back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 23:15

Pot sa va spun ce xista intradevar niste "din aia" despre care vorbea dorudascalu si s-a intmplat sa fiu si eu contactata de catre o organizatie cre "incurajaza" cetateniii cu atitudine. Am fost chiar invitata la sediul unei asa zise agentii de presa "sa ma prezint cu CV-ul". N-am dat curs fiindca am mijloacele mele de a "mirosi" lucrurile. Cat despre site-ul asta ce sa spun, sunt conservatoare si de aia nu am renuntat. Apoi a avea cont aici nu poate fi mai periculos sau mai rau decat a avea telefon mobil, abonament la internet sau telefon fix. Sa renuntam la toate mijloacele de comunicare si informare ? Ei ne stiu pe noi si noi ii stim pe ei. Care pe care cum s-ar zice,

All Things Grow With Love
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 01:57

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-07 00:06:39AGRESIUNEA PSIHICÃ

În vremurile de astãzi nu mai este elegant sã loveºti cu pumnul sau cu bâta pentru a-þi satisface interesele. În schimb, a luat o amploare greu de controlat aºa-numita “agresiune psihicã”. Aceasta izvorãºte din adâncul sentimentelor de urã, invidie, rãzbunare sau, pur ºi simplu, din setea de a provoca rãul cuiva, fãrã riscul ca agresorul sã fie descoperit ºi pedepsit.

Din punct de vedere spiritual, rãul este o energie întunecatã, care, provenind din anumite surse, are posibilitatea de a se rãspândi rapid în atmosfera psihicã, infestând-o. Dupã cum aerul este indispensabil plãmânilor, atmosfera psiho-mentalã hrãneºte mintea cu idei, emoþii, intenþii. Poluarea gândurilor, a sentimentelor, este un fenomen la fel de real ºi grav ca ºi poluarea aerului. Agresorul psihic preia din spaþiu o mare cantitate de energie maleficã, pe care o dirijeaza asupra victimei. Acest flux energetic otrãvitor invadeazã organismul fiinþei agresate, tulburându-i funcþiile vitale, psihice, mentale.

La baza atacurilor psihice pot sta motive diverse, unele de-a dreptul naive, altele îngrijorãtor de grave. Printre acestea se aflã : lipsa de loialitate între concurenþi ; setea de parvenire prin distrugerea colegilor competenþi ; dorinþa de a ieºi în evidenþã cu orice preþ ; complexul culpabilitãþii, persistând ca o obsesie periculoasã în mintea celui ce atacã ; rãutatea specific femeiascã, manifestatã atunci când apar rivale atrãgãtoare ; lupta bãrbaþilor pentru a li se recunoaºte inteligenþa ºi farmecul viril ; tendinþa de eliminare a adversarilor politici ; rãzbunarea unor conducãtori pe supuºii recalcitranþi; practica anihilãrii celor consideraþi duºmani, pe fronturile vizibile ºi invizibile ale veºnicelor rãzboaie ; lupta dintre diversele doctrine politice, filozofice, religioase, etnice ; neobosita concurenþã între agenþii secreþi ; setea de câºtiguri bãneºti a “specialiºtilor” în magie neagrã.

Pe asta n-am vazut-o si pe alte topice. E pura realitate si foarte util !!!!!
Felicitari si pentru postul lui dorudascalu pe care l-am perceput gresit la un moment dat. Am scuze dar nu le fac publice, spun doar ca atunci cand te arzi cu ciorba sufli si in iaurt si te loveste "teoria conspiratiei" cu totul "motivat".

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:21

Eu stau pana primesc ceva concret, trebuie sa recunosc ca sunt un pic dezamagit de cum arata situatia si de cei ce au inceput initiativa. ( ciudat)

Un lucru stiu clar:
Daca vrei sa obtii ceva trebuie sa lupti.
Nimic nu se obtine fara munca si daruire.

ionsipolitica.blogspot.com

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:26

ori esti beat, or drogat!

Mai uramareste si tu postarile si apoi sa vorbesti.
Nu ai altceva de facut, decat sa ataci oamenii?

Chiar s-a luat cineva de tine?

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:34

De la: jimi_rom, la data 2009-07-12 17:26:47ori esti beat, or drogat!

Chiar s-a luat cineva de tine?

TE ALERG PE TOPICURI, CRETINULE.
DACA AI AVEA CREIER, AI BAGA DE SEAMA CA AI RAMAS CAM SINGURUL..., CEI REALI, CEI FARA "CLONE" SECURISTE S-AU RETRAS, ASISTA DE PE MARGINEA LA DEMASCAREA TA, FIINTA INFECTA SI ABJECTA! ATI RAMAS DOAR "VOI", ADICA TU, CEL MULTIPLICAT, SECURIST IMPUTIT!
CARE P.M. (pana mea) ITI ESTE SATISFACTIA SAU MISIUNEA SA SIMULEZI, SA INSELI, SA MINTI, SA FACI SA PARI MAI MULTEW PERSONAJE CU MAI MULTE FETE?
TE AUTODEMASTI DIN PREA PLINUL PROSTIEI CREIERULUI TAU BOLNAV, ESTI SINGUR DE MULTE MINUTE, ESTI SINGURUL CARE VOMITA ABJECTII SI DEJECTII, PUTOARE!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:34

De la: jimi_rom, la data 2009-07-12 17:26:47ori esti beat, or drogat!

Chiar s-a luat c
DACA AI AVEA CREIER, AI BAGA DE SEAMA CA AI RAMAS CAM SINGURUL..., CEI REALI, CEI FARA "CLONE" SECURISTE S-AU RETRAS, ASISTA DE PE MARGINEA LA DEMASCAREA TA, FIINTA INFECTA SI ABJECTA! ATI RAMAS DOAR "VOI", ADICA TU, CEL MULTIPLICAT, SECURIST IMPUTIT!
CARE P.M. (pana mea) ITI ESTE SATISFACTIA SAU MISIUNEA SA SIMULEZI, SA INSELI, SA MINTI, SA FACI SA PARI MAI MULTEW PERSONAJE CU MAI MULTE FETE?
TE AUTODEMASTI DIN PREA PLINUL PROSTIEI CREIERULUI TAU BOLNAV, ESTI SINGUR DE MULTE MINUTE, ESTI SINGURUL CARE VOMITA ABJECTII SI DEJECTII, PUTOARE!

ineva de tine?

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:38

Asai oda acum va uniti sa va masturbati impreuna cu ochiila vreo fotografie cu femeie goala ?

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:42

De la: 9am088163, la data 2009-07-12 17:38:49Asai oda acum va uniti sa va masturbati impreuna cu ochiila vreo fotografie cu femeie goala ?

NICI CU TINE NU MI-E RUSINE...
VAI DE GRAMATICA TA! PROBABIL ESTI "UNA" DINTRE ELE/EI...O BELEA VULGARA, OBSEDATA!

ATENTIUNE!
DACA CITITI CU ATENTIE DATA INSCRIERII DE SUB AVATAR " 30/11/-0001" VETI DESCOPERI CA
TOATE NUMELE DE MAI JOS REPREZINTA ACEEASI LICHEA SECURISTA:

AADNANAAA este de fapt aceeasi (mizerabila) CAMELYA din Primaria Mangalia!
O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET.
Si mai este si BLAGAIULIA! Si cate, oare, alte mizerabile clone( 9am088163)?!
Toate cele 4 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba!
Ignorati-o, demascati-o, eliminati-o!
Avatarurile "femeie" inscrie cu data gresit scrisa "30/11/-0001" sunt aceeasi creatura!

LA FEL si acest TEMBEL candva inregimentat, securist in uniforma, cu multiplicare: JIMI ROM, REPUBLICANUS, ANDEP NIROLF ERTEP 999 alias MYTCOR, VLADIDEC, MIHAI 5 2, SEPTEMBRIE si alte pseudoentitati... Expresia aceluiasi dezaxat si descreierat, bolnav de ura, un securist incorijibil rejectat din retea, un rebut de teapa pluri-personajului Camelya...

Reprezinta personane din serviciul de informatii, codificate si infiltrate in toate retelele si comunitatile virtuale sau reale, o categorie "speciala" de SECURISTI RASPANDACI, manipulatori si formatori de opinie.

DACA AI AVEA CREIER, AI BAGA DE SEAMA CA AI RAMAS CAM SINGURUL..., CEI REALI, CEI FARA "CLONE" SECURISTE S-AU RETRAS, ASISTA DE PE MARGINE LA DEMASCAREA TA, FIINTA INFECTA SI ABJECTA! ATI RAMAS DOAR "VOI", ADICA TU, CEL MULTIPLICAT, SECURIST IMPUTIT!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:51

ATENTIUNE!
DACA CITITI CU ATENTIE DATA INSCRIERII DE SUB AVATAR " 30/11/-0001" VETI DESCOPERI CA

O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET, LASCYVA....
Toate cele 4 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba!
Avatarurile "femeie" inscrie cu data gresit scrisa "30/11/-0001" sunt aceeasi creatura!

LA FEL si acest TEMBEL candva inregimentat, securist in uniforma, cu multiplicare: JIMI ROM, REPUBLICANUS, ANDEP NIROLF ERTEP 999 alias MYTCOR, VLADIDEC, MIHAI 5 2, SEPTEMBRIE si alte pseudoentitati... Expresia aceluiasi dezaxat si descreierat, bolnav de ura, un securist incorijibil rejectat din retea, un rebut de teapa pluri-personajului Camelya...

Reprezinta personane din serviciul de informatii, codificate si infiltrate in toate retelele si comunitatile virtuale sau reale, o categorie "speciala" de SECURISTI RASPANDACI, manipulatori si formatori de opinie.

DACA AI AVEA CREIER, AI BAGA DE SEAMA CA AI RAMAS CAM SINGURUL..., CEI REALI, CEI FARA "CLONE" SECURISTE S-AU RETRAS, ASISTA DE PE MARGINE LA DEMASCAREA TA, FIINTA INFECTA SI ABJECTA! ATI RAMAS DOAR "VOI", ADICA TU, CEL MULTIPLICAT, SECURIST IMPUTIT!

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:55

Esti doar o lichea care face parte dintr-un partid de la putere.

Te doare ca ne luam de sefii vostri, Ritzi si Nastase.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:03

De la: jimi_rom, la data 2009-07-12 17:55:17Esti doar o lichea care face parte dintr-un partid de la putere.

Te doare ca ne luam de sefii vostri, Ritzi si Nastase.

ESTI UN SECURIST CLONAT, UN INSTIGATOR, UN CAMELEON JALNIC CARE SE AUTODECONSPIRA!
V-ATI INFILTRAT PE TOATE FORUMURILE SI IN TOATE COMUNITATILE ELECTRONICE SPRE A PROVOCA SI INREGISTRA OAMENII, OPINIILE LOR, PREFERINTELE SI ORIENTARILE LOR POILITICE, STRANGETI DE 20 DE ANI MATERIALE COMPROMITATOARE SI INFORMATII PENTRU VIITOARELE ATROCITATI SI CRIME IN MASA, PROVOCATII OAMENII SA ISI MANIFESTE OPINIILE, ORIENTARILE SI INREGISTRATI TOTUL, II INDOSARIATI!
HUOOO TRADATORILOR!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:06

Sper sa va vina mintea si sa mergeti la votul din toamna,dar tare ma tem ca tot pe Basescu o sal pupati in fund

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:10

Ai dovezi?

Oamenii sunt liberi sa se exprime. Si in plus, fac acest lucru ca-i nemultumeste toata hotia.

Dar daca tu faci parte dintre hoti, nu ma mira ca ne ataci.

Dumnezeu o sa te vada si pe tine!

Fosta membra 9am.ro

32 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:12

Aveti nevoie de Mini?

Fosta membra 9am.ro

32 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:15

Aveti nevoie de Mini?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:22

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:26

DAR RAMAI MAI BINE CUM ESTI SI RECUNOSTI, FACI PARETE DIN ACEST JOC...

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:40

De la: romtar, la data 2009-07-12 18:25:01
De la: nastasemihail, la data 2009-07-12 18:22:20

FALSUL JOC AL MULTIPLICATULUI ALA DE SECURIST CARE ISI EXECRCITA MESERIA MURDARA PE ACEST FORUM. DEJA S-A AUTODECONSPIRAT IN URMA ATACULUI POSTAND CU SUMEDENIE DE NUME...

Auzi taicuta?...Hai sa stam drept si sa gandim stramb...Tot insisti pe faptul ca exista o singura persoana..securist concediat.etc..etc...care ..in opinia ta..instiga la violenta,ura...Aceasta masca...cu mai multe identitati..de care te legi nejustificat..atacand cu o ura evidenta si in umbra unui ID la fel de indoielnic.Aberezi tampenii legate de una si aceasi identitate.Daca ai fi avut tupeul..sic..sa arunci aceste acuzatii deconspirandu-ti numele real mai ca te-ar fi bagat cineva in seama..Contrar evoluarii tale pe acest topic.....Cei pe care ai avut bunavointa sa-i ataci..pentru ca ai lovit in mai multe persoane o data....vor exista cu sau fara atacurile tale murdare.Sa fii sigur ca sunt mai multi.Cel mai bine ar fi sa te retragi cu coada intre picioare si sa lasi pe altii sa judece ce e drept si ce e stramb prin zona.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:46

E, ai cam ramas singur, lacheu PDL-ist ce esti.

Nu va mai inghite nimeni!

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 20:20

Asa, si eu ce mesaje am dat?

Pe cine am injurat? Am atacat pe cineva in afara de politicieni?

Anonima

41 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 07:54

Jimi...nu iti face griji...e poveste lunga...el baga mesajele astea...pe unde prinde....e unpic plecat din lume asta ...

In viata nu exista siguranta, singurul lucru sigur sunt miracolele !
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 16:16

Ai dreptate, cum sa te pui la mintea nebunului!

Oare de aceia merge tara asta asa, sunt orea multi ca asta?

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 21:11

De la: romtar, la data 2009-07-12 17:51:38ATENTIUNE!

O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET, LASCYVA....

Nu prea înțeleg eu ce scrii p-aci,nici ce îndrugi,dar îți spun sigur ca Adnaanaa e o singurã persoana,Florin e o altã persoanã,nu sunt multiplicați.......pe restul nu îi știu.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 00:55

De la: ADORATA, la data 2009-07-12 17:38:49Asai oda acum va uniti sa va masturbati impreuna cu ochiila vreo fotografie cu femeie goala ?

Bine ai venit printre noi. Trebuie sa-ti spunem din capul locului ca pe aici nu-ti foloseste la nimic DORINTA DE AFIRMARE ! Aici toti suntem afirmati si confirmati de la bun inceput, irevocabili inamovibbili si tot ce mai vrem. Pleaca numai cine vrea, din proprie initiativa.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 11:15

Emil Constantinescu
(…) “Daca dorim un presedinte asemanator sefilor de state din Uniunea Europeana si nu cu unul tipic regimurilor oligarhice, atunci trebuie sa alegem intre doua profiluri de presedinte complet diferite. Mizeria morala a societatii romanesti, care ne apasa din ce in ce mai mult, pleaca de la faptul ca o mare parte a opiniei publice a acceptat o nerusinata manipulare”, a spus Constantinescu, citat de Mediafax.

Fostul presedinte a mentionat ca “numai printr-o manipulare s-a putut accepta promovarea la cea mai inalta functie a statului a unei personalitati care are exact profilul contrar celui de care Romania are nevoie”.

“Numai prin manipulare un nomenclaturist si un colaborator permanent al Securitatii a putut fi prezentat ca un luptator impotriva comunismului si a Securitatii din care el insusi a facut parte. Numai printr-o manipulare un personaj inculpat la Inalta Curte de Casatie si Justitie in cel mai mare proces de coruptie din Romania - proces suspendat prin tertipuri juridice, luate in considerare a calitatii sale de presedinte - poate fi prezentat ca un luptator impotriva coruptiei. Ascensiunea sa la cea mai inalta functie in stat a fost posibila numai printr-un santaj politic si moral gandit si pus la cale de un grup de intelectuali din societatea civila”, a sustinut fostul sef de stat. (…)

www.romanialibera.ro/a159704/constantinescu-lui-basescu-trebuie-...

ROMANIA LIBERA online
Marti, 14 Iulie 2009

9am100970

1 mesaj
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 17:47

prima caramida afost deja pusa zilelle astea sa infiintat la Deva partidul muncitorilor al carui presedinte este miron cozma ii mincam ai sa vezi numai sa convingem sa fie votat acest partid vivat anarhia

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 17:50

De la: 9am100970, la data 2009-07-17 17:47:24prima caramida afost deja pusa zilelle astea sa infiintat la Deva partidul muncitorilor al carui presedinte este miron cozma ii mincam ai sa vezi numai sa convingem sa fie votat acest partid vivat anarhia
daca-i vorba de cozma,e clar,nu e nici o caramida,e un pumn de chirpici

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 17:55

De la: 9am100970, la data 2009-07-17 17:47:24prima caramida afost deja pusa zilelle astea sa infiintat la Deva partidul muncitorilor al carui presedinte este miron cozma ii mincam ai sa vezi numai sa convingem sa fie votat acest partid vivat anarhia
Ti-ai obosit degeaba manutele sa postezi,nu ne intereseaza paduchii...

9am013233

15 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 22:07

Parerea mea esta ca,in primul rand,sa invatam carte cu adevarat,Si,inainte de toate,sa invatam sa vorbim corect romaneste; se spune:sa aiba,nu sa aibe;putred de bogati,nu putrezi de bogati(decat daca vrei sa fii ironic!) s.a.m.d. Ei,si dupa aceea,mai discutam...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 22:15

De la: 9am013233, la data 2009-07-17 22:07:52Parerea mea esta ca,in primul rand,sa invatam carte cu adevarat,Si,inainte de toate,sa invatam sa vorbim corect romaneste; se spune:sa aiba,nu sa aibe;putred de bogati,nu putrezi de bogati(decat daca vrei sa fii ironic!) s.a.m.d. Ei,si dupa aceea,mai discutam...
Si?Cu cine vorbesti?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
Mergi la: