Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:17
Stai linistita....sa vezi ce nora o sa primesti....
o sa ai doi poznasi pe cap.....mama soacra
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 19:10
De la: Dorulet, la data 2009-07-19 15:42:38De la: vasix, la data 2009-07-19 14:18:08Eu sincer as prefera sa le pun la copii mei cite un cip..uite asa..ptr siguranta.La cite se intimpla si se vor intimpla poate ca e mai bine sa stiu in fiecare clipa unde sint.Oricum e discutabil dar in mod sigur pe viitor da,vor fi si cip-uri. Ok,e si asta o varianta dar...gps nu le poti pune in corp ci in afara lui ...si atunci nu poti spune ca sint in siguranta 100%.Copii mei acum citiva ani in urma au fost la un pas de a fi rapiti.Din casa.Eu de asta ma tem cel mai mult ,am vazut 1001 cazuri de rapiri,90% s-au terminat prost.Nu stiu ce sa spun Dora,nu stiu motivele ptr care nu acceptam ideea de cip-uri dar cred ca e mai ales ptr binele copiilor nostri. |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 06:55
De la: vasix, la data 2009-07-18 15:27:35Eu...chiar nu comentez.Florin tu ai innebunit? Te iei in gura cu un...Hai calmeaza-te si lasa-l sa spuna ce-o vrea.Se plictiseste pina la urma. sanatate iti doresc.Doamne ajuta sa fi bine si frumos si sanatos in postura de ginerica.
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 06:56
De la: homemarcel0, la data 2009-07-19 13:25:17De la: vasix, la data 2009-07-18 15:27:35Eu...chiar nu comentez.Florin tu ai innebunit? Te iei in gura cu un...Hai calmeaza-te si lasa-l sa spuna ce-o vrea.Se plictiseste pina la urma. Marcel! Mi-a fost dor de tine. |
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 06:58
De la: Dorulet, la data 2009-07-19 17:08:06De la: symy1, la data 2009-07-19 16:49:13Cauta si tu barbatul potrivit,sa te mai scoata si pe tine in natura....nu numai in pat E tare de tot feciorul tau! ...Dennis pericol public O sa se cuminteasca daca mai creste ...rabdare si tutun
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 18:57
Dear Roxana,
Here is your AstroSlam for Saturday, July 25: It'll become glaringly apparent today that while the gods were handing out brains, you thought they said 'trains' and you missed yours.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 14:31
Dear Roxana,
Here is your AstroSlam for Sunday, July 26: The year's harvest in the town you're visiting has been meager, and the locals are looking for a suitable sacrifice for the gods. Stay in your motel room and lock the doors.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 14:52
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-25 14:31:14Dear Roxana, Da,daaaa! Parcã îmi închipui cum stai pe colþul canapelei ºi te uiþi cam aºa la uºã!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 01:07
Adevarul e ca am stat inchisa in casa. Paza buna trece primejdia rea.
Ei, a fost si canicula n-aveam ce umbla pe afara. Vezi ce ma batjocoresc astia cu zodiacul lor? Mi-o trag in barba zilnicfara mila. De multe ori ma intreb de unde m-or cunoaste atat de bine. Inca un motiv de teorie a conspiratiei. Pup !
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 23:52
Buna! Este plin si pe acest forum, ca si in viata, de tot felul de oameni... buni si rai. Mi-am propus sa plec din comunitatea 9am.ro si pana la urma am sa o fac. Nu mai este relaxant si distractiv. Am observat ca pe aici daca spui ceea ce gandesti ti se raspunde sarcastic, ironic, esti luat peste picior sau atacat in fel si chip. Se spune ca orice succes in viata iti mareste considerabil numarul de dusmani, iar reciproca nu este valabila. Uite, eu mi-am propus sa spun aici adevarul despre America, asa cum il vad zi de zi, ca sa nu mai pateasca si altii asa cum am patit eu venind aici cu idei deformate si preconcepute despre tara asta. In schimb, m-am trezit cu o multime de dusmani declarati sau nu, care m-au facut in toate felurile. De la parvenita, laudaroasa, egoista, pupicurista, lipsita de bun simt, proasta pana la intretinuta si reralizata cu posteriorul... de toate! Unele dintre etichete mi s-au pus pe forum, altele in privat. Cei care imi scriu mesaje private o fac din 2 motive: 1. ca sa imi ceara ceva - marfuri si te miri ce altceva din SUA, 2. informatii despre emigrare. Celor care doresc informatii despre variantele de emigrare le-am raspuns pe site, le-am dat unde link-uri sa citeasca si le-am povestit din experientele mele. Noi am asteptat ani in sir si am platit mii de dolari la avocati. Am stat despartiti 3 ani in doua reprize de cate 18 luni fiecare. Am imprumutat bani din banci si de la rude pentru acest vis de a locui in America. Dupa primul contract d emunca in SUA si un MBA facut acolo, sotul meu s-a intors in Romania si a fost somer; pentru ca firma care l-a trimis la specializare in SUA nu l-a mai reangajat de teama sa nu "miste" scaunul cuiva, iar altii nu l-au mai angajat pentru ca era supracalificat! Am trait dintr-un singur salariu sau din ce producea firma mea si am facut eforturi disperate ani de zile ca sa gasim un contract de munca in SUA, ca sa platim un avocat in SUA si ca sa ajungem aici. Sotul meu a avut un accident la 6 luni dupa intoarcerea in SUA cu acest contract de munca platit scump, fractura de coloana vertebrala, iar eu a trebuit sa ma descurc cum am stiut si cum am putut, fara nici un sprijin de nicaieri. Ba mai mult, cunoscutii si rudele imi spuneau :"Si tu te plangi? Tu n-ai dreptul sa te plangi! ...cu firma si cu sotul plecat in SUA????" ... Si m-am descurcat! ...fara compromisuri, pile, relatii, spagi s.a.m.d. Asa ca m-am saturat de parerile si urarile "de bine" ale unor parveniti si superficiali de pe 9am.ro Am ajuns in situatia penibila ca in ultimele doua saptamani sa primesc o multime de solicitari ....una mai nastrusnica sau fitzoasa decat alta! De exemplu, mi s-au cerut: - electrocasnice marca Champion, care se comanda prin Internet de la firma Harvest Essentianls. Noi nu facem cumparaturi on line sub nici un motiv. Platile on line sunt nesigure . Stiu cazuri cand s-au golit conturi datorita unor cumparaturi on line si nu-mi permit sa risc asa ceva. - niste medicamente, ALDARA (IMIQUIMOD) produse in Canada, pentru virusul HPV - altcineva vrea ZANTAC, niste medicamente produse in SUA dar care aici au fost retrase de pe piata pt. ca au provocat pierderea mirosului la 3 copii sub 12 ani; - un fost coleg de la serviciu vrea sa-i cumpar un SUV second hand, marca Infinity FX35, din 2006, care sa nu depaseasca cu tot cu taxele de inmatriculare si transport 25.000 Euro. - avocatul meu din Romania vrea niste gaz special pentru o pusca cu aer comprimat, si doua cutite de la o firma din Kentucky + niste haine de la clearance de pe site-ul LA Police si niste accesorii pentru pescuit. Cred ca va dati seama ca n-am nici timp sa fac asa ceva si nici nu sunt dispusa sa-mi folosesc timpul liber ca sa caut si sa cumpar tot felul de marfuri si obiecte din banii mei urmand ca ulterior sa ma rog de cineva sa le aduca in Romania sau sa ma duc sa le pun la vapor la 100 km distanta si sa primesc banii inapoi peste minim 6 saptamani cand ajunge vaporul in Romania si pachetul la destinatar. Intre timp am vorbit cu o familie care pleaca in Romania pe 10 august si m-au refuzat, nu vor sa aduca nimic pachete pentru altii. Intr-un fel m-am asteptat. Anul trecut am vrut sa trimit ceva pt. parintii mei si tot asa am patit. Trei persoane s-au dus in Romania in vacanta si nici una n-a vrut sa-mi ia pachetul pentru ai mei. Au bagaje multe cei care merg in Romania, duc geamantane intregi cu cadouri pentru cei de acasa, haine de schimb pt. ei si obiecte personale. Ating limita de kg impusa pe avion cu ce au ei de carat. Ca urmare nu mai vor sa ia extrabagaje de la altii. In plus sunt "puricati" la vama. Stau in tara 2-3 saptamani, timp putin, abia reusesc sa-si vada parintii, fratii, rudele... n-au chef sa umble la posta sa puna pachete la altii prin Romania. FeDex e o varianta foarte scumpa de transport. Un plic cu acte care nu depaseste greutatea standard costa 120 - 150 $ In situatia asta, cu toata bunavointa, nu trimit nimic nimanui in Romania. Daca fac 4 sau 5 pachete din astea si le pun la vapor platesc pentru fiecare dintre ele minim 40$ + asigurarea transportului, ca sa nu mai vorbim de complicatiile in care ma bag ca sa pun o masina la vapor, costurile, drumurile si telefoanele care sunt necesare. Mai este problema sumelor de bani care imi intra in cont daca trimit toate astea in Romania, pentru care eu va trebui sa platesc impozit aici, iar sumele de peste 10.000 $ (cum e cazul cu masina asta) fac obiectul unor declaratii suplimentare privind spalarea de bani. Eu nu sunt rezident permanent in SUA, sunt rezident temporar deocamdata si atata timp cat am dosar de green card in curs de procesare, orice "greseala" ne poate periclita statutul legal in SUA, deci chiar nu-mi permit sa risc pentru nimeni. Unele produse nu se pot trimite in Romania decat cu licenta de import-export sau prin firme specializate, altele deloc. Medicamentele se obtin in proportie de 99% cu prescriptii medicale, iar asta presupune programare la medic, plata consultatiei, inscrierea in fisa mea medicala a tot felul de boli pe care nu le am si care imi afecteaza apoi planul de pensii si asigurarea de viata s.a.m.d. Obiectele considerate periculoase sau contondente, cum sunt gazul pt. arma cu aer comprimat sau cutitele de vanatoare au regim special de arme si munitii sau arme albe. Cu riscul de a pierde prieteni pe teme din astea, de a fi considerata a dracului sau in alte feluri... si cu pareri de rau, nu pot si nici nu vreau sa ma complic. Comenzi on line se pot face direct din Romania. Scrie acolo, pe site-uri ca accepta carduri Visa, Master si altele care sunt si-n Romania. Are cineva curajul sa faca o asemenea tranzactie on line din Romania? Daca voi n-o faceti acolo, eu de ce as face comanda aici? Ma intreb si eu... retoric, de ce trebuie musai sa ai toate chestiile astea din America? Nu cumva sunt fitze? In fine, poate gresesc, dar mie mi se pare exagerat. Eu nu cer nimic de la nimeni si in afara de mama mea care imi pune scrisori si pachete prin posta, n-am primit nimic de la nimeni din Romania. In fine, poate sufar eu de paranoia, sper ca nu am dreptate, dar e plin pe forumul acesta de tot felul de profitori. Asa ca ... ma bate gandul sa spun "ramai cu bine comunitate 9am.ro" Ce am avut si ce am pierdut? In rest... numai bine de la mine. Mona |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 00:51
SPECIAL PENTRU DORULET URMATORUL VIDEOCLIP
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 00:51
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 02:02
"Vineri, 31 iulie, se lasa sec pentru Postul Sfintei Marii, iar incepand de sambata, 1 august, intram in Postul Adormirii Maicii Domnului. Pentru cre-dinciosii ortodocsi, acest post este unul al reculegerii si al regasirii spirituale. El mai este considerat un "al doilea Paste". Postul Sfintei Marii sau Postul Adormirii Maicii Domnului preintampina sarbatoarea din 15 august, Adormirea Maicii Domnului, protectoarea si mijlocitoarea noastra, a tuturor."
Copy/paste din presa Pe timpul acestu post e bine sa citim zilnic "Al doilea paraclis al Maicii Domnului". Mai sunt si alte datini stravechi. Am sa caut articolul si il postez.
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 02:36
Mona, tot ceea ce ai relatat mai sus sunt simple nimicuri cotidiene si nu trebuie sa te lasi afectata, zic eu. Tu vei face cum simti. Regret ca viata e asa pestrita dar cu riscul de a ma repeta ma consolez mereu ca tocmai in asta consta bogatia lumii. Au spus-o altii dar am luat-o de capatai si e clar ca fiecare e buna la ceva pe lumea asta. As indrazni sa te rog sa ne mai dai un semn din cand in cand desi simt ca tare te-a suparat ceva. Fiecare dintre noi trecem sau am trecut prin situatii neplacute pe forum si buna parte din noi nu meritam. daca vrei bag si o teorie a conspiratiei. Poate ca unii se ocupa special de asta sa scape de "mintosi". Nu e chiar confortabil ca oameni cu atitudine si fara calti in cap isi dau binete pe un forum (???). Tu vei face cum consideri de cuviinta insa personal consider ca vei lasa un mare gol. De ce sa fii atat de radicala in decizia ta? Mai lasa timpul sa treaca si cerne-ti sentimentele. Oricum esti o persoana ocupata si intri destul de rar. Daca totusi iei decizia asta mi-ar face placere sa mai schimbam o vorba pe e-mail . Iti voi da adresa mea intr-un mesaj privat. Precizez din capul locului ca nu iti cer nimic fiindca si eu ca si tine m-am descurcat fara nici un ajutor in cele mai groaznice situatii. Mi-a ajutat Cel de Sus asta e sigur. Stiu sa traiesc si cand am cele necesare si cand nu am. Viata e o echilibristica pentru majoritatea oamenilor normali.
Te citez: "Se spune ca orice succes in viata iti mareste considerabil numarul de dusmani, iar reciproca nu este valabila." Ai mare dreptate ! E o realitate neplacuta care dureaza de cand lumea. E bine ca nu ne-am pierdut surprinderea dar in aceeasi masura trebuie sa vina si acceptarea. Pana la urma e o nimicnicie si trebuie sa o tratam ca atare. Asta nu trebuie sa ne zdruncine determinarea in ceea ce intreprindem in viata. De ce sa ne lasam descurajati de nimicnicii ? Stii doar ca si domnul Isus Hristos a foat la un moment dat macinat de indoiala si remuscare.Pentru noi ca muritori de carnd e cat se poate de firesc sa trecem uneori prin de momente de slabiciune insa e foarte important sa ne straduim sa iesim cat mai repede din ele si sa nu ne pierdem determinarea. Viata m-a invatat ca de multe ori lucrurile se schimba surprinzator atunci cand te astepti mai putin, stii vorba aia : " Nu aduce anul ce aduce ceasul". Te pup si astept un semn cat de mic de la tine ! Pe forum ai fost o prezenta care adus un plus de decenta, gratie, echilibru, spiritualitate, informare si nu numai.
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 19:52
Dear Roxana,
Here is your AstroSlam for Thursday, July 30: Try to judge a little more quietly today. People are sick of hearing you spew your righteous opinions when they know that you don't practice what you preach. Stick a sock in it, ya hypocrite.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 21:50
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-28 23:52:04 Eu sunt ala cu Championul ! Ala cu nevasta bolnava de cancer, ala care are card VISA dar care n-a putut sa comande storcatorul de legume si fructe marca Champion pentru simplul motiv ca Romania nu este printre tarile sper care livreaza aia de la firma cu pricina si tot eu sunt ala care si-a imaginat ca nu e nici o scofala sa cumperi ceva si sa-l expediezi in Romania in conditiile pe care ti le-ai fi ales tu. Tot eu sunt cel care spuneam cu luni in urma ca majoritatea celor care se declara milosi si saritori nu sunt decat niste ipocriti pentru ca atuci cad e vorba sa faca ceva concret in spiritul celor declarate, nu misca un deget si gasesc explicatii la nesfrasit din care se rezulte ce oameni buni sunt ei dar ... nu pot face nimic. Regret, dar daca n-ai fi scris despre mine, despre nenorocitul ala de Champion ata de necesar Elenei, nu ti-as fi replicat in public .... atat de dur. N-ai inteles nimic. Sa ma compari pe mine care ti-am cerut ajutorul pentru o chestie umanitara cu ala cu SUV-ul, ma face sa cred ca te-ai cainit de tot. Aproape ca am pacalisei cu mesajul tau, dar cand am intrat aici si am vazut mesajul pe care mi l-ai trimis aproape integral transcris, am crezut ca nu e adevarat. M-ai dezamagit. Si sunt cu atat mai stupefiat cu cat afirmi ca ai trecut prin mari suferinte in relatarile despre sotul tau. M-as fi asteptat ca, tocmai d-aia, sa intelegi cat de important este pentru noi sorcatorul ala de fructe. Si , spre deosebire de tine, ti-as fi trims banii in contul tau, daca mi-ai fi propus asta, fara sa ma gandesc ca puteai sa ti-i insusesti si sa nu-mi mai cumperi si sa-mi trimiti nimic. Asta ne deosebeste, Monna: eu fac ceea ce spun iar tu, gasesti explicatii ca Leana lui Costel.... Dupa mesajul tau in care-mi explicai de ce NU poti sa ma ajuti, am gasit pe cineva din Franta care va face ce ai fi putut sa faci tu ata de lesne. Probabil ca, prin atitudinea ta, decontez eu toate frustrarile pe care le-ai acumulat in Roamnia... Cine stie ce e in capul tau. Mytcor, spre deosebire de tine, m-a ajutat cat se poate de concret, cu cat a putu el si sunt convins ca o va face si in continuare. Daca ai gandit asa cum gandesti acum si in Romania, inteleg de ce ai ajuns in America. Esti genul de om care-ti explica de ce NU poate face ceva si nu genul care cauta solutii pentru A FACE ceva. Te-ai americanizat ! Eu o sa merg pana la capatul pamantului pentru a rezolva o problema si nu-mi pierd increderea in oameni. In tine ... mi-am pierdut-o. Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa ! Adio !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 21:53
E cineva care n-a inteles ?
Am dreptate, sau nu ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 22:02
De la: 9am068670, la data 2009-07-29 21:53:38E cineva care n-a inteles ? multa santate tie si sotiei tale
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:20
Multumesc, adnana !
Dar viata m-a invatat ca : Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista ! Cine stie unde sunt ferme care produc morcovi sau mere bio (netratate chimic cu absolut nimic), sa-mi scrie tot ce stie despre ele. Adresa, localitate, strada, numar. Cine stie daca cineva are de vanzare mere care sigur n-au fost stropite cu chimicale, care sunt asa cum le-a facut natura, SIGUR, sa-mi spuna ! Asa ma puteti ajuta, asa o puteti ajuta pe sotia mea ! Nu vreau sa spun ca urarile voastre, rugile voastre, n-ar fi sincere. nici pomeneala ! Dar eu am nevoie de ajutor concret. Am depasit faza cu vorbele ! Si nu am timp. trebuie sa ma misc si inca repede. Asa ca .... sa va vad ! Uneori, ajutorul vine de acolo de unde te astepti mai putin, alteori chiar de la unii de la care chiar te asteptai.... O sa intru zilnic pe acest forum sa vad daca primesc vreo informatie. Va multumesc !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:32
De la: 9am068670, la data 2009-07-29 23:20:25Multumesc, adnana ! nu prea te-am suportat eu niciodata de cand am intrat pe forum(pentru stilul tau mai vulcanic), dar....stiu ce inseamna sa aiba cineva cancer ...am cunoscut multi oameni cu cancer la viata mea.... asculta-ma...nu trebuie sa te superi nici pe simona de faptul ca nu te-a ajutat cu medicamentele....poate ca nu a avut timp...are si ea problemle ei... oricum...ea doar s-a plans aici pe forum ca e asaltata de multe cereri...nu a spus ca nu te va ajuta si nu a dat numele tau....nu trebuia sa te superi...doar sa o intelegi....pana la urma ...sutn convinsa ca ti le-ar fii cumparat.... referitor la mere....gasesti cu sigurnata la tara....la mine la tara de exemplu (in judetul valcea) nimeni nu stropeste merele cu nimic....insa...nu are sens sa vii chiar pana acolo...du-te la taranii de pe langa localitatea unde stai...vei gasi sigur (cauta un sat mai izolat)....trebuie doar sa ai dorinta de a gasi fructe , timp si o masina cu care sa te deplasezi... nu are ce sa fie asa de greu...te duci la un taran , il intrebi daca are mere nestropite (asta inainte de a-i spune ca vrei sa i le cumperi ...prefa-te doar ca intrebi....ceva de genul *stropiti merele astea ?* sau *cu ce stropiti merele astea?*...sau...gasesti tu ceva ca esti destept)....si apoi spune-i sa ti le dea tie...hai...ca nu are cum sa-ti fie asa de greu.... numai bine!! |
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:33
numai asa la tarani o sa gasesti...fermele autorizate stropesc fructele sigur....
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:49
Ma rog, eu pot doar sa pun ca prietenul meu care e un "calculat" notoriu ca sa nu-i spun altcumva, cand vrea sa-si cumpere ceva cauta pana in panzele albe pe net pana gaseste exact ce-si doreste si ce considera el ca ii e cu adevarat de folos. Din pacate de multe ori nu poate comanda de aici si are privilegiul sa poata apela la cei cativa clienti fideli care vin in tara periodic. Este foarte incantat ca ajunge sa aiba in final exact ceea ce-i foloseste si nu alternative nesatisfacatoare si poate mai costisitoare.
In mesajul Monei am remarcat afirmatia ca ea nu face cumparaturi pe net cu cardul fiindca e nesigur. Intamplarea face ca am cunoscut oameni care au patit-o dar cei mai versati cumparatori isi fac un card special pentru a cumpara de pe net si il incarca exact cu suma necesare sau cam pe acolo. Mona are dreptate si in ce priveste transportul din SUA. Serviciile de curierat sunt intradevar foarte scumpe. Firma la care am lucrat folosea frecvent. Pentru un plic iti luau in jur de 100 USD iar coletele se tarifau la Kg. Coletul poate costa mai mult decat continutul. Cei care vin in Romania de asemenea stiu ca se lasa greu convinsi sa faca comisioane. Totusi, nu inteleg supararea Monei pe subiectul asta. Cred ca are ea alte chestii mai indreptatite si cred ca a postat mesajul pentru a clarifica niste lucruri in ideea " Nu vreu sa te incurc!", dar nu adresat lui Silviu ci pentru a elimina neplacerile pe viitor. Trebuie sa recunoastem ca forumul e deschis tuturor tipurilor de oameni, nu spun mai rai sau mai buni ci total diferiti. Concluzionez ca surescitarea vine pe fondul apasarilor fiecaruia in parte. Viata nu e roz zilele astea pentru nimeni. Fiecare din noi are nevoie de un graunte de nisip sa incline balanta. Echilibrul e fragil dupa cum spuneam. Sunt zile in care nu-mi ies deloc socotelile cum trebuie si ma trezesc cu cineva tocmai in "acea zi" ca vine sa-mi ceara ceva minor. E picatura care umple paharul si-mi zic in sinea mea : gata imi ajung ale mele nu mai pot duce si problemele altcuiva. Legile lui Murphy. In ziua aia nu ma pot ajuta nici pe mine deci nici pe altineva. Se intampla rar, dar se intampla. De cele mai multe ori rugamintile pica intr-un moment potrivit si pot sa raspund in consecinta. Silviu, ai facut rost de acel storcator ? Si te rog, nu te necaji din nimicuri. Nu-ti face bine si ai nevoie de resurse in toata plinatatea (exista cuvantul asta?) :) Mona si Silviu sunt doua persoane inteligente. E vorba de o neintelegere datorata comunicarii virtuale care stim ca deformeaza afirmatiile, intentiile exprimate, etc. Va pup ! Chiar daca Silviu nu se mai lasa pupat virtual ca sunt doar vorbe-n vant din punctul lui de vedere. Pe Elena o pupa el nevirtual din partea noastra !
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:51
Ioano, nu prea e asa
Experienta mi-a arata ca taranii aia idilici despre care vorbesti, nu mai exista decat in poeziile lui Alecsandri. Au devenit asa niste jigodii incat jura cu mana pe biblie ca n-au stropit rosiile sau cartofii sau morcovii, fara sa clipeasca si cand mananci din ce vand ei, constati ca mint de rup pamantul. Paradoxal, eu caut mere cu viermi. Asta e semnul ca n-au fost tratate chimic, ca sunt de la mama natura.... Despre Mona, te inseli. Iata de ce: (nu e frumos ce fac, dar vreau sa te conving de adevarul celor ce-ti spun) "Buna! Am vazut ce mi-ai trimis. Intre timp am vorbit cu familia care pleaca in Romania pe 10 august si m-au refuzat. Intr-un fel m-am asteptat. Anul trecut am vrut sa trimit ceva pt. parintii mei si tot asa am patit. Trei persoane s-au dus in Romania si nici una n-a vrut sa-mi ia pachetul pentru ai mei. Au bagaje multe cei care merg in Romania, duc geamantane intregi cu cadouri pentru cei de acasa, haine de schimb pt. ei si ating limita de kg impusa pe avion cu ce au ei de carat. Ca urmare nu mai vor sa ia extrabagaje de la altii. Am vazut ca domnul Haiduc din New Jersey a comandat produsul prin Internet la firma Harvest Essentianls. Probabil ca este singurul loc din care se pot obtine aceste electrocasnice pt. ca in magazine n-am gasit robotii astia de bucatarie, marca Champion si vanzatorii mi-au spus ca n-au si nici n-au avut in stoc asa ceva. In acest caz, imi pare rau, dar eu nu pot sa te ajut. Ti-am scris si in mail-ul precedent, noi nu facem cumparaturi on line sub nici un motiv. Platile on line sunt nesigure si n-am incredere in ele. Stiu cazuri cand s-au golit conturi datorita unor cumparaturi on line si nu-mi permit sa risc asa ceva. In al doilea rand, mereu ma roaga cineva din Romania sa cumpar ceva si sa trimit acolo. In ultimele saptamani, in afara de tine, alte cunostinte din Romania m-au rugat sa le cumpar asa: 1. niste medicamente, ALDARA (IMIQUIMOD) produse in Canada. 2. altcineva vrea Calivita multivitamine produse in SUA. 3. UN fost coleg de la serviciu vrea sa-i cumpar un SUV second hand, marca Infinity FX35, din 2006, care sa nu depaseasca cu tot cu taxele de inmatriculare si transport 25.000 Euro. 4. avocatul meu din Romania vreau niste gaz special pentru o pusca cu aer comprimat, si doua cutite de la o firma din Kentucky + niste haine de la clearance de pe site-ul LA Police si niste accesorii pentru pescuit. Cred ca iti dai seama ca n-am nici timp sa fac asa ceva si nici nu sunt dispusa sa cumpar tot felul de marfuri si obiecte din banii mei urmand ca ulterior sa-i primesc inapoi.In situatia asta, cu toata bunavointa, nimeni nu imi cara pachetele in Romania. daca fac 4 pachete din astea si le pun lavapor platesc pentru fiecare dintre ele minim 40$, ca sa nu mai vorbim de complicatiile in care ma bag ca sa pun masina la vapor, costuri, drumuri si telefoane. Mai este problema sumelor de bani care imi intra in cont si pentru care eu va trebui sa platesc impozit, iar sumele de peste 10.000 $ (cum e cazul cu masina asta), fac obiectul unor declaratii suplimentare privind spalarea de bani. Eu nu sunt rezident permanent in SUA, sunt rezident temporar deocamdata si atata timp cat am dosar de green card in curs de procesare, orice "greseala" ne poate periclita statutul legal in SUA, deci chiar nu-mi permit sa risc. Unele produse nu se pot trimite in Romania decat cu licenta de import-export sau prin firme specializate. Medicamentele se obtin in proportie de 99% cu prescriptii medicale, iar asta presupune programare la medic, plata consultatiei, inscrierea in fisa mea medicala a tot felul de boli pe care nu le am si care imi afecteaza apoi planul de pensii si asigurarea de viata s.a.m.d. Cu riscul de a pierde prieteni pe teme din astea si cu pareri de rau, nu pot si nici nu vreau sa ma complic. Sper ca intelegi. Daca tu ai curajul sa incerci o comanda on line la Harvest poti sa o faci si direct din Romania. Scrie acolo, pe site-ul Harvest ca accepta carduri Visa, Master si altele care sunt si-n Romania. Mai am o dilema. Tu esti sigur ca reusita acestui tratament Gerson depinde de marca storcatorului de fructe pe care-l folosesti? Eu am asa o senzatie ca cineva profita de necazul vostru si vrea sa va bage pe gat niste produse musai. Sunt aparate electrocasnice foarte bune si-n Romania, Chiar si aici sunt in magazinele frecventate de toata lumea sunt electrocasnice bune si ieftine. ma intreb si eu... retoric, de ce trebuie musai sa fie aparatele astea marca Champion? In fine, poate gresesc, dar mie mi se pare exagerat sa iti iasa bine un tratament doar pentru ca folosesti nu stiu ce aparate electrice scumpe produse de o anumita firma X. Mie imi suna a colaborare Gerson - Champion pentru vanzarea acestor obiecte, un fel de a face bani de doua ori de pe un singur om. Se practica si in SUA vanzarile sofisticate/conditionate de acest tip.... In fine, poate sufar eu de paranoia, sper ca nu am dreptate! Va doresc multa sanatate si sa succese in tot ce intreprindeti. Mona" Asa ca, desi par ticalos (si poate chiar sunt dand publicitatii acest mesaj privat, pe care nu l-as fi facut public dac Mona n-ar fi facut referire la unul cu Championul lui, ca si cum ar fi fost vorba despre un moft cum e un SUV ....) am pretentia ca nu sunt. ... Am facut public acest mesaj pentru a ilustra ideea mea cum ca oamenii se declara doar milosi si sensibili, doar pentru propria imagine, iar atunci cand e vorba sa-si ajute cu adevarat semenii, se intampla asa cum ai vazut.... Multumesc pentru gandul tau bun. Dar nu ma ajuti. Daca vreti sa ma ajutati .... nume, adresa, strada, numar. Restul e bla, bla, bla ....
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 23:57
eu asa stiu...ca ai mei (de exemplu) nu stropesc fructele cu nimic....
(si nici taranii de pe acolo) ii sun eu maine pe ai mei si ii intreb.... revin apoi pe forum si-ti spun.... |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 00:08
De la: super_green_frog, la data 2009-07-29 23:49:51Ma rog, eu pot doar sa pun ca prietenul meu care e un "calculat" notoriu ca sa nu-i spun altcumva, cand vrea sa-si cumpere ceva cauta pana in panzele albe pe net pana gaseste exact ce-si doreste si ce considera el ca ii e cu adevarat de folos. Din pacate de multe ori nu poate comanda de aici si are privilegiul sa poata apela la cei cativa clienti fideli care vin in tara periodic. Este foarte incantat ca ajunge sa aiba in final exact ceea ce-i foloseste si nu alternative nesatisfacatoare si poate mai costisitoare. Ai ocazia sa citesti raspunsul Monei si sa judeci singura ... L-am postat mai sus. Mona n-a spus o vorba despre cum m-ar putea ajuta ci numai despre "de ce nu ma va ajuta". Sau am inteles gresit ? Noapte buna !
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 00:13
De la: ioana_dark, la data 2009-07-29 23:57:36eu asa stiu...ca ai mei (de exemplu) nu stropesc fructele cu nimic.... Mutumesc, Este cu totul altceva. In ciuda faptului ca m-am incontrat cu tine, am simtit eu ca ai in tine suflet ... si dovedesti ca ai. Ma bucur pentru tine. Noapte buna, Ioana !
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 05:35
Silviu, daca tot te-ai simtit ofensat si dezbati public un mesaj privat, puteai sa fi obiectiv si sa le postezi si pe celelalte.
In primul rand felul in care ti-ai formulat cererea. Nu m-ai intrebat daca POT SA TE AJUT ci m-ai intrebat "IN CAT TIMP POTI SA-MI CUMPERI SI SA-MI TRIMIT" obiectul X. Ai presupus din start ca este o chestiune foarte simpla, floare la ureche, eu pot, am timp, gasesc pe toate gardurile ce vrei tu, esti singurul care imi cere ceva si nu trebuie decat sa vreau, sa bat din palme si se rezolva. In acelasi mesaj ai precizat si faptul ca MAI AI NEVOIE SI DE ALTELE.... adica nu este vorba sa te ajut de data asta pt. ca e o urgenta, ci asta va deveni un obicei. TU ai sa-mi tot ceri sa-ti cumpar roboti Champion on line. Eu am sa ma tot rog de unul si de altul sa imi ia pachetul pana in Romania si sa-l puna acolo la posta, sau am sa tot bat drumul pana la Hagerstown si inapoi sa pun pachete la vapor.... al tau si ale altora care imi cer tot la fel... niste chestii care pentru ei sunt urgente si foarte importante. Puteai posta tot mesajul daca tot te-ai apucat. Ti-am scris ca POT SA TE AJUT DACA VREI CEVA DE LA UN MAGAZIN LA CARE AM ACCES SI POT PLATI CU CARD DE DEBIT SAU DE CUMPARATURI. Ti-am dat exemple acolo si link-uri de electrocasnice care se gasesc in magazine, la Best Buy, Samm'S Club, Costco, Walmart, BJ si firme din mall. Te-am intrebat inmesaj daca sti ca orice electronice si electrocasnice cumparate din SUA sunt pe 110V si ai nevoie de adaptor si stecher schimbat ca sa functioneze in Romania si ti-am prezentat variantele de transport. Ti-am scris si despre variantele de transport AVANTAJE SI DEZAVANTAJE la fiecare - prin cineva care vine in tara acum daca vrea sa ia pachetul; prin FeDex care e foarte rapid dar extrem de scump sau cu vaporul, care e mai ieftin dar dureaza foarte mult si mie imi ia cel putin jumate de zi ca sa merg si sa vin din orasul unde se aduna pachetele pt. Romania. Din toate tu ai ales varianta care iti convenea tie... ca vrei musai firma Champion si vrei sa-ti trimit pachetul prin prin persoana care vine in tara pt. ca asa era cel mai simplu si mai ieftin. Te-am avertizat din primul mesaj ca e greu sa gasesc pe cineva dispus sa-mi ia pachetul, dar tu ai presupus din start ca e ca si rezolvat. Eu te admir pt. optimism, dar cateodata vanturile nu bat cum au corabiile nevoie. Reactia ta de mai sus este una tipica. La fel de urat sau si mai si face fiecare care ma roaga ceva si eu nu pot rezolva. Eu inteleg ca problema ta este cea mai importanta, dar e cea mai importanta pentru tine. Eu imi consum timpul si energia pentru a rezolva problemele mele. Diferenta este ca eu nu m-am plans si nici nu v-am cerut voua ajutorul. Cereri primesc tot timpul, iar ceea ce am scris mai sus nu-ti era adresat tie in particular, ci in general, userilor de pe 9am si cunoscutilor mei care au depasit simtul masurii. In ultima vreme cererile au devenit tot mai multe, mai complicate si mai agasante. MI se cere sa fac invitatii si chemari in SUA, declaratii de suport AOS pentru cei care castiga la DV si n-au o adresa unde sa vina in SUA saus a primeasca GC si SSN, sa facilitez obtinere de locuri de munca sau contracte de munca in SUA s.a.m.d. Am inceput sa ma intreb daca pe fata mea scrie fraier, casa de binefacere sau ce naiba se intampla? ...reactiile oamenilor daca nu pot sa-i ajut sunt tot mai urate, de parca as fi obligata sa rezolv problemele altora. Cam in ce ordine ar trebui sa rezolv si cam in cat timp pentru ca in ultima vreme la mine in cutia de mesaje e mai ceva decat la o companie de comenzi on line si/sau plasare forta de munca???? Cum sa selectez pe cine ajut si pe cine nu pt. ca fiecare considera ca problema lui este cea mai importanta, iar daca eu n-o rezolv sunt a dracului si nu vreau. Am intrebat alti romani daca au patit asa ceva, sa nu mai faca fata la solicitari din Romania. Am primit raspunsuri de doua feluri: "pe mine m-a ferit Dumnezeu de oameni din astia!" sau "Lasa-i in pace, nu-i mai asculta ca de astia nu te scapi niciodata" Cam asta este situatia din punctul meu de vedere. AJUNGE! PUNCT! PANA AICI! |
|
analisys_2007 403 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 08:16
9am068670 am citit atent toate comentariile de aici.Imi pare sincer rau pentru sotia ta care are probleme de sanatate,si eu sufar de aproape 10 ani de o forma de cancer limfatic si nu m-am mai tratat cu fructe netratate.pana la urma acel storcator marca Champion ce are asa special fata de alte storcatoare?
eu ca sa ma mentin pe linia de plutire am facut chimioterapie,am facut radioterapie,apoi am urmat un tratament naturist pe baza de ceaiuri si bitter suedez iar in ultima parte am luat cateva produse de la calivita,pentru starile de anxietate care imi aparuserau in urma unor complicatii...si acum in prezent boala e in remisie...De cele mai multe ori nu se moare din cancer ci din complicatiile care le produce.Iti doresc mult succes si multa sanatate sotiei tale! Inteleg foarte bine ce inseamna sa ai cu adevarat o problema de sanatate si daca ne dorim putem sa vindeam orice problema de sanatate.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 09:55
De la: analisys_2007, la data 2009-07-30 08:16:439am068670 am citit atent toate comentariile de aici.Imi pare sincer rau pentru sotia ta care are probleme de sanatate,si eu sufar de aproape 10 ani de o forma de cancer limfatic si nu m-am mai tratat cu fructe netratate.pana la urma acel storcator marca Champion ce are asa special fata de alte storcatoare? Ti-am raspuns deja pe alt forum. Citeste ! Si poate o sa ai nevoie de experienta noastra.... Mona, am inteles. Ramane sa ne vedem de vietile noastre asa complicate cum sunt. O sa gasesc eu o cale, nu esti singura din afara. Doar esti singura care gandeste asa, pana acum. Have a nice life ! And, Good bless you !
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 10:14
de ce e bun NUMAI storcatorul cu un ax marca Champion ?
pentru ca NUMAI asta e recomandat de cei de la instituul Gerson din San Diego. Toti cei care urmeaza terapia gerson il folosesc. Scoate sucurile de cea mai buna calitate. De calitatea ceruta pentru a se obtine efectul dorit. Clar ? Noi romanii, suntem mari filozofi si incercam sa tot adaptam cate ceva dintr-o procedura, pe principiul "merge si asa" ... E, nu merge si asa .... Si se vede de ce noi suntem unde suntem si altii sunt mult deasupra noastra. Sunt oarecum contrariat pentru ca, desi cer ajutor concret in privinta obtinerii surselor de mere si morcovi bio, foarte putini par sa inteleaga.... Nu am nevoie de pareri si consultatii medicale, de opinii despre ce si cum face terapia asta gerson, de la oameni care nici n-au auzit despre ea, dar bat din gura ca sa se afle in treaba. Nici eu n-am auzit despre ea pana acum o luna ... va inteleg. Dar eu am nevoie de oameni pragmatici care sa ma ajute concret, nu de filozofi care-mi ocupa putinul timp aiurea. Ma uit la cat a scris biata Mona si nu-mi vine sa cred cat timp a alocat sa ma faca sa inteleg DE CE NU POATE SA MA AJUTE. Si are dreptatea ei. Poate nici eu n-am stiut cum sa pun problema. Cine stie. Dar n-a alocat nici o secunda, nu mi-a dat NICI O CALE, despre cum sa obtin ce ma intereseaza. Mytcor, in schimb, este infinit mai pragmatic si mi-a dat calea, am luat legatura cu cineva din Franta de la care astept raspuns. E o problema de atitudine in abordarea si rezolvarea unei probleme. Din pacate mi se confirma ipoteza lansata in urma cu multi ani, conform careia, 98% din oameni doar isi declara sentimentele de compasiune si fac asta NUMAI pentru propria imagine, iar atunci cand le ceri ceva concret, cat de mic, sa faca in spiritul celor declarate chiar de ei, primesti raspunsuri si justificari de genul Monei Simonei. Asa se testeaza oamenii ! Prin fapte. Pentru ca Dumnezeu a dat oamenilor graiul, nu spre a-si expune gandurile, ci spre a si le ascunde ! Anunt pentru cei interesati de terapia gerson ! Comandati la editura for you, cartile lui Max Gerson si Beata Bishop, cititi-le si apoi ma contactati daca vreti sa urmati terapia. Oa sa fiu bucuros sa va ajut aratandu-va pe unde s-o apucati si cu cine trebuie sa vorbiti ca sa incepeti... pentru ca sa nu mai pierdeti si voi timpul pe care l-am pierdut eu. Timpul e un factor determinant. Si nepretuit. Succes !
|
|
|
|

Mai bine GPS!!!
Marcel!
...glumeam
Norocul meu cã am covor în bucãtãtrie ...ºi s-a îmbibat ãla cu apã...
la uºã!!!