back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 12:43

De la: cristytapu, la data 2009-11-20 11:52:03
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 11:12:04@gabygabor -Remus Cernea il cheama pe cel de la 'verzi" ,dar a spus citeva traznai de m-a lasat cu gura cascata ,asa ca .....va fura si el niste voturi de la ceilalti candidati ....nu-l pot acuza ca-i face jocul lui Basescu,totusi,ptr.ca n-am dovezi in acest sens ! dupa cum i-am spus si lui @tycu - mare PRM.ist , macar de-ar invata unii din romanasii nostri cite ceva de la Kelemen Hunor ....acu vezi de ce a fost nevoie de aducerea unui printz strain in tara ca sa faca dintr-o tara neguvernabila, un Stat de drept ? in sfirsit,vom vedea ce-o mai fi si,inima sus !

Ce sa invete romanasii nostrii de la un "om fara tara" ca Kelemen Hunor, oare nu asa sunt numiti maghiarii din Romania, cum sa fie un minoritar presedinte al Romaniei? In toate afisele sale electorale scrie in ungureste, ori noi suntem romani si traim in Romania, cui i se adreseaza acest domn Hunor?..lasati-o balta cu astfel de tampenii!!!

Hadeti sa ne concentram atentia asupra celor 3 candidati, hai 4, daca il punem si pe Dl Oprescu si sa-i lasam pe ceilalti care nu merita sa fie luati in seama, sunt doar niste papitoi , mai ales Vadim si Becali.

...te-nșeli amarnic € Țapule, Kelemen Hunor este cetățean român și are aceleași drepturi ca și tine .

9am161481

14 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 13:14

Remus Cerrnea

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 13:15

De la: 9am161481, la data 2009-11-20 13:14:18Remus Cerrnea

..și Eduard Manole, ?!...

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 13:35

De la: mytcor, la data 2009-11-20 12:43:58
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 11:12:04@gabygabor -Remus Cernea il cheama pe cel de la 'verzi" ,dar a spus citeva traznai de m-a lasat cu gura cascata ,asa ca .....va fura si el niste voturi de la ceilalti candidati ....nu-l pot acuza ca-i face jocul lui Basescu,totusi,ptr.ca n-am dovezi in acest sens ! dupa cum i-am spus si lui @tycu - mare PRM.ist , macar de-ar invata unii din romanasii nostri cite ceva de la Kelemen Hunor ....acu vezi de ce a fost nevoie de aducerea unui printz strain in tara ca sa faca dintr-o tara neguvernabila, un Stat de drept ? in sfirsit,vom vedea ce-o mai fi si,inima sus !

Ce sa invete romanasii nostrii de la un "om fara tara" ca Kelemen Hunor, oare nu asa sunt numiti maghiarii din Romania, cum sa fie un minoritar presedinte al Romaniei? In toate afisele sale electorale scrie in ungureste, ori noi suntem romani si traim in Romania, cui i se adreseaza acest domn Hunor?..lasati-o balta cu astfel de tampenii!!!

Hadeti sa ne concentram atentia asupra celor 3 candidati, hai 4, daca il punem si pe Dl Oprescu si sa-i lasam pe ceilalti care nu merita sa fie luati in seama, sunt doar niste papitoi , mai ales Vadim si Becali.

...te-nșeli amarnic € Țapule, Kelemen Hunor este cetățean român și are aceleași drepturi ca și tine .

Da , din pacate Kelemen mai locuieste in Romania, spurca pamantul asta , acest bozgor imputit are locul lui la Jilava ! mai are obraznicia sa fie presedinte !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 13:42

De la: Tycu, la data 2009-11-20 13:35:25

Da , din pacate Kelemen mai locuieste in Romania, spurca pamantul asta , acest bozgor imputit are locul lui la Jilava ! mai are obraznicia sa fie presedinte !

"acest bozgor imputit are locul lui la Jilava "...

Tycule, ție-ți convine atunci când francezii spun că ROMÂNII sunt ȚIGANI ?...

..dovedește că Kelemen a âncălcat vreo lege a statului Român, sesizează instanțele interne si internaționale, bagă-l in pușcărie !...

dacă nu, ar trebui s-ajungi tu la "Jilava" în locul său, pt. vocabularu-l ce-l folosești. pe un forum public.

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:25

Cred ca topicul acesta are alt rol:opinii,discutii poate consultativ:a unor persoane pricepute sau nepricepute dar care vor sa înteleaga alceva decat înjurii aici.Și zic ca social-democratia ar fi excelenta pana esim din criza cel putin,ca sa nu spun ca liberalismul asa cum se face la noi azi...Mai vedem o repriza diseara

ica

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:29

Crin Antonescu, eu cu el o sa votez

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 14:56

VOTATI REMUS CERNEA PRESEDINTE .VOTATI SCHIMBAREA

cristytapu

8 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 15:50

Da..cum zici tu, n-am zis ca nu are aceleasi drepturi ...si poate are cetatenie dar nu o dovedeste si nu vreau sa ma repet..citeste mai sus!!

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:38

Cu siguranta CRIN ANTONESCU !

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:57

chiar zilnic trebuie sa raspund ? Tot in Traian Basescu.

GINA
Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:31

Liberalismul a adus societatea în toata lumea la forma in care este azi,si nu numai atat, in octident se discuta mult în toate formele despre asta

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:35

De la: 9am076753, la data 2009-11-20 17:57:23chiar zilnic trebuie sa raspund ? Tot in Traian Basescu.

dar nu te obliga nimeni,draga mea....dar ar fi o chestie daca ai stii sa spui si altceva....asa ,parca-i o placa de patefon : in traian Basescu....pic.....in Traian Basescu,pic.....in Traian Basescu,pic....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 08:55

De la: mytcor, la data 2009-11-20 13:42:47
De la: Tycu, la data 2009-11-20 13:35:25

"acest bozgor imputit are locul lui la Jilava "...

Tycule, ție-ți convine atunci când francezii spun că ROMÂNII sunt ȚIGANI ?...

..dovedește că Kelemen a âncălcat vreo lege a statului Român, sesizează instanțele interne si internaționale, bagă-l in pușcărie !...

dacă nu, ar trebui s-ajungi tu la "Jilava" în locul său, pt. vocabularu-l ce-l folosești. pe un forum public.

Eu nu stiu daca Kelemen personal a incalcat vreo lege, UDMR da, a incalcat multe,el a avut tupeul, obraznicia sa precizeze ca daca iese presedinte, delara autonomia Ardealului,si modifica constitutia in favoarea ungurilor, asta cam miroase a incalcare de lege, in concluzie , e un periculos pentru Romania!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 08:58

De la: 9am045616, la data 2009-11-20 14:56:54VOTATI REMUS CERNEA PRESEDINTE .VOTATI SCHIMBAREA

Daca promite ca isi tunde coama de cal, si da jos cerceii din buric , atunci merge .

Ticu
Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:03

CU SIGURANTA IL VOTEZ PE CRIN ANTONESCU

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:15

De la: 9am169900, la data 2009-11-21 12:03:13CU SIGURANTA IL VOTEZ PE CRIN ANTONESCU

sml-tongue0023:Matale vrei sa ramanem fara tara ? nu-i de ajuns cat au vandut la straini, liberalii ? mai ales Tariceanu ? Antonescu, a papat destul din tara asta !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:21

De la: 9am076753, la data 2009-11-20 17:57:23chiar zilnic trebuie sa raspund ? Tot in Traian Basescu.

Zilnic sa spui,pana o scoate flota vanduta, si petrolul din Insula Serpilor care impreuna cu excrocul Patriciu il jongleaza cum vrea , si afacerile dubioase impreuna cu excrocul de frate-sau, si banii cu care s-a ales din rapirea ziaristilor din Iraq si apoi poti sa te opresti !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 12:26

De la: ica, la data 2009-11-20 14:29:20Crin Antonescu, eu cu el o sa votez

Nu ai voie sa votezi cu el, ca doar cate unul intra in cabina, incearca cu Vadim , cu el e voie !!!

Ticu
melissza

2475 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:54

De la: Tycu, la data 2009-11-21 12:26:33

Nu ai voie sa votezi cu el, ca doar cate unul intra in cabina, incearca cu Vadim , cu el e voie !!!
mai bine cu Antonescu i-tro cabina ,decat cu alt cineva

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:54

De la: Tycu, la data 2009-11-21 12:26:33

mai bine cu Antonescu i-tro cabina ,decat cu alt cineva

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:15

Vai doamna,dar nu va forteaza nimeni sa raspundeti zilnic. . Si eu m-am mirat de ce in fiecare zi, postati acest mesaj.

mihai_gigi

5 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:17

Gata cu basescu. Nu mai are credibilitate. Toti il blameaza si voi veniti cu statistici in care el este tot timpul primul. Ce v-a dat ca sa il sustineti cu atata ardoare si fanatism? Va plateste datoriile si leasing-urile? Prietene iti spun eu ca nu mai gandeai in halul asta daca te aflai printre patronii unui IMM in toata aceasta perioada cat a fost el om cu functie in stat. Nu-i este rusine? N-a fost in stare de nimic timp de 5 ani si acum imi promite mie ca daca este reales va reforma sistemul educativ. A creat numai scandaluri basina asta de om a gafat intr-una si acum imi promite el ca va face minuni. La fel ca si la alegerile precedente: aceleasi minciuni. Dar voi sustineti-l in continuare pentru ca trebuie sa se perpetueze toate specimenele astea de teapa lui in functiile statului. Imi aduc aminte ce umil era fraierul in fata omologilor sai la summit. Sau momentul in care a incercat sa intre in discutie cu Berlusconi insa premierul Italiei nici macar nu l-a luat in seama. Ce prestatie de sef de stat are... Din pacate tara pe care vrea sa o conduca pentru el a devenit Ro Mânia. Nu mai are sustinere. Sondajele sunt o forma de manipulare a opiniei publice. Nu mai spun ca am primit e-mail de la E-jobs sa il votez pe Basitu asta . Nu ma asteptam sa se injoseasca atat de mult E-jobs. Desi pagina web a lor este colorata de multa vreme in portocaliu. Trebuia sa ma fi gandit si la asta. Ce este basescu pentru mine? Un alt nimeni care vrea sa ma exploateze. Da intr-adevar el este un exploatator. Un exploatator pentru care cuvantul "lege" este doar o definitie a minoritatii (noi, ca oameni exploatati, suntem minoritati in comparatie cu ei care fac legile, detin cea mai mare parte din capital s.a.m.d) si prin urmare legea nu trebuie respectata. Un om pentru care nesimtirea si parsivitatea au trecut la un alt nivel- nivelul 2. Cum are tupeul sa declare ca el detine toate meritele pentru reusitele compatriotilor sai. Se foloseste de reusitele individuale ale unor functionari pentru a-si justifica activitatea din timpul mandatului , in acest fel poate mai corupe cateva inimi ale electoratului. Sa nu uitam ca: a adus tara intr-un impas fara precedent, ca a dicreditat aceasta tara pe plan extern, ca a luat luat ca exemplu de conducere dictatura lui ceausescu atunci cand a luat oamenii de la munca si adolescentii de la ore pentru a-i face campanie gratuita (asa proceda ceausescu prin Partidul Muncitoresc), sa nu uitam ca noi suntem gaozari iar pe o domnisoara a numit-o tiganca imputita, sa nu uitam ca si-a premeditat al doilea mandat inca de la alegerile din 2004- astfel ca a marit mandatul prezidential cu inca 1 an ca asigurare ca va obtine si cel de-al 2 lea mandat (stiind ca marind cu 1 an mandatul prezidential , alegerile pentru Parlament se vor desfasura cu 1 an inainte de cele prezidentiale. Astfel ca el s-a asigurat de acum un an ca va fi sustinut in continuare in Parlament asigurandu-si o majoritate acolo). SA NU UITAM !!!! Si sa nu cadem nici macar in aceasta diversiune prin care ni se arata clar cu cine trebuie sa votam. Credeti ca alegandu-l pe Crin sau Geoana problemele noastre vor dispare exact asa cum ne mint ei? NUUUUU!!! De ce nu au schimbat acesti oameni nimic inca de acum 20 de ani? Pentru ca atunci au obtinut posturi in conducerea tarii toti acesti 3 magnifici. Si ei erau printre cei care l-au daramat pe ceausescu, printre cei care l-au executat pe ceausescu, printre cei care au dat ordine ca tara sa fie patata de sange. Am uitat de mineriade? Oare nu erau si ei printre politicienii atunci? Si daca erau credeti ca ei au stat cu mainile in san fara ca macar sa aiba vreun rol in toata povestea de dupa 90'? Va inselati daca credeti asta. Erau toti acolo cand noi am dus-o greu: si basescu si crin si geoana. Geoana a profitat poate cel mai mult pentru ca a ales bine culoarea: culoarea psd. O...cat de orbi suntem lasandu-i sa ne prosteasca in continuare. Votatii pe ei , pupatii , sustinetii, oferitile in dar tara aceasta. Este cel mai bun cadou pe care l-au primit vreodata. Si totusi nu ne-au multumit. Ba mai mult ne fac pe noi sa ne simtim vinovati pe motiv ca nu am stiut cu cine sa votam. Daca va spun ca maine candidez cati ma ve-ti sustine stiind ca n-am experienta la furat si la mintit exact asa cum au acestia. Pentru ca ei au deprins o experienta in toti acesti ani. Credeti ca ei aveau vreo experienta cand au preluat puterea? Nu: Geoana era un simplu inginer in acel moment. Habar n-avea el de conducerea unei tari. Un inginer la fel ca toti inginerii care termina Politehnica astazi dar care, spre deosebire de geoana, nu au unde sa munceasca. Credeti cu totii ca parerea voastra nu conteaza. SI nici nu va conta !!!! Atata timp cat finantam acest grup de oameni care au preluat puterea tarii, acesta se va perpetua la nesfarsit. In plasa lor au cazut multi tineri, baieti buni cu studii, dar care vazand ca li se ofera un loc de munca mai bun decat restul clasei muncitoare au plecat capul in fata coruptiei. Vai de aceia care si-au vandut sufletele. Caci va veni si ziua adevarului. Atentie caci si 2011 se va anunta un an prost , mult mai prost pentru noi alegatorii, din ce in ce mai prost fata de anii ce au trecut. Si mersul lucrurilor se cunoaste cu mult inainte pentru ca este tot un joc premeditat la fel cum au fost si alegerile dar ne prezinta un alt om de-al lor pe care il hiperbolizeaza, mintindu-ne ca doar el va fi scaparea noastra. Cat de multe sunt de spus. SI le stiti si voi nu doar eu. Doar ca multi dintre voi a-ti inchis ochii , v-ati lasat prostiti cu fiecare minut in plus de minciuna electorala. Credeti ca eu vreau raul acestei tari??? Nu. Asta este motivul pentru care scriu aceste randuri desi stiu ca adeptii acestor corupti ma vor defaima si vor veni cu tot felul de minciuni care sa il promoveze pe favoritul lor. Stiu toate astea insa vreau doar un singur lucru: SA DESCHIDETI OCHII. Este un adevar ca NU TRAIM BINE, ca vom plati datorii la fmi doar pentru ca alesilor le trebuiau acesti bani pentru interesele lor. Vreti sa vorbim si de programul Prima Casa? O alta afacere facuta in numele lor. Pentru ca sa nu isi piarda ei afacerile pe care le aveau. Imediat dupa lansarea programului Prima Casa au crescut preturile imobiliarelor. Desi pentru niciun tinar nu era deloc favorabil acest program. Eu nu imi voi putea lua nici in 10 ani o casa prin acest program si in aceeasi situatie suntem foarte multi. Aveti grija fratilor cu cine votati. Niciunul dntre candidati nu este potrivit pentru a prelua presedintia tarii. Si asta nu o spun numai eu. O spun politologi si oameni de stiinta ai acestei tari (as putea da si cateva nume dar nu vreau sa le fac vreun rau)a caror pareri nu le sunt luate in seama pentru ca nu gandesc in folosul clasei politice actuale. Si randurile pe care le-am scris nu sunt doar o parere personala, sunt o realitate ascunsa. Aveti grija de voi si de fratii vostri. Cu bine!!!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:28

Basescu e cel mai putzin rau

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:35

dar mai poti sa ai incredere in vreunul ??????????????????

mihai_gigi

5 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:02

La inceput era cuvantul. Si apoi omul. Omul a luat fiinta prin cuvinte. Si apoi cuvintele i-au devenit arme. SI

omul si-a ales conducatorul. Si placandu-i jocul puterii, omul si-a definit interesul. Si l-a numit "ESCU". Si

primul conducator l-au numit (a se citi "botezat") CEAUsescu. Si a fost stapanul tuturor. Si un cizmar era el. Si

afland jocul puterii conducatorul de cultul personalitatii s-a molipsit. Si i-a sosit ceasul conducatorului. Atunci

a inteles de ce a fost numit CEAUsescu. Si pentru crima lui am fost pedesiti. Si alti conducatori atunci au venit.

Si ei au ales coruptia. Si coruptia i-a placut pe ei. Si mintindu-ne au promovat coruptia. Si 2 planuri au luat

fiinta: planul realitatii si planul minciunii. Si noua ne-a fost dat sa alegem. Si mintiti am fost noi iara. Si am

ales sa traim in minciuna. Si mintiti am inceput sa fim. Si s-a ales un nou presedinte. Si ei i-au spus: BASEscu.

Si a inceput urat sa miroasa. Si a imputit o tara intreaga. Si in basinile lui am trait pina acum. Si

nemaiplacandu-l lumea pe BASEscu, l-au inventat pe OPREScu. Si menit sa-l opreasca era el. Dar BASEscu bine stia sa

minta. Si o diversiune au creat ei. Si conducator ANTONescu trebuia sa iasa. Caci amenintare mare pentru generatia

"ESCU" era. Si lumea traia in continuare in minciuna. Si asa a ales lumea. Si viata grea au avut toti. Si bine le

era celor ce traiau in minciuna ESCU. Iar restul sclavii lor erau. Si astfel minciuna biruise iar. SI multe pagini

de istorie s-au scris. Si istoria i-a numit pe ei romani. Si exemplu la toata lumea au fost ei dati. Si toti radeau

de ei. Si multi au murit de foame. Caci locurile de munca li s-au luat. Si o minune mult ei au asteptat. Si

dreptata multi ani nu li s-a facut lor. Si alte rautati li s-a facut lor. Si viitorul a venit la ei. Si cutia

pandorei li s-a deschis lor pentru ca au fost orbi. Si din ea au iesit: homosexualii, furaciosii, foamea, boala,

frica. Si astea erau doar cele ce puteau fi vizibile. SI alte rele au mai iesit. SI ei nu le-au vazut. Si singura

speranta a lor a fost credinta. Si credinta le-a fost incercata. Si multi au mai suferit. Si vor plati pentru

ignoranta si indiferenta lor. Si cate vor mai veni. Si vor suferi ei mult....

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 16:34

In nici unul.
Astept momentul in care tara asta va deveni o simpla provincie in UE.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:08

De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:34:34In nici unul.

Ce anume inseamna asta dupa tine Dorinele?

9am055094

4 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:19

Nu am incredere in nici unul dintre Politicienii din Romania numai cand sunt alegeri ne baga in seama sunt niste Trantorii ai societati din Romania

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:29

De la: vaneamarin, la data 2009-11-21 17:08:39
De la: Dorinel, la data 2009-11-21 16:34:34In nici unul.

Ce anume inseamna asta dupa tine Dorinele?
Cand atributiile politice vor fi dictate de parlamentul si guvernul UE, cand constitutia UE va inlocui toate constitutiile fiecarui stat membru, cand in ansamblul ei politica economica si sociala va fi aceiasi in toata UE.
Spre asta ne indreptam si am convingerea ca se va reusi. Actuala clasa politica a Romaniei si nu numai, actuala economie a unor state membre UE, actuala legislatie a unor state membre UE, sunt compromise definitiv.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: