back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:

alexandru_revnic

115 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:29

BASESCU , pentru ca este singurul Om cu experienta in domeniu, pt. ca nu este manipulat sin CULISE de ceilalti CARE NU PREA APAR LA tv, MAI ALES IN ULTIMELE ZILE, DEOARECE LE ESTE FRICA DE BASESCU.
CEILALTI CANDIDATI -GEOANA SI ANTONESCU SUNT MARIONETE, CARE ODATA AJUNSI LA COTROCENI, TREBUIE SA JOACE DUPA MUZICA PAPUSARILOR, TRANSMISA PRIN SFORILE DE LA GRIFCO.
ACESTIA DIN URMA VOR FI INVINSI DE SISTEMUL TICALOSIT ,INSTALAT PE VREMEA LUI ILIESCU.
CAND VOR AFLA CA NU AU CASTIGART NUMAI ALEGERILE , NU SI PUTEREA VA FI TARZIU, DEOARECE, PAPUSARII LE-AU CREAT DEJA DIVERSE SCENARII PT. INTIMIDARE.

magititel

9 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:20

Eu am incredere in Crin Antonescu

collinsro

27 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:21

daca ai invredere in in marinar ial de brat si mergeti ....mergeti,,,,,undev adus mutu iapa si surdu roata adica d-te cu echipaj cu tot!!!!!!!!!!

collinsro

27 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:25

pentru crin antonescu tot respectul! BRAVO PT ADMIRATORII LUI!!!!

collinsro

27 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:31

pt alex revnic pupincurist securisto-comunist ce esti!!! cind drku skapa lumea asta de voi lingaii??????

collinsro

27 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 21:41

pt mihai gigi mai taranoiule ce predica ne tii?,vezi ca nu esti la pcaiti la biserica !!
aici trb sa fi direct si la obiect, adica in ce barca te afli? ca sa stim daca meriti sa-ti mai citim balivernele tale!!!!

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 22:23

eu nu-l votez pe ungur ca este ungur nu ca n-ar merita din toti cred ca el merita cel mai mult.e mai destept decat toti romanii la un loc da asta e ghinionul lui ca e ungur.

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 22:26

imi pare rau pt tine da s-a terminat cu baselu.si treaba cu cinstea numai pune botu la vrajeala lu base.stii proberbul romanesc hotul striga hotii se potriveste in cazul de fata.

9am_www

11 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 03:24

Ungurul e o marioneta de a lui Marko Bella si de-a nus ce marka de retardatii din ungaria care au ca scop sa ne distruga tara sa o tranforme in regiune autonoma pt bozgorii
Eu as alege pe oricine in afara de flotisul de base si de Psdistul de Geoana si de ungur ca pute a prostie
Deci merg pe mana lui Crin pt ca stiu ca el va aduce stabilitate economica si va impune un un set de masuri cu care Romania va iesi din criza asta care deranjeaza o lume intreaga

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 18:43

Dragi participanti la FORUM. Nu vorbesc explicit pentru ca nu vreau sa manipulez pe nimeni. Nici copiilor mei sau sotiei eu nu le-am spus pe cine sa voteze ci doar ca trebuie sa voteze. Cei care ma cunosc stiu ca spun adevarul. Sunt unii care au inteles cu cine vreau eu sa votez prilej pentru ei de a INTRA IN PARANOIA si a ma jigni de parca eu nu as avea dreptul la o parere mai ales cand prezint argumente si pretind si altora sa stie despre ce este vorba. Adevarul supara iar minciuna este cea mai placuta, unora. Am mai spus: sa dea Domnul sa n-am dreptate ! Veti vedea, dupa aceste alegeri presidentiale. Dupa aceste alegeri nu cred ca vom mai avea ocazia sa mai putem face ceva pentru romani. Nu ma refer numai la Vadim pentru ca si alti candidati au fost ilegal inlaturati de la televiziune in pofida prevederilor legale. Si daca este sa ma refer numai la candidatul Eduard Manole si este suficient sa intelegem ca era mai bun decat cei trei. In curand vom fi minoritari la vot. Chiar in ipoteza unor alegeri viitoare nefraudate si daca se unesc tiganii cu ungurii si alte minoritati cu o participare de peste 90% si ne-au batut la vot. Vor fi din ce in ce mai putini romani. Cei din tara se sting usor, ca un vis, iar cei din afara ori sunt manipulati ori nu mai au dragoste de Romania pentru ca nu i-a putut pastra la ea acasa. In curand nimeni nu va mai putea salva ROMANIA si nu vom mai putea avea incredere in nici-un politician.

Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:17

De la: gigilipianu, la data 2009-11-22 18:43:03Dragi participanti la FORUM. Nu vorbesc explicit pentru ca nu vreau sa manipulez pe nimeni. Nici copiilor mei sau sotiei eu nu le-am spus pe cine sa voteze ci doar ca trebuie sa voteze. Cei care ma cunosc stiu ca spun adevarul. Sunt unii care au inteles cu cine vreau eu sa votez prilej pentru ei de a INTRA IN PARANOIA si a ma jigni de parca eu nu as avea dreptul la o parere mai ales cand prezint argumente si pretind si altora sa stie despre ce este vorba. Adevarul supara iar minciuna este cea mai placuta, unora. Am mai spus: sa dea Domnul sa n-am dreptate ! Veti vedea, dupa aceste alegeri presidentiale. Dupa aceste alegeri nu cred ca vom mai avea ocazia sa mai putem face ceva pentru romani. Nu ma refer numai la Vadim pentru ca si alti candidati au fost ilegal inlaturati de la televiziune in pofida prevederilor legale. Si daca este sa ma refer numai la candidatul Eduard Manole si este suficient sa intelegem ca era mai bun decat cei trei. In curand vom fi minoritari la vot. Chiar in ipoteza unor alegeri viitoare nefraudate si daca se unesc tiganii cu ungurii si alte minoritati cu o participare de peste 90% si ne-au batut la vot. Vor fi din ce in ce mai putini romani. Cei din tara se sting usor, ca un vis, iar cei din afara ori sunt manipulati ori nu mai au dragoste de Romania pentru ca nu i-a putut pastra la ea acasa. In curand nimeni nu va mai putea salva ROMANIA si nu vom mai putea avea incredere in nici-un politician.

bre nea gigi, mie nu mi-ar fi frica/rusine sa spun cu cine votez daca as avea unu favorit si as avea si argumente.. din pacate, m-am dus la vot ca sa votez anti si nu pentru, si conteaza mai putin cu cine am votat.. cat despre minoritati..romanii au adus tara asta in halul in care este, eu as dao la condus oricui in afara de romani.. puneti pariu ca daca nu luam transilvania in 1918 de la unguri si era si acum la ei, la nivelul lor de trai nici unul din romanii nostrii nu ar fi cerut acum unirea cu romania ..
pe bune, ne-am laudat de-a lungul istoriei ca nu ne-am lasat cuceriti.. vax,, si unguri daca eram, sau turci tot traiam mai bine..
iar ce s-a intamplat azi ne arata ca traim in continuare intr-o tara de cretini

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:12

De la: 9am_www, la data 2009-11-22 03:24:35Ungurul e o marioneta de a lui Marko Bella si de-a nus ce marka de retardatii din ungaria care au ca scop sa ne distruga tara sa o tranforme in regiune autonoma pt bozgorii
Eu as alege pe oricine in afara de flotisul de base si de Psdistul de Geoana si de ungur ca pute a prostie
Deci merg pe mana lui Crin pt ca stiu ca el va aduce stabilitate economica si va impune un un set de masuri cu care Romania va iesi din criza asta care deranjeaza o lume intreaga

Ticu
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:00

Si acum InTRAIAN BASESCU

GINA
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:52

singurul politician in care se poate avea incredere este politicianu' mort,copt sau prajit si neaparat ingropat la 100 de metri sub pamant ca altfel ii iese mirosu' afara

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 14:13

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.nici chiar asa de disperati sa fim ,nici eu nu debordez de prea mult optimism dar nici chiar asa ca sa-i vedem morti,copti,sa fi fost turci,unguri asta e situatia si gata n-are rost sa mai traim din trecut usa s-a inchis trebuie sa privim inainte nu avem ce face fiecare o sa voteze cu cine vrea ,cu cine crede n-are rost nici sa ne injuram pt. unii sau pt altii dintre politicieni.oricum pt noi cei de pe forumuri bine n-o sa ne fie dar macar sa ne exprimam votul daca o sa gresim ne asumam greseala dar trebuie sa fim uniti nu dezbinati ,chiar daca avem pareri diferite sa ne contrazicem frumos nu cu injurii ,cu magarii.este viata si in afara politicii si trebuie sa stim sa luam ce e mai frumos din ea.

9am126066

25 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 14:42

Dl. Klaus Yohanis, si cum alta formatiune politica nu suporta asa o varianta, o sa votez alianta PNL PSD pentru turul II. Sprem sa ne redresam din toate punctele de vedere ajungand la marginea prapastiei, poate ne echilibram sa nu cadem in imensa groapa sapata pana acum, dar mai ales in ultimii ani.
Base : m-am saturat de discursurile prezentate pana acum, poate l;e mai schimbri cu averile lui Videanu, Blaga, E. Udra, Cate contrate ai dat lui Cucos, Popoviciu si altii, Cati bani a cheltuit Ritzi pentru o zi, Elena pentru turism si multe altele, nu le mai enumar pentru ca deja simt ca fac infarct. Pentru alegeri cat ati cheltuit pentru afise, benzina ,etc, mai bine ajutati sa fie facute strazile, ori pentru voi nu e criza numai pentru cei care-i credeti prosti ?! Daca te considerai atat de bun trebuia sa-ti vezi de treburile presedintiei si lumea te vota, ce parere ai ?! Mi-ar trebui un concediu sa scriu toate cate ati facut si, ne-am dat seama, insa persistati in continuare cu haosul ca si cum noi am dormi in timp ce voi delirati pe strada si la televizor !
In concluzie Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !

marta_rosu

1 mesaj
Oras: Botosani

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 14:56

Nu am incredere in nici un politician. Nici macar in Klaus Yohanis! nu cred ca va putea face ceva din postura de prim-ministru al unui guvern PSD, chiar daca ar vrea! Dar in nici un caz nu voi acorda votul meu lui Geoana! Nu-mi plac nici mie Udrea sau Videanu, dar sub nici o forma nu vreau sa ma mai vad jefuita si batjocorita de Vanghelie, Nastase, Hrebenciuc & comp. Nu pot sa uit ce-a fost, n-am cum sa am incredere in Vantu, nicidecum in Iliescu. Stiu ca ei asteapta pregatiti sa vina la putere (a se citi ciolan). Sper din suflet sa ne fereasca Dumnezeu!

buni66

65 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 15:13

Am avut incredere in CRIN.... mi-a inselat asteptarile.... pacat de votul meu. Am crezut in tineretea lui si in faptul ca stie ce vrea, nu este asa! Geoana si Iliescu si Patriciu ii decteza acum... Cel putin Basescu este consecvent...
Pacat Crin... sunt dezamagita. Ce vor spune fratii nostri din diaspora care asteptau sa ne maturizam? Ce vor spune copiii nostri care vor vedea cum ne intoarcem cu 20 de ani in urma? Ca suntem prosti si nu suntem in stare sa ne alegem presedintele!
In cine sa mai am incredere?
Cred ca torusi, Basescu mai are ceva de spus! Sper din tot sufletul ca cei ca Oprisan, Vanghelie Nastase sa nu mai aiba acces la functii publice sau macar sa fie luati la puricat.
"Proiectul Yohanis"? Mi se pare o cacialma... Pacat ca omul chiar este bun...dar nu va fi decat o marioneta la mana lui tatuca Iliescu

buni66

65 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 15:17

Pacat de votul meu dat lui CRIN... se transforma intr-un trandafiras ofilit la umbra lui Iliescu....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 15:23

De la: buni66, la data 2009-11-24 15:13:13 Am avut incredere in CRIN.... mi-a inselat asteptarile.... pacat de votul meu. Am crezut in tineretea lui si in faptul ca stie ce vrea, nu este asa! Geoana si Iliescu si Patriciu ii decteza acum... Cel putin Basescu este consecvent...
Pacat Crin... sunt dezamagita. Ce vor spune fratii nostri din diaspora care asteptau sa ne maturizam? Ce vor spune copiii nostri care vor vedea cum ne intoarcem cu 20 de ani in urma? Ca suntem prosti si nu suntem in stare sa ne alegem presedintele!
In cine sa mai am incredere?
Cred ca torusi, Basescu mai are ceva de spus! Sper din tot sufletul ca cei ca Oprisan, Vanghelie Nastase sa nu mai aiba acces la functii publice sau macar sa fie luati la puricat.
"Proiectul Yohanis"? Mi se pare o cacialma... Pacat ca omul chiar este bun...dar nu va fi decat o marioneta la mana lui tatuca Iliescu

Doamna,cu cine a avut guvern Basescu pana acum o luna ?Atunci asteptarile dumnevoastra nu erau inselate?Daca Basescu colaboreaza cu PSDul este spre binele tarii iar daca TOTI CEILALTI FAC UN GUVERN DE UNIUNE NATIONALA este o drama si ne intoarcem in urma cu 20 de ani?! Ce fel de logica este aceasta?Proiectul Johannis va pare o cacialma dar Croitoru,Negoita etc va par lucruri serioase,nu? .Acest proiect Johannis a reusit sa formeze o majoritate politica in Parlament la care colaboreaza TOATE PARTIDELE POLITICE PARLAEMENTARE in afara de PDL!Nu este o cacialma,cacialmaua este ce face Basescu acum de disperat ce este!

9am174070

4 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 16:14

De la: vaneamarin, la data 2009-11-24 15:23:24

Doamna,cu cine a avut guvern Basescu pana acum o luna ?Atunci asteptarile dumnevoastra nu erau inselate?Daca Basescu colaboreaza cu PSDul este spre binele tarii iar daca TOTI CEILALTI FAC UN GUVERN DE UNIUNE NATIONALA este o drama si ne intoarcem in urma cu 20 de ani?! Ce fel de logica este aceasta?Proiectul Johannis va pare o cacialma dar Croitoru,Negoita etc va par lucruri serioase,nu? .Acest proiect Johannis a reusit sa formeze o majoritate politica in Parlament la care colaboreaza TOATE PARTIDELE POLITICE PARLAEMENTARE in afara de PDL!Nu este o cacialma,cacialmaua este ce face Basescu acum de disperat ce este!

Cam ce intelegeti prin "toate partidele parlamentare"? in afar de PSD si PNL, celelalte sunt marunte si isi schimba opinia dupa cum bate vantul (sau Vantu?) De fapt asa au si declarat, UDMR de exemplu, si asa s-a intamplat intotdeauna! De fapt totul se joaca intre PSD, PNL si PDL! iar aceste 3 partide au mai facut combinatii incredibile si alta data! Ce va face sa credeti ca dupa ce se va vedea presedinte geoana il va desemna pe iohanis? Majoritatea parlamentara? pai asta e acum! deja au declarat ca pentru ei e un sacrificiu sa nu aiba primul ministru, ceea ce e evident! Pot sa va propun un scenariu pentru dupa 6 decembrie, in cazul cand iese geoana: in interesul tarii, pentru stabilitate sau pentru ca asa va dori majoritatea parlamentara, geoana va desemna un prim ministru PSD (nu spun care, oricum nu conteaza); majoritatea parlamentara, propunandu-i-se un "guvern de uniune nationala" il va trece cu brio - toti vor locuri de ministrii, parca vad ca mai rasar iar cateva ministere, sa ajunga la toti. Sigur, cele mai grase vor ramane tot PSD-ului, sa-si mai umfle gusile... Iar domnul Iohanis va ajunge prim-ministru poate cand o fi Crin presedinte, de-a Domnul peste 5 ani! Domnul Antonescu va face o mare greseala daca va cadea la invoiala cu PSD, va fi mancat cu fulgi cu tot de "greii" de acolo, n-are nici o sansa in fata lor si isi erodeaza gratuit capitalul de incredere de care se bucura in randul electoratului de calitate. E evident ca acum nu poate fi presedinte, cel mai corect ar fi sa se retraga si sa-i lase sa-si rupa gatul intre ei. Cei care au votat Antonescu sunt oameni cu cap, cu carte, care au avut incredere in el tocmai fiindca nu s-a balacit in troaca celorlalti. Asocierea cu geoana, iliescu, vanghelie, si nu mai zic... nu-l avantajeaza nicicum!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 20:04

In Crin Antonescu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 10:34

De la: 9am174070, la data 2009-11-24 16:14:25

Cam ce intelegeti prin "toate partidele parlamentare"? in afar de PSD si PNL, celelalte sunt marunte si isi schimba opinia dupa cum bate vantul (sau Vantu?) De fapt asa au si declarat, UDMR de exemplu, si asa s-a intamplat intotdeauna! De fapt totul se joaca intre PSD, PNL si PDL! iar aceste 3 partide au mai facut combinatii incredibile si alta data! Ce va face sa credeti ca dupa ce se va vedea presedinte geoana il va desemna pe iohanis? Majoritatea parlamentara? pai asta e acum! deja au declarat ca pentru ei e un sacrificiu sa nu aiba primul ministru, ceea ce e evident! Pot sa va propun un scenariu pentru dupa 6 decembrie, in cazul cand iese geoana: in interesul tarii, pentru stabilitate sau pentru ca asa va dori majoritatea parlamentara, geoana va desemna un prim ministru PSD (nu spun care, oricum nu conteaza); majoritatea parlamentara, propunandu-i-se un "guvern de uniune nationala" il va trece cu brio - toti vor locuri de ministrii, parca vad ca mai rasar iar cateva ministere, sa ajunga la toti. Sigur, cele mai grase vor ramane tot PSD-ului, sa-si mai umfle gusile... Iar domnul Iohanis va ajunge prim-ministru poate cand o fi Crin presedinte, de-a Domnul peste 5 ani! Domnul Antonescu va face o mare greseala daca va cadea la invoiala cu PSD, va fi mancat cu fulgi cu tot de "greii" de acolo, n-are nici o sansa in fata lor si isi erodeaza gratuit capitalul de incredere de care se bucura in randul electoratului de calitate. E evident ca acum nu poate fi presedinte, cel mai corect ar fi sa se retraga si sa-i lase sa-si rupa gatul intre ei. Cei care au votat Antonescu sunt oameni cu cap, cu carte, care au avut incredere in el tocmai fiindca nu s-a balacit in troaca celorlalti. Asocierea cu geoana, iliescu, vanghelie, si nu mai zic... nu-l avantajeaza nicicum!

si ptr. buni66 :
buuuun ! sa zicem ca
l lasam pe Base si se realege ; trebuie sa faca guvernul - ptr. ca ne trebuie un guvern s'un premier ,da ?
va trece acest guvern sau nu ? NU ! ce se va intimpla mai departe ? dizolva Parlamentul ; alegeri anticipate ? cit va dura procedura de pregatire a acestor alegeri ? cit va costa? ....va aduc aminte ca DACA in Ian. nu avem guvern si nici premier- canci transa a doua si romanica noastra intra in imposibilitate de plata ....da sau nu ? sa zicem ca nu conteaza : in cit timp pot fi validate alegerile si sa-nceapa a lucra noul Parlament ? cite luni vor trece,timp in care tara "atirna" d'un fir de pai ? puteti sa dati un raspuns ? cum vedeti aceasta dilema rezolvata,caci daca iese geoana, in 2 saptamini putem avea un guvern....ce vrem de fapt ?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:36

De la: gabigabi, la data 2009-11-25 10:34:58

si ptr. buni66 :
buuuun ! sa zicem ca
l lasam pe Base si se realege ; trebuie sa faca guvernul - ptr. ca ne trebuie un guvern s'un premier ,da ?
va trece acest guvern sau nu ? NU ! ce se va intimpla mai departe ? dizolva Parlamentul ; alegeri anticipate ? cit va dura procedura de pregatire a acestor alegeri ? cit va costa? ....va aduc aminte ca DACA in Ian. nu avem guvern si nici premier- canci transa a doua si romanica noastra intra in imposibilitate de plata ....da sau nu ? sa zicem ca nu conteaza : in cit timp pot fi validate alegerile si sa-nceapa a lucra noul Parlament ? cite luni vor trece,timp in care tara "atirna" d'un fir de pai ? puteti sa dati un raspuns ? cum vedeti aceasta dilema rezolvata,caci daca iese geoana, in 2 saptamini putem avea un guvern....ce vrem de fapt ?

Gabi, ipocriziile de genul asta pseudo-liberal, sau social-liberal mai precis, ma umplu de greata! Acum v-a lovit grija de tara si de banii de la FMI? Cand savurati victoria pe 13 Octombrie, cu surle si trambite, nu va mai ingrijorati?

Crinel, saptamana trecuta era revoltat de vizita lui Geoana la Moscova, pe care o considera tradatoare. Avea dreptate sa intrebe de ce presedintele Senatului si vice-presedintele CSAT a facut o vizita secreta in Rusia, fara sa informeze pe nimeni si s-a intalnit cu consilierul lui Putin!
Ce era tradator acum o saptamina, acum este benefic pentru tara ?
Logica asta v-a condus in ultimii douazeci de ani si daca ne gandim bine ati mai pactizat odata cu comunistii!

Ma ingretoseaza modul alunecos si mizerabil in care intelegeti sa faceti politica, faptul ca odata ati strigat "Iliescu judecat pentru sangele varsat!" si acum ii pupati picioarele lui Iliescu!
La 20 de ani de la Revolutie il imbratisati pe Iliescu, macelarul de romani? Mi se pare ca incheiati un ciclu: ati fost creati de iliescu si acum va intoarceti la el.

Ce dovada mai mare vreti referitoare la Klaus Johannis, atata timp cat in judetul Sibiu cei doi care il sustineau pe Johannis au primit in turul I mai putine voturi decat Basescu?

Pe termen scurt s-ar putea sa va atingeti scopul, dar pe termen lung Istoria va mentiona inca o tradare a intereselor liberale, poate chiar si disparitia voastra de pe scena politica!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:21

si ptr. buni66 :
buuuun ! sa zicem ca

Ai vazut Gabi ? ce jigodie este Crin Antonescu ? un parvenit care e in stare sa se vanda si pe el si familia lui pentru un "os" de ros ? si mai are tupeul sa apara in public , jigodia ! Pai e posibil domnita, la campanie electorala, il facea si critica in toate felurile pe Geoana, si cand a vazut ca a pierdut, ca sa nu ramana "pe afara "face alianta cu Geoana [ acum sunt prieteni } si iar ai mai vazut matale bre ca acest Crin cat si Geoana , au vandut tara pentru voturi la cea mai periculoasa si ordinara miscare fascista sovinista UDMR, ? Vadim de ce nu face porcarii din astea ? pentru ca e prea cinstit !!!!Rusine acestor jigodii vanzatori de tara ca Antonescu si Geoana !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:21

si ptr. buni66 :
buuuun ! sa zicem ca

Ai vazut Gabi ? ce jigodie este Crin Antonescu ? un parvenit care e in stare sa se vanda si pe el si familia lui pentru un "os" de ros ? si mai are tupeul sa apara in public , jigodia ! Pai e posibil domnita, la campanie electorala, il facea si critica in toate felurile pe Geoana, si cand a vazut ca a pierdut, ca sa nu ramana "pe afara "face alianta cu Geoana [ acum sunt prieteni } si iar ai mai vazut matale bre ca acest Crin cat si Geoana , au vandut tara pentru voturi la cea mai periculoasa si ordinara miscare fascista sovinista UDMR, ? Vadim de ce nu face porcarii din astea ? pentru ca e prea cinstit !!!!Rusine acestor jigodii vanzatori de tara ca Antonescu si Geoana !!!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:43

De la: black10131307, la data 2009-11-25 11:36:32

si ptr. buni66 :
buuuun ! sa zicem ca

Gabi, ipocriziile de genul asta pseudo-liberal, sau social-liberal mai precis, ma umplu de greata! Acum v-a lovit grija de tara si de banii de la FMI? Cand savurati victoria pe 13 Octombrie, cu surle si trambite, nu va mai ingrijorati?

Crinel, saptamana trecuta era revoltat de vizita lui Geoana la Moscova, pe care o considera tradatoare. Avea dreptate sa intrebe de ce presedintele Senatului si vice-presedintele CSAT a facut o vizita secreta in Rusia, fara sa informeze pe nimeni si s-a intalnit cu consilierul lui Putin!
Ce era tradator acum o saptamina, acum este benefic pentru tara ?
Logica asta v-a condus in ultimii douazeci de ani si daca ne gandim bine ati mai pactizat odata cu comunistii!

Ma ingretoseaza modul alunecos si mizerabil in care intelegeti sa faceti politica, faptul ca odata ati strigat "Iliescu judecat pentru sangele varsat!" si acum ii pupati picioarele lui Iliescu!
La 20 de ani de la Revolutie il imbratisati pe Iliescu, macelarul de romani? Mi se pare ca incheiati un ciclu: ati fost creati de iliescu si acum va intoarceti la el.

Ce dovada mai mare vreti referitoare la Klaus Johannis, atata timp cat in judetul Sibiu cei doi care il sustineau pe Johannis au primit in turul I mai putine voturi decat Basescu?

Pe termen scurt s-ar putea sa va atingeti scopul, dar pe termen lung Istoria va mentiona inca o tradare a intereselor liberale, poate chiar si disparitia voastra de pe scena politica!

mai zic o data : buuuun ! suntem si ipocriti si alunecosi,dar ramine intrebarea pusa de mine : in CITE LUNI vom avea un nou parlament,un guvern si un premier ? vor fi pina-n vara lui 2010 ? ce facem pina atunci ? nu crezi ca oamenii rationali din PNL ,cit si din celelalte partide ,si-au pus aceste intrebari si trebuia o solutie de urgenta ? de ce Basescu a refuzat sa desemneze premierul desemnat de majoritatea constituita ad-hoc in parlament ? nu asta i-a fost VISUL - adica de a avea o majoritate parlamentara ptr. a sprijini hotaririle luate de guvern ? de ce a fost mai buna cea formata de el cu PSD.ul ( 72%) si cea formata de 65 %,nu ? si mai ai curajul sa vorbesti de ipocrizia altora ,cind voi sunteti mai alunecosi ca serpii si la fel de veninosi ca ei ? sunteti de'o parsivenie tipic comunisto-securista !
p.s ....maama, ce s-a pompat in Sibiu tocmai ca sa puteti spune ca Johannis nu-i sprijinit de sibieni .....

trucami

60 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:11

Eu as avea incredere in politicianul care ne-ar promite stabilitatea si respectul fata de proprietate.Multi romani au case si apartamente proprietate personala. Ce siguranta avem noi ca nu-i trece vreunuia prin minte sa faca o noua nationalizare si sa ne lase cu buza umflata ca apoi sa le ocupe tot ei ?S-a mai intamplat asta si se mai poate intampla atata timp cat noi nu avem niciun efect asupra lor.Trebuie sa se termine procesul de retrocedare a proprietatilor ca si proprietatea noua sa se aseze pe o baza clara si sigura .Atata timp cat acel proces nu se va definitiva va persista instabilitatea politica si notiunea de proprietate poate sa dispara cat ai clipi .Cei mai multi investitori straini nu vin in Romania si din cauza ca aici proprietatea nu este pe deplin definita ,aparata si puternica.Sunt multi romani care ii condamna pe parintii nostri ca isi vor prorpietatile lor .Faceti un exercitiu de imaginatie
VOI ROMANI CUM ATI RERACTIONA DACA V-ATI TREZI INTR-O BUNA ZI FARA CASA VOATRA?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:23

De la: trucami, la data 2009-11-25 14:11:08Eu as avea incredere in politicianul care ne-ar promite stabilitatea si respectul fata de proprietate.Multi romani au case si apartamente proprietate personala. Ce siguranta avem noi ca nu-i trece vreunuia prin minte sa faca o noua nationalizare si sa ne lase cu buza umflata ca apoi sa le ocupe tot ei ?S-a mai intamplat asta si se mai poate intampla atata timp cat noi nu avem niciun efect asupra lor.Trebuie sa se termine procesul de retrocedare a proprietatilor ca si proprietatea noua sa se aseze pe o baza clara si sigura .Atata timp cat acel proces nu se va definitiva va persista instabilitatea politica si notiunea de proprietate poate sa dispara cat ai clipi .Cei mai multi investitori straini nu vin in Romania si din cauza ca aici proprietatea nu este pe deplin definita ,aparata si puternica.Sunt multi romani care ii condamna pe parintii nostri ca isi vor prorpietatile lor .Faceti un exercitiu de imaginatie
VOI ROMANI CUM ATI RERACTIONA DACA V-ATI TREZI INTR-O BUNA ZI FARA CASA VOATRA?

Doamna ,o nationalizare nu mai este posibila in Romania iar procesul de retrocedare va continua INDIFERENT cine vine la putere .(cel putin cat suntem in UE)

SOARE_NICOLETA

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:09

in traian basescu!! nu in comunistii aia de la psd

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: