back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:44

De la: black10131307, la data 2009-11-13 17:24:37
De la: gabigabi, la data 2009-11-13 17:03:07
De la: 9am076753, la data 2009-11-13 16:38:22Cu atatia dusmani inversunati impotriva unui singur om cred ca nu am nici o sansa de izbanda sa ne conduca tara tot TRAIAN BASESCU.Regret ca o sa fiu dezamagita de ce se va intampla.Viziunea mea este : in turul doi coalitia anti Basescu voteaza pe cel de pe locul 2, asa ca Basescu nu are de la cine lua voturi pt. turul 2.

paguba-n ciuperci ! zici ca a condus tara ? cum a condus-o ,bine sau exact ca un sofer cam abtiguit care da cu masina cind in pom ,cind in gard,ca-n final sa se rastoarne intr-un sant ? caci RO ,draga mea 753 ,acolo e : in santz !

Deocamdata vad ca Romanica este PE SANT, la spart seminte si facut politica de carciuma!

la care circiuma ,la Goldenspritz ? stii tu ceva,pisicherule, dar nu vrei sa ne spui ce se mai pune la cale pe acolo,este ?

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 18:30

De la: Copilasa, la data 2009-11-12 18:17:26
De la: alehin, la data 2009-11-11 22:47:48Nea Tycule ...nu te amagi ...punem pariu (uite-asha tziganesthe ...) ca Vdim nu ajunge in turul 2 ????

Am sa-ti spun cine ajunge : Oprescu (are sanse )Antonescu (si mai mari..) Basescu (egale sau pe-acolo ... cu Antonescu )si prostanacul de Geoana (altfel nu se putea ...daca nu suntem si prosti ..putzin...)
Eu am sa votez cu Remus Cernea sau EDUARD MANOLE (stiu ca n-au nicio sansa ...imi pare rau.....)

Nici eu nu am încredere în candidatii clasici: Basescu, Geoana, Oprescu, Antonescu, Vadim, Becali, etc.
Sunt toti ca unul si unul ca toti, adica FARA PROGRAM DE CONDUCERE A TARII, bazându-se numai pe vorbe, dusmanie, intrigi, acuzatii si multa, multa razbunare.

Cineva vorbea de "falsificarea alegerilor". Este si asta o fantoma a trecutului, care-i bântuie înca pe români. De îndata ce nu-ti convine ceva o pui pe aia ca "este falsificat", ori este "comunist".

Trebuie sa pasim in alta epoca, mai pasnica, mai inteligenta, mai econoama, mai sanatoasa ! Sa-i lasam de-o parte pe cei care au distrus tara prin ura, razbunare, absenta de proiecte, incompetenta, coruptie, lipsa cumplita de patriotism. România are nevoie de oameni noi.
Sa-i votam pe oamenii noi care au prioecte de conducere a tarii, sa scapam de mafia actuala.

Ma bazez în alegerea mea pe COMPETENTA, PROGRAM DE GESTIONARE A TARII, ATASAMENT PENTRU ROMANIA.Deci îl voi vota pe ecologistul OVIDIU CERNA, economist, patriot, om modest si competent care vrea sa faca ceva din tara asta !

sml-confused0067: Ovidiu Cernea , nu este economist , maimutoiul ala , este bolnav psihic , un dusman al credintei poporului, un bun pacient pentru ospiciu . Acea coama de cal cred ca are cercei si in penis crede ca rokerizeaza Romania ! Toti ciumetii la preseditie !

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 00:09

Acea coama de cal cred ca are cercei si in penis crede ca rokerizeaza Romania ! Toti ciumetii la preseditie ! ,,

Doamne ,bre nea Tycule ...mergi cu imaginatia prea departe .......acuim inteleg eu de ce il placi pe Vadim ...ca si el zburda liber pe campie ...dezlantuit ...

ariams_2007

20 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 01:23

TRAIAN BASESCU,BASESCU,BASESCU,BASESCU,BASESCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

collinsro

27 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 07:07

IN NICI UN CAZ NU MAI AM INCREDERE IN BASESCU!, A VENIT TIMPUL SA PARASEASCA RINGUL
S-A DOVEDIT CA NU ARE NICI UN FEL DE PREGATIRE "SARE LA BATAIE DAR ,"N-ARE CU CE".
-PROMISIUNI!!!!!!!!,DE 12 ANI NUMAI F-TII DE CONDUCERE A AVUT DAR NU A LASAT NIMIC IN URMA LUI SA SE VADA!!!,DACA NE MAI AMINTIM "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA", ADICA UNDE?????
-A TRECUT MULTA VREME DE ATUNCI DAR DRUMURI TOT NU AVEM !!!!!!

9am_www

11 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:19

cel mai bine ar fii sa schimbam un pic clasa politica ca mam saturat de aceleas promisiuni fara acoperire eu o sal votez pe Crin Antonescu sa vedem daca tot se numeste "Antonescu " oare are aceias putere si interes ca "cel din istorie sau e dus
sau pe Oprescu stie ce vrea sa faca si este din sistemul sanitar sa veden stie sa vindece ranile Romaniei

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:22

E uite eu votez ptr 2 presedinti. Se pune? Sau 3.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:46

De la: ariams_2007, la data 2009-11-14 01:23:16

Si pana la urma cum a ramas ? a auzit Basescu sau nu ?cred ca era cu vaporul in larg !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:48

De la: nastasemihail, la data 2009-11-14 16:22:35E uite eu votez ptr 2 presedinti. Se pune? Sau 3.

Pai nu conteaza bre pentru cati presedinti votezi, conteaza pe cine votezi !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:52

De la: alehin, la data 2009-11-14 00:09:26Acea coama de cal cred ca are cercei si in penis crede ca rokerizeaza Romania ! Toti ciumetii la preseditie ! ,,

Doamne ,bre nea Tycule ...mergi cu imaginatia prea departe .......acuim inteleg eu de ce il placi pe Vadim ...ca si el zburda liber pe campie ...dezlantuit ...

Pai ce rau ne-a facut tara asta bre , sa-l punem pe Cernea presedinte ?Mai bine il votez pe Hrubaru de la carcotasii ,ca nu e impotriva bisericii !

Ticu
9am080912

1 mesaj
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:22

Foarte putine lucruri bune s-au facut de la revolutie si pina acum.Au avut grija doar de a se imbogati ei si rudelle lor.As dori sa-i schimbam pe toti dar noi rominii nu sintem foarte uniti .

9am055094

4 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 20:22

Dupa mine din toti candidati pentru presedentie nici unul nu e demn pentru a fi Presedintele Romaniei ar fi o solutie sa alegem un Presedinte peutru Romania sa candideaze din Statele Uniuni Europene pentru ca ei conduc Romania iar in guvernul Romaniei pentru UE sunt niste Marionete nici unul nu e un adevarat Patriot Roman, ei sunt niste Trantorii care se hranesc din banii tuturor Romanilor.

gaby2002

4 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 22:08

Eu personal mai mare incredere as avea in decat in politicieni

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 02:17

De la: ariams_2007, la data 2009-11-14 01:23:16

TRAIAN BASESCU,BASESCU,BASESCU,BASESCU,BASESCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

LA PUSCARIE_ LA PUSCARIEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 02:24

De la: Tycu, la data 2009-11-14 16:52:31
De la: alehin, la data 2009-11-14 00:09:26Acea coama de cal cred ca are cercei si in penis crede ca rokerizeaza Romania ! Toti ciumetii la preseditie ! ,,

Pai ce rau ne-a facut tara asta bre , sa-l punem pe Cernea presedinte ?Mai bine il votez pe Hrubaru de la carcotasii ,ca nu e impotriva bisericii !

Liberalii au furat-PSD-ul a furat-PDL-ul a furat,deci candidatii lor nu au dreptul sa candideze
Oprescu e fiu de general de securitate , Vadim nu e sanatos si a fost jigodie comunista iar becali e sarac cu duhul !
Asa ca nea ticule nu ai ca optiune decat un tigan,un ungur ,pe manole sau pe REMUS CERNEA
Cernea este ceva mai inteligent decat cei mai sus mentionati
Daca nu ai puterea sa intelegi asta ,ma pui pe ganduri !
Fi barbat - ce

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 02:42

STITI DE CE IN EUROPA CONDUC MAI MULTE PARTIDE DE DREAPTA ??
"CA SA MAI CONDUCA IN TARA NOASTRA UN PARTID DE STANGA E BINE PTR CA SE VOR SCHIMBA JOCURILE IN EUROPA. PRESIDENTIA EUROPEI VA FI ANUL VIITOR DE STANGA (SPANIA SI POLONIA)DUPA CARE E NECESAR SA VEDETI SI SA CASTIGATI INTERESUL PTR UN NOU SISTEM ENERGETIC am auzit ca se numeste Verde- Ecologic........... Atrageti investitori ptr PARCURI EOLIENE, SOLARE , E.T.C.
FACETI URGENT AUTOSTRAZI, PARCURI INDUSTRIALE,SI PUNETI IN FUNCTIUNE SISTEMUL DE IRIGATII IN AGRICULTURA....TRANSPORTURI DE CALITATE SI LOGISTICA,PIATA DE DESFACERE....E.T.C.
E TIMPUL SCHIMBARII SI MI-AR FACE PLACERE SA FIE UNUL CARE SA-I LASE PE BATRANI LA REZERVE SI SA PUNA MAI MULTI TINERI LA TREABA SA MOTIVEZE SA DEA CURAJ SI SA FACA ORE SUPLIMENTARE DAR SA MUNCEASACA SA TRANSPIRE PTR CEILALTI CA PTR A FI LA DISPOZITIA ALTORA II VOTAM.. vine iarna si este timp slava Domnului sa puneti rotitele creerului la munca ca sa scoateti idei productive si faceti mai mult decat va ganditi voi ptr ca in timp

vi se vor deschide ochii si veti vedea mai clar ca se poate. Se poate face mult mai mult decat credem sau gandim noi...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 04:49

Crin Antonescu. Constat ca reuseste sa-si confirme pozitia. A facut fata confruntarii publice de astazi. Nu a fost nici un moment in dificultate, a avut prezenta de spirit si a reusit sa nu fie penibil nici o secunda fata de o persoana versata ca Traian Basescu, ca sa ne exprimam politicos.
Pentru astazi Crin Antonescu merita felicitari ! Omul a dovedit ca poate, nimic de zis.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am_www

11 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 14:22

mda meritam o schimbare si ar fii ideal un om simplu nu aceias persoane care neu obosit de la cata minciuna au zis

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 15:05

Imi poate spune si mie cine este pa primul loc in sondaje dintre candidati dar sincer ca oricum se va vedea cine ramane dintre toti care candideaza si ce promit mai precis mi-ar placea sa ascult si au cate o opinie din partea fiecarui partid . Va multumesc anticipat sunt prea departe si am imp putin ptr a descoperi singur.

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 15:29

"Nu ne mai trageti pe dreapta! nu ne mai trageti pe dreapta! nu ne mai trageti pe dreapta! Lasati tara asta in linie dreapta spre progres si adevarata democratie, nu cu ticalosi care nu pot face o coalitie ptr a conduce bine tara si CAD MEREU IN SANT SAU GROPI UNDE AU DAT SUFICIENTI BANI PE PLANCARDE
"AICI SUNT BANII D-VOASTRA!"" UNDE???? NICI O AUTOSTARADA SI APROPO DE CAND SI PANA CAND MAI INGHITITI TOATE "GAFELE" DE LA COTROCENI SAU GUVERN ( MAI AVEM ASA CEVA?) SI NU MAI ZIC DE PARLAMENTARI.

9am055100

7 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 15:57

basescu

maricribur

8 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 16:29

in basescu...pt ca-i raul cal mai mic

maricribur

8 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 16:32

tot basescu...din pacate

maricribur

8 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 16:39

traian basescu 4 president....restu-i apa de ploaie

maricribur

8 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 16:39

De la: maricribur, la data 2009-11-15 16:39:01traian basescu 4 president....restu-i apa de ploaie

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 16:57

De la: Horus, la data 2009-11-15 02:24:18

Liberalii au furat-PSD-ul a furat-PDL-ul a furat,deci candidatii lor nu au dreptul sa candideze
Oprescu e fiu de general de securitate , Vadim nu e sanatos si a fost jigodie comunista iar becali e sarac cu duhul !
Asa ca nea ticule nu ai ca optiune decat un tigan,un ungur ,pe manole sau pe REMUS CERNEA
Fi barbat - ce

Toate bune bre, dar nu stiu de unde scoti prostia asta ca Vadim e bolnav si jigodie comunista >?Multi vorbesc , cu toate ca habar nu au de comunisti, au auzit si ei pe cate un tatic sau mamica bolnavi mintal de acest partid , si se baga ca musca-n .....! Fara sa stie cate lucruri bune au lasat ei Romaniei , pe care aceste jigodii capitaliste le-au distrus. Nu mai vorbiti de comunisti daca habar nu aveti de ei, nu uitati ca azi multi parinti sau bunici ai vostri au pensie datorita lor , ca cu aceasta infectie capitalista erau morti de foame . Cine sa fie bun ? Basescu, care a vandut tara ? Antonescu, parvenitul ala cu figura de femeie dusa la dezverginare ? Gioana, care se lauda cu nimic ? Maimutacernea ? Care lupta impotriva mafiei ,? cand ei insisi sunt mafioti !!!! Nu vezi ca la noi clocaie de mafie ? si daca Vadim spune ca ii baga in puscarie inseamna ca e bolnav ? De ce nu vedeti realitatea , si nu va mai luati dupa aparente si reclame inselatoare !!! Cineva aici spunea ca avem nevoie de stanga , Daa ,asa e , jos infectia lumii , capitalismul acest puroi al omenirii . !!!!!Capitalism= noroi , puroi, moarte capitalistilor !!!!!!

Ticu
collinsro

27 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 17:26

Campion al nonconformismului este, detasat, Traian Basescu.
Creatiile publicitare de care beneficiaza primarul Capitalei sUnt cele mai spumoase, unele de un umor irezistibil. Ultima gaselnita o reprezinta afisele de... WC! De citeva zile, toaletele multor restaurante din Bucuresti sUnt "tapetate" cu astfel de arme electorale, plasate taman acolo unde-i pica ochii alegatorului cand il incoltesc nevoile. Si ce poate vedea? Un ardei iute si un mesaj devastator:
"Daca tu n-ai mai putut sa te tii nici o secunda, cum crezi ca ma simt eu cu 500 de milioane de euro blocati pe teava de patru ani? Da-mi o echipa cu care sa-mi pot face treaba". vezi foto
Iar putin mai incolo, un mesaj pentru "dupa" :
"Ai terminat? Ajuta-l si pe el sa termine. Da-i o echipa de sustinere ca sa-si termine treaba inceputa".
Condamnat la un hohot de ras, chiar si cel mai constipat alegator isi va "face treaba" fara probleme! Iar duminica va merge la vot...

collinsro

27 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 17:29

De la: Tycu, la data 2009-11-15 16:57:58

Fi barbat - ce

Toate bune bre, dar nu stiu de unde scoti prostia asta ca Vadim e bolnav si jigodie comunista >?Multi vorbesc , cu toate ca habar nu au de comunisti, au auzit si ei pe cate un tatic sau mamica bolnavi mintal de acest partid , si se baga ca musca-n .....! Fara sa stie cate lucruri bune au lasat ei Romaniei , pe care aceste jigodii capitaliste le-au distrus. Nu mai vorbiti de comunisti daca habar nu aveti de ei, nu uitati ca azi multi parinti sau bunici ai vostri au pensie datorita lor , ca cu aceasta infectie capitalista erau morti de foame . Cine sa fie bun ? Basescu, care a vandut tara ? Antonescu, parvenitul ala cu figura de femeie dusa la dezverginare ? Gioana, care se lauda cu nimic ? Maimutacernea ? Care lupta impotriva mafiei ,? cand ei insisi sunt mafioti !!!! Nu vezi ca la noi clocaie de mafie ? si daca Vadim spune ca ii baga in puscarie inseamna ca e bolnav ? De ce nu vedeti realitatea , si nu va mai luati dupa aparente si reclame inselatoare !!! Cineva aici spunea ca avem nevoie de stanga , Daa ,asa e , jos infectia lumii , capitalismul acest puroi al omenirii . !!!!!Capitalism= noroi , puroi, moarte capitalistilor !!!!!!

collinsro

27 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 17:31

Fi barbat - ce

collinsro

27 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 17:33

Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat...
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar... ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci!

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: