Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 08:36
De la: Dorulet, la data 2009-06-09 22:35:04P-aci vãd cã este ca-n Turnul Babel.....nu se mai înþelege om cu persoanã.. Tu vorbesti?!!!! Ce sa parlesti domnisorica? Je t ecoutais,tu peux commencais ,et moi travaliilerais ouvre les repounses en francaise.Je ne sais pas si j ecrite bien les mots mais je essayais.Pardone mois. Alors,tu vais avec ton enfant en vacance? Bonne chance,tu vais avoir besoin
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 11:11
De la: vasix, la data 2009-06-10 08:36:11De la: Dorulet, la data 2009-06-09 22:35:04P-aci vãd cã este ca-n Turnul Babel.....nu se mai înþelege om cu persoanã.. Mda Q.E.D.... Victor, revino-þi dragã! Nici un "excuzee moi!"....cã ai o grãmadã de greºeli...deci chiar eºti habarnist! Da...e bine cã ai încercat! Da, o sã merg cu fi-miu....sper cã o sã mã descurc. În afarã de febrã muscularã ºi niºte nervi...nu poate fi mai rãu!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 12:05
am incercat..si eu...lui Janice ii place mult franceza si ma chinuie si pe mine sa o invat
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 12:06
Daaaa,nu-mi iese nu-i asa? Eu i-am spus
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 17:03
Suflete minunate si dragi,
Timp de 10 ani, am facut calatorii prin locurile cu vibratii deosebite din tara, am lucrat acolo si m-am rugat pentru noi toti. Data fiind apropierea de anul 2012 si schimbarea ce va interveni odata cu trecerea peste Centura Fotonica, m-am gandit sa-i implic pe doritori in acest proiect, care vizeaza o trecere armonioasa si in conditii bune, in urmatoarea dimensiune energetica. De aceea, consider ca momentul acesta a fost cel mai propice pentru initierea Centrului Noii Energii, sub egida caruia ne dorim sa se desfasoare, eu si cei deja implicati intre timp, activitatea despre care va spuneam. Inplicarea voastra directa poate fi in excusriile si taberele pe care le-am planificat si a caror lista o voi prezenta mai jos, precum si, daca exista doritori, cursuri de initiere practica in tehnicile de initiere ale noii energii si nu doar atat, deoarece in paralel cu acestea, voi lansa niste carticele ghid de comportament, traire si conceptie. Deplasarea se va face cu autocarul, iar acolo unde este cazul de cazare, vom organiza cazarea pentru tot grupul, cu intentia capreturile de cost sa fie cat mai accesibile, in limitele unor conditii decente. - Prima excursie, ce este organizata de domnisoara Manuela Coltoiu, va fi la Breaza pe data de 20 iunie si costul este de 150 lei, pret in care sunt incluse: autocarul, masa de pranz, spatiul in aer liber (pentru conditii meteorologice prielnice) si sala de conferinte (pentru vreme nefavorabila). Luna Iulie: - excursie de 2 zile pe datele 11-12 la Babele, Sfinxul, Pestera Ialomicioarei si Omu, iar in limita timpului vom incerca sa ajungem si la Crucea de pe Caraiman. Aici vom purta discutii despre Templul situat in Inima Muntelui, despre care povestesc lucrarile domnului Radu Cinamar, "Viitor cu cap de mort", "Misterul din Carpati". - excursie de o zi pe data de 25 iulie, la Sinca Veche, unde este un foarte vechi Templu de initiere; Manastirea Bucium; Manastirea Sambata de Sus, unde a slujit parintele Arsenie Boca si unde este inmormantat Constantin Brancoveanu. Pentru amatori in apropierea manastirii este o pastravarie unde se poate lua pranzul. Luna August: - excursie de 5 zile, in Muntii Ceahlau si in cadrul careia se vor vizita si manastirile din Moldova. Plecarea va fi Miercuri, 5 August, iar intoarcerea va fi Duminica, pe 9 August. Principalele obiective sunt: Piramida din Ceahlau (pe data de 6 August), Stanca Dochiei (cand va voi povesti adevarata legenda a Dochiei), Manastirea Putna de la Radauti, unde este inmormantat Marele Voievod Stefan si chilia Sfetnicului sau Daniil Sihastru; avem in plan sa vizitam cat mai multe din urmatoarele manastiri: Moldovita, Rarau, Sucevita Sfantul Ioan de la Suceava, Voronet, Agapia, Horaita, Neamt, Sihastria si Secu. Ultima noapte vom poposi la Manastirea Hadambu, de unde duminica vom cobori in Iasi, la Sfanta Parascheva si apoi vom relua drumul spre casa. Luna Septembrie: - tabara de o saptamana, intre 31 August si 6 Septembrie, in Orastie. Obiectivele sunt: biserica Densus, din locul de origine al marelui istoric roman Nicolae Densusianu, autorul monumentalei "Dacia Preistorica", acest monument fiind cea mai veche biserica romaneasca; Manastirea Prislop, unde se afla inmormantat Parintele Arsenie Boca, loc de pelerinaj pentru toti romanii; rezervatia de zimbrii, din Hateg; Castelul Huniazilor din Hunedoara, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, veche locatie in care s-au manifestat romanii; Tartaria, unde au fost gasite tablitele de lut, inscripitionate cu cea mai veche scriere cunoscuta din lume si apartinand neamului nostru traco-get, atestand astfel vechimea si cultura noastra; Anina, zona unde au fost gasite cele mai vechi oseminte de pe glob; Sarmizegetusa Regia, templul dac in care ii vom intalni pe stramosii nostri ce ne vegheaza istoria. Pecarea se va face pe Valea Oltului si intoarcerea pe Vale Jiului, poposind in Targul Jiu pentru o scurta vizita in cele doua parcuri in care vegheaza Brancusi, prin capodoperele sale. - 26 septembrie, excursie de o zi la Curtea de Arges, la Moastepe Sfintei Filofteia, dupa care incercam sa parcurgem triunghiul ortodoxiei, constituit din Manastirile Corbii de Piatra, Namaiesti si Cetatuia. Luna Octombrie: - excursie de cel putin 2 zile in Maramures, la Rohia si la Sapanta unde se gaseste faimosul Cimitir Vesel. * Preturile vor fi comunicate ulterior, pe masura contactarii furnizorilor. ** Asteptam sugestii si propuneri pentru noi activitati pe adresa florin_bad_boy2006@yahoo.com ***Dati mai departe mesajul tuturor celor interesati. Asteptam confirmarile de inscriere cu minim doua saptamani inainte pentru excursii si cu cel putin o luna inainte pentru tabere. Va asteptam cu drag si va uram zile minunate cu lumina si pace in suflet, Florentina Mateescu,Preda Florin si grupul care a aderat la proiectul Noii Energii
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 21:23
De la: vasix, la data 2009-06-09 08:47:42Asculta dom le..stiu ca ai lipsit cam mult daaaa,gata joaca!!!!! Ce?! Ti-ai facut operatie pe creier? Gata cu can can-urile astea. E bine, sotia e foarte bine, a inceput munca si se simte excelent. Multumesc de intrebare si sper ca si ai tai sunt sanatosi ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 21:27
De la: 9am068670, la data 2009-06-10 21:23:17De la: vasix, la data 2009-06-09 08:47:42Asculta dom le..stiu ca ai lipsit cam mult daaaa,gata joaca!!!!! Ce?! Ti-ai facut operatie pe creier? Gata cu can can-urile astea.
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 21:35
Acuma in casa la mine e circul de pe lume,trebe sa ma duc intr-un club ,copii urla ca vor si ei si de ce nu au voie ca sint maaaari!!! Iar Janice ma streseaza cu telefoanele ca mai bine sa nu ma duc ca si-asa sint obosit,ca pling copii,ca sa stau cu ei ca mai bine vin pe la ea ,sare pe balcon si mergem pe malul baltii..din Dubai
A! ce nu stiati? Nu are voie noaptea sa umble neinsotita alaturi de un barbat care nu e sotul ei!!! haram haram...dar asa ...metoda ei ,familia ei se face ca n-o vede si ea se face ca nu face..Ce mai...Romeo si Julieta. Asaaa,deci cum spuneam la mine e un adevarat circ.Dar..astept sa adoarma toooti..si fug |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 22:32
Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare in sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pana aici! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa ii ia pe toii cei ce ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne inrobesc sau asupresc in vreun
fel. Resursele, apa, aerul, mancarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este o tampenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei parti din creatia sa, unui singur om, unei singure familii. De ce? Cere-ti-va drepturile! Faceji asta pentru noi, pt.urmasii vostri!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:25
Mie mi se pare ca topicul asta ar trebui sa se numeasca "VASIX in Dubai !".
Trairi la Dubay. Orice in Dubay. Dubay in Dubay. Un roman in Dubay. Dubayyyyyyyyyyyyy !!!!!!
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:58
De la: vasix, la data 2009-06-10 21:35:18Acuma in casa la mine e circul de pe lume,trebe sa ma duc intr-un club ,copii urla ca vor si ei si de ce nu au voie ca sint maaaari!!! Iar Janice ma streseaza cu telefoanele ca mai bine sa nu ma duc ca si-asa sint obosit,ca pling copii,ca sa stau cu ei ca mai bine vin pe la ea ,sare pe balcon si mergem pe malul baltii..din Dubai Nu are voie noaptea sa umble neinsotita alaturi de un barbat care nu e sotul ei!!! ...CE NOPTI FIERBINTI! AHHHH!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 22:59
De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:25:11Mie mi se pare ca topicul asta ar trebui sa se numeasca "VASIX in Dubai !".
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:04
oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
familii, a bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne Iasam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghitim intoxicarile zilnice. Acum e clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 03:11
De la: mari_uka, la data 2009-06-11 22:59:16De la: 9am068670, la data 2009-06-11 22:25:11Mie mi se pare ca topicul asta ar trebui sa se numeasca "VASIX in Dubai !". Pana la proba contrarie, vasix traieste in Dubai si este unul dintre cei care nu ar avea ceva de ascuns. Ca a simtit nevoia si i-a facut placere sa comunice cu noi de la distanta la care se afla, mi se pare cat se poate de firesc. O cale de intalnire cu lumea care candva i-a fost familiara, poate chiar draga. Mie numai dupa doua saptamani afara din tara mi se face dor si de lantul de la gatul cainelui. Majoritatea dintre noi, acasa fiind, tot ne umplem nevoia de comunicare sau diversitate pe forum, rupandu-ne pentru cateva momente de rutina cotidiana atat de draga noua. Apoi, vasix a raspuns cu politete intrebarilor noastre despre o lume straina noua si fara voia noastra "exotica". Pe cine ar deranja ca mai luam o gura de Dubai dupa ce ne izbim de tot felul de ineptii, unele pentru unii, altele pentru altii, "depends!". Daca am numi topic-ul "vasix in Dubai", majoritatea am fi off-topic. Spiritul acestui topic este acela de a ne expune profilul. Scopul a fost atins intrucat aici am reusit sa ne cunoastem cat de cat "la liber" si nu incrancenati pe un anume subiect gen "monarhie sau republica", ce parere aveti despre...",etc. Si pe tine vasix te urechez cel mai tare fiindca n-ai avut suficienta parsivitate sa ne raspunzi pe masura provocarilor si anume ca te afli in Adjabibya cu misiuni secrete. Ne-ai fi inchis gura din prima fiindca sunt sigura ca nimeni nu stie pe loc unde se afla. Apropo, cum a fost in club ? Acum va las dar va rog sa nu ma trezesc cu niste previzibili pumni in barba. Nu stau prea bine cu moralul zilele astea. Florinache si Camy, sunteti bine ? Daca da, dezamorsati relatia cu Dubai-ul sau ma rog, delegati chestiunea, parca era cineva numit si la externe ????
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 03:29
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-10 22:32:33Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare in sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pana aici! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa ii ia pe toii cei ce ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne inrobesc sau asupresc in vreun Mai esti in viata ? Familia e bine ? Unii din noi ar putea gandi ca te expui sau te pui in pericol gratuit iar altii ar putea gandi ca esti un "provocator" in siguranta. Este incredibil cat de deformata ne este imaginea virtuala a fiecaruia dintre noi si cat de alterata este perceptia. Eu una, te-am categorisit in mintea mea in cateva feluri de cand mi-am inceput incursiunea pe forum si se pare ca niciuna nu a ramas in actualitate. Apropos de topic, mai indrazneste cineva sa emita "profiluri"? Ar fi interesant. Eu postez si va citesc din Noiembrie 2008, mi-ar placea sa stiu de cat timp sunteti voi toti pe aici.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 03:32
Cum nu am nimic de ascuns, mi-am schimbat nik-name-ul la rugamintea cuiva, sunt fosta balarie, alias super_gree_frog, proasta_satului, spiridusul_schiop, roxanapitis.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 03:33
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-12 14:04:44oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite Ai inceput vreo afacere serioasa? Nu glumesc. Daca nu-mi raspunzi inseamna ca da.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:29
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:42
De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 03:33:37Ai inceput vreo afacere serioasa? Nu glumesc. Daca nu-mi raspunzi inseamna ca da. Pe Florin l-au angajat producatorii documentarelor Zeitgeist.
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:53
Spiridusule..eu am spus cindva..stau in partea sudica a Dubaiului,cea veche,Bur Dubai,cea noua este Deira.Stau intr-o casa veche tipic musulmana,camuflata de un imens zid,pazita,platesc chirie ca nu e a mea,e foarte spatioasa,cu multa verdeata,plante flori,se cinta mult la noi dar numai muzica araba nu..Smiley si Sistem de dimineata pina seara iar noaptea muzica de opera. Nu m-am suparat pe nimeni dar sint foarte ocupat zilele astea.Sinceritatea mea poate fi luata in ris uneori dar..eu ce am de pierdut?Imi place sa vorbesc si romaneste.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:57
Corect !
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:59
Adica imi place mult sa vorbesc si sa scriu romaneste si asta e singura mea ocazie de a comunica in romana .
A! Clubul..e un club unde eu ..fac scrima.Mda..asta fac eu noaptea sa ma relaxez si e secret ca nu vreau sa stie nimeni d-aci ca eu fac scrima.Sportul asta nu e foarte ancorat de imaginea mea de barbat de pe-aici.Intr-o buna noapte o voi lua si pe Janice si-i voi arata ce fac eu ..uneori noaptea la club. Si a fost bine...mia-m dat jos toti nervii ca am si din astia.
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 09:34
De la: vasix, la data 2009-06-13 21:59:34Adica imi place mult sa vorbesc si sa scriu romaneste si asta e singura mea ocazie de a comunica in romana . Ne omori cu zile ... ce parsiv esti, ce fin lucrezi la imaginea ta, ... cu cata persuasiune o construiesti ... bandit, mare bandit ..
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 09:35
De la: symy1, la data 2009-06-13 21:29:51 Este ca tu te indoiesti foarte serios ca cineva anume, ar fi inceput vre-o afacere .... serioasa ? Si cand faci asta sti sigur de ce ...
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 09:41
Foarte misto, pe forumul despre orice s-a ajuns sa se vorbeasca despre ... nimic.
Curat Seinfeld, coane Fanica !
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 10:21
Silviu draga din cauza ca "mestec"prea mult lucrurile altora mi-au cazut dintii
de mansarda mai astept piesele de la SIRIUS.... Nu le pune toate la suflet
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 14:21
De la: 9am068670, la data 2009-06-14 09:41:35Foarte misto, pe forumul despre orice s-a ajuns sa se vorbeasca despre ... nimic. si nimicul e tot un orice
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:26
Seinfeld e savuros, topicul nu ! Nici pe "coane Fanica" nu-l stiu 'ai copii !
www.youtube.com/watch?v=WsKNvGeNKyE
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:29
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-14 15:26:48Seinfeld e savuros, topicul nu ! Nici pe "coane Fanica" nu-l stiu 'ai copii !Am dreptate cand sustin ca o broscuta nu poate sa fie ... super verde?
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:33
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-14 15:29:57De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-14 15:26:48Seinfeld e savuros, topicul nu ! Nici pe "coane Fanica" nu-l stiu 'ai copii !Am dreptate cand sustin ca o broscuta nu poate sa fie ... super verde? NU!!!! Las-o pe Roxi sã fie cât de verde vrea ea!!!! Ce treabã ai tu cât de super-verde îi place ei sã fie?!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
|

Pe Florin l-au angajat producatorii documentarelor Zeitgeist.
ca am si din astia.