Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:37
ATENTIUNE!
DACA CITITI CU ATENTIE DATA INSCRIERII DE SUB AVATAR " 30/11/-0001" VETI DESCOPERI CA TOATE NUMELE DE MAI JOS REPREZINTA ACEEASI LICHEA SECURISTA: AADNANAAA este de fapt aceeasi (mizerabila) CAMELYA din Primaria Mangalia! O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET. Si mai este si BLAGAIULIA! Si cate, oare, alte mizerabile clone( 9am088163)?! Toate cele 4 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba! Ignorati-o, demascati-o, eliminati-o! Avatarurile "femeie" inscrie cu data gresit scrisa "30/11/-0001" sunt aceeasi creatura! LA FEL si acest TEMBEL candva inregimentat, securist in uniforma, cu multiplicare: JIMI ROM, REPUBLICANUS, ANDEP NIROLF ERTEP 999 alias MYTCOR, VLADIDEC, MIHAI 5 2, SEPTEMBRIE si alte pseudoentitati... Expresia aceluiasi dezaxat si descreierat, bolnav de ura, un securist incorijibil rejectat din retea, un rebut de teapa pluri-personajului Camelya... Reprezinta personane din serviciul de informatii, codificate si infiltrate in toate retelele si comunitatile virtuale sau reale, o categorie "speciala" de SECURISTI RASPANDACI, manipulatori si formatori de opinie. TE ALERG PE TOPICURI, CRETINULE. DACA AI AVEA CREIER, AI BAGA DE SEAMA CA AI RAMAS CAM SINGURUL..., CEI REALI, CEI FARA "CLONE" SECURISTE S-AU RETRAS, ASISTA DE PE MARGINEA LA DEMASCAREA TA, FIINTA INFECTA SI ABJECTA! ATI RAMAS DOAR "VOI", ADICA TU, CEL MULTIPLICAT, SECURIST IMPUTIT! CARE P.M. (pana mea) ITI ESTE SATISFACTIA SAU MISIUNEA SA SIMULEZI, SA INSELI, SA MINTI, SA FACI SA PARI MAI MULTEW PERSONAJE CU MAI MULTE FETE? TE AUTODEMASTI DIN PREA PLINUL PROSTIEI CREIERULUI TAU BOLNAV, ESTI SINGUR DE MULTE MINUTE, ESTI SINGURUL CARE VOMITA ABJECTII SI DEJECTII, PUTOARE! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:38
De la: Dorulet, la data 2009-07-12 17:35:27 ATENTIUNE! DACA CITITI CU ATENTIE DATA INSCRIERII DE SUB AVATAR " 30/11/-0001" VETI DESCOPERI CA TOATE NUMELE DE MAI JOS REPREZINTA ACEEASI LICHEA SECURISTA: AADNANAAA este de fapt aceeasi (mizerabila) CAMELYA din Primaria Mangalia! O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET. Si mai este si BLAGAIULIA! Si cate, oare, alte mizerabile clone( 9am088163)?! Toate cele 4 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba! Ignorati-o, demascati-o, eliminati-o! Avatarurile "femeie" inscrie cu data gresit scrisa "30/11/-0001" sunt aceeasi creatura! LA FEL si acest TEMBEL candva inregimentat, securist in uniforma, cu multiplicare: JIMI ROM, REPUBLICANUS, ANDEP NIROLF ERTEP 999 alias MYTCOR, VLADIDEC, MIHAI 5 2, SEPTEMBRIE si alte pseudoentitati... Expresia aceluiasi dezaxat si descreierat, bolnav de ura, un securist incorijibil rejectat din retea, un rebut de teapa pluri-personajului Camelya... Reprezinta personane din serviciul de informatii, codificate si infiltrate in toate retelele si comunitatile virtuale sau reale, o categorie "speciala" de SECURISTI RASPANDACI, manipulatori si formatori de opinie. TE ALERG PE TOPICURI, CRETINULE. DACA AI AVEA CREIER, AI BAGA DE SEAMA CA AI RAMAS CAM SINGURUL..., CEI REALI, CEI FARA "CLONE" SECURISTE S-AU RETRAS, ASISTA DE PE MARGINEA LA DEMASCAREA TA, FIINTA INFECTA SI ABJECTA! ATI RAMAS DOAR "VOI", ADICA TU, CEL MULTIPLICAT, SECURIST IMPUTIT! CARE P.M. (pana mea) ITI ESTE SATISFACTIA SAU MISIUNEA SA SIMULEZI, SA INSELI, SA MINTI, SA FACI SA PARI MAI MULTEW PERSONAJE CU MAI MULTE FETE? TE AUTODEMASTI DIN PREA PLINUL PROSTIEI CREIERULUI TAU BOLNAV, ESTI SINGUR DE MULTE MINUTE, ESTI SINGURUL CARE VOMITA ABJECTII SI DEJECTII, PUTOARE! |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:41
Vezi cât eºti de proastã???? Singurul motiv pentru care sunt pe forum, acum, este pentru cã fi-miu încã nu s-a trezit!!! La 3ani....mai doarme de-amiazã!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:44
De la: Dorulet, la data 2009-07-12 17:41:47 DU-TE DRACULUI, JAVRA MINCINOASA! NU IMPLICA UN "COPIL" NICI IN GAND, OTREAPA! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:47
ATI RAMAS DOAR CEI CARE V-ATI INSCRIS PE FORUM/COMUNITATEA 9am
in data de 30/11/-0001! DOAR CEI/CELE VIZATE. VA AUTODEMASCATI! |
|
gigiberlogeaa 2 mesaje Membru din: 3/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:01
DISPERATILOR!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 20:19
De la: romtar, la data 2009-07-12 17:47:02ATI RAMAS DOAR CEI CARE V-ATI INSCRIS PE FORUM/COMUNITATEA 9am Nu ai dreptate, romtar. Daca te uiti la profilul meu, de exemplu, apare aceeasi data a inscrierii 30/11/0001 data la care a ramas blocat softul 9am si data de la care nu mai apar contorizate mesajele scrise pe site de useri. Uite, de exemplu, eu m-am inscris pe site in august 2008. Daca accesezi rubrica AUTO subiectul "permise auto" - unul dintre subiectele pe care am postat mesaje imediat dupa ce m-am inscris aici, ai sa vezi ca am un mesaj postat acolo in data de 13 august 2008. Deci teoria ta ca au ramas pe site clone ale acelorasi persoane inscrise pe 11 noiembrie 2008 e falsa. Mai am o rugaminte, nu mai posta injurii si mizerii pe forum. Multumesc. |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:42
Pt. romtar. Si eu consider ca e falsa teoria ta fiindca nici la mine nu apare data la care m-am abonat la 9am. La foarte multi pe care ii cunosc si deci nu sunt clone apare aceeasi data. E o chetie de administrare cont dar nu mi-am batut capul sa aflu. Romtar, daca ai orice nelamuriri scrie la office@9am.ro Dupa cum vezi, ne straduim toti, inclusiv Dora (dorulet) sa-ti raspundem politicos, sa te ajutam sa treci peste nelamuriri. E primul nostru pas, in ideea ca esti de bunacredinta, nu ai misiuni de debusolare a forumistilor sau alte obscuritati.. In caz contrar, te asiguram ca treaba cu "dezbina si condu" nu functioneaza in contextul actual fiindca nu ne-am nascut ieri o buna parte din noi si nici nu suntem dotati cu calti in cap. Sper ca cele de mai sus iti vor aduce linistea necesara dar te rog sa detaliezi motivul care te-a facut sa te comporti asa cu dora. Imi dai de gandit. Apropos, tu de la ce data esti membru? Daca nu ne convingi ca ai avut o nazarire trecatoare, in cel mai bun caz te vom ignora. Exista si alte demersuri la care putem apela. Mie mi s-a intamplat sa stiu ca functioneaza demersurile impotriva unui user care in mod vadit deranjeaza. Cei de la office 9am mi-au comunicat ca l-au banat. Dora, nu ai nevoie de nici un fel de scuze, de ce ai facut-o dupa felul in care s-a comportat ?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:58
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-13 00:42:50 Roxi, a umplut absolut toate topicurile cu aceleaºi tâmpenii!!! Eu ºi ceilalþi care eram pe forum....am ajuns la concluzia cã este o persoanã ori foarte prostã ºi totodatã beatã criþã, ori un biet schizofrenic!!! Ne-a acuzat cã suntem una ºi aceeaºi persoanã toþi...pe urmã cã suntem securiºti infiltraþi....în fine! S-a supãrat iniþial pentru cã nu am fost de acord cu el...cum cã Adnana este aceeaºi persoanã cu Camelya....ºi de acolo a început sã umple toate topicurile cu injurii!!! Toþi care nu au fost de acord cu el....au fost catalogaþi drept un singur user. Dacã la început m-a ºocat...dupã 10 minute deja nu mai puteam de râs....a trebuit sã ies de pe forum cã mã dureau muºchii stomacului ºi maxilarele de la atâta râs!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:04
De la: Dorulet, la data 2009-07-13 00:58:37E psiho. S-ar putea sa fie ala de s-a legat de Camelya.De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-13 00:42:50
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:15
De la: nastasemihail, la data 2009-07-13 01:04:12De la: Dorulet, la data 2009-07-13 00:58:37E psiho. S-ar putea sa fie ala de s-a legat de Camelya.De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-13 00:42:50 Pãi ãla este....de ºi-a tot luat alte nickname-uri! Prima datã a fost monarom, pe urmã violeta, violetaviloentata ºi acum ãsta! Este aceeaºi persoanã ce a deschis topicul despre Camelya la secþiunea politic. Tu nu þi-ai dat seama pânã acum????
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:20
Nu prea. Nu ma pasioneaza din astia. Inchid si navighez pe internet.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:55
Si eu m-am dus cu gandul la monarom din cauza avatarului cu catei, dar stiam ca nu e psiho. Eu ma gandeam la ca ar fi cineva care vrea sa sparga gasca pe 9 am. Din ce considerente ? El stie ! Vorba lui nastasemihail, sa trecem peste." Incurcate sunt caile domnului "
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 04:59
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-13 00:42:50broscuto,esti prea dulce si concilianta cu asemenea specimene grobiene,tu nu vezi ca ea a postat exact cateva mesaje d'ale mele in care ma dezbrac de caracter si o fac pe tiganca exact ca la usa cortului[adica la ea acasa],celelalte zece in care o rugam frumos si ii demonstram ca nu are dreptate nu a avut decenta sa le afiseze,nici pe celelalte inca vreo zece in care chiar i-o trageam urat de tot
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 05:02
acum,
cele de mai sus pe care vi le-am zis,vin si intreb,cine manipuleaza grosolan pe aici,in sensul ca afiseaza numai ce vrea ea sa citeasca lumea?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 12:09
Parcul Retezat s-a calificat in semifinalele competitiei "Cele sapte minuni naturale ale lumii", clasandu-se pe locul al zecelea intre cele mai frumoase parcuri nationale, paduri si monumente naturale ale lumii
Campania a fost lansata la nivel mondial de o fundatie canadiana, organizatia New7WondersFoundation care si-a propus sa aleaga sapte minuni naturale ale lumii, potrivit site-ului ProTV. Astfel, Pestera Scarisoara, Fluviul Dunarea si Parcul Retezat au intrat in cursa alaturi de alte parcuri nationale, munti, pesteri, lacuri si ghetari din toata lumea. Competitia a debutat in 2007. In decembrie 2008, pe baza voturilor primite, Romania a fost reprezentata de Parcul National Retezat. Voteaza Parcul National Retezat * Pe site-ul Parcului Retezat * Pe site-ul oficial al campaniei * Telefonic: 0041.77.312.404, plus codul pentru Retezat - 541
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 05:33
De la: minutemaid, la data 2008-12-03 23:22:42O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!! Anul trecut in august, cam la o luna dupa ce m-am inscris pe site, am cunoscut-o pe Carmen Sandu - o femeie frumoasa, desteapta si speciala, romanca stabilita in SUA. Am pus o fotografie cu noi doua la profilul meu. Este d ela un eveniment special - Festivalul Romanesc de primavara din Washington DC. Am ramas prietene, vorbim la telefon si pe messenger, ne vizitam cat de des putem. Multumesc site-ului 9am.ro datorita caruia am avut ocazia sa intalnesc un om si un prieten deosebit! Pe 14 august 2009 am sa astept in Aeroportul International Dulles din Washington DC, un user de pe 9 am. Are ID danut_pepe si este din Onesti. Castigator la Loteria Vizelor, a citit aici pe forum parerea mea despre America si cateva articole din ziarul pentru care scriu eu. S-a hotarat ca merita sa aiba incredere in mine si va veni aici impreuna cu sotia Gabi si fata lor Ioana. Vor locui o vreme la noi acasa si vom incerca sa-i ajutam sa inceapa aici o viata noua, sa desenam un viitor frumos pentru ei si pentru fetita lor pe pamantul fagaduintei. Ne cunoastem de pe 9 am, nu ne-am intalnit niciodata, am vorbit doar prin mesageria 9am, e-mail si messenger. Avem incredere unii in altii chiar daca ne-am cunoscut doar virtual si se spune ca lumea virtuala deformeaza, e o lume in care la adapostul anonimatului se ascund tot felul de frustrati, psihopati si personaje rau voitoare. Astept impresii de la cei care au hotarat sa se intalneasca pe 17 iulie la Moeciu. Pana la urma nu coteaza in ce fel te-ai cunoscut cu cineva ci conteaza sa fi OM, parerea mea... Am dreptate sau nu?. Distractie placuta tuturor!
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 06:41
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-14 05:33:31Poate voi veni,depinde de cit timp voi sta in Romania ,sa nu fiu chemata ,calatoresc intre doua continente si timpul meu este limitatDe la: minutemaid, la data 2008-12-03 23:22:42O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!!
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
INITIATORUL 67 mesaje Membru din: 19/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 08:22
Utilizarea energiei solare pentru iluminatul de siguranta,reduce poluarea
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 08:39
ia uite-l si pe isus,cum nu stiati,este viu si traieste langa noi
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 08:40
play_YoobU0hE9TdnPdnD(320, 240);
|
|
monaramona 22 mesaje Membru din: 14/07/2009 |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 13:29
RAMANE CUM AM VORBIT IN LEGATURA CU MONA! FA-I CE TI-AM ZIS, AI MANA LIBERA...! VALABIL EXCLUSIV PENTRU TINE SI ...MULTIPLII TAI, BOLNAVULE, SECURIST DEPRAVAT! |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 13:33
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-14 05:33:31De la: minutemaid, la data 2008-12-03 23:22:42O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!! |
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:31
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-14 05:33:31De la: minutemaid, la data 2008-12-03 23:22:42O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!! Bravo draga mea!!! Eºti ºi vei rãmâne o scumpiþã, o persoanã cu mult caracter...lucru rar, foarte rar întâlnit într-o lume "nebunã" cum este asta!!!Da, ai dreptate!!!! Te
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:40
Mona.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:05
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-14 14:40:52Mona. subscriu
|
|
romamona 11 mesaje Membru din: 14/07/2009 |
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:09
RAMANE CUM AM VORBIT IN LEGATURA CU MONA! FA-I CE TI-AM ZIS, AI MANA LIBERA...! |
|
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 06:10
Multumesc pentru incurajari Dora, Roxi, Adnana si Mytcor.
Sper ca tataita subrezitul mai urmareste topicul acesta pentru ca el lansase ideea intalnirilor reale intre forumisti si apoi rezumat pe acest topic despre cum a fost intalnirea. Intr-un fel are dreptate si omul asta care posteaz aberatii pe aici - multi useri s-au retras, nu mai posteaza.. pacat. pentru doamne si pentru domni. tuturor. |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:43
Stai linistita....Nimeni nu bate in retragere..sa faca pe plac unui lunatic...sau lunatica...ce o fi..
Cei care rationeaza nu recurg la injurii si la tactici de atac sub o identitate mascata...Pot sa-i pun pe tava si adresa de mail..Poate sa continue injuraturile in direct..pe IM...Dar stii care e faza?..Are motorasul defect...Sigur i sau tocit dintii la vreo rotita..Sa vina la Constanta..sa-i dau o bere.. Poate se calmeaza cand o sa vada ca personalitatea multipla si clona despre care face referire este de fapt..mai multe.. ......Ptiu...sa piara diavolul dintre noi...
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
1963 1 mesaj Membru din: 5/08/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 16:43
Pt vasix...
Buna ziua! vaaaaaaaaaaaaaaaai, cum de ai gasit printesa? eu sunt printesa adevarata, hi,hi, hi... te asteptam de foarte mult timp....frumoasa lumea virtuala, dar as aveao propunere: sa fixam o zi, in care sa devina totul real, nu? va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi! |
|
|
|

...Încã ceva Mona sau cum te-oi fi chemând....degeaba te chinuie talentul...ºi postezi acelaºi mesaj peste tot, cã oricum nu te crede nimeni!!!!!
cele de mai sus pe care vi le-am zis,vin si intreb,cine manipuleaza grosolan pe aici,in sensul ca afiseaza numai ce vrea ea sa citeasca lumea?
pentru doamne si