ca pana la varsta pubertatii copiii nu au capacitatea de a suferi cu adevarat si ca e bine ca pana atunci sa afle ca pe o poveste lucruri care daca le-ar afla dupa pubertate i-ar devasta. Se aplica acest lucru mai ales in cazul copiilor adoptati carora e bine sa le spui ca sunt adoptati inainte de varsta pubertatii, altfel oricand ar afla ar putea sa aiba efecte socante, iremediabile chiar daca afla la maturitate. M-am lungit dar iti mai dau cateva exemple. Eu nu evit sa ii arat pe strada un pui de pasare mort, cazut din cuib, fiindca mie mi se facea rau cand vedeam asa ceva chiar adult fiind fugeam pe partea cealalta a strazii daca vedeam un animal mort. Ii explic tinandu-l de mana, tot ca pe o poveste : Uite saracul, a cazut din cuib cand mama lui era plecata, era prea mic si nu a stiut sa aiba grija de el, s-a zbenguit si a cazut din cuib. Il urmaresc reactiile cu mare atentie si vad ca nu e speriat, ca are incredere in ceea ce ii spun si trece fara teama peste aspectele neplacute intalnite cand suntem impreuna. O alta data, il luasem de la gradinita si a vazut fara sa-i atrag eu atentia o pisica zdrobita de masina pe marginea trotuarului. Eu m-am ori[ilat si am avut tendinta sa trec speriata pe partea cealalta. El dimpotriva , a fugit spre ea zicand: "Mami e mulita, hai s-o ajutam, o ducem la doctol ". Stie tot de mic ca atunci cand o fiinta e ranita il ducem la doctor si doctorul il face bine. Am dus cu el multe animale la doctor. Ma rog, in concluzie, nu l-am tinut departe de nimic ce face parte din viata, cu toate astea e un copil milos, bunutz, energic si vesel mereu. II rade fatza, cam asta e expresia care l-ar caracteriza. De ziua mea cand urlam de durere de spate si picior, i-am spus: Calin, mami se simte rau, mami tipa de durere si nici nu pot avea grija de tine zilele astea. Vreau sa-l sun pe tati sa stai la el cateva zile pana imi trece. Mi-a spus ca nu vrea sa-l sun pe tati, ca poate am nevoie de ceva si trebuie sa stea cu mine sa ma ajute. I-am spus ca nu pot sa ma abtin si tipetele mele nu-i fac bine, nu trebuie sa suporte asta. Mi-a spus ca suporta si ca vrea sa stea cu mine. Iesea pe balcon si isi punea manutele la urechi pana imi trecea criza in momentul in care imi schimbam pozitia sau ma miscam un pic. Tot el m-a obligat sa merg la spital in timpul noptii. A pus mana pe telefon, a sunat-o pe mamaie si i-a spus: Vino s-o duci pe mami la spital ca tipa de durere. El a asteptat acasa singur cumintel pana ne-am intors. E foarte puternic dar nu insensibil. Altul s-ar fi dus din prima la tati, mai ales ca i-am explicat frumos cum stiu eu cand vreau sa-l conving ca e mai bine asa. Nu mi-a mers. El a decis.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:02
Vasix, sa vina la tine, bineinteles. Totul depinde de starea de incredere pe care le-o trasmiti tu personal.Al meu a venit din prima zi dupa operatie. M-a vazut cu drena de sange, sonda de urina, perfuzii, etc. Il aducea tati de doua ori pe zi uneori. Asa se asigura el ca lucrurile merg bine. Eu ii povesteam ca peste cateva zile doctorul imi va scoate toate alea si ca ma voi simti bine in curand. Nu-i ascundeam ca ma simt rau dar il asiguram ca ma voi face bine si ca mami e tare. Dupa vreo patru zile, cand intradevar am inceput sa simt ca ma fac bine si ca pot dormi linistita, l-am sunat fericita si i-am spus. : Calin, mami e bine. Ma simt foarte bine si in curand voi iesi din spital. A lasat telefonul din mana si il auzeam cum alerga prin casa fericit si le spune :Mami s-a facut bine! Mami e sanatoasa si o sa vina acasa! Apoi s-a intors, a luat telefonul si a continuat discutia cu mine.Avea aproape cinci ani.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 15:32
Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 16:55
Speriosilor !
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 17:13
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-10 15:32:37Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea. aha....foarte profund!!! sa mori tu?!!!! |
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 17:17
Deci spiridusule...sa vina la mine? Ok...ii chem!!! Ii chem pe toti!!! pfiu se umple spitalul numai cu copii,Janice,socru cele 5 neveste,doamnele lor,care nu stiu cum sa le spun ca aici se foloseste cuvintul doamna de companie,nepoteii,ginerii,cumnatele
Haaaaa,fug eu ,inainte sa ajunga ei aici!!! Nu serios,imi voi chema copii,de altfel azi scap de aparatura ca deja ma simteam Matrix si va fi ok.Sper sa fie bine ptr ei,mititeii.Mi-e atit de dor de ei!
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 19:24
De la: vasix, la data 2009-07-10 17:17:30Deci spiridusule...sa vina la mine? Ok...ii chem!!! Ii chem pe toti!!! pfiu se umple spitalul numai cu copii,Janice,socru cele 5 neveste,doamnele lor,care nu stiu cum sa le spun ca aici se foloseste cuvintul doamna de companie,nepoteii,ginerii,cumnatele Mai gandestete inainte sa-i chemi la tine, aceiasi problema o am si eu cu baietelul, mai ales ca cu doua saptamani invatase despre Michael la gardinita si ascultau cantece de ale lui, iar cand a vazut la tv ca a murit sa schimbat brusc si de atunci ne chinuim cu el ca a ramas foarte marcat, plange in permanenta ( ca toti oamenii mor ), credema ca facem eforturi foarte mari sa-i distragem atentia numai sa uite, ( el stie si de tatal meu care a decedat si asta il ingrozeste ) , eu cred ca faci o greseala sa-i chemi la tine mai ales ca ei au inteles ca Michael a decedat din cauza unui medicament, sau daca vor veni incearca sa te gasesti cu ei intro sala sau ce aveti pe acolo nu cred ca ar fi indicat sa te vada cu perfuzii, gandestete ca pot ramane marcati si tu nu faci nimic altceva decat sa le adancesti rana.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 23:25
of,a fost ok,am reusit sa-i linistesc cit de cit.Ne-am vazut in parcul spitalului,am fost vesel,ne-am alintat,ne-am jucat,le-am spus ca sint bine,am fost doar putin obosit si in curind vin acasa,ei au fost atit de veseli,de fapt le-au trecut orice frica cind m-au vazut ptr ca am facut tot posibilul sa nu se vada cit de bolnav am fost.Am fost nespus de fericit sa-i vad rizind si sa-i simt in bratele mele.Am povestit mult despre viitorul lor fratior,despre nunta si am aminat discutiile triste ptr acasa.Vroiau sa vorbim despre moartea lui Michael si i-am rugat sa aiba numai ginduri frumoase caci vom discuta si despre asta dar acasa.A fost ok,si acum inca mai tremur de emotie ca am putut sa-mi vad copii.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 23:33
De la: vasix, la data 2009-07-10 23:25:50of,a fost ok,am reusit sa-i linistesc cit de cit.Ne-am vazut in parcul spitalului,am fost vesel,ne-am alintat,ne-am jucat,le-am spus ca sint bine,am fost doar putin obosit si in curind vin acasa,ei au fost atit de veseli,de fapt le-au trecut orice frica cind m-au vazut ptr ca am facut tot posibilul sa nu se vada cit de bolnav am fost.Am fost nespus de fericit sa-i vad rizind si sa-i simt in bratele mele.Am povestit mult despre viitorul lor fratior,despre nunta si am aminat discutiile triste ptr acasa.Vroiau sa vorbim despre moartea lui Michael si i-am rugat sa aiba numai ginduri frumoase caci vom discuta si despre asta dar acasa.A fost ok,si acum inca mai tremur de emotie ca am putut sa-mi vad copii. Bravo , ma bucur ca a trecut cu bine de pragul acesta, eu ma mai chinui cu al meu, spar sa- l fac sa uite
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 23:49
Puterea exemplului functioneaza excelent la ei iar noi le oferim primul model. Le aratam ca suntem curajosi, ca trecem peste obstacole fara frica, ca nu ne doboara mimic cu usurinta. Pe de alta parte, nu le putem ascunde evenimentele din viata noastra oricat de grele ar fi. Trebuie sa constientizeze ca viata e plina de intamplari iar lucrurile nu sunt intotdeauna cum ne dorim. Catadicsesc si eu sa-ti doresc insanatosire grabnica ! Doctorul Argeseanu spunea ca "nu exista boli, exista pacienti". Depinde foarte mult de fiecare dintre noi sa ne motivam pozitiv oricat de greu e atunci cand esti bolnav. Organismul reactioneaza miraculos in anumite cazuri.
Multa sanatate si da-i bice cu nunta ! Florin, moartea nu e o pedeapsa, e o realitate si face parte din firesc ! Nu trebuie sa ne batem capul cu ea si nu trebuie sa fie un subiect de discutie in sine. Sunte foarte multe lucruri de spus si de stiut dar le deprindem contextual.
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:26
Ati ajuns la sfarsitul Internet-ului
Ati ajuns la utlima pagina a Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut.
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:45
Astãzi vom vorbi despre întâlniri, relaþii ºi sex în spiritul ortodox. Postul acesta se adreseazã în special bãieþilor, dar ºi fetele îl pot citi.
Sfânta noastrã Bisericã ne învaþã sã ne pãstrãm curaþi pânã dupã înfãptuirea sfintei taine a cununiei. Aºa ne învaþã Dumnezeu ºi aºa trebuie fãcut. Nu vã întrebaþi de ce, cuvintele ºi învãþãturile Domnului nu trebuie puse la îndoialã, pentru cã îndoiala vã poate arunca direct în flãcãrile Gheenei, unde veþi fi torturaþi de Satan pânã în amurgul veacurilor. Aºadar, sub nici o formã nu poate fi pusã problema sexului premarital. Ce e de fãcut? Masturbarea poate fi o soluþie, dar numai în condiþiile pe care le-am pomenit anterior. Întâlnirile voastre trebuie sã fie pure. De aceea, bãieþii trebuie sã urmãreascã urmãtoarele sfaturi simple: Posibila partenerã pe care alegeþi sã o întâlniþi trebuie sã nu fie frumoasã. Frumuseþea este arma diavolului ºi de ea trebuie sã ne ferim. Femeia ortodoxã nu trebuie sã atragã, ea îi este datã bãrbatului pentru procreere ºi întreþinerea casei. Înainte de întâlnire nu uitaþi sã vã spãlaþi. Un adevãrat creºtin ortodox este curat nu numai la suflet ci ºi la trup. Nu folosiþi sãpunuri parfumate ºi nici parfumuri dau deodorante. Acestea sunt invenþii diavoleºti, menite sã ne abatã atenþia de la calea cea dreaptã. Copiii Domnului trebuie sã miroasã natural, aºa cã dupã ce vã spãlaþi frecaþi-vã pe trup cu Biblia pânã cãpãtaþi mirosul Ei sfânt. Dacã partenera voastrã preferã un bãrbat cu miros mai puternic, mergeþi la Patriarhie ºi cereþi o biblie îmbrãcatã în piele de caprã. Fireºte, va trebui sã o plãtiþi, dar Dumnezeu are întotdeauna ce face cu banii voºtri. Vouã nu vã sunt necesari, Dumnezeu vã va da mereu ce ºi cât vã trebuie. Banul e ochiul Dracului, aºa cã trebuie dat Bisericii sã-l sfinþeascã ºi foloseascã cu chibzuinta. La întâlnire purtaþi-vã natural. Spuneþi partenerei voastre exact ce aºteptaþi de la ea, câþi copii trebuie sã facã, în cât timp ºi neapãrat aflaþi dacã ºtie sã gãteascã mâncare de post. Întrebaþi-o dacã o atrage ideea de sex. Dacã rãspunsul e da, fugiþi, v-a fost scoasã în cale de însuºi Satan. Dacã totuºi credeþi cã ar putea fi o bunã creºtinã, duceþi-o în curtea primei biserici ºi legaþi-o bine de un copac sau de gard, împreunã cu un bileþel cãtre preotul locului. Când va veni la bisericã, acesta va ºti ce sã facã cu ea. Ca ultim sfat, nu o cereþi în cãsãtorie mai devreme de doi ani de la prima întâlnire. O adevãratã creºtinã trebuie sã ºtie sã rabde.
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 22:20
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 05:08
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-11 13:26:16Ati ajuns la sfarsitul Internet-ului Ai cazut din pat?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:35
...Încã ceva Mona sau cum te-oi fi chemând....degeaba te chinuie talentul...ºi postezi acelaºi mesaj peste tot, cã oricum nu te crede nimeni!!!!! ....Nu faci altceva decât sã amuzi pe toþi forumiºtii ºi sã devii cel puþin ridicolã!!!! TOATÃ LUMEA O SÃ TE IA ÎN BATJOCURÃ !!!! ...ºi sã vedem atunci cine te mai bagã în seamã.... Postând aceeaºi prostie peste tot, mai ales cã 90% din forumiºti ºtiu cã nu existã nici o legãturã între mine ºi ceilalþi (în afarã de prietenie)...ajungi de tot râsul...RIDICOLÃ!!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
|

Vasix, Dorin Ilie si Oblio. Vedeti mai forumisti, e o minciuna ca scade natalitatea! De fapt se nasc romani, dar mai multi pe afara decat in tara, dar e bine si asa.
auleoooo!!! Cred ca ati pus prea mult zahar pe fereastra si barza saraca s-a incurcat in stiinta si s-a gandit sa va aduca si un bebelus si niste pisoi.
TE
ei bine ,dupa cum spuneam,eu acuma sint tot in spital,copii mei de 2 zile s-au inchis in spital si pling intr-una si striga ca nu vor ca tata lor sa moara
aha....
...Încã ceva Mona sau cum te-oi fi chemând....degeaba te chinuie talentul...ºi postezi acelaºi mesaj peste tot, cã oricum nu te crede nimeni!!!!!