Info
x
Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:16
Caut sa-mi unesc si eu fortele si nu prea am cu cine.Cred ca o sa mai incerc pe la @ticu,daca nu s-o fi suparat pe mine ptr filmuletele cu vadim!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:16
esti mahmur dupa 1 Mai.ul asta cu prea multi mici si bere ?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:20
nu c-as fi vreo individualista,dar nici mie nu-mi plac grupuletele, gastile,partiduletele de orice fel ar fi ele ! prefer sa fiu independenta ; sa nu fiu obligata sa propovaduiesc linia partidului !
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:20
Nu,ca noi,islamistii n-avem voie sa bem inaintea jihadului!
Numa' sa gustam.Maxim 2L de tzuik pe zi!
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:23
De la: gabigabi, la data 2009-05-04 14:20:34nu c-as fi vreo individualista,dar nici mie nu-mi plac grupuletele, gastile,partiduletele de orice fel ar fi ele ! prefer sa fiu independenta ; sa nu fiu obligata sa propovaduiesc linia partidului !Mie imi place prm-ul,mai am si eu pe cine injura! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:14
Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama De lustra tata-i spanzurat, Iar eu ma tai cu lama; In frigider, in pungi de-un chil, Se relaxa bunicul, Iar din bunica a mai ramas Un deget si buricul. Si fratii mei intinsi pe jos, Sunt morti de-o saptamana, In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna. Si-acum astept cu dor curat Iubita ca sa-mi vina, Si-n camera i-am pregatit O mica ghilotina.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:48
mai, oameni buni, voi va imbatati cu apa rece! voi chiar nu ati inteles un lucru elementar, si, anume, ca nu politica face tara asta sa mearga inainte, ci economia? mai avem noi economie nationala? NUUUUUU.....deci, ce mai avem? NIMIKA!!!!!!! CE AM AVUT S-A DUS PE APA SAMBETEI IN DECEMBRIE '89!
asta e, imi pare rau ca trebuie sa va trezesc, dar atata timp cat vin diversi ,,europeni" sa ne dicteze noua in propria tara, atat economic cat si politic, noi, romanii, NU AVEM NICI O SANSA. voi chiar credeti ca ceausescu de tampit inchisese granitele?????????? greselile lui au fost trei: 1) nu a dat drumul ungurilor sa plece la ei; 2) la fel trebuia sa faca si cu tiganii, dar astia s-ar fi intors, sau i-ar fi adus cu forta inapoi statele ,,europene"-am fi avut un motiv de negociere 3) a plecat urechea la limba trafalet a securitatii si a lasat lumea nemancata. in rest, nu cred ca se putea plange nimeni de sistem, iar cine o face este un IPOCRIT. IAR DACA VRETI SA MA INJURATI, UITATI-VA PE FEREASTRA SI NUMARATI BLOCURILE CONSTRUITE DE ,,capitalismul" pe care il induram de 20 de nenorociti de ani, ca sa fiti perfect constienti de adevar......a, si inca una: stiti cu ce a venit fii-mea intr-o zi de la scoala? cu o mare rusine, ca la ora de istorie le-a spus doamna ca turcii i-au batut pe romani la calugareni, de-am venit urland din piata, cu parul valvoi explicandu-i copilului meu ca nu este adevarat.....nu ma credeti, poate, dar pe mine ma doare ingrozitor...ce am fost si ce-am ajuns???????? |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 27/11/2008 |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:22
De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata ! as vota cu prm :D dar nu sunt sanse ...... |
|
|
|
|
nostalgicu 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 21:39
De la: gabigabi, la data 2009-05-04 14:20:34nu c-as fi vreo individualista,dar nici mie nu-mi plac grupuletele, gastile,partiduletele de orice fel ar fi ele ! prefer sa fiu independenta ; sa nu fiu obligata sa propovaduiesc linia partidului ! Subscriu!!! Ideea topicului este buna, dar cam greu de inteles pentru omul de rand care, dupa o zi obositoare de munca, deschide calculatorul si nu stie de ce parte a baricadei se afla, pentru ca nu intelege despre ce fel de "tineri" este vorba... In alta ordine de idei, de vreo 20 de ani avem idei bune, dar nu stim sa le punem cap la cap. |
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 04:57
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 06:06
Un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter revine la o perioadã de 32 de ani, spune o Hotãrâre de Guvern, publicatã în Monitorul Oficial, care face referire la planul de acþiune pe care ar trebui sã îl aibã autoritãþile române în caz de calamitate. Astfel, în 2009 sunt cele mai mari ºanse de producere a unui cutremur de peste 7 grade Richter, potrivit guvernului. Însã, potrivit lui Gheroghe Mãrmureanu, director Institutul de Fizica Pãmântului, prezent la "Realitatea te priveºte", nu existã un ciclu al cutremurelor, prin urmare nu putem prezice când vor avea loc.
|
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Tecuci |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 10:05
Este o idee buna daca tinerii chiar vor sa construiasca un partid, insa a reduce numarul parlamentarilor in asa fel incat sa avem un singur reprezentant pe judet, ar insemna sinuciderea democratiei.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 11:12
Nu-mi place ideea cu toti TINERII; Ar fi trebuit sa nu-i excludem pe cei care au si alte varste. Eu m-am scarbit de politica comunista si am protestat, in acele vremuri, pana la urma a trebuit sa aleg calea exilului ca sa nu fiu RAS de pe fata pamantului. Dar nu atat politica comunista ma deranjat cat atitudinea unor terchea-berchea care ma turnau la securitate si la partid. Nu m-au omorat cu bataia si cu anchetele pentru ca eu le spuneam pe toate pe fata si cu argumente. In concluzie, as vrea sa fiu bine inteles, nu TINERII din ziua de astazi au inventat roata precum nici noi nu o inventasem cand eram tineri, dar poate ca unii dintre noi, foarte putini am putea sa mai facem cate ceva contra acestei politici antiromanesti.
Dumnezeu sa le ajute la toti cei ce vor binele omenirii! Georges Castel |
|
costin_lucian 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 11:30
Da sunt perfect de acord cu infiintarea unui nou paritid! Dar cand asta ca m-am saturat de toate prostiilre care le mai aud pe ra radio si tv! Numai golanii de-ale lor, numai afaceri murdare! Iar ma enervez! Hai sa-i inlaturam odara si odata, ca asa nu se mai poate!
|
|
giobalot 5 mesaje Membru din: 18/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 11:55
Il potere logora chi ce l'ha ... Adica cine intra in contact cu putere devine la fel se integreaza identic cu toti care au deja .....
Imi pare rau dar Romania nuare sanse . Politia este corupta , judecat la fel .. Sanatate nu existe decat de pe mita sau bani jos si este ft scarboasa ( in pat patati de sange ) Dreptul se face de pe bani sau . TAnari sunt mai rei decat batrani mai ambitiosi , si ei arunca tot pe strada se scarpina in fata prietena lor si sunt violenti gelozi posesivi pt ca sistemul roman lipseste de aparare , cei slabi cei saraci sunt cei amendati sau bagati in puscarie . Cine este cu 2 bani face ce vrea ... doar se fereste de cine are 4 bani ATAT . Principi si valori sunt doar optional nu e nevoie de respect .. cine este smecher si se lauda pt mine este un nimic ,, dar in Romania asta conteaza . Pana la democratia curata mai aveti 30 de ani .. si nici , poate ca reuseste tara aceasta se revine la civilisatie de dretp . Imi cer scuze pt Romana mea sunt strain . Merci |
|
jimi_rom 174 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:03
ionsipolitica.blogspot.com
|
|
simpluio 28 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:09
uff....poate o televiziune in care sa spunem noi lucrurile pe fata...
Senzationalul se bazeaza pe ignoranta
|
|
necunoscut 10 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:12
De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata ! Nu ai nici o sansa sa schimbi nimic in actualele partide , am fost eu in PD....se adunau acolo numa Jepcari , oameni cu doua fete , pupincuristi si lasi , crede-ma am stat ceva timp in sediul ala si am vazut multa lume facand multe chestii si unele sunt de ras dar te pun pe ganduri serios atunci cand iti aduci aminte ca astia sunt la putere.... In principiu este o idee extraordinar de buna si daca vrei sa facem cceva serios , imi poti lasa un mail pe profilul meu si vorbim mai multe asa |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:22
E vremelnica ideea ta. Asta se va intampla in timp oricum. Pot sa-ti spun ca actualmente mai marii tarii, indiferent de coloratura politica cand se intalnesc discuta despre cum sa mai puna la cale o afacere proprie. Noi, oamenii obisnuti nu contam deocamdata. Noi doar putem spune ca stim si printr-o minune sa-i loveasca rusinea.
L-am vazut pe la tv pe Codrin Stefanescu. Nu stiu prea multe despre el si nu am o parere dar am remarcat ca e un tanar curajos care n-a migrat dintr-un partid in altul. N-a pus botul pana acum la nici unul, cred ca asta mi-a placut. In rest, poate stiti voi mai multe despre el.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
damian1961 2 mesaje Membru din: 10/01/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:28
buna ideea , subscriu si sprijin prin orice mijloc.
astept noutati
Damiannoghi
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:52
Daca nimeni nu face nimic astia ne lasa si fara zaharul din ceai.
Hai sa ne miscam pana la urmatoarele alegeri si sa punem punct jafului, nu suntem sclavii lor! ionsipolitica.blogspot.com
|
|
9am051795 1 mesaj Membru din: 27/06/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:58
ar fi un lucru excelent macar tinerii nu ar sta la furat din cauza lipsei locurilor de munca.sau o alta idee de ce nu ne dau noua un procentaj mic din salariul lor de zeci de mii de euro ca sa putem trai si macar toti castigam.ei primesc respect pentru gestul facut si noi o sa avem bani!
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:21
Deschide-ti ochii!
Nu mai astepta o zi mai buna, Ca o da dumnezeu ce o da, Dar nu iti da si in gura. Ce vor spune copii tai? Daca or sa o duca ca noi? Ionsipolitica.blogspot.com |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:27
De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata ! Indiferent de formulare, principiul e bun. La ora actuala partidele sunt mai mult sau mai putin niste afaceri ale catorva familii si protejatilor lor. Totusi, pentru a avea succes este esential ca inaintea intrarii in politica nou-venitii sa faca bani: 1. pentru a nu mai fi tentati de spagi si de afacerile ilegale cu statul. 2. pentru a-si putea sustine financiar carierele politice.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:41
Ai dreptate,banul dicteaza,Basescu avea rezerve de la ciubucul pe flota,dar mai trebuie sa tineti cont ca va trebuie un lider care nu se vinde,care sustine vointa celor multi si asta este cheia cea mai grea de gasit
|
|
9am036801 2 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:59
Pui problema gresit nu pot spune ca sunt scarbit de politica ci mai degraba de politicieni, si anume: cand vine unu precum domnul Vanghelie sa iti vorbeasca despre implementarea unui proiect european iar el nu stie sa conjuge verbul "a fi" ce reactie vrei sa am?; sau unul precum domunul Presedinte Basescu, cu lozinca lui SA TRAITI BINE!, cred ca omul asta nu stie unde traieste, sincer!!! Boc, Hrebenciuc, Berceanu....etc! Din pacate ne meritam soarta pentru ca noi suntem cei care avem in maini destinul urmatorilor ani si tot noi suntem cei ce suntem pacaliti de lozinci proletare precum SA TRAITI BINE sau LA BINE SI LA RAU... ( ASTIA CHIAR NU INTELEG CA NU MAI VREM RAU )! Pacat, ca nu ni se da si noua celor tineri posibilitatea de a pune intrebarile care dor cu adevarat unor oameni precum Boc sau Basescu pentru ca ei reprezinta la ora actuala PUTEREA sau trebuie sa ne conformam ordinului dat de acea doamna obscura din nu stiu ce partid care a ramas in istoria Romaniei cu strigatul de bucurie imbecila GURA CA NOI SUNTEM LA PUTERE!! Penibil! Politica din Romania a ajuns pe mana unor analfabeti care promoveaza nonvalori! Le dedic 2 studii polemice scrise de Titu Maiorescu si anume Betia de cuvinte si Oratori retori si limbuti, amundoua dezvolta TEORIA FORMELOR FARA FOND!! Va suna cunoscuta?? O vedeti zi de zi in politica din Romania?? Oricum o astfel de miscare trebuie pusa in practica! Puteti conta pe spiritul si capacitatea mea!
|
|
simpluio 28 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 14:24
SA TRAITI BINE!!!
da...cu apa rece care curge pe teava de apa calda si o platim 'apa calda'.... mai oameni buni! suntem prea linistiti pentru o 'miscare' atat de mare...aici trebuie multa ATITUDINE e cineva 'capabil' sa-si jertfeasca atata timp din viata ( va fi necesar foarte mult timp -lucrurile nu se schimba peste noapte -timp in care trebuie sa neglijati orice alta activitate)?...familiile noastre din ce or sa traiasca cat timp punem noi tara la cale?.... toti cei ce se avanta in asa ceva trebuie sa fie curati ca laptele...intelegeti ce vreau sa spun..si nu ma refer la greselile omenesti pe care fiecare le facem tocmai pt. ca suntem oameni si nu roboti...
Senzationalul se bazeaza pe ignoranta
|
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 15:02
DOMNILOR,
De problemele societatii ne-am plans si continuam s-o facem fara insa a ne implica. Stim ca in general, tineretul este pornit pe un castig, indiferent de unde provine acesta, fara a constientiza implicarea in exploatarea resurselor nationale. Sa termini niste studii pentru care parintii au facut sacrificii nu da bine cu deontologia de locuitor a acestor meleaguri si incepem prin manifestarile noastre sa agreem ideea globalizarii fara a ne da seama ce pierdem in favoarea unor castiguri obtinute ,,strangand din dinti” pe meleaguri straine la culesul de capsuni sau pe diferite santiere ale europei si occidentului. Dece credeti ca acele castiguri nu le puteti obtine si in Romania investind aceeasi munca? Nu vreti sa-mi raspundeti sau ,,acilea" la noi la romani,vorba lui Nea Marin, unora nu le placxe sa fie vazuti de cunostinte ca prestati munci ce nu cadreaza cu pregatirea baiatului lui mamica sau taticu! Vreti ca si politicienii romani sa fie obligati sa impuna in Consiliul Europei ca si in Romania veniturile unei munci prestate sa fie echivalenta cu cele ale Europei si dece nu ale occidentului? Daca da, eu va propun sa va implicati in tot ceea ce fac politicienii nostrii in Parlamentul si Senatul Roman si ce-i din Parlamentul European. Dece credeti voi ca, eu personal cat si familia mea, la indemnul meu am votat pentru Parlamentul European pe fiica lui Traian Basescu - Elena Basescu? Va raspund tot eu: pentru vointa si tineretea acesteia ce vrea sa-si creeze singura drumul in viata pentru a nu mai depinde de parinti. Ce-i va oferi viitorul va depinde numai de ea. Credeti cumva ca tacsu mi-a facut mie sau familiei mele vre-un favor? Fereasca sfantul. Si eu ca si voi cu mandria mea am ajuns batran si sarac insa nu-mi pare rau pentru ca, pe langa pensie mai pot presta unele servicii utile societatii ce-mi rotunjeste pensia de mizerie stabilita de ce-i pe care noi si voi nu vrem sa-i controlam, De ceva vreme m-am implicat in administrarea si conducerea unui partid cu deschidere europeana, PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE (P.R.E.) si mi-am propus sa antrenez in acest partid toti tinerii si doritorii ce vor sa schimbe ceva in tara asta. La fostele alegeri locale noi ne-am prezentat doar cu un candidat intr-unul din sectoarele capitalei iar la Parlamentul European nu am depus candidaturi din motive intemeiate, In toamna, la alegerile prezidentiale, PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE vrea sa intre in alegeri cu un candidat propriu. Dece nu poti fi tu, tu sau tu. Ce te impiedica? Vrei ca politicienii din Romania sa schimbe ceva? Dece nu ai fi tu acela care sa se implice in politica romaneasca alaturandu-te PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE. O sa-mi reprosati ca nu aveti experienta asa cum va cer toate joburile la care a-ti participat! Nici-o problema, totul se invata din mers daca esti incadrat intr-un colectiv unit, bine inchegat si restructurat pe problemele societatii din care vei face parte. Marea greseala a voastra e ca voi aveti o lozinca ce va caracterizeaza ,, I-a mai lasa-ma dom-le cu politica, ce, altceva n-am ce face”? Si eu va spun: Gresit domnilor! Politicienii va dirijeaza soarta si, populatia in general se face ca nu vede anumite faradelegi comise de politicieni lasandu-se de fiecare data in alegeri manjiti cu ,,carnaciorul, micii si acea sticla sau halba de bere ce nu pot tine de foame 4-5 ani cat tine un mandat de primar, deputat senator sau sef de stat. Daca doriti sa vedeti Programul si Statutul Partidului Romaniei Europene vi-l pot expedia la cerere pe e-mail sau la domiciliu pe o adresa pe care mi-o veti furniza in cerere. Va informez ca cca 70% din membrii Academiei DacoRomane si-au completat deja adeziunile de aderare la acest partid si asteptam ca romanii din intreaga lume sa ni se alature. Daca credeti ca vreti si puteti sa va alaturati acestui partid, PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE, eu va atasez si un formular de Adeziune pe care va rog sa-l completati si sa-l expediati pe adresa de e-mail: ioandanila1@gmail.com, numele meu este Ioan Danila si sunt secretarul general al acestei noi formatiuni politice in Romania. PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE COMITETUL JUDETEAN_______________________, COMITETUL LOCAL __________________________. ORGANIZATIA ____________________________, Contact - Email: geostroe@gmai.com, ioandanila1@gmail.com, Site http:/www.partidulromanieieuropene.ro Telefoane de contact: - 0722972522 – Presedinte; - 0766855745 – Secretar General ADEZIUNE Subsemnatul(a) nume,__________________________prenume_________________________________ nume anterioare__________________________De nationalitate__________________ Fiul(fiica) lui __________________de nationalitate, si al___________________de nationalitate___________________________, Nascut(a) la data de _________ in localitatea __________Judetul ______________, Domiciliat(a) in localitatea_______________________________________str.____ nr.____, bloc____, scara, ____, Et.___, apart.____. Judetul __________________, Studii ________________________________________________________________, Profesia ____________________________, Ocupatia _________________________. Act de identitate BI(CI)_____, Seria ______, Nr.______, CNP __________________, (anexez o copie dupa actul de identitate) Telefon la domiciliu ___________________ Mobil ___________________________, E-mail _________________________________, blog personal________________ Ader la PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE; - Ma declar de acord cu Programul si Statutul P.R.E., si solicit sa devin membru al acestei formatiuni politice; - Declar pe propria raspundere ca pana la data semnarii prezentei adeziuni am avut (nu am avut) calitatea de membru al ________________________ - Declar pe propria raspundere ca nu am fost condamnat prin hotarire judecatoreasca ramasa definitiva - Ma angajez sa contribui la sustinerea financiara a PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE prin plata lunara a unei cotixatii in valoare de ___(___________) lei. Data si semnatura_________________ VERSO ADEZIUNII Devenind membru al PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE: 1. Doresc sa contribui active la sustinerea si promovarea politicii PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE in conformitate cu obiectivele sale programatice , prin indeplinirea hotararilor de partid si sarcinilor incredintate din organizatia din care fac parte.; 2. Ma angajez sa sustin permanent consolidarea organizatiei din care fac parte prin atragerea in randurile sale a noi membri,; In campanile electorale ma angajez sa conving cetatenii sa voteze cu PARTIDUL ROMANIEI EUROPENE.; Ma angajez ca in activitatea mea voi tine legatura cu organelle de conducere ale partidului. Semnatura, _____________ Nota: Adeziunea a fost discutata si aprobata de Biroul Organizatiei ______________, Data _________ Presedintele Organizatiei ……………………… Se confirma primirea d-lui(d-nei) __________________ ca membru al P.R.E. si se stabileste vechimea incepand cu data de ________________. Carnetul de membru al PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE nr. _____, a fost eliberat de comitetul ________________la data de _________________. PRESEDINTE ____________________ stampila Cu stima si respect Ioan Danila - Secretar General P.R.E. |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 15:18
De la: IoanDanila, la data 2009-06-27 15:02:24 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
isyldur 1 mesaj Membru din: 16/06/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:05
weeeeeeee
chiar ca voi dormitzi fratzilor!voi chiar credetzi ca pnl pdl sau psd ne conduc pe noi?inseamna ca suntezi paraleli cu ce se intampla in tzara asta!vretzi sa facetzi ceva ?doar un ong poate si sa avetzi un post serios de televiziune de partea voastra!voi nu vedetzi politicienii din romania sunt doar niste marionete si la capatul atzelor se afla un anume SOV SAU UN DINU PATRICIU SAU FRATZII PAUNESCU SAU UN DAN VOICULESCU? CARE AU SI TOATA MASS MEDIA LA DEGETUL MIC!acestia sunt adevaratzii conducatori ai romaniei !acesti EIIIIII guverneaza legile si pe noi !mai e putzin si ajungem la totalitarism !CE VRETZI VOI E UN LUCRU BUN DAR.....ESTE IMPOSIBIL |
|
|
|

Numa' sa gustam.Maxim 2L de tzuik pe zi!
ar fi un lucru excelent macar tinerii nu ar sta la furat din cauza lipsei locurilor de munca.sau o alta idee de ce nu ne dau noua un procentaj mic din salariul lor de zeci de mii de euro ca sa putem trai si macar toti castigam.ei primesc respect pentru gestul facut si noi o sa avem bani!
chiar ca voi dormitzi fratzilor!voi chiar credetzi ca pnl pdl sau psd ne conduc pe noi?inseamna ca suntezi paraleli cu ce se intampla in tzara asta!vretzi sa facetzi ceva ?doar un ong poate si sa avetzi un post serios de televiziune de partea voastra!voi nu vedetzi politicienii din romania sunt doar niste marionete si la capatul atzelor se afla un anume SOV SAU UN DINU PATRICIU SAU FRATZII PAUNESCU SAU UN DAN VOICULESCU? CARE AU SI TOATA MASS MEDIA LA DEGETUL MIC