back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 22:47

De la: arseniconstantin, la data 2009-02-22 18:02:50sunt de acord cu tine
cred ca ar trebui sa ne unim fortele as zice eu intr-un partid format in mare maj. de oameni pana in varsta de 45 de ani si sa scoatem golanii astia de la guvernare
trebuie sa dam o sansa copiilor si nepotilor nostri
nu vedeti ce haos exista in tata asta
avand in vedere ca o perioada scurta de timp am activat si eu intr-o formatiune politica va pot spune ca totul este golaneala
toti urmaresc imbogatirea si vin in campanie si mint pe fata
nu cred ca e greu sa ne constituim intr-o formatiune care sa salveze Romania.chiar daca nu avem bani
spun asta deoarece se vede clar care sunt cei care ajung in Parlament
sau in posturi cheie

CU REGRET TE ANUNT CA nu ai dreptate in privinta banilor.....fara ei mare lucru nu puteti face.
Oricare dintre noi nu s-a nascut batran si a avut idealuri pentru care a luptat cum a putut.
Ca tine, am fost initiatorul unui partid in dambovita intre anii 1990 1992 am coptat 180 de membrii dar pe masura ce crestea, era mai greu de sustinut financiar fie si numai pentru hartia de xerox cu care am facut minuni trecand-o prin tastele si imprimantele care se incinsesera.
apoi, doi trei membrii cu relatii au dus tratative si au convins adunarea generala sa aderam la ce ramasese din vatra romaneasca,PUNR,intr-un final fiind absorbiti de PD.
voi urmari evolutia si iti doresc SUCCES

targovisteanul din chindie
diana35us

19 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 05:31

De la: bardok18, la data 2009-02-08 19:19:05SCARBITI!!!
E putin zis.
Bun topicul, pacat ca nimic nu se misca.... Idea e urmatoarea:
TOTI vrem sa se faca ceva, zicem ca vrem sa facem ceva...dar la urma tot IDIOTII din putere ne controleaza.
Ma uit la "Romania te iubesc" si cand vad cata indiferenta in romania exista in sistemul actual la putere.
De fiecare data cand trec prin fata la Palat imi vine sa pun o tinta mare si rosie: Aici Bin Landen...aici tb sa dai bombe...Cum se poate sa ajunge sa se dea legi, legi aberante (gen legea noii taxe auto, sau legea care ii pune pe cei care au ajuns la varsta pensiei sa aleaga intre pensie si salariu) fara ca noi, cetatenii ROMANIEI sa nu fim intrebati?...Daca poate, din intramplare cineva de la putere citeste asta asa avea ceva sa-l(sa-i) intreb (asta datorita altei legi tampite cu privire la ascultarea telefoanelor si verificarea internetului): Ce ati facut pentru a mari trailul romanului de la comunism in coace, in afara de propriile averi?
Momentan incerc sa ma abtin sa nu injur intr-o parte si in alta. De ceva ani ma gandesc cum de Romania inca mai ramane intreaga si stiu si raspunsul. Datorita noua celor care inca mai cred ca ceea ce poate fi tara noastra.
lizucaus invatamantul e o partea minora din problema( presupun ca esti inca in sistemul de invatamant deficitar actual). Sunt multi ca tine care vad doar ce-i in fata lor, no offence, dar cum zicea o vorba, cu o floare nu se face primavara.
Romaniaiei nu-i trebuie un parlament care vrea doar bani, nu-i trebuie un presedinte care sa stea intr-un scaun, sa promita, si sa ne ia bani celor care muncesc, ne trebuie oameni care cu adevarat stiu care sunt problemele adevarate si nu inchide ochii si isi intoarce spatele. De cate ori l-ati vazut pe Basescu la televizor (sau nu numai) ca promite multor cetateni ca "vom vedea ce putem face"? Cred ca i-a intrat in sange minciuna aceasta.
Stiu...am scris numai critici si reclamatii care au o rezolvare....TINERII ROMANIEI, si nu ma refer la tinerii care nu stiu ce-i aia sa munceasca si valoarea banului. Sunt multi, multi care inca cred ca banii cresc pe copaci (la fel cum ce-i de la putere culeg banii din copaci ).
Am citit pe aici rezolvari, mai mult sau mai putin bune...dar nimeni nu face nimic. Daca cu adevarat vreti ceva atunci trebuie sa facem la fel ca toti cei care vor ceva....HAI LA GUVERN. Din pacate pentru a avea succes trebuie sa fim multi , si cateva mii sunt putini. Ce-i la putere cred ca sunt intangibili si poporul roman si-a pierdut glasul. De aceea trebuie sa fim multi si uniti. Tineti cont ca in joc nu e viitorul lor, nu e doar viitorul nostru, ci si viitorul celor ce vor urma. Daca nu intoarcem foaia acum..cat se mai poate( si daca vrea sa ma corecteze cineva sa-mi spuna dar parerea mea este ca romania deja a inceput sa decada).
Astept sa vad ce mai scrieti si daca sunteti deacord (sau nu) cu ceea ce am zis

Toate cele buna

Andrei B

Ai uitat de taxa pt.punga, care mi se pare cea mai aberanta!
Am citit un articol in care era dat un top al tarilor cu cele mai multe taxe pt.cetateni : Romania este pe primul loc.
Pentru abrogarea legii cu retinerea datelor, informatiilor de pe net si telefoane, este lansata o petitie, pe net; se aduna semnaturile acelora care nu sunt de acord cu legea si cer abrogarea ei.
De ce nu lansezi o petitie, pe net, sa adunam semnaturi si sa schimbam putin constitutia; adica toate legile propuse, sa le votam toti cetatenii, prin referendum. Alesii nostrii, parlamentarii voteaza legi stupide sau care
nu sunt in acordul nostru, al celor multi. Si stam si ne uitam neputinciosi,
pt.ca le-am dat votul nostru, le-am dat mandat sa actioneze in numele nostru.

averea1916

206 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 06:47

Omul insemnat ,este omul
Romania ,este in mina Mafiei formata din cei care au distrus intodeauna prestigiul Romaniei.

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:28

De la: alinushy, la data 2009-01-05 18:08:37un partid al tinerilor a vrut sa faca si lavinia sandru si ce a facut ? tot asa trebuie lucrat din interior un partid !!!

Pentru ca Lavinia Sandru s-a dovedit o idioata care a inceput sa atace in stanga si in dreapta fara sa vorbeasca despre problemele tinerilor sau cele politicie si in loc sa-si atraga adepti si-a atras antipatii.
Din interior o sa reformati PSD ? Cu Hrebenciuc acolo ? Cu Mitrea, cu Nastase ? Ma faceti sa rad ... Vi se pare ca astia dorm, sau promoveaza vreun tanar care nu e dupa chipul si asemanrea lor ?

Numai un partid al tinerilor din care sa nu faca parte copii actualilor politicieni sau securisti, ar putea avea o mica sansa, dar e greu de crezut ca ar putea fi infiintat.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:39

De la: Subredul, la data 2009-02-23 08:28:09
De la: alinushy, la data 2009-01-05 18:08:37un partid al tinerilor a vrut sa faca si lavinia sandru si ce a facut ? tot asa trebuie lucrat din interior un partid !!!

Pentru ca Lavinia Sandru s-a dovedit o idioata care a inceput sa atace in stanga si in dreapta fara sa vorbeasca despre problemele tinerilor sau cele politicie si in loc sa-si atraga adepti si-a atras antipatii.
Din interior o sa reformati PSD ? Cu Hrebenciuc acolo ? Cu Mitrea, cu Nastase ? Ma faceti sa rad ... Vi se pare ca astia dorm, sau promoveaza vreun tanar care nu e dupa chipul si asemanrea lor ?

Numai un partid al tinerilor din care sa nu faca parte copii actualilor politicieni sau securisti, ar putea avea o mica sansa, dar e greu de crezut ca ar putea fi infiintat.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:40

pai inseamna ca mata n-ai auzit nimic de societatile secrete existente in ROMANIA,sa-nteleg?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
irinescu

6 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:21

o sa murim de foame lume cu hotii astea care ne scumpesc toate,muncim mai mult dar pe acceiasi bani,muncim si nu ne putem permite o fructa pt copilasi.Rusine Romania,

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:47

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-24 01:40:49pai inseamna ca mata n-ai auzit nimic de societatile secrete existente in ROMANIA,sa-nteleg?

Florinel tata, asa este, sunt o multime,dar tocmai asta e una din tumoarea societatii noatre,vezi, am vazut acum cat de puternica este firma de paza a tipului de la ,,moll", mii de posturi de paza....iti inchipui cu cine trebuie sa te pui, afara de organele statului?
fiindca nu poti permite sa functioneze in paralel forte paramilitare care ar submina autoritatea statului,,,,cum fac acum,.iar bisericutele politice se fac ca nu vad.
Daca raportezi la toata tara , sub masca acestor firme de paza functioneaza forte paramilitare care pot oricand sa se uneasca si sa rastoarne ordinea de drept......In situatia asta intentia noastra de a forma un partid sol.id, nou,cu conceptii solide pe care le-am invatat toti din greselile hotomanilior de pana acum,.este foarte greu sa fie viabila.
ma strafulgera un gand care as vrea sa nu fie confirmat:AM SENZATIA CA NICI LA NOI IN TARA NU MAI MERGE ADUSA SITUATIA PE LINIA DE PLUTIRE DECAT CU FORTA SI DISCIPLINA LA SANGE. Sa dea d-zeu sa n-am dreptate!.

targovisteanul din chindie
hgrancea

3 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 12:31

Parerea mea este ca putem folosi chiar acest forum pentru a pune bazele unui nou partid. Pentru aceasta propun ca cei care au o idee conturata sa deschida un topic separat cu proiectul noului partid si sa vada de cita simpatie se bucura.
Am observat ca dintre cei care vor ceva nou, vor o schimbare nu merg toti pe aceeasi directie. Unii vor monarhie, unii PNT-CD, altii pling dupa Ceausescu, sau altii spera la reformarea actualelor partide. Nu vad in asta nicio suparare, important este sa creeze un nucleu si sa vada citi simpatizanti aduna ideea respectiva.
Eu personal mi-as dori un partid nou care sa se infiinteze in jurul unui forum, la inceput ca partid virtual si dupa ce stringe un numar mai mare de membri sa devina un partid real. Avantajele sint ca la inceput nu vor fi necersare sedii sau fonduri si nici chiar dupa ce va deveni partid real cheltuielile vor fi minime.
Ca orientare eu optez pentru un partid de centru. Iar ca denumire propun Partidul Alternativa Digitala. (daca intereseaza pe cineva pot dezvolta ideea si explicarea denumirii)
Astept opiniile voastre !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 12:41

De la: hgrancea, la data 2009-02-26 12:31:20Parerea mea este ca putem folosi chiar acest forum pentru a pune bazele unui nou partid. Pentru aceasta propun ca cei care au o idee conturata sa deschida un topic separat cu proiectul noului partid si sa vada de cita simpatie se bucura.
Am observat ca dintre cei care vor ceva nou, vor o schimbare nu merg toti pe aceeasi directie. Unii vor monarhie, unii PNT-CD, altii pling dupa Ceausescu, sau altii spera la reformarea actualelor partide. Nu vad in asta nicio suparare, important este sa creeze un nucleu si sa vada citi simpatizanti aduna ideea respectiva.
Eu personal mi-as dori un partid nou care sa se infiinteze in jurul unui forum, la inceput ca partid virtual si dupa ce stringe un numar mai mare de membri sa devina un partid real. Avantajele sint ca la inceput nu vor fi necersare sedii sau fonduri si nici chiar dupa ce va deveni partid real cheltuielile vor fi minime.
Ca orientare eu optez pentru un partid de centru. Iar ca denumire propun Partidul Alternativa Digitala. (daca intereseaza pe cineva pot dezvolta ideea si explicarea denumirii)
Astept opiniile voastre !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 12:42

Te rog sa dezvolti ideea,astept

hgrancea

3 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:01

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 12:42:36Te rog sa dezvolti ideea,astept

Termenul de Alternativa este evident ... ofera alegatatorilor o alternativa la partidele existente.
Termenul de Digitala se justifica prin urmatoarele aspecte :
1 nucleul partidului activeaza in mediul digital
2 punera in practica a conceptiilor de e-guvernare si e-democratie
3 realizarea unei conduceri cit mai apropiata de sensul termenului de democratie bazat pe o permanenta consultare prin intermediul internetului.

Un alt principiu pe care il am in vedere este definirea a 3 segmente
1 nivelul profesionistilor desemnati in diverse posturi de conducere (guvern parlament, primarii) persoane desemnate pe baza de mandat de catre nivelul 2
2 nivelul partidului propriuzis care colecteaza problemele societatii le stabileste prioritatile si le traseaza catre nivelul 1
3 simpatizantii si electoratul

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:04

De la: hgrancea, la data 2009-02-26 14:01:10
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 12:42:36Te rog sa dezvolti ideea,astept

Termenul de Alternativa este evident ... ofera alegatatorilor o alternativa la partidele existente.
3 realizarea unei conduceri cit mai apropiata de sensul termenului de democratie bazat pe o permanenta consultare prin intermediul internetului.

1 nivelul profesionistilor desemnati in diverse posturi de conducere (guvern parlament, primarii) persoane desemnate pe baza de mandat de catre nivelul 2
2 nivelul partidului propriuzis care colecteaza problemele societatii le stabileste prioritatile si le traseaza catre nivelul 1

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:06

toate bune si frumoase,insa ai uitat elementul principal,toti oamenii trebuie sa se cunoasca intre ei fata in fata

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:06

De la: hgrancea, la data 2009-02-26 14:01:10

Slăbuț...foarte slăbuț....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:07

1,2 și 3 pică din start!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:10

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 14:06:08toate bune si frumoase,insa ai uitat elementul principal,toti oamenii trebuie sa se cunoasca intre ei fata in fata

...asta ca să nu mai vorbim de faptul că s-ar putea trezii guvernații să stea la taclale cu persoane de pe la șase anișori în sus...

hgrancea

3 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:03

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 14:06:08toate bune si frumoase,insa ai uitat elementul principal,toti oamenii trebuie sa se cunoasca intre ei fata in fata

Evident ca se pot organiza intruniri asa cu se intimpla si pe alte forumuri, nu am exclus asa ceva. Ceea ce ramine util este schimbul permanent de informatii intre membri.

Referitor la comentariile de genul "Slabut", comentarii care nu vin sa propuna ceva constructiv am sa le ignor pe viitor. Asa ca sa nu se mai chinuie sa scrie degeaba.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 05:02

De la: hgrancea, la data 2009-02-26 15:03:07

Evident ca se pot organiza intruniri asa cu se intimpla si pe alte forumuri, nu am exclus asa ceva. Ceea ce ramine util este schimbul permanent de informatii intre membri.

Referitor la comentariile de genul "Slabut", comentarii care nu vin sa propuna ceva constructiv am sa le ignor pe viitor. Asa ca sa nu se mai chinuie sa scrie degeaba.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 05:03

OK,UITE NR.MEU DE TELEFON,ASTEPT SA MA SUNI:021.760.15.09

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 09:32

idei paranormale ,pina nu dai cu parul Base si Boc desfiinteaza natiunea

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:56

NU STI CE VORBESTI CA TINE SUNT MILIOANE SI SUNT CONSIDERATI OAMENI CIVILIZATI DAR CE ZICI DE INDIENI SI DE CEI CARE ARE AU LUPTAT IN RAZBOIUL CIVIL SPANIOL CE ERAU SI CE VROIAU EI SI ANARHIA HABAR NU AI CE INSEAMNA MAI CITESTE IGNORANTO

aurel5

4 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:13

M-as inscrie intr-un partid al tinerilor. pentru ca tot noi am suporta la batranete consecintele deciziilor. Ute la alti mosi, fosti presedinti, fosti demnitar, nu au nici o rasoundere pentru deciziile lor. Tot interesul lor este ca dupa patru ani sa aiba pensia de parlamentar (deloc neglijabila) si toate beneficiile ce le au ca demnitari. Prima propunere ar fi o lege care sa delimiteze clar veniturile demnitarilo la 5-10 salarii minime pe economie. Daca vor mai mult sa faca salariul minim sa creasca, doar de aceea au fost alesi.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:40

Un alt Vlad Dracul ne-ar trebui. Doar legi ca ale lui Tepes Voda ar pune tarisoara asta pe picioare, caci de altele NU NE LIPSESC DE NICI UNELE

La cat de destepti suntem l-am impusca,intr-o asa zisa revolutie! Si am inventa un Ilici,sau un Base,sau un Tap carpatin! si ar muri bietul OM degeaba!
Asa ca SA TRAITI BINE!

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
faur_design

4 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 14:55

Pacat ca nu vrem sa intelegem niste fapte extrem de simple:

- Daca stai in expectativa nu se intampla nimic din ceea ce-ti doresti,doar printr-o eventuala minune.
- Daca iti doresti ceva trebuie sa lupti pentru acel ceva.
- Daca nu faci nimicnu primesti nimic.
- Daca dai la o parte ceva,trebuie sa pui altceva in acel loc,care preferabil sa fie mai bun,nu sa aiba o alta culoare(politica).
- Daca nu accepti ca fiecare trebuie rasplatit (intr-un fel sau altul) pentru munca lui,atunci aceea persoana si va lua prin diferite tertipuri plata pentru activitatea sa.Nu se mai face nimic degeaba.
- Daca un om sarac face munca voluntara la un nivel mult peste capacitatea normala in mod sigur are un interes ascuns.
- Daca un bogat spune ca iti vrea binele,e preferabil sa nu il lasi sa ti-l ia pentru ca si tu ai nevoie de propriul tau bine(care poate sa fie casa,familie,slujba,etc)

De spus ar mai fi multe dar este o singura intrebare care se pune:
UNDE VREM SA AJUNGEM ?

dianet

202 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:03

Buna intrebare faur. Sau se poate formula si asa: Ce vrem pentru tara asta? Ce suntem dispusi sa facem pentru ceea ce vrem? Evident, asa se vede daca exista vreo directie comuna

"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton) Work Shall Set You Free!
www_maripopescu74

2 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:05

Sunt de acord cu tine in vederea crearii unui nou partid,in care cine are rude in politica sa fie exclus din start.
Pacat ca va ramine doar la idee sau poate nu daca infiintati asa ceva cu toate ca mi-am jurat ca nu voi face parte dintr-un partid politic niciodata ma inscriu

9am005350

47 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:08

Data ora si locul... I`m in...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 18:43

Voi chiar nu intelegeti ca nu avem ce face? Daca prin absurd se ridica un conducator(sa ne ajute Dumnezeu)acel om fara sprijinul intregului popor (vezi Iranul,Venezuela lui Cheavez,Cuba lui Castro)e sortit pieirii(prin mituire,presiuni asupra familiei,asasinat,lovitura de stat,dezintegrarea tarii gen Iugoslavia)!

Chiar credeti ca stapanii din umbra accepta o tara fara datorii si niste oameni liberi?

Si atunci cine are destule cojones sa se bage?

Chiar credeti ca aceasta criza din romania e una reala?

Eu cred ca e una artificiala cum au fost si celelalte!

Pana acum 3 luni Romania era motorul europei dar au fost chemati la ordin si bum a ajuns criza in tara dar a venit cu C.F.R.-ul si a avut intarziere

Apoi Base a zis ca nu ne imprumutam la FMI chemat iar la ordin am ajuns iar la credit!

Deci gasiti calea!

Apropo bancile din Romanica au fost pe foarte mare plus mereu!

Deci de unde dracu criza???????????

Deci cati romanasi ai vazut in strada?(gen Grecia,Suedia,Islanda,tarile baltice,Ungaria )Deci romanii o duc bine!

Poate ne-am invatat sa traim cu putin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oricum parerea mea e ca romanul o sa supravietuiasca cum a facut si cu ratiile lui Ceausescu! Ei se fac ca dau legi noi ne facem ca le respectam................................

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 21:14

Ultima Ora,breaking news,senzational etc
AVEM RECESIUNE MAI NOU! Normal au venit baietii cu ordinele!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
Mergi la: