back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:35

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-26 19:28:45Am intalnit azi pe forum nu mai stiu la ce topic, un bezmetic care ne spunea ce si cum sa scriem si ce sa NU mai scriem pe aici, altfel, ne ameninta, se va duce pe mirc. unde presupune tot el ca va fi nevoit sa se intalneasca cu tot felul de pusti, vai setaua lor saracii dupa opinia lui.
Va rog. gasiti-l si concultati-l inainte de a fec postari .Am zis !
CHIAR MA GANDEAM CUI TREBUIE SA CER VOIE SA SCRIU CE VREAU,ROHI,CINE-I NEFERICITU' ?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:35

999www.youtube.com/v/PqlpX0O6ZPk&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/PqlpX0O6ZPk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:36

REAST IN PEACE MICHAEL JACKSON

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:51

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-26 19:35:06
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-26 19:28:45Am intalnit azi pe forum nu mai stiu la ce topic, un bezmetic care ne spunea ce si cum sa scriem si ce sa NU mai scriem pe aici, altfel, ne ameninta, se va duce pe mirc. unde presupune tot el ca va fi nevoit sa se intalneasca cu tot felul de pusti, vai setaua lor saracii dupa opinia lui.
Va rog. gasiti-l si concultati-l inainte de a fec postari .Am zis !
CHIAR MA GANDEAM CUI TREBUIE SA CER VOIE SA SCRIU CE VREAU,ROHI,CINE-I NEFERICITU' ?

Mda, ºi eu am citit comentariul ãla...mi se pare cã este scris de doru_dascãlu

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:59

Citeste un post inainte ca l-am modificat. N-am vrut sa-l fac bezmetic. Scuze ! Nu-mi plac atacurile la persoana dar asta a fost primul impuls.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 20:03

Dracu îºi cautã o soþie cuminte, frumoasã, deºteaptã, devreme acasã, etc etc, femeia perfectã, ºi o cautã, ºi o cautã... ºi nimic. Se gândeºte sã apeleze la Dumnezeu: Doamne ajutã-mã ºi pe mine s-o gãsesc cã de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te ºi pune în cea mai populatã zonã de pe pamânt o oglindã, cea care nu se va uita în ea pe aia sã o iei de nevastã" zis ºi fãcut. Pune dracu oglinda ºi în sfârºit se însoarã.
1. MORALA: bãieþi, nu mai cãutaþi femei perfecte cã una a fost ºi a luat-o dracu.
2. MORALA: fetelor nu vã mai daþi perfecte, cã vã ia dracu.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 20:06

29 August (Michael Jackson)

Fecioara - Ziua activitatii organizate

Persoanele nascute pe data de 29 august urasc haosul si dezordinea mai mult decat orice. Ele vor cauta ca tot ceea ce fac sa fie clar si foarte bine structurat. Acest lucru nu inseamna in nici un caz ca aceste persoane sunt rigide sau plictisitoare. Dimpotriva, nativii sunt foarte atrasi de actiune. Sunt animati de o puternica energie pe care o folosesc intr-un mod organizat si ordonat.

Nativii zilei de 29 august improvizeaza cu usurinta si gasesc solutii noi si inspirate pentru rezolvarea problemelor. Ei gandesc si actioneaza pozitiv. Intotdeauna, nativii vor cauta solutia cea mai eficienta, cea mai eleganta si cea mai potrivita.

Nativii acestei zile nu isi stapanesc foarte bine sentimentele. Sunt persoane emotionale, care rareori isi pot pastra ordine in viata sentimentala. Vor incerca in mod constant sa isi separe viata publica (care este de cele mai multe ori plina de succes) de viata intima (care este deseori plina de evenimente nedorite).

Cu toate acestea, vor pierde in mod inevitabil controlul asupra sentimentelor. Daca ajung in aceasta situatie, nativii vor avea parte de tot felul de necazuri. S-ar putea spune ca persoanele nascute pe 29 august ar trebui sa se concentreze asupra muncii si sa renunte la viata privata. Totusi, nativii simt nevoia imperioasa de a primi afectiune din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor.

Nefiind persoane prea sociabile, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa incerce sa isi exprime dragostea fata de cei dragi intr-un mod mai intim. La un moment dat, in viata lor va aparea un conflict. Nativii vor fi prinsi intre munca lor si nevoia de a se implini in plan personal.

Cei care sunt casatoriti cu o persoana nascuta pe data de 29 august pot avea probleme sau se vor simti singuri si neglijati. Cei care incearca sa ii impresioneze pe plan emotional pe nativi pot intampina multe greutati.

Persoanele nascute pe data de 29 august sunt foarte preocupate de latura fizica a vietii. Pentru ele este foarte importanta viata sexuala si orice alta forma fizica de expresie. Datorita mobilitatii emotive sunt parteneri foarte interesanti. Din pacate nu sunt demni de incredere.

Uneori, unele persoane nascute pe 29 august nu fac fata foarte bine dificultatilor vietii. Acesti nativi sunt predispusi sa caute refugiul in alcool sau in droguri. Alti nativi ai acestei zile se refugiaza in hobby-uri bizare si fanteziste.

De asemenea, se pot alatura unor oameni ciudati pentru ca astfel sa isi poata elibera frustrarile. Prinsi la mijloc intre dorintele manifestate pe plan social si cele din plan personal, nativii zilei de 29 august vor alege sa mearga pe un al treilea drum. Aceasta a treia solutie va ajunge sa joace un rol foarte important in viata lor. In cele din urma, calea aleasa ii va conduce spre tragedie si dezastru.

Este posibil ca, intr-un final, nativii sa reuseasca sa impace cele doua laturi ale vietii. Daca vor reusi sa isi satisfaca dorintele intime, dar si pe cele publice intr-un mod creativ, cei nascuti in aceasta zi vor fi oameni fericiti si plini de succes. In cazul lor, improvizatia si adaptabilitatea sunt cheile reusitei.

SFATURI: Destinde-te. Invata sa te cunosti si sa te placi. Incearca sa faci mai usor tranzitia de la viata privata la cea publica. Evita sa iti impui lucruri imposibile. Mergi mai des in vacanta cu cei pe care ii iubesti.

PUNCTE FORTE:

Adaptabil

Inventiv

Organizat

PUNCTE SLABE:

Cu prea multe nevoi

Instabil

Evazionist

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 20:31

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-26 19:28:45Am intalnit azi pe forum la topicul hai sa vorbim despre discriminare", un post bezmetic a lui dorudascalu care ne spunea ce si cum sa scriem si ce sa NU mai scriem pe aici, altfel, ne ameninta, se va duce pe mirc. unde presupune tot el ca va fi nevoit sa se intalneasca cu tot felul de pusti, vai setaua lor saracii dupa opinia lui. Daca off-ul lui trebuie sa fie si al nostru, cum sa-l ajutam?

Sa-l consultatam iinainte de a posta ceva. ? Zic si eu.

Apoi ne avertizeaza ca forumul si in general internetul e plin de tot felul de manipulatori si instigatori si ne sfatuieste sa nu punem botul. Adica daca nu sutem chiar noi ori manipulatori ori instigatori atunci suntem retardati care pun botul la asa ceva, noroc ca ne avertizeaza el. Am zis !

Va mai aduc unul de ureche,de la topicul "metode alternative de energie". Cata subtilitate si cata delicatezte.
"Astia" isi pierd timpul cu noi in loc sa fi monitorizat adevaratele jafuri care au avut loc de 20 de ani incoace in inca mai au loc dupa retetele binecunoscute de ei dar poate nedescoperite de cei care trebuiau s-o faca ???? Nu e tarziu nici acum. Bai "astia" bagati meserie pe unde trebuie si scutiti-ne de gratiile voastre ca pe aici nu se submineaza nimic, nu se detrurneaza fonduri. Aici totul e pe gratis, fara repercursiuni si "energie reactiva" ZERO de ce ne-ar costa dublu ??

Badita_marian

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 19:30

Citeaza Raspunde

-cand va legati in paralel cu reteaua nationala, aveti grija cu energia reactiva, ca se plateste dublu, ca perturba fluxul national..............

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:51

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-26 20:03:25 Dracu îºi cautã o soþie cuminte, frumoasã, deºteaptã, devreme acasã, etc etc, femeia perfectã, ºi o cautã, ºi o cautã... ºi nimic. Se gândeºte sã apeleze la Dumnezeu: Doamne ajutã-mã ºi pe mine s-o gãsesc cã de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te ºi pune în cea mai populatã zonã de pe pamânt o oglindã, cea care nu se va uita în ea pe aia sã o iei de nevastã" zis ºi fãcut. Pune dracu oglinda ºi în sfârºit se însoarã.
1. MORALA: bãieþi, nu mai cãutaþi femei perfecte cã una a fost ºi a luat-o dracu.

"NOBODY IS PERFECT !" am retinut replica asta din "UNORA LE PLACE JAZZUL" cu Marilyn Monroe, Tony Curtis si Jack Lemon. Pana acum o consider cea mai frumoasa replica din toate filmele pe care le-am vazut.

Dar ce-i cu voi ? Pe unde sunteti? Sper ca va odihniti in vacante !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:52

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-26 23:51:16
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-26 20:03:25 Dracu îºi cautã o soþie cuminte, frumoasã, deºteaptã, devreme acasã, etc etc, femeia perfectã, ºi o cautã, ºi o cautã... ºi nimic. Se gândeºte sã apeleze la Dumnezeu: Doamne ajutã-mã ºi pe mine s-o gãsesc cã de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te ºi pune în cea mai populatã zonã de pe pamânt o oglindã, cea care nu se va uita în ea pe aia sã o iei de nevastã" zis ºi fãcut. Pune dracu oglinda ºi în sfârºit se însoarã.

"NOBODY IS PERFECT !" am retinut replica asta din "UNORA LE PLACE JAZZUL" cu Marilyn Monroe, Tony Curtis si Jack Lemon. Pana acum o consider cea mai frumoasa replica din toate filmele pe care le-am vazut.

Dar ce-i cu voi ? Pe unde sunteti? Sper ca va odihniti in vacante !

suntem cam toti, da pe la barbati

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:04

Asa non-stop??? Hai, n-am vrut sa fiu rea. Bravo voua ! Sper ca ai raspuns doar in numele fetelor ca doar n-or fi si Ei tot pe la barbati.

Mie mi-au mai trecut supararile si uite ca n-am cu cine sa socializ cand rup lantul. Asta numai dupa ce adoarme puiul si am voie la computer. Va pup !

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:06

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-27 00:04:48Asa non-stop??? Hai, n-am vrut sa fiu rea. Bravo voua ! Sper ca ai raspuns doar in numele fetelor ca doar n-or fi si Ei tot pe la barbati.

pai ba da.si ei.ca e topicul ala "la ce va uitati prima data la un barbat?" si pe acolo se scria cand am raspuns

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:25

roxi,uite postarea lui doru_dascalu,despre asta e vorba?Misto postari! Haioase! Elevate!Cu mult nerv ...scriitoricesc. cred ca unii nu au incercat, dar ii sfatuiesc sa incerce, ar face cariera ca scriitori de SF sau carti filozofice. Dar ca sa nu-i mai doara cumva degetele de la tastat le tastez eu ceva. UE, adica UNIUNEA EUROPEANA. Adica gata! S-o gatat cu tari, natii, cehi, unguri, polaci, etc. A vorbi, despre cui apartine, un anumit teritoriu aflat in UE, trebuie sa fi ori idiot sadea, ori cretin, ori vrei sa te vezi tastand la PC.Sau in cel mai rau caz, in viata ta reala nu te baga nimeni in seama si atunci cauti si tu sa socializezi pe internet cu cineva.
Pe astia chiar ii compatimesc.Dar vedeti ca sunt site-uri specialzate pentru asta.Pentru prietenii, vreau sa spun, sau pentru discutii on-line.Tastati pe acolo si nu imi mai aduceti aminte in fiecare zi, ca Brucan a avut dreptate cu cei 20 de milioane de prosti. Au umplut si internetul acum.Cred ca pana la urma trec dreak pe mirc, cel putin acolo sunt pusti gaozari, care au o scuza cel putin, ca ia scos scoala deja tampiti, decat sa citesc postari aberante, care incurajeaza fapte ce nu cadreaza cu un homo sapiens.Nu vedeti ca unii incearca sa manipuleze prin vorbe, care sa intretina ura inter-etnica, inter-rasiala etc. Nu mai puneti botul la vrajeli de astea, ca inseamna ca sunteti fraieri. Si nu mai dati exemple de intamplari personale, intr-un anumit loc de pe Pamant, ca pe o caracteristica generala a acelui loc.Si ca sa pun capac, declar aici ca sunt roman-tigan-ungur-evreu-hot-homosexual... si mai puneti voi ce gasiti, ca sa aveti satisfactia ca ati facut o treaba buna. Fiti ba, oameni, nu romani!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:36

www.asociatiapavel.ro/index.php?ln=ro&cat=40

Copy-paste

Din 6 mai 2009, pentru 3 luni avem 3 numere de telefon TELEDON pentru Asociatia P.A.V.E.L., in cadrul campaniei "COPII CU CANCER", desfasurate de noi cu ajutorul acestor numere:

0900 900 310 10 EURO
0900 900 314 4 EURO
0900 900 316 6 EURO

Va rugam sa sustineti activitatile desfasurate de organizatia noastra pentru copiii si tinerii cu cancer si parintii lor! Multumim!

P.S.
Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave si este o asociate caritabila, non-profit, neguvernamentala, apolitica si fara afiliere religioasa, inregistrata la 10 mai 1996.

Asociatia P.A.V.E.L. este membra a mai multor federatii: ICCCPO (Confederatia Internationala a Organizatiilor Parintilor cu Copii Bolnavi de Cancer), UICC (Uniunea Internationala Contra Cancerului), ECPC (Coalitia Europeana a Pacientilor cu Cancer), EUROCHILD aisbl (retea activa de organizatii si persoane lucrand pentru a imbunatati calitatea vietii copiilor si tinerilor din Europa), IAPO (Alianta Internationala a Organizatiilor de Pacienti) si membru asociat a SIOPE (Societatea Internationala Europeana a Oncologilor Pediatri).

Mai multe pe www.asociatiapavel.ro

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 00:52

Multumim, Florin. Am sunat luna trecuta si o sa mai sun cum intru in facturarea urmatoare. Altfel se aduna cam multe pe capul meu. Al meu pui isi incarca de pe telefon cu rubine contul de la Gladiator si cu monede dragon pentru Metin. Eu ma multumesc cu Coquiztador ca e pe gratis.

Vorbind serios, consider ca e cel mai eficient mod de a se obtine fonduri prin teledon. Omul pune mana pe telefon si isi face datoria in cazul in care doreste. In alte situatii, cand se publica doar diverse conturi, chiar daca doresti sa faci un get util, nu o faci fiindca iti iese din minte, fiindca nu ai contul in geanta cand treci pe la banca sau diverse alte impedimentesau n-ai timp sa completezi diverse hartogarii, depinde de banca, de cont, etc. Sfaturiesc pe cei cu probleme reale sa apeleze la modul de mai rapid si eficient TELEDONUL.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:03

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-27 00:25:45roxi,uite postarea lui doru_dascalu,despre asta e vorba?Misto postari! Haioase! Elevate!Cu mult nerv ...scriitoricesc. cred ca unii nu au incercat, dar ii sfatuiesc sa incerce, ar face cariera ca scriitori de SF sau carti filozofice. Dar ca sa nu-i mai doara cumva degetele de la tastat le tastez eu ceva. UE, adica UNIUNEA EUROPEANA. Adica gata! S-o gatat cu tari, natii, cehi, unguri, polaci, etc. A vorbi, despre cui apartine, un anumit teritoriu aflat in UE, trebuie sa fi ori idiot sadea, ori cretin, ori vrei sa te vezi tastand la PC.Sau in cel mai rau caz, in viata ta reala nu te baga nimeni in seama si atunci cauti si tu sa socializezi pe internet cu cineva.
Pe astia chiar ii compatimesc.Dar vedeti ca sunt site-uri specialzate pentru asta.Pentru prietenii, vreau sa spun, sau pentru discutii on-line.Tastati pe acolo si nu imi mai aduceti aminte in fiecare zi, ca Brucan a avut dreptate cu cei 20 de milioane de prosti. Au umplut si internetul acum.Cred ca pana la urma trec dreak pe mirc, cel putin acolo sunt pusti gaozari, care au o scuza cel putin, ca ia scos scoala deja tampiti, decat sa citesc postari aberante, care incurajeaza fapte ce nu cadreaza cu un homo sapiens.Nu vedeti ca unii incearca sa manipuleze prin vorbe, care sa intretina ura inter-etnica, inter-rasiala etc. Nu mai puneti botul la vrajeli de astea, ca inseamna ca sunteti fraieri. Si nu mai dati exemple de intamplari personale, intr-un anumit loc de pe Pamant, ca pe o caracteristica generala a acelui loc.Si ca sa pun capac, declar aici ca sunt roman-tigan-ungur-evreu-hot-homosexual... si mai puneti voi ce gasiti, ca sa aveti satisfactia ca ati facut o treaba buna. Fiti ba, oameni, nu romani!

Florin, eu nu am nimic impotriva tiganilor, ma deranjeaza doar denumirea de RROM. Aceeasi radacina semantica cu romana. Nu e corect nici pentru celelalte nationalitati conlocuitoare si ei tot cetateni ai tarii dar nu au in denumirea nationalitatii radacina semantica de care vorbeam. Cum s-a putut intampla asta ? De aici e un mic pas de a deveni cu toti RROMII Europei. Dincolo de realitate, la asta contribuie si denumirea respectiva. Eu cunosc multi tigani si o parte din ei fiindu-mi vecini imi van regulat in casa. Ei sustin ca vorbesc tiganeste si nu rromani si isi spun tigani. Nu le e rusine cu denumirea asta dimpotriva o spun cu mandrie, vezi "ce tigan sau tiganca frumoasa" sau" e tigan de-al nostru", etc. N-am priceput cu s-a acceptat ineptia cu titulatura de Rrom radacina comuna cu a numelui tarii noastre Romania. E inexplicabil si de neacceptat fara a supara pe nimeni.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:33

Dostoiewschi - "Omul este un mister. Trebuie sã aduci acest mister la lumina zilei, ºi dacã am sã-mi dedic toatã viaþa acestui þel, n-am sã consider cã am pierdut timpui degeaba: eu mã concentrez asupra acestui mister, pentru cã vreau sã fiu om."

209.85.129.132/search?q=cache:NhQEW1kpUhIJ:www.crestinism-ortodo...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:44

roxi,am mai spus-o si cu alta ocazie dar o mai repet :povestea cu romii a fost o inventie sionisto-masonica,acceptata de petre roman si andrei plesu si impusa in societatea romaneasca tocmai pt.a se crea confuzie intre roman si tigan,scopul era aducerea tuturor tiganilor din europa pe aceste meleaguri,fiindca asta se considera a fi tara lor,parsiva chestie,noroc ca li s-a rupt figura

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:50

hai sa mai demontez o cretinitate sionisto-masonica:catedrala mantuirii neamului se vrea a se construi cu scopul de a implini profetiile tiganului ala din india cu creierii in calduri,declarat ad-hoc impresarul lui nea isus din iudeea[unde o fi tara asta?!] si plantarea cu japca a jidanilor din lumea toata in taramul sfant jidanesc,numit pamantul maicii domnului-vezi cuvintele lui papa i.p. al doilea,exterminatorul jidanilor polonezi,exact cum actualul este cel care-i vana pe jidanii nemti in tineretea lui patriotica si plina de duhul sfant

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 01:51

vezi profetiile lui sadhu sundar singh

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 04:50

999www.youtube.com/v/otRzDlwFY7o&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/otRzDlwFY7o&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 06:04

ia cititi cu ce se ocupa guvernul romaniei,hotaraste ca-i musai sa fie cutremur peste sapte grade anul acesta,cititi si va minunati In cazul producerii unui cutremur de nivelul celui din 1977, in Bucuresti, peste 4.000 de oameni ar muri, 10.000 ar fi raniti si peste 8.000, sinistrati. Un dezastru de proportie in tara noastra este inevitabil, iar acesta se va produce in cativa ani, arata un document privind reducerea riscului seismic intocmit de Comisariatul pentru Societatea Civila. Conform acestuia, institutiile din Romania nu sunt pregatite sa faca fata unui cutremur cu valori de peste 7 grade pe scara Richter.

“Bucurestiul poate fi afectat de cutremurele produse in zona Vrancea, care sunt cutremure intermediare (50-250 km), marea majoritate fiind neinsemnate din punct de vedere al efectelor. Insa la un interval de 30-50 de ani se produc cutremure cu consecinte destul de grave, care ar trebui sa ne determine sa luam cat mai multe masuri”, ne-a declarat, ieri, Ioan Prodan, seful Comisariatului pentru Societatea Civila. Pana in acest moment, in Bucuresti sunt inventariate si expertizate circa 548 imobile incadrate in clasele de risc seismic I si II, in majoritate blocuri de locuit cu peste 4 etaje. Asta inseamna ca numarul apartamentelor care ar fi distruse in cazul unui cutremur se ridica la circa 27.000, iar persoanele aflate in real pericol depaseste 50.000-60.000. Astfel, se apreciaza ca circa 150-200 de imobile s-ar prabusi in totalitate, adica 20-30% din cele inventariate, iar celelalte ar suferi distrugeri puternice, la un cutremur cu magnitudinea de 7,2-7,4 grade pe scara Richter, se arata in documentul citat. Pierderile de vieti omenesti pot atinge cifre dramatice. Cutremurul ar curma viata a 3.000-4.000 de bucuresteni, 10.000-12.000 ar fi raniti iar peste 10.000 ar fi nevoiti sa se retraga in provincie. Mai mult, cutremurul ar provoca peste 40 de incendii, 30-40 km de strazi ar fi avariate, 25 km de cale ferata ar fi distruse, 20 km de linii de tramvai ar fi blocate, iar retelele electrice ar fi distruse pe o arie de 50 km. In perioada postdezastru sunt posibile efecte adiacente, explozii, inundarea subsolurilor imobilelor, a galeriilor de metrou si a pasajelor. Liniile de metrou, tramvaie si troleibuze vor fi paralizate cateva zile, la fel si comunicatiile rutiere si feroviare, ceea ce va ingreuna practic manevra de forte si mijloace, salvarea victimelor si transportul populatiei. Din document rezulta un deficit semnificativ de echipe de cautare-salvare cu caini (exista doar 5, desi necesarul ar fi de 25) si echipe de salvare de la inaltimi (avem doar 30 din necesarul de 90) pe care I.S.B Bucuresti nu le are. In plus, ar mai fi nevoie de peste 200 de ambulante si peste 200 de paturi de spitalizare. Pentru a face fata unui asemenea dezastru, ar mai trebui procurate peste 100 de buldozere, 77 de gredere pentru saparea pamantului, 71 de excavatoare, 80 de autocisterne, 90 de grupuri electrogene si 80 de motocompresoare.

Populatia este total nepregatita
Populatia Capitalei nu este pregatita pentru a face fata unui asemenea fenomen. “In plus, este mai bine sa ne pregatim decât sa fim luati prin surprindere. Cutremurul nu ne va ocoli”, sustine comisarul Prodan. Ca solutii, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a propus formarea unor echipe de voluntari, care sa fie alaturi de autoritati în caz de necesitate si amplasarea in Capitala a 10-20 de corturi în care sa se poata face întâlniri cu cetatenii, pentru a fi informati despre masurile pe care trebuie sa le urmeze în cazul unui cutremur. Cele doua parti au convenit sa tipareasca în urmatoarea perioada circa 150.000 de pliante informative cu date informative despre pasii pe care trebuie sa îi urmeze în cazul unei situatii de urgenta.
Steliana Bancu
Voteaza articolul
8.05

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 06:11

Un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter revine la o perioadã de 32 de ani, spune o Hotãrâre de Guvern, publicatã în Monitorul Oficial, care face referire la planul de acþiune pe care ar trebui sã îl aibã autoritãþile române în caz de calamitate. Astfel, în 2009 sunt cele mai mari ºanse de producere a unui cutremur de peste 7 grade Richter, potrivit guvernului. Însã, potrivit lui Gheroghe Mãrmureanu, director Institutul de Fizica Pãmântului, prezent la "Realitatea te priveºte", nu existã un ciclu al cutremurelor, prin urmare nu putem prezice când vor avea loc.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 08:17

De la: ioana_dark, la data 2009-06-25 19:27:19adnana..posteazã și la scorpion pls....

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Simbol: scorpionul. Ca si corespondentul sau din lumea animalelor, versiunea umana o sa se autodistruga ca sa isi duca la capat razbunarea. Chiar si sa faca dragoste este o batalie pana la moarte

Element: apa. Apa Scorpionului este vesnic tulbure si fara fund. Daca din greseala ai cazut in ea fara protectia unei armuri/costum de azbest o sa mai ramana din tine doar scheletul. Aburii fierbinti pot fi vindecatori, relaxanti si purificatori. De asemeni te pot asfixia si arde.

Calitate: fix. Scorpionii nu iarta, nu uita si nu dau drumul. Sunt fixati pe secrete. Ceea ce vezi e rareori adevarul.

Guvernatori: Pluto si Marte. Adica minte infierbantata si suspicioasa. Un obsesiv-compulsiv care te insala tot timpul cu privire la orice. Marte iti da iluzia unei pasiuni fierbinti, pentru ca apoi Pluto-Distrugatorul sa iti dea un sut unde te doare mai tare de n-o sa te mai ridici de pe jos. Asa, doar de distractie.

Activitate preferata: planuirea urmatoarei miscari

Carte preferata: „Ghidul milei pentru klingonieni”

Model in viata: razbunatorul mascat

Idol romantic: don Corleone

Slujba ideala: judecator, juriu si calau

Prima intalnire ideala: isi fixeaza privirea cu un strain frumos, dupa care urmeaza 10 sau 12 ore non stop de sex pasional si fara frontiere. Nu se spun nume sau cuvinte. Strainul nu e revazut vreodata. Scorpionul are inca o dragoste pierduta de jelit.

Fraza cheie: „Lasa ca vezi tu”

Fraza de agatat: „Buna”

Parte a corpului: organele sexuale. Mancarimi cronice in zona, in faza terminala. Se scarpina adesea

Zona erogena: organele sexuale. E in calduri permanent si intens. Nu exista vindecare. Cauta mereu tratament.

Stil romantic: misterios si sarcastic

Ciudatenie sexuala: are tot timpul in portbagaj o trusa de jucarii sexuale, pentru cazurile de urgenta

- niste ciudati obsedati de control pe toate planurile, foarte rezistenti, care isi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalti

- Marte le da un caracter extrem de suspicios si exploziv. Pluto le da instinctul de supravietuire. Nimic nu poate rani un Scorpion decat el insusi.

- Stilul lor justitiar seamana cu al Inchizitiei. Daca mori, esti nevinovat. Daca traiesti, esti vinovat.

- Extremist, nu rational. Vede viata in alb si negru. Nu face nici un fel de compromisuri.

- Sindromul „tot sau nimic” ii face sa nu aiba relatii decat cu persoane care le pot controla in mod absolut

- Cearta-te si o sa suferi o infrangere verbala atat de dureroasa incat o sa incepi sa iti doresti sa iti fi dat o mama de bataie. Daca cumva ii convingi ca ai dreptate, o sa faca ulcer incercand sa se razbune

EL

- idealist, pasional si loial. E recunoscut pentru sarmul magnetic si privirile hipnotice. Nu poti sa ii rezisti, indiferent de imprejurari

DAR

- e mai probabil sa iti distruga demnitatea si sentimentele decat sa stea si sa discute. Grozav, domnule Intensitate

- e egoist. Dupa mintea lui, poate sa fie cat de infidel vrea, dar daca cumva tu dai vreun semn ca ai vrea sa faci la fel, o sa iti dea verde atat de repede ca o sa iti vajaie capul. Si toate astea o sa fie executate fara nici cea mai mica umbra de sentiment

- ratiunile lui de a trai sunt puterea si controlul. Ar controla si destinul daca ar putea (unii dintre ei chiar incearca). De obicei e bun la adus bani in casa exact din motivele susmentionate si are succes in afaceri. Dar nu banii il intereseaza pe el, ci puterea

- isi schimba extrem de rapid emotiile. E gelos, posesiv si sarcastic. Nu ai nici o sansa sa ajungi la vreun compromis, asa ca ori il iei exact asa cum e, ori o iei la goana

- fa-l gelos intentionat si ar fi bine sa ai o lopata la indemana. Ca sa te aperi sau ca sa iti sapi singura groapa. Ia in calcul chestia asta cand vrei sa ai o aventura sau, mai rau, sa iti legalizezi relatia cu el

- cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu reactionezi la tacticile lui de manipulare sentimentala. Asta e felul lui de a te controla. De exemplu, daca iti zice ca iese in oras fara tie, ureaza-i „distractie placuta” si zambeste ca si cum ai sti ceva ce lui ii scapa. O sa o ia razna si o sa petreaca toata seara ascuns in boschetii din fata blocului, asteptand sa te prinda in flagrant

- comunica prin amenintari, placa favorita fiind ca te paraseste. Minte de ingheata apele. Singura persoana de care te descotorosesti mai greu decat de un barbat Scorpion e o femeie Rac

- isi petrece jumatate de viata cautand razbunare pentru lucruri care i s-au intamplat sau nu. Cealalta jumatate si-o petrece intrand in tot felul de belele

- e imposibil de secretos. Ii e teama ca, daca isi deschide sufletul in fata ta si o sa afli lucruri importante si secrete de-ale lui o sa ai cu ce sa il santajezi (el e in stare de asta). Poate sa vorbeasca prostioare ore in sir, dar o sa evite sa iti raspunda la intrebari directe

- daca s-ar putea, ar trai pe o insula pustie sau intr-o fortareata. Dar asta l-ar impiedica sa se vada cu chelnerita de la bar pe care a pus ochii. Chelnerita pe care o sa o revezi la terapia in grup pentru femei abandonate de Scorpioni. Oricum, nu era treaba ta sa te bagi, tu erai doar prietena/nevasta/mama copiilor lui

- daca il prinzi ca te insala, asteapta-te la o scena melodramatica, stil telenovela. Inclusiv cu tarat in genunchi si lacrimi de crocodil. Nu fi fraiera, e doar pentru ca ii place sa se dea in spectacol. O sa faca orice in momentul ala ca sa il ierti, in afara de sa se schimbe

- sa intri in tumultul asta emotional este o experienta similara unei calatorii in Triunghiul Bermudelor. S-ar putea sa nu supravietuiesti

EA

- in nici un caz nu e superficiala. E o femeie increzatoare si rafinata. Stilul ei este de un sic clasic. Este prietenoasa, dar oarecum rezervata. Cauta un partener puternic, curajos si ambitios. E empatica, poate sa iti detecteze toate starile si sa isi dea seama ce le-a provocat

DAR

- are un stil de a-si exprima parerile care iti strivesc personalitatea si iti distrug mandria. Nu se teme de nimic, pune sub semnul intrebarii orice si ar merge pana in panzele albe pentru cei care ii sunt mai dragi. E o femeie care i-ar citi Biblia dracului si ala ar asculta-o

- stie ca cea mai scurta cale spre inima unui barbat e prin cutia lui toracica. Casa ei e sanctuarul ei personal, chiar daca este iadul tau, la fel de personal

- nu o trada, nu o ameninta si nu ii pune in pericol siguranta in nici un fel. Si, in numele a tot ceea ce iubesti, nu o umili niciodata in public. O femeie Scorpion care e tradata e ca Lady Macbeth dupa cateva doze de cocaina

- desi nu o sa puna mana pe pusca, o sa pui tu mana pe sticla de tarie. Deseori si in cantitati cat mai mare

- are un foarte bun simt politic. Poate doar sa se uite la un om si sa iti zica daca o sa te ajute sa urci in cariera sau daca trebuie sa il eviti. Poate sa te ajute sa ajungi in varf fara ca tu sa iti dai seama. De ce? Adora puterea si este foarte probabil ca are si ea un plan in directia asta. Daca ai vreun dubiu, intreaba-l pe Bill Clinton despre draga lui nevasta Scorpion, Hillary

- se plange, sufera de depresie cronica si uneori se uita in gol ore in sir de iti vine sa juri ca are probleme mentale

- e manipulatoare si santajista. Nu o sa ezite sa si-o traga ca sa ajunga in varful piramidei, daca asta e singura optiune valabila

- traieste pentru scandal

- isi doreste un barbat care sa ii fie egal. Din nefericire, foarte rar crede despre vreunul ca ii este egal. Asa ca mai degraba o sa il foloseasca pe post de carpa de sters pe jos

Cum il depistezi: cand un specimen din zodia Scorpionului se uita la tine, o sa simti o nevoie ciudata sa dai jos hainele de pe tine. O sa aiba efectul asta chiar daca esti intr-un loc public (inclusiv Gara de Nord) si ti se pare ultima uratanie

Unde il gasesti: mergi pe urma dezastrelor emotionale care duc la usa lui. Sau mai bine lasa-l pe el sa te gaseasca. In felul asta nu o sa fii cea care a initiat relatia care ti-a distrus viata

Cum il intrigi: fi vesela, fericita si plina de viata. Nu o sa reziste tentatiei de a te ademeni in fundul iadului. Odata ajunsa acolo, pur si simplu fii orice vrea el sa fi. Orice tentativa de a iti pastra vreo farama de personalitate proprie nu o sa iti cauzeze decat chinuri care nu sunt necesare

Prima intalnire: o sa te vrajeasca pana i te vei supune. Sau o sa se insinueze in viata ta si in sentimentele tale fara sa iti dai seama – la fel ca bolile incurabile, de exemplu cancerul. Dupa prima intalnire, el o sa stie tot ce e de stiut despre tine si tu o sa stii mai nimic despre el. Cam asa o sa fie si in restul relatiei

Cand o faci: pentru ca Scorpionul are atatea planuri secrete, nu o sa stii niciodata cand e momentul bun. Asa ca mai bine fa-o cand vrea el, de obicei asta se va intampla imediat dupa ce sunt facute prezentarile. Cand ti-o tragi cu el, fa-o ca un star porno, dar incearca cumva sa lasi impresia ca e prima data pentru tine

Cand sa pui intrebarea: daca printr-o absurditate simti nevoia sa faci asta, suna la cel mai apropiat spital de nebuni

Daca iti da papucii: in cazul in care iti da prin cap sa vrei sa te razbuni, o sa reusesti doar sa il amuzi, caci pentru el incercarile tale sunt in cel mai bun caz de un amatorism induiosator. In orice caz, sa alergi dupa el si sa faci pe carpa de sters pe jos nu o sa il incurajeze decat sa se intoarca si sa isi stearga pantofii pe tine. Nu iti consuma energia, o sa ai nevoie de ea pentru urmatorii ani de psihoterapie

Daca ii dai papucii: o sa ii treaca. Insa, daca are impresia ca l-ai fraierit vreun pic, ar fi foarte indicat sa ai grija cel putin urmatorii 10 sau 20 de ani

Cum supravietuiesti

- Scorpionii au nevoie de dragoste neconditionata

- Rabdarea te ajuta sa le castigi increderea

- Ii calmezi daca ii asculti fara sa ii judeci

- Complimentele te ajuta sa obtii ce vrei de la ei

- Iau foc daca le imiti actiunile sau ii ignori

Cum se impaca cu altii

Pariaza pe: Rac, Capricorn, Pesti

Doar prieteni: Fecioara, Scorpion, Sagetator

Impusca-te acum: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Leu

Oaia neagra: Varsator

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 11:13

21 Noiembrie

Scorpion - Ziua elegantei

Persoanele nascute pe 21 noiembrie afiseaza o gratie si o eleganta naturala. Aceasta este exprimata prin limbajul corpului sau prin aprecierea si expunerea unor idei extrem de rafinate.

Cei nascuti astazi sunt extrem de interesati de ceea ce este de actualitate in societatea contemporana. Ei considera ca au putin timp la dispozitie pentru a gandi demodat. Totusi, ei sunt extrem de ageri in aprecierea valorii tehnicilor uitate si ideilor care pot fi revazute si adaptate momentului actual.

Astfel, nativii zilei de 21 noiembrie se afla adesea pe punctul de a descoperi o traditie trainica si stabila. Intr-adevar, ei pot experimenta mari conflicte cu generatiile precedente (cel mai adesea cu parintii) deoarece acestia nu pot vedea rostul actiunilor lor. Chiar daca le ia o viata de om, nativii zilei de 21 noiembrie sunt dispusi sa persiste in a dovedi celorlalti ca viziunea lor personala a fost corecta.

Inca de timpuriu in viata lor, nativii zilei de 21 noiembrie fac adesea greseli de judecata extrem de grave. In special in jurul varstei de douazeci de ani, ei pot afisa o atitudine de revoltare auto-distructiva, lipsa de directie si o nesiguranta generala in ceea ce priveste scopul propus (in comparatie cu prietenii si colegii pe care ii vad in jurul lor).

Ei detin un simt puternic al mandriei si identitatii, invatand intotdeauna din propriile greseli. Un pericol, totusi, este acela ca nativii acestei zile pot deveni mai aspri datorita repetatelor lovituri ale vietii.

Eleganta nativilor zilei de 21 noiembrie poate deveni mai stralucitoare pe dinafara. Un tip de eleganta intelectuala poate deveni din ce in ce mai necesara in ceea ce priveste ideile profesionale, in sens practic.

Ambele tipuri tind sa eradicheze orice slabiciune, atat in aparenta, cat si in modul in care le abordeaza. Acesta ii poate duce la esec sau infrangere. Problema este ca asemenea nativi ai zilei de 21 noiembrie isi pot pierde din sportivitate, din flerul creativ si din simtul jocului copilaresc cu cat afla mai multe modalitati de a nu suferi.

Ei trebuie, asadar, sa fie atenti sa nu se lase la voia intamplarii si sa se lanseze in cautarea perfectiunii si succesului. Ei vor uita usor un trecut mai putin complicat. Nativii zilei de 21 noiembrie sunt implicati personal in cele lumesti si astfel pot neglija studiul real al lor insisi, la un nivel mai profund.

Acest lucru implica o dezvoltare transparenta – eliberarea lor de temeri si de rigiditate. Daca peste ani ei au construit temeinic fortarete externe perfecte, din punct de vedere fizic si intelectual ei ar trebui sa invete din nou sa fie copilarosi si vulnerabili.

Doar astfel ei vor fi capabili sa aduca fiinta lor interioara in legatura cu lumea din jurul nostru. Aceasta este speranta lor cea mai mare pentru un succes si o fericire durabila.

SFATURI: Dezvaluie-te. Exista anumite virtuti durabile. Serveste ce este mai bun si ce este mai creativ in tine insuti. Compatimirea este o otrava.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Rafinat
Sexual

PUNCTE SLABE:
Instabil din punct de vedere emotional
Auto-distructiv
Inchis

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:02

Suntem plictisiti, obositi, avem capul varza. Am dreptate sau nu ? Eu trebuie sa dau gata cu calcatul ca am bagat trei masini la spalat. E usor ca le spala masina dar calcatul ma omoara. Mai fac cate o pauza. si intru pe la voi. Altceva nu pot sa intreprind ca ies din zona mesei de calcat si nici ca ma mai prinzi, asa ca stau pe aproape. Mai o tigara, mai un tv, mai un forum si cam atat ca sunt conservatoare nu ma bag in altele. Putin si pe teren cunoscut.
Vasix, mai esti ? Nu iti face nimeni curte si nu te banuim ca faci curte cuiva, asa ca mai baga un strop de Dubai, please ! Daca se poate ca nu intram cu cizma in curtea plina de vegetatie luxurianta a omului. Na, ca am ramas in cap si cu poza curtii tale.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:40

A disparut topicul "Coruptia in Romania" ca eu nu-l mai pot accesa. Ma trimite la pagina de start. Unde sa-l caut, la general, social sau politic ?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:50

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-27 20:40:52A disparut topicul "Coruptia in Romania" ca eu nu-l mai pot accesa. Ma trimite la pagina de start. Unde sa-l caut, la general, social sau politic ?

social cel mai usor cauta pe google: coruptia in romania 9am

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:51

nu e cazul,vezi ca l-am adus eu sub nasul autoritatilor

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:51

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-27 20:51:23nu e cazul,vezi ca l-am adus eu sub nasul autoritatilor

au!!! scuze.era pe general

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: