back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:19

Buna analogie.Sa-ti bag o vorba evreiasca ? Doamne fereste de mai rau ! Eu n-o agreez dar cinismul e la cote maxime in intreaga lume. La noi e inca bine ca ne-a ramas pamantul "Bio" si noi pe langa el. Suntem o tara "Bio". Nu e bine ? Nu e un topic politic dar zi-mi si mie pe cine dreak sa mai votam o data la patru ani ca eu n-am stiut-o niciodata pe asta ! Am votat rar si-atunci de sila de mila, de frica, de nevoie. Poate am eu mintea in bezna, voi stiti cum se votateaza din convingere ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:29

Lyly (??)
6 Aprilie

Berbec - Ziua Cercetatorului

Persoanele nascute pe 6 aprilie manifesta o dorinta coplesitoare de a experimenta tot ce ii inconjoara. Ei sunt adeptii stiintei, cercetand si testand toate aspectele problemelor emotionale, fizice si psihologice. Nu le scapa nimic si sapa cat de adanc este necesar pentru a descoperi adevarul despre ceea ce ii intereseaza sau pentru a vedea cum functioneaza anumite mecanisme.

Cei nascuti astazi manifesta o curiozitate copilareasca greu de suportat, dar in acelasi timp isi demonstreaza si abilitatea de a excela in crearea unor materiale de inalta clasa. Sunt persoane preocupate de adevar, care cauta neobositi orice greseala (pentru ca in cazul lor ceva este mereu in neregula) si intotdeauna incearca sa o corecteze.

Principala lor preocupare este aceea de a descoperi sensul lucrurilor. In cazul in care sunt solicitati sa faca cercertari, au nevoie de cobai. Nativii zilei de 6 aprilie vor folosi in acest scop atat prietenii, familia, strainii, cat si pe ei insisi. Sunt extrem de nemilosi atunci cand intrevad posibilitatea de a descoperi raspunsurile cautate.

Atunci cand au indoieli, ei sunt dispusi sa discute logic. Sunt receptivi si extrem de speculativi. Ei vor renunta mai degraba la teorii pentru a obtine rezultatele dorite in urma testelor si experimentelor. Problema intervine atunci cand ajung la rezultate pe care nu se asteptau sa le obtina. In astfel de situatii, cei mai evoluati dintre nativii zilei de 6 aprilie accepta ca ipotezele lor initiale au fost gresite.

Cei mai incapatanati sau mai putin inteligenti vor refuza sa le accepte. Ei vor cerceta in continuare pentru a ajunge la rezultatele care se potrivesc cu teoriile lor, exasperandu-i in cele din urma pe cei din jur.

Cei nascuti pe 6 aprilie vor cauta in general cea mai buna modalitate de a realiza ceva, fara a se impiedica de idei preconcepute. Deschiderea lor pentru a explora necunoscutul sau cele mai ciudate situatii ar putea fi amuzanta, cu toate ca ei le abordeaza intial destul de serios.

Familia si prietenii ii pot indragi pentru aceste calitati. In acelasi timp, colegii pot fi iritati de preocuparile lor si in cele din urma se indeparteaza. Din fericire, cei nascuti pe 6 aprilie demonstreaza in final o capacitate de invidiat de a face haz de necaz.

Ei recunosc astfel ca si parerile celorlalti conteaza. Acest lucru depinde insa de ego-ul lor.

Mai presus de toate, au capacitatea de a privi problemele in ansamblu si de a intui posibilitati de rezolvare. Acesta este de fapt unul dintre punctele forte al nativilor zilei de 6 aprilie. Astfel, ei pot fi considerati un fel de vizionari. Totusi, asemenea majoritatii vizionarilor, ei pot fi rupti de cei din jurul lor.

Desi prietenii sau asociatii pot fi absorbiti de fluxul lor de energie, persoanele nascute pe 6 aprilie supraestimeaza uneori importanta sprijinului pe care il acorda. Capacitatea celor nascuti astazi de a impulsiona o echipa in munca pentru a obtine un obiectiv comun este esentiala pentru a realiza planuri marete.

SFATURI: Aminteste-ti ce responsabilitati ai. Analizeaza-ti cu atentie viziunile. Stabilizeaza-ti sentimentele. Invata sa-i lasi si pe altii sa decopere. Nu dispretui valorile traditionale. Fii mai realist. Renunta la teorie in cazul in care nu se potriveste.

PUNCTE FORTE:

Inovator

Magnetic

Vizionar

PUNCTE SLABE:

Constant

Maniac

Coplesitor

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:47

Nu demult, la o scoalã... - Ia spune, Bulã, cu ce seamãnã economia noastrã de piatã? întreabã profesoara.- Cu un vapor ...- Cum vine asta ?- Pãi, doamnã profesoarã, este ca economia noastrã de piatã abia se tine pe linia de plutire ? Este.
Se clatinã din toate pãrtile ? Se clatinã... Iti vine sã vomiti ? Iti vine... Poti sã cobori ? Nu poti !...

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:53

De la: super_green_frog, la data 2009-06-20 16:47:13Nu demult, la o scoalã... - Ia spune, Bulã, cu ce seamãnã economia noastrã de piatã? întreabã profesoara.- Cu un vapor ...- Cum vine asta ?- Pãi, doamnã profesoarã, este ca economia noastrã de piatã abia se tine pe linia de plutire ? Este.
Se clatinã din toate pãrtile ? Se clatinã... Iti vine sã vomiti ? Iti vine... Poti sã cobori ? Nu poti !...

Deci ne-am ales bine de tot conducãtorul!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:55

Asemanarea dintre politicieni si porumbei

- Care-i asemanarea dintre politicieni si porumbei?
- Cat timp sunt jos, iti mananca din palma, iar cand ajung sus, se caca pe tine!

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:36

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:48

Fii mandru ca incepand de azi ,nu traiesti degeaba, doar ca sa mananci si mori, da sens trairii tare, vorbeste, tipa, urla-ti durerea, spune-ne ca nu mai suporti sa muncesti o viata intreaga pentru un guvern nepasator, pentru o pensie de nimic. Exista atatea moduri prin care poti trai decent. Dar furtul e atat de mare ca te bufneste rasul si nu iti vine sa crezi cum pana acum toti au tacut !

De ce nimeni nu zice nimic ? De ce parintii nostri au permis atatea ? Generatiile ce urmeaza o sa ne blesteme , priveste in jur la ce ramane… Eu unul nu mai pot !

Romani uniti-va sub un singur nume : ROMANIA MEA, cea pura, simpla, si cea de care or sa scrie si invete viitorii tai copii.

AJUNGE CU LACOMIA, CORUPTIA, SA TRAIM BINE NOI CEI DE SUS,GATA CU CRIME DE BATRANI, GATA CU MINCIUNA , VREM TARA INAPOI !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 18:44

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 05:55

Mda, aveti dreptate. MI-au placut si bancurile

Eu sunt nascuta pe 13 martie. NU sunt superstitioasa, pentru mine 13 este zi frumoasa si norocoasa.

Zodiacul spune cate ceva despre ziua mea de nastere. Se potriveste ...partial. Eu cred ca fiecare om este unic. Zodiacul da doar o linie generala, niste trasaturi de baza, dar este important si ascendentul, anul nasterii, ora.... stiu mai bine astrologii.
Cred ca o amprenta puternica asupra caracterului si personalitatii noastre isi pun - educatia si experientele de viata.

Pesti,Treisprezece martie - Ziua anticiparii profetice

Cei nascuti in ziua de 13 martie sunt plini de credinta si se poate spune ca de-a lungul vietii au schimbat cursul unor intamplari ale hazardului. Majoritatea persoanelor nascute in aceasta zi cred cu tarie in intamplari predeterminate; mai mult chiar, sunt predispusi sa faca previziuni despre lume si despre vietile altora. Adesea isi expun analiza asupra lumii si asupra problemelor acesteia. Nativii cu un nivel intelectual mai ridicat sunt atrasi de filosofie, spiritualitate, speculatii teoretice si sisteme stiintifice sau analitice. Au tendinta de a venera mintea umana si ceea ce poate genera aceasta, dar pastreaza totusi o mai mare veneratie pentru Universul din care fac parte.

Persoanele nascute in aceasta zi, in special barbatii, sunt capabile sa supravietuiasca unor situatii care pentru altii ar reprezenta adevarate catastrofe. Indivizii de ambe sexe nascuti pe data de 13 martie pot accepta loviturile destinlui fara sa se planga si pot continua sa duca vieti extraordinar de creative si productive. In foarte multe dintre cazuri, nativii nu devin pe deplin constienti de talentul si norocul lor decat dupa anumite experiente. Astfel de imprejurari de proba le sunt de folos, fiind un fel de botez sau rit de trecere care le sporeste evolutia, le insufla mandria si curajul ca vor face fata viitoarelor dificultati. Este posibil chiar sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si sa realizeze care este drumul lor in viata.

Evolutia si dezvoltarea personala se construieste in fabrica particulara a personalitatii unui nativ al zilei de 13 martie. Astfel, aproape toate persoanele nascute pe aceasta data inregistreaza progrese in evolutia proprie. Totusi, de-a lungul drumului, multi vor ramane pe margine din cauza atractiei fata de energiile ezoterice si metafizice carora nu le pot face fata in totalitate. Astfel de indivizi pasesc pe un teren riscant atunci cand au pretentia ca stapanesc sau chiar ca inteleg anumite aspecte. Oricat de mari ar fi erorile, ele sunt o parte importanta a dezvoltarii proprii. Una dintre dorintele nativilor este aceea de a fi sursa de inspiratie pentru altii si de a-si gasi discipoli care sa beneficieze de experienta lor.

In general, persoanele nascute in ziua de 13 martie ar trebui sa se abtina sa faca preziceri sau chiar sa emita anumite idei despre indivizi din apropierea lor deoarece ar putea influenta fara sa isi dea seama cursul intamplarilor viitoare din viata acestora. Asa numitele profetii referitoare la realizarea personala pot fi, in cazul lor, sinonime cu propriile asteptari. In orice caz, nu doar visele, ci si cosmarurile au o modalitate de a se transforma in realitate daca li se acorda prea multa atentie.

SFATURI: Relaxeaza-te putin. Nu te lua prea in serios. Admite ignoranta din cand in cand si te vei simti eliberat. Rezolva-ti problemele fara sa ii amesteci pe altii in ele.

PUNCTE FORTE:
Tolerant
Curajos
Elaborat

PUNCTE SLABE:
Hiper-exigent
Auto-suficient

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:09

Vad cã aþi intrat pe chestia asta cu horoscoapele ºi nu mai ieºiþi din ea ...
Mi se pare ceva deosebit de plicticos ...
Aºa cã, succes !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:19

De la: 9am068670, la data 2009-06-21 15:09:24Vad cã aþi intrat pe chestia asta cu horoscoapele ºi nu mai ieºiþi din ea ...
Mi se pare ceva deosebit de plicticos ...
Aºa cã, succes !

Nenea, da' tie iti place ceva pe forumul asta?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:33

10 August

Leu - Ziua vocii de catifea

Persoanele nascute pe 10 august par a fi omniprezente. Isi fac simtita prezenta intr-un mod foarte puternic. Personalitatea lor dicteaza celorlalti asemenea unei voci care este auzita in mod constant.

Este de mentionat faptul ca, pentru acesti nativi forma de exprimare este la fel de importanta ca si continutul declaratiei. Asadar, stilul si tehnica de a comunica au o mare importanta pentru ei.

Compania nativilor zilei de 10 august este deseori cautata de ceilalti. Sunt persoane vivace cu mult umor si din aceasta cauza sunt apreciati. Datorita faptului ca nu este o fire nestatornica, te poti baza cu incredere pe o persoana nascuta in aceasta zi.

Au extraordinara calitate de a-i putea face pe cei din jurul lor sa se simta bine. Deci, sunt oameni foarte amuzanti si placuti. Simt nevoia puternica de a fi apreciati. Atunci cand se intampla acest lucru, cei nascuti in aceasta zi se daruiesc in mod aproape neconditionat - nu numai celor iubiti, ci si celor cu care intra in contact in viata de zi cu zi.

Daruirea poate fi calea de a evita abordarea introspectiva a personalitatii proprii. Cunoasterea de sine reprezinta un drum destul de anevoios. Cu toate acestea, nativii vor trebui sa il parcurga pentru a-si pune in evidenta toate aspectele pozitive ale personalitatii.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi, in timp, ajung sa pretuiasca timpul in care sunt singuri. Aceasta descoperire se va produce atunci cand nativii vor fi in jurul varstei de treizeci spre patruzeci de ani. A se cunoaste pe sine poate deveni o prioritate foarte importanta.

Cei nascuti in aceasta zi vor ajunge intr-un moment al vietii cand vor fi capabili sa faca pregatiri meticuloase pentru a ajunge sa se cunoasca. O astfel de planificare este foarte practica. In acest fel, persoanele nascute pe data de 10 august vor evita sa se supraaprecieze. Ele nu vor permite sperantelor ireale sa le domine gandirea.

Cele mai potrivite profesii pentru nativii zilei de 10 august sunt acele profesii in care isi pot pune in valoare talentele verbale. Atunci cand lureaza intr-o companie, este de preferat sa ocupe un post care sa implice contactul cu clientii sau care sa le permita sa interactioneze cu colegii.

Nu ar fi bine sa isi petreaca prea mult timp singuri, intr-un birou. Este foarte important pentru aceste persoane sa primeasca in mod constant un raspuns din partea celor cu care intra in contact.

Acest lucru este extrem de important pentru evolutia nativilor. Daca ei vor fi capabili sa foloseasca intr-un mod constructiv raspunsurile critice, acesta atitudine se va dovedi a fi foarte importanta pentru propria maturizare.

Intr-un mod pozitiv ii va solicita o cariera in domeniul afacerilor sau in domeniul media. Insa, indiferent de domeniu, nativii sunt foarte ambitiosi. In orice caz, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti sa nu dezvolte o atitudine elitista in drumul lor spre succes.

Uneori, persoanele nascute pe data de 10 august sunt destul de inaccesibile din punct de vedere sentimental. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi simt nevoia de a avea un auditoriu. Cu toate acestea, ei nu sunt foare deschisi la nivel emotional.

Deseori, nativii pun prea mare accent pe felul in care sunt tratati in viata publica. Au parte de multe suferinte atunci cand simt ca munca lor nu este apreciata. Respingerile repetate pot fi cauzele unei atitudini cinice, care nu poate decat sa strice.

Asadar, este foarte important ca nativii zilei de 10 august sa isi mareasca increderea in ei insisi si in convingerile lor. Aceasta atitudine ii va face sa nu mai fie atat de dependenti de parerile si de aprobarea celorlalti. De asemenea, se va accentua capacitatatea de a impartasi si de a fi increzatori.

In general, pentru persoanele nascute pe data de 10 august satisfactia oferita de un lucru bine facut are o imporanta mai mare decat banii. Virtutile unei astfel de atitudini sunt aparente. In interiorul lor, nativii cred ca trebuie sa primeasca o rasplata potrivita pentru munca lor.

SFATURI: Evalueaza-ti atasamentul fata de valorile exterioare. Nu mai depinde atat de mult de parerile si opiniile celorlalti. Fii mai increzator in tine. Cultiva-ti atentia, toleranta, dragostea lipsita de egoism si daruirea neconditionata.

PUNCTE FORTE:
Atractiv
Amuzant
Cu o voce seducatoare

PUNCTE SLABE:
Lipsit de incredere in sine
Cu multe nevoi

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 16:07

vanea_marin 10 Iunie (??)

10 Iunie

Gemeni - Ziua veseliei si tristetii

Pentru nativii zilei de 10 iunie viata are cu siguranta suisurile si coborasurile ei. Nativii mai evoluati reusesc sa sintetizeze si sa reconcilieze starile contradictorii (fericirea si tristetea, mania si depresia, amuzamentul si tragedia).

Nativii mai putin evoluati pot fi inebuniti de pendulul care face trecerea de la lumina la intuneric ca apoi sa revina iar la lumina, si tot asa. Anumite persoane nascute pe 10 iunie vor deveni curajoase doar atunci cand ajung in pragul disperarii. S-ar putea spune ca celor nascuti astazi nu le este frica de nimic sau le este frica de tot ce misca.

Intr-adevar, ei risca extraordinar de mult atunci cand transforma rezolutiile in dileme. Nativii acestei zile pot parea nepasatori, dar daca cineva le zdruncina putin fatada de suprafata, ei se vor aluneca pe panta cea intunecata a vietii lor.

Prin propriile experiente, nativii mai evoluati ai zilei de 10 iunie ajung sa inteleaga foarte bine relatiile de interdependenta intre fortele luminii si intunericului in univers. Ei isi dezvolta o capacitate de a percepe situatiile comice si cele triste din perspectiva situatiilor simple de zi cu zi.

Pot face acest lucru si atunci cand este vorba de ceremonii sociale importante cum ar fi inaintarea in varsta, casatoria, funeraliile si evenimentele placute. Nativii mai putin evoluati nu vor beneficia de o intelegere mai temeinica a lucrurilor in urma experientei acumulate. Ei nu detin nici o filozofie ce ii poate proteja de durere.

Fortele abisale ale intunericului si fortele profetice saturniene exercita o fascinatie ciudata asupra celor nascuti pe 10 iunie. Problemele de sexualitate, moarte, distrugere, pasiune si violenta ii intereseaza extrem de mult pe nativii acestei zile. Frica este cea care atrage si respinge majoritatea acestor sentimente, deoarece starneste emotii profunde si incontrolabile.

Multi dintre cei nascuti pe 10 iunie au tendinta de a-si ascunde aceasta fascinatie in spatele unui zambet, a unei fatade efervescente. Ceilalti sunt atrasi de personalitatile plutonice care determina o trecere spre latura lor depresiva, intunecata. De obicei, abilitatile analitice ale nativilor zilei de 10 iunie sunt foarte dezvoltate. Le place foarte mult sa testeze, sa exploreze, sa experimenteze si sa teoretizeze.

Femeile nascute pe 10 iunie pot parea haotice si foarte tulburate. Foarte adesea, ele isi canalizeaza energiile nervoase in controlarea mediului inconjurator, de exemplu, cautand perfectiunea la serviciu sau facand casa sa straluceasca de curatenie. Aceste manifestari pot fi rezultatul incercarii lor de a controla aceste scapari ale inconstientului lor.

Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 10 iunie trebuie sa se protejeze impotriva fascinatiei pe care o manifesta fata de latura lor intunecata. Daca pot integra acest interes in munca lor, intr-un mod sanatos, ei vor avea sanse de succes. Pe de alta parte, daca se pierd cu firea si devin persoane vesele in public, iar in viata lor personala se manifesta negativ, aceasta duplicitate ii va urmari toata viata si ii va deruta chiar mai mult.

SFATURI: Lamureste-te atunci cand te framanta ceva. Fereste-te de evazionism, chiar daca este vorba de interiorul sau exteriorul lumii sau de incercarea de a-ti gasi jumatatea in altcineva. Straduieste-te sa iti integrezi actiunile si fanteziile.

PUNCTE FORTE:
Indraznet
Capabil
Uman

PUNCTE SLABE:
Tulburat
Supersensibil
Ciudat

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:30

Roxi, dar de 29 iulie ce se zice?! Sã vedem CÃ CARE-i situaþia cu ziua mea!
Hai te

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:33

și eu vreau sã aflu caracteristicile zodiei mele....
(te rog)...

deci..ioana_dark...6 octombrie

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:36

Si eu vreau pe a mea. Te rooog.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:43

Pentru Balante?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:45

De la: nicobekesi, la data 2009-06-21 18:43:24Pentru Balante?

Am glumit. Eu sint pe 13 9 1956.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:46

De la: Dorulet, la data 2009-06-21 18:30:17Roxi, dar de 29 iulie ce se zice?! Sã vedem CÃ CARE-i situaþia cu ziua mea!
Hai te

Pe 29 iulie eu m-am casatorit. In 1999 sau 1997 29 7, era sa inceapa conflictul cu Coreea de Nord. S-a evitat.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:53

29 Iulie

Leu - Ziua evaluarii culturale

Persoanele nascute pe data de 29 iulie sunt adepte ale evaluarii caracteristicilor, potentialului, moralitatii si realizarilor oamenilor din jurul lor. In plus, nativii sunt capabili sa faca previziuni impresionante referitoare la cursul dinamic al evenimentelor din cadrul familiei, societatii sau din cadrul unei organizatii. Nativii care lucreaza in domenii competitive, cum ar fi cele legate de armata, guvern, afaceri si politica, au tendinta de a fi evaluatori foarte abili ai entitatilor straine si/ sau ale fortelor opozante.

Nativii intampina dificultati in ceea ce priveste evaluarile observatiilor referitoare la cultura, etnie si nationalitate. Intr-un fel, cei nascuti in aceasta zi pot contribui la evolutia gandirii stereotipe si pline de prejudecati.

Multi dintre nativii zilei incalca limitele fine ale acestor domenii. Uneori, au dezvoltata o fixatie in legatura cu un anume grup fata de care manifesta credinta. De cele mai multe ori, sunt mai corecti in evaluarea altor grupuri, decat in cazul evaluarii propriului grup. Se pare ca patriotismul le poate umbri ratiunea, obiectivitatea.

Metafora „patriotism” se poate referi, desigur si la loialitatea fata de alte lucruri cum ar fi echipele sportive, compania sau cea fata de anturajul social. In domeniul lor de activitate, persoanele nascute pe data de 29 iulie obtin rezultate bune in calitate de organizatori sau planificatori de evenimente.

Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte mandri in ceea ce priveste copiii, prietenii sau rudele lor. Nativii vor plasa familia printre cele mai importante preocupari sociale.

Ei au tendinta de a deveni foarte protectori cu tot ceea ce este in legatura cu propriul cerc familial. Cei nascuti in aceasta zi vor indeparta orice pericol care va ameninta integritatea sau siguranta materiala a familiei.

Pentru ca sunt bune cunoscatoare a caracterului si relatiilor umane, persoanele nascute pe data de 29 iulie, se pot dovedi extraordinare in calitate de mediatori ai unor conflicte. Intelegand atitudinea reprezentantilor si a partilor negociante, nativii sunt capabili sa ofere imediat o privire de ansamblu asupra partilor combatante.

In calitate de profesori, asistenti sociali, lideri sindicali sau adepti ai unui partid, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte priceputi. Ei vor obtine rezultate remarcabile in aceste arii de activitate.

Nativii zilei de 29 iulie au tendinta de a raporta individul la un grup sau la o anume categorie. Desigur, din acest motiv ei pot scapa din vedere importante diferente intre indivizi. In calitate de parinti, persoanele nascute pe data de 29 iulie trebuie sa se asigure ca isi trateaza copiii in mod individual si trebuie sa incurajeze individualismul in general.

Datorita faptului ca aceste persoane sunt extraordinar de loiale fata de un grup, ele vor uita uneori ca au nevoi individuale si ca trebuie sa aiba o viata personala proprie. De prea multe ori, acesti nativi evita sa isi asume responsabilitatea si efectele propriilor greseli.

Cu toate acestea, isi vor asuma creditele pentru succesele grupului din care fac parte. Abordand aceasta atitudine, probabil ca persoanele nascute in aceasta zi vor pierde din vedere idealurile personale. Astfel, vor fi oarecum incapabile sa isi dezvolte o ideologie proprie.

SFATURI: Nu mai incerca sa organizezi tu totul. Aminteste-ti ca orice persoana este un individ in sine. Nu neglija propriile sentimente. Fii mandru de mostenirea pe care ai primit-o, dar nu exagera in aceasta privinta.

PUNCTE FORTE:
Cu spirit de observatie
Loial
Cu principii

PUNCTE SLABE:
Incapatanat
Prea devotat unui grup
Limitat

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:54

De la: Dorulet, la data 2009-06-21 18:30:17Roxi, dar de 29 iulie ce se zice?! Sã vedem CÃ CARE-i situaþia cu ziua mea!
Hai te

Vezi de ce te iubesc eu pe tine Dorulet?!!
Cea mai buna prietena a mea e pe 29 iulie! Tot blonda ca tine si cu ochii verzi. Am pierdut legatura cu ea din pacate, dar pt. mine a ramas un sistem de referinta si acum.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:54

6 Octombrie

Balanta - Ziua vietii bune

In general, nativii zilei de 6 octombrie manifesta dorinta de a imbunatati vietile celor care ii inconjoara, fie prin intermediul principiilor, fie prin faptele lor. Totusi, de obicei, nativii acestei zile nu contribuie doar la nivel profesional la activitatile de zi cu zi.

Ei nu sunt, asa cum se vad, servitori publici. Este vorba mai mult de bucuria de a face acel lucru, dragostea lor pentru agitatiei si dorinta de a imbunatati calitatea vietii si standardele. Aceasta este motivatia pentru contributia lor.

Nativilor zilei de 6 octombrie le place sa traiasca la maximum. Pentru ei, viata este o aventura, iar mediocritatea este dusmanul lor. Astfel, ei incearca sa simplifice acele sarcini zilnice, care pentru ei pot fi obositoare, desi necesare si sa isi foloseasca energia in mod constructiv.

In acest fel, ei trebuie sa petreaca mai mult timp in activitati de recreere si sa se angajeze in activitati interesante. Nativii zilei de 6 octombrie se expun riscului de a deveni adepti ai senzationalului si de a solicita din ce in ce mai multe stimulari din experienta.

Nativii zilei de 6 octombrie vor dedica tot ce au dragostei. Ei nu vor permite casatoriei sau oricarei alte institutii sociale sa se interpuna intre ei si idealurile lor romantice. In acest sens, ei sunt amorali si isi pot afisa ostentativ sentimentele intr-o maniera lipsita de rusine si lipsita de orice inhibitie. Barbatii nascuti in aceasta zi sunt mai putin romantici in chestiunile sentimentale si mult mai atrasi de aventura romantica, explorare si de pericolul fizic.

Nativii zilei de 6 octombrie sunt cel mai adesea extrem de pretuiti ca si prieteni, nu datorita calitatilor lor de oameni saritori sau datorita loialitatii lor, ci pur si simplu le place sa se afla in preajma acestora. Ei sunt capabili sa insufle un spirit vesel oricarei adunari sociale si prefera sa fie exact in centrul atentiei. Ei sunt incantati de adoratie si dornici de a acapara energia unui auditoriu.

Desi nativii zilei de 6 octombrie au un talent de netagaduit pentru a-si amuza prietenii, familia si colegii, orientarea lor inteligenta si pozitiva, in general, actioneaza si ca un stimulent pentru ceilalti. Dupa o vreme aceasta influenta poate deveni insipida, chiar depresiva. In anumite situatii, cei nascuti astazi par sa actioneze in virtutea unei obsesii de a nega seriozitatea si semnificatia profunda a vietii.

Cei nascuti pe 6 octombrie, ce sunt mai putin evoluati, pot fi luati de val de aceasta bucurie si din aceasta cauza vor risca sa piarda tot ce au pe lume. Totusi, majoritatea persoanelor nascute pe data de 6 octombrie sunt destul de optimiste.

Desi ei expun o infatisare vesela, exista si o latura mai dura a caracterului lor, ce le permite sa cantareasca consecintele in tot ceea ce fac, cat si prospectele ce le vor facilita succesul. Intr-adevar, anumite persoane nascute in aceasta zi detin si o doza de cruzime, atunci cand este vorba sa isi urmeze drumul in viata.

Nativilor zilei de 6 octombrie le place eficienta circumstantelor favorabile moderne, dar in acelasi timp ei sunt traditionalisti in ceea ce priveste gusturile si interesele lor. Intr-adevar, ei trebuie sa se fereasca sa nu devina prea atasati de comfort si lux.

SFATURI: Trebuie sa recunosti si sa ajungi sa iti cunosti si latura intunecata. Nu te teme sa te lametezi atunci cand simti nevoia sa faci asta. Optimismul nesfarsit poate fi un drog, un depresiv incontestabil. Nu trece cu vederea detaliile existentei de zi cu zi. Si acestea sunt importante.

PUNCTE FORTE:
Optimist
Aventuros
Vivace

PUNCTE SLABE:
Egoist
Spectaculos

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:56

13 Septembrie

Fecioara - Ziua preocuparilor pasionale

Persoanele nascute pe data de 13 septembrie isi investesc toata energia pentru a reusi sa aiba succes in ceea ce fac. Acesti nativi sunt binecuvantati cu o putere de concentrare remarcabila si cu o vointa iesita din comun.

Este posibil sa aiba parte de multe piedici in drumul lor spre succes, dar nimic nu va reusi sa ii faca sa aleaga alta cale. Intr-adevar, unii dintre cei nascuti in aceasta zi considera ca au o putere magica de a depasi orice obstacol intalnit. Nu sunt persoane superstitioase. Abordeaza lucrurile direct si fara complicatii inutile.

Nativii dotati cu calitati exceptionale sunt capabili sa treaca peste orice dificultate. Ei vor indeplini sarcini complexe si variate. Reusita in aceasta privinta va fi evidenta, iar cei din jur vor fi surprinsi de felul in care nativii vor finaliza aceste indatoriri.

Deseori, nativii zilei de 13 septembrie sustin cu tarie anumite idei sau cauze, dar, intr-un tarziu, realizeaza ca au fost putin deplasati in aceste privinte. Datorita sinceritatii si devotamentului de care dau dovada, cei nascuti in aceasta zi castiga foarte repede respectul celorlalti.

Ii vor cuceri chiar si pe cei care sunt opozanti vehementi. La un moment dat, viata celor nascuti in aceasta zi s-ar putea sa ia o intorsatura dramatica. Nativii vor avea parte de o lovitura care le va schimba radical orizonturile. Odata ce au inceput sa mearga pe acest nou drum, il vor parcurge pana la capat indiferent daca vor avea sau nu parte de fericire in final.

Nimeni nu va putea sa ii convinga sa se razgandeasca daca au luat deja o hotarare. Nativii vor da impresia ca sunt deschisi la orice propunere, dar este ceva inselator. Ei dau dovada de diplomatie si nu doresc sa supere pe nimeni. In ciuda atitudinii tolerante isi vor pastra cu fermitate convingerile.

In cadrul familiei sau in grupul social din care fac parte, nativii zilei de 13 septembrie au un comportament inflexibil, aproape tiranic. In general, vor pune inainte de toate interesele profesionale, iar familiile acestor persoane vor suferi din cauza lipsei de atentie.

Cu toate acestea, nu se poate spune in nici un caz ca nativii acestei zile sunt iresponsabili. Persoanele nascute pe data de 13 septembrie se considera indreptatite sa mearga pe drumul lor atata timp cat stiu ca sanatatea fizica a familiei si prietenilor nu este in pericol.

Nativii zilei de 13 septembrie trebuie sa se fereasca de tendinta de a-si neglija familia implicandu-se prea mult in proiectele lor, concentrandu-si toata atentia asupra activitatii desfasurate. Nu vor arata nici un fel de remuscari atunci cand trebuie sa compromita o responsabilitate particulara sau sa renunte definitiv la ea.

Persoanele nascute pe data de 13 septembrie au o vointa puternica si o mare capacitate de concentrare Pe de alta parte, au si dorinte fizice intense care trebuie satisfacute. Simt dorinta puternica de a-si imparti viata cu un partener sau prieten intelegator.

Cel care va trai alaturi de acesti nativi va trebui sa ii accepte asa cum sunt, cu toate slabiciunile lor. Sunt capabili sa isi satisfaca partenerul de viata, dar, deseori, vor fi impartiti intre nevoia de a-si satisface propriile nevoi si devotamentul pe care il ofera celuilalt. Dupa o despartire, un divort sau un deces, nativii zilei de 13 septembrie (in special femeile) vor porni pe un nou drum cu o energie mult mai mare.

SFATURI: Fii mai sensibil la nevoile celor din jurul tau. Nu iti neglija latura spirituala. Incearca sa nu iti mai ascunzi sentimentele. Lupta impotriva tendintei de a alege drumul cel mai greu. Fii mai tolerant si accepta compromisul, insa nu si atunci cand este vorba de probleme cruciale.

PUNCTE FORTE:
Intens
Devotat
Perseverent

PUNCTE SLABE:
Deplasat
Dur
Neglijent

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:59

De la: 9am007548, la data 2009-06-21 18:54:12
Hai te

Vezi de ce te iubesc eu pe tine Dorulet?!!
Cea mai buna prietena a mea e pe 29 iulie! Tot blonda ca tine si cu ochii verzi. Am pierdut legatura cu ea din pacate, dar pt. mine a ramas un sistem de referinta si acum.

Mai voi sinteti vorbite. Sau sinteti aceeasi. Sint vulpe batrina.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:59

florin...mulțumesc....
dar..nu m-a ghicit.... ...nu sunt absolut deloc așa ....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:03

De la: ioana_dark, la data 2009-06-21 18:59:25florin...mulțumesc....

uite ce zice acolo Ioana: "Ei nu sunt, asa cum se vad"

de asta zici ca nu te-a nimerit

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:06

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-21 19:03:23

acum pe bune...chiar nu sunt așa.... ...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:07

De la: ioana_dark, la data 2009-06-21 19:06:04
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-21 19:03:23

acum pe bune...chiar nu sunt așa.... ...

ti-am zis eu nu vrei sa recunosti.scrie si acolo ca asa faci

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:31

Hai te

29 Iulie e data de nastere a fostului sot. N-am citit bineinteles. A bagat florin pe despre orice. Te pup. A venit cupilul si nu mai pup computer.

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:05

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-20 17:48:43Fii mandru ca incepand de azi ,nu traiesti degeaba, doar ca sa mananci si mori, da sens trairii tare, vorbeste, tipa, urla-ti durerea, spune-ne ca nu mai suporti sa muncesti o viata intreaga pentru un guvern nepasator, pentru o pensie de nimic. Exista atatea moduri prin care poti trai decent. Dar furtul e atat de mare ca te bufneste rasul si nu iti vine sa crezi cum pana acum toti au tacut !

De ce nimeni nu zice nimic ? De ce parintii nostri au permis atatea ? Generatiile ce urmeaza o sa ne blesteme , priveste in jur la ce ramane… Eu unul nu mai pot !

Romani uniti-va sub un singur nume : ROMANIA MEA, cea pura, simpla, si cea de care or sa scrie si invete viitorii tai copii.

AJUNGE CU LACOMIA, CORUPTIA, SA TRAIM BINE NOI CEI DE SUS,GATA CU CRIME DE BATRANI, GATA CU MINCIUNA , VREM TARA INAPOI !

Este pe bune postarea ta, sau lucrezi in vreun serviciu special care testeaza nivelul de saturatie si gradul de revolta al romanilor care nu striga in strada, de frica, ci pe forumuri?! Daca esti "in" serviciu, spor la munca!Dar daca esti pe bune, sa stii ca eu merg si in strada sa-mi strig nemultumirea.Am experienta lui decembrie 1989, cand am fost si impuscat, dar nu mi-a trecut indignarea contra oricarui sistem care isi bate joc de oameni.

Pagini: << 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: