Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 13:14
Cum explicati faptul ca cele mai religioase tari din europa (Romania, Turcia, Bulgaria) sunt cele mai sarace si corupte, iar cele mai bogate (Suedia,Norvegia, Cehia, Marea Britanie) sunt tarile in care liber-cugetatorii ii depasesc numeric pe teisti?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 15:22
Acest mesaj catre voi rezulta din dorinta de a va oferi un mijloc de informare cu privire la drepturile voastre ca si pacienti ai sistemului medical romanesc si de a va face cunoscuta modalitatea prin care Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor va poate sprijini in apararea acestor drepturi.
Asociatia este produsul unor eforturi imense si singura de acest gen, avand deja mai mult de un an de activitate intensa si multiple realizari, care in ultima vreme sunt si mediatizate: - rambursari de cheltuieli efectuate de pacienti pe perioada spitalizarii pentru medicamente, dispozitive si materiale medicale - somatie pentru ridicarea plafoanelor la medicamente - combaterea proiectului de ordin al Ministrului Sãnãtãþii care triazã bolnavii ce pot sau nu pot beneficia de îngrijire în terapie intensivã - monitorizarea unitatilor medicale spitalicesti si informarea presei cu privire la incalcarea drepturilor pacientilor - sprijinirea pacientilor in solutionarea unor sesizãri legate de încalcari ale drepturilor lor (medicina fara spaga, mal praxis) - reprezentare si consiliere pacienti – exista oameni care doar pe noi ne mai au ca sprijin - colaborarea cu nenumarate personalitati din lumea medicala romaneasca si internationala Cine este ANPP? A.N.P.P. este o organizaþie nonguvernamentala, de drept privat, fara scop lucrativ, independenta, apolitica, ce are drept obiectiv principal protecþia reala a pacientilor, protectie ce se concretizeazã în: - promovarea drepturilor pacientilor si sprijin acordat în solutionarea unor sesizãri legate de încalcari ale drepturilor pacientilor, - oferirea de asistentã medicala, asistenta sociala ºi asistenta juridica - actiuni privind promovarea reformarii sistemului de sanatate si oferirea de informatii verificate sau de notorietate privind sistemul de sanatate - desfasurarea unor programe de educatie pentru sanatate si mediatizarea actiunilor asociatiei - sesizarea instituþiilor sau a autoritãþilor competente pentru încãlcari ale drepturilor pacienþilor în general si reprezentarea membrilor sãi în relaþiile cu autoritãþile ºi instituþiile guvernamentale ºi nonguvernamentale, interne ºi internaþionale; - promovarea accesului la asistenþa medicalã transfrontalierã în cadrul Uniunii Europene ºi acþionarea prin mijloace legale privind reducerea birocraþiei legatã atât de utilizarea, cât ºi de furnizarea de servicii de sãnãtate transfrontaliere; - organizarea de centre de consultanþã ºi informare, în condiþiile legii, privind drepturile pacienþilor în general, atât în România, cât ºi în Uniunea Europeanã; - desfãºurarea de activitãþi alãturi de alþi parteneri, constând în furnizarea de informaþii, recomandãri ºi consultanþã privind problemele legate de achiziþionarea unui produs sau serviciu în domeniul îngrijirii sãnãtãþii. - colaborarea cu partenerii sãi la organizarea educaþiei medicale continue în rândul pacienþilor în general ºi a furnizorilor de servicii de sãnãtate, prin mijloace specifice: campanii de educaþie medicalã, organizarea de cursuri, manifestãri ºtiinþifice, congrese naþionale ºi internaþionale, mese rotunde, editarea de publicaþii de specialitate, etc; - promovarea ºi susþinerea unor iniþiative privind îmbunãtãþirea cadrului legislativ din domeniul medical si susþinerea înfiinþãrii prin lege a unei instituþii cu rang de autoritate naþionalã independentã de control ºi protecþie a drepturilor pacienþilor; Programe in derulare si Programe propuse: Promovarea Consiliului pentru protectia drepturilor pacientilor Program de promovare a donarii de sange Program de promovare a transplantului medular pentru bolnavii de leucemie Program de promovare a transplantului de tesuturi, organe, celule Monitorizarea activitatii din unitatile medicale Medicina fara “spaga” Boala Lyme etc. Doriti sa deveniti membru pacient protejat sau sa sprijiniti eforturile ANPP? Aveti nevoie de consiliere sau reprezentare? Aveti plangeri la adresa sistemului romanesc de sanatate? Daca aveti nevoie de serviciile noastre sau credeti ca ati putea ajuta unul din cazurile critice care ne sunt sub supraveghere (din punct de vedere al sanatatii), contactati-ma la: office@protectiapacientilor.ro Cu cele mai bune ganduri, Monica Radulescu PR Manager
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 16:16
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 20:40
De la: super_green_frog, la data 2009-06-29 13:32:46Nu m-as fi uitat altfel la tine ca e un tip super. Isi poarta inima in maneci cand am divortat l-am sacrificat datorita altor prioritati si datorita mamei lui care mi-a pus capac dupa ce am nascut si nu mai aveam acelasi grad de rabdare si intelegere din cauza puiului care stii si tu ce program iti face in primele luni de viata. Dupa cinci ani de casatorie in care n-am avut probleme, am rupt pisica, mi-am luat puiul de 10 luni in brate si am plecat la mama. De atuinci am ramas in relatii foarte bune si facem o echipa in cresterea lui. bIneinteles ca frecusuri mai exista dar tot din influente externe, ai mei, ai lui mai nou "a lui". De vreo doi ani are pe cineva care nu prea pricepe cum sta treaba ca ne intelegem si comunicam atat de bine. Are impresia ca vreau sa i-l iau inapoi dupa 9 ani de la divort ??? Ma rog, e din Bacau si stii tu ca fetele sunt hotarate pe treaba, dar eu ce vina am? N-am cum s-o ajut ca doar noi existam mult inainte ca ea sa apara si nu prea pricepe treaba. El e la mijloc mereu. Inainte sa inceapa scoala copilul, m-am trezit ca-mi spune el: Nu mai cumpara nimic pentru Calin ca ii cumpara Carmen totul. Am plans cateva zile, apoi m-am hotarat sa-l sun si sa-i spun ca n-am murit, nu sunt handicapata, Calin are o mama si nu e cazul sa faca ea treaba asta. Apoi, in prima zi de scoala, pe langa emotiile noastre si ale copilului, a mai aparut si ea pe neanuntate. In clasa, el statea la usa, noi in banca langa copil, ea in stanga si eu in dreapta. Cand ii spuneam eu ceva la ureche, cand ea.Am facut eforturi sa ascund stanjeneala si ridicolul situatiei de a fi in trei langa copil. Pana la urma nu se stia care e mama copilului. Fiindca n-am comentat nici atunci , nici dupa, ca sa-l menajez pe el, m-am trezit si la prima sedinta cu ea. Isi nota in carnetel mai abitir decat mine. Imvatatoarea se uita la noi cam stramb ca nu stia care din noi e mama copilului si cui sa ne numeasca. Imi venea sa ma ridic in picioare si sa raspund privirilor ei nedumerite. Eu sunt mama lui Calin. Ea e prietena taticului, probabil viitoarea sotie ca la cat de bigudiu e are toate sansele. Roxi , asa e, ai dreptate in privinta moldovencelor.de fapt lumea in general are dreptate.is cam curvulite si isi vad interesul. eu cred ca nu e genereala treaba, dar aceleasi caractere ca si tine le-am intalnit si eu.Cat despre ce ai povestit, eu nu ii permiteam nicio sedinta cu parintii nesimtitei aleia nu premiere de sfarsit de an. admir faptul ca mai comunici cu sotul tau si ca esti suficient de desteapta sa iti dai seama ca esti mai buna ca el. el e un mare .... ca inca nu vede ce a pierdut. nu imi place faptul ca ii permiti prea multe, dar tu stii ce ai de facut si cum scapi din situatia asta
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 23:55
De la: super_green_frog, la data 2009-06-29 13:32:46Nu m-as fi uitat altfel la tine ca e un tip super. Isi poarta inima in maneci cand am divortat l-am sacrificat datorita altor prioritati si datorita mamei lui care mi-a pus capac dupa ce am nascut si nu mai aveam acelasi grad de rabdare si intelegere din cauza puiului care stii si tu ce program iti face in primele luni de viata. Dupa cinci ani de casatorie in care n-am avut probleme, am rupt pisica, mi-am luat puiul de 10 luni in brate si am plecat la mama. De atuinci am ramas in relatii foarte bune si facem o echipa in cresterea lui. bIneinteles ca frecusuri mai exista dar tot din influente externe, ai mei, ai lui mai nou "a lui". De vreo doi ani are pe cineva care nu prea pricepe cum sta treaba ca ne intelegem si comunicam atat de bine. Are impresia ca vreau sa i-l iau inapoi dupa 9 ani de la divort ??? Ma rog, e din Bacau si stii tu ca fetele sunt hotarate pe treaba, dar eu ce vina am? N-am cum s-o ajut ca doar noi existam mult inainte ca ea sa apara si nu prea pricepe treaba. El e la mijloc mereu. Inainte sa inceapa scoala copilul, m-am trezit ca-mi spune el: Nu mai cumpara nimic pentru Calin ca ii cumpara Carmen totul. Am plans cateva zile, apoi m-am hotarat sa-l sun si sa-i spun ca n-am murit, nu sunt handicapata, Calin are o mama si nu e cazul sa faca ea treaba asta. Apoi, in prima zi de scoala, pe langa emotiile noastre si ale copilului, a mai aparut si ea pe neanuntate. In clasa, el statea la usa, noi in banca langa copil, ea in stanga si eu in dreapta. Cand ii spuneam eu ceva la ureche, cand ea.Am facut eforturi sa ascund stanjeneala si ridicolul situatiei de a fi in trei langa copil. Pana la urma nu se stia care e mama copilului. Fiindca n-am comentat nici atunci , nici dupa, ca sa-l menajez pe el, m-am trezit si la prima sedinta cu ea. Isi nota in carnetel mai abitir decat mine. Imvatatoarea se uita la noi cam stramb ca nu stia care din noi e mama copilului si cui sa ne numeasca. Imi venea sa ma ridic in picioare si sa raspund privirilor ei nedumerite. Eu sunt mama lui Calin. Ea e prietena taticului, probabil viitoarea sotie ca la cat de bigudiu e are toate sansele. Roxi, ai gresit grav in trecutul tau si acum platesti .... De ce acum comunici foatre bine cu fostul sot si atunci cand trebuia n-ai .... comunicat ? Ai cascat gura la mama ? Ce te impiedica sa-ti vezi de viata ta si sa ti-o reconstruiesti dupa cum crezi ? Pari a fi o femeie de treaba, dar casti gura la cine nu trebuie si nu esti in stare sa procedezi precum rivala pe care o tot incrimiezi. Iti spun un secret : SEXUL ! Nu te mai lua dupa jelitorii de ocazie de pe aici, analizeaza-ti viata si lasa rahaturile astea de doi lei. Tine-ti baiatul aproape si fa ca ta-su' ! Cauta-ti un tip cu care sa faci sex de mama focului si o sa vezi ca viata ta se va inbunatati. Viata e foarte simpla si foarte scurta. Nu ti-o irosi jelind ! Si vezi ca nu exista barbati perfecti. Si pe mama ta da-o jos din patul tau, nu-ti mai incarca mintea cu ce crede ea despre unul si altul. Mergi pe drumul tau si langa alesul tau... Asta daca te ajuta cu ceva ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 00:03
Adnana,
Si eu zic ca nu e generala treaba, am precizat. Am un punct de vedere subiectiv fiindca m-am lovit de asta in familia mea si nu o data. Am avut triplu ghinion.. Mai ales nu cred ca e vina tinerei generatii care e impinsa de la spate de mame, le impun niste false valori, bani si pozitii cu orice pret.Le trimit pe la concursuri de misa, inca de mici le trimit in lume. Pe cumnatele mele mamele le prelucreaza si le invata sa nu fie proaste", ca de au si ei gaurile lor in buget. Le invata sa nu fie prosate ca sa-i scoata si pe ei din greutati. Viseaza cai verzi pe pereti de acolo de unde sunt cred ca pe aici se dau lovituri de gratie dupa bunul plac. Isi scot fetele la mezat cu s-ar zice. In cazul nostru, repet. In rest, incerc sa fiu cat mai obiectiva si sa nu pun etichete. Am o tactica, imi dau timp sa percep omul si apoi imi fac o parere. Sa nu te lasi necajita de nici o etichetare. O sa inveti in timp. Daca ai incredere de sine nu te poate supara nimic fiindca tu stii cel mai bine cum esti si nu trebuie sa te lasi enervata. Teoretic, ca practic toti ne iesim din pepeni ca oameni suntem. Avem zile si zile. Si acum raspund si altcuiva. Nu sunt genul care sa jelesc. Am simtit sa-i spun Dorei unele lucruri, din solidaritate. Apoi, ma gandesc ca ar avea cele mai tinere de invatat cate ceva din experienta mamaitelor. N-am fost mai tare pe vremea aia si daca as fi ramas in casnicie, as fi fost terminata psihic pana acum. Nu regret hotararea pe care am luat-o din instinct de conservare. Important e ca am iesit cu bine toti din situatie si ca acum nu mai sunt o toanta. Restul sunt doar mici frecusuri inerente. Si, da o sa vad ce imi ofera viitorul, "sunt o persoana deschisa tuturor posibilitatilor". Hai ca v-am dat apa la moara, sa aveti de ce sa faceti misto. Bagati ceva cu carlige, undite, ect.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 00:36
Daca vi se pare interesant, cand aveti timp sa va calculati numarul de destin :
Exemplul meu : Ziua nasterii : 07 0 + 7 = 7 Luna : 06 0 + 6 = 6 Anul : 1966 1+9+6+6 = 22 se aduna si 2 + 2 = 4 Se aduna 7 + 6 + 4 =17 apoi se aduna 1 + 7 = 8 Numarul de destin 8 Ce cauta : pe cineva care ii poate tine piept : cu caracter puternic si integru, calitati si purtari care impun respect si pe deasupra, plin de erotism si aflat in cautarea iubirii totale. Daca vreti, puteti sa va calculati numarul de destin si va spun dintr-o revista ce cautati. Si mai ziceam ca e un site de stiri ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 06:26
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-01 00:36:11Daca vi se pare interesant, cand aveti timp sa va calculati numarul de destin : Eu zic sa deschideti un subiect cu de-astea - horoscop, numerologie, chiromantie s.a.m.d.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 06:29
Dragi forumisti, vreau sa va spun ceva important. E a doua oara cand primesc pe mail aceasta informatie si o transmit tuturor cunoscutilor. De data asta m-am gandit sa va spun si voua:
1. Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX. Constantin BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte pe motiv ca nu era votat masiv din Romania. Trimiteti link-ul tuturor si votati! Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde. Acum este pe locul 18, inca poate fi salvat. www.saatchi-gallery.co.uk/artvote Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo..500 la numar, doar Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam...e doar un click. Va multumesc! www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/ Mesajul 2: Va rog sa scrieti aceasta adresa pe google, apoi, cand se deschide pagina, activati prima sau a doua adresa si aveti acolo formularul de votare www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/ VA ROG SA VOTATI PENTRU REZERVATIA RETEZAT Este singura care reprezinta Romania in concurs. Este un top al celor mai frumoase locuri si destinatii turistice din lume. Aceasta actiune simpla, un vot electronic poate sa aduca Romania in atentia lumii intregi. Acum Rezeervatia Retezat este pe locul 13. Votarea continua pana in 7 iulie, daca se va clasa in primii 11, Rezervatia Retezat va intra in finala. Va rog sa faceti un efort si sa votati! faceti un bine Romaniei si poate voua insiva pentru ca relansarea economiei ne priveste pe toti si se poate face inclusiv prin turism. Multumesc. tuturor
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:09
La topicul asta, ne cam plictisim si hei, chiromantie? Cum intindem palma ? Si cui ? A, stiam ca in palma stanga se citeste viitorul iar in palma dreapta trecutul.
Multumim pentru articolul postat la "Merita sa mergem la vot.."
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:21
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-01 00:03:35Adnana, Roxi, niciodata nu am tinut cont de etichete, gen moldoveanca, blonda, etc. sunt cum sunt eu si cine ma place ma place asa.Am foarte mare incredere in mine si nu am nici macar un complex. si cum spui tu ca ai avut de a face cu unele moldovence, eu dau nas in nas cu ele zi de zi.Sunt si unele culte si educate si toate alea, jos palaria.dar majoritatea se viseaza Andreea Marin sau Raduleasca, ca nah alea au plecat de la Moldova si au rupt tara. Ma uit si colega mea de apartament.din orice isi cauta interesul.nu ii pasa ca unii sufera enorm din cauza ei sau sa vad la ea vre-un pic de constiinta cu pete.nu frate! e curata ca lacrima.vorba ta "calca pe cadavre" ca pe perne de puf si o da inainte. nici eu nu suport stilul asta de a fi
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:38
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-01 14:21:31De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-01 00:03:35Adnana, Daca voi considerati ca Mihaela si Andreea sunt simbolruri ale fetelor din Moldova..va inselati amarnic! Este fals...mai ales ca ele nu sunt asa bine privite de catre concetatenile lor. Stiu ce vorbesc! |
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:49
Si noi stim de ce..ca doar sintem din Piatra Neamt
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:52
De la: mari_uka, la data 2009-07-01 14:38:36De la: aadnanaaa, la data 2009-07-01 14:21:31De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-01 00:03:35Adnana, Bine ai revenit, Mariuko ! Cum a fost pe unde ai umblat ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:55
De la: mari_uka, la data 2009-07-01 14:38:36De la: aadnanaaa, la data 2009-07-01 14:21:31De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-01 00:03:35Adnana, welcome back Mariuca! Nu am zis ca sunt simboluri.nici pe departe.ci doar ca pitzipoancele de Moldova se viseaza in rolul lor
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 15:59
Welcome back ! Mariuka, vezi ca ti-am zis din zodii mai prin urma cu cateva pagini. Nu stiu daca am nimerit ziua ca bobii mai zboara si pe podea cand ii arunci pe masa. Nu stau in toti in front.
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 03:10
[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze. Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!! Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta. Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred). Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi). Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........"" ......................................... iata un exemplu!
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 14:14
9am007548
2 Iulie Rac - Ziua inconstientei Nativii zilei de 2 iulie sunt foarte emotivi si receptivi la sentimentele celorlalti. In general, cei nascuti astazi se impart in doua tipuri diferite: cei care pastreaza asemenea sentimente pentru ei insisi si cei care se exprima intr-un mod efervescent. Persoanele mai retinute nascute pe 2 iulie trebuie sa invete sa se exterioreze in timp ce o persoana activa nascuta pe 2 iulie trebuie sa-si tempereze trairile emotionale. Nativii zilei de 2 iulie sunt adesea asaltati de indoieli in ceea ce ii priveste si de o lipsa de incredere in ei insisi. Astfel de nesigurante nu sunt mereu observate de ceilalti, in special atunci cand nativii sunt persoane realizate. Motivul pentru care aceste lucruri se intampla se datoreaza faptului ca nativii zilei de 12 iulie nu vor sa ii incarce pe ceilalti cu problemele lor. Pentru ei, indoielile infrante pot fi o chestiune personala. Ei nu se grabesc sa caute sprijin pozitiv din partea altora. Persoanele nascute pe 2 iulie duc o viata fantastica foarte activa, dar o mare parte din activitatea lor ramane in sfera inconstientului, a visarii cu ochii deschisi, aproape niciodata transformandu-se in realitate. Fara indoiala, pentru o persoana nascuta pe 2 iulie, cheia intelegerii de sine este recunoasterea efectului inconstient al fanteziei in planul vietii emotionale si al imaginii de sine. Astfel, starile de constienta si inconstienta trebuie sa fie foarte bine intelese de nativi. O astfel de emancipare de sine solicita timp si energie care, in cazul persoanelor nascute pe 2 iulie, pot fi pe deplin consumate cu grijile zilnice. Daca nativii fac o investitie in scopul dezvoltarii personale, ei vor face tot ce le sta in putinta pentru imbunatatirea sanatatii si performantei in munca. De asemenea, ei pot face schimbari majore din viata lor. Intr-adevar, un nativ care are succes din punct de vedere social este adesea capabil sa puna o viata fantastica, bine integrata, in serviciul direct al carierei lor. Partenerii nativilor zilei de 2 iulie pot juca un rol important in incurajarea unui astfel de proces psihologic. Cei nascuti pe 2 iulie sunt inzestrati cu o bogatie emotionala si o profunzime a sentimentelor ce merita efortul de a fi scoase la iveala. Totusi, nativii zilei de 2 iulie sunt extrem de sensibili si nu reactioneaza prea bine la confruntari sau acuzatii. Deoarece sunt atat de sensibili, dragostea lor trebuie sa fie exprimata in mod direct, fara a fi ascunsa. Acest lucru, insa, implica o mare intelegere si rabdare. Nativii extrovertiti pot fi tulburati atunci cand intentiile lor bine fondate si in acelasi timp exagerat de emotionale sunt intelese gresit. Un introvertit al zilei de 2 iulie poate fi incapabil sa faca fata agresivitatii celorlaltii si in situatiile conflictuale este posibil sa reactioneze sau, de cele mai multe ori, sa se retraga. Persoanele nascute pe 2 iulie vor reusi sa isi echilibreze viata sentimentala si cea ireala. In aceste conditii, ei se vor feri de o stabilitate ce implica contributia celorlalti. SFATURI: Pastreaza legatura cu viata ta fantastica. Examineaza masura in care intra in conflict cu natura ta emotionala si apoi foloseste-o in interesul tau propriu. Echilibreaza-ti lumea interioara si exterioara. Incearca sa raspunzi mult mai eficient nevoilor celorlalti. PUNCTE FORTE: Imaginativ Responsabil Interesant PUNCTE SLABE: Nesigur Nerabdator
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 16:26
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-01 06:29:27Dragi forumisti, vreau sa va spun ceva important. E a doua oara cand primesc pe mail aceasta informatie si o transmit tuturor cunoscutilor. De data asta m-am gandit sa va spun si voua: Munþii Retezat au ajuns la un pas de semifinalã www.evz.ro/articole/detalii-articol/857599/Muntii-Retezat-au-aju... Ciprian Iancu Sâmbãtã, 04 Iulie 2009 În competiþia pentru cele ºapte minuni naturale ale lumii, Retezatul ocupã locul 12 la categoria „Parcuri naturale”. Doar primele 11 clasate din fiecare categorie ajung în etapa urmãtoare. Parcul Naþional Retezat are ºanse sã treacã în semifinala competiþiei internaþionale în urma cãreia vor fi desemnate noile minuni naturale ale lumii. Parcul Retezat se aflã acum la doar un pas de "calificare", cu patru zile înainte de încheierea acestei etape. Cel mai vechi parc natural din þarã, Retezatul este singurul obiectiv turistic autohton rãmas în cursã (au mai fost nominalizate Delta Dunãrii ºi Gheþarul Scãriºoara). Retezatul mai poate fi votat pânã în noaptea de marþi spre miercuri la ora 2.00 (ora 24 GMT) pe siteul www.new7wonders.com/ sau telefonic, formând 0041.77.312.404, apoi codul pentru Retezat - 541.
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:48
Zilele trecute a venit la mine un om posedat. Vorbea în dodii si avea o privire fixa, se vedea clar ca Satana pusese stapânire pe el. Mi l-au adus parintii lui, legat fedeles si mi-au cerut sa-l lepad eu de necuratul, caci singur nu poate.
Asa ca l-am legat de crucea din fier forjat din fundul curtii si l-am tinut sub atenta supraveghere, în lipsa de apa si mâncare timp de câteva zile. Când adormea sau lesina (ca nu mai stiu exact) îl altoiam scurt cu ciomagul din lemn de nuc, peste care am înfasurat calendarul ortodox 2009. Sa vedeti minune, oite si berbecuti ai domnului, pe când se stergeau de la atâta bataie Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava si Sfântul Noului Mucenic Dimitrie cel ce în Filadelfia a marturisit la anul 1657, sarmanul posedat a ridicat ochii spre mine si mi-a spus: Parinte, da-mi o cobza, o titera, o harpa, orice. Nu am gasit în parohie de nici unele, dar i-am adus o chitara, l-am dezlegat de pe cruce si i-am dat-o. De atunci sta lipit de gardul din paie de la cotetul gainilor si cânta intru slava Domnului.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:49
Dragii mei enoriaºi, am gãsit pe un site o discuþie între niºte mieluºele ale Domnului care pãreau de vârstã mai fragedã. Se întrebau între ele cum sã faci sã nu rãmâi însãrcinatã iar rãspunsurile m-au cutremurat. Cãci alte mieluºele ale Domnului încercau sã le sminteascã întru sex oral ºi anal.
Cãci – spuneau ele – practicând aceste feluri de sex nu poþi rãmâne grea. Greºit, vã zic. E un lucru cunoscut cã spermatozoizii sunt mânaþi de chiar mâna divinã spre ovul. . Acestea fiind spuse, þin sã le atrag atenþia cititoarelor mai tinere cã dacã Tatãl Ceresc doreºte sã-i aduci pe lume un mieluºel, o vei face. ªtiu, o sã îmi spuneþi cã medical vorbind este imposibil. Cã ovulul este plasat în cu totul ºi cu totul alt loc în corpul femeii faþã de stomac, unde ar ajunge spermatozoidul învingãtor în cazul sexului oral. Dar vin ºi vã întreb, fraþi creºtini, de ulcer aþi auzit? Ce-l împiedicã pe El sã îi dea tinerei fete un ulcer, apoi cu degetele-I divine sã gãureascã drumul din stomac spre ovul? Nimic, vã spun eu. Iar dacã poate face aºa ceva, cu siguranþã poate mâna un spermatozoid ºi din intestinul gros spre ovul, în acelaºi mod. Fireºte, acest lucru nu îl va face decât atunci când va simþi cu adevãrat nevoia, atunci când lumea va avea nevoie de un nou Mântuitor. Aºa cã vin ºi te întreb, oiþã a Domnului necoaptã la minte: eºti sigurã cã cea aleasã nu vei fi tu, atunci când Dumnezeu va avea nevoie de o nouã Fecioarã?
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 05:55
Fiule, am citit scrisoarea ce mi-ai adresat ºi am stat de vorbã atât cu forurile Sfintei Bisrici Ortodoxe Române cât ºi cu alte persoane formatoare de opinie demnã de luat în seamã, în special din rândul masonilor ºi bubulilor.
Biserica Ortodoxã Românã e alãturi de studenþii patriei noastre ortodoxe, dar fondurile pe care le are abia dacã ajung pentru achiziþionarea mizilicurilor absolut necesare, cum ar fi clopote comandate prin GPS. ªtiu, unii ar putea spune cã e o investiþie inutilã, ba chiar am auzit voci ale unor aºa-ziºi glumeþi (în fapt niºte sataniºti demni de dispreþ) spunând “dacã tot existã Dumnezeu, de ce nu trage clopotele chiar el la ora potrivitã?” Acestora le rãspund cu spusele Tatãlui Ceresc: בנוסף, לדעת את אהבת המשיח, ביותר על זה, כי אתה מלא בכל מלוא האלוהים. Cu alte cuvinte, ca sã intelega ºi cei mai nechemaþi, unul Dumnezeu e suficient de ocupat sã iubeascã nevrednicii de noi, pe fiecare în parte sau în grup, ca sã-I cerem sã tragã de trei sfori la orã fixã. Acestea fiind spuse, dupã ce s-a analizat înfiinþarea unui lãcaº de cult în fiecare staþie de metrou, s-a ajus la concluzia cã acest lucru va merita doar atunci când enoriaºii vor învãþa sã-ºi foloseascã în mod creºtinesc cardurile de debit ºi credit. Apoi s-a pus problema instalãrii unor chilii mãcar din douã în douã staþii dar nici acest lucru nu pare posibil, Sfântul Sinod nedorind confundarea acestora cu veceurile publice. Aºa cã s-a ajuns la concluzia cã singurul lucru posibil ar fi ca fiecare bisericã pe sub sau pe lângã care trece metroul sã scobeascã un tunel prin care sã treacã o reþea de fibre optice care sã proiecteze pe pereþii staþiilor de metrou cruci ºi icoane, sã ºtie creºtinul când sã-ºi facã semnul crucii.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:02
Aºa cum am arãtat în câteva rânduri, sexul ne-a fost lãsat de Dumnezeu pentru procreere ºi numai dupã ce am înfãptuit sfânta tainã a cãsãtoriei. Nu mai aduc în discuþie fornicatiile premaritale, cãci orice bun creºtin ºtie deja cã aºa ceva îl face coleg de cazan cu Stalin (Iosif Visarionovici), lucru care îl va face pururi de râsul sfinþilor. Adevãrat vã zic vouã, faceþi sex fãrã sã fiþi cãsãtoriþi ºi veþi vedea cum râd de voi din ceruri Oameni sfinþi ca Moþa, Marin, Codreanu, cãrora li se va adãuga Becali, atunci când Tatãl Ceresc îl va chema la dreapta lui. Ori nu doresc niciunui bun creºtin sã râdã Becali de el atât de tare încât nici diavolul sã nu-i mai audã þipetele când este sodomizat de Amin Dada
Odatã taina cãsãtoriei înfãptuitã, bãrbatul se poate bucura de femeia lui, dar numai în poziþia misionarului (care se numeºte astfel deoarece este singura poziþie în care un creºtin îºi poate poseda femeia) ºi numai în doi. În doi ºi în poziþia misionarului, fii ºi fiice ale mele, sã nu vã treacã niciodatã prin cap satanisme ca poziþia 69 (Doamne iartã-mã) sau sexul în grup. Poziþia 69 iese din discuþie deoarece 9 este un 6 întors ºi practicând-o sunteþi doar la un 6 distanþã de 666. Cum vã puteþi feri de ea? Simplu, adãugaþi un deget în ecuaþie ºi vã va ieºi 70, lucru pe placul domnului deoarece 0 înseamnã nimic iar 7 este numãrul sfânt.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:09
Oiþe ºi berbecuþi ai domnului stãtãtori în Bucureºti sau doar în trecere în weekendul care urmeazã, luaþi aminte la cuvintele mele, cãci începe sãrbãtorea Sodomei! Am acoperit vag subiectul sodomiþilor, iar pentru cei care nu au citit sau nu ºtiu, gãsiþi aici ochelarii de soare cu protecþie anti HIV, sã vã pãzeascã de rele dacã aveþi treabã prin oraº. Fireºte, puteþi trece prin oraº mai devreme, ca sã prindeþi Marºul Normalitãþii rânduit de bunii creºtini de la Noua Dreaptã. Din câte ºtiu, se vor împãrþi în timpul marºului dopuri anale, ca sã vã fereascã de Necuratul, despre care savanþii ortodocºi au demonstrat deja cã intrã în om prin anus.
Dacã aþi primit dop puteþi rãmâne la parada gay sau GayFest, cum îi spune. Puteþi merge, fireºte, ºi dacã vã aduceþi dop de acasã. Ideal este sã gãsiþi unul în formã de butoiaº concav, ca sã nu poatã fi nici împins nici scos de Satan, blestemat fie numele lui în veci. Acum, cã am stabilit toate acestea, sã vedem ce trebuie sã aibã la el un bun creºtin care are treabã prin oraº cât timp se desfãºoarã Gayfest: * ochelari cu protecþie HIV (ºtiu cã repet dar sunt foarte importanþi, orice creºtin ºtie cã Sida se transmite de la homosexual la heterosexual inclusiv pe cale vizualã* * legãturicã de usturoi, sã þineþi satana la distanþã. Dacã nu mai aveþi pentru cã femeia casei a fãcut mujdei, mâncaþi mujdeiul ãla, cã oricum e cald ºi veþi transpira. * Biblia legatã în piele de caprã. Neapãrat þinutã la îndemânã, cãci dacã homosexualul posedat de satanã foloseºte parfum s-ar putea totuºi sã suporte izul de usturoi. Dacã sunteþi bãieþi de galerie sau de salã, merge þinutã în Biblie ºi o sfânta bucatã de bordurã, cã nu se ºtie niciodatã când trebuie sã fiþi un pic mai persuasivi. În speranþa cã-mi veþi asculta sfaturile ºi homosexualitatea nu se va prinde de voi pe indiferent ce cale, fie ea analã, oralã, vizualã sau strãnut, îmi mai permit ºi sã-mi cer iertare de la voi, berbecuþi ºi oiþe ale domnului, pentru lipsa îndelungatã. Am avut motivele mele, serioase ºi sfinte. *Conform teoriilor fizicii pãgâne, informaþia vizualã se transmite prin intermediul fotonilor, care sunt particule. Particulã fiind, fotonul care a atins ochiul unui homosexual ºi a ajuns apoi într-al tãu e un foton homosexual ºi te va infecta. A doua zi vei simþi nevoia sã mângâi penisul vecinului cu care cobori în lift.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:20
999
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:25
Oiþe ºi berbecuþi ai Domnului, creºte inima în mine vãzând modul minunat în care Biserica ortodoxã sârbã aplicã dreptele învãþãturi ale Bibliei. Subliniez dreptele învãþãturi, cãci au fost pe aici comentatori care sã susþinã cã aº exagera când vorbesc despre educare prin bãtaia cu Biblia sau sfântul ciomag din lemn de nuc.
Biserica Ortodoxã Românã, copiii mei, este o Bisericã slabã. Dovada o face clipul de mai sus, filmat într-un centru de reabilitare sârbesc. Tatãl Ceresc roºeºte de plãcere vãzând cum Biserica Sa urmeazã întocmai Sfânta Scripturã ºi aduce pe Calea cea Dreaptã pe cei cãzuþi în pãcat ºi smintealã. Acest clip îmi aduce aminte de fratele cãlugãr Daniel de la Tanacu, atât de nedrept încercat pentru trimiterea unui suflet rãtãcit la unul Dumnezeul nostru. Cãlugãrul Daniel ar fi putut fi un bun înaintemergãtor al traditilor creºtin ortodoxe adevãrate, aºa cum ne învaþã Sfânta Carte. Acestea fiind spuse, aºtept cu umilã speranþã în suflet înfiinþarea unor asemenea centre ºi la noi, sub oblãduirea Sfintei Biserici a Neamului. Aºa sã ne ajute Dumnezeu!
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:39
Peste drum de sfânta chilie în care vieþuiesc e o casã de femei uºoare, pe care le îngãduim lângã sfântul stabiliment doar pentru cã din când în când avem nevoie sã ne reglãm tirul la omorârea pãcãtoaselor cu pietre. Trecând prin faþa casei lor am vãzut printr-o fereastrã deschisã un televizor (Doamne iartã-mã!) pornit. Iar la televizorul ãla era o ºtire care m-a cutremurat: ºtiinþa satanistã a gãsit aºa-zisa verigã lipsã a ciclului evolutiv sugerat de necuratul numit Darwin, al cãrui hoit arde în iad sodomizat de ghiavoli deghizaþi în Homo Erectus.
V-am spus, v-am spus vouã, copii ai Domnului, cã antihristul e printre noi ºi încearcã sã ne sminteascã! M-am uitat la ºtire pânã la sfârºit, ca sã vãd cum sataniºtii aceia, arza-i focul Gheenei, arãtau curioºilor un schelet de lemurian. ªi culmea blasfemiei, pretindeau cã acela este strãmoºul omului! Piei, satanã! Omul are doar doi strãmoºi: Adam ºi Eva. Orice creºtin ºtie aceasta, iar pentru cine s-a smintit într-atât de mult încât sã uite, îmi permit sã reamintesc, citând din memorie Sfânta Scripturã, slãvite fie coperþile ei legate în piele de caprã: ומה אלוהים עשה האיש שלו אחרי תמונה, את התמונה של אלוהים לעשות עשו גבר ואישה Aºa cum am spus în repetate rânduri, scheletele pe care le gãsim din când în când prin pãmânt sunt plantate acolo de chiar sfânta Lui mânã, ca sã ne încerce tãria credinþei. Cum sã nu plângi de întristare când vezi cum aceasta se sminteºte? Dar nu-i nimic; Aºa cum a spus ºi pãrintele Arsenie Papacioc, atâta vreme cât mai rãmâne un singur om cu credinþã în Dumnezeu, Biserica va supravieþui. Vã las sã cugetaþi la cele ce am spus, oiþe ºi berbecuþi ai Domnului, mã duc repede în bisericã, cãci ne-a venit tocmai de la Ierusalim o icoanã a Sf. Noului Cuvios Mc. Pahomie care a mãrturisit la locul Usav al Filadelfiei. Aceastã icoanã poate fi comandatã sã lãcrimeze direct din satelit ºi a costat o nimica toatã, o amãrâtã de sutã de mii de euro. Ca bun creºtin ce ma aflu, mã duc s-o pup înaintea tuturor cãci – nu-i aºa – un bun creºtin e cel care e primul la coadã.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 08:33
Punctul G
Punctul G este o invenþie deosebitã a necuratului. Spun deosebitã pentru cã a fost introdusã subtil prin Grafenberg, un jidan posedat ºi neexorcizat la timp. Acesta a pretins cã l-a descoperit ºi de atunci minciuna s-a rãspândit smintind minþile femeilor creºtine. Cel mai eficient agent de rapindire al acestei idei nebuneºti este unealta Satanei Cosmopolitan, cititã de acea parte din oile Domnului pe care prea multe cuvinte le obosesc. Savanþii creºtini sunt în unanimitate de acord cã acesta nu existã, ideea fiind plantata în minþile crude doar pentru a justifica ideea de orgasm, o altã aberaþie drãceascã. Cãci studiile demonstreazã clar: 75% din femei recunosc cã nu au aºa ceva. Ce deducem de aici? E simplu: celelalte 25 la sutã mint ºi ar trebui bãtute cu pietre dupã sfânta lege creºtineascã.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 09:57
9am.ro - raiul colectoarelor de adrese de e-mail
In cazul in care esti interesat de cateva zeci/sute de mii de adrese de e-mail, citeste mai departe deoarece 9am.ro este exact locul care-ti trebuie. Ma explic. 1. Userele 9am.ro contin litere, cifre si _. Luam userul meu, de exemplu, pe care mi l-a ales 9am.ro: costin_cocioaba. Stiti de ce? Simplu. Pentru ca am folosit e-mail-ul costin.cocioaba@CEVA :-). 2. Majoritatea utilizatorilor de internet din Romania folosesc yahoo.com, gmail.com si mizeria de la Microsoft. Desi am cautat pe Google, nu am gasit o statistica exacta asa ca luati informatia precedenta ca si banuiala personala sau ma ajuta cineva cu o statistica reala. * Pentru curiosi, fane (atentie la MJ, ca da bine cu dreapta) si persoane de buna credinta care vor sa-mi faca cadouri si nu stiu de unde sa ma ia, eu folosesc gmail. 3. Nu ramane decat sa inlocuim peste tot _ cu . si sa populam 3 tabele, una cu user9amro@yahoo.com, alta cu user9amro@gmail.com iar cea din urma… da. Cu mizeria de hotmail. Pun pariu ca este o metoda sigura, de nepretuit, prin care puteti face rost de ~ 200,000 conturi de e-mail, in ciuda faptului ca cifra declarata de 9am.ro este de 159.088. Calin, lasa putin Rapidul caci pontul asta nu te costa nimic! Comunitatea 9am.ro - 208.534 usere moarte din 159.088? Spuneam mai devreme ca poti face rost de ~200.000 conturi de email. Ma explic. 9am.ro are in footer-ul paginilor, catalogul utilizatorilor, impartit ca la catalog pe litere: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z. Fiecare litera e impartita la randul ei pe grupuri. Va dati seama ca ar fi fost prea mare derajul sa infiga ~10k usere per pagina. Nu stiu daca a interesat pe cineva cate usere sunt cu adevarat in comunitatea 9am.ro, insa pe mine m-au interesat doar userele moarte, adica acelea care satisfac 2 conditii, pe metoda Kudika: - nu au decat un singur prieten, 9am_admin, evident. - nu au nici o activitate (macar o zgarietura pe forum, gen) Asadar, conform celor doua filtre eu m-am ales cu 208.534 usere, dintr-un total de 159.088. Wtf?! Cum sunt lesinat dupa statistici, am invartit putin excelul ala si m-am ales cu urmatoarele date: # 0 utilizatori au folosit adresa de e-mail ca si user. La kudika.ro gasisem 1.561, insa nu mi-am facut user sa vad cum se compune numele utilizatorului. O fi la fel? # 106.891 utilizatori au 39 de ani si sunt de sex feminin. Dintre acestia, 105.663 nu si-au declarat localitatea, semn ca au decedat inainte de a se naste. # 3.171 utilizatori au 39 de ani si sunt de sex masculin. Dintre acestia, 2.222 nu si-au declarat localitatea. Al 2223-lea sunt eu. Insa eu am un post pe forum :-) # 6237 utilizatori nu si-au declarat varsta # 92.235 utilizatori au varsta declarata si diferita de 39 de ani Pana cand tu, in speranta ca m-ai zarit vanzand seminte’n gara la Buzau, aduni cifrele de mai sus sa vezi daca-ti da totalul, eu dau timid din umeri caci eu nu mai inteleg nimic. Wtf? Tu ce concluzii ai trage? Ce putem invata astazi de la unul din cele mai mari site-uri de stiri (chiar daca e doar revista presei) din Romania? Special thanks to Victor! :-) Cateva sute de persoane s-au abonat si citesc eCostin.com folosind un rss reader (ex: Google Reader sau Bloglines) ori pur si simplu pe e-mail, aici! Tu ce astepti? :)
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 11:38
statul e format tot din romani get-beget.
Stiti bancul ala ieftin de pe vremea lui ceasca “de cati politisti e nevoie pentru a schimba un bec?”? Ei bine, astazi m-am gandit sa va spun o poveste despre cum a fost si este delapidat statul de romani. Si atentie, de data asta nu vorbim despre parlamentari sau ministri ci de “calfe si zidari”. Multi, frate, legiuni. Acum multi ani, am cunoscut o fata care mi-a placut mult. Din Baia Mare, cu mic accent, mica de inaltime, cu zambetul permanent. M-am mutat repede la ea, un apartament 4 camere foarte aproape de Mall. Familie buna si avuta, cu fler si istetime, fata cumparase apartamentul cu 25.000 de dolari, chiar inainte sa inceapa nebunia cu preturile. Mama fetei era ceva director (nu al mare) pe la nu-stiu-ce combinat, regie autonoma din Baia Mare. Mama venea in fiecare luna in Bucuresti cu situatiile la minister. Bineinteles, putea sa le trimita prin posta, nu era nevoie sa vina. Dar, mama venea, sa-si mai vada si fiica singura printre hienele de bucuresteni. A, si nu venea singura cu trenul de noapte sau cu vagonul de dormit, ci cu o masina. Dar cum sa conduca ea atatea ore, avea sofer. Si, normal ca nu putea sa se intoarca mintenas la BM, ci avea nevoie de o noapte la hotel. Si doar n-o sa doarma cu soferul in camera. Hai c-ati inteles. Toate astea pe banii, surpriza!, ai tai, ai mei, ai lui si a lu’ ala mai din spate care sta cu iPod-ul pe urechi. Recunosc, nu statea la Hilton ci la un hotel ieftin de pe la Rosetti. Acum nu stiu daca avea camera cea mai scumpa. In fine, mai putin important. Si, ca sa nu vina cu portbagajul gol, ii aducea fetei si ce putea. Apa. Da, apa de baut, baxuri de apa plata. Sa mor daca va mint. Acum, nu stiu exact care era motivul, dar am vaga impresie ca erau din fondul de protocol de la regia pentru care mama isi rupea pantofii prin Bucale. Bine, ar mai fi o explicatie, fata mamei locuia la etajul 6 si fiind si mai firava, era mai greu sa urce niste bax-uri pana la ea in apartamentul de 110 m2. Iar soferul era vanjos. Bine, dar daca era doar asta, putea sa cumpere apa de jos, de la magazin si sa i-o duca domnitei in casa. Bai, hai sa ajung la partea interesanta, cea cu becool. (Daca e cineva care pana acum n-a inteles cati bani cheltuia o singura persoana din milionul de functionarime, o rog sa-si ia catrafusele si sa ma scuteasca) A, si va rog sa reveniti la inceputul povestii unde va spuneam ca gagica mea avea un apartament cu 4 camere, deci n-ar fi fost moarte de om sa doarma mama ei acolo. Dar, na, diurna e diurna si hotelul e hotel, nu poti sa contrazici regulile statului. Intr-o zi, tam-nesam si pe nepregatite, becul de la WC-ul de serviciu s-a sinucis. S-a spanzurat de filament si a murit. Acum, nu era asa jenant, dar, totusi, acolo era si masina de spalat si, pana la urma, nu locuim in caverne. Bai, nene, stiti ce a facut fata? Normal ca v-ati dat seama, ca doar sunteti cititorii mei. Da, ba, a sunat-o pe mama ei care a doua zi l-a trimis in delegatie pe un electrician de la ea de la munca. Dar, saracu’ asta de electrician a venit cu trinu’, nu cu sofer. E adevarat, la cuseta, ca sa nu mai plateasca hotelul. Femeia se gandea la bugetul de stat. Da, ati citit bine, omul a venit de la Baia Mare sa inlocuiasca un bec. Iar de aici incolo, va las pe voi sa va imaginati cati angajati inutili sunt la stat, cate telefoane mobile plateste statul, cata benzina fura cei 50.000 de soferi angajati la stat, s.a.m.d. Asta ca sa nu mai aveti impresia ca numai aia de sus fura. E sport national cu cei mai multi membri necotizanti. Pe care, ca sa fie hotia mai tare ca realitatea, ii platim noi in fiecare luna, cu un salariu generos. Si inmultiti asta cu 1.000.000 de functionari. Stiu, va iese cu virgula, dar e purul adevar. PS. Fata mi-a povestit toate astea cu zambetul pe buze. Recunosc ca la vremea aia m-a amuzat (eu ma gandeam numa’ la sex, ma amuza orice, totul era sa se termine in pat). Abia de curand mi-am dat seama cat de bou sunt si cum, in timp ce eu zambeam, o mana lunga si invizibila lua banii de la mine din buzunar si ii trecea la ea in buzunar. Iar eu radeam ca prostu’. La fel cum rade azi populatia la TV, in timp ce unii politicieni, analisti si gurnalisti se cearta, ironizeaza si bolborosesc. Aceeasi mana invizibila continua sa ne ia banii din buzunar, chiar si in timp ce voi cititi aceste randuri.
|
|
|
|

Hai ca v-am dat apa la moara, sa aveti de ce sa faceti misto.
Bagati ceva cu carlige, undite, ect.
nici eu nu suport stilul asta de a fi