Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 21:59
Dar ce ati patit ? De ce sunteti sensibili si ce vant de suparare adie pe forum? Eu sunt bine dispusa desi franta de oboseala Acum , la 8 am venit de la munca si ... mi-a cazut tare bine .
|
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:00
De la: norinmunti, la data 2010-03-18 21:57:21De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 21:48:44De la: crio, la data 2010-03-18 18:49:32sau..noricel.. Ancuta e o raza de soare si o fata cu suflet bun, conform observatiilor tale...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:00
De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 21:58:29Haide dezvolta Gigi, nu stiu despre ce vorbesti si m-ai facut curioasa!De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 21:54:38De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 21:52:09Pot sa aflu motivul? sAU PRETEXTUL, CA MOTIV NU CRED CA AI?De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 21:48:20BUNA SEARA . Ce faci noriinmunti, nu te-am mai intalnit de mult timp pe forum? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:03
De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 22:00:08De la: norinmunti, la data 2010-03-18 21:57:21De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 21:48:44De la: crio, la data 2010-03-18 18:49:32sau..noricel.. Un fel de travesti! Ma bucur, acum toata plecaciunea in fata la amandoi! Si, si,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:10
Pentru toti cei care vor sa citeasca ce scriu acum : Am primit un material documentat (e t nu r) lung de doi metri de la un prieten fost roman stabilit in SUA in care la concluzie scrie asa: pe 22 septembrie 2012 la miezul noptii voi cei care veti mai fi in viata o sa veniti dincolo la mine. Eu nu mai am rabdare pana atunci dar va astept cu flori in Poarta Raiului. Am auzit ca acum nu mai este si iad dupa formula lui Eminescu "Tot o apa"! Daca intereseaza pe cineva il rog sa vi-l transfere.
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:21
De la: norinmunti, la data 2010-03-18 22:10:03 Pentru toti cei care vor sa citeasca ce scriu acum : Am primit un material documentat (e t nu r) lung de doi metri de la un prieten fost roman stabilit in SUA in care la concluzie scrie asa: pe 22 septembrie 2012 la miezul noptii voi cei care veti mai fi in viata o sa veniti dincolo la mine. Eu nu mai am rabdare pana atunci dar va astept cu flori in Poarta Raiului. Am auzit ca acum nu mai este si iad dupa formula lui Eminescu "Tot o apa"! Daca intereseaza pe cineva il rog sa vi-l transfere.Norisor si eu am primit pe mes o instiintare cum ca un mare calugar roman, a avut o vedenie la muntele Attos, ca pe 11 septembrie la ora 4 dimineata va fi un mare cutremur l cum nu s-a mai intalnit si doar foarte putini vor scapa cu viata si anume cei ce duc o viata curata . Eu sunt crestina dar nu ,,ma consider curata' Recunosc , mai pacatuiesc. Deci... ar trebui sa pier. imi pare rau, dar nu pot sa cred
|
9am183708 22 mesaje Membru din: 15/03/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:24
buna seara tuturor.
raspunsul YES
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:28
De la: 9am183708, la data 2010-03-18 22:24:43buna seara tuturor.Si care era intrebarea? Nu prea zaresc vre-una pe-aproape Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:29
De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 22:21:46De la: norinmunti, la data 2010-03-18 22:10:03 Pentru toti cei care vor sa citeasca ce scriu acum : Am primit un material documentat (e t nu r) lung de doi metri de la un prieten fost roman stabilit in SUA in care la concluzie scrie asa: pe 22 septembrie 2012 la miezul noptii voi cei care veti mai fi in viata o sa veniti dincolo la mine. Eu nu mai am rabdare pana atunci dar va astept cu flori in Poarta Raiului. Am auzit ca acum nu mai este si iad dupa formula lui Eminescu "Tot o apa"! Daca intereseaza pe cineva il rog sa vi-l transfere.Norisor si eu am primit pe mes o instiintare cum ca un mare calugar roman, a avut o vedenie la muntele Attos, ca pe 11 septembrie la ora 4 dimineata va fi un mare cutremur l cum nu s-a mai intalnit si doar foarte putini vor scapa cu viata si anume cei ce duc o viata curata . Eu sunt crestina dar nu ,,ma consider curata' Recunosc , mai pacatuiesc. Deci... ar trebui sa pier. imi pare rau, dar nu pot sa cred Eu am scrie ca e un documentar al unor oameni de stiinta cu demonstratii cu poze dar pe mine nu ma deranjeaza pentru ca sunt o lampa careia i se termina gazul pana in 2012. Dar nu pot sa nu spun ce au zis altii ca acum pe toti ii intereseaza cand se termina cu noi si nu cum putem sa traim pana atunci. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:30
De la: norinmunti, la data 2010-03-18 22:10:03 Pentru toti cei care vor sa citeasca ce scriu acum : Am primit un material documentat (e t nu r) lung de doi metri de la un prieten fost roman stabilit in SUA in care la concluzie scrie asa: pe 22 septembrie 2012 la miezul noptii voi cei care veti mai fi in viata o sa veniti dincolo la mine. Eu nu mai am rabdare pana atunci dar va astept cu flori in Poarta Raiului. Am auzit ca acum nu mai este si iad dupa formula lui Eminescu "Tot o apa"! Daca intereseaza pe cineva il rog sa vi-l transfere. Pas
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:34
De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 22:30:33De la: norinmunti, la data 2010-03-18 22:10:03 Pentru toti cei care vor sa citeasca ce scriu acum : Am primit un material documentat (e t nu r) lung de doi metri de la un prieten fost roman stabilit in SUA in care la concluzie scrie asa: pe 22 septembrie 2012 la miezul noptii voi cei care veti mai fi in viata o sa veniti dincolo la mine. Eu nu mai am rabdare pana atunci dar va astept cu flori in Poarta Raiului. Am auzit ca acum nu mai este si iad dupa formula lui Eminescu "Tot o apa"! Daca intereseaza pe cineva il rog sa vi-l transfere. Zici tu acuma pas dar ce-o sa rad cand o sa ma strigi pe Dincolo si eu o sa ma fac ca nu-ti recunosc glasul!
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:35
Norisor, nu te stresa, nu stie nimeni cat e firul vietii noastre. Fiecare suntem datori sa muncim si sa ne bucuram de viata ca si cum am trai o mie de ani si sa im pregatiti pentru finis, ca si cum ar trebui sa murim maine.
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:39
De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 22:35:32Norisor, nu te stresa, nu stie nimeni cat e firul vietii noastre. Fiecare suntem datori sa muncim si sa ne bucuram de viata ca si cum am trai o mie de ani si sa im pregatiti pentru finis, ca si cum ar trebui sa murim maine.[/quote Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:55
Eu nu pot sa sufar stresurile astea care iti strica toata viata aiurea. Sa nu poti sa te bucuri ca astazi esti sanatos, de groaza ca maine vei lua un microb si vei fi bolnav, poate chiar vei muri. Sunt de acord sa te speli pe maini, sa te imbraci corespunzator, dar traieste frate din plin, cum zice Rodica, munceste, iubeste, bucura-te de starea buna pe care o ai. Daca in ciuda masurilor pe care le iei oricum nu poti sa eviti necazul,, iti vei face portia de suferinta dupa ce s-a produs, de ce sa ii mai faci si preludiu?
Daca stii ca in ziua x ora y este sfarsitul lumii, ce faci? poti opri acest lucru? Daca da, esti Dumnezeu si nu esti pe forum. Daca nu , ce-ai sa faci? nu mai muncesti? nu mai ai familie?nu mai vezi florile? nu mai ai prieteni? Plangi si jelesti ca va veni sfarsitul? Si? Singurul lucru bun pe care-l poti face este sa te pregatesti pentru lumea de dincolo fiind mai bun si cred ca in doi ani pot fi rascumparate multe pacate Dar iti trebuie precizata data si ora sfarsitului ca sa fii un om mai bun, daca tu crezi in lumea de dincolo? Scuzati, dar oricum o intorc, atat pentru credinciosi cat si pentru ceilalti informatia cu ziua sfarsitului lumii nu mi se pare necesara. Sa speram ca nu afla banca la care mai am credit sapte ani si sa vrea banii inainte de data fatidica. Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 23:01
De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 22:55:07Eu nu pot sa sufar stresurile astea care iti strica toata viata aiurea. Sa nu poti sa te bucuri ca astazi esti sanatos, de groaza ca maine vei lua un microb si vei fi bolnav, poate chiar vei muri. Sunt de acord sa te speli pe maini, sa te imbraci corespunzator, dar traieste frate din plin, cum zice Rodica, munceste, iubeste, bucura-te de starea buna pe care o ai. Daca in ciuda masurilor pe care le iei oricum nu poti sa eviti necazul,, iti vei face portia de suferinta dupa ce s-a produs, de ce sa ii mai faci si preludiu? Gigi din tot discursul tau am retinut chestea cu preludiul fiindca mi-a placut!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 11:03
De la: norinmunti, la data 2010-03-18 23:01:24De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 22:55:07Eu nu pot sa sufar stresurile astea care iti strica toata viata aiurea. Sa nu poti sa te bucuri ca astazi esti sanatos, de groaza ca maine vei lua un microb si vei fi bolnav, poate chiar vei muri. Sunt de acord sa te speli pe maini, sa te imbraci corespunzator, dar traieste frate din plin, cum zice Rodica, munceste, iubeste, bucura-te de starea buna pe care o ai. Daca in ciuda masurilor pe care le iei oricum nu poti sa eviti necazul,, iti vei face portia de suferinta dupa ce s-a produs, de ce sa ii mai faci si preludiu? no ....cesi doresc femeele....sau am gresit topcul
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 11:13
Acuma nu fii si tu indiscretT emeil-si doresc multe... dar uneori se multumesc cu ceea ce pot obtine. Altfel ar trai mereu cu frustrarea ca n-au obtinut nimic si-ar fi mereu nefericite
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 11:57
De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 22:35:32Norisor, nu te stresa, nu stie nimeni cat e firul vietii noastre. Fiecare suntem datori sa muncim si sa ne bucuram de viata ca si cum am trai o mie de ani si sa im pregatiti pentru finis, ca si cum ar trebui sa murim maine.:sml-love0049 : traeste fiecare ziu ca si cu ar fi ultima
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:13
De la: 9am045616, la data 2010-03-19 11:57:07De la: rodik_mi, la data 2010-03-18 22:35:32Norisor, nu te stresa, nu stie nimeni cat e firul vietii noastre. Fiecare suntem datori sa muncim si sa ne bucuram de viata ca si cum am trai o mie de ani si sa im pregatiti pentru finis, ca si cum ar trebui sa murim maine.:sml-love0049 Tocmai la asta m-am gandit si eu, mai ales ca am primit si preaviz!
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 22:05
Obiceiuri din Vinerea Mare
Vinerea Mare (Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor) este zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantuitorul lumii. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui Hristos, in chipul painii si al vinului, iar cele doua jertfe nu se pot aduce in aceeasi zi. In seara acestei zile se oficiaza denia Prohodului Domnului. In mijlocul bisericii se scoate Sfantul Epitaf (care-l inchipuie mort pe Mantuitorul, inconjurat de Apostoli si Maica Domnului) pe sub care toata lumea trece, pana in dupa-amiaza zilei de sambata. In zorii zilei de Inviere este dus din nou in Sfantul altar si este asezat pe sfanta masa, unde ramane pana in miercurea dinaintea Inaltarii Domnului. Se spune ca pe cei ce trec de trei ori pe sub Sfantul Aer nu-i doare capul, mijlocul si salele in cursul anului, iar daca isi sterg ochii cu marginea epitafului nu vor suferi de dureri de ochi. Acestei zile i se spune si Vinerea Seaca, pentru ca batranele posteau post negru, iar seara, la Denia Prohodului Domnului, luau anafura de la biserica. Dupa cantarea Prohodului Domnului se inconjoara de trei ori biserica de tot soborul, cu Sfantul Epitaf, care apoi este asezat pe masa din mijlocul bisericii. La terminarea slujbei, femeile merg la morminte, aprind lumanari si-si jelesc mortii. La sfarsitul slujbei, era obiceiul ca preotul sa imparta florile aduse, care erau considerate a fi bune de leac. Lumea, in trecut, pleca acasa cu lumanarile aprinse pe drum, ca sa afle si mortii de venirea zilelor mari. Ocoleau casa de trei ori si intrand, se inchinau, faceau cate o cruce cu lumanarea aprinsa in cei patru pereti sau doar la grinda de la intrare si pastrau lumanarea pentru vremuri de primejdie. In popor se crede ca daca ploua in Vinerea Mare anul va fi manos, iar daca nu, nu va fi roditor. Unii cred ca, daca se scufunda in apa rece de trei ori in acesta zi vor fi sanatosi tot anul. Femeile nu umplu bors in acesta zi, sa nu se scalde Necuratul in el; nu coc paine sau altceva, sa nu arda mainile Maicii Domnului; nu cos, ca sa nu orbeasca; nu tes, nu torc, nu spala, pentru a nu o supara pe Sfanta Vineri; afuma casa cu tamaie, inconjurand-o de trei ori, in zorii acestei zile, pentru ca ganganiile si dihaniile sa nu se apropie de casa si de pomi. Copiii aduna flori de pe camp si le duc la biserica. Inaltatoare zi de doliu, tacere si meditatie, Vinerea Mare este cinstita mai ales prin participarea la slujba Prohodului Domnului. Asa ramane ea in constiinta romanilor contemporani. dr. Iuliana Bancescu Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:23
Mentionez ca este un copy paste. Am copiat articolul cu semnatura cu tot. A nu se intelege ca este semnat ca user.
PASTE FERICIT !
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:36
vad ca bantuie stresu.melancolia,ipohondria si apuca-i-lipsa de cretini care au timp sa creeze numai ganduri negre despre moarte,boli,cutremure si alte catastrofe din creierele lor bolnave,calugari,preoti,mistici si alti bolnavi psihic,toti s-au unit sa ne darame iubirea din suflete,nu-i nimic,va trece si 2012 si nimic nu se va intampla,numa' sanatoriile de glumeti se vor umple cu mistici si religiosi de toate culorile
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:36
De la: norinmunti, la data 2010-03-18 22:03:03De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 22:00:08De la: norinmunti, la data 2010-03-18 21:57:21De la: GigiOctan, la data 2010-03-18 21:48:44De la: crio, la data 2010-03-18 18:49:32sau..noricel.. ouau...n-am vazut pina acum postarea.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:39
am impresia ca topicul asta era un topic unde spuneam fiecare ce crede despre fiecare..cu tot ceea ce inseamna..chiar daca ne place sau nu...vechi topic...
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:45
De la: a_anca, la data 2010-04-02 21:39:37am impresia ca topicul asta era un topic unde spuneam fiecare ce crede despre fiecare..cu tot ceea ce inseamna..chiar daca ne place sau nu...vechi topic... Corect!!! La un moment dat am pus þara la cale...ºi am format un guvern...cu tot tacâmul!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:46
De la: Dorulet, la data 2010-04-02 21:45:19De la: a_anca, la data 2010-04-02 21:39:37am impresia ca topicul asta era un topic unde spuneam fiecare ce crede despre fiecare..cu tot ceea ce inseamna..chiar daca ne place sau nu...vechi topic... am vazut....chiar citeam ...mai ce...gasca erati...
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:47
De la: Dorulet, la data 2010-04-02 21:45:19ce vremuri dom'ne,ce vremuriDe la: a_anca, la data 2010-04-02 21:39:37am impresia ca topicul asta era un topic unde spuneam fiecare ce crede despre fiecare..cu tot ceea ce inseamna..chiar daca ne place sau nu...vechi topic...
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:49
pai..si?ce s-a intimplat cu voi?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:53
De la: a_anca, la data 2010-04-02 21:49:32pai..si?ce s-a intimplat cu voi? Se supãrã lumea dom'le...dintr-un motiv sau altul... P.S. Mã usturã tãlpile de nu mai poooottttt!!!!! Sunt în pauzã de cafea+þigarã!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 21:55
baga-le in apa calduta apoi da-le cu o crema hidratanta...ai dansat? sau ai stat cu talpile-n tavan? nebunatico!!! n-ai voie nici nici!!!
|
|
|

YES
no ....cesi doresc femeele....sau am gresit topcul
Sunt în pauzã de cafea+þigarã!