back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

eu_vasko85

4 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 12:06

Parerea mea este ca va trebui sa ne dam mult timp cu parerea pana cand vom ajunge sa avem un plan bine gandit si chiar si acela sa dea roade. Oricum trebuie sa ne organizam ceva serios dar pentru asta trebuie sa stam fata in fata si pentru asta avem nevoie de un loc mai spatios si bineinteles sa si poata veni lumea.vaa trebui sa trecem si la fapte ca de vorbit e usor sa spui o parere dar nu stii daca-i buna pana nu incerci.

9am032662

6 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:26

ai f mare dreptate asa ar trebui fc,cineva sau cv trebuie sa fc cv in tara asa de rahat,am ajuns de rasul intregiilor natiuni si suntem huluiti pana si de romi,bv lor in comparatie cu noi ei sunt uniti si asta ii fc puternici si de aceea reusesc aproape intotdeauna....mi-ar fi plc sa e formeze un partid doar din tineret si sa gasim solutii sau idei de a scapa tara asta din situatia prezent,sa ni se creeze locuri de munca,sa ni se dea locuinte cum se facea pe vremea lu' Ceausescu si multe altele,ne chinuim sa terminam o sc, o facultate si stam pe strazi din cauza celor pe care i-am votat,asa ne rasplatesc,as vrea k un semnal de la noi tinerii catre cei care ne conduc tara sa fie urmatorul:NU MAI MERGETI FRATIILOR LA VOT,SA VEDEM CE AU SA FC ATUNCI,NOI I-AM VOTAT SI EI CE-AU FC???IS BAT JOC DE NOI......CE DREPTURI AVEM NOI TINERII???CINE NI LE RESPECTA???CINE NE BAGA IN SEAMA???CE FC DUPA CE TERMINAM O FACULTATE???UNDE NE ANGAJAM???TOATE INTREBARILE ACESTEA AU UN SINGUR RAS:NIMENI SI NIMIC

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:28

... si sa ce ?!!! ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am032662

6 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:30

sincer eu nu as mai vota pan nu s-ar fc cv si ptr noi tinerii....

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:31

De la: 9am032662, la data 2009-09-26 14:30:35sincer eu nu as mai vota pan nu s-ar fc cv si ptr noi tinerii....
Las' ca voteaza ''tinereii'' ...

Justitiarul

119 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:33

Hai sa ne unim fortele si sa preluam Justitia.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 14:35

De la: Justitiarul, la data 2009-09-26 14:33:07Hai sa ne unim fortele si sa preluam Justitia.
Exista justitie in Romania ?!!!

simonne_elle74

3 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 15:43

draghiciadrian.forumulmeu.ro/forum.htm
poate ar fi bine sa sprijinim un om tanar sa candideze, macar numai sa bagam putin frica in Basescu si ceilalti ca noi tinerii vrem din CIOLANUL pe care il considera doar al lor :))

Dupa cum spusese si Hagrid:ce va fi, va fi.... Si avea sa vada ce e de facut la momentul respectiv....
Iosif

41 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 16:19

"Care tanar"???
Scoate-ti unul bine pregatit sa nu fie mancat de "carii" sau de lupii de la putere. Si-l vom sprijini cu tot ce este necesar ptr a intra in cursa...........

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 16:27

De la: 9am118336, la data 2009-09-26 16:19:20"Care tanar"???
Scoate-ti unul bine pregatit sa nu fie mancat de "carii" sau de lupii de la putere. Si-l vom sprijini cu tot ce este necesar ptr a intra in cursa...........

În cursa lupilor?

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 16:54

E bine ca prinde viata aceasta propunere.

Sa vedem cine e alesul???

ionsipolitica.blogspot.com

Planul trebuie conceput si pus in practica pana la alegerile locale.
La presedentie nu avem nicio sansa in acest an.

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 17:20

Ar fi o oportunitate pentru o noua formatiune. Ar insemna ca toata puterea legislativa sa o detina noul parlament(control total asupra Romaniei. Cea mai buna oportunitate pentru noi sa putem schimba viata din Romania.

Ce ar presupune un parlament cu o singura camera? Afla AICI:
Cei care se declara "pentru" considera ca 300 de parlamentari, cati ar ramane, ar chetui mai putini bani si ar fi probabil mult mai eficienti. Pe de alta parte, contestatarii cred ca procedurile sunt de lunga durata si am trece prin doua referendumuri. Ultimul, cel pentru votul uninominal, a costat statul roman peste 13 milioane de euro.

Ca sa avem un Parlament unicameral asa cum isi doreste presedintele avem de strabatut un drum destul de lung.

Pe 22 noiembrie, odata cu alegerile prezidentiale, romanii sunt invitati sa decida daca una dintre camere va disparea, iar astfel numarul alesilor se va reduce simtitor.

In cazul in care raspunsul majoritatii este "da", parlamentarii sunt invitati sa elaboreze in acest sens un proiect de modificare a Constitutiei care ar trebui sa fie votat si de Camera Deputatilor si de Senat.

Dupa toate acestea, se va organiza inca un referendum in care romanii vor fi consultati in legatura cu noua Constitutie.

Daca si de aceasta data raspunsul va fi unul afirmativ, abia atunci vom putea sa spunem ca avem Parlament unicameral. Teoretic. Pentru ca practic ar putea functiona in aceasta varianta numai din 2012 cand vor avea loc noi alegeri parlamentare.

Se naste insa o alta intrebare: care ar fi avantajele unui parlament unicameral cu mai putini alesi?

► In primul rand costurile vor fi mai mici. In acest moment sunt 471 de senatori si deputati. Anual noi toti platim cate 830.000 de lei pentru fiecare senator si 907.000 de lei pentru fiecare deputat. O singura camera cu cel mult 300 de membri ar insemna o economie la buget de 145 milioane de lei.

► Pe de alta parte legile ar fi adoptate mai repede si nu vor mai exista runde de dezbateri in fiecare camera pentru acelasi act normativ.

Dar si dezavantajele...

Exista insa si riscul ca unele erori legislative sa nu mai fie indreptate. In acest moment se poate spune ca senatorii si deputatii se controleaza reciproc.

Cum e in Uniunea Europeana

Europenii nu se omoara dupa parlamentul unicameral. Din cele 27 de tari ale uniunii, doar 11 au un astfel de sistem legislativ. Intra aici vecinii nostrii bulgari, unguri, dar si grecii, portughezii, estonienii, suedezii si danezii.

www.protv.ro

Pe mine ma doare sufletul cati bani mananca astia si nu fac nimic pentru noi.
Daca i-am pune pe pri 100 din top oameni de afaceri din Romania ar fi cam aceiasi care sunt si acum in politica.
Ce avere are Basescu?
Dar Nastase? si Tariceanu?
Eu zic ca un parlament unicameral este benefic pentru o schimbare in tara asta, provizoriu.
Sa se ridice o noua formatiune cu bune intentii si sa salveze ce mai poate fi salvat.

Romania merita salvata!
Sa ne ajute Dumnezeu!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:04

De la: jimi_rom, la data 2009-09-26 17:20:12Ar fi o oportunitate pentru o noua formatiune. Ar insemna ca toata puterea legislativa sa o detina noul parlament(control total asupra Romaniei. Cea mai buna oportunitate pentru noi sa putem schimba viata din Romania.

Cei care se declara "pentru" considera ca 300 de parlamentari, cati ar ramane, ar chetui mai putini bani si ar fi probabil mult mai eficienti. Pe de alta parte, contestatarii cred ca procedurile sunt de lunga durata si am trece prin doua referendumuri. Ultimul, cel pentru votul uninominal, a costat statul roman peste 13 milioane de euro.

Ca sa avem un Parlament unicameral asa cum isi doreste presedintele avem de strabatut un drum destul de lung.

Pe 22 noiembrie, odata cu alegerile prezidentiale, romanii sunt invitati sa decida daca una dintre camere va disparea, iar astfel numarul alesilor se va reduce simtitor.

In cazul in care raspunsul majoritatii este "da", parlamentarii sunt invitati sa elaboreze in acest sens un proiect de modificare a Constitutiei care ar trebui sa fie votat si de Camera Deputatilor si de Senat.

Dupa toate acestea, se va organiza inca un referendum in care romanii vor fi consultati in legatura cu noua Constitutie.

Daca si de aceasta data raspunsul va fi unul afirmativ, abia atunci vom putea sa spunem ca avem Parlament unicameral. Teoretic. Pentru ca practic ar putea functiona in aceasta varianta numai din 2012 cand vor avea loc noi alegeri parlamentare.

Se naste insa o alta intrebare: care ar fi avantajele unui parlament unicameral cu mai putini alesi?

► In primul rand costurile vor fi mai mici. In acest moment sunt 471 de senatori si deputati. Anual noi toti platim cate 830.000 de lei pentru fiecare senator si 907.000 de lei pentru fiecare deputat. O singura camera cu cel mult 300 de membri ar insemna o economie la buget de 145 milioane de lei.

► Pe de alta parte legile ar fi adoptate mai repede si nu vor mai exista runde de dezbateri in fiecare camera pentru acelasi act normativ.

Dar si dezavantajele...

Exista insa si riscul ca unele erori legislative sa nu mai fie indreptate. In acest moment se poate spune ca senatorii si deputatii se controleaza reciproc.

Europenii nu se omoara dupa parlamentul unicameral. Din cele 27 de tari ale uniunii, doar 11 au un astfel de sistem legislativ. Intra aici vecinii nostrii bulgari, unguri, dar si grecii, portughezii, estonienii, suedezii si danezii.

www.protv.ro

Daca i-am pune pe pri 100 din top oameni de afaceri din Romania ar fi cam aceiasi care sunt si acum in politica.
Ce avere are Basescu?
Eu zic ca un parlament unicameral este benefic pentru o schimbare in tara asta, provizoriu.
Sa se ridice o noua formatiune cu bune intentii si sa salveze ce mai poate fi salvat.

Romania merita salvata!
Sa ne ajute Dumnezeu!

Exceptand perioada 1862-1864, pana la adoptarea Statutului Dezvoltator al Conventiei de la Paris, Romania a avut un parlament unicameral doar intr-o singura perioada istorica: 1946-1989. Avand in vedere ce a insemnat acea perioada, ca si cam ce tendinte are personajul care vine acum cu aceasta propunere, eu personal prefer sa ramanem pe linia traditionala a parlamentului bicameral. Evident, numarul membrilor celor doua camere si separarea atributiilor celor doua, astfel incat sa le fie crescuta eficienta, este un subiect care poate si trebuie sa fie discutat.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 22:56

De la: DanubianKnight, la data 2009-09-26 18:04:43
De la: jimi_rom, la data 2009-09-26 17:20:12Ar fi o oportunitate pentru o noua formatiune. Ar insemna ca toata puterea legislativa sa o detina noul parlament(control total asupra Romaniei. Cea mai buna oportunitate pentru noi sa putem schimba viata din Romania.

Dar si dezavantajele...

www.protv.ro

Ce avere are Basescu?

Romania merita salvata!
Sa ne ajute Dumnezeu!

Exceptand perioada 1862-1864, pana la adoptarea Statutului Dezvoltator al Conventiei de la Paris, Romania a avut un parlament unicameral doar intr-o singura perioada istorica: 1946-1989. Avand in vedere ce a insemnat acea perioada, ca si cam ce tendinte are personajul care vine acum cu aceasta propunere, eu personal prefer sa ramanem pe linia traditionala a parlamentului bicameral. Evident, numarul membrilor celor doua camere si separarea atributiilor celor doua, astfel incat sa le fie crescuta eficienta, este un subiect care poate si trebuie sa fie discutat.

Dumnezeu mai stie cum este mai bine , ca toata lumea este experta in politica . Pai daca ziceti voi ca nu e bine cu un parlament unicameral ca cheltuim mai putin cu somnorosii di parlament. De ce sa nu acceptam un parlament bicameral cu cate doi senatori/ judet si doi depurtati pe judet ca e mai usor de socotit si poate cheltuim mult mai putin . Sau mai bine sa iesim noi in strada iarasi ca in 89 si sa le spunem politicienilor scurt Baieti cel mai mare salariu in Romania sa fie de 5 000 lei .si cea mai mare pensie la fel . Iar cel mai mic salariu sau pensie ( sau salariu minim) 1200 lei intre aceste 2 valori va lasam sa negociati intre voi . Nu ati vazut ce darnic este BOC pe banii nostri cel mai mare salariu este 12 salarii minime pe economie + spruri sialte daravere . Mie scarba de clasa politica. Iar voi ca stati cu mainile in buzunare va e frica si de umbra voastra . Nu aveti sange in instalatie sa va organizatio intrun partid. Va vaicariti ca niste babe , ca ala e asa , ca ala e altfel , ca ala vrea puterea, ca ala e schiop , ca ala e orb etc . Strangetiva o data si hotarati ceva. Am vzut o propunere a lui Marian Munteanu pe aci . De ce nu aduna studentii intr- un partid . Sau nu il mai iubeste asa de mult . A fi lider de opinie nu inseamna ca esti si bun conducator . Romania are nevoie de administratori buni nu de lacomi care nu stiu cand sa puna umarul la greu (vezi magistratii) . Lea promis Boc ca nu le vor scadea salariile si se apuca de treaba . Nu ati vazut-o pe Doamna Pivnicieru si pe doamna Barbulesu ( oare e de prin zona Ceausista) cu ce vehementa sau batut pentru salariile lor .

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 23:44

De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata !

Pare interesanta discutia, insa tin sa mentionez cateva lucruri:
- toti tinerii scarbiti de politica sa facem politica= vomati cand auziti de Basescu, sunteti pusi sa traiti langa el= aveti rau de avion (inaltime)- mergeti numai cu avionul
- reunirea celor doua camere: o mare greseala si neintelegere a principiilor democratiei, n-ai vrea sa se aleaga si Presedintele de catre Parlament? Sau nu te gandesti ca asta va fi urmatorul pas dupa reunirea Camerelor ( de fapt cele doua Camere se reunesc la anumite legi si sedinte, poate vrei sa elimini una dintre ele)
- initiativa e totusi buna, dar daca vrei o schimbare consulta Constitutia!
Succes!

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:57

De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:23

L a arme copii ce mai atitea vorbe ce tot atitea vorbe goale tata base corupt si mincinos pe deasuprea .nu se mai poate o tot da de gard de nu se mai poate in rest calitati bune Geoana manevrant e rosu si sub limba AUT. Cine mai este pe acolo / unde mai estri bre.care n-aibotu la cascaval ca a fost pe prosteala poporului roman asunat scadenta tineretul trebuie sa si spuna cuvintul la vot avem nevoie de tineret INJECTIA de sanatate pentruaceasta tara/

9am024610

5 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 18:40

Eu va pot spune doar atat: revolutia a invins! de ce? pentru ca romania la ora aceasta este distrusa si asta s-a vrut. Eu nu cred in vot. de ce? pentru ca si duhoarea cucuruzului de constanta recunostea ca se fura, dar nu in totalitate ("nu pot ei fura cat puteti voi vota"). Deci fiecare a fost pus pentru ca era mai prost decat precedentul, iar rezultatul este cel de azi. Numai o minune mai poate salva aceasta tara asa cum ne-au last-o altii drept mostenire.

9am024610

5 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 18:58

Apropo de mersul la vot. Este obligatoriu. Acum nu voteaza decat politrucii, rudele lor si cei cumparati cu te miri ce, plus ce se fura (adica cei morti si votanti, stampile furate, autobuze cu votanti) in total cam 30%. Daca nu avem 90 % votanti nu vad de ce ne vaicarim. Daca legea ar fi ca numarul de parlamentari ,de exemplu, sa fie proportional cu nr. de voturi ar fi de inteles. Adica ar merge la vot un singur roman proportional sa avem si parlamentari; adica nici o sapca! dar din pacate nu asta se vrea... ci un fel de rotire a cadrelor pe care i-a invatat nea nicu si la care se vede ca se pricep.

artemis

4 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 19:38

Politica de dragul neamului este utopica. O data ce ai intrat in cocina, te mananca porcii.
Daca vrem sa schimbam ceva, mai bine ne-am vedea fiecare de treaba cat de bine se poate. Nu in sensul de ignoranta, ci in sensul de profesionalism. Deocamdata asta e un timp pierdut. Dezbatem progresul. Imi asum eventuala critica, dar sincer e inutil. Nu te sustine nimeni daca nu ai ce sa-i oferi (sau macar sa ai perspectiva ca ii vei putea 'rambursa' imprumutul - de capital, de imagine, de sustinere - la un moment dat), nu te promoveaza nimeni. Poti castiga cateva voturi de la o anumita patura sociala... care sunt practic anulate de multimea neavizata de la tara, de exemplu, care pana la urma voteaza tot ce s-a obisnuit. Miscari semnificative sunt oricum macinate din interior; e suficient sa se amestece un singur partid si totul este adus la zero (asta pentru ca nu toti sunt la fel de puternici si interesati).
Si atunci zic, fuga de pe forumuri! Sa citim, sa lucram, sa ne perfectionam in domeniile in care activam. Sa ridicam standardul. Restul...
Eu va las, am de invatat.
Spor in toate!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 22:15

Nu exista politica de dragul neamului. Sint obiective ce trebuie atinse...daca sint.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:45

Dar si dezavantajele...

www.protv.ro

Ce avere are Basescu?

Romania merita salvata!

Sa ne ajute Dumnezeu!

În momentul când preºedintele ºi partidul domniei sale îºi bat joc de constituþie, în loc sã se ia atitudine împotriva abuzului, apare câte un user cu explicaþii "despotice" pentru a salva, cicã, România.
România poate fi salvatã doar prin aplicarea exclusivã a legilor ºi în primul rând a legii supreme în stat. Constituþia.
Vreþi cu adevãrat salvarea României? Citiþi cu atenþie constituþia ºi nu acceptaþi o încãlcare a acesteia. Doriþi schimbarea Constituþiei? Faceþi-o legal, nu prin tertipuri marinãreºti gen introducerea marfurilor de contrabandã în cascheta de cãpitan.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Iosif

41 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:57

Pe dinu 111 il macina ideile altora sau ii plac asa de tare ca le copiaza ca alceva nu stie decat sa copieze, uneori poate fi benefic ca asa citesc si altii. Dar hai sa vedem solutiile la opinia(ideia) "Toti tinerii sa ne unim fortele, si cei scarbiti de politica altora si cei apolitici!!!!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:19

De la: 9am118336, la data 2009-09-28 14:57:56Pe dinu 111 il macina ideile altora sau ii plac asa de tare ca le copiaza ca alceva nu stie decat sa copieze, uneori poate fi benefic ca asa citesc si altii. Dar hai sa vedem solutiile la opinia(ideia) "Toti tinerii sa ne unim fortele, si cei scarbiti de politica altora si cei apolitici!!!!

Aici nu m-ai nimerit ! Nu am postat decât propriile idei. Pedeleilor, obedienþi obiºnuiþi cu materiale de la "centru", li se pare anoramal ca un ins sã-ºi posteze propriile pãrerii. Aºa se întâmplã când raza de vedere este limitatã de poziþia tamponului absorbant.

jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:19

Bine mai Dinule vino cu solutia aia salvatoare.
Ca degeaba citesc eu constitutia aia ca pe biblie, daca suntem condusi de magistrati corupti pana in maduva oaselor si politiceni mai hoti ca hotii.

Succese marinaresti!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:49

De la: jimi_rom, la data 2009-09-28 15:19:46Bine mai Dinule vino cu solutia aia salvatoare.
Ca degeaba citesc eu constitutia aia ca pe biblie, daca suntem condusi de magistrati corupti pana in maduva oaselor si politiceni mai hoti ca hotii.

Succese marinaresti!

Soluþia salvatoare? Este simplã. Aplicarea Constituþiei ! Nu putem înlocui ceva prin ilegalitate. De exemplu, limitarea numãrului parlamentarilor se decide printr-o lege, fãrã complicaþii. Clasa politicã poate vota ºi mâine o asemenea lege prin vot parlamentar sau prin asumarea rãspunderii guvernamentale. În schimb, problema unui parlament monocameral necesitã modificarea constituþiei.
O dezbatere publicã, în cunoºtinþã de cauzã, poate sã ducã la varianta optimã pentru România. Am auzit diverse poziþii precum cã preºedintele a solicitat partidelor, încã din 2005, o asemenea temã referitoare la parlamentul unicameral. ªi??? Ce a fãcut pânã acum? Timp de 5 ani problema nu a fost datã spre dezbaterea publicã, obligatorie procedural, ci, deodatã, în campanie electoralã se propune modificarea constituþiei. Pe bucãþi !
Acum avem alegeri prezidenþiale. De ce nu se pune în dezbaterea publicã ºi imunitatea preºedintelui? Avem exemplul dosarelor penale în care este implicat Bãsescu ºi, printr-o interpretare, Daniel Morar, ºeful DNA, a considerat cã preºedeintele are imunitate totalã. Observi cã nu pun în discuþie referndumul privind imunitatea preºedintelui, ci o dezbatere, în prealabil, fiindcã imunitatea prezidenþialã este înscrisã în constituþie ºi, conform legii supreme, sunt alte proceduri de urmat în acest sens.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 19:24

Mare dreptate ai jimi rom,dar nu stiu daca e posibil ca cineva curat din afara politici sa poata rasturna mafia actuala instaurata de 20 de ani ,nu cred desi in realitate culmea acesti jegosi care conduc aceasta tara este ca numar foarte mic ;cine are curajul sa se inhame la o asa raspundere ;in politica nu intra oricine ,ci doar cine nu vrea sa MUNCEASCA, GREU NU? Pe cine propuneti ,, curat '' sa l vedem si sal sprijinim.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 22:29

De la: 111dinu, la data 2009-09-28 13:45:07
În momentul când preºedintele ºi partidul domniei sale îºi bat joc de constituþie, în loc sã se ia atitudine împotriva abuzului, apare câte un user cu explicaþii "despotice" pentru a salva, cicã, România.
România poate fi salvatã doar prin aplicarea exclusivã a legilor ºi în primul rând a legii supreme în stat. Constituþia.
Vreþi cu adevãrat salvarea României? Citiþi cu atenþie constituþia ºi nu acceptaþi o încãlcare a acesteia. Doriþi schimbarea Constituþiei? Faceþi-o legal, nu prin tertipuri marinãreºti gen introducerea marfurilor de contrabandã în cascheta de cãpitan.

De acord. Iar schimbarile in Cosntitutie ar trebui foarte bine gandite, Constitutia nu e ceva cu care sa te joci in functie de interesul de moment.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
sah_mat

5 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:02

deacord sa ii punem la zid pe nenoriciti care ne-au vandut tara Basescu e pe prima pagina , sa ii distrugem

Dany
ingryd13

2 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:08

FRATILOR, DACA NU MERGEM LA VOT,LE DAM MANA LIBERA SA-SI FAC DE CAP!TARA ASTA NU E DOAR A LOR, A POLITICIENILOR, ESTE SI A NOASTRA!HAIDEM CU TOTII LA VOT , URMARITI CUM SE DESFASOARA ALEGERILE SI DACA VEDETI CEVA NELALOCUL LUI ANUNTATI PRODEMOCRATIA SI CELELALTE FORURI CARE POT LUA MASURI!

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
Mergi la: