Info
x
Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
|
9am031783 7 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 11:41
Fie ca aceste sarbatori sa ne aduca o picatura de lumina in suflet... si in ganduri...
Paste fericit! |
|
inmandi 58 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 21:55
propunerea ta e ok, e de bun simt ,dar tinerii carora te adresezi sint indiferenti ,sint abuliti,prosti,neinformati,plini de ei,afiliati, timpi,dusi cu pluta,drogati,inconstienti,fara reactie pozitiva ,nesolidari la bine ,solidari doar la rau,gingiiti,noaptea treji si ziua somnolenti,homo,semidocti
|
|
Fosta membra 9am.ro 22 mesaje Membru din: 25/03/2009 |
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 20:17
PASTE CU ADEVARAT FERICIT TUTUROR CARE DORESC O ROMANIE MAI BUNA , din pacate fara sanse
HRISTOS A INVIAT ! |
|
nikkola_2005 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 17:55
draga bb ss scuze dar trebuie sa iti spun ca din cauza celor ca tine si a mentalitatzii noastre nu se face nimik. sunt prea multi cei care gandesc ca tine si care asteapta sa fac altzii ceea ce fiecare dintre noi ar trebui sa facem. asa suntem noi romanii . asteptam sa faca altii ceva pt noi si respèonsabilitatile noastre sa le ia altii. noi asteptam sa ne pice din cer... si asta ink de pe vremea raposatului ceasca...
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 21:01
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 21:25
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 23:13
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 08:55
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-16 02:25:30tata leo,incepe sa gandesti,bre,uita-te in jur,cauta,fa sapaturi,nu mai fi superficial,te rog,ideile sunt formulate,trebuie doar puse in practica[de cine?!],nu te mai lamenta de pomana,s-auzim numai de bine! eu am facut doar o propunere. eram sigur ca nu se va gasi nimeni macar sa gandeasca ca e posibil. abunda lumea civilizata de sindicate, patronate, asociatii, fundatii si ONG pe diverse teme. numai la noi nu exista organizatii care sa apere interesele unei categorii a populatiei. de ce? simplu! pentru ca voi asteptati sa se ridice unul si sa se sacrifice ca sa puteti sa mai furati 5-10 ani. ca popor aveti idealuri marunte, iar istoria voastra o arata perfect. eh...surprinza: vremea eroilor a trecut, asa ca ar trebui sa va puneti toti la munca. |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:33
|
|
mihairadutu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:10
Alinushy, hai! Sa incepem printr-un site, sa vedem cati suntem in stare sa semnam, sa postam, sa participam la el. Haideti sa nu ne imaginam ca maine vom fi cu puterea in maini. Haideti sa facem niste teste pre-plecare la drum. Cine poate sa puna pe picioare un site care sa aiba un nume ne-comunist(adica, nu aripi tinere, nu tinere sperante, si alte pasarele :P ) site pe care sa colaboram impreuna, toti cei care vor? Sa scriem, sa gandim un act pe care sa-l semneze toti cei care vor un altfel de Romanie, si apoi sa-i dam drumul in media? Dar sa fim ok acolo, si sa avem principii in concordanta cu statul-mama, Europa, cu diverse alte organizatii si foruri internationale(Apropos, ganditi-va ce se poate atinge daca putem colabora direct cu astfel de organizatii si putem obtine sprijinul lor) :)
|
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:54
De la: wingsof3dom, la data 2009-02-04 22:16:43O NOA REVOLUTIE!!!!! SI DE DATA ACEASTA NU MAI AVEM DOI TIRANI DE IMPUSCAT AVEM 30,000, SI DOAR ASA AM PUTEA SA ALEGEM TINERI CULTI LA CONDUCEREA TARII!!!!!!!!!! ..iar acei tineri sa fie fii celor....impuscati
|
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:27
Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale!
|
|
gabi_bum 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 11:59
De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata ! video.google.com/videoplay?docid=6592355148420454993vizualizeaza acest film si apoi o sa afli exact in ce lume traiesti. recomandarea mea este sa il vezi pe tot, ca sa intelegi totul. apoi sa faci analogii cu emisiunile lu radu morar de la b1. daca nu stii in ce parte merge viitorul urmareste si apoi sa imi spui ce ai inteles. sper sa iti fie de ajutor...restul comentariilor sunt vorbe goale sau ecoul unor suflete incapabile de miscare...dar SE POATE!!! |
|
annajanette 2 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 12:05
eu sunt de acord cum facem?
|
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 12:11
Sunt de acord.
Vreau ca Romania sa fie monarhie. Vreau la conducere Partidul liberal. Batranii sa nu mai mearga la vot 50 de ani de acum incolo, ca ne duc la sapa de lemn! Sa steaa linistiti acasa. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 12:19
De la: annajanette, la data 2009-05-02 12:05:11eu sunt de acord cum facem? Nu am rabdare sa citesc tot topicul dar este cineva asa de dragut sa-mi spuna pe scurt CE VRETI SA FACETI ?Va uniti ca ...ca sa ce ?Ca sa ce si cu cine ?Si cand ...si cum ?Nu vreau sa descurajez aceste initiative minunate care arata ca tineretul(si eu,zau ma simt foarte tanar si fizic si sufleteste) este preocupat de politica si vrea o schimbare in bine a tarii ,sunt insa convins ca "tineretul scarbit de politica" este de foarte multe feluri si ca fiecare vede rezolvarile in moduri diferite conform mentalitatilor si intereselor fiecaruia.Deci ,care-i treaba,infiintam un partid de mase bazat pe varsta ?Vin si tipe dragute ? Hai sa ne intalnim la cinci si jumatate la Universitate ,sau sa va fie mai usor ,in fata la Conservator.
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 16:45
De la: vaneamarin, la data 2009-05-02 12:19:24De la: annajanette, la data 2009-05-02 12:05:11eu sunt de acord cum facem? Pe scurt,vrem sã devenim politicienii de mâine(viitor).Ideea nu e rea,mai ales dacã ne-am apuca de învãțat politicã și cu ce se mãnâncã,cãci ce se face la ora actualã în România nu e politicã.Dar mai e mult pânã departe.Oricum poți sã te înscrii în Asociația Forumiștilor.Se gãsește pe general.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 06:13
Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL!
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 12:19
Asta de când lumea și pãmântul.Tot timpul se gãsește un vinovat pentru comoditatea și neputințele noastre.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 12:34
De la: diavolita_40, la data 2009-05-02 16:45:18 Am inteles !Facem poltica de stanga ,de dreapta sau nu conteaza ?... PS:Am oroare de inregimentari si de asociatii(exceptie cele profesionale) ,multumesc de invitatie dar nu ma inscriu . |
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 12:59
nene marin,noi facem politica de centru-sus,dar matale poti face de stanga-jos
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 22:14
STIMATA ALINUSHA,
chemarea dv e logica ,organica ,ar trebui sa fie vocea tuturor frustratilor si tradatilor ,al celor ce gindesc la viitorul lor dar mai ales al copiilor lor.nu e suficient sa ai aceptul de vot al unor categorii de tineri coplesitori la numar.e nevoie de constientizarea maselor despre puterea lor suprema ,VOTUL,si indreptarea lui catre un partid nou ,de preferat sa fie si crestin ,dupa tipar clar ,principii cu adevarat crestine,reguli de aur de respectat cu sfintenie. un partid format dintr-o mare diversitate e o munca grea ,foarte grea,nu se construieste doar cu vointa ci si cu vocatie. armonizarea diversitatii ar fi un deziderat de inceput ,apoi indepartarea de vechile partide si naravuri verificate in practica de ei si respinse de noi sau voi. apoi formarea unei echipe care sa gindeasca mecanisme,strategii,principii,coordonare ,management politic,etc. constiinta de grup nou se formeaza prin solidaritate,rationalitate,constructie,consens,disciplina ierarhii de elite si capacitati la actul denumit anterior nu poat conduce toti membrii,pot participa la dezbatere absolut toti membrii dar selectarea ideilor se face democratic prin vot ,prin dezbatere si atitudine pozitiva. sint de acord cu dv sa reducem nr de parlamentari dar ar trebui revizuit acest statut de parlamentar ,sa revizuim averile celor din politie ,garda financiara,procurori,judecatori care au nesimitirea sa arunce cu invinuiri pe bieti nimeni cu vinovatii infaptuite de altii si translatate unor oameni cinstiti care se chinuie sa supravetuiasca si sint santajati la noi nu e o clasa de interlopi care cere taxa de protectie ci institutiile statului ,in special garda financiara incaseaza taxa de protectie si aplica si amenzi,regulat dupa un program aplicat cu sfintenie ,toata lumea o stie dar nimeni nu spune si cui ar spune, cine poate sa-i asculte si rezolve,sintem prinsi intr-o mare capcana,doar votul ne poate scapa dar cine face partidul cine se inscrie in el , populatia tine cu hotii in inconstienta lor si se pling ca cei cu drobul de sare ,cind vrei sa le deschizi ochii te trezesti cu opozitii de nu iti vine a crede si ei sint cu un picior in groapa,e incredibil ce ni se intimpla iar unii intelectuali sint apolitici,eurosceptici,prosti cu diploma sau vinduti unor interese de unde ciugulesc si ei firimituri ,ca sclavii fara carte. si aici pe sit-ul asta scrii si nimeni nu citeste mai mult de doua rinduri ,apoi vine si el cu un discurs alaturat ,care are cu cel anterior doar un punct de sprijin ,batem cimpii aiurea. daca cineva a terminat opt clase si e contemporan macar cu sine insusi sa intervina cu o replica coerenta si demna de om viu nu vreau sa am de a face cu yes -mani dar nici cu ignoranti ,cititi cu atentie ,fiecare sa aduca la rindu-i inca doi cititori coerenti ai acestui text si apoi sa creem o dicutie ,apoi un grup care sa devina tot mai mare , va pot povesti despre ghinghis han cum a pornit de la familia sa si cum a ajuns la un imperiu ,din frica alungind frica ,inmandi@yahoo.com,scuze ma abtin si ma opresc am atata ura in mine dar nu o pot revarsa ,ma abtin si caut calea cea mai buna pentru mine ,pentru voi ,pentru ei ,pentru noi,pentru toti ,pentru copii ce ne vor conduce miine si care ne vor aplauda ca am incercat o adevarata schimbare |
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 22:23
STIMATA ALINUSHA,
chemarea dv e logica ,organica ,ar trebui sa fie vocea tuturor frustratilor si tradatilor ,al celor ce gindesc la viitorul lor dar mai ales al copiilor lor.nu e suficient sa ai aceptul de vot al unor categorii de tineri coplesitori la numar.e nevoie de constientizarea maselor despre puterea lor suprema ,VOTUL,si indreptarea lui catre un partid nou ,de preferat sa fie si crestin ,dupa tipar clar ,principii cu adevarat crestine,reguli de aur de respectat cu sfintenie. un partid format dintr-o mare diversitate e o munca grea ,foarte grea,nu se construieste doar cu vointa ci si cu vocatie. armonizarea diversitatii ar fi un deziderat de inceput ,apoi indepartarea de vechile partide si naravuri verificate in practica de ei si respinse de noi sau voi. apoi formarea unei echipe care sa gindeasca mecanisme,strategii,principii,coordonare ,management politic,etc. constiinta de grup nou se formeaza prin solidaritate,rationalitate,constructie,consens,disciplina ierarhii de elite si capacitati la actul denumit anterior nu poat conduce toti membrii,pot participa la dezbatere absolut toti membrii dar selectarea ideilor se face democratic prin vot ,prin dezbatere si atitudine pozitiva. sint de acord cu dv sa reducem nr de parlamentari dar ar trebui revizuit acest statut de parlamentar ,sa revizuim averile celor din politie ,garda financiara,procurori,judecatori care au nesimitirea sa arunce cu invinuiri pe bieti nimeni cu vinovatii infaptuite de altii si translatate unor oameni cinstiti care se chinuie sa supravetuiasca si sint santajati la noi nu e o clasa de interlopi care cere taxa de protectie ci institutiile statului ,in special garda financiara incaseaza taxa de protectie si aplica si amenzi,regulat dupa un program aplicat cu sfintenie ,toata lumea o stie dar nimeni nu spune si cui ar spune, cine poate sa-i asculte si rezolve,sintem prinsi intr-o mare capcana,doar votul ne poate scapa dar cine face partidul cine se inscrie in el , populatia tine cu hotii in inconstienta lor si se pling ca cei cu drobul de sare ,cind vrei sa le deschizi ochii te trezesti cu opozitii de nu iti vine a crede si ei sint cu un picior in groapa,e incredibil ce ni se intimpla iar unii intelectuali sint apolitici,eurosceptici,prosti cu diploma sau vinduti unor interese de unde ciugulesc si ei firimituri ,ca sclavii fara carte. si aici pe sit-ul asta scrii si nimeni nu citeste mai mult de doua rinduri ,apoi vine si el cu un discurs alaturat ,care are cu cel anterior doar un punct de sprijin ,batem cimpii aiurea. daca cineva a terminat opt clase si e contemporan macar cu sine insusi sa intervina cu o replica coerenta si demna de om viu nu vreau sa am de a face cu yes -mani dar nici cu ignoranti ,cititi cu atentie ,fiecare sa aduca la rindu-i inca doi cititori coerenti ai acestui text si apoi sa creem o dicutie ,apoi un grup care sa devina tot mai mare , va pot povesti despre ghinghis han cum a pornit de la familia sa si cum a ajuns la un imperiu ,din frica alungind frica ,inmandi@yahoo.com,scuze ma abtin si ma opresc am atata ura in mine dar nu o pot revarsa ,ma abtin si caut calea cea mai buna pentru mine ,pentru voi ,pentru ei ,pentru noi,pentru toti ,pentru copii ce ne vor conduce miine si care ne vor aplauda ca am incercat o adevarata schimbare |
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:18
Http://info-valahia.blogspot.com
intra aici si e inceputul discutiilor despre romani,politica ,viitor ,constructie ,solidaritate ,constiinta,rationalitate,consens ,disciplina,generozitate,atitudine pozitiva etc |
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:41
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-03 12:59:21nene marin,noi facem politica de centru-sus,dar matale poti face de stanga-jos Ma rog,cine vrea sa o ia sus poate actiona in acest sens .Chestie de gusturi ... .Acum serios vorbind ,ce anume uneste forumistii si de ce ar putea crede cineva ca se poate organiza ceva la nivelul forumistilor cand pe orice amarat de topic exista injuraturi ,contraziceri,argumentatii ,interese si pareri diferite ?CARE ANUME ESTE ACEA IDEE CARE AR PUTEA SA UNEASCA ROMANII (FORUMISTI SAU NU )?Exista asa ceva ?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:48
ntttz.....ptr.ca fiecare e scirbit de altceva ....inca nu avem o scirba comuna !!
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:08
Aveti dreptate.Fiecare isi are scarba lui:gigilipianu si ticu pe vadim,subredul pe basescu....
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:07
De la: inmandi, la data 2009-05-03 23:18:07Http://info-valahia.blogspot.com Tu inainte de a posta,ar trebui sa vezi daca ai ceva in capul ala.Inainte de a-i face pe tineri ignoranti,tampi si cum i-ai mai facut,ar trebui sa afisezi injuraturile pe care le adresezi pe privat diverselor persoane si dupa aceea sa vorbesti.Dar o sa le afisez eu cand o sa am timp.Nu stiu care e mai tampit,ignorant:tu sau tineretul? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:09
chiar ma gindeam la tine ca nu ti-am mai vazut perciunii si voiam sa dau alarma !
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:13
Nu prea am avut chef de vorba,dar v-am urmarit din umbra!
|
|
|
|

,sunt insa convins ca "tineretul scarbit de politica" este de foarte multe feluri si ca fiecare vede rezolvarile in moduri diferite conform mentalitatilor si intereselor fiecaruia.Deci ,care-i treaba,infiintam un partid de mase bazat pe varsta ?Vin si tipe dragute ?
chiar ma gindeam la tine ca nu ti-am mai vazut perciunii si voiam sa dau alarma !