Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 11:38
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-28 23:52:04 ... monishor ... as vrea si eu o gaura de gogoasa ... din america ... se poate ? ... ... hai nu mai fi suparata ... sa auzim numai de bine ... nu stiai ca e ''trendy'' sa comanzi printr-un ''prieten'' din america ... dar nu-ti bate capul ca pierzi vremea si te alegi si cu dureri de cap ...
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 11:41
De la: Dorulet, la data 2009-07-19 15:38:27De la: homemarcel0, la data 2009-07-19 13:25:17De la: vasix, la data 2009-07-18 15:27:35Eu...chiar nu comentez.Florin tu ai innebunit? Te iei in gura cu un...Hai calmeaza-te si lasa-l sa spuna ce-o vrea.Se plictiseste pina la urma. ... ciao bella ... totul e in regula ... eu, familia cocutzele ... alergatura ca de obicei ... dar ma mai distrez si eu uitind-ma la ceva frustrati ... toate cele bune ...
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 11:50
De la: 9am068670, la data 2009-07-29 23:20:25Multumesc, adnana ! ... alooo ... o sa astepti mult si bine ... ai internet cauta unde sint zonele pomicole importante si iei cite vrei ... e plina romania de mere, dar nu le cumpara nimeni pentru ca nu au eticheta ... asa ca totul depinde de tine ... nu de altii ... |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:10
De la: vasix, la data 2009-07-19 19:10:28De la: Dorulet, la data 2009-07-19 15:42:38De la: vasix, la data 2009-07-19 14:18:08Eu sincer as prefera sa le pun la copii mei cite un cip..uite asa..ptr siguranta.La cite se intimpla si se vor intimpla poate ca e mai bine sa stiu in fiecare clipa unde sint.Oricum e discutabil dar in mod sigur pe viitor da,vor fi si cip-uri. ... milogule ... daca vrea cineva sa iti ''rapeasca'' copii (probabil ceva amici pe care iai deranjat cu oportunismul tau) o sa tii rapeasca si cu 10 gps-uri in c_r ... intelege asta ... se vede ca ai cam sarit calul dar cu nimic nu poti inlocui BUNUL SIMT ... ...
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:16
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 18:30
Tot apropos de cereri idioate, din categoria "fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur"
In iarna inca locuiam intr-un apartament de bloc, nu ma mutasem in casa mea. Un user din Zalau care isi construieste casa in Romania imi scria ca si-a comandat un "acoperis verde ultramodern" in SUA si ca placile i-au sosit in Romania pe jumatate sparte, asa ca le-a returnat in SUA si ma intreaba daca poate sa sune la firma cu pricina si sa le dea adresa mea ca sa trimita placile la mine acasa, eu sa le impachetez suplimentar si sa i le trimit in Romania cu vaporul ca poate asa ajung intregi. Spun da, sigur, daca pot te ajut, dar da-mi mai multe detalii. Cam ce fel de ambalaj este necesar si cam cat? Cum aduce firma aia placile la mine acasa si cand? Raspuns: pai fa si tu un calcul cam cat ambalaj ca eu nu am idee. Placile ti le trimite firma cu un TIR, sunt mai mari asa... cam 4 m lungime si 2m latime. Am intrebat daca vorbeste serios sau e o gluma proasta. Adica omul asta imi cerea ca eu sa descarc un camion de placi, sa le urc intr-un apartament de bloc, sa le ambalez suplimentar, sa le incarc inapoi in camion si sa le duc in port la vapor Si mai ce? ...un car cu flori? Probabil trebuia sa angajez 2 oameni care sa ma ajute si un sofer profesionist, eventual sa inchiriez pentru 24 de ore un depozit ceva sa am unde sa fac operatia de amabalare....Reactia domnului respectiv: "pai cum nu poti? Nu vrei! ....mi-ai promis ca ma ajuti !!!! ce e asa mare minune?" s.a.m.d. Evident, domnul este foarte suparat pe mine. Mi-a spus ca eu nu realizez cati bani a dat el pe placile astea si ca daca cere ambalare suplimentara direct la firma aia ii mai iau o groaza de bani in plus. Posteaza domnul Dan mesajele daca mai stai pe site-ul asta si citesti.... sa vada lumea ce idei geniale au romanii si cat sunt de descurcareti. Eu inca sunt in faza perplex si ma intreb retoric daca oamenii cu idei de acest fel se numesc idealisti sau idioti. Eu una ma bucur sincer ca te-ai suparat pe mine. Multumesc frumos . |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 18:52
Am si eu niste probleme urgente de rezolvat. Vad ca e moda pe 9am sa scrii mesaj privat la cine crezi ca te poate ajuta, dar eu m-am gandit ca e mai rapid daca postez aici si vede toata lumea.
Deci, va rog frumos, cine stie si ma poate ajuta in urmatoarele probleme: 1. Cum pot muta dosarul de GC de la EB3 (unde e in urma rau si se mica precum melcul) la EB2 unde este la zi procesarea. Astept numar la I-485 si vreau sa fac aplicatia singura, am auzit ca este posibil, ma incadrez in conditiile de EB2 si vreau sfaturi si pareri pertinente de la cine a facut deja asta si a obtinut I-485 la EB2. Nu vreau cu avocati, e foarte scump. Stiu ca se poate si fara. Vreau sa stiu de unde iau formularele, cum se completeaza, cand si unde se depun etc. de la cei care au facut asta deja si au rezultate. 2. Caut mobila ieftina in zona DC, VA, MD pentru 2 camere. Pe 14 august vine o familie din Romania si n-am unde sa-i culc, imi trebuie paturi, birou, noptiere, rafturi de carti, un covor, un frigider, masa pentru calculator si un entertainment center. Daca se poate, as dori si un roman binevoitor care are pick-up truck sa mi le aduca acasa pt. ca un camion U-Haul e scump, greu de condus si eu nu ma descurc sa conduc un camion. 3. Caut mecanic priceput si autorizat Toyota care sa-mi schimbe pompa de apa la o Corolla urgent, in weekend, la un pret mai mic de 500$ si sa-mi dea garantie (am deja oferta de 500$ vreau mai ieftin) 4. Caut un stomatolog pentru copii care accepta asigurai Delta Dental si are tarife mai mici decat 250-300$/vizita in afara de ce plateste asigurarea dentara, asa cum am acuma. Este pt. ca fiica mea care schimba dintii si avem nevoie frecvent de stomatolog. 5. Caut pe cineva dispus sa-mi ingrijeasca fetita cateva ore/zi de luni pana vineri. Trebuie sa o ia de la scoala, sa o aduca acasa, sa-i dea sa manance si sa o ajute la lectii. Prefer pe cineva din Romania care a venit in vizita la rude si si asa se plictiseste acasa. Nu pot sa-i fac un contract de munca si la after school day care e foarte scump. Ar fi ideal daca persoana ar vrea sa faca asta asa... benevol, de dragul fetitei mele care e o scumpa. 6. Caut spatiu de inchiriat ieftin in Romania, zona CJ ca sa-mi mut firma. E urgent, spatiul in care am functionat pana acum s-a vandut si trebuie sa ma mut urgent. Eu nu sunt in tara si nici nu pot veni. Am nevoie de cineva care sa mute firma si toate bunurile ei, inclusiv sa faca actele necesare. Prefer niste voluntari entuziasti. Multumesc anticipat. Daca le rezolvati pe acestea eu va multumesc din suflet si am sa spun la toata lumea ce oameni cumsecade si bine intentionati sunteti. In cazul in care nu stiti, nu puteti, n-aveti timp sau nu vreti sa ma ajutati sunteti niste prefacuti, prieteni falsi si lipsiti de caracter si nu mai vorbesc cu voi. Am sa fac scandal si am sa spun la toata lumea ce naspa sunteti. |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:53
De la: homemarcel0, la data 2009-07-30 11:50:12De la: 9am068670, la data 2009-07-29 23:20:25Multumesc, adnana ! Ca de obicei, n-ai inteles nimic .... Ia cauta tu mere pe net, inteligentule sa vezi cati tarani saraci de nu-si pot strpi merii cu chimicale, au net. De ce nu sunt surprins de nivelul tau de inteligenta, filozofule ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 21:07
De la: mona_simona2002, la data 2009-07-30 18:52:56Am si eu niste probleme urgente de rezolvat. Vad ca e moda pe 9am sa scrii mesaj privat la cine crezi ca te poate ajuta, dar eu m-am gandit ca e mai rapid daca postez aici si vede toata lumea. parca te retrageai de pe net, mamaita ... Ti se pare ca eu intru in categoria celor despre care tot vorbesti ? mi se parea ca esti mai inteligenta. Te roga sa ma ierti, te-am judecat gresit. Am inteles. Nu e cazul sa mai bati campii. Suntem un popor de milogi. Asta este. Ai scapat, ai viata ta... Da' de ce trebuie sa te justifici la noi toti ? Ai aratat cine esti cu adevarat, nu te mai obosi. Americanco. uite, ca sa vezi cum sunt oamenii; tu marea doamna de America ai scris pagini intregi de bla, bla, blauri ir Mytcor, Ioana dark si Florin bad boy, mi-au si trimis vreo 7 mesaje cu adrese, nume date de contact unde pot sa incerc sa gasesc mere bio. In timp ce cu tine ma credeam prieten iar tu n-ai miscat un deget ca sa ma ajuti sau sa ma indrumi pe o alta cale, ei, cei pe care i-am injurat in multe feluri (mai putin pe Mycor cu care am fost prieten de la inceput) au lasat totul deoparte, comportamentul meu agresiv si dur, invectivele .... si au sarit sa ma ajute cu ce le-am cerut. ma folosesc de ocazie sa le multumesc si sa-mi exprim regretul pentru cuvintele urate pe care, in diverse ocazii li le-am adresat. Gestul lor ii ridica mult deasupra jelitorilor de ocazie care se opresc doar la a-si exprima compasiune, repet, numai pentru propria imagine. Mona, nu mai posta. Imaginea ta este si asa jalnica. Din ce postezi d-aia te afunzi. Indiferent peste cati de genul tau voi da, eu tot voi reusi, siingur daca va fi cazul. Dar nu sunt singur .... Multumesc Ioana ! Multumesc Florine ! Sanatate tuturor !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:08
De la: 9am068670, la data 2009-07-30 21:07:41De la: mona_simona2002, la data 2009-07-30 18:52:56Am si eu niste probleme urgente de rezolvat. Vad ca e moda pe 9am sa scrii mesaj privat la cine crezi ca te poate ajuta, dar eu m-am gandit ca e mai rapid daca postez aici si vede toata lumea. și adi popa a spus cã-ți poate face rost....ți-a lãsat un mesaj pe topicul *despre orice* , dar nu l-ai observat... dacã stai aproape de jimbolia (unde stã el) ia legãtura cu el...te poate ajuta!!! numai bine!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:12
De la: ioana_dark, la data 2009-07-31 00:08:28ha,ha,ha,jimbolia zici,pai cine crezi ca sta pe acolo?doar niste oameni acolo si ei.....De la: 9am068670, la data 2009-07-30 21:07:41De la: mona_simona2002, la data 2009-07-30 18:52:56Am si eu niste probleme urgente de rezolvat. Vad ca e moda pe 9am sa scrii mesaj privat la cine crezi ca te poate ajuta, dar eu m-am gandit ca e mai rapid daca postez aici si vede toata lumea.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:18
"Ai scapat, ai viata ta...
Da' de ce trebuie sa te justifici la noi toti ? Ai aratat cine esti cu adevarat, nu te mai obosi. Americanco." Silviu cu riscul de a primi oprobiul tau am sa te rog sa intelegi ca a existat un moment in care Mona s-a simtit agresata sau cel putin complesita de solicitarile primite care s-au suprapus peste propriile ei probleme nerezolvate. Stii ca o problema nerezolvata care-ti circula prin cap pana isi gaseste rezolvarea este de fapt definitia STRESULUI. 1. Fiecare are viata lui aici, in America, oriunde si nu e un motiv de blamare. 2.Nu are motive sa se justifice si nu o face. Clarifica lucrurile pentru acum dar mai mult pentru viitor. A facut-o intr-un moment in care lucrurile nu erau roz asta e clar fiindca altfel mai rabda sau avea puterea sa faca eforturi suplimentare sau sa accepte concesii pe care din principiu nu le facuse pana acum. (vezi plata on-lime). 3. Toti aratam cine suntem cu adevarat altfel nu ne-am fi asumat riscul sa ne exprimam pe un forum public. Intotdeauna citesti omul printre randuri. E un forum public. Cine vrea si poate sa se implice in anumite situatii o face cum poate. 4. Mona traieste in America iar cetatenia cuiva nu poate fi folosita peiorativ. Nu exista nici un motiv sa facem asta. Nu pledez pro Mona, sunt lucruri generale cu care te rog sa fii de acord si sa incerci sa le intelegi omeneste. Gandurile rele nu fac bine nimanui. cat ai vrea sa-i feresti pe cei din casa e imposibil transmiti negativ fara sa vrei. Eu am patit-o pe pielea mea si e verificata treaba. Cand vad ca o iau razna ganglionii mei imi bag mintile in cap rapid. Toti avem tendinta sa fim "rauti". Cei nepatiti nu au cum sa stie despre ce vorbesc. Ca sa te fac sa vezi partea plina a paharului, ce te-ai fi facut daca toti forumistii ar fi sarit sa-ti trimita lazi cu mere si morcov ? Cum ai fi stiut ca provin din culturi bio organice ? Sau vreun storcator marca respectiva dar contrafacuta ? De multe ori falsurile sunt identice si cum nu ai termen de comparatie il iei drept original. Stiu ca nu ai timp de bla-bla nu e obligatoriu sa ma citesti. Trebuie sa crezi foarte tare in demersul tau si sa vezi reusita. Asta am remarcat ca faci si este extraordinar. te felicit pentru mobilizarea de care dai dovada si care te caracterizeaza. Hai sa-ti mai spun o traznaie pe care am auzit-o recent. Nu e verificata si ti-o spun informativ. Tu ai obligatia s-o filtrezi si sa decizi daca e demna de interes sau e doar o prostioara. E ca si chestia cu cafeaua despre care am auzit cu cativa ani buni in urma ca ar contine niste enzime care omoara celula canceroasa in conditiile in care medicii interziceau cu desavarsire consumul de cafea bolnavilor de cancer. Eu am luat de buna informatia poate fiindca imi place atat de mult dar si fiindca de multe ori cantaresc lucrurile la nivel de perceptie. Informatia am perceput-o cu "DA". Acum sa-ti spun poveste aauzita , reproduc informatia fara sa fiu in masura s-o reproduc in termeni stiintifici. : Sperietura, socul, stresul maxim produc instant o stare de alarma in organism. Pe neurovegetativ se declanseaza un proces de alarma iar sistemul imunitar produce o cantitate mare de celule care apara organismul. Nu spun sa-ti sperii sotia, sa pui bau-bau-ul sa bata noaptea la geam sau alte chestii de genul asta dar ma gandeam ca un film bun de groaza sau cum suspans maxim ar putea produce astfel de reactii in organism. Am facut analogia asta. Mai consulta-te si tu desi pe aici daca te duci cu chichite de felul asta te considera scrantit. Asa era cand spuneam treaba cu cafeaua si iata ca dupa cativa ani medicii au inceput sa recunoasca cafelei meritul de a regla metabolismul si tensiunea si recomanda oricarui bolnav o cafea sau doua pe zi. Treaba cu sperietura e credibila intr-un fel fiindca in copilarie bunica mea ma speria ca sa-mi treaca sughitul. Sa-ti mai spun ca sughitul exagerat de des si un cordon ombilical gros care se vindeca greu la un nou nascut sunt semne ale unor boli de sange ? Pana la urma totul e o chimie a organismului. Depindem de procesele metabolice si substantele in minus sau in exces produse in organism. Chiar si bolile de nervi, cele cu diagnostic reprezinta un dezechilibru chimic al unor substante. Judecand toate astea tind sa iau de buna informatia cu bau bau-ul pe care ti-am relatat-o. Incercati filme de suspans la inceput si dupa cum considerati treceti la cele de groaza. Bineinteles, faci cum consideri ! Va pup pe tine si pe Elena.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:20
De la: 999florin, la data 2009-07-31 00:12:22De la: ioana_dark, la data 2009-07-31 00:08:28ha,ha,ha,jimbolia zici,pai cine crezi ca sta pe acolo?doar niste oameni acolo si ei.....De la: 9am068670, la data 2009-07-30 21:07:41De la: mona_simona2002, la data 2009-07-30 18:52:56Am si eu niste probleme urgente de rezolvat. Vad ca e moda pe 9am sa scrii mesaj privat la cine crezi ca te poate ajuta, dar eu m-am gandit ca e mai rapid daca postez aici si vede toata lumea. niște oameni....dar oameni cu livezi de mere...
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 08:58
De la: super_green_frog, la data 2009-07-31 00:18:16"Ai scapat, ai viata ta... uite cum e treaba, broscuta bine intentionata: In privinta Monei: Are viata ei, asa este, eu am rugat-o sa-mi cumpere ceva ce nu pot comanda eu din Romania si sa mi-l trimita prin colet sau cum o sti ea. Nu din alte motive ci doar pentru ca aia NU LIVREAZA IN ROMANIA iar mie imi trebuie NUMAI ACEL TIP de storcator, pe care nu-l contraface nimeni. mona, in loc sa-mi arate o cale de rezolvare a problemei mele, mi-a scris pagini intregi despre ea si viata ei chinuita, abuzata de tot felul de milogi printre care m-a inclus si pe mine, ca si cum cererea mea era la fel cu a aluia cu SUV-ul. Asta m-a facut sa cred ca, ori n-a inteles nimic, ori face pe proasta. Nu pun la indoiala ce spune ea, dar pe mine nu ma ajuta cu nimic. Era mai simplu sa-mi spuna ca nu poate si gata. Nu mai pierdeam cateva zile asteptandu-l pe Godot.... In schimb ea continua sa scrie pe aceasta tema, ba devine si "ironica" "satirica" cerandu-ne noua diverse chestii, la misto, in incercarea de a-si mentine imaginea de om bun si simtitor.... Chestia cu filmele de groaza o iau ca pe o gluma buna. Desi este o tampenie crasa. Ia sperie-te tu de mai multe ori si sa vezi ca-ti cresc sansele sa mori de atac de cord sau cerebral. Ti se accelereaza pulsul. ori bolnavul de cancer exact de asta n-are nevoie, el trebuie sa stea cat mai mult in repaos si are nevoie de ajutorul unei alte persoane pentru ca se hraneste numai cu sucuri si mancare gatita numai intr-un anumit fel. Am impresia ca nu prea citesti tot ce scriu ... Eu n-am nevoie de sfaturi citite prin magazine, almanahe, sau auzite pe la unul si altul ca "nu se stie de unde sare iepurele" ci exact de ce fac Mytcor, Ioana, Florin si Adi Popa (scuze Adi pentru omisiune) .... Mi-am notat toate locatiile pe care mi le-ati trimis si, in functie de ced rezolv la doua ferme bio pe care le-am depistat eu, una in Calarasi, la Dor Marunt, si alta langa Sighisoara, o sa ma duc si acolo sa vad ce pot obtine daca nu-mi acopar necesarul de morcovi si mere. Daca mai gasiti adrese, procedati ca pana acum. Broscuta verde, daca te-am suparat sa fie pacatul meu, ca si pana acum n-am facut decat sa spun franc ce am in cap. Altminteri e frumos gestul tau de a-i lua apararea Monei. Pentru mine e o mare dezamagire din cauza modului de abordare a problemei. In povestea asta personajul principal era Elena, sotia mea, care are nevoie de ajutor concret, iara nu Mona care imi povesteste doar despre ea si suferintele ei anterioare si cererile de la "alti milogi" .... poeziii, basme. Am dreptate, sau nu ?
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:34
Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea.
Vom incheia polemica pe tema asta. Totul se va decanta si vom trece cu bine peste toate. Succes in drumurile tale pentru achizitii de bunatati naturale. Stiu ca vei face o treaba buna si daca nu te superi consider ca e util sa ne tii la curent cu ceea ce ai facut. Sanatate buna ! In zona Sighisoara erau multe plantatii de pomi fructiferi pe vremea lui Ceausescu. Nu mai stiu care e situatia acum
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:46
Am facut greseli de redactare (exacervarea). Graba .Nu mai pot sa modific , suze !
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:47
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. @Roxi, domnul care s-a ofuscat asa tare ca n-a avut parte de "bunatatea crestineasca" a Monei, a "UITAT" invectivele cu care gratula in stanga si in dreapta forumistii, intemeiat sau mai degraba nu. Si acum, ca il doare pe el, TOTI trebuie sa ne dovedim BUNI CRESTINI !!! Da' el cand a fost asta??? Acum, cand are nevoie ??? Pe astia nu ii ajuta Dumnezeu, pt ca Dumnezeu iti da CEEA CE AI SEMANAT !!!! Si daca are impresia ca e singurul de pe forum in situatia asta se inseala.......... Dar asta nu da nimanui dreptul sa insulte cum a facut el. Imi pare rau de femeia aia si ma intreb daca nu cumva cauza bolii ei sa fie exact injuraturile "domnului" aici de fata. |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:52
Era mai bine daca citea asta in loc sa se ia in gura cu Mona, care NU ARE NICI O OBLIGATIE !!!!
Ce-i aici a publicat Gerard pe alt topic, deci putea sa treaca lesne neobservat: >>>>> Raspunsul pt vindecarea cancerului: Originea bolilor este in creier Am sa postez, in preluare, un articol fascinant legat de boala cea mai temuta de oameni: cancerul. GERMAN NEW MEDICINE® (GNM) Paradigma Medicala a Dr. Ryke Geerd Hamer © By Caroline Markolin, Ph.D., Vancouver, Canada INTRODUCERE Pe 18 August 1978, Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D., la vremea aceea internist sef la clinica oncologica a Universitatii din Munchen, Germania, a primit vestea socanta ca fiul sau, Dirk, a fost impuscat. Dirk a murit in Decembrie 1978 si, cateva luni mai tarziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau. Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant. Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical. Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un conflict soc perfect identificabil. Rezultatul cercetarilor sale se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii. (Ca raspuns la numarul crescand al interpretarilor gresite ale descoperirilor sale si pentru a pastra integritatea si autenticitatea muncii sale stiintifice, Dr. Hamer si-a protejat in mod legal materialele de cercetare, sub numele de German New Medicine® (GNM - Noua Medicina Germana). Termenul “New Medicine” nu poate fi folosit nicaieri la nivel international) . In 1981, Dr. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale. La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard.Cu toate acestea, era hotarat sa-si continue munca si, in 1987, a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina. Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele franceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer. ORIGINEA BOLILOR ESTE IN CREIER Dr. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional care surprinde individul total nepregatit” (Prima Lege Biologica). In onoarea fiului sau , Dr. Hamer a denumit acest incident stresant: Dirk Hamer Syndrome, sau DHS. Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale. Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte. Un barbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului” , cand isi pierde casa sau locul de munca, pe neasteptate; pentru o femeie, un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei; un soc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o spitalizare de urgenta; copii sufera deseori un soc conflictual „de separare”, cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se despart parintii. Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului, Dr. Hamer a descoperit ca, atunci cand are loc DHS, socul impacteaza o zona specifica, predeterminata din creier, cauzand o leziune care este vizibila pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice (In 1989, Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii). Dupa impact, celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul corespondent care, la randul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de-a lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari. In timp ce „vechiul creier” (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supr av ietuire, care corespund respiratiei, hranirii sau reproducerii, „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate, precum cele legate de conflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele de identitate si cele legate de autoapreciere, increderea si respectul de sine. Cercetarile medicale ale Dr. Hamer sunt strans legate de embriologie, pentru ca, indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict, fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea functionarii, toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul cerebral corespondent (A treia Lege Biologica). GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorlor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plamanii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea in profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., genereaza intotdeauna proliferare celulara, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului. Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS). Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, in termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara. Contrar parerilor conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supr av ietuire ale organismului. Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte. Cancerul de san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partnerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora. Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare. Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme). Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”. Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific, care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica), ce permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest program de urgenta. In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului- soc, situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier. In momentul producerii conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara. Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele- soc corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa. Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi-a fost luat de la san. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului.Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reactie-raspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului. CELE DOUA FAZE ALE ORICAREI BOLI Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A Doua Lege Biologica). In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate. Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia) , mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului. Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile reci (in special mainile), tremurul si transpiratia rece. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale. Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele canceroase, in sine, nu pot provoca moartea. In German New Medicine distinctia dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara. Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale. De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative, de genul Mai ai doar sase luni de trait!, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze. Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) , GNM are o rata de succes de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati. Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a av ea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa. Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel (Germania), Succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapi ile pentru cancerele maligne prea av ansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor, reprezinta un pustiu stiintific scientific wasteland. (Lancet 1991). CORPUL SE VINDECA SINGUR Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare, programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu av em puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumita faza calda si, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea. Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulara (vechiul creier - controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou - controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific. O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii. Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii (vezi mai jos). Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna. In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului- soc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului, tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare. In felul in care creierul vechi controleaza cancerul, cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului soc, aceste tumori dispar pana la urma, pana la sfarsitul procesului de vindecare. Al doilea tip de cancer mamar, carcinom in situ (DCIS), intra de asemenea in aceasta categorie. In timp ce un cancer de san este un indicator ca femeia este in faza activa a conflictului de tip grija, un cancer in situ este un semn pozitiv ca problema asociata conflictului de separare a fost rezolvata. O femeie nu face un cancer de san fara motiv! Asa cum nici faptul ca el se dezvolta exact in sanul stang nu este o coincidenta. IMPORTANTA LATERALITATII NOASTRE BIOLOGICE Dr. Hamer a descoperit ca lateralitatea determina daca o boala precum este cancerul, se dezvolta in partea stanga sau dreapta a organismului. Aceasta este regula: o persoana dreptace raspunde unui conflict cu mama sa sau cu copilul cu partea stanga a organismului, si cu partea dreapta la un conflict cu tatal sau partenerul, fratii, rudele, prietenii, colegii, etc. Pentru stangaci este invers. Exista intotdeauna o relatie inversa intre creier si organism, pentru ca fiecare emisfera a creierului (mai putin partea amigdaliana) este in relatie directa cu partea opusa a corpului. Cel mai simplu mod de a descoperi lateralitatea noastra biologica este sa batem din palme. Palma care este deasupra indica daca suntem stangaci sau dreptaci. Astfel, un cancer in sanul drept, un chist ovarian in ovarul stang, o problema de piele pe partea dreapta sau stanga (sau amandoua), o paralizie motorie pe partea dreapta (dupa un atac cerebral), ne dau un prim indiciu despre cine a fost implicat atunci cand conflictul originar a avut loc. In ceea ce priveste conflictele mai avansate (si regiunile cerebrale), statutul hormonal trebuie de asemenea luat in calcul, pentru o evaluare precisa. ROLUL BENEFIC AL MICROBILOR Un alt aspect al cercetarilor Dr. Hamer este acela al rolului microbilor pe durata procesului de dezvoltare a bolii. Pe scurt, a aflat ca microbii precum ciupercile, bacteriile si virusii sunt activi doar pe durata procesului de vindecare si maniera in care ei opereaza este in deplina concordanta cu logica evolutiva (A Patra Lege Biologica). Bacteria de tuberculoza, spre exemplu, populeaza doar tesuturile controlate de creierul vechi. Functia lor pe timpul procesului de vindecare este de a descompune tumorile care nu-si mai au rostul: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostata, tumorile la uter, tumorile de san, melanoamele si mesothelioma. Bacteriile tuberculozei sunt esentiale pentru descompunerea constructiilor celulare ce au proliferat cu un anumit scop biologic, in timpul fazei active a conflictului. Daca bacteriile necesare nu sunt disponibile din cauza vaccinarii sau a uzului excesiv de antibiotice sau in urma chimioterapiei, tumorile nu se pot dezintegra cum trebuie. Ca urmare, raman pe loc si sunt incapsulate in mod inofensiv. Detectate la un control de rutina totusi, ele pot fi diagnosticate ca si cancer si noi conflicte potentiale pot aparea in urma aflarii vestii, cu noi simptome. Intelegand legile biologice ale desfasurarii bolilor, aceasta perspectiva poate fi eliminata. In timp ce bacteriile descompun tumorile cu celule care nu mai sunt necesare, virusii sunt implicati in procesul de vindecare al tesuturilor coordonate exclusiv de cortexul cerebral (ex: bronhiile, mebrana nasala, mucoasa stomacala, mucoasa canalelor biliare si epiderma). Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa si gripa stomacala indica faptul ca procese virulente naturale de vindecare sunt in curs. In ceea ce priveste rolul virusilor, Dr. Hamer prefera sa vorbeasca de virusi ipotetici, din cauza ca, in ultimul timp, existenta virusilor este pusa in discutie. Acest lucru este in concordanta cu descoperirile initiale ale Dr. Hamer, care evidentiau faptul ca procesele de reconstructie si regenerare ale tesuturilor necrozate sau ulcerate au totusi loc chiar si in absenta virusilor specifici tesuturilor respective. Dilema in care se gaseste medicina conventionala este aceea ca esueaza in a recunoaste tiparul de evolutie in doua faze al fiecarei boli, prima faza, aceea a conflictului activ, fiind in mod obisnuit scapata din vedere. Din moment ce microbii sunt activi doar in faza de vindecare, iar activitatea acestora este in mod normal acompaniata de inflamatii, febra, puroi, supurari si dureri, microbii sunt considerati raufacatori si cauza a bolilor infectioase. Dar microbii nu provoaca boli. Pana la urma, este organismul nostru cel care angajeaza microbii pentru a optimiza procesul de vindecare. Microbii pot fi bineinteles transmisi, dar ei raman inofensivi, pana in momentul in care persoana este in faza de vindecare a aceluiasi tip de conflict. PUNAND LA INDOIALA METASTAZELE Bazandu-se pe GNM “Sistemul Ontogenetic al tumorilor”, teoria vast raspandita a metastazelor care sugereaza ca celulele canceroase migreaza prin vasele de sange si limfa, cauzand tumori si in alte locuri ,este, in cuvintele Dr. Hamer, pura fictiune academica. Celulele in general si celulele canceroase in mod special nu isi pot schimba, sub nici o forma, structura lor histologica sau sa treaca de bariera bacteriana. De exemplu, o celula canceroasa a unei tumori pulmonare, care este de origine endoderma, controlata de zona amigdaliana a creierului si care prolifereaza de-a lungul fazei active a conflictului, nu se poate transforma intr-o celula osoasa, care este de origine mesoderma si este controlata de cortexul cerebral, celula care se deterioreaza in timpul fazei active a coflictului, in procesul de decalcifiere. In scenariul cancerul pulmonar metastazeaza la oase, celulele cancerului pulmonar creaza de fapt un gol (descompunere celulara!—reversul cancerului) in anumite oase din organism. Trebuie de asemenea sa ne intrebam de ce celulele canceroase rareori se raspandesc la tesuturile vecine, de exemplu: de la uter la cervix. Daca celulele canceroase calatoresc prin sange, de ce nu este atunci scanat sangele donat, pentru a cauta celule canceroase? De ce nu sunt atunci gasite o multitudine de tumori in peretii vaselor de sange ai pacientilor bolnavi de cancer? Acum doi ani ,pe 19 August 2004, ziarul canadian Globe and Mail a publicat un articol intitulat, Cercetatorii urmaresc testele de sange pentru cancerele de san, continand declaratiile revelatoare: Vanatoarea celulelor canceroase in fluxul sangvin a durat 10 ani si pana de curand, nici o tehnologie existenta nu e reusit sa izoleze in mod cert o singura celula tumorala, dintre milioanele de celule rosii si albe continute in orice mostra de sange uman. In afara faptului ca vanatoarea este departe de a fi incheiata (asa cum indica articolul), nu sugereaza asta cumva ca ipoteza metastazelor a dezinformat publicul si a speriat de moarte milioane de pacienti de cancer, de-a lungul ultimelor patru decenii ? Dr. Hamer nu neaga, bineinteles, posibilitatea aparitiei celui de-al doilea cancer, dar aceste tumori succesive nu sunt cauzate de migrarea celulelor canceroase care se transforma, in mod miraculos, intr-un tip diferit de celula, ci mai degraba sunt urmarea noului conflict-soc. Noul DHS poate fi declansat de o alta experienta traumatizanta aditionala, sau prin socul provocat de diagnostic. Asa cum am mentionat mai devreme, un diagnostic neasteptat de cancer, sau a-i comunica cuiva ca are metastaze, poate declansa o spaima de tipul frica de moarte (provocand cancer pulmonar) sau orice alt tip de diagnostic relationat cu socul emotional, cauzand noi cancere in diferite alte parti ale organsimului. In multe cazuri, acesti pacienti nu supravietuiesc pana in faza de vindecare, din cauza starii de stres foarte grave care ii slabeste pana la punctul in care mai au foarte putine sanse de supravietuire extrem de toxicului tratament chimioterapeutic. Al doilea tip de cancer foarte intalnit dupa cancerul pulmonar este cancerul osos. Dr. Hamer a descoperit ca oasele noastre sunt biologic legate de increderea, respectul si stima de sine. Altfel spus, spunandu-i-se cuiva ca are o boala care ii ameninta viata, in mod special una care se presupune ca se raspandeste ca focul prin organism, este echivalent cu: acum sunt total inutil si, pe langa faptul ca ne simtim inutili, oasele incep sa se decalcifieze (in cazul cancerelor de san, deseori in zona sternului si a coastelor). Tot asa cum se rupe un os, scopul programului biologic (al bolii) apare la sfarsitul fazei de vindecare. Cand faza de reparare este completa, osul va fi mult mai puternic in zona respectiva, asigurand in acest fel ca suntem mai bine echipati, in eventualitatea aparitiei unui nou conflict al stimei de sine. NATURA TUMORILOR CEREBRALE Odata ce conflictul a fost rezolvat, leziunile cerebrale impreuna cu psihicul si organul aferent intra in faza de vindecare. Odata cu repararea oricarei rani se dezvolta o edema (fluid in exces) pentru a oferi protectie tesutului cerebral ce este refacut. Pe tomografie, schimbarile sunt foarte usor de observat: vizibilele inelele concentrice dispar in edema si apar acum neclare si inchise la culoare. In momentul de varf al fazei de vindecare, atunci cand edemul cerebral atinge dimensiunea maxima, creierul declanseaza un scurt si puternic impuls care expulzeaza edema. In terminologia GNM, aceasta reglare este denumita Criza epileptica (CE). In timpul crizei, intregul organism este aruncat, pentru scurt timp, intr-o stare de simpaticotonie (hiperstimularea sistemului nervos simpatic), retraind simptomele tipice fazei de conflict activ, cum ar fi transpiratie rece, extremitati reci, puls accelerat si greata. Intesitatea si durata acestei crize pre-programate este determinata de intensitatea si durata conflictului precedent. Atacurile cardiace, accidentele cerebrale, crizele de astm si cele epileptice sunt doar cateva exemple ale acestui crucial punct de revenire. Tipul de criza depinde intotdeauna de natura conflictului si de zona cerebrala corespunzatoare implicata. Dupa ce edema cerebrala a fost impinsa afara, tesutul conectiv ce ofera suport structural neuronilor se reface in zona respectiva, pentru a restabili functiile celulelor nervoase care au fost afectate de socul datorat conflictului (DHS). Aceasta acumulare naturala este ceea ce medicina conventionala denumeste tumoare cerebrala, acesta veste av and consecinte cumplite asupra pacientului. Dr. Hamer a stabilit, in 1981, ca tumoarea cerebrala nu este o boala in sine, ci un simptom al fazei de vindecare, care se desfasoara paralel si la nivelul organului afectat (controlat de la nivelul creierului din zona sa specifica care se afla simultan in faza de reparare). Astfel ca Metastazele cerebrale de fapt nu exista nici ele. TERAPIA GNM (pe scurt) Primul pas in terapia GNM este sa oferi o intelegere a naturii biologice a simptomului, de ex: un anumit tip de cancer, in relatie cu cauzele sale pihice. O tomografie si un istoric medical complex sunt de asemenea vitale pentru a determina daca pacientul este inca in faza activa a conflictului, sau deja se vindeca. Daca este inca in faza activa, atentia trebuie indreptata asupra identificarii motivului socului initial DHS si dezvoltarea unei strategii pentru rezolvarea conflictului. Este cruciala pregatirea pacientului si informarea lui despre simptome si despre procesul vindecarii si eventualele complicatii ce pot apare. Simptomele sunt foarte previzibile! Descoperirile Dr-lui. Hamer ne furnizeaza, pentru prima oara in istoria medicinei, un sistem sigur care ne permite nu numai sa intelegem, dar si sa prezicem dezvoltarea si simptomele oricarei boli. Aceasta este adevarata medicina preventiva, un aspect al GNM care cu greu poate fi dezbatut suficient. Adevarata preventie necesita intelegerea cauzelor reale ale bolii si aceasta este exact ceea ce cercetarile Dr-lui Hamer furnizeaza in detaliu. Intelegand cele “Cinci Legi Biologice” ale cauzei si ale procesului de vindecare al bolii, ne putem elibera de teama si panica ce deseori apar odata cu instalarea unor simptome. Aceasta cunoastere este mai mult decat putere. Ea poate salva vieti. <<<<<<< Sper sa ii fie util sotiei dumneavoastra !! |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:55
De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58ma,da' multe polite sunt de platit pe aici,bianca,tu chiar nu ai alta treaba,te rog frumos sa nu judeci,incearca sa ajuti daca poti si atat,restul le rezolva dumnezeu pe toate,mersi pt.intelegere si s-auzim numai de bine!De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:09
romtar
1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important. Succes la cercetari care va stau lesne la indemana! Raporteaza abuz de limbaj romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde IN ATENTIA TA, VANEAMARIN! Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat! Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT. CITESTE SI DA MAI DEPARTE!... Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia! Raporteaza abuz de limbaj |
|
grigorescu_nelutu 125 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:09
Un ajutor mic pt Daniela: ea participa la un concurs pt a castiga pt o fetita un telefon mobil ce trebuie sa faci este sa intri pe acest link pt a avea un vot in plus: www.hotsaunu.ro/s.sagetica.html
Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 August 2009, ora 02:25
De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. Bianca, cred cã te-ai "avântat" prea tare în a emite astfel de "judecãþi"!!!! Nici dacã era cel mai al duºman al meu nu aº fi putut sã-l jignesc într-un asemenea mod...darãmite o persoanã pe care practic nu o cunosc deloc !!!! Foarte urât din partea ta!!!! Nu am cuvinte....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 1 August 2009, ora 02:37
De la: 999florin, la data 2009-07-31 16:55:50De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58ma,da' multe polite sunt de platit pe aici,bianca,tu chiar nu ai alta treaba,te rog frumos sa nu judeci,incearca sa ajuti daca poti si atat,restul le rezolva dumnezeu pe toate,mersi pt.intelegere si s-auzim numai de bine!De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. Florinel, DUPA PUI DE ARDELEAN SA NU DAI CU BOLOVAN.... Totusi, pt ca sunt fidea, taietzei si spaghetti propriei mele constiintze, dupa ce am tras pacatosul de urechi, il si ajut cu ce ma duce capul meu prost (atribut pe care nu l-am folosit eu). Si eu am o mica problema similara in familie, totusi nu am injurat pe nimeni. Trasul de urechi e justificat. Si dealtfel tu vorbesti??!! Sau ai uitat ce primire mi-ai facut pe forum, cand eu eram in aceasi situatie ca a domnului in cauza???!!!!
|
|
Postat pe: 1 August 2009, ora 02:42
De la: Dorulet, la data 2009-08-01 02:25:22De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. Doruletz....daca te-ai fi deranjat sa te intrebi ce m-a facut sa reactionez asa, ti-as fi explicat. Ma dezamageste ca atunci cand altii sunt mitocani cu mine, in mod absolut gratuit nu te "sesizezi"....si cand te gandesti ca amicilor tai, cei care urasc persoanele de varsta a2-a, a trebuit sa le amintesc eu de ziua ta !!! Acum ar trebui sa zic si eu f. urat din partea ta??!! Mai bine ma fac ca nu te vad, ce zici ??!!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 August 2009, ora 02:55
De la: Bi_anca, la data 2009-08-01 02:42:00De la: Dorulet, la data 2009-08-01 02:25:22De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. Draga mea, faci cum crezi tu de cuviinþã...nu vrei sã mã bagi în seamã pe forum...ok...mã bagi în seamã ...iarãºi ok! La secþiunea "politic" toatã lumea înjurã pe toatã lumea...cine intrã acolo, înseamnã cã-i place scandalul....eu nu intru la "politic"...cã dacã înjur sau sunt înjuratã nu schimb cu nimic politica României!!!! În rest...Silviu chiar are foarte mult umor ºi mie chiar mi-a plãcut întotdeauna...de gustibus non disputandum!!! Eu mi-am spus pãrerea vis-a-vis de afirmaþiile tale care chiar au fost rãutãcioase.... Nu are nici o legãturã boala soþiei lui Silviu ...cu ceea ce a postat el pe forum... Sã pretinzi cã micile "rãutãþi" sau ironiile scrise pe un forum public ale unei persoane...are vreo legãturã cu suferinþa persoanei sau persoanelor pe care acesta le iubeºte...este cel puþin de prost gust! Dar asta este pãrerea mea....voi ce ziceþi ...Am dreptate sau nu???
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 August 2009, ora 10:07
De la: Dorulet, la data 2009-08-01 02:55:45De la: Bi_anca, la data 2009-08-01 02:42:00De la: Dorulet, la data 2009-08-01 02:25:22De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea. ai dreptate in totalitate Dora. cred ca afirmatiile Biancai sunt de nivelul unui copil de 16 ani rautacios. Aaaa!!! Bianca stai linistita.stiam cu totii ca e ziua Teoderei, doar ca eu cel putin, ma luasem cu cearta aia si nu mi-am dat seama ca e trecut de ora 12.nu iti mai atribui niste merite pe care chiar nu le ai!!!!!!! Dora este foarte importanta pentru noi sinu am fi uitat niciodata ca este ziua ei.auzi ce merite isi asuma ea
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:19
Va
pe toti....fiti buni unii cu alti,rabdare si multa intelepciune !!!Incercati sa dati mai mult decat primiti....sau va intereseaza doar rasplata VIZIBILA??? Fiti BINECUVANTATI....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:32
De la: Bi_anca, la data 2009-08-01 02:37:58DE CE CONTINUI SA FII REA?EU NU TE-AM JIGNIT DIRECT NICIODATA,REVINO IN URMA SI VEZI CUM AM REACTIONAT,PE MINE M-A DERANJAT CONCEPTUL EMIS DE TINE DESPRE BIBLIE SI DIAVOLI,NICIDECUM PROPRIA-TI PERSOANA,RECUNOSC CA AM FOST NEDREPT CU TINE,DAR TOTUSI NU TI-AM PURTAT SI NICI NU POT SA-TI PORT PICA SAU SA TE URASC,ORICE AI FACE SAU VEI SPUNE,POTI FI SIGURA CA VEI GASI IN PERSOANA MEA,NU UN DUSMAN CI UN PRIETENDe la: 999florin, la data 2009-07-31 16:55:50De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 16:47:58ma,da' multe polite sunt de platit pe aici,bianca,tu chiar nu ai alta treaba,te rog frumos sa nu judeci,incearca sa ajuti daca poti si atat,restul le rezolva dumnezeu pe toate,mersi pt.intelegere si s-auzim numai de bine!De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-31 16:34:41Nu am vrut sa duc la exacervarea micului conflict creat, normale dealtfel pe forumu dupa cum bine stim. Demersul meu nu era in apararea Monei. Dimpotriva ar fi neplacut sa-i arat ca are nevoie de un aparator. Mesajul era pentru tine in sensul descretirii fruntii. "Necajeala" si catranul nu face bine, asta e credinta mea.
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 1 August 2009, ora 13:20
Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj INAPOI LA MESAJE De la: 9am056627 la 31 Iulie 2009, 19:45 Pentru : romtar Subiect: [fara subiect] Mesaj: ESTI BUN !!!!!!!!!! ESTI FOARTE BUN........ MAI SCORMONESTE SI AI SA RAMAI F. UIMIT DE CE AI SA GASESTI DESPRE ...999FLORIN (PREDA PETRE-FLORIN)!!!!!!!!!!!!!!!!! BAFTA !!!!!!!!!!!1 RASPUNDE Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj De la: 999florin la 31 Iulie 2009, 22:45 Pentru : romtar Subiect: [fara subiect] Mesaj: gata bosorogule,ti s-a terminat munitia,numai atata poti,cretin mic si pervers,fa-ma sa te afisez in toata splendoarea ta de obsedat si drogat,te rog continua sa fii imbecil,micutule nesimtit,magar bolnav de ura care-mi esti,turnatorule[la militie,ca n-ai tu fata de securitate,pt,securisti trebuia sa posezi oleaca de creier ca sa poti turna,panarama] RASPUNDE Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj De la: 999florin la 30 Iulie 2009, 16:05 Pentru : romtar Subiect: [fara subiect] Mesaj: cretinule,nu am nici timp si nici dispozitia necesara sa ma cert cu toti tampitii de pe forum,zi repede ce-ti doreste sufletelul,unde si cand vrei sa ne intalnim face to face,bolnavule cu cap patrat RASPUNDE |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2009, ora 20:19
Adnana, nu stii chiar tot de la inceputuri dar sa trecem cu vederea. Unii dintre noi ne-am arat constant solidaritatea unii fata de altii in masura in care am putut si am considerat de cuviinta. Cei care nu s-au implicat din principiu in diverse situatii nu au de unde sa stie ca in cateva situatii a existat confirmarea ca o parte din useri nu bat campii degeaba pe aici. Un om complesit de probleme de sanatate si de consecintele neputintei lui a fost ajutat si re-operat la un spital din Tg. Mures gratie implicarii efective unor useri. Un alt caz, Koka a reusit sa gaseasca o solutie de compromis pentru a nu-si pierde total nadejdea in viitor Mona care e mult mai veche decat noi pe foruma ajutat si ea la modul concret si neconditionat atunci cand a putut.
Unii dintre noi si-au intins o mana iar eu am fost trecuta in tagma sarlatanilor in mod consecvent numai fiindca doream sa maresc aria de atentie asupra topicului Koka fiindca ea era in batalie cu timpul. Se intmpla sa intalnesti mai greu un topic sau prea tarziu. De-ale forumului. Pacatosi cum suntem iertam dar nu uitam. Atitudinea fiecaruia dintre noi este perfect justificata de experientele lui in masura in care plecam de la premisa ca suntem mari si vaccinati. Am auzit o chestie care mi-a placut si e de dorit sa se aplice in principiu pe forum : " SA NU COMBATEM RAUL CI SA SUSTINEM BINELE". Unii fac asta, altii NU. Uneori mai cedam impulsului de moment sau stresului cotidian. Nu e drept sa punem pe cineva la zid din considerentul ca noi suntem aia buni, mai ales ca am devenit membri in momente diferite iar perceptia este diferita si in functie de asta pe langa multe altele. Ai dreptate cu numerologia de la "despre orice. "Ma enerveaza ingrozitor numerele 9sm. Nu poti sa faci distinctia necesara si de aici rasar tot felul de "rezbele" neintemeiate. Eu in perioada asta sunt foarte surescitata si trec printr-o perioada de desgust total fata de unii din semenii nostrii pe care ii putem numi asa ca au doua maini si doua picioare. Am urmarit niste scene ingrozitoare de maltratare si macelarire a animaleor si nu inteleg de ce suntem obligati sa asistam la astfel de scene de cruzime provocate de "bestii cu chip uma", sub obladuirea incompetentilor care ocupa diverse functii in aparatul de stat pe banii nostrii fara sa-si faca treaba pentru care sunt platiti, respectati si privilegiati. Chiar daca sa presupunem ca nu fura efectiv, lucru greu de crezut dupa cat de greu merg treburile peste tot, EI FURA PRIN FAPTUL CA NU FAC TREABA PENTRU CARE INCASEAZA SALARII. Eu stiu un lucru, esti platit sa vinzi o gogoasa atunci vide o gogoasa asa cum se cuvine, daca ocupi un post la directia pentru octrotirea batranilor, fa tot ce-ti sta in putinta sa identifici nevoile si problemele acestora si fa demersurile necesare pentru a-i putea ajuta in baza legii, la fel cu toate celelalte directii, agentii, departamente cu care este umflat aparatul de stat. In realitate NIMIC nu functioneaza si nu isi atinge finalitatea. E tara lui papura voda iar noi trebuie sa inghitim toate rezultatele incompetentei lor. Pentru ce dreak mai fac politica ? Florin spunea ceva de planul economic, eu stiu ca fiecare trebuie sa faca treaba pentru care e platit altfel sa mearga la sapa in ogorul propriu. Aici a gresit societatea umana considerand exclusiv valoarea materiala a banilor si nu semnificatia lor. Astfel o buna parte din pamanteni au ajuns sa alerge ca niste somnambuli in cautarea unui "rost in viata" care in mod gresit in viziunea unora inseamna sa "faci bani" nu sa faci ceea ce trebuie pentru a castiga bani, pentru a te bucura ca OM de apreciere, respect, afectiune, multumire de sine, recunoastere. De asta primim "palme peste cap" ca sa ne trezim sa ne oprim din goana asta fara sens, sa re-consideram valorile umane de care am fost indepartati in mod voit prin promovarea lacomiei si falsei dorinte de acumulare. Volorile umane inseamna cu totul altceva. Cine are ochi sa vada va vedea , cine are ochi sa auda va auzi.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|
|

... hai nu mai fi suparata ... sa auzim numai de bine ... nu stiai ca e ''trendy'' sa comanzi printr-un ''prieten'' din america ... dar nu-ti bate capul ca pierzi vremea si te alegi si cu dureri de cap ...
Si acuma sint acasa sint super bine,ne pregatim de nunta.Sa nu intelegeti gresit:nu mi s-a scurtat nimic
Marcelino!!!!!! Mai trãieºti dragã???? Nu te-am vãzut de-o "eternitate".
ºi sper sã ne mai "auzim"
duºman al meu nu aº fi putut sã-l jignesc într-un asemenea mod...darãmite o persoanã pe care practic nu o cunosc deloc !!!! Foarte urât din partea ta!!!! Nu am cuvinte....
...Am dreptate sau nu???