back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:50

Florine,incerc sa te citesc dar esti..luuung taaaare!!! Eu stiu ca tu le citesti de undeva nu ai putea sa spui in linii mari,in concluzie ,ca un rezumat scurt propriu si personal despre ce e vorba? Chestia aia cu raiul adreselor de e-mail de pe 9am in special? Chiar ma intereseaza dar uite nu am timpul necesar sa citesc tooooooot!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:51

Stii ce ma intereseaza? Daca cineva imi poate afla adresa de e-mail de pe 9 am.Ca daca e asa fac moarte de om

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:54

De la: vasix, la data 2009-07-05 14:51:36Stii ce ma intereseaza? Daca cineva imi poate afla adresa de e-mail de pe 9 am.Ca daca e asa fac moarte de om
victoras,pai la cate conturi ai pe 9am este imposibil sa ti le afle cineva pe toate

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:01

Tu nu esti normal!!! Gata!!! Sint convins!!! Ai gresit aici ,tu sau paranoia ta!! Am un singur cont,mi-am schimbat avatarul de mai multe ori si nick-name-ul o singura data!
Deci..ai cam dat gres,uite de-asta te-am intrebat daca e posibil,ptr ca am o singura adresa .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:33

vasix0
Ultima vizita: acum 174 zile
Adauga-l ca prieten
Trimite-i un mesaj

* Poze (0)
* Video (0)
* Prieteni (0)

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:33

vasix
Ultima vizita: azi
Trimite-i un mesaj

* Poze (3)
* Video (0)
* Prieteni (21)
* Trimite prin Y!M

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:37

vasix1
Ultima vizita: acum 173 zile
Adauga-l ca prieten
Trimite-i un mesaj

* Poze (0)
* Video (0)
* Prieteni (0)

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:39

" Sensibilitatea nu e de bun simt ". Nu mai stiu cine a spus-o dar se aplica cu succes aici pe forum care daca vreti e un experienta pilot pentru noi toti.
Vasix, ma gandesc ca Florin intalnbeste diverse materiale pe care le posteaza cu paste in graba in atentia celor care ar putea fi interesati. Suntem multi si atat de diferiti.. Am remarcat si eu cele spuse de tine dar mi-am gasit singura o explicatie si anume ca e greu sa propui in masa un subiect de discutie pe baza diverselor chestii intalnite pe net. Le postezi, daca e cineva interesat si se leaga de subiect, e OK daca nu, cel putin nu eviti sa te simti ridicol fiindca propui un subiect care se dovedeste neinteresant.
Apoi, o buna parte din useri intra mai rar, altii acceseaza doar anumite topic-uri. E mai greu sa ai un feed-back corespunzator la ceea ce postezi si de aceea Florin pur si simplu posetaza generis diverse chestii.
Cat despre conturile tale multiple, stiu ca te-am intrebat chiar eu prin toamna trecuta. Mi-ai raspuns ca la inceput n-ai avut cont stabil pana te-ai prins cu e treaba cum accesul la forum., apoi ai renuntat la ele, sau ma rog n-ai mai postat de pe ele. Probabil te-ai dezabonat. Eu n-am facut exeprienta sa ma dezabonez si nu stiu daca dispar cu totul sau nu. Am remarcat ca o data am vrut sa trimit un mesaj privat useru-lui koka si am primit un raspuns ceva de genul ca "acest user nu exista". Nu stiu cum sunt lucrurile in realitate cu conturile astea si cum raman ele dupa dezabonare.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:59

De la: vasix, la data 2009-07-05 15:01:20Tu nu esti normal!!! Gata!!! Sint convins!!! Ai gresit aici ,tu sau paranoia ta!! Am un singur cont,mi-am schimbat avatarul de mai multe ori si nick-name-ul o singura data!
Deci..ai cam dat gres,uite de-asta te-am intrebat daca e posibil,ptr ca am o singura adresa .

Depinde de parola pe care o ai! Da, dacã cineva îþi sparge contul, implicit are ºi adresa ta de E-mail.
Pentru a nu afla nimeni ID-ul tãu oficial, ceea ce trebuie sã faci este sã-þi creezi un alt ID...pe care nu-l foloseºti ºi sã-l înlocuieºti cu cel pe care l-ai postat pe forum.
Pentru a intra pe site-ul 9am, pune link-ul la favorite...este cel mai simplu.

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 19:04

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-05 15:39:17" Sensibilitatea nu e de bun simt ". Nu mai stiu cine a spus-o dar se aplica cu succes aici pe forum care daca vreti e un experienta pilot pentru noi toti.
Vasix, ma gandesc ca Florin intalnbeste diverse materiale pe care le posteaza cu paste in graba in atentia celor care ar putea fi interesati. Suntem multi si atat de diferiti.. Am remarcat si eu cele spuse de tine dar mi-am gasit singura o explicatie si anume ca e greu sa propui in masa un subiect de discutie pe baza diverselor chestii intalnite pe net. Le postezi, daca e cineva interesat si se leaga de subiect, e OK daca nu, cel putin nu eviti sa te simti ridicol fiindca propui un subiect care se dovedeste neinteresant.
Apoi, o buna parte din useri intra mai rar, altii acceseaza doar anumite topic-uri. E mai greu sa ai un feed-back corespunzator la ceea ce postezi si de aceea Florin pur si simplu posetaza generis diverse chestii.
Cat despre conturile tale multiple, stiu ca te-am intrebat chiar eu prin toamna trecuta. Mi-ai raspuns ca la inceput n-ai avut cont stabil pana te-ai prins cu e treaba cum accesul la forum., apoi ai renuntat la ele, sau ma rog n-ai mai postat de pe ele. Probabil te-ai dezabonat. Eu n-am facut exeprienta sa ma dezabonez si nu stiu daca dispar cu totul sau nu. Am remarcat ca o data am vrut sa trimit un mesaj privat useru-lui koka si am primit un raspuns ceva de genul ca "acest user nu exista". Nu stiu cum sunt lucrurile in realitate cu conturile astea si cum raman ele dupa dezabonare.

Ah asta era...da au fost mai multe conturi dar stabil am o singura adresa de e-mail pe care nu mi-am schimbat-o.Insa nu mi se pare de bun simt ca Florin sa dea copy paste chiar de pe adresele utilizatorilor. Mi se pare curios si incep sa cred ca ceva chiar nu e in regula.Nu sint singurul a carui profil il afiseaza pe topic-uri.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 19:16

Intelege-ne si tu. Daca nu locuiesti in perioada asta in Romania, da si tu dovada de mai multa intelegere fata de noi. Majoritatea am devenit extrem de suspiciosi si eu insami recunosc ca m-am afundat de multe ori in teoria conspiratiei cu diverse ocazii. Stai ca mi-au picat musafiri, mai vorbim.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 03:23

De la: vasix, la data 2009-07-05 19:04:44
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-05 15:39:17" Sensibilitatea nu e de bun simt ". Nu mai stiu cine a spus-o dar se aplica cu succes aici pe forum care daca vreti e un experienta pilot pentru noi toti.

Ah asta era...da au fost mai multe conturi dar stabil am o singura adresa de e-mail pe care nu mi-am schimbat-o.Insa nu mi se pare de bun simt ca Florin sa dea copy paste chiar de pe adresele utilizatorilor. Mi se pare curios si incep sa cred ca ceva chiar nu e in regula.Nu sint singurul a carui profil il afiseaza pe topic-uri.
victoras,nu dadeam nici un fel de copy/paste daca nu bateai campii,divulgand paranoia mea,care ma insoteste clipa de clipa,ceas de ceas,pas cu pas,asta e

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:22

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-05 05:49:50Dragii mei enoriaºi, am gãsit pe un site o discuþie între niºte mieluºele ale Domnului care pãreau de vârstã mai fragedã. Se întrebau între ele cum sã faci sã nu rãmâi însãrcinatã iar rãspunsurile m-au cutremurat. Cãci alte mieluºele ale Domnului încercau sã le sminteascã întru sex oral ºi anal.

Cãci – spuneau ele – practicând aceste feluri de sex nu poþi rãmâne grea. Greºit, vã zic. E un lucru cunoscut cã spermatozoizii sunt mânaþi de chiar mâna divinã spre ovul. . Acestea fiind spuse, þin sã le atrag atenþia cititoarelor mai tinere cã dacã Tatãl Ceresc doreºte sã-i aduci pe lume un mieluºel, o vei face.

ªtiu, o sã îmi spuneþi cã medical vorbind este imposibil. Cã ovulul este plasat în cu totul ºi cu totul alt loc în corpul femeii faþã de stomac, unde ar ajunge spermatozoidul învingãtor în cazul sexului oral. Dar vin ºi vã întreb, fraþi creºtini, de ulcer aþi auzit? Ce-l împiedicã pe El sã îi dea tinerei fete un ulcer, apoi cu degetele-I divine sã gãureascã drumul din stomac spre ovul? Nimic, vã spun eu. Iar dacã poate face aºa ceva, cu siguranþã poate mâna un spermatozoid ºi din intestinul gros spre ovul, în acelaºi mod.

Fireºte, acest lucru nu îl va face decât atunci când va simþi cu adevãrat nevoia, atunci când lumea va avea nevoie de un nou Mântuitor. Aºa cã vin ºi te întreb, oiþã a Domnului necoaptã la minte:
eºti sigurã cã cea aleasã nu vei fi tu, atunci când Dumnezeu va avea nevoie de o nouã Fecioarã?

Am ras cu lacrimi la toata seria..... De unde le scoti??????

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 13:58

Florine,pe 9am am un singur cont veridic,dar uitasem de faptul ca atunci cind renuntasem la cont am intrat prin fel de fel de adrese.Dar contul real e acelasi.ORICUM TOT paranoic esti!! Brrr!!! Poate te invit la nunta.Parca esti de-al meu,bati cu pumnul in masa

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 18:58

De la: vasix, la data 2009-07-06 13:58:46Florine,pe 9am am un singur cont veridic,dar uitasem de faptul ca atunci cind renuntasem la cont am intrat prin fel de fel de adrese.Dar contul real e acelasi.ORICUM TOT paranoic esti!! Brrr!!! Poate te invit la nunta.Parca esti de-al meu,bati cu pumnul in masa

Nunta?
Cand si unde ?

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 20:35

Nu stiu cind...sa ies din spital. Sa ies si din spital!!! pe propriile picioare.Cit mai repede..ca altfel..nu-si mai poate imbraca rochia,se schimba dimensiunile.VOI FI TATIC!!!!!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 21:40

De la: vasix, la data 2009-07-06 20:35:36Nu stiu cind...sa ies din spital. Sa ies si din spital!!! pe propriile picioare.Cit mai repede..ca altfel..nu-si mai poate imbraca rochia,se schimba dimensiunile.VOI FI TATIC!!!!!

Felicitari!

Esti internat in spital pentru a deveni tatic ???

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:30

8.750 de fani ai lui Michael Jackson au castigat cate doua bilete la ceremonia care va avea loc marti in memoria lui Michael Jackson la sala Staples Center din Los Angeles. 1,6 milioane de oameni au participat la loterie.

Castigatorii au fost anuntati prin e-mail in cursul zilei de duminica. Cateva ore mai tarziu, pe EBay se vindeau bilete la ceremonie, licitatiile ajungand la 20.000 de dolari, informeaza site-ul examiner.com.

Conturile celor care vindeau bilete au fost sterse din cauza suspiciunilor privind autenticitatea acestora. Si politia din Los Angeles a anuntat ca IP-urile celor care vor incerca sa faca specula vor fi detectate.

Cei care au primit confirmarea pe e-mail sunt asteptati pana luni seara sa isi ridice bilete si bratarile cu care vor intra la ceremonie. Timpul scurt pe care il au la dispozitie i-a nemultumit pe fanii din Marea Britanie, care spun ca le este imposibil sa traverseze oceanul in doar cateva ore.

Totusi, aproape un milion de britanici au aterizat in oras in ultimele trei zile, decisi sa ia parte, cu sau fara bilet, la istoricul eveniment.

Autoritatile locale din Los Angeles se asteapta ca 700.000 de oameni sa vina la Staples Center pentru a incerca sa intre la ceremonie. Reprezentantii politiei i-au avertizat pe acestia ca nici nu vor putea vedea sala si vor sta degeaba in soare.

Autobuzele care trec prin zona Staples Center au fost redirectionate, iar accesul pietonilor va fi restrictionat pe o distanta destul de mare in jurul arenei. In perimetru vor putea intra doar cei care au atat biletul, cat si bratara de la mana.

Oficialii au facut un apel ca cei fara bilet sa stea acasa pentru a vedea ceremonia la televizor. E!, CNN, ABC, Fox, TV Guide Channel, si Fox News vor transmite evenimentul istoric.

Funeraliile vor avea loc in prezenta familiei, la cimitirul Forest Lawn din Hollywood Hills. Presa locala speculeaza ca acesta va fi un "loc de veci" temporar, pana in momentul in care familia va rezolva problemele birocratice, pentru a putea muta sicriul la Neverland.
Citeste mai multe despreMichael Jackson inmormantare Michael Jackson ceremonie Michael Jackson deces
Sursa: Ziare.com

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:50

Bravo, Dora, Camy, Symy si Florin !!!

Am vazut in albumul lui Camy fotografiile de la intalnirile voastre ...... tare-i bine de voi ca va puteti vedea .... va invidiez

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:07

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:24

De la: super_green_frog, la data 2009-07-04 14:14:419am007548
2 Iulie

Rac - Ziua inconstientei

Nativii zilei de 2 iulie sunt foarte emotivi si receptivi la sentimentele celorlalti. In general, cei nascuti astazi se impart in doua tipuri diferite: cei care pastreaza asemenea sentimente pentru ei insisi si cei care se exprima intr-un mod efervescent. Persoanele mai retinute nascute pe 2 iulie trebuie sa invete sa se exterioreze in timp ce o persoana activa nascuta pe 2 iulie trebuie sa-si tempereze trairile emotionale.

Nativii zilei de 2 iulie sunt adesea asaltati de indoieli in ceea ce ii priveste si de o lipsa de incredere in ei insisi. Astfel de nesigurante nu sunt mereu observate de ceilalti, in special atunci cand nativii sunt persoane realizate. Motivul pentru care aceste lucruri se intampla se datoreaza faptului ca nativii zilei de 12 iulie nu vor sa ii incarce pe ceilalti cu problemele lor.

Pentru ei, indoielile infrante pot fi o chestiune personala. Ei nu se grabesc sa caute sprijin pozitiv din partea altora. Persoanele nascute pe 2 iulie duc o viata fantastica foarte activa, dar o mare parte din activitatea lor ramane in sfera inconstientului, a visarii cu ochii deschisi, aproape niciodata transformandu-se in realitate.

Fara indoiala, pentru o persoana nascuta pe 2 iulie, cheia intelegerii de sine este recunoasterea efectului inconstient al fanteziei in planul vietii emotionale si al imaginii de sine. Astfel, starile de constienta si inconstienta trebuie sa fie foarte bine intelese de nativi.

O astfel de emancipare de sine solicita timp si energie care, in cazul persoanelor nascute pe 2 iulie, pot fi pe deplin consumate cu grijile zilnice. Daca nativii fac o investitie in scopul dezvoltarii personale, ei vor face tot ce le sta in putinta pentru imbunatatirea sanatatii si performantei in munca.

De asemenea, ei pot face schimbari majore din viata lor. Intr-adevar, un nativ care are succes din punct de vedere social este adesea capabil sa puna o viata fantastica, bine integrata, in serviciul direct al carierei lor.

Partenerii nativilor zilei de 2 iulie pot juca un rol important in incurajarea unui astfel de proces psihologic. Cei nascuti pe 2 iulie sunt inzestrati cu o bogatie emotionala si o profunzime a sentimentelor ce merita efortul de a fi scoase la iveala.

Totusi, nativii zilei de 2 iulie sunt extrem de sensibili si nu reactioneaza prea bine la confruntari sau acuzatii. Deoarece sunt atat de sensibili, dragostea lor trebuie sa fie exprimata in mod direct, fara a fi ascunsa. Acest lucru, insa, implica o mare intelegere si rabdare.

Nativii extrovertiti pot fi tulburati atunci cand intentiile lor bine fondate si in acelasi timp exagerat de emotionale sunt intelese gresit. Un introvertit al zilei de 2 iulie poate fi incapabil sa faca fata agresivitatii celorlaltii si in situatiile conflictuale este posibil sa reactioneze sau, de cele mai multe ori, sa se retraga. Persoanele nascute pe 2 iulie vor reusi sa isi echilibreze viata sentimentala si cea ireala. In aceste conditii, ei se vor feri de o stabilitate ce implica contributia celorlalti.

SFATURI: Pastreaza legatura cu viata ta fantastica. Examineaza masura in care intra in conflict cu natura ta emotionala si apoi foloseste-o in interesul tau propriu. Echilibreaza-ti lumea interioara si exterioara. Incearca sa raspunzi mult mai eficient nevoilor celorlalti.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Responsabil
Interesant

PUNCTE SLABE:
Nesigur
Nerabdator

WRONG!!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:27

De la: vasix, la data 2009-07-06 20:35:36Nu stiu cind...sa ies din spital. Sa ies si din spital!!! pe propriile picioare.Cit mai repede..ca altfel..nu-si mai poate imbraca rochia,se schimba dimensiunile.VOI FI TATIC!!!!!

Super tare
felicitari si multa sanatateeeeee la toti

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:13

De la: The, la data 2009-07-06 22:50:43

Bravo, Dora, Camy, Symy si Florin !!!

Am vazut in albumul lui Camy fotografiile de la intalnirile voastre ...... tare-i bine de voi ca va puteti vedea .... va invidiez

Te pupik The, sper cã eºti bine, sãnãtoasã!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:13

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-07 11:27:24

Super tare
felicitari si multa sanatateeeeee la toti

Subscriu!!! Îþi doresc tripleþi!!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:39

De la: 9am1313, la data 2009-07-06 21:40:21

Felicitari!

HAAAAA,am un nenorocit de tbc osos de cind eram copil si din cind in cind isi mai scoate ghiarele!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:22

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-06 23:07:12www.bizcar.ro/Garcia_Marquez_Ultima_Scrisoare.php[/quote]

Broscutzo, ceva pentru Fecioare nu ai? vb de horrorscop

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:39

Eu am un link cu date de nastere si undeva in urma aratam cum sa-ti calculezi cifra destinului sau cam asa ceva. Zi data de nastere si postez sa spui daca se portiveste. Iti dau si lnk-ul respectiv daca vrei sa te distrezi verificand daca se potriveste la cunoscutii tai.

astromax.eva.ro/zodiac-european/August.html

Deasemenea poti sa accesezi eastrolog.ro , ai gasesti compatibilitati si toate cele. Distractie placuta si spune ziua ta de nastere.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:13

De la: vasix, la data 2009-07-07 12:39:24
De la: 9am1313, la data 2009-07-06 21:40:21

Felicitari!

HAAAAA,am un nenorocit de tbc osos de cind eram copil si din cind in cind isi mai scoate ghiarele!!!

Am vrut sa glumesc ....

Acum chiar vorbesc serios si va fac urmatoarea urare:
Va doresc din tot sufletul sa aveti o viata lunga impreuna, plina de intelegere si sanatate !

P.S.Copy- Paste

Antoine de Saint-Exupéry - Micul prinþ

„Oamenii mari nu pricep niciodatã nimic ºi este obositor pentru copii sã le dea întruna explicaþii.”
„Toþi oamenii mari au fost mai întâi copii. (Dar puþini dintre ei îºi mai aduc aminte)”.
„Fie cã e vorba de o casã, fie de stele, fie de pustiu, ceea ce le dã frumuseþe rãmâne nevãzut.”

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 23:18

Bravo vasix, sa fiti sanatosi cu totii, mi-ai luato inainte dar nui nimic nu ma supar eu de la asta acum sa vedem la sex cum stam la tine prima este fata ( la mine baiat, al doilea sa vad ..........), la tine ce este .

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:17

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-07 20:39:22Eu am un link cu date de nastere si undeva in urma aratam cum sa-ti calculezi cifra destinului sau cam asa ceva. Zi data de nastere si postez sa spui daca se portiveste. Iti dau si lnk-ul respectiv daca vrei sa te distrezi verificand daca se potriveste la cunoscutii tai.

astromax.eva.ro/zodiac-european/August.html

Deasemenea poti sa accesezi eastrolog.ro , ai gasesti compatibilitati si toate cele. Distractie placuta si spune ziua ta de nastere.

20.09

Pagini: << 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: