back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 14 August 2009, ora 22:14

De la: obliografic, la data 2009-08-14 20:48:23
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-13 23:31:32
De la: obliografic, la data 2009-08-13 22:27:36
Multumesc, dar sa stii ca sunt aproape zilnic pe net ( cu toate ca nu comentez nimic) ma distrez foarte bine cum se cearta altii, chiar a inceput sa-mi placa acest lucru. Mai intervin cate odata sa nu creada lumea ca am dat ortul popii.

sa inteleg ca nu comentezi din cauza ca ne esti superior mvai!!!!

Te inseli, este o perioada ( la servici ma refer ) cand am foarte mult de lucru. si nu am timp cu toate ca pc e deschis mai toata ziua.
Si chiar imi place asa ca ma distrez de minune cand vad ca va aprindeti de la ori ce.

iHIIII,FOC SI PARA!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 August 2009, ora 22:37

De la: vasix, la data 2009-08-14 22:14:15
Multumesc, dar sa stii ca sunt aproape zilnic pe net ( cu toate ca nu comentez nimic) ma distrez foarte bine cum se cearta altii, chiar a inceput sa-mi placa acest lucru. Mai intervin cate odata sa nu creada lumea ca am dat ortul popii.

Te inseli, este o perioada ( la servici ma refer ) cand am foarte mult de lucru. si nu am timp cu toate ca pc e deschis mai toata ziua.
Si chiar imi place asa ca ma distrez de minune cand vad ca va aprindeti de la ori ce.

iHIIII,FOC SI PARA!!!!
victore,cu focu' te-am inteles,cu o sotioara tanara si frumoasa e normal sa-ti arda inimioara,da' cu para care-i treaba???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 22:38

ai gusta o rachie de pere,n'asa victore???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 August 2009, ora 22:40

De la: obliografic, la data 2009-08-14 21:38:24ei si tu acum, am vazut ca mai ei si tu cate odata foc
eiiii!! asa pare.in fata pc-ului is tare relaxata si ma distrez bine

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 22:58

iHIIII,FOC SI PARA!!!!

Te inseli vasi sunt prea calm sa iau foc, imi pare rau

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2009, ora 01:13

De la: 999florin, la data 2009-08-14 22:37:23

iHIIII,FOC SI PARA!!!!
victore,cu focu' te-am inteles,cu o sotioara tanara si frumoasa e normal sa-ti arda inimioara,da' cu para care-i treaba???

Para??? Poate aºteaptã sã pice!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 01:21

De la: 9am_anonim, la data 2009-08-11 06:16:32Am citat-o pe initiatoarea topicului, Minutemaid.

A doua impresie, dupa aproape 9 luni de zile:

mytcor: un gentleman rasat, inteligent, neinteles, contestat din pricina postarilor sale interpretabile
Razvan: optimist, foarte ocupat, nu mai scrie nimic de luni de zile, sensibil, inteligent
vasix: sincer, pasnic, se remarca prin empatie, uneori imatur emotional (adolescent intarziat)
dagaio: feminista convinsa, energica, s-a plictisit de site, nu mai scrie aproape deloc
monasimona: inteligenta, complexa, prea sensibila (sau romantica?) pentru secolul 21
mariaoprea= mari_uka - inteligenta, mediatorul conflictelor si mama ranitilor, nu mai scrie
marinescuirina= sunny - inteligenta, sensibila, putin naiva, logica de fier, nu mai scrie aici de luni de zile
azazel: sarcastic, uneori pana la sfidarea bunului simt, s-a plictisit de topicul asta de multa vreme
atoputernicul= Silviu: vulcanic, instabil emotional, intolerant, inteligent, cu unele carente de stil si de limbaj
cla03: inteligenta, toleranta, deschisa, om de nadejede, a parasit comunitatea 9am.ro care a tratat-o execrabil fara motive intemeiate
gabisigiorgio:simpla, indoctrinata, cuminte - am pierdut sirul, probabil si-a schimbat nick name-ul
homemarcel: un Don Quijote 9am.ro, solitar, nu renunta niciodata, isi sustine punctele de vedere pana in panzele albe si inapoi
obliografic:pasnic, efervescent, inteligent, aparitie rara dar placuta pe forum

Mai sunt si altii noi pe care "ii am la ochi" :)
999florin - tipul tutti frutti, prezent peste tot, stie orice, da prea multa informatie si copy/paste, contestat, controversat (unii il cred securist, altii administrator de forum) 50% din fiecare (?) :)))
Dorulet - tipul clasic de mama singura, inteligenta, cu o experienta de viata vasta si diversa, se relaxeaza pe forum; uneori isi exprima inconstient frustrarile luand la "suturi" useri noi sau insuficient cunoscuti
Ioana - inteligenta, temperamentala, sufletista, temeperament de Anaconda - i se pune pata pe cate un user si atunci sa vezi(ex. homemarcel, mytcor)
aadnanaaa- fata "de gasca" ce smulge zambete si sudeaza echipa, simpatica, vesela, putin rasfatata, pe alocuri obraznica
diavolita40 - tipul clasic de femeie independenta, sigura pe ea, inteligenta, realista
Bi_anca - femeia sofisticata, cu vasta experienta de viata, intransigenta, perfectionista, spune adevaruri care dor si intentionat uita sa le imbrace "cu gust"

Mai sunt si altii noi pe care "ii am la ochi" :)

P.S. Astept injuraturile pentru ca mi-am permis sa-mi spun parerea.

Iubita....eu nu spun ºi nu fac nimic în mod inconºtient.....ºi nu trebuie sã fiu neapãrat frustratã ca sã iau pe cineva "la ºuturi", indiferent cã este vorba de forum sau în viaþa realã!
Iar dacã erai puþin mai "atentã" ai fi vãzut cã nu fac nici o deosebire între useri....indiferent de "vechimea" pe care o au pe site....sau vârstã...
Eu doar îmi exprim în mod obiºnuit opiniile....aprob, dezaprob sau "taxez" prostia. Nu de alta, dar cu toate cã o întâlnesc la tot pasul....nu mã pot obiºnui cu ea nicicum

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 10:04

De la: obliografic, la data 2009-08-14 22:58:56

iHIIII,FOC SI PARA!!!!

Uf!!! ma refeream la Adnana.Tu?!!! Niciodata nu te-am vazut nervos!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 10:06

De-abia am gasit topicul asta..Cind il apuca pe Florin..il tine.Baaaa!!!! Tu nu stii sa joci sah cu nevasta?!!! Ai avea si tu alta ocupatie pe la 5 dim in loc sa te joci pe topicuri!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 10:08

Dora...bine c-ai venit! Ca slabut cu prezenta peste tot.
Cit despre prostie..eu o dau prin balti mai tooooot timpul,cum ma taxezi ca-s curios?!!!

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 11:23

am citit cateva pareri pe forum aici ..nu cred k poti analiza omul din ce scrie el pe un forum deoarece nu-l vezi fata in fata si unii oameni cand se afa dupa un monitor sunt total diferiti iar cand ii intalnesti fata in fata sunt timizi,nu scoti cuvintele nici cu clestele.Acu depinde si de fiecare persoana in parte

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 11:31

eu cred ca tocmai aici,ptr.ca nu esti stiut iti dai toata masura :n-ai inhibitii - si se si vede asta cu ochiul liber - n-ai responsabilitatea vorbelor ce le spui si de ti se atrage atentia ca ai depasit masura,te faci ca ploua sau

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 14:41

În atenþia celor care nu se pot obiºnui cu ideea de a coexista cu proºtii : MAMA PROªTILOR ESTE MEREU GRAVIDÃ !!!

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 15:19

AM DREPTATE SAU NU ? Chiar aºa, cine poate rãspunde corect la aceastã întrebare ? Sã ne gândim un pic logic : al cui instrument este noþiunea de "dreptate"? Al justiþiei, parcã ... dar dece trebuie sã existe diferenþã între noþiunea de "dreptate" ºi cea de "axiomã"? Deoarece nu tot ce este evident (vezi ce se spune despre axiomã) se confundã sau este identic cu dreptatea, altminteri, de unde ar mai fi ieºit teorii ca "l'etat c'est moi"sau "la raison du plus fort"? Cu permisiunea dumneavoastrã, mã întorc la strãvechii fãuritori de civilizaþie : O, TEMPORA, O MORES !!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 15:48

De la: talpaglucian, la data 2009-08-15 11:23:35am citit cateva pareri pe forum aici ..nu cred k poti analiza omul din ce scrie el pe un forum deoarece nu-l vezi fata in fata si unii oameni cand se afa dupa un monitor sunt total diferiti iar cand ii intalnesti fata in fata sunt timizi,nu scoti cuvintele nici cu clestele.Acu depinde si de fiecare persoana in parte

Depinde in ce context iintalnesti persoana in realitate. Exista situatii in care esti obligat sa pastrezi o complezenta sau sa te pliezi pe reguli de convenienta sociala. Aici fiecare se comporta liber dupa cum ii e felul. depinde de momentul in care ii vezi in fata, de starea lui, de starea ta, de conjunctura. Apoi il evaluezi doar in interactiunea cu tine. Aici ii poti descoperi pe fiecare in diverse ipostaze de-a lungul unei perioade de timp, de la debutul pe forum si pana la evolutia actuala in interactiune cu o mare diversitate de indivizi, de aceea imi permit sa te contrazic. Nu sustin ca am dreptate dar e parerea mea si o spun aici.

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 15:53

De la: lilicaseceanu, la data 2009-08-15 15:19:43AM DREPTATE SAU NU ? Chiar aºa, cine poate rãspunde corect la aceastã întrebare ? Sã ne gândim un pic logic : al cui instrument este noþiunea de "dreptate"? Al justiþiei, parcã ... dar dece trebuie sã existe diferenþã între noþiunea de "dreptate" ºi cea de "axiomã"? Deoarece nu tot ce este evident (vezi ce se spune despre axiomã) se confundã sau este identic cu dreptatea, altminteri, de unde ar mai fi ieºit teorii ca "l'etat c'est moi"sau "la raison du plus fort"? Cu permisiunea dumneavoastrã, mã întorc la strãvechii fãuritori de civilizaþie : O, TEMPORA, O MORES !!!

Exista un topic destinat exclusiv subiectului atins de tine. Gasesti acolo parerile noastre si tot acolo vei primi probabil alte reactii. Altul e spiritul aici, "se freaca mentosanul" pe felul in care ne descoperim reciproc, noi userii forumului 9am. In acest scop, ne etalam, ne dam in stamba, ne carcotim si alte alea.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 16:45

De la: vasix, la data 2009-08-15 10:08:14Dora...bine c-ai venit! Ca slabut cu prezenta peste tot.
Cit despre prostie..eu o dau prin balti mai tooooot timpul,cum ma taxezi ca-s curios?!!!

Dora, bine ai revenit !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 17:06

De la: lilicaseceanu, la data 2009-08-15 14:41:11În atenþia celor care nu se pot obiºnui cu ideea de a coexista cu proºtii : MAMA PROªTILOR ESTE MEREU GRAVIDÃ !!!
frate asta este cel mai tare comentariu

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 17:55

De la: vasix, la data 2009-08-15 10:08:14Dora...bine c-ai venit! Ca slabut cu prezenta peste tot.

Virtual my dear.... ...cum altfel?!
Bine v-am regãsit!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 17:58

De la: lilicaseceanu, la data 2009-08-15 14:41:11În atenþia celor care nu se pot obiºnui cu ideea de a coexista cu proºtii : MAMA PROªTILOR ESTE MEREU GRAVIDÃ !!!

Da, însã la noi în România...se practicã avortul ca ºi mãsurã de contracepþie....aºa cã din fericire, întâlnesc ºi oameni inteligenþi

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 18:00

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-15 16:45:10

Dora, bine ai revenit !

Poop Roxi!!! ...ce mai face piciul tãu???

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 18:01

De la: edy_sword, la data 2009-08-15 17:06:28
frate asta este cel mai tare comentariu

....o fi...dar nu el l-a inventat!!! L-au spus alþii cu mult înaintea lui...

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 21:25

De la: vasix, la data 2009-08-15 10:04:56
De la: obliografic, la data 2009-08-14 22:58:56

iHIIII,FOC SI PARA!!!!

Uf!!! ma refeream la Adnana.Tu?!!! Niciodata nu te-am vazut nervos!!!

Atunci te rog sa ma scuzi , am crezut ca te referi la mine

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 16 August 2009, ora 17:15

Stimabile, stai liniºtit, nu mi-am reclamat dreptul de autor, doar cã ideea este ºi rãmâne - vai ! - mereu valabilã !!! Nu am fãcut altceva decât sã citez din mai marii noºtri, cunoscuþi sau nu ; motiv pentru care îl voi invoca acum pe ilustrul nostru poet George Topârceanu care, într-o foarte reuºitã conferinþã umoristicã în versuri, prezentatã la premiera unei piese de teatru din acea vreme (la teatrul naþional din Iaºi) dãdea cuvântul unui drac care spunea spectatorilor prezenþi în salã : "... dela-nceputul lumii, dizgraþiat pe veci, trãind doar printre bufniþi ºi printre lilieci, am învãþat pe oameni cum sã trãiascã bine, le-am spus :"lãsaþi sã vinã femeile la mine ! ... am instigat savanþii sã caute-adevãrul ºi-am îndemnat pe Eva sã savureze mãrul ... de-atunci. existã-n lume atâtea lucruri bune : violuri, adultere, bãtãi, înºelãciune, otrava, dinamita, revolverul ºi tunul ; de-atunci existã-n lume alcoolul ºi tutunul ; pãcatele-n tot locul ºi-au înmulþit rãsadul : cei mici - mã trag de coadã, cei mari - umplurã iadul ; din adevãr, savanþii au fãurit minciuna, escrocii sunt mai siguri decât întotdeauna, iar ale Evei fiice dau buzna în livadã, din merele oprite sã facã marmeladã !!! ..." Spre marele noroc al omenirii, mai existã ºi altfel de mame, chiar dacã nu la fel de fecunde ca cea despre care vorbeam anterior ! Mã opresc aici, nu vreau câtuºi de puþin sã molipsesc pe cineva de farmecul versurilor scrise cu mult timp în urmã ºi rãmase - formidabil ! - mai autentice decât însãºi contemporaneitatea noastrã ... În rest, fiecare are dreptul la dreptatea care-i convine, dar îi revin totodatã ºi urmãrile ... Am dreptate sau nu *!? ...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 21:26

"lilicaseceanu" citez: "fiecare are dreptul la dreptatea care-i convine, dar îi revin totodatã ºi urmãrile". Incheierea ta suna de-a dreptul amenintator. Am udat si canapeua. De ce oare ?

Vorbind serios, ceea ce spui ramane un deziderat pentru societate, din pacate. Urmarile se lasa asteptate in cazul celor care de doua decenii actioneaza se bucura din plin de dreptatea care le convine. Sunt cam aceeasi prin rotatie si n-ar conta daca nu ar fi adus o tara sa stea cu mana intinsa la cersit, daca nu ar fi facut toate acestea pe spatele celor inrobiti de impozite pe salarii si alte taxe care dupa ce se achita de obligatiile de lux, constata ca muncesc pentru a fi niste saraci care fac foamea de la un salariu la altul sau de la o pensie la alta. Dreptatea pentru majoritatea romanilor ar suna cam asa, cat esti in putere ai obligatii la tarife de lux si drepturi inexistente in cazul in care nu mai esti bun de iobagit. A doua categorie este cea despre care aminteai si care "au dreptatea" care le convine. Le merge inca dar nu pentru mult timp pentru ca la un moment dat ne vom civiliza si noi. Timpul se scurge in defavoarea lor. Adicatelea, cand ne vom civiliza, mama prostilor va apela si ea la contraceptie si astfel cei care traiesc conform dreptatii care le convine vor constata ca nu mai au suficienti prosti la dispozitie ca sa le mearga "lucrarea".

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 21:56

Vasix, nu stiu daca te mai prind dar iti trimit urarile mele de bine si sper sa va ajunga din urma pe acolo pe unde sunteti. Parca simt nisipul de pe talpile voastre.

Dora, multumesc de intrebare, piciul "e cu mine" . In ultima perioada nu se mai lasa dus de acasa pe nicaieri, nu tu la mamaie, nu tu la tati, nu tu la pupa asa ca bag meserie la greu ca doar stii ce inseamna sa ai de-a face cu "dificili" de teapa lui. Avem si niste caiete de vacanta, nu obligatorii, asa ca sarcina e grea cand e vorba sa se atinga de ele. Pandesc mereu momentul potrivit sa i le bag sub nas. Imi iese rar dar sunt perseverenta, mai negociem, mai apelam la promisiuni, mici santajuri si tot tacamul. Se stie ca "mama e cea mai mincinoasa fiinta de pe lume" pentru ca are ingrata datorie sa-si duca usurel cu presul copiii.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 00:27

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-16 21:26:07"lilicaseceanu" citez: "fiecare are dreptul la dreptatea care-i convine, dar îi revin totodatã ºi urmãrile". Incheierea ta suna de-a dreptul amenintator. Am udat si canapeua. De ce oare ?
Vorbind serios, ceea ce spui ramane un deziderat pentru societate, din pacate. Urmarile se lasa asteptate in cazul celor care de doua decenii actioneaza se bucura din plin de dreptatea care le convine. Sunt cam aceeasi prin rotatie si n-ar conta daca nu ar fi adus o tara sa stea cu mana intinsa la cersit, daca nu ar fi facut toate acestea pe spatele celor inrobiti de impozite pe salarii si alte taxe care dupa ce se achita de obligatiile de lux, constata ca muncesc pentru a fi niste saraci care fac foamea de la un salariu la altul sau de la o pensie la alta. Dreptatea pentru majoritatea romanilor ar suna cam asa, cat esti in putere ai obligatii la tarife de lux si drepturi inexistente in cazul in care nu mai esti bun de iobagit. A doua categorie este cea despre care aminteai si care "au dreptatea" care le convine. Le merge inca dar nu pentru mult timp pentru ca la un moment dat ne vom civiliza si noi. Timpul se scurge in defavoarea lor. Adicatelea, cand ne vom civiliza, mama prostilor va apela si ea la contraceptie si astfel cei care traiesc conform dreptatii care le convine vor constata ca nu mai au suficienti prosti la dispozitie ca sa le mearga "lucrarea".

Mda....subscriu!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 04:06

Dear Roxana,
Here is your AstroSlam
for Tuesday, August 18:

The chaos of your life has reached the dizzying auditory pitch that matches the raunchiest heavy metal concert feedback you can imagine. Buy some earplugs or clean up your act before you go deaf.

Ia uite ce avertizari urate primesc si de la cei care nu ma cunosc. Doamne, sa-mi bag mintile in cap daca asa ma sfatuiesc astrele

9am120092

1 mesaj
Postat pe: 19 August 2009, ora 13:59

Am o rugaminte la voi toti de pe forum.
Am o persoana draga mie stabilita in michigan de care nu mai stiu nimik
vreau doar sa stiu ca e bine....opii)
Se numeste sandu eugen, are 41 ani, are un frate care se numeste gabi ( pe sotia lui o cheama elena, au 2 copii.
Va multumesc la toti. astept raspuns

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:50

Ai cautat pe diverse forumuri de socializare sau pe anumite site-uri de "gasit persoane" ? Americanii au astfel de site-uri. Eu am gasit rude cu care pierdusem legatura sau rude pe care nu le cunoscusem niciodata. Unul din stra-bunicii mei plecat sa munceasca acolo nu s-a mai intors in tara, a murit in America dupa 1920 pe un santier din statul Indiana. Stra-bunica s-a considerat vaduva si si-a refacut viata. Nu se stie exact realitatea dar se pare ca el a lasat pe acolo niste urmasi.

Pagini: << 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: