back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

9am074762

1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:14

Eu consider ca nu un partid al tinerilor trebuie facut, ci trebuie sa avem fiecare dintre noi un simt al raspunderii mult mai pronuntat decat il avem in prezent si sa mergem la VOT. Schimbarea trebuie inceputa
de la jos in sus. Trebuie sa nu mai exista la alegeri procente de sub 50% sau chiar 30% din votanti asa cum s-a intamplat la Euroalegeri si acum ne plangem toti ca a iesit cutare sau cutare. La alegeri trebuie sa ii taxezi pe cei care te-au nemultumit votand unpartid care nu a mai fost la conducere, trebuie facut asa
cum s-a realizat in 2000 cand PNT-cd, a fost scos de pe scena politica. Toate partidele care nu ne place
cum conduc trebuie taxate la VOT. Vor urma alegerile pentru presedentie. Atunci va trebui sa mergem la
VOT si sa incepem schimbare cu un OM nepatat de viata politica actuala, un OM integru. Exista deja 3 po-
tentiali candidati cu cele mai mari sanse de vot: Basescu, Geoana si Printul Radu Duda. Fiecare din cei care doresc sa schimbe ceva au in aceasta cursa electorala un OM NOU., Depinde de fiecare sa alega
schiimbarea sau continuitatea lucrurilor actuale.

mlungutescu
anialexro

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 17:19

Doamne ajuta! Sa ti se indeplineasca toate ideile astea maica ! In sfarsit dupa 20 ani citesc si eu ceva ce merita citit.Bravo tie! Traiasca tineretul din Romania! Jos cu toti mucegaitii imbgatiti ! jos cu toate nevestele - toape tip elena ceausescu! Jos cu odraslele de bani gata tip nicu ceausescu !
Faceti loc tineretului capabil din Romania!

jimi_rom

174 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 17:28

Dc iti trebuie CNP-ul?
NU crezi ca sunt date destul de personale?

drlalbu

2 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 18:15

Sunt de acord cu reducerea parlamentului de la bicameral la unicameral ca oricum au aceleasi atributii .
Dar si institutia prezidentiala ar putea foarte bine sa dispara,iar presedintele sa fie si seful guvernului ,ca la americani.Si atunci nu ar mai fii atatea cheltuieli bugetare,cele de care face atata caz tanarul Basescu si piticul inocent Boc.
Pentru a putea face aceasta trebuie revizuita Constitutia,care se poate face la propunerea a 500.000de cetateni cu drept de vot;care sa provina din cel putin jumatate din judetele tarii,iar in fiecare din aceste judete sau din municipiul Bucuresti trebuie inregistrate cel putin 20.000 de semnaturi in sprijinul acestei initiative.

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 18:25

Ai dreptate frate! Unicameral si cu Presedinte pe post de Prim-ministru.
Lupta pentru crezul tau! Iti dai seama seama ca automat se reduc hotiile, si rezulta cheltuieli mai putine.

Salveaza Romania din mainile maharilor!

ionsipolitica.blogspot.com

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:15

CU CAT MAI REPEDE CU ATAT MAI BINE,TREBUIE SA FACEM CEVA,ALTFEL NOI SI COPIII COPIILOR NOSTRI VOM DEVENI SCLAVII LOR.ISI BAT PUR SI SIMPLU JOC DE NOI

HERO
ariadna_personal

9 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:46

Aveti grija la tinerii batrani si la batranii tineri.
Daca va ganditi bine si la ai cui tineri sunt cei ce vor face jocurile, cred ca va apuca spaima.
Un batran tanar (generic)

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:55

Minuni nu se fac,
Fapte se pot face.
Tu poti sa faci ceva pentru tara asta?
Atunci raspunde tuturor initiativelor ce vor urma:

ionsipolitica.blogspot.com
www.tehnocrat.cbi.ro

"Cineva trebuie sa deschida usa ca Romania sa poata zambi"

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 23:01

De la: jimi_rom, la data 2009-06-27 17:28:47Dc iti trebuie CNP-ul?
NU crezi ca sunt date destul de personale?
PAI ASA SE STRING SEMNATURILE ELECTORALE,LA MINE A FOST USOR CA AM FOST AJUTATA CU BANII DE LA TINERET CU MONICAIACOB RIDZI

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 23:03

De la: sylver9, la data 2009-06-27 19:15:05CU CAT MAI REPEDE CU ATAT MAI BINE,TREBUIE SA FACEM CEVA,ALTFEL NOI SI COPIII COPIILOR NOSTRI VOM DEVENI SCLAVII LOR.ISI BAT PUR SI SIMPLU JOC DE NOI
Cit e PDL ul in floare nici in p talpa nu ne doare

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
radu777

4 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 23:48

am impresia ca nu vrei sa se faca nimic adica tu o duci bine si nu te mai intereseaza......tipic comunist

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 00:04

cE SA FACI CU PUTOII DE ASTAZI CA NU STIU CUM SE CHIAMA CU BULETINUL IN MINA ?

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
vasileseitin

82 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 00:20

Sunteti si sunt JALNIC !!!!!!!
In tara asta nu se mai poate face nimic. Jocurile sunt facute. Am pierdut trenul si nu mai vine altul. In tara nostra in anii cand a fost progres s-a datorat nu noua ci influientei din exterior (vezi domniile fanariote,monarhia) In ultimul timp am fost indrumati de multi bine voitori care nu cred in nimc dar sunt nemultumiti sa nu ne prezetam la vot pentu ca nu avem pe cine alege, un adevar partial.E adevarat ca s-a ajuns la situatia din 2000 cand a trebuit sa alegem raul cel mai mic dar la parlametare in 2008 si acum la europarlametare nu a fost chear asa de rau sa nu avem pe cine alege.Sunt multi tineri cu idei extraordinare care incearca de unii singuri sa schimbe ceva si e pacat ca sunt din start sortiti esecului.In Romania e acelasi sistem mafiot ramas din timpul comunismului care controleza tot. Populatia e ignoranta,fara cultura, nu isi cunoaste valorile natiei, istoria si e usor de convins cu un mic,cu o bere ,cu un litru de ulei si mai nou cu 50 lei .Toata mita asta presupune o suma impresionanta de care voi tinerii nu aveti cum sa dispuneti.
Eu sunt prea in varsta si cu o pregatire precara sa va pot ajuta atat moral cat si material. Daca imi permiteti un sfat ;lipitiva de partidele pe care le considerati mai putin nocive pentru tara si incercati din interiorul lor sa va impuneti ideile.Cei care nu aveti vocatie pentru politica realizativa profesional si sar putea sa aveti satisfactii mult mai mari si sa visa rupa de Basescu ,Boc Joana ,Vadim.Iliescu Becali etc
Imi cer scuze ca ma bag inseama si eu ,fiind suparat pe lipsa de sansa a oricarui individ in tara asta care nu face parte din sistem.

vlad_mano

2 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 10:46

Sunt in totalitate de acord cu principiile astea. am incercat de foarte multe ori sa fac ceva asemanator si nu am reusit. poate acum vom avea sansa astapromit sa mai inrolez mai multi tineri in acest proiect. cei dezamagiti care cred ca nu se mai poate face nimik sunt doar niste lasi carora le place sa traiasca in indiferenta. SA NU NE MULTUMIM DOAR CU ATAT!!!!! HAIDETI SA FACEM MACAR NOI CEVA SI SA MERGEM PANA LA CAPAT SI ABIA ATUNCI SA VORBIM DACA SCHIMBAM SAU NU CEVA!!! din cate promisiuni au astia in campanii ati auzit vreodata vreo promisiune pentru tineri? credeti ca ii intereseaza de noi? nu pentru ca tineretul ar fi singurul care ar putea conta intr-o actiunea asupra lor si e bine sa ne tina in anonimat. sunt deschis la propunerile voastre si la eventuale actiuni.

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:48

Mai copii,aveti dreptate dar nu stiti sa puneti problema pina la capat.Asa este nimeni nu se intereseaza de tineret,in trecut inainte de 1989,tineretul era baza ,era schimbul de miine,acum cu Basescu si cei care au fost inaintea lui ,au urmarit doar inavutirea personala.Ceausescu dadea casa la tineretul de 20 de ani daca se casatorea si avea serviciu,acum ioc ,case,ioc serviciu,totul lasat la voia intimplarii

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:12

De la: SCONCSUL, la data 2009-06-28 14:48:44Mai copii,aveti dreptate dar nu stiti sa puneti problema pina la capat.Asa este nimeni nu se intereseaza de tineret,in trecut inainte de 1989,tineretul era baza ,era schimbul de miine,acum cu Basescu si cei care au fost inaintea lui ,au urmarit doar inavutirea personala.Ceausescu dadea casa la tineretul de 20 de ani daca se casatorea si avea serviciu,acum ioc ,case,ioc serviciu,totul lasat la voia intimplarii

Intr-adevar. La sortatul de ceapa si cartofi, la facutul armatei in constructii si la tunsul cu forta. Ca de restul se ocupau niste activisti de varsta bunicilor nostri.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 22:03

Acum 60 ani marele actor Constantin Tanase avea un cuplet la adresa guvernantilor. Din nefericire este la fel de actual si azi si mi-e teama ca va mai fi inca multi ani de aici inainte in Romania. Spun asta cu regret. Chiar imi pasa de Romania si as vrea sa aud de bine pe acolo.

"Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cat am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Si cu asta ce-am facut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem noua guvernare?
Si cu asta ce-am facut?

Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim in saracie?
Si cu asta ce-am facut?

Ia coruptia amploare,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Scoatem totul la vanzare?
Si cu asta ce-am facut?

Pentru-a castiga o piine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine?
Si cu asta ce-am facut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc intruna taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte?
Si cu asta ce-am facut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete?
Si cu asta ce-am facut?

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut?"

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 14:59

De la: vasileseitin, la data 2009-06-28 00:20:49 Sunteti si sunt JALNIC !!!!!!!
In tara asta nu se mai poate face nimic. Jocurile sunt facute. Am pierdut trenul si nu mai vine altul. In tara nostra in anii cand a fost progres s-a datorat nu noua ci influientei din exterior (vezi domniile fanariote,monarhia) In ultimul timp am fost indrumati de multi bine voitori care nu cred in nimc dar sunt nemultumiti sa nu ne prezetam la vot pentu ca nu avem pe cine alege, un adevar partial.E adevarat ca s-a ajuns la situatia din 2000 cand a trebuit sa alegem raul cel mai mic dar la parlametare in 2008 si acum la europarlametare nu a fost chear asa de rau sa nu avem pe cine alege.Sunt multi tineri cu idei extraordinare care incearca de unii singuri sa schimbe ceva si e pacat ca sunt din start sortiti esecului.In Romania e acelasi sistem mafiot ramas din timpul comunismului care controleza tot. Populatia e ignoranta,fara cultura, nu isi cunoaste valorile natiei, istoria si e usor de convins cu un mic,cu o bere ,cu un litru de ulei si mai nou cu 50 lei .Toata mita asta presupune o suma impresionanta de care voi tinerii nu aveti cum sa dispuneti.
Eu sunt prea in varsta si cu o pregatire precara sa va pot ajuta atat moral cat si material. Daca imi permiteti un sfat ;lipitiva de partidele pe care le considerati mai putin nocive pentru tara si incercati din interiorul lor sa va impuneti ideile.Cei care nu aveti vocatie pentru politica realizativa profesional si sar putea sa aveti satisfactii mult mai mari si sa visa rupa de Basescu ,Boc Joana ,Vadim.Iliescu Becali etc
Imi cer scuze ca ma bag inseama si eu ,fiind suparat pe lipsa de sansa a oricarui individ in tara asta care nu face parte din sistem.

Ai dreptate ! Macar sa spunem ca stim adevarul si tot e ceva. Poate li se face rusine si se vor ocupa si de rezolvarea problemelor noastre reale. Sa fure dar sa mai faca si cate ceva pentru noi. Problemele de care ne lovim noi sunt ignorate complet. Nu sunt doar hoti mai sunt si incompetenti. Daca nu gasim oameni cinstiti poate gasim unii hoti dar competenti care sa ne delocheze in primul rand pe noi apoi sa-si duca mai departe caruta bogatiei.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Mircov

44 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 22:27

Trebuie sa mai treaca inca 20 de ani pina cind exista posibilitatea de a scapa de fostul sistem dictatorial totalitar. Nu se mai intreaba nimeni, cel putin direct, unde sunt fostii securistii si activistii de partid, acum ei sunt „Oameni politicii„ si actuala clasa V.I.P ai Romaniei ”post decembriste”, sunt omniii prezenti in viata noastra prin lozinca ”cu televizoru au mintit poporul”, apar ca si salvatori nationali a unei tarii in agonia de dupa extaz. Nu s-e v-a putea face nici un partid nou atita vreme cit inca exista la putere vechile sisteme de control, mariii securisti isi urmeaza marile interese personale; un tinar v-a avea acces la putere daca v-a fi capabil sa reprezinte ”interesul” unui grup de baietzi destepti nu a cetatenilor. Pentru a incerca sa dovedesc ceea ce am sustinut anterior v-a adresez urmatoarea intrebare: Cine a preluat putere in Romania dupa fuga lui Ceausescu?????, taranul care avea gospodaria si pamintul de care sa se ocupe sau cei care erau pregatiti si antrenati special pentru a face acest lucru????????????????????????????????????????, raspunsul, sunt convins ca il puteti da singurii, deci acesta este adevarul.... care este dincolo de noi.

vasileseitin

82 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 23:34

Am o veste proaspata si proasta pentru voi !!!!!!
Se lucreaza la o noua lege electorala propusa de PD-L ; votul majoritar, castigatorul ia totul pantru ca PNL sa nu mai intre in Parlament. In acesta situatie vor intra in parlament doar 2 partide ; PD-l si PSD Deocamdata PSD nu a dat un raspus ( vezi doamne ei ar fi in relatii bune cu PNL si nu ar vrea sa dispara PNL) dar o sa fie de acord tinand cont ca ambele se trag din fostul FSN.
Cred ca orice comentariu in acesta situatie e de prisos . Nu sunt barfe.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 07:48

De la: vasileseitin, la data 2009-06-30 23:34:17 Am o veste proaspata si proasta pentru voi !!!!!!
Se lucreaza la o noua lege electorala propusa de PD-L ; votul majoritar, castigatorul ia totul pantru ca PNL sa nu mai intre in Parlament. In acesta situatie vor intra in parlament doar 2 partide ; PD-l si PSD Deocamdata PSD nu a dat un raspus ( vezi doamne ei ar fi in relatii bune cu PNL si nu ar vrea sa dispara PNL) dar o sa fie de acord tinand cont ca ambele se trag din fostul FSN.

Eu nu ma mai mir de nimic.
Romania este tara tuturor posibilitatilor.

Mai stiti vreo tara democrata din lume, in afara de Romania, care sa aiba un guvern de stanga-centru-dreapta? Dupa aceasta ineptie politica "made in 3 noiembrie 2008" mi s-a facut ..vorba voastra, scarba de politica!

Ati mai auzit undeva in lumea civilizata de o doctrima politica democrat-liberala? ...sau de o lupta politica intre doua partide in a caror denumire apare cuvantul "DEMOCRAT" dar unul dintre ele este partid de stanga si celalalt este partid de centru-dreapta?

Ati mai auzit undeva de un partid democrat-liberal la guvernare si un alt partid liberal in opozitie?

Cu asemenea ineptii si cretinisme politice... unde altundeva sa ajungem decat in lumea a 4-a, republica bananiera s/a/m/d/

Scuzati optimismul!

...ca in banc - pesimistul zice ca mai rau nu se poate, iar optimismul spune BA DA, se poate!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 12:01

Mona, felicitari !...vad ca esti prima care-ti dai seama despre cum se misculeaza prin "politica" romaneasca .

LYLYKAE

309 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 02:23

De la: mona_simona2002, la data 2009-07-01 07:48:31
De la: vasileseitin, la data 2009-06-30 23:34:17 Am o veste proaspata si proasta pentru voi !!!!!!

Eu nu ma mai mir de nimic.
Romania este tara tuturor posibilitatilor.

Mai stiti vreo tara democrata din lume, in afara de Romania, care sa aiba un guvern de stanga-centru-dreapta? Dupa aceasta ineptie politica "made in 3 noiembrie 2008" mi s-a facut ..vorba voastra, scarba de politica!

Ati mai auzit undeva in lumea civilizata de o doctrima politica democrat-liberala? ...sau de o lupta politica intre doua partide in a caror denumire apare cuvantul "DEMOCRAT" dar unul dintre ele este partid de stanga si celalalt este partid de centru-dreapta?

Ati mai auzit undeva de un partid democrat-liberal la guvernare si un alt partid liberal in opozitie?

Cu asemenea ineptii si cretinisme politice... unde altundeva sa ajungem decat in lumea a 4-a, republica bananiera s/a/m/d/

Scuzati optimismul!

...ca in banc - pesimistul zice ca mai rau nu se poate, iar optimismul spune BA DA, se poate!

BASESCU OPERE ALESE

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Asparagus

1 mesaj
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 09:20

Sa va uniti si...sa ce?
Sa puneti un presedinte dintre voi? Sa dati foc la...puscarie si la casa de nebuni?
Peste 20 de ani se va spune despre voi ca ati avut un impuls bun, pozitiv, patriotic dar...ca X a profitat, v-a manipulat, v-a exploatat nemultumirile si...ati degenerat! In violenta, in incalcarea legii! etc...
Toate aceste imbolduri sunt naturale; ele sunt masura unor frustrari...legitime!Daca acceptam lumea in care traim, singura cale de a rezolva problemele sta in respectarea regulilor; si noi dar si...ET!
Daca vrem sa construim alta lume...atunci este alta problema! Trebuie sa stim ce lume vrem sa construim!
Care sunt legile ce le-am dori sa o guverneze!?...etc Dar asta este, sau pare, o utopie si mai mare! Plus ca discutia intra in...ezoteric!

9am062697

18 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 09:28

De la: Asparagus, la data 2009-07-02 09:20:42Sa va uniti si...sa ce?
Sa puneti un presedinte dintre voi? Sa dati foc la...puscarie si la casa de nebuni?
Peste 20 de ani se va spune despre voi ca ati avut un impuls bun, pozitiv, patriotic dar...ca X a profitat, v-a manipulat, v-a exploatat nemultumirile si...ati degenerat! In violenta, in incalcarea legii! etc...
Toate aceste imbolduri sunt naturale; ele sunt masura unor frustrari...legitime!Daca acceptam lumea in care traim, singura cale de a rezolva problemele sta in respectarea regulilor; si noi dar si...ET!
Daca vrem sa construim alta lume...atunci este alta problema! Trebuie sa stim ce lume vrem sa construim!
Care sunt legile ce le-am dori sa o guverneze!?...etc Dar asta este, sau pare, o utopie si mai mare! Plus ca discutia intra in...ezoteric!
CU BASESCU PRESEDINTE ,NICIODATA NU VEI PUTEA RESPECTA REGULILE

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:13

De la: Asparagus, la data 2009-07-02 09:20:42Sa va uniti si...sa ce?

Comentariul tau mi-a amintit despre un banc sec:

Peste 100 de ani in Wikipedia despre Nicolae Ceausescu va scrie asa "mic dictator pe vremea portarului Helmuth Ducadam"

Nu m-am uitat la profilul tau sa vad cati ani ai, dar fa un mic experiment - intreaba cativa tineri de 15 - 17 ani ce stiu despre comunism, dictatura si Ceausescu. daca tu ai trait in acele vremuri ai sa simti cat de repede se dilueaza durerile si cum se scrie istoria, cat de putin ramane de fapt.

Am impresia ca atunci cand vrei sa bagi lucrurile in ceata este suficient sa cataloghezi subiectul drept ezoteric, parerea mea.

tuturor

simpluio

28 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 18:42

...postez si eu o idee pt. mine... ....
prestez....orice...sau aproape orice...instalari in primul rand...de orice fel...reparatii electrocasnice...faianta, gresie,parchet...e criza fratilor...ne ajutam reciproc...preturi de criza...nu ezitati sa apelati...siguranta,calitate ,seriozitate tel:0766307556

Senzationalul se bazeaza pe ignoranta
Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 04:31

Amuzante postari, referitoar, la ce, cine si cum se poate schimba...traiul in Romania!Din cele ce am citit, pot trage concluzia, ca nu prea va preocupat politica.Tot ce s-a postat este teorie telvizata, idei spuse de unii sau altii.Ca om care am fost in interiorul unui partid, va spun cateva secrete.Un partid se tine NUMAI CU BANI! Ca sa intri intr-un partid si sa fi bagat in seama, trebuie sa ai cont gras in banca si in special bani negri.Palmasii care fac munca in teren, ca sa aiba spor trebuie sa manance.In al doilea rand, trebuie sa stai bine fizic, ca sa-ti poti inpune punctul de vedere.In politica, daca nu dai cu pumnul sau cu capul in gura, nu ai loc. Deci trebuie sa ai un caracter de ca sa fii acolo.Dar daca ai caracter de inseamna ca si educatia si cultura ta, sunt facute la ff.Dar dovada o aveti zilnic in traiul zilnic.Cand esti idiot si te bazezi pe smecheria vietii, nu esti in stare sa creezi un sistem nou, dupa cel comunist, il iei pe acesta si tot incerci sa-l carpesti.Romanii sunt oameni cu bun simt, unii fricosi si lasi si majoritatea sunt fuduli nevoie mare, da rau de tot! Si stiti vorba, ca prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.M-am convins in munca de teren, la partid, ca romanii in proportie de 80% sunt o turma de vite, care poate fi manipulata foarte bine.Pe 21 decembrie 1989, cand eram la Inter in fata, ne rugam de oamenii care treceau pe langa noi, sa ramana acolo sa fim mai multi.Ti-ai gasit! Mergeau romanii nostri repejor, lungind pasul, mai ales ca deja incepusera sa vina din ce in ce mai multi scutieri.Si va mai spun ceva.Daca nu ati aflat, imi pare rau pentru voi, dar conducerea in toate tarile o au bancherii.Ei conduc lumea.Asa ca joaca de-a alegerile democrate mai tine la stupid people, nu la un homo sapiens.Cititi si urmatoarea postare, asta asa ca sa aveti idee despre pentru ce politica sau partid ramane sa optati.Restul e frectie la un picior de lemn, sau marea abureala, ca fraieri sunt destui.

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 04:34

Sistemul monetar – sursã a sclaviei economice
Într-o lume în care 1% din populaþie deþine 40% din bogãþiile planetei, în care 34.000 de copii mor zilnic din cauzã sãrãciei ºi a unor boli care pot fi prevenite, într-o lume în care 50% din populaþie trãieºte cu mai puþin de $2 pe zi - un lucru este clar: ceva e foarte greºit.
Societatea de astãzi este formatã dintr-o serie de instituþii: de la instituþii politice, religioase, legale, la instituþii de clasã socialã ºi de specializare ocupaþionalã. Aceste instituþii ne influenþeazã profund modul de viaþã, de gândire ºi felul în care percepem lumea care ne înconjoarã. Totuºi cât de bine le cunoaºtem noi pe ele? Oare suntem în stare sã le distingem adevãrata faþã ?
Se pare cã dintre toate instituþiile existente care ne direcþioneazã ºi condiþioneazã viaþa, nici una nu este tratatã cu atât de multã nepãsare ca sistemul monetar. Cãpãtând proporþii aproape religioase, instituþia monetarã existã ca una din cele mai nedisputate forme de credinþã existente. Cum sunt creaþi banii ? Cum sunt administraþi ºi cum ne afecteazã acest lucru pe noi ? Acestea sunt niºte întrebãri care intereseazã pe foarte puþini dintre noi.
Trãim într-o sclavie economicã. Sistemul financiar este una din cele mai paralizante structuri inventate vre-odatã de umanitate. Banii sunt creaþi din nimic de cãtre bãnci prin îndatorare, în schimbul unei dobânzi ºi circulaþi aleatoriu prin comerþ. Oamenii se vãd nevoiþi sã concureze pentru muncã, cu scopul de a obþine suficienþi bani din rezervele monetare pentru a-ºi acoperi costul vieþii de zi cu zi. Pentru cã, dacã te întrebi la sfârºitul unei zile de muncã, pentru cine lucrezi tu de fapt, vei obþine un singur rãspuns – pentru bancã. Banii sunt creaþi de bancã ºi ajung invariabil în bancã. Scopul lor este transferul bogãþiei de la persoanã la bancã. Pentru cã dacã nu eºti în stare sã-þi plãteºti rata, banca îþi va lua proprietatea.
Existã douã metode de a cuceri o þarã: prin armã ºi prin îndatorare. Datoria este o armã folositã pentru a înrobi societãþi ºi þãri, iar dobânda este principala sa muniþie. Cantitatea de bani datoratã bãncilor depãºeºte întotdeauna cantitatea de bani aflatã în circulaþie. Astfel fiecare ban din portmoneul tãu este datorat cuiva de cineva, iar dacã toatã lumea, inclusiv statul, ar reuºi cumva sã-ºi plãteascã datoriile, atunci nu ar mai rãmâne nici un ban în circulaþie. Bãncile sunt adevãraþii noºtri stãpâni împreunã cu marile corporaþii ºi guvernele care le sprijinã. Aceºtia sunt adevãraþii teroriºþi ai lumii moderne, nu grupãri precum Al Quaida care nu sunt nimic altceva decât o invenþie a serviciilor secrete. Adevãraþii teroriºti nu apar la televizor, ei poartã costume de $2000, se plimbã în limuzine ºi opereazã cu miliarde. Ei hotãrãsc soarta a regiuni sau chiar a þãri întregi, declanºeazã rãzboaie ºi decid cine ajunge la conducere. Indiferent dacã suntem conºtienþi de acest lucru sau nu, ceea ce menþine în viaþã toate instituþiile ºi însãºi societatea – este banul.
Piaþa liberã nu este decât o invenþie ingenioasã a capitalismului. Una dintre ideile de bazã a primilor promotori ai pieþii libere precum Adam Smith era cã „interesul propriu ºi competiþia duc la prosperare socialã, deoarece competiþia creeazã stimuli care-i motiveazã pe oameni sã persevereze”. Totuºi ceea ce nu se spune, este cum o economie bazatã pe competiþie duce invariabil la corupþie strategicã, consolidarea bogãþiei, stratificare socialã, paralizie tehnologicã ºi abuz în muncã, devenind în cele din urmã o formã de dictaturã guvernamentalã condusã de o elitã bogatã. Lumea este preluatã de o mânã de puteri ale afacerilor care dominã resursele naturale de care avem nevoie pentru a supravieþui ºi controleazã banii de care avem nevoie pentru a procura aceste resurse. Puterea financiarã ºi corporativã primeazã în faþa vieþii umane. Suntem forþaþi sã luptãm unul împotriva altuia pentru ziua de mâine, iar inegalitatea creºte pe zi ce trece ºi din ce în ce mai mulþi oameni devin disperaþi.
Te trezeºti dimineaþã în faþa monitorului tãu de 17 inch sau deschizi televizorul ºi auzi conducãtorii þãrii vorbind despre democraþie ºi despre egalitate. Nu existã democraþie, nu existã egalitate. Existã doar marile corporaþii, bãncile ºi interesele lor. Nu mai trãim demult într-o lume a naþiunilor ºi ideologiilor. Lumea este un colegiu de corporaþii conduse nemijlocit de regulile afacerilor. General Motors, IBM, Microsoft, AT&T – astea sunt naþiunile din ziua de azi. Lumea este o afacere. Eºti ceea ce câºtigi ºi ceea ce consumi.
Unele idei ºi date folosite în acest articol au fost preluate din filmele Zeitgeist,
Zeitgeist Addendum ºi The Corporation.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:55

Nebunaticilor !vreti sa va uniti sa faceti sex in grup?

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
Mergi la: