back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 23:47

ah, ah ..... inseamna ca eu am inteles gresit

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 23:49

Se vede ca scriem in acelasi timp si .... nu am inteles de la bun inceput la cine te refereai

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 23:54

De la: The, la data 2009-06-06 23:49:16Se vede ca scriem in acelasi timp si .... nu am inteles de la bun inceput la cine te refereai
in nici un caz la tine, nu pot pentru ca sa fac referiri urate la persoana-ti,deocamdata ai referinte bune

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 23:57

Multumesc , Maria Ta !!!

... ce tare sunt .... seful cel mare are o parere buna despre mine .....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 00:16

De la: The, la data 2009-06-06 23:57:45Multumesc , Maria Ta !!!

... ce tare sunt .... seful cel mare are o parere buna despre mine .....
sa nu exageram,deocamdata nu sunt decat principe mostenitor[mai tare ca dudila intaiul]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 06:24

De la: The, la data 2009-06-06 15:32:15
De la: vasix, la data 2009-06-06 12:08:40Uite asta imi place,ceva de genul asta se poarta pe aici in Dubai.Janice poarta asa ceva,multe broderii,aur,strasuri..si acuma sint la moda cristalele Swarovschi.-habar n-am daca am scirs bine-Si daca vreti sa stiti asemenea modele sint completate de ciorapi cu banda adeziva cu fel de fel de modele,broderii din cristale sau strasuri sau fir aurit.sic,asta o stiati?!!!

strasuri , broderii , cristale ....

dar eu ce pot sa zic ? stau la serviciu cam 10 ore pe zi ... poate si mai mult uneori .... si aproape tot timpul asta sunt imbracata din cap pana in picioare in verde ... eh, uneori mai apare cate o boneta colorata ... altfel totul este verde .... avem colegi care ne-au poreclit "divizia extraterestrii" .... las ca vine ea vacanta ... am sa ma imbrac si eu ca o femeie normala

In vacanta, stimata tovarasa, o femeie normala se ... dezbraca, nu se imbraca.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 06:31

De la: The, la data 2009-06-06 23:46:59Credeam ca ai inteles ca ... era o ironie ....
Oricum ... nu sunt nici cocalareasa si nici prost crescuta ...

Asta vom stabili noi, tovarasa ....
vezi sa nu fim nevoiti sa vorbim .... in alta parte ... !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 07:00

Telefonul ala, Samsung, asa ceva, un nume capitalist cu indicativ de submarin nemtesc (U-ceva) e din genul celor care taie lemne, bati si cuie, daca vrei iti da si .... dar sa mergem mai departe pe firul atat de bogat in sensuri al cuvintelor .... stimati tavarasi si tovarase.

Vad ca, daca sunteti lasati de capul vostru, va lasati antrenati intr-o serie infinita de fumuri dorsale cu iz de amabilitate de salon, garnisita cu limbi aleatoare in aceasi zona. Aceste basini-svarovski au tendinta naturala de a omora tema forumului si bruma de atentie a tovarasilor postatori.

Vasix, cu Dubaiul lui, imi aduce aminte de o intamplare de acum mai bine de 20 de ani petrecuta pe plaja de la ... Mamaia, parca, dar asta n-are nici o importanta. Cineva, o doamna-tovarasa, dichisita, aranjata, infipta, povestitoare nevoie-mare, repeta obsesiv, ori de cate ori avea ocazia, si avea, expresia "Asa ceva, n-am vazut de cand lucrez eu in invatamantul superior ..."

In rest nu prea spunea cine stie ce mare lucru ...

Noi ne uitam la ea admirativ, ca la un fel de profesoara universitara, o conferentiara, ceva ....

Si, ne-a inebunit de cap cu "asa ceva n-am vazut de cand sunt in invatamantul superior" vre-o doua zile. Pana cand am aflat intamplator, de la cineva care o cunostea, si caruia i s-a facut mila de noi, ca tovarasa era ... femeie de serviciu la universitate.

Am mai cunoscut cativa profesori-basiti care, ca sa arate ce relatii grozave aveau ei, spuneau destul de de ca sa reti si sa-ti intre bine in cap : Am un fost elev de-al meu care acuma lucreaza la ..... si spunea numele unei institutii cu greutate, dar nu mai gasesc numarul lui de telefon si nici n-ar fi bine sa-l deranjez pentru atata lucru, ..... nu ma duci si pe mine cu masina pana la .... ? nu-mi faci si mie serviciul asta ?

Nu stiu daca ati observat dar exista profesori care, atunci cand aud despre cineva ca a ajuns celebru si i-a fost elev, dau sa explice ce rol important a avut el ca profesor al somitatii ... Acesti profesori-basiti nu-si atribuie insa niciodata si repetentii clasei, pe cei care n-au vrut sa invete nici d-ai dracului ....

In general, oamenii nu-si asuma decat victoriile. Esecurile sunt ale altora.

Deci, va propun sa discutam in cele ce urmeaza, stimati tovarasi si tovarase, pe tema:

Doamne ce tont (sau prost, la alegere) am fost in urmatoarea situatie (si descrieti situatia ... cu cuvintele voastra, nu dupa dictare).

In acest fel vom vedea cu cine avem de-a face, cine are spirit, verb, verva ... alea, alea.

Pentru ca un om inteligent poate spune, uneori, multe prostii, dar un prost nu poate spune niciodata un lucru inteligent !

Sau, daca va place ce basini-basini scrieti, continuati ca pana acum ...

Am dreptate ... sau nu ?

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 10:21

Buna, buna, buna ideea ta !!!

Ai maaaaaaaaaaare dreptate !!!!!

Numai ca daca ma apuc eu sa va scriu de cate ori as fi preferat sa fi facut "asa" si nu "altfel" .... iese un adevarat roman fluviu si s-ar putea sa alunec si in oala cu melancolie ..... iar pe de alta parte nu am certitudinea ca ochisorii vostrii sensibili ar rezista sa citeasca toate alea

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:30

De la: The, la data 2009-06-07 10:21:02

Buna, buna, buna ideea ta !!!

Ai maaaaaaaaaaare dreptate !!!!!

Numai ca daca ma apuc eu sa va scriu de cate ori as fi preferat sa fi facut "asa" si nu "altfel" .... iese un adevarat roman fluviu si s-ar putea sa alunec si in oala cu melancolie ..... iar pe de alta parte nu am certitudinea ca ochisorii vostrii sensibili ar rezista sa citeasca toate alea

Lasa vrajeala, da-te-n stamba si restul il facem noi ....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:00

....Stie cineva ceva despre Vasix ?...L-a vazut cineva ?....

Vaaaaaaaaaaaasix !....uuuuuuuuu-u !....sper sa nu fii nimerit vr-o basina non euro !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:02

De la: mytcor, la data 2009-06-07 17:00:00....Stie cineva ceva despre Vasix ?...L-a vazut cineva ?....

Vaaaaaaaaaaaasix !....uuuuuuuuu-u !....sper sa nu fii nimerit vr-o basina non euro !...

...da . da !...lasa vrajeala toar'sha !...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 18:51

De la: mytcor, la data 2009-06-07 17:02:39
De la: mytcor, la data 2009-06-07 17:00:00....Stie cineva ceva despre Vasix ?...L-a vazut cineva ?....

...da . da !...lasa vrajeala toar'sha !...

Care-i problema?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 18:56

Baaa,deci eu am ajuns din nou acasa in acest mini week-end in basitul asta de Dubai si tot week--end-ul am stat pe malul basitei de ape si am facut toata ziua baie in basitul ocean si apoi am dormit cite 10 ore in basita casa de pe malul basitei apei si m-am bucurat si citeva clipe de basitii ciorapi cu banda adeziva a lui Janice si deci nu pot sa postez situatii basinice cum vrea basitu asta ca deocamdata nu am avut asa ceva si sint prea basinos acuma in basinosu meu Dubai.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 19:03

De la: vasix, la data 2009-06-07 18:56:09Baaa,deci eu am ajuns din nou acasa in acest mini week-end in basitul asta de Dubai si tot week--end-ul am stat pe malul basitei de ape si am facut toata ziua baie in basitul ocean si apoi am dormit cite 10 ore in basita casa de pe malul basitei apei si m-am bucurat si citeva clipe de basitii ciorapi cu banda adeziva a lui Janice si deci nu pot sa postez situatii basinice cum vrea basitu asta ca deocamdata nu am avut asa ceva si sint prea basinos acuma in basinosu meu Dubai.

Asa, da
Deci .... se poate !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 19:10

La noi, tovarase Vasix, weekendul se termina abia maine.

La noi sunt codri verzi de brazi si rauri de matase

Pe care-ncet-incet si le-nsusi Nastase

La noi nu sunt atat de multe lucruri basite ca-n Dubai, suntem nevoiti sa ne basim singuri.

Si n-avem nici librici adezivi cum sunt prin alte parti ale lumii...

Asta este, la niste basiti ca noi, nici basinile nu trag.

Luati-le voi pe toate acolo in occident, pardon, in orient, ma rog, pe unde v-au dus valurile vietii, stiti cum se spune, to'asu' Vasix, in toate ... vanturile ....

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 20:00

Buna, azi e ziua mea si sunt in plina criZa de "discopatie" cica.. Inchid geamurile ca sa nu auda vecinii urletele mele. Azi noapte am fost la camera de garda a Spitalului Municipial. de la triere am ajuns pe mana unui stagiar de la neuro-chirurgie. M-a intrebat cum a inceput, i-am povestit si mi-a zis de ce n-am venit ieri, apoi cand a inceput sa-mi scrie reteta fara nici un fel de investigatii, i-am zis ca m-am indopat cu analgezice si antiinflamatorii dar nu cedeaza de asta am venit. Mi-a zis ca nu-mi pot face investigatii fiindca urgenta este pentru leziuni majore. L-am intrebat daca trebuia sa ma arunc de la balcon de durere ca sa fiu investigata la urgenta? Nu e suficient ca urlu de durere si ca nu pot sta in nici culcata, nici in picioare, nicj pe sacun de durerea care se duce pe piciorul stang? I-am zis ca durerea asta de picior poate are alte cauze. Eram ingrijorata.si bunul simt imi spune ca orice problema trebuie depistata la timp si nu cand e tardiiv. Ma rog, m-am intors acasa cu reteta pe care urma s-o fac azi fiindca nu era nici o farmacie deschisa azi noapte. Am trecut prin chinuri groaznice. Nu doresc nimanui dar experienta mi-a fost utila. Na-i ce cauta la urgenta cand esti in dureri decat daca te arunci de la balcon sau te lasa inima de la pumnii de analgezice. M-am ales doar cu o mustruluiala. Pe urma tot ei zic ca ne tratam dupa ureche fiindca nu ne prezentam la doctor cand apar probleme. Cum s-o mai iei. Mai ales in week-end. Unde sa te duci? De maine incep circuitul recomandat, medic de familie, sa-i spun ca am un flegmon fesier de la o ijectie facuta in trecut si ca s-ar putea ca el sa-mi dea problemele cu durerea de picior, trimitere pe nu stiu unde, etc ca tot am fost intr-un spital. M-am dus bou si m-am intors vaca, fara un diagnostic.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 20:30

Deci,spiridusule,daca ai o dilopatie lombara de ce grad este? Iar daca ai un flegmon dragul meu spiridus ala nu da inapoi trebuie operat eu te sfatuiesc sa iti iei trimitere la un chirurg direct.Ptr dureri recomand supozitoare ketanol,fenilbutazona,daca se mai face,scopantil,sau un piafen supozitor.iti recomand supozitorul ptr ca este mult mai repede absorbit si isi face mult mai repede efectul mai ales in dureri osoase,articulare,musculare,sau in procese inflamatoare
PTR dicopatia lombara ai grija cu efortul depinde de grad trebuie fizioterapie,gimnastica medicala si cu timpul repet daca nu este in stadiu avansat osul se va aseza la loc.In orice caz dozeaza-ti efortul ptr ca poti da usor in hernie de disc.
LA MULTI ANI FERICTI SI FRUMOSI SI...SANATOSI.AI o zodie frumoasa si foarte interesanta.esti o persoana complexa ,capabila de multe,dar iti trebuie mai multa incredere in tine si mai multa stapinire de sine.Na ca-ti fac si horoscopul.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:04

De la: vasix, la data 2009-06-07 18:56:09Baaa,deci eu am ajuns din nou acasa in acest mini week-end in basitul asta de Dubai si tot week--end-ul am stat pe malul basitei de ape si am facut toata ziua baie in basitul ocean si apoi am dormit cite 10 ore in basita casa de pe malul basitei apei si m-am bucurat si citeva clipe de basitii ciorapi cu banda adeziva a lui Janice si deci nu pot sa postez situatii basinice cum vrea basitu asta ca deocamdata nu am avut asa ceva si sint prea basinos acuma in basinosu meu Dubai.

makkah.files.wordpress.com/2009/03/burj_dubai_b.jpg" />

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:08

De la: balarie, la data 2009-06-07 20:00:47Buna, azi e ziua mea si sunt in plina criZa de "discopatie" cica.. Inchid geamurile ca sa nu auda vecinii urletele mele. Azi noapte am fost la camera de garda a Spitalului Municipial. de la triere am ajuns pe mana unui stagiar de la neuro-chirurgie. M-a intrebat cum a inceput, i-am povestit si mi-a zis de ce n-am venit ieri, apoi cand a inceput sa-mi scrie reteta fara nici un fel de investigatii, i-am zis ca m-am indopat cu analgezice si antiinflamatorii dar nu cedeaza de asta am venit. Mi-a zis ca nu-mi pot face investigatii fiindca urgenta este pentru leziuni majore. L-am intrebat daca trebuia sa ma arunc de la balcon de durere ca sa fiu investigata la urgenta? Nu e suficient ca urlu de durere si ca nu pot sta in nici culcata, nici in picioare, nicj pe sacun de durerea care se duce pe piciorul stang? I-am zis ca durerea asta de picior poate are alte cauze. Eram ingrijorata.si bunul simt imi spune ca orice problema trebuie depistata la timp si nu cand e tardiiv. Ma rog, m-am intors acasa cu reteta pe care urma s-o fac azi fiindca nu era nici o farmacie deschisa azi noapte. Am trecut prin chinuri groaznice. Nu doresc nimanui dar experienta mi-a fost utila. Na-i ce cauta la urgenta cand esti in dureri decat daca te arunci de la balcon sau te lasa inima de la pumnii de analgezice. M-am ales doar cu o mustruluiala. Pe urma tot ei zic ca ne tratam dupa ureche fiindca nu ne prezentam la doctor cand apar probleme. Cum s-o mai iei. Mai ales in week-end. Unde sa te duci? De maine incep circuitul recomandat, medic de familie, sa-i spun ca am un flegmon fesier de la o ijectie facuta in trecut si ca s-ar putea ca el sa-mi dea problemele cu durerea de picior, trimitere pe nu stiu unde, etc ca tot am fost intr-un spital. M-am dus bou si m-am intors vaca, fara un diagnostic.

Si, dupa ce ti s-au intamplat toate astea, mai rau ca lui Ulise, te-ai dus sa votezi ?
Ai votat vreodata ?
In general, votezi ?
Sau esti scarbita ?

Iti doresc sa fi snatoasa !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:11

ohohooooooooo !
Tovarasu' The, aste e nene basitul ala de Dubay ?
Mamaaaaaaa.
Ai lasa-ne, ne-ai spart.
E basit rau de tot nene .... are dreptate Vasix.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:25

De la: 9am068670, la data 2009-06-07 21:11:08ohohooooooooo !
Tovarasu' The, aste e nene basitul ala de Dubay ?
Mamaaaaaaa.
Ai lasa-ne, ne-ai spart.
E basit rau de tot nene .... are dreptate Vasix.

Cel mult tovarasa, cetatene !!! Bleah .... tovarasu nu mi se potriveste si nici tovarasa nu-mi place

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:34

De la: The, la data 2009-06-07 21:04:00

Vasix, m-am gandit mai bine, vreau sa ma infiezi

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:38

Draguto,cu placeree o diferenta de citiva anisori intre tine si logodnica mea deci va veti intelege de minune prin semne Vei fi plina de semne vinete!!!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 22:01

De la: balarie, la data 2009-06-07 20:00:47Buna, azi e ziua mea si sunt in plina criZa de "discopatie" cica.. Inchid geamurile ca sa nu auda vecinii urletele mele. Azi noapte am fost la camera de garda a Spitalului Municipial. de la triere am ajuns pe mana unui stagiar de la neuro-chirurgie. M-a intrebat cum a inceput, i-am povestit si mi-a zis de ce n-am venit ieri, apoi cand a inceput sa-mi scrie reteta fara nici un fel de investigatii, i-am zis ca m-am indopat cu analgezice si antiinflamatorii dar nu cedeaza de asta am venit. Mi-a zis ca nu-mi pot face investigatii fiindca urgenta este pentru leziuni majore. L-am intrebat daca trebuia sa ma arunc de la balcon de durere ca sa fiu investigata la urgenta? Nu e suficient ca urlu de durere si ca nu pot sta in nici culcata, nici in picioare, nicj pe sacun de durerea care se duce pe piciorul stang? I-am zis ca durerea asta de picior poate are alte cauze. Eram ingrijorata.si bunul simt imi spune ca orice problema trebuie depistata la timp si nu cand e tardiiv. Ma rog, m-am intors acasa cu reteta pe care urma s-o fac azi fiindca nu era nici o farmacie deschisa azi noapte. Am trecut prin chinuri groaznice. Nu doresc nimanui dar experienta mi-a fost utila. Na-i ce cauta la urgenta cand esti in dureri decat daca te arunci de la balcon sau te lasa inima de la pumnii de analgezice. M-am ales doar cu o mustruluiala. Pe urma tot ei zic ca ne tratam dupa ureche fiindca nu ne prezentam la doctor cand apar probleme. Cum s-o mai iei. Mai ales in week-end. Unde sa te duci? De maine incep circuitul recomandat, medic de familie, sa-i spun ca am un flegmon fesier de la o ijectie facuta in trecut si ca s-ar putea ca el sa-mi dea problemele cu durerea de picior, trimitere pe nu stiu unde, etc ca tot am fost intr-un spital. M-am dus bou si m-am intors vaca, fara un diagnostic.

img.timeinc.net/recipes/i/recipes/oh/08/chocolate-cake-oh-172743..." />

img4.sunset.com/i/2006/12/candycane-cake-m-m.jpg" />

img.timeinc.net/recipes/i/recipes/sl/03142008/pecan-pie-cake-sl-..." />

LA MULTI ANI !!!!!!!

P.S.
am pus 3 torturi ca poate-ti mai alina durerea

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 02:09

Am primit o urare draguta "in private" :

"la multi ani si toate visele sa ti se implineasca,ceea ce am citit ca ai scris e valabil si aici ,probleme cu mansarda au si cei din afara deci e o problema mondiala,important e sa traiesti in tara ta linga cei dragi ,niciun sacrificiu ne se merita stand departe de toti.toate cele bune "

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Marakesh

23 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 07:39

si cine-ti garanteaza, ca pe net fiind, userii raspund si reactioneaza sincer?

bla bla
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:30

De la: balarie, la data 2009-06-08 02:09:08

Am primit o urare draguta "in private" :

"la multi ani si toate visele sa ti se implineasca,ceea ce am citit ca ai scris e valabil si aici ,probleme cu mansarda au si cei din afara deci e o problema mondiala,important e sa traiesti in tara ta linga cei dragi ,niciun sacrificiu ne se merita stand departe de toti.toate cele bune "

LA MULÞI ANI ROXI !!!!!! Sã trãieºti fericitã ºi sãnãtoasã o mie de ani !!!!!! Te ...ºi ai grijã de tine!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 12:19

La multi ani !

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 14:04

Am ramas pe dinafara, am fost absenta, disparuta, dusa cu grapa, tartaneata si-alte asemenea "tehnologii de-ultima generatie", da`... na, m-am intors cu bine, mersi, si-am o nelamurire cat Himalaya: ce-ati patit, ati luat-o pe-aratura (n-aveati dreptu`, ala-i sectoru` meu!), pe ulei, pacura, motorina, ori v-ati chefuit azi-noapte cu petrol lampant? Ca ce va "produc" bibilicile... mai ceva ca alora de la Marcuta! Da` sa nu raman datoare, ca-mi stric "fatada": Mona draga, Martini cu lamaie si gheata nu-i putem oferi lu` Symy ca stranuta, tuseste, il apuca rau` de ocean si de-naltimi, ori - Doamne feri - il paleste draguta aia de gripa noua! Asa ca-i ofer ce-am zis. Don Vito e apucat de "hormoneala" si ne predica de-ale... hormonilor si "din hormoni citire"! Maiculiiiiitaaaaaaaaa!!! Eu in care categorie de "hormoneala" m-oi incadra ca nu le am nici cu "mergatorii", nici cu admiratu` magazinelor pe dinafara ori pe dinauntru, nici cu flong-flong-uri de toale, nici cu pietre mai mari ori mai mici, nici cu... iar aur nu port ca sa nu ma trazneasca, ca-s destul de traznita si-asa! Oi fi avand "motoro-hormoneala" si nu stiu?! O fi, ca d-aia ma bagam de cand tin minte prin motoare pana peste urechi! Aoleeeeuuuu maaaaiiiicaaaaaa! Ii grav, ii tratabil, ori ma calca maaaassss,,, neeeeee, nu m-a calcat, a calcat o broasca... inseamna ca-s imuna?! Da-te doct, don Vito si fa-mi profilu` bolesnitei, ca niciun vraci nu l-a dibuit pan` amu! Si unde-a disparut Tataita sa va mai puna la colt o tzara, ca v-ati luat lumea-n cap, fiecare pe limba lui, toti trancane, nimeni nu asculta si ne-ntelegem cu surdu` cu chioru`! Haida, ca-i vremea sa se instaleze o republico-monarho-bulibaseala satrara, c-ati butut la fundu` gol pana si palavramentu` national!
La Multi Ani, Roxi, 1000 de ani fara reparatii capitale!!!

Pagini: << 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: