Info
x
Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2009, ora 15:47
ai uitat de catg. a 4 a - ziceai ca-s 4 categorii ! ....ti-o spun eu pe a 4a care e :
- sunt cei care stiu despre ce-i vorba si care inteleg ca toate revolutiile lumii s-a facut cu tineri.....biata carne de tun,folosita ptr. a scoate castanele din foc cu mina lor,caci in capul mesei ,avind piinea si cutitul in mina,s-au asezat Intotdeauna, ALTII ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 16:07
De la: vladidec, la data 2009-08-25 15:31:09Exista 4 categorii de forum-isti : In a treia categorie intra si cei s-au saturat de atata plictiseala ,care habar nu au ce vor sa faca insa mereu cred ca stiu si care simt nevoia sa alunge monotonia punand la cale revolutii sau alte evenimente sangeroase? |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2009, ora 17:28
Categoria 4 : Manelistii....(ciudat ca tocmai asta nu a mai postat).
Si dl Vanea m-am cam saturat de comentarii d'astea.....nu e nimik pe Euro Sport ?....sau un alt post TV ? Hai va rog....Schimbati Forumul....Nu de alta dar daca cineva vrea sa faca ceva , sa miste o stanca, apar cei ca Dvs.... -Lasa ba ca stiu eu ce faceti voi !!!....si asta fara sa va interesati, fara sa aveti habar despre ce vorbiti....si culmea.....votati in continuare tot pe cei ce ii injurati de 20 de ani... Fii membru a acestei Organizatii si primesti gratuit 1 bucata furca, 1 bucata torta electrica, si pe fundal ne vor canta imnul RRomaniei : Minunea, Salamul si toti baietii aia frrumosi...
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 17:43
PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI Acum, in plina vara Publicat in: Jurnal, data: 25.08.2009 Acum, in plina vara, când lipsesc si evenimentele, dar si cei care le-ar putea provoca, as dori sa scriu, pe scurt, despre câteva detalii care privesc Familia noastra si care inseamna ceva pentru Principesa si pentru mine. Ne aflam in avion, in drumul nostru acasa dintr-o vizita in Europa. In timpul zborului, un domn vine la rândul nostru de scaune, se apleaca discret si spune Principesei: “Alteta Voastra Regala, as vrea sa va multumesc”. Principesa intreaba de ce. Domnul raspunde: “Acum saptesprezece ani eram student la medicina. Fundatia Altetei Voastre Regale mi-a dat bani pentru a urma un curs in Marea Britanie. Astazi am un cabinet particular la Londra, sunt medic psihiatru, am absolvit Universitatea din Oxford si sunt tatal unui baietel nascut in Marea Britanie. Bursa pe care mi-ati oferit-o mi-a schimbat viata. As vrea sa va multumesc acum, dupa atâtia ani”! Al doilea detaliu priveste tot pe Alteta Sa Regala. Cu câteva saptamâni in urma, Principesa a primit, prin decret semnat de Presedintele Republicii Franceze, ordinul national Legiunea de Onoare. Al treilea detaliu este legat de dumneavoastra, cei care urmariti paginile electronice ale siturilor noastre. Ieri a fost o zi insemnata pentru mine, fiindca numarul vizitatorilor sitului www.princeradu.ro/ a ajuns la un milion. Va multumesc! |
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 18:16
De la: vladidec, la data 2009-08-25 17:28:28Categoria 4 : Manelistii....(ciudat ca tocmai asta nu a mai postat). Vlad, nu trebuie niciodata sa te simti deranjat cand cineva nu iti da dreptate.Nici tu nu le dai multor oameni dreptate asa ca ce poate sa te deranjeze in acest lucru ?Explica cu calm ce ai de spus si gata,suntem aici CA SA DISCUTAM INTRE NOI .Discutam ca sa vedem cine are dreptate si nu stim daca ai tu,eu,niciunul sau daca dreptatea este undeva la mijloc,FIECARE SPUNE CE CREDE SI ISI ARGUMENTEAZA PUNCTUL DE VEDERE .Nu poti sa-mi ceri sa schimb forumul doar din cauza ca tu vrei "sa misti o stanca" iar eu te intreb ce dracu vrei de fapt sa faci cu acel pietroi! PS:Pe cuvantul meu ca nu am injurat nici PNL nici PNT timp de 20 de ani si ca nici nu sunt dezamagit de ce au facut pana acum.Vrei sa gandesc ca tine?Imi pare rau dar pana nu imi explici clar ce vrei si pana nu te inteleg ,nu am cum.
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 23:23
Nu vreau sa gandeasca nimeni ca mine ca asa vreau eu.....insa prea mult pesimism si negare...Ce vreau sa fac? sper sa iti faci o idee in weekendul acesta....pana atunci...respect....si....se mai scapa omu'...
|
|
adrianbighei 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 August 2009, ora 09:08
shi sa i fashi daca n'ari toti net ... si la noi ca la chisinau
|
|
matete 8 mesaje Membru din: 23/07/2009 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 20:41
... suna interesant, insa chiar intelegem toti ce inseamna asta??? ... prea multi tineri au hotarat deja ca e mai bine sa copie modul de viata al inaintasilor lor, si azi reusesc chiar mai bine ca ei sa fenteze legile ... zilnic ma intalnesc cu tineri functionari publici ce stiu sa ceara MITA foarte elegant ... cu tineri intreprinzatori ce fenteaza TVA-ul ... cu tineri politicieni ce te duc cu "zaharelul" ... cu tineri pentru care o cariera nu mai are valoare, ci ar face ORICE pentru un castig mare imediat ... cu tineri profesori ce au renuntat la pedagogie si au trecut si ei la demagogie ...
... nu e rau ce vreti unii din voi, pentru ca si eu vreau, dar ... VREM ??? ... pentru ca asta inseamna ca deja faceti ceva in acest sens, iar eu vad ca unii doar vorbesc, iar din vorbe ne-au mai "facut" si altii ... personal, indiferent de cat este de greu, am hotarat ca schimbarea trebuie sa inceapa cu mine si cu mentalitatea mea, asa ca, in firma ce o administrez, toti (absolut toti) colegii mei au carte de munca, iar taxele sunt platite (chiar daca uneori cu intarziere, din cauza intarzierilor cu care si noi suntem platiti), si asta nu pentru ca sunt vreun erou, ci pentru ca STATUL SUNTEM NOI, iar daca eu ma feresc de plati, va pagubesc si pe voi ... stiu ca unii nu imi dati dreptate, dar atata vreme cat nu gandim asa, nici nu vom depasi stadiul de vorbe ... simple vorbe ... si stiti de ce??? ... pentru ca, acolo unde iti este inima, investesti, iar daca nu investesti, atunci nici nu vei face nimic pentru ca acel CEVA sa se dezvolte ... daca suntem sinceri macar cateva momente cu noi insine, vom realiza ca am pierdut de mult timp sentimentele alese unii fata de altii, ca ROMANI, si ca singura preocupare este sa ne mearga mai bine pe plan personal, ca doar de aia sunt ROMAN: fiindca stiu sa ma descurc, indiferent de cat de mult ma fura politicienii, nu??? ... spunem ca ii furam si noi pe ei, DAR oare asta facem??? ... nu cumva ne furam "caciula" noua insine??? ... m-as alatura oricaruia dintre voi care chiar vrea sa-si incoarde muschii si sa puna mana sa munceasca, pentru mai-binele ROMANIEI, dar oare cati sunt in aceasta categorie??? ... cred ca multi lupta pentru mai-binele personal, asa ca nu vad prea repede o schimbare in clasa politica, nici in situatia economica a tzarisoarei noastre ... ... un singur lucru e cert in ceea ce ma priveste: indiferent de ofertele foarte tentante ale "vestului", nu am plecat sa muncesc pentru altii, si nici nu o voi face, oricat ar fi de greu aici, pentru ca BANII, o CASA sau o MASINA nu pot aduce satisfactie si implinire inimilor noastre, dar viata mai buna a celor ce depind de noi poate s-o faca, asa ca puteti conta pe suportul meu, voi toti cei care vreti si credeti ca puteti intoarce situatia asta in favoarea noastra, a celor ce muncim zilnic 14-16 ore pentru a schimba ceva in ROMANIA ... (nu spun sa nu mergeti sa vedeti si sa invatati din mentalitatea lor si din felul lor de a se raporta la viata, dar nu va inselati crezand ca se castiga foarte usor acolo: pentru banii castigati acolo unii au facut sacrificii enorme, si nu cred ca merita sa piarda cineva sotia sau copiii doar pentru a putea achizitiona un apartament sau o masina ... eu stau in chirie si azi, cu 2 copii, si nu consider ca as fi mai putin realizat decat niciun alt apropiat al meu, in ciuda faptului ca avem firma ... TOATE LUCRURILE VIN LA VREMEA POTRIVITA, daca ai rabdare si intelepciune sa le castigi fara a-ti pierde valorile si relatiile, altfel NIMIC nu mai are valoare si nu aduce valoare vietii tale)... ... asta e umila mea parere, si va rog sa ma iertati daca v-am suparat cu ceva ... nu sunt ironic, si nici nu cred ca sunt in stare sa dau lectii cuiva, dar chiar cred ca mai avem ceva de lucru pana vom putea cu adevarat sa schimbam ceva in jurul nostru ... |
|
|
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 21:53
De la: ramonanita, la data 2009-08-25 17:43:46 Pana una alta, nu mai candideaza.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
9am051507 14 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:03
Ce trebuie sa face? Cu ce trebuie sa incepem? Incotro sa ne indreptam? Cum luptam impotriva celor care detin puterea? dar impotriva celor care lucreaza din umbra?
|
|
catel 32 mesaje Membru din: 5/07/2009 |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 20:49
cred ca are ceva vechime acest subiect. uitati-va ce ati realizat de atunci ? POVESTI !!! voi chiar vreti ceva sau numai va pierdeti timpul pe net?
asa in mare am vazut ffff putine initiative. ce vreti de fapt? cu ce vreti sa incepeti? spre ce rezultate ati vrea sa urce acest partid nou, ce ati face pt. viitorul vostru? ceva de genul: *in fiecare judet pana la data de .... sa ne adunam pt a comunica urmatoarele .... *se va analiza ce trebuie adaugat la viitorul partidului (plusuri si minusuri) *momente in care sa ne facem auziti *cum sa ne facem simtita prezenta printre tineri si cetateni (prin tot feluri de fluturasi dar sa stim sa dam explicatii romanului de rand, ceea ce vrem sa facem.) habar nu am cu ce se mananca politica, tocmai de aceea ma pun in locul cetateanului de rand si scri aici cam ce as dori io sa ma informeze cei care vor saconduca tara asta. CAT MAI MULTE AMANUNTE SI PE INTELESUL TUTUROR . daca mai stati mult la taclale o sa ajungeti cu acest subiect peste vreo 8 ani. asta vreti ? hai rapid cate un baiat istet si cu timp pt asa ceva din fiecare judet si noi sa-i sprijinim. no? da mai stati ? |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 21:58
De la: catel, la data 2009-09-10 20:49:49cred ca are ceva vechime acest subiect. uitati-va ce ati realizat de atunci ? POVESTI !!! voi chiar vreti ceva sau numai va pierdeti timpul pe net?HAU,HAU,HAU
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 08:59
De la: catel, la data 2009-09-10 20:49:49 Mda,eu mai stau putin ,ce atata graba la sprijinit "un baiat istet" pe care nu il cunosc ? Ce dracu aveti dom'le de vedeti intr-un partid nou garantia calitatii CAND NICI MACAR HABAR NU AVETI CINE DRACU' SUNT AIA PE CARE II SPRIJINITI ?!Asa ceva este pur si simplu socant !
|
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 09:24
ROMANIA –TARA celor 25%
Dupã 20 de ani de la Revoluþie ,timp in care am avut sincere aºteptãri privind relansarea politica,economica si sociala a României ,am inteles ca soarta romanilor este decisa de 25% din romani,care din diverse motive merg la vot,si ,daca motivele sunt ocuparea unui post de funcþionar public intr-una din instituþiile statului sau de ce nu sprijinirea soþului,fratelui,varului sau unchiului aflat intr-o astfel de funcþie ,este jalnic. De 40 de ani trãiesc intr-o tara a generaþiilor de sacrificiu ,aºteptând mereu ca societatea sa se aºeze pe baze si valori reale,dar din 4 in 4 ani sunt dezamãgit de rezultatul alegerilor. In fond nu mai realizez necesitatea revoluþiei din 1989,sacrificiul fãcut de tinerii de la acea data,tineri a-i cãror prieteni,colegi si de ce nu rude,beneficiazã acum de libertatea obþinuta prin sacrificiul lor,persoane, care acum ,afara de o slujba de pomenire ,câteva coroane de flori ,depuse in lumina reflectoarelor ,abia daca i-si mai amintesc de ei Si iatã de ce: -Criteriile de promovare in funcþii de conducere a instituþiilor publice sunt influenþate de apartenenþa la un partid politic si nu de competenta dobândita in funcþiile publice, -la fel era si înainte - Accesul politicienilor in fata camerelor de luat vederi se face cu voie de la securitate - Persoanele non-grata sunt urmãriþi si compromiºe cu diverse presupuse fapte fabricate,care pana la dovedirea lor ca neadevãrate costa aceea persoana timp,bani si de ce nu ,alegerea intr-o demnitate publica si daca nu sunt bãgaþi la închisoare sunt in mod clar goliþi de bani . -Persoane ,cunoscute de toata lumea ca devalizatori a-i economiei statului sau cetãþenilor acestei tari, i-si cumpãra libertatea cu contribuþii consistente la un partid sau altu, si ,mai mult ,obþin diverse avantaje in continuare . Culmea este ca mare parte dintre aceºtia sunt slujbaºii dictatorului de dinainte de 1989 reveniþi in forþa ca elemente democratice si care ne umilesc pe zi ce trece cu tupeul lor si care ne aduc aminte de ce a fost „apreciat Ceausescu”, Nu sunt un nostalgic al acelor zile ,dar nu pot sa nu consider ca o mare parte din lucrurile bune de atunci sunt distruse acum,revoluþia însemna trecere de la un nivel închis la o deschidere spre dezvoltare,o noua constructie nu pentru distrugerea instituþiilor statului si folosirea acestora in interesul unui partid sau altul,aflat temporar la putere,astfel 1 Educatia ,prin umilirea constanta a profesorilor,lipsiþi de mijloace adecvate de trai,cu salarii care nu reflecta pregãtirea si dãruirea lor au fost obligaþi in mare parte sa se foloseascã de artificiul meditaþiilor si sa accepte diverse cadouri de la pãrinþi,transferând asupra lor o umbra de îndoiala ,ca in momentul in care i-si cer drepturile sa le poatã fi aruncat in fata aceste lucruri 2 Sãnãtate,prin aceleasi metoda ,medicii sunt plãtiþi cu salarii de mizerie pentru a se integra in aceeaºi vina colectiva privind micile atenþii pe care sunt obligaþi ,din cauza condiþiilor financiare, sa le accepte(aici vreau sa fac o urare celor care acuza medicii ca primesc atenþii de la pacienþi :sa nu dea DUMNEZEU sa fie nevoie sa fie operat de un medic, care sa vina la munca cu mijloace de transport in comun si sa intre imediat in operaþie,sau sa fie chemat de acasã si sa vina in acest mod,cum s-ar simþi ºtiind acest lucru?) 3 Transporturile ,aici este un segment special,nu doar ca am ales un preºedinte care a fost ministrul transporturilor a carui competenta a fost doar aceea de a definitiva si a acoperi ceea ce s-a numit dosarul flota . Drumurile si autostrãzile ,acolo unde exista ,deºi au costat o mulþime de bani,sunt varza. C.F.R.-ul care de asemena a costat bugetul de stat o groaza de bani este la pamat,datorita proastei administrãri Flota maritima a dispãrut ,deºi nu ºtii ce-i mai bine sa avem o flota cu nave ale cãror cheltuieli de reparaþii costa, fictiv, cit construcþia unor nave noi sau lipsa acestora si implicit o economie la bugetul statului,cum s-au vândut nici nu mai conteazã,atâta timp cit nici pana in prezent nu s-a recuperat nici un ban din prejudiciul creat.(Demisia lui Traian Basescu ,nu m-a convins cu nimic la momentul respectiv,atat timp cit la putere era partidul sau iar in dosar erau implicaþi oameni importanþi din aproape toate partidele politice). Economia si Comertul :Sunt la pamant datorita proastei organizari si conduceri,mare parte din veniturile care trebuiau sa ajunga la bugetul statului se scurg prin diverse metode in buzunarele clanurilor politice aflate temporar la putere(salarii,prime,comisioane,licitatii aranjate,contracte pe sume derizorii cind este vorba de incasari si contracte umflate cind este vorba de achizitii). Lipsesc cu desavarsire programe reale de restructurare si reorganizare a societatilor aflate in proprietatea statului,iar acolo unde incep sa apara mugurii unei oarecare profitabilitati,ori sunt schimbati sefii care fac greseala de a demonstra competenta ori sunt gasite rapid metode ,diverse achizitii „absolut necesare”pentru a umfla conturile apropiatilor partidului. Ne-mai vorbind de ministere infiintate dupa ureche pentru ca unul sau altul din partid sa primeasca satisfactia de a fi ministru,compensatie la tributul platit in campania electorala(de ce sa nu primeasca pe mina un buget pe care sa si-l dramuiasca singur dupa nevoile proprii si sa nu mai stea cu mina intinsa la altii),ministere fara necesitate practica . |
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 09:52
Uniti-va fortele ,dar pentru ce? Stiti pentru ce vreti sa va uniti fortele,ce vreti sa obtineti?Vreti sa adanciti si mai mult haosul creat de catre toti politicienii indiferent ce culoare au.Cum ajung la putere isi instaleaza pe functii impotentii politici care habar nu au denimic si fura cu acte in regula ,darama tot. POLITICIENII DIN ROMANIA SUNT CA LACUSTELE indiferent din ce partid fac parte,de aceea nu vin cetatenii la vot.
Uniti-va fortele ,dar pentru ceva constructiv.
M
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 09:56
A trecut un an de la postarea topicului. Nu s-a întâmplat nimic. De ce? Este foarte simplu: asemenea idei apar în preajma campaniilor electorale, pentru a arãta, chipurile, cã tinerii sunt scârbiþi de partidele politice ºi, ca urmare, absenteismul de la urne este o formã de protest. Cu cât numãrul participanþilor la vot este mai mic cu atât cheltuielile pentru mita electoralã sunt mai mici.
Dacã ar fi existat cu adevãrat o dorinþã a tinerilor de a-ºi uni forþele, din anul 2000, când au mai apãrut asemenea îndemnuri, ºi pânã acum ar fi trebuit sã existe cel puþin douã alternative politice.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 10:20
De la: 111dinu, la data 2009-09-11 09:56:38A trecut un an de la postarea topicului. Nu s-a întâmplat nimic. De ce? Este foarte simplu: asemenea idei apar în preajma campaniilor electorale, pentru a arãta, chipurile, cã tinerii sunt scârbiþi de partidele politice ºi, ca urmare, absenteismul de la urne este o formã de protest. Cu cât numãrul participanþilor la vot este mai mic cu atât cheltuielile pentru mita electoralã sunt mai mici. Da,foarte corect ce spui.In plus vreau doar sa spun ca se fabrica inlocuitorul de maine al Frontului.Este si firesc ,Frontul asta s-a cam perimat si nu mai merg smecheriile cu certurile si impacarile sub lumina reflectoarelor,este nevoie de ceva nou prin care sa mearga vechiul.Cum poate cineva admite ca este normal ca Alexandra Nu Stiu Cum sa fie brusc chemata sa vorbeasca pe la televiziuni si sa-si discute manifestul de rahat ?!S-au saturat tinerii de Front ?Bun,sa le organizam unul al lor,condus de cei mai cinstiti si inteligenti romani (exact ideea lui Iliescu de a infiinta Frontul in fabrici,cartiere ,scoli,etc cu cei mai capabili oameni) cu care sa se joace .O sa fie condus de acesti oameni exact cum si FSNul a fost condus de oameni cinstiti . Pe scurt initiativa asta este raspunsul la o necesitate politica FSNista in vederea tinerii sub control a lucrurilor.Mereu cand au avut nevoie de ajutor au creat alternative :PRM,PD,PLD,PNG etc.Ne desprindem,ne certam,ne pupam si ne impacam
|
|
grig_pavelescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 11:46
e adevarat ,ne-am saturat , ne saracesc pe noi pt.proprile interese si ne sfideaza.
greu de scapat. cine face primul pas si cu ce pret? Apropo avem europarlamentari ? rusine. |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 13:25
Uimirea ce o afisati, reprezinta disperarea romanului, in a descoperii noi conducatori drepti ! Cine crede ca e "cel Ales"....toti daca ii intrebi...Eu sunt cel ce am sa fac dreptate....lege etc.. Iti dau 100 000 de euro sa te retragi....accepti ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 15:33
De la: gutanumihai, la data 2009-01-31 12:46:21Ba este un partid in care merita sa intrati, un partid care va asigura ascensiunea ( daca sunteti muncitori si devotati ) si va propune pentru gregatorii ( daca sunteti capabili ). O sa vin eu in speranta ca tot ce spuneti este adevarat. Pentru ca vreau sa ma implic, si nu doar sa vorbesc! Pentru ca nu mai vreau ca altii sa-mi hotarasca destinul. Sint gata sa fac aceasta incercare, ca o ultima sansa de a ramine in Romania. Cu stima Dorin David |
|
jimi_rom 174 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 19:05
AM sa vin si eu in PNTCD, sa vad cum stau lucrurile.
Cu speranta ca noi suntem schimbarea.
|
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 21:57
De la: alinushy, la data 2009-01-05 18:08:37un partid al tinerilor a vrut sa faca si lavinia sandru si ce a facut ? tot asa trebuie lucrat din interior un partid !!! Lasati-va de prostii! In tara asta nu se mai poate face nimic, nici macar un partid al tinerilor! Nu ne mai ramane sa asteptam cuminti sa vorbim limba romana cu doi "r", va sfatuieste un tanar de 70 de ani... Toate bune de la, Moshu |
|
jimi_rom 174 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 09:53
Dormi, dormi, somn usor Romanie!
|
|
claudiubutuza 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 11:33
da e o idee geniala dar aproape imposibil de realizat prin urmare se apropie de o utopie.
ma numesc Claudiu Butuza si sunt din Timisoara email. claudiubutuza@yahoo.com, asi da orice sa poata fi realizata o astfel de Uniune. O zi buna |
|
avgruianu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 11:45
In general ca sa poti spune ca se poate realiza ceva bun sau nu, indiferent de domeniu, trebuie sa incerci si sa fii consecvent in atingerea telului propus, si nu numai...
Cu cat mai multa consecventa si de ce nu determinare, cu atat mai multe sanse de reusita. Este normal ceea ce se intampla, conform proverbului "pana cand o viata amara si un trai nefericit" si orice alta "atitudine" care implica necesitatea unor schimbari majore in societate, este mai mult decat bine-venita, este absolut necesara. Tinerii (si nu numai) reprezinta viitorul unei natiuni iar conceptele acestora cu cat sunt mai sanatoase cu atat se prefigureaza mai multe "schimbari sanatoase". Si nici nu trebuie sa se supere cineva ca exista posibilitatea ca "buturuga mica sa rastoarne carul mare", doar Romania este tara tuturor posibilitatilor, nu? |
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 12:28
Pentru toti care comentati pe aceasta tema va sugerez urmatoarele :
1 - stabiliti-va prioritatile 2 creionati pe scurt care ar fi doctrina pe care doriti sa o abordati 3 aveti curajul si suficient sange in instalatie pentru aface primul pas. 4 stabilim un comitet de initiativa max 10 persoane sau cate se doreste 5 inventariati comentariile in pro si contra 6 intalnirea comitetului de initiativa 7 aveti curajul si raspunderea actiunilor voastre 8 evitati sa sustineti ca ideia mea este cea mai buna ( meteahna actualilor guvernati ) 9 Stabiliti comitetul de initiativa dupa numele de fe forum. 10 stabiliti intalnrea comitetului de initiativa ori unde in tara 11 Membri comitetului de initiativa sa vina la intalnire cu idei sanatoase creionate intr-o doctrina 12 sa dati dovada de spirit de echipa, revolutionar fara interese meschine Voi fi alaturi de ori ce initiativa de bun simt , moralitate , obiectivism sa ne vedem sanatosi |
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 13:08
eu am alta idee si mai buna , o noua romanie, idealuri noi, forte proaspete
mai pe scurt urmariti link-ul :www.erepublik.com/en/referrer/Libra+Ticu scuze, nu e spam |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 13:18
Sper ca nu esti Tiocu ala al nostru intarziat prin epoca de aur? Ca ii si ziceam ce cauta pe acest topic, se da tanar si...scarbit?
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 13:18
De la: 9am133602, la data 2009-09-12 13:18:04Sper ca nu esti Ticu ala al nostru intarziat prin epoca de aur? Ca ii si ziceam ce cauta pe acest topic, se da tanar si...scarbit? |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 13:19
De la: costelaeg, la data 2009-09-12 12:28:09Pentru toti care comentati pe aceasta tema va sugerez urmatoarele : Apel-manifest pentru proiectul ROMANIA ALTFEL Astazi, am avut onoarea de a fi invitat de un grup de sustinatori ai Principelui Radu si ai Casei Regale sa particip la un manifest. Sustinatorii doresc sa stranga cat mai multe persoane pentru a crea un nucleu de sustinere a proiectelor initiate de Alteta Sa Regala, proiecte cum ar fi “Romania. O viziune pe 30 de ani.” Pentru cei interesati, acesta este manifestul: Prieteni, constienti de faptul ca ASR Principele Radu, Majestatea Sa Regele si ASR. Principesa Margareta nu incurajeaza si nu sprijina infiintarea de miscari, partide sau organizatii avand ca scop promovarea monarhiei sau a altor idei legate de Casa Regala, constienti de faptul ca Familia si Casa Regala nu reprezinta o institutie a societatii civile sau o institutie politica, ci o parte definitorie, istorica a Statului roman, constienti de faptul ca nu trebuie sa impunem implicarea ASR Principele Radu in demersul noastru de asociere si promovare a miscarii pentru proiectul Romania Altfel, constienti de faptul ca nu trebuie sa transformam blogul, jurnalul, site-urile si imaginea Familiei Regale intr-un spatiu virtual de propaganda, constienti de faptul ca ASR Principele Radu nu doreste sa impiedice actiunile noastre civice de libera asociere prin manifestari si activitati pe baza de voluntariat, va informam: s-a constituit nucleul miscarii de promovare a proiectului Romania Altfel. Acest nucleu, speram, va inspira constituirea altor centre de solidaritate a simpatizantilor si sustinatorilor din tara si Diaspora. Pentru a face parte din nucleul central al Miscarii pentru Romania Altfel va invitam sa ne contactati la adresele … |
|
|
|

si ca nici nu sunt dezamagit de ce au facut pana acum.Vrei sa gandesc ca tine?Imi pare rau dar pana nu imi explici clar ce vrei si pana nu te inteleg ,nu am cum.
Ce dracu aveti dom'le de vedeti intr-un partid nou garantia calitatii CAND NICI MACAR HABAR NU AVETI CINE DRACU' SUNT AIA PE CARE II SPRIJINITI ?!Asa ceva este pur si simplu socant !
(exact ideea lui Iliescu de a infiinta Frontul in fabrici,cartiere ,scoli,etc cu cei mai capabili oameni) cu care sa se joace .O sa fie condus de acesti oameni exact cum si FSNul a fost condus de oameni cinstiti .