Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 August 2009, ora 20:40
Roxi, am vazut si topicul koka, care a disparut ca user imediat ce nu mai avea nevoie, un gest care mi se pare foarte urat.
Apoi, eu iti inteleg supararile.ar putea fi si ale mele, doar ca eu nu ma complic atat,aleg numaiu ce e frumos din viata si sunt tot timpul fericita insa nu inteleg ce legatura are mesajul asta cu ce am scris eu. mie imi place de Silviu.eu ii doresc tot binele din lume si lui si sotiei lui.nu pot sa fac mai mult de atat.nu am cum.insa sa ma gandesc ca sotia lui Silviu ar avea probleme de sanatate din cauza ca Silviu a vorbit peun anumit ton pe un forum, mi se pare mai mult decat o aberatie. cred ca nici la 5 ani nu as fi putut emite o astefel de afirmatie.si e nasol ca nu va dati seama de faptul ca in realitate Silviu e un om extraordinar.sunt sigura ca asa e.eu nu am nevoie de dovezi.cine are nevoie de dovezi reale ca sa isi dea seama ca Silviu e un om extraordinar sa mearga sa il cunoasca in realitate.poate intr-o zi o sa il cunosc si eu, dar parerea mea depre el este deja formata si nu se va schimba Silviule multa multa sanatate Elenei si tie putere sa o incurajezi. Va pup si pe Roxi
|
|
Postat pe: 1 August 2009, ora 20:41
PS si am citit si topicul despre sotia lui Silviu.am citit foarte mult din urma
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 00:37
Stai linistita, Silviu e om de anduranta si mai e si barbat pe deasupra. E calare pe situatie, sunt convinsa !
Gandurile noastre bune sunt cat se poate de sincere si nealterate de nimic. Suntem in postul Sfantei Marii din cate stiu si atunci cand avem ocazia sa intram intr-o biserica e bine sa spunem o mica rugaciune pentru sanatatea si reusita lor. La mine s-a intamplat ca desi eram la pat cam de doi ani a venit fostul meu sot si mi-a spus ca trebuie sa nasim pe un coleg fiindca a ramas fara nasi cu trei zile inainte de nunta. Joi m-a anuntat pe mine. Nu puteam sa ies prin magazine asa ca iata cum Vineri noapte mi-am facut o costumatie de seara. Camd vrea Dumnezeu rezisti. Noaptea am petrecut-o lucrand la costum, dimineata am finisat,bam calcat. La pranz a venit sa ma ia. Eram ca scoasa din cutie, nimeni n-ar fi banuit ca pe sub rochie port niste pantalonasi elastici care sa-mi usureze efortul si durerile de burta si de spate. M-am indreptat cat am putut si am facut fata tuturor obiceiurilor, la mireasa acasa, la biserica, la restaurant pana dimineata. Doua nopti nedormite. Duminica am dormit iar lUni dimineata aveam internarea pentru operatie. Marti eram programata dar nu m-au operat ca iesisera analizele un pic suspecte si mai era si Marti 13 (August). M-au operat Joi. Cred ca slujba aia de cucunie la care am participat ca nasa a fost benefica. Nimic nu e intamplator. Noi am cununat desi eram divortati pe acte de cam 4 sau 5 ani. In fata lui Dumnezeu nu eram divortati si nici nu aveam alte relatii nici unul dintre noi asa ca a fost posibil. MIi-am amintit sa-i spun lui Silviu ca in Ardeal (zona Sighisoara) cam toate vegetalele se fac cu intarziere si nu stiu daca merele sunt coapte acum. Adnana ar fi anormal sa nu fii zglobie si fericita la varsta ta. Si vezi nu ne starni ca incepem sa ne laudam cu ce faceam si cum eram noi cand eram la varsta ta. Sau mai rau sa ajungen sa sustinem ca-ti dam clasa si acum din moment ce am dat in mintea copiilor. Suntem happy mai mereu chiar daca ne mai sare cate o aschie in stanga sau dreapt, cum zice la scenariu. Tu esti in vacanta acasa? Unde faci facultatea n-am remarcat si nu stau sa caut pe topicuri. Poti sa-mi raspunzi in privat dupa cum consideri. PUP ! Silviu, SANATATE BUNA !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 00:52
PS - Koka disparuse dinainte sa vina solutia la ea. Era descurajata,intrase intr-o depresie datorata neputintei, plangea mereu din cauza noianului de insulte primite pe forum. A fugit de pe forum. Stii cati ciupiti sunt si daca nu puteau sa faca un bine au considerat ca rau pot face din plin. Sunt pe lume o multime de Tailerant : " A facut mai mult rau decat bine, BINELE l-a facut rau si RAUL l-a facut bine".
Noi am remarcat mai tarziu dar topicul ei fusese recomandat prin e-mail multor firme de constructii din zona si unor fundatii, etc. Fiecare a facut cum s-a priceput pe unde a stiut. E bine sa nu judecam inainte sa ne punem in situatia respectiva si asa tot n-am reusi sa fim suficient de obiectivi. Noapte buna !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 03:54
Dear Roxana,
Here is your AstroSlam for Sunday, August 2: Someone wants to play doctor with you -- unfortunately, it's an actual doctor, and this is no game. Diagnosing yourself with a medical dictionary isn't really taking care of yourself. Make an appointment for a checkup.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 09:24
De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. ... cum e viata ... CORECT SPUS ... culegi ce ai semanat ... dar unde sint copii dumitale ''domnule'' ? ... TE-AU PARASIT ? ... sau nu vrei/vor sa ii ''deranjezi'' ... iti mai aduci aminte discutiile de pe alt topic, cel cu avorturile mai precis ? ... de ce nu ceri si ajutorul CHINEZILOR !!! ... |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 09:34
De la: 9am068670, la data 2009-07-30 20:53:29De la: homemarcel0, la data 2009-07-30 11:50:12De la: 9am068670, la data 2009-07-29 23:20:25Multumesc, adnana ! ... tataie ... MUIETI'S POSMAGII ??? ... multe din zonele/fermele pomicole au fost preluate de acei tarani saraci de care pomenesti ... DAR NU S-AU MUTAT CA LOCATIE ... trebuie doar sa pui curul in masina si sa te duci acolo ... s-au sa trimiti pe cineva ... cap de tabla ... |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 10:57
Ce sa sens are sa raspund in privat Roxi, cred ca deja stie toata lumea.Sunt in vacanta, m-am angajat Shop manager intr-un magazin de telefoane si sunt in Iasi
aici stau cu chirie intr-un apartament, cu o fata
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 11:03
De la: homemarcel0, la data 2009-08-02 09:24:56... cum e viata ... CORECT SPUS ... culegi ce ai semanat ... dar unde sint copii dumitale ''domnule'' ? ... TE-AU PARASIT ? ... sau nu vrei/vor sa ii ''deranjezi'' ... iti mai aduci aminte discutiile de pe alt topic, cel cu avorturile mai precis ? ... de ce nu ceri si ajutorul CHINEZILOR !!! ... du-te ba nene d'aici!!! ai venit tu dupa nu stiu cate luni, in care ai lipsit si fara macar sa saluti ai inceput sa te iei de lume in stanga si in dreapta.ia uite ce filozofii faci tu aici, cand te afli cam in aceeasi oala.Ai tupeul sa ii privesti cu superioritate pe Victor si |Silviu, fara sa te uiti in ograda sa vezi ca esti un vai de capul tau.Din cate imi zicea Ioana, ma gandeam ca poate ai ceva in cap, da esti praf, Terminat, nici acar sa scriii nu ai habar. Du-te ba d'aici!!!!!unde ai stat si pana acum!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 2 August 2009, ora 11:53
Adnana,pierzi timp si te cobori mult sub nivelul tau.Lasa-l sa injure cit vrea el.Atita poate ,ce sa-i faci? Mai bine fie-ti mila de neputiinciosi ca el. E duminica,iesi si te distreaza nu mai pierde timpul pe net.
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:08
De la: vasix, la data 2009-08-02 11:53:03Adnana,pierzi timp si te cobori mult sub nivelul tau.Lasa-l sa injure cit vrea el.Atita poate ,ce sa-i faci? Mai bine fie-ti mila de neputiinciosi ca el. E duminica,iesi si te distreaza nu mai pierde timpul pe net. m-am distrat aseara pentru o saptamana azi nu prea mai sunt in stare de distrctii si statul la calculator e deja prea greu
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:15
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 12:08:45De la: vasix, la data 2009-08-02 11:53:03Adnana,pierzi timp si te cobori mult sub nivelul tau.Lasa-l sa injure cit vrea el.Atita poate ,ce sa-i faci? Mai bine fie-ti mila de neputiinciosi ca el. E duminica,iesi si te distreaza nu mai pierde timpul pe net. ok,atunci bea o bere rece. E un remediu bun ptr orice.Dar ce-ai facut draga aseara?!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:19
Va multumesc tuturor celor care ma sprijiniti.
Am fost la doua ferme bio si am rezolvat o parte din probleme, mai sunt discutii. Taranii nu prea stiu sa cultive natural, "ajuta" platele cu chimicale ieftine "ca altfel nu se face, maica". Lily, careia ii multumesc public pentru demersul ei a avut o astfel de experienta sambata. Bianca si Marcel poate ca au dreptate. Poate sunt un mare pacatos ... un nenorocit, poate ca am contribuit si eu la boala sotiei mele, cine poate sti ? Dar la ce ma ajuta asta acum ? Sa am psihicul si mai afectat decat este in mod natural ? Nu stiu de ce imi vine se spun despre astia doi, ca si in alte ocazii, ca sunt niste bieti cretini. Va mai amintiti de sfada de pe topicul cu avorturile ? Cat de-al dracului am fost deopotriva cu Ioana si cu Marcel ? Ei bine, Ioana, o tanara colerica (ca si mine) lipsita de experienta vietii, a lasat orice din trecut, nu mi-a facut nici un repros legat de vorbele foarte grele pe care i le-am aruncat in focul luptei de idei si, fara sa stea pe ganduri, m-a ajutat cu tot ce i-a stat in putinta. Ca si Florin Bad Boy, ca si Lily, ca si Mycor, ca si Adi Popa, Broscuta Verde .... Pe ei nu i-am injurat sau contrazis intr-un moment sau altul ? Asta face diferenta, asta ii face asemanatori cu mine. Sufletul. Avem ocazia, la un caz concret, sa vedem fiecare cu cine sta de vorba, cu cine isi iroseste timpul, cate parale face cu adevarat. Eu n-o sa ma abat de la drumul meu. Elena este cel mai bun om pe care l-am cunoscut in viata mea si o sa ma duc pana la capatul lumii, daca va trebui, si-o sa fac tot ce va sta in puterile mele s-o salvez, indiferent ce vor spune unii sau altii ... Dar n-o s-i uit niciodata pe cei care au sarit sa ma ajute la greu. Celor care ma injura pentru opiniile mele despre diverse teme, le doresc sa nu inteleaga niciodata prin ce trec. Nu retractez nimic din ce am spus in trecut si ma bucur sa constat ca m-am inselat in privinta unora dintre voi. Pentru aceia regret daca le-am produs suparari cu vorba mea caustica si poate nechibzuita, dar, asta sunt si nu mai pot da timpul inapoi. Sunt incanta sa constat ca omenia din ei a fost mai puternica decat dorinta de razbunare, orgoliul personal. Mai vorbim. Am gasit Championul si a fost comandat, laolata cu alte ustensile, de catre cineva din Franta. Va sosi cam in 10 zile si vom pute incepe cu adevarat, dupa toate canoanele, terapia Gerson. Mai am de procurat un distilator de apa distilata cat mai ieftin si economic. A, era sa uit, Marcele, copii mei sunt alaturi de mama lor si de mine ... fii fara grija. Te-am mai intrebat de nenumarate ori, tu cati copii ai ? Asa cum zice Caragiu intr-un film, "eu nu sunt o fire razbunatoare, dar daca cineva imi face un rau, nu-l uit tota viata.". Imi pari un personaj toxic, daunator pentru mediu... Daca nu poti sa ajuti, iti vine greu sa taci ? Bianca, macar, dupa ca m-a dat de pereti cum a crezut ea ca e mai educativ, a incercat o solutie alternativa, a mai dres busuiocul cat de cat ... Tu ai ramas acelasi berleuz inchistat in rautatile curente. Cu Vasix ce mai ai ? Hai ca eu sunt un pacatos, dar ala ce ti-a mai facut ? Stai, nu te obosi sa raspunzi ... nu ma interesezi. Si asa mi-am pierdut pre mult timp cu tine. Nu meriti . Deci, va multumesc din nou celor care incercat sa ma ajutati, fiecare dupa cum credeti. Va multumesc mai ales pentru vorbele frumoase pe care le-ati spus despre mine. Ma bucur ca sunt oameni care m-au inteles asa cum sunt, cu bunele si relele mele... S-auzim de bine...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:24
De la: vasix, la data 2009-08-02 12:15:54De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 12:08:45De la: vasix, la data 2009-08-02 11:53:03Adnana,pierzi timp si te cobori mult sub nivelul tau.Lasa-l sa injure cit vrea el.Atita poate ,ce sa-i faci? Mai bine fie-ti mila de neputiinciosi ca el. E duminica,iesi si te distreaza nu mai pierde timpul pe net. ehhh!!!! distractii.am sarbatorit o zi de nastere si era si festivalul beriii in oras. eu nu beau bere, asa in timpul zilei.eu ori beau ori nu beau lasa ca am un ceai, rece ca gheata, si ii dau cu ala.yamiii yamii, ce bun e si ce bine prinde!!!!!
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:27
Silviule...nu te mai obosi sa-l bagi atita in seama pe acest homless marcel.Nu te ajuta cu nimic si nici suferinta nu il impresioneaza,e un biet nimic.As fi vrut sa te ajut si crede-ma nu o spun sa o fac ptr imaginea mea.Dar nu cunosc nici un produs bio.Sint neputiincios in privinta asta dar ma bucur sa vad ca ai exact energia si puterea necesara de a-ti ajuta sotia.Noi ne-am folosit doar de chimioterapie si de niste alimente cultivate la o ferma dintr-un sat din Vaslui,nu au ajutat si acum acea ferma nu mai exista demult .As fi vrut sa iti dau mesaje in privat dar din pacate nu esti pe lista mea de prieteni.Iti voi da mesaj si daca vrei imi dai accept. Eu sint sigur ca amindoi veti invinge boala.
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:28
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 12:24:27De la: vasix, la data 2009-08-02 12:15:54De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 12:08:45De la: vasix, la data 2009-08-02 11:53:03Adnana,pierzi timp si te cobori mult sub nivelul tau.Lasa-l sa injure cit vrea el.Atita poate ,ce sa-i faci? Mai bine fie-ti mila de neputiinciosi ca el. E duminica,iesi si te distreaza nu mai pierde timpul pe net. Si anul asta unde s-a tinut festivalul berii?Doamne ce frumos mai era!!! |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 12:39
De la: vasix, la data 2009-08-02 12:28:38De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 12:24:27De la: vasix, la data 2009-08-02 12:15:54De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 12:08:45De la: vasix, la data 2009-08-02 11:53:03Adnana,pierzi timp si te cobori mult sub nivelul tau.Lasa-l sa injure cit vrea el.Atita poate ,ce sa-i faci? Mai bine fie-ti mila de neputiinciosi ca el. E duminica,iesi si te distreaza nu mai pierde timpul pe net. in fata la palat , ca de obicei.
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 14:01
De la: 9am068670, la data 2009-08-02 12:19:08Va multumesc tuturor celor care ma sprijiniti. Eu nu incerc sa "DREG" nici un busuioc..ca nu eu l-am stricat. Eu nu fac greseli domnule PERFECT....si te asigur ca nu sunt un "BIET CRETIN"....dar am impresia totusi , ca dumneata te uiti la unul in fiecare dimineata... Motivul pt care am publicat articolul ala este pt ca EU MA RESPECT PE MINE, chiar daca nu sunt decat O CURVA, apelativ cu care m-ai gratulat fara sa-ti fi facut nimic. Eu sunt dealtfel in aceeasi situatie, iar cand dumneata m-ai facut cum ti-a venit la gura.....NO COMMENT!! Eu nu ling unde am scuipat, cum vad ca e la moda pe forum...PT CA EU NU SCUIP !!! Asa ca nu mai fa pe victima si citeste articolul ala ca poate sa-i fie sotiei de folos. Iar daca nu reusesti sa intelegi care e legatur dintre insulte si incarcarea negativa a karmei ..N-AM CE-TI FACE !! Te sfatuiesc totusi sa nu te mai iei dupa un mucios sau altul, ca s-ar putea sa BATA CAMPII!! Multa sanatate sotiei !!! Din partea curvei de mine !! |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 14:47
De la: Bi_anca, la data 2009-08-02 14:01:09De la: 9am068670, la data 2009-08-02 12:19:08Va multumesc tuturor celor care ma sprijiniti. Multumesc pentru urarile de bine, curvo ! Esti foarte draguta ... Nu e nevoie sa citesc nici un articol, am gasit calea si nu ma abat de la ea. Gerson. Oricum iti multumesc pentru efortul facut. Sa fii sanatoasa ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am073190 190 mesaje Membru din: 12/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 14:49
De la: 9am068670, la data 2009-08-02 14:47:23De la: Bi_anca, la data 2009-08-02 14:01:09De la: 9am068670, la data 2009-08-02 12:19:08Va multumesc tuturor celor care ma sprijiniti. IMBECILE !!! |
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 15:03
De la: 9am073190, la data 2009-08-02 14:49:01De la: 9am068670, la data 2009-08-02 14:47:23De la: Bi_anca, la data 2009-08-02 14:01:09De la: 9am068670, la data 2009-08-02 12:19:08Va multumesc tuturor celor care ma sprijiniti. S-ar putea sa ai mare dreptate, trebuie intr-adevar sa fiu un mare imbecil sa stau la taclale cu Bianca .... Desi s-ar pute sa fiu un imbecil doar asa, pur si simplu. Ai mare dreptate ...
|
|
9am073190 190 mesaje Membru din: 12/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 15:23
De acord cu tine ma...ESTI MARE IMBECIL !!!!
Mai ales cand ai tupeul sa-mi raspunzi, stiind ca e prietena cu mine !!! Auzi ma hahalera, problema nevesti-tii e una singura: TUUUUU!!!! Si asta o rezolvi tragandu-ti un glontz in cap.....tie, si la capetele de tabla care te cred o persoana educata !!!
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 15:39
De la: 9am073190, la data 2009-08-02 15:23:19De acord cu tine ma...ESTI MARE IMBECIL !!!! Silviule, nu lua in seama acest mesaj.sa nu crezi ca mai e cineva care gandeste ca Bianca.asta este tot ea, de pe alt cont
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:33
Salve! Nu am mai intrat pana acum pe acest forum de discutii si nu stiu concret care este problema lui 9am068670 (presupun ca el este Silviu). Dar daca nu am inteles gresit, sotia lui are probleme destul de serioase de sanatate, ceva de tipul unei tumori. Sper sa ii pot fi in oarecare masura de folos, indicandu-i sa intre pe site-ul www.formula-as.ro, sa se inregistreze si sa caute in arhiva articole despre tratamente naturiste pentru cancer. Postez aici si urmatoarea reteta care sper sa ii fie de folos:
"Salata de frunze Se obtine prin spalarea unei maini de frunze de morcov, care apoi se taie fin, se amesteca bine cu frunzele tocate de la o legatura de patrunjel si, eventual, de la o legatura de menta proaspata, cu zeama de lamaie si cu rosii taiate subtire. Se consuma dimineata, ca aperitiv, ori la pranz si la cina, impreuna cu felul doi. Frunzele proaspete de morcov sunt foarte bogate in clorofila, o substanta care nu a putut fi niciodata sintetizata in laborator si care conform cercetarilor recente are proprietati anti-tumorale, depurative si antioxidante cu adevarat remarcabile. In opinia cercetatorilor, clorofila din morcov este substanta care sta la baza efectelor antitumorale observate de Dioscorides, inca de acum doua milenii." I-as sugera sa isi ajute sotia procurandu-i Echinacea si ulei de peste cu Omega 3 , in special cele pe care le produce firma "Nutrilite" din cadrul activitatii Amway. Adica, sa caute un reprezentant AMway in Romania (sunt foarte multi) si sa solicite aceste produse. Eu iau zilnic foarte multe si simt ca imi ajuta f. mult, Sunt toate produse BIO. Si nu in ultimul rand, ii sugerez sa caute in net informatii despre Argint Colloidal; pentru inceput, daca stie engleza, poate porni de aici: www.shopwiki.com/Colloidal+Silver+Generator. Sau, poate porni o cautare pe cont propriu. De asemenea poate sa mai caute si alte informatii accesand site-ul: www.hofigal.eu/Revista_Hofigal_nr_9.pdf Multa sanatate! Doamne ajuta!
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:30
CREDETI SAU NU, VA PRIVESTE DAR A AVUT LOC O DRAMA SI NICI PANA IN ZIUA DE AZI NU MI S-A FACUT DREPTATE IN JUSTITIE, MIE CA MAMA SI COPILULUI MEU!
STIU CA V-AM AGASAT SI V-AM DERANJAT, DIN INFORMTIILE DOBANDITE CU GREU, ANI LA RANDUL AM REUSIT SA IL DESCOPAR PE AUTORUL UNUI GEST CRIMINBAL, AL UNEI FAPTE TULBURATOARE SI INUMANE CARE A ABUZAT DE FIICA MEA IN `89, DE "MONA", UN COPIL INCA, PE ATUNCI, REIDICAT DIN PIATA UNIVEWRSITATII, O FETITA DE NICI 17 ANI BATUTA SI VIOLATA IN BECIUL MILITIEI. AM REUSIT DUPA APROAPE 20 DE ANI SA DAU DE URMA AUTORULUI NEPEDEPSIT SI DISPARUT AL ACERSTEI FAPTE CRIMINASLE IN URMA CAREIA, FARA VOIA FIICEI MELE, AM DEVENIT BUNIC IN URMA UNUI VIOL SAVARSIT DE PETRE FLORIN PREDA, SUBOFITER IN MILITIE, UN TANAR SCRUPULOS, VIOLENT SI ZELOS ALE CARUI URME AU FOST MUSAMALIZATE MAI MULTA VREME, ASA CUM MULTI AUTORI AI ATROCITATILOR IMPOTRIVA COPIILOR NOSTRI AU RAMAS NEPEDEPSITI IAR ASTAZI SNT TINERI PENSIONARI, CU PENSII DE INVIDIAT, LIBERI SI FERICITI IN FELUL LOR MIZERABIL DE A TRAI CU AMINTIRILE STERSE CU BURETELE INDOLENTEI SI BESTIASLITATI, ZBURDAND PRINTRE NOI. IATA MAI JOS MESAJELE ELOCVENTE, CUVINTELE PRIN CARE SE AUTODECONSPIRA UNUL DINTRE ACESTI CRIMINALI SI VIOLATORI CARE AU LEPADAT UNIFORMA SI S-AU ASCUNS PRINTRE NOI: romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 2 August 2009, ora 19:07 Modifica Citeaza Raspunde Voi fi, in sfarsit, linistita doar in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata si de pedeapsa legii,, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta.Asta facea cu fetele, cu femeile, cu revolutionarii adusi la Jilava in `89! Desi au trecut aproape 20 de ani ai ramas la fel de cinic si zeflemitor, acelasi criminal neinduplecator doar ca jonglezi acum pe net, te ascunzi pe topicuri, te-ai casatoreit si te prefaci drept mare familist, tot o lichea obsedata de sex si putere ai ramas, sunt multumita ca macar baiatul nu iti seamana, esti un violator si un farsor, un mare sarlatan periculos, iti vei rpimi pedeapsa negresit! De la: 9am056627 la 31 Iul 2009, 19:45 Pentru : romtar Subiect: [fara subiect] Mesaj: ESTI BUN !!!!!!!!!! ESTI FOARTE BUN........ MAI SCORMONESTE SI AI SA RAMAI F. UIMIT DE CE AI SA GASESTI DESPRE ...999FLORIN (PREDA PETRE-FLORIN)!!!!!!!!!!!!!!!!! BAFTA !!!!!!!!!!!1 RASPUNDE Raporteaza abuz de limbaj 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti Raporteaza abuz de limbaj Raporteaza abuz de limbaj romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 2 August 2009, ora 19:07 Modifica Citeaza Raspunde 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti De la: adipopa, la data 2009-08-02 19:06:13 De la: romtar, la data 2009-08-02 18:57:29 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti... Florine, zãu cã nu mai înþeleg nimic. Ai fost totuºi subofiþer de Miliþie la Jilava ºi ai adunat cadavrele bagabonþilor [ca mine]? Lãmureºte-mã mãcar dacã postarea citatã de Romtar este într-adevãr de la tine... Raporteaza abuz de limbaj 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:08 Citeaza Raspunde De la: adipopa, la data 2009-08-02 19:06:13 De la: romtar, la data 2009-08-02 18:57:29 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti... Florine, zãu cã nu mai înþeleg nimic. Ai fost totuºi subofiþer de Miliþie la Jilava ºi ai adunat cadavrele bagabonþilor [ca mine]? Lãmureºte-mã mãcar dacã postarea citatã de Romtar este într-adevãr de la tine... da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:11 Citeaza Raspunde adi,cauta,gaseste,afla si citeste adevarul si adevarul te va elibera Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 2 August 2009, ora 19:12 Citeaza Raspunde adi,intelege ca nu are rost sa polemizez cu un tampit Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. adipopa 778 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara Postat pe: 2 August 2009, ora 19:13 Citeaza Raspunde De la: 999florin, la data 2009-08-02 19:08:43 da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara E tulburãtor pentru mine pânã ºi felul în care te-ai exprimat cu privire la revoluþionari (chiar dacã te referi numai la cei care au comis delicte). Acum trebuie sã mã întorc la ºtrand...dar sper sã ai o explicaþie mai bunã pe când mã întorc...! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:48
mona si mai cum,boule,o cheama pe asa zisa fiica a ta si din ce organizatie sau asociatie face parte?poate o putem ajuta,cretinule[asta numa' in cazu' in care spui adevaru' ,desi ma indoiesc,nu prea iti sta in caracter,idiotule]
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:53
De la: Copil_Pribeag, la data 2009-08-02 17:33:08Salve! Nu am mai intrat pana acum pe acest forum de discutii si nu stiu concret care este problema lui 9am068670 (presupun ca el este Silviu). Dar daca nu am inteles gresit, sotia lui are probleme destul de serioase de sanatate, ceva de tipul unei tumori. Sper sa ii pot fi in oarecare masura de folos, indicandu-i sa intre pe site-ul www.formula-as.ro, sa se inregistreze si sa caute in arhiva articole despre tratamente naturiste pentru cancer. Postez aici si urmatoarea reteta care sper sa ii fie de folos: Multumesc, toate aceste sfaturi sunt utile, sunt continute in terapia Gerson pe care suntem pe cale sa o incepem in cateva zile, deindata ce vom aduna toate cele necesare. Am luat deja legatura cu un reprezentant Amway dar care suferea saracul de suficienta, nu asculta, asa ca am comandat, evident in urma unei recomandari a unui medic care ne ajuta in terapie (nu de capul nostru) nutrientii alimentari necesari, in SUA, la firma ISHI, tot ce ne-a fost prescris.... Am ales acest drum deoarece ne-a fost recomandat de catre cineva care urmeaza, cu succes, de doi ani, terapia Gersona, acasa, dupa ce a fost la clinica din Mexic si a invatat acolo, cum se face si cu ce se face. Mergem pe drum verificat. Nu in privinta asta avem nevoie de ajutor. Ne trebuie sursa de morcovi bio, pentru noi si pentru prietenul nostru din Cluj care ne-a indrumat in tot demersul nostru pe dumul numit "terapia Gerson" care, la randul lui, procedeaza tot asa ... Oricum, multumesc inca odata pentru gandul bun si doriinta de a ma ajuta. Daca cineva este interesat de ce si cum este cu terapia Gerson, sa ma contacteze si-i voi pune la dispozitie tot ce am despre asta. Bine ar fi ca, mai intai sa intre pe editura For You, sa comande cartile lui Max Gerson si a lui Beata Bishop, sa le comande, sa le citesca si apoi sa ceara mai multe detalii. Si sa creada. ... Noua ni s-a intamplat cam ce i s-a intamplat englezoaicei Beata Bishop in 1981, o doamna care traieste si azi si lucreaza cu institutul Gerson din Mexic. Numai bine, va doresc, va multumesc inca odata si cautati-ma daca aveti nevoie de mine, la randul vostru, pentru voi sau cei care sufera din cauza oricarei boli. Terapia asta nu este pentru cancer ci pentru refacerea sistemului imunitar, deci pentru orice boala cronica, in faza terminala. ... noi nu suntem, inca in faza terminala. Si ne rugam, facem demersuri, nici sa nu ajungem acolo.... Pentru asta postez eu si aici ... Pentru asta lupt asa cum ma duce capul.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:00
Eu am inceput sa maninc legume si fructe in cantitate mai mare si sucuri naturale, din 1978. Pe perioade de 8-9 luni pe an am baut sucuri de legume si fructe in cantitati f mari, si rezultatele sint vizibile, mai ales in acea aperioada. Vitalitate mult sporita si eliminarea toxinelor din primele saptamini. Cu astfel de terapie mi-am vindecat definitiv o bronsita astmatiforma (spargerea bolii am facut-o cu terapie in spital), o sinuzita catarala si o gastrita aproape de ulcer. Acum de curind am evitat ceva destul de rau. O viroza stomacala care s-a vindecat cu nemincat complet 4 zile si am trecut masiv pe legume, fructe si sucuri. Cu aceasta ocazie am de gind sa elimin cafeaua, alcoolul si cea mai mare parte din alimentele moarte. Asta cit timp sint prospaturi pe piata.
In privinta cancerului eu unul nu cunosc tratamente naturale perfecte, adica sa vindece complet. E totusi o boala grava. Dar daca altii au reusit, merita incercat.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:14
pt.toti cei care vor sa afle adevarul despre decembrie '89 si cele petrecute in inchisoarea jilava,fapte,relatari si marturii:Radu Portocalã, Autopsie du coup d'Etat roumain, 1990, Ed. Calmann-Lévy, Paris, Franþa
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 17:34
Dear Roxana,
Here is your AstroSlam for Tuesday, August 4: Everyone has a number of different sides of themselves that they show in different situations -- though for most people at least one of those sides is kind and loving, or at least a little bit nice. Not you. Una pe zi !
|
|
|
|

Sau mai rau sa ajungen sa sustinem ca-ti dam clasa si acum din moment ce am dat in mintea copiilor. Suntem happy mai mereu chiar daca ne mai sare cate o aschie in stanga sau dreapt, cum zice la scenariu.
aici stau cu chirie intr-un apartament, cu o fata