Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 14:21
De la: 9am102555, la data 2009-09-07 11:03:05STIU UN PREOT ORTODOX,CARE DUPA CE I-AM ARATAT CE SCRIE IN BIBLIE,SI DUPA CATVA TIMP A ACCEPTAT,SI-A DAT SEAMA K A CONDUS GRESIT LUMEA....SI AM ASISTAT APOI LA O SLUJA DE-A LUI IN BISERICA ORTODOXA IN CARE ZICEA: OAMENI BUNI,NU MAI PUPATI PERETII,K II SPALAM NOI....SI MLTE ALTE LUCRURI,K DE EXEMPLU K NU ESTE NEAPARATA NEVOIE CA OMUL SA MOARA CU LUMANARE,PENTRU K IN TRECUT,SFINTII MUREAU CU LUMANARE DEOARECE NU ERA ALT MIJLOC DE ILUMINAT....DOAMNE,SI KND TE GANDESTI K UNII OAMENI TRAIESC NISTE IMRESII DE-ALE PREOTILOR!ORICUM,ACEL POPA NU STIU CAT A MAI STAT IN ACEA BISERICA,CRED K A FOST DAT AFARA CURAND,PT K IATA INCA O GRESEALA,CA OAMENII NU VOR SA AFLE DE CE A ZIS ACELE LUCRURI. DUMNEZEU SA VA DEA INTELEPCIUNE,SI TRAITI ASA CUM A ZIS EL ;),NU DUPA POPI!! EI NU AU NICI O PUTERE!! CITITI ACEST LUCRU SIN BIBLIE!CITITI CAT MAI MULT,SIO NU CONTEAZA CE BIBLIE!PT K IN TOATE E SCRIS LA FEL,DOAR K IN UNELE E SCRIS MAI GREOI....DAR O SA INTELEGETI! ........... faza cu pupatul peretilor e haioasa rau !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 23/08/2009 Oras: Bistrita |
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 20:10
hei oameni buni......doamne ce fulgere au coborat pe bietii preoti..saracii..evlaviosii...sarmane fiinte de pace ....aducatori de pace in politica...in tara ..in lume...oameni buni...da ce va veni de v.ati suparat asa de tare ?off...am crezut ca eu sunt cea ma suparata pe ei..dar vad ca vooi chiar aveti o mai mare problema...ma dezgusta doar faptul sa privesc spre ei...scuze pt cei care sunt exceptie...dar in mare parte sunt la fel...nu ma interesiaza daca fac averi...asta e problema prostilor care platesc si vor sfinti platiti..si nu vad ca aceste servicii in biblie nu exista ..sa nu mai aduc in discutie ce faceau adevaratii crestini..apostoli...preoti...ma refer doar la modul in care duc lumea in eroare...ce spun si ce pot sa spuna ...cat primitivism..da chiar asa ..acum in secolul in care oamenii se simt si sunt asa de inteligenti...in ziua de azi..in care lumea se simte avansata si chiar este ..culmea ca ,cu toata inteligenta de care se smt unii inzestrati...totusi...se inchina in fata unor oameni in locul lui dzeu...se pierd printre povestile fara logica ..pe care unii le pot spune ...nu ma refer la ce spune biblia care de fapt este total denaturata de ei..cand de fapt nici nu citesc scripturile ei citesc inventiile pe care le fac tot ei cu scopul ..care este de fapt scopul lor oameni buni?este acelasi scop ca si al politicienilor..nu,mai ca politicienii nu au succes ca si ei...politicienii mai sunt urmariti de fisc ..ma au si ei obstacole ..stress...frica ..concurenta toate cele..dar clanul nestavilit de preoti...nu au grija ..de nimik este o afacere sigura ...pluteste in aer banul ..in jurul lor miroase a tamaie si bani ..ft multi bani..fratilor...de afgaceri nu se mai spune ..sub mantia lunga si sfanta sunt multe afaceri ...si peste tot au trecere ...peste tot au access...si multa pace ..pt ca nimeni nu le da de furca eu inca nu am auzit de controale financiare ..la ei ..au case vile masini etc..dar nimeni nu are treaba ...viata lor e dulce ..cu prescura si vin sfant...de femei nu se mai spune ..sunt unii care se leaga de femmeile proaste asa pe fata ca doar au si psihologie ..cunosc femeia din prima ..o trateaza ca atare......nu fac toti la fel..si nu sunt toti idioti...dar sunt toti sub aceeasi fata...transmit oamenilor o buimaceala ...of...apreciez mult pers care au scris mai sus..mi.ati furat toate cuvintele...nu a mai ramas nimik de spus....vedeti...ceea ce fac ei nu este hotie ?ce se numeste cde fac ei?nu vezi un oras unde biserica sa sustina orfanii...saracii..pe cei fara case...nu vad nicaieri preoti implicati in familiile nevoiase ...in familii fara bani ...sunt familii care au pers.bolnave nu au locuri de munca ..sunt familii de calitate dar ca soarta ia lovit chiar pe ei...nu vad nicaieri o emisiune in care biserica sa se implice ...e plina televiziunea de scandaluri de otrava cu tot felul de lucruri....dar ceva constructiv ceva care sa transmita siguranta si putina liniste celor care sufera ...e plina ro..de saraci...spitalele zac..sunt pline ...de cersetori la tot coltul...omaenii sunt ft saraci...lipsiti...stressul ii omoara ca nu au cu ce plati taxe medicamente ...cheltuieli ..scoala...etc...si ei preotii traiesc de pe aceasta mare multime de oameni....ce sa mai spun ...sotul meu este italian..cand a vazut prima oara calugari la colt de strada cersind ...sa crucit...nu,i venea sa creada ..mi.a spus ca in italia ...biserica are spitale...si marea majoritate de calugari si calugarite sunt assistente medicale...acei oameni ...calugari se implica in multe probleme ale oamenilor...ei au pur si simplu spitale unde se trateaza orice bolnav..de orice nationalitate ..cultura ...fara bani...adica biserica la ei investeste in cei nevoiasi sa nu mai zic ca fac cantine pt cei saraci unde manaca sute mii de oameni..nu o zi ...tot timpul...deci eu nu zic ca preotii sa fie saraci..ba nu...domnilor preoti sa fiti cat de bogati ...dar faceti ce spune cuvantul lui DZEU...CE SPUN SCRIPTURILE... in biblie marii crestini ai timpurilor au fost oameni ft bogati...dar au facut fapte bune ...preotii de azi...sunt un exemplu de rusine ...copiilor mei nu le pot spune despre dzeu..ei asociaza credinta cu preotii...cu oamenii care ar trebui sa fie exempre bune si sunt de fapt o rusine ...sunt simbolul prostiei in ro...simbolul fricii a amaratilor...pe care incearca sa,i controleze..ar ytrebui facute legi si pt ei...dar nu este posibil preoti au fost de cand lumea ..chiar isus la templu i.a certat..spunand ca AU FACUT DIN CASA TATALUI O PESTERA DE TALHARI......CA PANA LA URMA CHIAR CINE A RASTIGNIT PE FIUL LUI DZEU..SI CU CE TACTICI...CU CATA MINCIUNA ...SA NU MAI SPUNEM IN TIMP...CE AU FACUT ...CAND ERAU EI MAREA PUTERE ..CAND JUDECAU EI LUMEA ,...DOAMNE FERESTE SA MAI FIE EI LA PUTERE CE MACELARI AR MAI FI...ACUM IN ZILELE NOASTRE ...EI ISI PERMIT LUXURI...MULT MAI MARI DECAT VA IMAGINATI...DAR SE MASCHEAZA SE ABTIN DE OCHII CREDINCIOSILOR....DOAMNE II VA JUDECA PE FIECARE ...SI DACA AM SPUS CE AM SPUS NU ESTE O BARFA..ESTE ADEVARUL DESPRE EI...NU DESPRE TOTI...LUMINATI.VA FETELE ..SI NU MAI PRIVITI LA EI CA VA INGROZITI...DOAMNE DA LUMINA LA LUME ..SI NOUA SA VEDEM ADEVARUL PUR SI CURAT...FARA MASCA ..FARA MINCIUNA ..FARA SCOPURI MARSAVE,,,SINCERI SI BUNI......PAAAAAAAAA
|
|
nik 2 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 10:55
eu tias pune o bomba tie sub fund!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 13:49
Biserica Ortodoxa=institutie de Stat, preotii= angajatii acestei institutii, coruptii si ei , lupi cu fata umana, se dau sfinti , iti impartasesc texte bisericesti , canoane in nelipsitul si liminatul lor limbaj de lemn, nu am intalnit vreu un preot mai destupat pana acum , iar politica bisericii de a supravietuii este:faceti milostenie ca sa va fie iertate pacatele, dati tot, ca luam noi tot....daca ma nasteam barbat ma facem popa, ca acum nu mai avem nici o grija decat sa dau cu cadelnita si sa imi umflu conturile....
|
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 23:24
De la: parcasviu, la data 2008-11-28 21:34:05 Las' ca stie mnealui ce zice... Ori e popa, cum zice el, si stie mai bine cu ce-i dotat altarul, ori o fi fost pe-acolo in alta calitate. Nu te sfii, acu-i liber, nu mai e penal! |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 23:27
De la: , la data 2008-11-28 23:03:35Mergi nene si te culca .... tare mai esti .... obosit ! Nu-l trimitr la culcare ca astia nu o fac culcat, dupa cum zice el. Se pare ca astia n-au saltea in dormitor... Ta~ti buni, Aberluscoanei |
|
flavi_raider 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:57
CU PREOTII ESTE O POVESTE MAI LUNGA SI VECHE....CAND AU NEVOIE DE O SLUGA APELEAZA LA OMUL DE RAND....SI CAND LE ESTE BINE STAU CU BOGATII LA MASA.....STITI CUM SE DESFASOARA LA EI UN "CHEF"? NICI NU VA PUTETI INCHIPUII......MANCARE,BAUTURA,BANI DIN BELSUG.....IN NUMELE DOMNULUI NE PROSTESTE PE NOI "ENORIASII" CUM NE NUMESC EI PE NOI,CA SA ISI ATINGA SCOPUL.
|
|
9am129606 1 mesaj Membru din: 12/09/2009 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:18
depinde si de preot,eu insa cred k ei te pot ajuta mult...spun din propria experienta,important e sa sti la cine sa apelezi
|
|
|
|
|
9am102804 3 mesaje Membru din: 20/07/2009 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:26
"Prietene" ,"Bin Laden", mi se pare mie sau eºti puþin cam prost? Scuzã-mã, dar cred cã Satana eºti chiar tu! Habar nu ai despre credinþã ºi Bisericã dar te bagi în seamã ca "Proasta-n târg". Stai liniºtit, nu te chinui sã-mi rãspunzi! De obicei, eu nu intru în dialog cu oloigofrenii! Dumnezeu sã te ierte!
|
|
9am102804 3 mesaje Membru din: 20/07/2009 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:38
Prietene, s-ar face dacã ar putea... Nu crezi? Problema e cã, dacã vrei sã devi preot trebuie sã mai ºi înveþi: 4-5 ANI DE SEMINAR, 4 ANI DE FACULTATE, 2 ANI MASTER.... Chiar crezi cã toate muºtele fac miere???...
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:09
Cred ca in Romania ar trebui sa opereze cu adevarat principiul separatiei bisericii de stat. Atata timp cat constructia Catedralei Mantuirii Neamului va fi subventionata de la bugetul de stat, adica din impozitele platite de noi, avem o problema. Una este ca cine doreste sa doneze bani bisericii, altceva ca statul sa ne ia din bani, ca sa-i dea bisericii.
Pe de alta parte, statul ar trebui sa fie mai strict cu felul in care biserica administreaza acele manastiri si biserici care apartin patrimoniului cultural national. Exista o moda acum ca in biserici vechi de sute de ani, monumente, sa se inlocuiasca vechile dusumele de piatra cu dusumele de marmura, ce dau un aspect de statie de metrou, si sa se "restaureze" pictura intr-un stil de WC public. Inca nu pot sa-mi scot din minte senzatia de greata care m-a apucat cand, recent, am urcat treptele care duc la biserica Sf. Nicolae Baneasa, ce domina soseaua putin mai in sus de Casa Scanteii si de Gara Baneasa, biserica brancoveneasca veche de vreo 200 de ani, a carei arhitectura zvelta si gratioasa o tot remarcasem trecand in zona, si am dat cu ochii de o pictura exterioara absolut oribila! Sau, un alt exemplu care-mi vine acum in minte, biserica de inceput de secol 19 aflata in zona Iazvor, si ea monument istoric, desfigurata de o redecorare interioara ce pare scoasa din Dragonul Rosu.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
serban_isaila 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:58
huh, crestinii cinstesc duminica deoarede Hristos a inviat duminica. Ce sarbatoare mai mare ca invierea lui dumnezeu poate fi? |
|
NELU_BALAS 9 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 22:25
stiu un preot ortodox care dupa ce a facut o multime de copii cu nevasta lui,a constatat ca aceasta nu mai este "competitiva" si si-a gasit o amanta.Si nu se sfieste sa mearga cu ea in excursii,in oras si chiar la agapele bisericii o tine langa el ,ostentativ in timp ce nevasta lui se topeste de suferinta si de injositoarea situatie in care este pusa in fata a zeci de enoriasi care nu zic nimic ,nu fac nimic.Se complac ,stau in expectativa fiindca nu este problema lor.Nu exista in vocabularul limbii romane un cuvant care sa exprime exact cat sunt de scarbit de popii astia .Pentru ca eu vad in acest slujitor al bisericii,intraga BOR,care a hotarat candva ca "Vrednic este !",ma intreb cati ca el ?.Spuneti-mi si mie cum de a fost posibila aceasta proliferare a sectelor,ce a facut biserica pt amaratii care au cazut prada lor?Ce pateste un preot care preacurveste?Si cum se poate dovedi asta in conditiile in care toti se feresc de subiect?Am vrut sa-l apostrofez pe acest popa,raspunsul lui m-a lasat fara replica: "Si care e problema?"
Zicala "Sa faci ce zice popa,nu ce face" se pare ca este definitorie pt multi,f multi preoti din pacate ! |
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 09:24
De la: NELU_BALAS, la data 2009-09-26 22:25:20stiu un preot ortodox care dupa ce a facut o multime de copii cu nevasta lui,a constatat ca aceasta nu mai este "competitiva" si si-a gasit o amanta.Si nu se sfieste sa mearga cu ea in excursii,in oras si chiar la agapele bisericii o tine langa el ,ostentativ in timp ce nevasta lui se topeste de suferinta si de injositoarea situatie in care este pusa in fata a zeci de enoriasi care nu zic nimic ,nu fac nimic.Se complac ,stau in expectativa fiindca nu este problema lor.Nu exista in vocabularul limbii romane un cuvant care sa exprime exact cat sunt de scarbit de popii astia .Pentru ca eu vad in acest slujitor al bisericii,intraga BOR,care a hotarat candva ca "Vrednic este !",ma intreb cati ca el ?.Spuneti-mi si mie cum de a fost posibila aceasta proliferare a sectelor,ce a facut biserica pt amaratii care au cazut prada lor?Ce pateste un preot care preacurveste?Si cum se poate dovedi asta in conditiile in care toti se feresc de subiect?Am vrut sa-l apostrofez pe acest popa,raspunsul lui m-a lasat fara replica: "Si care e problema?" Am intrebat si eu odata un preot-don-juan cum e cu preacurvia. Mi-a spus ca, conform Bibliei, omul are voie sa curveasca; e grav sa PREAcurveasca. Adica, asa un pic, cu una, doua nu e grav, prea mult e mai rau....
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 22:44
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 09:24:26De la: NELU_BALAS, la data 2009-09-26 22:25:20stiu un preot ortodox care dupa ce a facut o multime de copii cu nevasta lui,a constatat ca aceasta nu mai este "competitiva" si si-a gasit o amanta.Si nu se sfieste sa mearga cu ea in excursii,in oras si chiar la agapele bisericii o tine langa el ,ostentativ in timp ce nevasta lui se topeste de suferinta si de injositoarea situatie in care este pusa in fata a zeci de enoriasi care nu zic nimic ,nu fac nimic.Se complac ,stau in expectativa fiindca nu este problema lor.Nu exista in vocabularul limbii romane un cuvant care sa exprime exact cat sunt de scarbit de popii astia .Pentru ca eu vad in acest slujitor al bisericii,intraga BOR,care a hotarat candva ca "Vrednic este !",ma intreb cati ca el ?.Spuneti-mi si mie cum de a fost posibila aceasta proliferare a sectelor,ce a facut biserica pt amaratii care au cazut prada lor?Ce pateste un preot care preacurveste?Si cum se poate dovedi asta in conditiile in care toti se feresc de subiect?Am vrut sa-l apostrofez pe acest popa,raspunsul lui m-a lasat fara replica: "Si care e problema?" Hahahaha... Teologia dupa Cassanova! Strict dupa dogma vorbind, preacurvie e tot ce nu se intampla in cadrul unei casatorii sanctionate de biserica.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 00:12
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-28 22:44:46De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 09:24:26De la: NELU_BALAS, la data 2009-09-26 22:25:20stiu un preot ortodox care dupa ce a facut o multime de copii cu nevasta lui,a constatat ca aceasta nu mai este "competitiva" si si-a gasit o amanta.Si nu se sfieste sa mearga cu ea in excursii,in oras si chiar la agapele bisericii o tine langa el ,ostentativ in timp ce nevasta lui se topeste de suferinta si de injositoarea situatie in care este pusa in fata a zeci de enoriasi care nu zic nimic ,nu fac nimic.Se complac ,stau in expectativa fiindca nu este problema lor.Nu exista in vocabularul limbii romane un cuvant care sa exprime exact cat sunt de scarbit de popii astia .Pentru ca eu vad in acest slujitor al bisericii,intraga BOR,care a hotarat candva ca "Vrednic este !",ma intreb cati ca el ?.Spuneti-mi si mie cum de a fost posibila aceasta proliferare a sectelor,ce a facut biserica pt amaratii care au cazut prada lor?Ce pateste un preot care preacurveste?Si cum se poate dovedi asta in conditiile in care toti se feresc de subiect?Am vrut sa-l apostrofez pe acest popa,raspunsul lui m-a lasat fara replica: "Si care e problema?" Asa credeam si eu ... Dar Biblia, pare-se e-nvartitia de preoti mai abil decat legile de avocati ...
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 00:42
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-29 00:12:33De la: DanubianKnight, la data 2009-09-28 22:44:46De la: 9am_Ella, la data 2009-09-28 09:24:26De la: NELU_BALAS, la data 2009-09-26 22:25:20stiu un preot ortodox care dupa ce a facut o multime de copii cu nevasta lui,a constatat ca aceasta nu mai este "competitiva" si si-a gasit o amanta.Si nu se sfieste sa mearga cu ea in excursii,in oras si chiar la agapele bisericii o tine langa el ,ostentativ in timp ce nevasta lui se topeste de suferinta si de injositoarea situatie in care este pusa in fata a zeci de enoriasi care nu zic nimic ,nu fac nimic.Se complac ,stau in expectativa fiindca nu este problema lor.Nu exista in vocabularul limbii romane un cuvant care sa exprime exact cat sunt de scarbit de popii astia .Pentru ca eu vad in acest slujitor al bisericii,intraga BOR,care a hotarat candva ca "Vrednic este !",ma intreb cati ca el ?.Spuneti-mi si mie cum de a fost posibila aceasta proliferare a sectelor,ce a facut biserica pt amaratii care au cazut prada lor?Ce pateste un preot care preacurveste?Si cum se poate dovedi asta in conditiile in care toti se feresc de subiect?Am vrut sa-l apostrofez pe acest popa,raspunsul lui m-a lasat fara replica: "Si care e problema?" daca tinerii se iubesc..doar nu s-or imiedica de-un patrafir?poate de-aia is vesmintele popesti pana la calcaie...sa nu se vada cand presfintitul calca stramb...
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 22:31
Imi zicea un preot,ca nu are nimic daca mai minti din cand in cand...ca in fiecare zi se poate..... sa spui cate o mica minciunica
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 00:58
De la: Ebony, la data 2009-10-08 22:31:47Imi zicea un preot,ca nu are nimic daca mai minti din cand in cand...ca in fiecare zi se poate..... sa spui cate o mica minciunica eu am cunoscut evanghelisti care nu concep sa minta niciodata ! sunt...altfel decat credinciosii nostri !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 05:31
Eu am intilnit mincinosi care spun adevarul....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 10:31
De la: nastasemihail, la data 2009-10-10 05:31:09Eu am intilnit mincinosi care spun adevarul.... Pai...daca sunt mincinosi si spun adevarul ...inseamna ca spun ...minciuni ..
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 11:00
De la: alehin, la data 2009-10-10 10:31:51cea mai buna minciuna este ADEVARULDe la: nastasemihail, la data 2009-10-10 05:31:09Eu am intilnit mincinosi care spun adevarul....
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
bbogdan 46 mesaje Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:41
Raspunsul la aceasta intrebare e acela dat de parintele Arsenie Boca :Criticati preotii ca egoisti si lacomi?Dar de unde vin ei,nu din mijlocul vostru?Nu voi i-ati crescut asa?Fiti voi crestini desavarsiti,si parinti desavarsiti pentru copiii vostri si educati-i pe acestia sa devina preoti buni,si credinciosi,si cu dragoste fata de Dumnezeu si oameni.
Cele mai multe postari sunt la misto,facute asa,ca sa scriem si noi pe net.Preotii sunt oameni,unii mai si gresesc,dar de aici si pana la atacarea Bisericii Ortotoxe e cale lunga.Biserica Ortodoxa e trupul lui Hristos,si cel ce a deschis tema cu acest titlu e ori dusman al B.O.R.,ori e prost si nu stie ce face.Mistocareala tipic suburbana chiar nu avea ce cauta la un astfel de subiect.Ce parere sa am despre Biserica mea?Sunt onorat ca Dumnezeu m-a ales sa ma nasc ortodox,si ma simt ca intr-un club select.Ce parere am despre preotii ortodocsi?TOTI preotii ortodocsi pe care ii cunosc(si daca ma tin de Sfanta Biserica stiu cativa...)sunt oameni culti,cufrica de Dumnezeu,multi dintre ei m-au ajutat nu numai moral,si stiu si un caz de preot pe care eu il consider sfant in viata,un om de rara modestie,care atunci cand vorbeste rascoleste sufletele care il asculta. Daca BOR este bugetara,aceasta se intampla de la Cuza incoace,cand s-au luat averilemanastirilor si ale bisericilor si s-a ales ca BOR sa fie sustinuta financiar de stat.Pe langa BOR,mai sunt astfel sustinute si alte entitati religioase.De ce nu le atacati si pe acelea?. Cand pui o intrebare ca cea din titlu,ai si o urmare,o concluzie.Care ar fi acestea?Hai la satanism (sau secte,ca e tot aia)?Hai sa fim mai departati de Biserica si de Dumnezeu mai mult decat suntem deja?Acei preoti care mai dau cu bata in balta au dreptul sa fie iertati,ca si noi toti de Dumnezeu prin duhovnicii lor,in aceleasi conditii ca si noi.Si iertati si de noi.Cei care mai merg pe la liturghii poate isi amintesc:"Iertati-ma fratilor,ca sa fiti iertati!"Normele sunt aceleasi,dar daca intri in biserica nu pentru a-L cauta pe Dumnezeu ci pentru a-l barfi pe preot,nu faci decat sa te acuzi pe tine.Si,la urma-urmei,daca nu-ti place fata unui preot,du-te la alta biserica. Asta am eu de spus la aceasta intrebare despre BOR si preotii sai.Culmea e ca cei care merg la biserica nu prea au barfe la adresa preotilor,dar folclorul e bogat la cei care intra in biserica la propriul botez,la nunta si la inmormantare.Plus sectantii care se cred sfinti.Eu cred ca ar fi bine sa va treziti din betia cuvintelor aruncate . |
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:48
mi-a placut asta! ai dreptate la biserica mergi..... la biserca, in casa Domnului, nu mergi acolo sa vezi fata preotului, greselile lui sau ale altora!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
mi-a placut asta! ai dreptate la biserica mergi..... la biserca, in casa Domnului, nu mergi acolo sa vezi fata preotului, greselile lui sau ale altora!!!
scuze! mesaj dublat.......... |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Credinta exista in suflet.Nu exista om care sa schimbe acest lucru.E puternica are radacini adinci incit cineva cu har poate doar sa o infloreasca nicidecum sa o ucida sau sa o schimbe in rau.Nu preotii sint vinovati ptr pacatele noastre sau ptr necredinta noastra.Noi insine purtam povara pacatelor noastre.
Ce parere am? Biserica si credinta din suflet sint lucruri total diferite. |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:56
De la: crio, la data 2009-10-12 20:48:25Credinta exista in suflet.Nu exista om care sa schimbe acest lucru.E puternica are radacini adinci incit cineva cu har poate doar sa o infloreasca nicidecum sa o ucida sau sa o schimbe in rau.Nu preotii sint vinovati ptr pacatele noastre sau ptr necredinta noastra.Noi insine purtam povara pacatelor noastre. Am retinut o fraza care m-a pus pe ganduri:Si diavolii cred,si se cutremura,dar tot diavoli raman.Prin Biserica se ajunge la Dumnezeu,nu de unul singur.Asta cu credinta din suflet e asa de sectara!Sunt cateva idei protestante,una din ele este "sola fide",adica e nevoie numai de credinta pentru mantuire.E falsa.Daca vrei amanunte,nu aici discutam,unde ortodoxia e pusa la colt. |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 21:10
Bogdan,diavolii,cred in Dumnezeu dar nu se cutremura.Cred eu.Eu am credinta mea in suflet.Cred in Dumnezeu,incerc sa ii respect din suflet poruncile,deci nu stiu cum sa-ti explic...cred cu sufletul.Si stiu ca sufletul meu e bun,simt raul,nu il accept incerc sa-l schimb prin a ma schimba pe mine insami.Oricum poti sa imi vorbesti prin mesaje in privat dar nu-ti fie teama sa vorbesti deschis despre credinta ta indiferent unde esti.Mie nu mi-e teama.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 21:35
teama e legata de posibilitatea aparitiei unor oameni care se trag din maimuta,si care sa arunce cu vorbe.Atata tot.Continui in particular.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:39
De la: crio, la data 2009-10-12 21:10:59Bogdan,diavolii,cred in Dumnezeu dar nu se cutremura.Cred eu.Eu am credinta mea in suflet.Cred in Dumnezeu,incerc sa ii respect din suflet poruncile,deci nu stiu cum sa-ti explic...cred cu sufletul.Si stiu ca sufletul meu e bun,simt raul,nu il accept incerc sa-l schimb prin a ma schimba pe mine insami.Oricum poti sa imi vorbesti prin mesaje in privat dar nu-ti fie teama sa vorbesti deschis despre credinta ta indiferent unde esti.Mie nu mi-e teama. mai fata draga ! deci matale crezi in insul care s-a intitulat d-zeu... ...pai fata mea, io cred in dracu' ...ca tot una este...amandoi au promis marea cu sarea... si io cred cu sufletul, ca matale...da' mie cel mai mult imi place sa fac ...SEX ! ...matale nu ? deci credinta mea este...sexul...dimineatza , la pranz, si seara ... hai te prinzi cu mine ?
si electronica !
|
|
|
|

...........
faza cu pupatul peretilor e haioasa rau !!!
daca mergi la popa si esti mai tinerica ,ai grija ca masa din altar nu are saltea si popa prefera pozitia CAPRA