back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:35

da ingrid 13 - CU CINE VOTAM din cei care sau anuntat ,hai zi unul curat ,ei vorbesc deja de acum de fraude ,cine ia INTERNELE ca sa trga sforile; Oprescu are in spate pe fratii Paunescu si altii ,bun independent?;Crin A , Evreul si copilul minune,Geoana prostanacul,nici nu avem alternative deja sau nascut moarte alegerile din noiembrie.Hai la vot ,dar cu cine votam? .....................................

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:42

De la: 9am18845, la data 2009-09-29 15:35:31da ingrid 13 - CU CINE VOTAM din cei care sau anuntat ,hai zi unul curat ,ei vorbesc deja de acum de fraude ,cine ia INTERNELE ca sa trga sforile; Oprescu are in spate pe fratii Paunescu si altii ,bun independent?;Crin A , Evreul si copilul minune,Geoana prostanacul,nici nu avem alternative deja sau nascut moarte alegerile din noiembrie.Hai la vot ,dar cu cine votam? .....................................

ªi tu parcã eºti "proaspãt" tampon aruncat la gunoi de Elena Udrea ºi doreºti o nouã intrare între picioarele ei

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
jimi_rom

174 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 20:20

Votam pe Rokerul de la Partidul Verde sau Vadim!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:44

De la: jimi_rom, la data 2009-09-29 20:20:09Votam pe Rokerul de la Partidul Verde sau Vadim!

Cu Vadim preºedinte ºi Bãsescu prim-ministru sunt douã opþiuni : ori poporul român îºi cautã altã þarã sau ei îºi cautã alt popor.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 19:43

De la: artemis, la data 2009-09-27 19:38:55Politica de dragul neamului este utopica. O data ce ai intrat in cocina, te mananca porcii.
Daca vrem sa schimbam ceva, mai bine ne-am vedea fiecare de treaba cat de bine se poate. Nu in sensul de ignoranta, ci in sensul de profesionalism. Deocamdata asta e un timp pierdut. Dezbatem progresul. Imi asum eventuala critica, dar sincer e inutil. Nu te sustine nimeni daca nu ai ce sa-i oferi (sau macar sa ai perspectiva ca ii vei putea 'rambursa' imprumutul - de capital, de imagine, de sustinere - la un moment dat), nu te promoveaza nimeni. Poti castiga cateva voturi de la o anumita patura sociala... care sunt practic anulate de multimea neavizata de la tara, de exemplu, care pana la urma voteaza tot ce s-a obisnuit. Miscari semnificative sunt oricum macinate din interior; e suficient sa se amestece un singur partid si totul este adus la zero (asta pentru ca nu toti sunt la fel de puternici si interesati).
Si atunci zic, fuga de pe forumuri! Sa citim, sa lucram, sa ne perfectionam in domeniile in care activam. Sa ridicam standardul. Restul...
Eu va las, am de invatat.
Spor in toate!

Tu ai dreptate Artemis . Eu incerc de 19 ani sa fac acest lucru pe care tu al propui si prieteni si cunostintele ami spun ca sant nebun vreau sa ma bat cu morile de vant . Romanii nu se vor educa nici o data de buna voie si nesiliti de nimeni. In romania numai sub puterea biciului sau a legii vom putea educa pe unii dintre semenii nostri . Daca omul de rand este greu de educat cu puterea legii. Ma intreb pe politicieni cu ce putem sai educam . Am mai spuso pe forumuri " Politicienii romani profita de prostia norodului nu face nimic pentru a educa populatia,

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 21:52

De la: artemis, la data 2009-09-27 19:38:55Politica de dragul neamului este utopica. O data ce ai intrat in cocina, te mananca porcii.
Daca vrem sa schimbam ceva, mai bine ne-am vedea fiecare de treaba cat de bine se poate. Nu in sensul de ignoranta, ci in sensul de profesionalism. Deocamdata asta e un timp pierdut. Dezbatem progresul. Imi asum eventuala critica, dar sincer e inutil. Nu te sustine nimeni daca nu ai ce sa-i oferi (sau macar sa ai perspectiva ca ii vei putea 'rambursa' imprumutul - de capital, de imagine, de sustinere - la un moment dat), nu te promoveaza nimeni. Poti castiga cateva voturi de la o anumita patura sociala... care sunt practic anulate de multimea neavizata de la tara, de exemplu, care pana la urma voteaza tot ce s-a obisnuit. Miscari semnificative sunt oricum macinate din interior; e suficient sa se amestece un singur partid si totul este adus la zero (asta pentru ca nu toti sunt la fel de puternici si interesati).
Si atunci zic, fuga de pe forumuri! Sa citim, sa lucram, sa ne perfectionam in domeniile in care activam. Sa ridicam standardul. Restul...
Spor in toate!

Bravo!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:06

De la: DanubianKnight, la data 2009-09-06 21:53:29
De la: ramonanita, la data 2009-08-25 17:43:46

PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI
Acum, in plina vara
Publicat in: Jurnal, data: 25.08.2009
Acum, in plina vara, când lipsesc si evenimentele, dar si cei care le-ar putea provoca, as dori sa scriu, pe scurt, despre câteva detalii care privesc Familia noastra si care inseamna ceva pentru Principesa si pentru mine.

Ne aflam in avion, in drumul nostru acasa dintr-o vizita in Europa. In timpul zborului, un domn vine la rândul nostru de scaune, se apleaca discret si spune Principesei: “Alteta Voastra Regala, as vrea sa va multumesc”. Principesa intreaba de ce. Domnul raspunde: “Acum saptesprezece ani eram student la medicina. Fundatia Altetei Voastre Regale mi-a dat bani pentru a urma un curs in Marea Britanie. Astazi am un cabinet particular la Londra, sunt medic psihiatru, am absolvit Universitatea din Oxford si sunt tatal unui baietel nascut in Marea Britanie. Bursa pe care mi-ati oferit-o mi-a schimbat viata. As vrea sa va multumesc acum, dupa atâtia ani”!

Al doilea detaliu priveste tot pe Alteta Sa Regala. Cu câteva saptamâni in urma, Principesa a primit, prin decret semnat de Presedintele Republicii Franceze, ordinul national Legiunea de Onoare.

Al treilea detaliu este legat de dumneavoastra, cei care urmariti paginile electronice ale siturilor noastre. Ieri a fost o zi insemnata pentru mine, fiindca numarul vizitatorilor sitului www.princeradu.ro/ a ajuns la un milion. Va multumesc!

Pana una alta, nu mai candideaza.

si nici prea TANAR numai este!...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:10

De la: 111dinu, la data 2009-09-30 14:44:37
De la: jimi_rom, la data 2009-09-29 20:20:09Votam pe Rokerul de la Partidul Verde sau Vadim!

Cu Vadim preºedinte ºi Bãsescu prim-ministru sunt douã opþiuni : ori poporul român îºi cautã altã þarã sau ei îºi cautã alt popor.

de preferat ultima optiune....

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 18:28

EU CU CINE VOTEZ / Ne doaredupa citeva luni de la alegeri si spunem ;n am fost la vot 'BRAVOS pinacind noi tinerii nu mai avem nimic de spus/Estetimpul ca tineretul roman sa inceapa sa faca parte din aceasta taea si sa stie ca lipsa de opinie face rau tuturor ./

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:24

De la: costelaeg, la data 2009-09-30 19:43:57
Spor in toate!

Tu ai dreptate Artemis . Eu incerc de 19 ani sa fac acest lucru pe care tu al propui si prieteni si cunostintele ami spun ca sant nebun vreau sa ma bat cu morile de vant . Romanii nu se vor educa nici o data de buna voie si nesiliti de nimeni. In romania numai sub puterea biciului sau a legii vom putea educa pe unii dintre semenii nostri . Daca omul de rand este greu de educat cu puterea legii. Ma intreb pe politicieni cu ce putem sai educam . Am mai spuso pe forumuri " Politicienii romani profita de prostia norodului nu face nimic pentru a educa populatia,

Artemis, am 43 de ani si iti spun un lucru : Nu ai cum sa ridici standardul ci el te va trage in jos, cu tot efortul, studiile, munca, educatia ta. Am avut colegi reintorsi din strainatate care au lucrat acolo in jur de 10 ani la adevarate standarde si crezi ca aici au putut sa ridice standardul ? Nu, si-au facut pantofii cu ei toate putregaiurile proptide pe criterii bine cunoscute. Tocmai de asta nu te sustin in propunerea ta de a ne vedea stict de treaba noastra. Am facut asta pana acum din buna-credinta si unde s-a ajuns? Tot acolo sau mai jos. Esential este sa existe mediul de lucru corect legalizat si in norme civilizate. Mai intai trebuie sa existe standardul si mediul de lucru. Asta sta in sarcina unui stat de drept si a aparatului administrativ platiti de noi. Exista putini oameni profesionisti si integri printre ei si atunci despre ce standard vorbesti ? Despre acela care te va trage in jos si care iti va aduce toata frustrarea din lume pentru ca tu ti-ai vazut de treaba, ai invatat, te-ai perfectionat? Esti educat dar nu-ti foloseste dimpotriva iti dauneaza fiindca ai sa constati ca sistemul are nevoie de imbecili. Ei nu au cum sa priceapa ce vrei tu si despre ce e vorba. Au idei putine dar fixe, asa au mers lucrurile pana acum si ce ne-ar face sa credem ca totul se va schimba in bine ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:55

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-02 15:24:18
De la: costelaeg, la data 2009-09-30 19:43:57
Spor in toate!

Artemis, am 43 de ani si iti spun un lucru : Nu ai cum sa ridici standardul ci el te va trage in jos, cu tot efortul, studiile, munca, educatia ta. Am avut colegi reintorsi din strainatate care au lucrat acolo in jur de 10 ani la adevarate standarde si crezi ca aici au putut sa ridice standardul ? Nu, si-au facut pantofii cu ei toate putregaiurile proptide pe criterii bine cunoscute. Tocmai de asta nu te sustin in propunerea ta de a ne vedea stict de treaba noastra. Am facut asta pana acum din buna-credinta si unde s-a ajuns? Tot acolo sau mai jos. Esential este sa existe mediul de lucru corect legalizat si in norme civilizate. Mai intai trebuie sa existe standardul si mediul de lucru. Asta sta in sarcina unui stat de drept si a aparatului administrativ platiti de noi. Exista putini oameni profesionisti si integri printre ei si atunci despre ce standard vorbesti ? Despre acela care te va trage in jos si care iti va aduce toata frustrarea din lume pentru ca tu ti-ai vazut de treaba, ai invatat, te-ai perfectionat? Esti educat dar nu-ti foloseste dimpotriva iti dauneaza fiindca ai sa constati ca sistemul are nevoie de imbecili. Ei nu au cum sa priceapa ce vrei tu si despre ce e vorba. Au idei putine dar fixe, asa au mers lucrurile pana acum si ce ne-ar face sa credem ca totul se va schimba in bine ?

Fãrã comentarii broscuþo !

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 01:11

PE DATA 05 OCTOMBRIE DACA VRETI SA SCHIMBATI CEVA
DAR NU CRED .E MAI BINE SA STAI IN FATA CALCULATORULUI SI SA BATI LA TASTATURA
ADICA SA SCRII CUVINTE SI S-O FACI PE VITEAZUL. EVENTUAL SA-I INJURI PE ACEI 800.000 DE OAMENI CARE-SI CER DREPTURILE. 800 000 X 2 =1 600 000 DE OAMENI NEMULTUMITI
PENTRU CEI CARE NU INTELEG DE CE AM FACUT ACEEA OPERATIE SUBLINIEZ CA CEI 800 000 DE OAMENI NEMULTUMITI CARE FAC GREVA GENERALA AU SI FAMILIE UNII CU COPII. IAR 2 ESTE MEDIA MICA PRESUPUSA DE MINE INTRE CEI CU FAMILIE CU SAU FARA COPII SI CEI CARE NU SUNT CASATORITI.
SA INTLEG CA DOAR EI SUNT NEMULTUMITI?
CEI CARE AVETI COPII SUNTETI MULTUMITI DE INVATAMANT?.E NUMAI INTERESUL CADRELOR DIDACTICE? VA PLANGETI CA NU SUNT CADRELE DIDACTICE SUNT SLAB PREGATITE. ASA ESTE . PENTRU CA ACELE CADRE DIDACTICE NU MAI VOR SA PREDEA PE ACESTE SALARII. ACUM SUNT IN STRAINATATE LA CAPSUNI SAU AU IESIT LA PENSIE.
CEI CARE VA DUCETI LA DOCTOR ,NU AVETI NICI UN INTERES SA AVETI CONDITII OMENENESTI IN SPITALE.? VRETI SA AVETI ASISITENTA DE CALITATE? OR SA PLECE DIN TARA INCA O SERIE DE DOCTORI IN STRAINATATE. S-AR PUTEA SI CU SPAGA SA NU MAI AVETI CUI SA-I DATI SAU DACA MAI RAMANE VRE-UN DOCTOR ALA O SA VA OMORE SIGUR. OR SA RAMANA DOAR INCOPETENTII.
VOI CARE VA PLANGETI CA LUCRATI LA PARTICULAR SI-I INVIDIATI PE CEI DE LA STAT DE CE NU IESITI IN STRADA. SUNTETI ASA DE MULTUMITI? VA PLAC GUVERNANTII? VA PLAC POLITICIENI? AVETI INCREDERE IN JUSTITIE?
PENTRU VOI CINE VRETI SA LUPTE?

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:32

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 11:33

9am147400

8 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 19:22

Ideea e buna...numai ca voi tinerii nu trebuie sa va inregimentati in actualele partide ...in absolut niciunul, pentru ca riscati sa deveniti asemenea lor.Politicienii de azi vor fi eliminati prin prestatia voastra serioasa...Iar noi, .Asa ca trebuie sa puneti mana pe carte, sa va pregatiti serios si ... la treaba!

Dumnezeu sa va ajute!

ionescu_o_ro

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 03:39

Pentruca fiind tineri sunteti usor de manipulat draga. Se va gasi un smecher batran sa isi trimita nepotul cu bani sa va duca la discoteca sa va imbete si sa va propuna sa alegeti pe cine trebuie, nu sunt lucrurile chiar asa de simple cum par pe lumea asta

dan1957

57 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:20

fara politica nu se poate democratie, asta o stie toata lumea;
La varsta mea, sunt insa scarbit de politica, de la dictatura lui Ceausescu, pana la dictatura lui Basescu... si niciodata n-a castigat in alegeri cel pe care l-am votat...
Ma mir cum naiba toti cei care ne-au condus destinele au avut numele cu terminatia "escu" ... sa fie de la descendenta comunista a lor???
Problema e ca fara constituirea unui partid nou al tinerilor (indiferent de orientarea voastra politica actuala), nu va veti putea rupe de trecutul negru...
nu vedeti ca pe EI nu-i intereseaza decat sa le fie lor bine???
nu vedeti ca se lupta pentru putere de dragul PUTERII???
nu vedeti ca n-aveti locuri de munca???
uniti-va si veti fi puternici.
formati partidul vostru si nu-i mai sustineti pe bolsevici si pe casapi.
au facut din tara asta un camp de batalie pentru a-si razbuna orgoliile

rebel
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 21:13

EU ZIC: "toti tineri scarbiti de politica sa ne unim foretele" SA PUNEM MANA CU MANA ,SA FACETI MAI MULTE MAINI SI SO FACETI IN GRUP ..POATE ASA HORMONI VOSTRI SE MAI CALMEAZA SI GANDITI CU CAPUL NU CU PICIOARELE

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 00:40

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-14 21:13:34EU ZIC: "toti tineri scarbiti de politica sa ne unim foretele" SA PUNEM MANA CU MANA ,SA FACETI MAI MULTE MAINI SI SO FACETI IN GRUP ..POATE ASA HORMONI VOSTRI SE MAI CALMEAZA SI GANDITI CU CAPUL NU CU PICIOARELE

ROMANIA IS THE COUNTRY'S PACALA Romans in their villainy, the elderly and the young and powerless and ignorant morons, give evidence of irresponsibility, political illiteracy, for which, the gangs established as the party, leading a fratricidal struggle for the seizure of bone. 2010 loom on the horizon, as a sad time for the Romanian population

bablobigazzo

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:10

Nu sunt sigur ca ar fi un succes ideea mea, dar ar fi un semnal de alarma: imi doresc ca intr-o zi 10.000.000 sau 15.000.000 de romani sa se indrepte spre granitele tarii. Sa ramana toti ce care conduc acum sa se fure intre ei.

Civicul

3 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 19:35

Este o idee buna dar ar trebui sa strangem fonduri si cum am putea face asta

revolutie2122_yahoo_com

15 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 16:48

[quote]
Nu sunt sigur ca ar fi un succes ideea mea, dar ar fi un semnal de alarma: imi doresc ca intr-o zi 10.000.000 sau 15.000.000 de romani sa se indrepte spre granitele tarii. Sa ramana toti ce care conduc acum sa se fure intre ei.
[/quote]

ca, la asta ma refeream si eu in petitie
www.petitieonline.ro/petitie-p39005045.html

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 08:53

"Artemis, am 43 de ani si iti spun un lucru : Nu ai cum sa ridici standardul ci el te va trage in jos, cu tot efortul, studiile, munca, educatia ta. Am avut colegi reintorsi din strainatate care au lucrat acolo in jur de 10 ani la adevarate standarde si crezi ca aici au putut sa ridice standardul ? Nu, si-au facut pantofii cu ei toate putregaiurile proptide pe criterii bine cunoscute. Tocmai de asta nu te sustin in propunerea ta de a ne vedea stict de treaba noastra. Am facut asta pana acum din buna-credinta si unde s-a ajuns? Tot acolo sau mai jos. Esential este sa existe mediul de lucru corect legalizat si in norme civilizate. Mai intai trebuie sa existe standardul si mediul de lucru. Asta sta in sarcina unui stat de drept si a aparatului administrativ platiti de noi. Exista putini oameni profesionisti si integri printre ei si atunci despre ce standard vorbesti ? Despre acela care te va trage in jos si care iti va aduce toata frustrarea din lume pentru ca tu ti-ai vazut de treaba, ai invatat, te-ai perfectionat? Esti educat dar nu-ti foloseste dimpotriva iti dauneaza fiindca ai sa constati ca sistemul are nevoie de imbecili. Ei nu au cum sa priceapa ce vrei tu si despre ce e vorba. Au idei putine dar fixe, asa au mers lucrurile pana acum si ce ne-ar face sa credem ca totul se va schimba in bine ?"

Broscuta are dreptate, daca nu ne salvam noi atunci cine? Pe cine va trage la raspundere copii nostri? pe politicieni sau pe noi ca ii lasam sa ne calce in picioare?

Romanie, urmeaza un an foarte dificil pentru multi dintre noi !

Vrea doar sa cer un Moment de Reculegere pentru Eroii nostri din '89! Amin!

Si sper ca Anul care vine sa trezeasca mandria romaneasca din noi, si sa gasim impreuna calea spre ADEVARATA LIBERTATE.
Sarbatori Fericite!!!

ionsipolitica.blogspot.com

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:56

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-14 21:13:34EU ZIC: "toti tineri scarbiti de politica sa ne unim foretele" SA PUNEM MANA CU MANA ,SA FACETI MAI MULTE MAINI SI SO FACETI IN GRUP ..POATE ASA HORMONI VOSTRI SE MAI CALMEAZA SI GANDITI CU CAPUL NU CU PICIOARELE
cu care din capete,ca e mai multe bre !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 09:23

ROMANIA unde a dus-o acesti falsi lideri ..../CINE ARE CURAJ SA SCHIMBE MACAZUL spre lumea cvilizata ./ este clar politica de azi este plina de personaje fara caracter ,corupte pina in maduva oaselor, demagogi, e nevoie de altceva, pentru renastere cine se inscrie la cuvint / tineretul este la rind Nimeni nu ne va da nimic fara lupta..../ VREM SA FIM CONDUSI DE TINERI /NU MAI VREM EPAVE ANTICE..../

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 21:39

toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!"
Pai daca sunteti satuli de politica de ce faceti politica? In ce vreti sa va uniti fortele? Sa faceti tot politica?. Pai tema se refera la cei care sunt satui.
Ati ajuns la pagina 17 ,in afara de a discuta si a scrie vorbe ati facut ceva intre timp?. Va consumati energia pe vorve(cuvinte scrise). Lasati discutiile aiurea si treceti si faceti si voi ceva... Asta daca sunteti nemultumiti. Pentru ca, am convingerea ca doar va place sa stati la "vorbe". De facut nu faceti nici cat "negru sub unghie." Cine este nemultumit actioneaza ,face ceva ca sa-i fie mai bine. Voi doar va plangeti si va contrarziceti pe teme aiurea..Halal natiune. Un popor de papagalagii. Daor sa"dati din gura" si nimic mai mult. A trebuit si la "REVOLUTIE" sa va ajute altii de din afara. Sa le multumiti rusilor pe care-i urati acum si la fel americanilor ca l-a dat pe Ceausescu jos. Mie scarba ca sunt roman.
Dupa ce ca suntem lasi , nu stim sa ne pastram si aceasta amarata de democratie. Ati votat cu dictatura.Va place sa va umiliti. Asa ati fost invatati. Preferati zgarda si botnita. Asta vreti, asta o sa aveti. Pe toate siturile scieti ca va doriti un Vlad Tepes. De ce? Ce sa faca un Tepes in zilele noastre. Decat dictatura. Asta vreti? in om care sa faca singur dreptate? Asta vreti, ca un singur om sa va dirijeze viata. Voi ca natiune nu sunteti in stare? Un om este mai destept decat 22mil.? Daca da , asa va trebuie. Sa vina unTepes sa va faca ordine in mileniul 2. Dar va place sa fiti considerati Europeni. Europenii nu doresc un Vlad Tepes la ei Pe unul ca asta l-ar impusca.

nostalgicu

59 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:27

De la: 9am16526, la data 2009-12-21 21:39:24
...
Europenii nu doresc un Vlad Tepes la ei Pe unul ca asta l-ar impusca.

Pe termen scurt, trebuie si asta pana cand combatem saracia si depopularea patriei; iar dupa aceea, putem fi oricat de europeni vrem.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:28

De la: midnight, la data 2009-12-22 15:27:08
De la: 9am16526, la data 2009-12-21 21:39:24
...
Europenii nu doresc un Vlad Tepes la ei Pe unul ca asta l-ar impusca.

Pe termen scurt, trebuie si asta pana cand combatem saracia si depopularea patriei; iar dupa aceea, putem fi oricat de europeni vrem.

Nu stiu ce intelegi tu "pe termen scurt". Dar eu stiu ca pentru un dictator nu exista termen scurt. Iar un dictatot ramane un dictator indiferent cat de "supercorect si pronatiune este".
Dupa dictatura intotdeauna urmeaza o perioada de haos.

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:59

I-AM CIURUIT PE CEI 5 000 000 SI CEVA DE ROMANI

Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:26

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
Mergi la: