back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

faur_design

4 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:19

Daca aiveti impresia ca nu mai este nici o sansa atunci trebuie sa-ti pui in atentie urmatoarea concluzie:
ORICE NOU NASCUT ESTE CONDAMNAT LA MOARTE
De aici incepe totul,daca nu vram sa luptam atunci este foarte simplu
NE MERITAM SOARTA si nu prea am avea dreptul de a comenta.
Referitor la Chavez,Castro,Che Ghevara etc,nu stiu daca avem toate datele ca sa ne putem pronunta,de ce nu ne raportam la MIHAI VITEAZUL,STEFAN CEL MARE sau CONSTANTIN BRANCOVEANU de exemplu,de ce trebuie sa cautam in alta parte ceea ce avem in propria curte.
ATENTIE Orice drum,indiferent cat este de lung,incepe cu primul pas.
Cu respect

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:23

De la: faur_design, la data 2009-03-13 14:19:17 Daca aiveti impresia ca nu mai este nici o sansa atunci trebuie sa-ti pui in atentie urmatoarea concluzie:
ORICE NOU NASCUT ESTE CONDAMNAT LA MOARTE
De aici incepe totul,daca nu vram sa luptam atunci este foarte simplu
NE MERITAM SOARTA si nu prea am avea dreptul de a comenta.
Referitor la Chavez,Castro,Che Ghevara etc,nu stiu daca avem toate datele ca sa ne putem pronunta,de ce nu ne raportam la MIHAI VITEAZUL,STEFAN CEL MARE sau CONSTANTIN BRANCOVEANU de exemplu,de ce trebuie sa cautam in alta parte ceea ce avem in propria curte.
ATENTIE Orice drum,indiferent cat este de lung,incepe cu primul pas.
Cu respect
da' dar sa nu uitam ca si drumul cel mai scurt nu este cel batatorit ci cel pe care-l cunosti cel mai bine,poate oamenii cunosc mai bine istoria altor popoare decat istoria ROMANIEI

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 19:26

Am facut referire la Chavez si Castro pentru ca sunt contemporani! De Che Guevara nu am pomenit!

Nu avem de unde sa stim cum ar actiona Mihai Viteazul,Stefan Cel Mare astazi! Ei au actionat foarte bine atunci!

Referitor la ce spui tu,daca ies in strada vreo 10 speriati cazi in ridicol!

Gen ala care a aruncat cu monezi in Taica Ilici, de ce nu toti care gandesc ca el nu au aruncat cu o moneda in el? Atunci nu mai era ,,un dezaxat mai draga hi,hi''sau aia care de ziua lui au pichetat sediul sau ce era,daca erau 10000 mai putea spune niste ,,nesimtiti mai draga animalule'' NU! Daca atunci cand se picheteaza sediul guvernului de catre cineva se mai aduna 10 mii sau 100 de mii? O sa fie,, prosti dar multi''!

O sa fim pregatiti atunci cand o sa fim mai putin cu coada pe sus si o sa judecam omul dupa fapte ,nu dupa faptul ca ala a fost comunist(au fost 4 ,5 milioane ce facem ii omoram pe toti?),ala e securist(poate a aparat tara si interesele ei mai bine decat astia de acum),atunci cand nu mai credem toti dizidentii,analistii politici,economici,militari care-s varza,atunci cand vom invata sa citim printre randuri. Atunci cand poate vom intelege ca un patriot se naste si nu il poate face nici o scoala din lume.Atunci cand vom putea judeca la rece ce a facut bine cineva si ce a facut rau cineva(ce era bine si ce era rau pe vremea lui Ceausescu,uite ca si americanii nationalizeaza firme,numai Romania face imprumut ca sa sprijine firme straine,gen Renault,bancile etc.si nu cere nic in schimb.Bun va dau bani da-mi actiuni pe care ti le vand inapoi cand vreau eu,ca nu a-ti impartit profitul cu mine,sau poate l-au impartit cu alesii ,nu stiu).

In ce partid aveti voi incredere? Cine sa fie lider la acest partid?Dupa ce criterii il alegem?Dupa cata carte are?Dupa cum gandeste?Hai dezvoltati!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:03

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:13

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

9am005350

47 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:14

De la: wingsof3dom, la data 2009-02-04 22:16:43O NOA REVOLUTIE!!!!! SI DE DATA ACEASTA NU MAI AVEM DOI TIRANI DE IMPUSCAT AVEM 30,000, SI DOAR ASA AM PUTEA SA ALEGEM TINERI CULTI LA CONDUCEREA TARII!!!!!!!!!!
AVETI CURAJ DE REVOLUTIEEE?????????

Da!!!

zgirboc_18

72 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 17:43

parerea mea e ca ne-am pierde timpul ,ideea e buna nu ma intelegeti gresit, da teoretic suna genial , practic nu va functiona. se tot vb despre P.I.N al laviniei sandru si a lui cosmin gusa dar nu stiu daca va mai amintiti ce slogan au gasit pt afisele electorale "ne-am saturat cat ne-au furat" si daca va mai aduceti aminte a fost despins de biroul electoral central. si sa va spun si de ce pt ca poate nu stiti dar exista ditamai mafia care controleaza tot in tara asta iar u sa te ridici de jos sa schimbi lumea nu vei putea. pt ca toti sunt la fel toti lupta pt acelasi lucru si sigur nu e pt noi. asa ca acceptativa soarta sau plecati din tara. pt ca am mai trait noi o data cu impresia ca am daramat o dictator dar neam inselat multi inca mai cred asta din pacate, si ca fapt divers cati romani cinstiti stiti voi care nu au furat in viata lor nimicexcluzand persoanele sub 18 ani care nu au discernamant?
nu mai visati cu ochi deschisi oricine de pe forumul asta ajuns sus va face acelasi lucru pe care il fac si mizeriile care ne conduc de 20 de ani .

zgirboc_18

72 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 17:48

si inca ceva voi stiti ca batranii reprezinta majoritatea oamenilor care voteaza asa ca nu vor fi tinerii alesi niciodata. tinerii care ar trebui sa schimbe tara nu sar ducew la vot pt ca ei isi ocupa timpul cu gutza si salam.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 12:50

De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-02-25 20:47:43
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-24 01:40:49pai inseamna ca mata n-ai auzit nimic de societatile secrete existente in ROMANIA,sa-nteleg?

Florinel tata, asa este, sunt o multime,dar tocmai asta e una din tumoarea societatii noatre,vezi, am vazut acum cat de puternica este firma de paza a tipului de la ,,moll", mii de posturi de paza....iti inchipui cu cine trebuie sa te pui, afara de organele statului?
fiindca nu poti permite sa functioneze in paralel forte paramilitare care ar submina autoritatea statului,,,,cum fac acum,.iar bisericutele politice se fac ca nu vad.
Daca raportezi la toata tara , sub masca acestor firme de paza functioneaza forte paramilitare care pot oricand sa se uneasca si sa rastoarne ordinea de drept......In situatia asta intentia noastra de a forma un partid sol.id, nou,cu conceptii solide pe care le-am invatat toti din greselile hotomanilior de pana acum,.este foarte greu sa fie viabila.
ma strafulgera un gand care as vrea sa nu fie confirmat:AM SENZATIA CA NICI LA NOI IN TARA NU MAI MERGE ADUSA SITUATIA PE LINIA DE PLUTIRE DECAT CU FORTA SI DISCIPLINA LA SANGE. Sa dea d-zeu sa n-am dreptate!.

Daca il luam pe nu in brate,nu rezolvam niciodata nimic.Sa inteleg ca dumneavoastra sunteti Gica Contra,a oricarei idei.Specific noua,sa lasam ideile sa moara din fasa.Parerea mea e,ca nu stiu cum,dar situatia trebuie sa se schimbe constructiv,altfel nu apucam nici 60 de ani,plus ca nu le oferim nici un viitor copiilor nostri.

ov1970

3 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:14

si alegerile sa fie ANUALE..ca avem timp sa vedem de ce sunt in stare intr-un an...si votul sa se faca alectronic in conditii de securitate cum sant tranzactiile bancare pe internet, in felul asta ar vota mai multi,

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 15:30

De fapt Lavinia Sandru si Gusa au capotat cu partidul lor.Oare de ce?Acum vor din nou in PSD,oare de ce?Mai sunt ei un exemplu pentru ceilalti tineri din tara?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:13

De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18

ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata !

Da,si eu vreau sa scapam de anumiti oameni din politica .Problema cea mare insa este ca ii vreau inlocuiti pe cei ,incapabili ,corupti ,josnici ,mincionsi cu oameni onesti si capabili .Din pacate insa tineretea nu are legatura cu moralitatea,nici cu inteligenta ,poti fi cinstit sau necinstit,inteligent sau prost la orice varsta .Sa stiti ca nu ma incanta deloc spre exemplu ,ideea tinerei Elena Basescu in politica ,nu-mi pare un progres...

PS:In privinta reducerii numarului de parlamentari de ca sa nu fie un parlamentar la 2 judete ?...Merge de fapt si la 3 sau 4 ,poate chiar unul singur pe tara iar acela sa fie si presedinte si premier si daca se poate sa fie "jucator" .Nu merge ? Va dati seama cati bani s-ar economisi?! Aproape 1 leu de persoana desi nu este exclus sa iesim in pierdere pana la urma si sa ne coste mai mult decat in formula de acum....

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:35

Voi chiar nu intelegeti ca nu avem ce face? Daca prin absurd se ridica un conducator(sa ne ajute Dumnezeu)acel om are nevoie de sprijinul intregului popor.

Orice conducator are nevoie de sprijinul poporului,pentru ca el trebuie sa reprezinte interesele poporului,inaintea propriilor interese.Si nu are nevoie de sprijinul intregului popor,ci al majoritatii poporului,ca traim intr-o tara democrata,la nivel teoretic.Mai putin practic.
Nu exista,nu avem ce face.Daca vrei cu adevarat poti.Exista:Nu vrem sa facem,pentru ca ne-am obisnuit cu raul si zicem ca-i bine.Si tot timpul exista ceva de facut,deoarece dorintele noastre sunt intr-o continua schimbare.O data,ce o dorinta,o necesitate,o trebuinta este indeplinita,o alta ii ia locul.Am incercat sa evit pe cat posibil aceste idei preconcepute,precum ca nu avem ce face,ca stapanii din umbra nu vor accepta o tara fara datorii si niste oameni liberi,dar ideea cu care s-a deschis acest forum,se vrea inainte de toate relaxanta,iar ironiile se fac adesea pe seama prejudecatilor.De unde putem stii acest lucru daca nici macar nu am incercat?Incercarea moarte nu are.Mai depinde foarte mult si de felul in care stii sa negociezi,si de felul in care stii sa apreciezi valorile intelectuale.Multi oameni sunt plictisiti si scarbiti de situatia in care a ajuns Romania,in schimb,daca le ceri sa se implice,nu vor si asteapta sa pice para malaiata in gura lui natafleata.Deunazi,am intalnit mai multe persoane care se plangeau de situatia actuala,situatiile fiind diferite,de natura diferita,de la un caz la altul.Atenta fiind la plangerile lor,le-am propus diverse variante si sa se implice in anumite si diverse actiuni, precum actiuni de voluntariat,job.Mi s-au dat urmatoarele raspunsuri:
-as vrea un job,mi-as dori sa fiu independenta,dar cel pe care mi l-ai oferit presupune prea multa munca si responsabilitate;
-sunt in aceasta stare deprimanta,pentru ca nu-mi gasesc un job,dar cel pe care mi l-ai oferit e sub nivelul studiilor mele si e prea stresant,chiar daca e acceptabil d.p.d.v material;
-sunt de acord ca ar trebuie sa facem ceva,ca trebuie sa schimbam ceva,ca noi suntem produsul alegerilor noastre,dar as prefera sa nu ma implic in aceasta actiune;
-te sustin,daca nu trebuie sa fac nimic;
-cat imi dai ca sa te sustin?
-ce-ti iese din toata actiunea asta?Trebuie sa-ti iese ceva,altfel nu te-ai implica.
Cam astea au fost raspunsurile pe care le-am primit de la cunostintele mele, tineri fiind toti,in schimb stiu sa-si planga de mila foarte bine,stiu sa-i acuze pe altii care au facut ceva la fel de bine,stiu sa ma deranjeze oricand atunci cand au nevoie de ceva si cand nu au cui sa se planga.
Inainte de toate,am ajuns la concluzia ca avem o problema cu mentalitatea, comoditatea,romanii se multumesc cu putin,se vand ieftin sau deloc.Munca l-a creat pe om,dar nici lenea nu l-a omorat.Acesta e principiul,dupa care se conduc multi,din pacate.Nu sunt in masura sa condamn pe nimeni pentru alegerile facute,dar cel putin nu va mai plangeti si mai presus de orice nu va mai consumati energia inutil,enervadu-va pe situatie.Resemnati-va,daca apreciati ca nu se poate face nimic.
Mai mult decat atat nu au nici o datorie,nici o obligatie fata de nimeni si de nimic,nici macar fata de ei insisi.
Fara implicare si determinare,nu vom misca nimic si nici nu vom ajunge nicaieri.Iar in ciuda a ceea ce visati unii dintre dumneavoastra,lucrurile nu se vor misca de la sine si nici nu ne va scoate nimeni la liman,daca noi nu o vom face.Acestea fiind spuse,sunteti liberi sa fiti sau nu de acord! Indiferent daca am reusit sau nu sa ne gasim locul intr-un mediu de lucru pe care-l consideram convenabil, placut sau palpitant,mereu se vor gasi oameni care sa ne aduca la exasperare.Noi suntem cei care trebuie sa fim atenti,sa-i reperam,sa-i observam si sa actionam in consecinta.Astfel vom fi mai putin obositi si mai putin incordati.Cam asa stau lucrurile si cu stapanii din umbra.Noi ne lasam influentati de ei.Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:48

De la: diana35us, la data 2009-02-23 05:31:31
De la: bardok18, la data 2009-02-08 19:19:05SCARBITI!!!
E putin zis.
Bun topicul, pacat ca nimic nu se misca.... Idea e urmatoarea:
TOTI vrem sa se faca ceva, zicem ca vrem sa facem ceva...dar la urma tot IDIOTII din putere ne controleaza.
Ma uit la "Romania te iubesc" si cand vad cata indiferenta in romania exista in sistemul actual la putere.
De fiecare data cand trec prin fata la Palat imi vine sa pun o tinta mare si rosie: Aici Bin Landen...aici tb sa dai bombe...Cum se poate sa ajunge sa se dea legi, legi aberante (gen legea noii taxe auto, sau legea care ii pune pe cei care au ajuns la varsta pensiei sa aleaga intre pensie si salariu) fara ca noi, cetatenii ROMANIEI sa nu fim intrebati?...Daca poate, din intramplare cineva de la putere citeste asta asa avea ceva sa-l(sa-i) intreb (asta datorita altei legi tampite cu privire la ascultarea telefoanelor si verificarea internetului): Ce ati facut pentru a mari trailul romanului de la comunism in coace, in afara de propriile averi?
Momentan incerc sa ma abtin sa nu injur intr-o parte si in alta. De ceva ani ma gandesc cum de Romania inca mai ramane intreaga si stiu si raspunsul. Datorita noua celor care inca mai cred ca ceea ce poate fi tara noastra.
lizucaus invatamantul e o partea minora din problema( presupun ca esti inca in sistemul de invatamant deficitar actual). Sunt multi ca tine care vad doar ce-i in fata lor, no offence, dar cum zicea o vorba, cu o floare nu se face primavara.
Romaniaiei nu-i trebuie un parlament care vrea doar bani, nu-i trebuie un presedinte care sa stea intr-un scaun, sa promita, si sa ne ia bani celor care muncesc, ne trebuie oameni care cu adevarat stiu care sunt problemele adevarate si nu inchide ochii si isi intoarce spatele. De cate ori l-ati vazut pe Basescu la televizor (sau nu numai) ca promite multor cetateni ca "vom vedea ce putem face"? Cred ca i-a intrat in sange minciuna aceasta.
Stiu...am scris numai critici si reclamatii care au o rezolvare....TINERII ROMANIEI, si nu ma refer la tinerii care nu stiu ce-i aia sa munceasca si valoarea banului. Sunt multi, multi care inca cred ca banii cresc pe copaci (la fel cum ce-i de la putere culeg banii din copaci ).
Am citit pe aici rezolvari, mai mult sau mai putin bune...dar nimeni nu face nimic. Daca cu adevarat vreti ceva atunci trebuie sa facem la fel ca toti cei care vor ceva....HAI LA GUVERN. Din pacate pentru a avea succes trebuie sa fim multi , si cateva mii sunt putini. Ce-i la putere cred ca sunt intangibili si poporul roman si-a pierdut glasul. De aceea trebuie sa fim multi si uniti. Tineti cont ca in joc nu e viitorul lor, nu e doar viitorul nostru, ci si viitorul celor ce vor urma. Daca nu intoarcem foaia acum..cat se mai poate( si daca vrea sa ma corecteze cineva sa-mi spuna dar parerea mea este ca romania deja a inceput sa decada).
Astept sa vad ce mai scrieti si daca sunteti deacord (sau nu) cu ceea ce am zis

Toate cele buna

Andrei B

Ai uitat de taxa pt.punga, care mi se pare cea mai aberanta!
Am citit un articol in care era dat un top al tarilor cu cele mai multe taxe pt.cetateni : Romania este pe primul loc.
Pentru abrogarea legii cu retinerea datelor, informatiilor de pe net si telefoane, este lansata o petitie, pe net; se aduna semnaturile acelora care nu sunt de acord cu legea si cer abrogarea ei.
De ce nu lansezi o petitie, pe net, sa adunam semnaturi si sa schimbam putin constitutia; adica toate legile propuse, sa le votam toti cetatenii, prin referendum. Alesii nostrii, parlamentarii voteaza legi stupide sau care
nu sunt in acordul nostru, al celor multi. Si stam si ne uitam neputinciosi,
pt.ca le-am dat votul nostru, le-am dat mandat sa actioneze in numele nostru.

Daca tot ai venit cu ideea,pune-o si in practica(cea cu petitia pe net).Nu-i suficient sa ai idei,mai greu e sa le pui in practica si sa le duci la bun sfarsit.E ideea ta,lanseaza tu petitia.De ce sa-si asume altii responsabilitati si merite in locul tau?

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:07

De la: vaneamarin, la data 2009-03-30 16:13:21
De la: alinushy, la data 2008-11-25 11:08:18

ce parere aveti daca toti cei care postam aici ne-am uni fortele si am strange semnaturi ptr : reunirea celor doua camere ( senat, camera deputatilor) , judetul si parlamentarul (parlamentul sa nu aibe mai mult de 50 de parlamentari( ca oricum si asa nu sunt mai mult de 50 la serviciu, restul sunt cu afaceri), sa intram toti tinerii in partidele care au sansa sa intre in parlament si sa ridicam problema : ' de ce tot domnul hrebenciuc sau berceanu sa fie propus ptr parlament din partea partidului ?" . nu v-ati saturat de putrezi astia de bogati care ne hotarasc viata ? toti sunt putrezi de bogati si cei de la psd, si cei de la pdl si cei de la pnl si cei de la udmr !! haideti sa punem parul pe ei ,pe toti. daca te-ai duce la vot nu ai cu cine vota in momentul de fata !

Da,si eu vreau sa scapam de anumiti oameni din politica .Problema cea mare insa este ca ii vreau inlocuiti pe cei ,incapabili ,corupti ,josnici ,mincionsi cu oameni onesti si capabili .Din pacate insa tineretea nu are legatura cu moralitatea,nici cu inteligenta ,poti fi cinstit sau necinstit,inteligent sau prost la orice varsta .Sa stiti ca nu ma incanta deloc spre exemplu ,ideea tinerei Elena Basescu in politica ,nu-mi pare un progres...

PS:In privinta reducerii numarului de parlamentari de ca sa nu fie un parlamentar la 2 judete ?...Merge de fapt si la 3 sau 4 ,poate chiar unul singur pe tara iar acela sa fie si presedinte si premier si daca se poate sa fie "jucator" .Nu merge ? Va dati seama cati bani s-ar economisi?! Aproape 1 leu de persoana desi nu este exclus sa iesim in pierdere pana la urma si sa ne coste mai mult decat in formula de acum....

,,Daca ar fi sa judecam lumea sub toate aspectele,cati oameni cumsecade ar ramane in picioare?,,Orice situatie politica,om(indiferent ca e tanar sau batran) are avantaje si dezavantaje,are minusuri si plusuri,defecte si calitati.
Nimeni si nimic nu e perfect,trebuie sa privesti lucrurile ca si cum ar fi.
Tot ce faci si orice ai face,ai avantaje si dezavantaje.Trebuie sa alegi raul cel mai mic in politica.Exista si o carte intitulata ,,Arta raului cel mai mic in politica,,pe care va recomand sa o cititi.Romanii au un mod creativ de a rade problemelor in fata,iar acest lucru nu e in avantajul nostru.Cu cat vom munci mai mult pentru a obtine ceva pe cont propriu,cu atat mai minunata va fi satisfactia realizarii acelui vis.Important e sa faci diferenta dintre vis si realitate,si sa-ti stabilesti obiective(scopuri)precise si posibil de atins..Fiecare e liber de-a avea morala care-i convine,chiar daca ea e imorala.Orice actiune ai intreprinde reprezinta un risc,important e in ce masura iti asumi acel risc.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 14:16

Trebuie sa risti,pentru ca riscul cel mai mare in viata este acela de a nu risca nimic.
Trebuie sa incepem sa dezvoltam tot mai mult sentimente de valorizare,respect de sine si sa indepartam treptat mentalitatea ,,martir de profesie,,,pe care altii s-au straduit din rasputeri sa ne-o inoculeze.Ne datoram noua insine acest lucru.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 16:42

lizi,ministerul e al,tau,te asteapta,il meriti,numai bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:57

Nu mai fi ironic!Nici tu nu esti mai prejos.Ti-am cedat tie locul.Nu-mi iau cuvantul inapoi.Daca am promis ca iti las locul,ti-l las.Promisiunea e promisiune,iar eu nu-mi incalc promisiunile.sau accept cu o singura conditie:ca tu sa-mi fii secretar.:::))).Am terminat si ,,Managementul Competentelor si Talentelor,,,ieri.E facut special pentru tine.E adaptat la forumul cu intuitia,pe care l-ai deschis tu.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:03

Florine,sa inteleg ca si tu consideri ca povestile mele sunt lungi si plictisitoare?
Sau interpretez gresit,raspunsul tau?Eu credeam ca sunt interesante,dar se pare ca-mi place sa ma aud vorbind,sa ma ascult singura.Nu-i rau nici asa.O sa incerc sa le mai scurtez(povestile),sau sa nu mai povestesc.Oricum,o sa incerc sa ma autoperfectionez,autoeduc.Iti promit ca o sa evoluez.Totusi mai am ceva de spus.Cineva,pe forumul asta o acuza pe Lavinia Sandru,ca a fost o idioata si ca a atacat in stanga si in dreapta,altii au spus doar neajunsurile societatii romanesti.Pana la urma s-a creat forumul asta pentru a ne plange,a vedea gunoiul din ochii altora,a-i critica pe altii,a spune ceea ce oricum stim,a oberva ce greseli au facut altii si ce n-au facut sau pentru a veni cu idei pentru unirea fortelor celor scarbiti de politica?Asta fac si cei ce ne conduc acum,se plang si ii critica aspru pe cei dinaintea lor.Si se pare ca noi le copiem comportamentul si atitudinea.Eu sunt de acord cu Partidul Digital,pentru moment si propun sa ne apucam de crearea statutului.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:25

lizi,tot ceea ce scri este extrem de interesant,dar cati oare au rabdarea necesara sa faca ce fac eu,adica sa-ti soarba cuvintele litera cu litera?probabil or mai fi dilimandrosi ca noi,dar majoritatea se plictisesc ingrozitor cand vad cat au de citit,de invatat nici nu se mai pune problema,ai inteles?

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 09:10

Cum spui tu Florine.Dar se pare ca mai exista si din acestia,caci dupa cum observ forumurile sunt pline de fel de fel de discutii,care mai de care mai interesante.Se pare ca rabdare au,insa nu se elibereaza de prejudecati.Iar ceea ce am scris eu,nu sunt citate,nu e copy paste.E realitate si nu e greu inteligibil.O zi cat mai placuta,tuturor.

Fosta membra 9am.ro

34 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:21

"Compatimesc cu Alinushy.Incepe sa aduni semnaturi! !Ma alatur voua.

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 22:47

SI CE SA CERETI ,DACA VOI NU STITI CUM VA CHIAMA CU BULETINUL IN MINA ?

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 15:43

De la: fulgerul1989, la data 2009-04-03 22:47:13 SI CE SA CERETI ,DACA VOI NU STITI CUM VA CHIAMA CU BULETINUL IN MINA ?

Scoatem cartea de identitate din portofel si invatam cu ne cheama.Dupa care,invatam si cum sa cerem si ce sa cerem.Dar pana la a cere mai e cale lunga.Deocamdata invatam cum ne cheama,daca nu stim.Eu propun sa ne cheme romani.Voi ce propuneri aveti?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 03:40

Victor Socaciu - Cantec pentru mama lor:

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Bat-o vina, bat-o strechea
Trage-aicea cu urechea.
Mai romane, om sarac
Iara ti-au venit de hac.

Ne promit marea cu sarea
Si conduc aiurea tara.
Opozanti si potentati
V-ati batut iar joc frati.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Politrucii-si fac concedii
Pe la Cannes, Hawai, ca regii
Pensionarii, pedagogii
Au ajuns precum milogii.

Venetici fac pretul painii
Iar la cozi stam noi, romanii
Muncitorii n-au salarii,
Curvele pupa dolarii.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Romania-i de vanzare
Cu uzini, crese, hotare.
Spagile au zornait,
Algoritmu-i multumit.

Dumnezeu dac-ar veni
Prim-ministru intr-o zi
L-am manji si i-am gasi
Cazier la SRI.

Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:02

Eu zic sa ne caram definitiv toti cei tineri din þara asta ...pina nu e prea tirziu si ajunge sa fie si la noi ca in Basarabia

9am012573

1 mesaj
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:04

io sunt deacord cu toate discutiile de pana acum contra ''sistemului corupt'' cum toti din chisinau au iesit zilele trecute in strada sasi manifeste numultumirile noi dc nam faceo?daca stam si asteptam problemele no sa se rezolve e la sine...io zic sa ne aratam nemultumirile sa ne luam piatra de pe suflet si garantez ca or sa ni se alature alte milioane de oameni in afara de ministrii si hotii de nivel ridicat toti sunt nemultumiti de ce se intampla in tara...

bella5062003

4 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:53

Cred ca cea mai buna solutie .. inc-o REVOLUTIE !!( dar acum pe bune.....)

Daca nu se poate prin manevra politica , atunci sa-i dam jos (au avut 20 ani ca sa-si puna in practica convingerile )i preluam puterea ! Altfel nu se poate .
Asteptam , asteptam, asteptam..... Ce ???? Sa fim batrani intelepti . Dar ce le lasam copiilor nostri??? Speranta ca vor reusi sa faca ei ce n-am putut noi?? Se numeste LASITATE .

"ACUM ORI NICIODATA, CROIESTE-TI ALTA SOARTA
LA CARE SA SE-NCHINE SI CRUZII TAI DUSMANI "

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 15:36

Sa ne unim sub ...comanda cui si sa facem ce?!Tot politica?!Nu cumva vrei sub comanda ta?!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 15:45

Ce parere aveti de -Noua Dreapta- ????!!...........eu am facut parte din organizaþia aia ,si pot spune ca acolo sunt baieti superdestepti si curajosi si nu umbla cu ''mincatorii si pupicurimi'' asa cum fac ceilalti tineri din alte formatiuni politice...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului eu am o idee: toti tinerii scarbiti de politica sa ne unim fortele !!!
Mergi la: