back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:52

basescu never

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 08:08

De la: gabigabi, la data 2009-11-17 18:49:36
De la: obgabor53, la data 2009-11-17 14:32:36
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 15:13:17
De la: maricribur, la data 2009-11-16 14:17:35basescu for ever............

ei vezi,d'asta ne e si frica : ca va fi for ever ! si dupa cum se uita crincen cu Ochiul ala,de pe toti stilpii si toate gardurile spunindu-ne "De ce ti-e frica nu scapi " , incep sa cred ca -l voi lasa mostenire si nepotilor mei !

gabigabi: Îmi pare nespus de rău, dar păcat pentru tine că ești...o blondină...și asta nu trece, nu se tratează cu nimic...nu știu dar când ai fost mică, nu ai stat nici odată pe calea ferată și să privești la șinele care fug în zare...eu recunosc că-n copilărie făceam acest lucru și mă uitam la paralele care într-un punc speram să se întâlnească. Visam să merg acolo și să văd ce se întâmplă când vine trenul...Dece mi-am adus aminte de șinele paralele? pentru că tu scumpii tot așa paralelă iești cu politica, cu viața de zi cu zi...Eu sunt un om simplu, care are mari remușcări că nu am părăsit România, când eram mai tânăr,dar acum la cinzeci și de ani este mai greu...dar citind lozinca ta tâmpită ințeleg că țara asta nici nu merită o soartă mai bună...noi am fost în stare ca o nație mioritică să împușcăm pe un dictator în seara din ajunul Sfântului Crăciunului...blestemul ne urmărește...ne-a dat încă un dictator și asta nu vedem zău nu știu... ce o fi în locul materiei cenușie....din capul matalei ... o zi bună vă urezi Gaby

gabyyyyy ! ce faci ? despre care lozinca timpita vorbesti ? si cine a pus-o,eu ? sau mirabar ala care a zis " basescu-for ever " ? si ce i-am raspuns eu ? ia mai citeste o data raspunsul meu ca, TOCMAI DE ASTA MI-e FRICA ! nu sunt eu "blondina " si nici paralela si cind ti l-am aparat de @tycu si laudat ptr. prezenta si prestanta lui ,pe Hunor,cum de nu m-ai vazut ca-s blondina si ....si....si.... cere-ti scuze !

PENTRU gabigabi ! Cu mii de scuze ! Întradevăr se pare că am sărit gardul.Cum citeam, mesajele aveam impresia, dragă gabigabi că tu erai cu sloganul. Recunosc că din zi ce terece sunt tot mai iritat pe OMUL STAT și pur și simplu explodez de idea că incă cinci ani va urma să văd în fruntea țării un om bolnav și sinistru cum este marinarul.Bine ințeles că de la statutul meu de așa zis, intelectual, creștin democrat, care am mai citit și văzut puțină democrație nu ar trebui să mă manifest astfel, ar trebui să fiu tolerant...dar recunosc că nu pot...Poate că după terminarea alegerilor va trebui să fac o vizită la careva psiholog, pentru că aceste alegeri mă dau gata.Mie frică de ce va urma...credeți-mă va urma cinci ani...dar văzând pe Traian Băsescu, un om fără pejudecăți,vorba lui Lăpușneanu "dacă voi nu mă vreți eu vă vreau" tremur.Încă odată gabigabi cer scuze, că te-am atacat pe tine, dar nu am fost atent de unde a plecat sloganul respectiv.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 08:24

De la: obgabor53, la data 2009-11-18 08:08:20

ei vezi,d'asta ne e si frica : ca va fi for ever ! si dupa cum se uita crincen cu Ochiul ala,de pe toti stilpii si toate gardurile spunindu-ne "De ce ti-e frica nu scapi " , incep sa cred ca -l voi lasa mostenire si nepotilor mei !

gabigabi: Îmi pare nespus de rău, dar păcat pentru tine că ești...o blondină...și asta nu trece, nu se tratează cu nimic...nu știu dar când ai fost mică, nu ai stat nici odată pe calea ferată și să privești la șinele care fug în zare...eu recunosc că-n copilărie făceam acest lucru și mă uitam la paralele care într-un punc speram să se întâlnească. Visam să merg acolo și să văd ce se întâmplă când vine trenul...Dece mi-am adus aminte de șinele paralele? pentru că tu scumpii tot așa paralelă iești cu politica, cu viața de zi cu zi...Eu sunt un om simplu, care are mari remușcări că nu am părăsit România, când eram mai tânăr,dar acum la cinzeci și de ani este mai greu...dar citind lozinca ta tâmpită ințeleg că țara asta nici nu merită o soartă mai bună...noi am fost în stare ca o nație mioritică să împușcăm pe un dictator în seara din ajunul Sfântului Crăciunului...blestemul ne urmărește...ne-a dat încă un dictator și asta nu vedem zău nu știu... ce o fi în locul materiei cenușie....din capul matalei ... o zi bună vă urezi Gaby

gabyyyyy ! ce faci ? despre care lozinca timpita vorbesti ? si cine a pus-o,eu ? sau mirabar ala care a zis " basescu-for ever " ? si ce i-am raspuns eu ? ia mai citeste o data raspunsul meu ca, TOCMAI DE ASTA MI-e FRICA ! nu sunt eu "blondina " si nici paralela si cind ti l-am aparat de @tycu si laudat ptr. prezenta si prestanta lui ,pe Hunor,cum de nu m-ai vazut ca-s blondina si ....si....si.... cere-ti scuze !

PENTRU gabigabi ! Cu mii de scuze ! Întradevăr se pare că am sărit gardul.Cum citeam, mesajele aveam impresia, dragă gabigabi că tu erai cu sloganul. Recunosc că din zi ce terece sunt tot mai iritat pe OMUL STAT și pur și simplu explodez de idea că incă cinci ani va urma să văd în fruntea țării un om bolnav și sinistru cum este marinarul.Bine ințeles că de la statutul meu de așa zis, intelectual, creștin democrat, care am mai citit și văzut puțină democrație nu ar trebui să mă manifest astfel, ar trebui să fiu tolerant...dar recunosc că nu pot...Poate că după terminarea alegerilor va trebui să fac o vizită la careva psiholog, pentru că aceste alegeri mă dau gata.Mie frică de ce va urma...credeți-mă va urma cinci ani...dar văzând pe Traian Băsescu, un om fără pejudecăți,vorba lui Lăpușneanu "dacă voi nu mă vreți eu vă vreau" tremur.Încă odată gabigabi cer scuze, că te-am atacat pe tine, dar nu am fost atent de unde a plecat sloganul respectiv.

Domnule Gabor,si eu am ramas uimit de ce ati scris si mi-am dat seama ca a fost o confuzie.Nu va faceti probleme,Gabi este o doamna si sunt convins ca si-a dat seama si dansa de neintelegere.In privinta iritarii pot doar sa va spun ca o inteleg si eu si o simt.Cand vad anumite mesaje care pur si simplu sunt doar insiruire de minciuni,denaturari de logica sau ode la adresa maretului carmaci este normal sa simt o oarecare iritare.Astfel de mesaje sunt pur si simplu atacuri la o logica normala si la bunul simt, asa ca iritarea este justificataProbail varianta cea mai buna este sa fie ignorate ,tratate cu amuzament ,lejer,ca niste "perle portocalii" scoase din disperare si idolatrie.Din pacate insa,nu mereu gasim insa calmul necesar pentru a proceda asa .

9am119994

1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 09:42

CRIN ANTONESCU

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:27

De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 08:24:07

Domnule Gabor,si eu am ramas uimit de ce ati scris si mi-am dat seama ca a fost o confuzie.Nu va faceti probleme,Gabi este o doamna si sunt convins ca si-a dat seama si dansa de neintelegere.In privinta iritarii pot doar sa va spun ca o inteleg si eu si o simt.Cand vad anumite mesaje care pur si simplu sunt doar insiruire de minciuni,denaturari de logica sau ode la adresa maretului carmaci este normal sa simt o oarecare iritare.Astfel de mesaje sunt pur si simplu atacuri la o logica normala si la bunul simt, asa ca iritarea este justificataProbail varianta cea mai buna este sa fie ignorate ,tratate cu amuzament ,lejer,ca niste "perle portocalii" scoase din disperare si idolatrie.Din pacate insa,nu mereu gasim insa calmul necesar pentru a proceda asa .

confirm ce spuneti voi : doar in 90 si 92 am mai simtit atita apasare si ingrijorare si febrila asteptare a lui "Mos Nicolae " ! trebuie sa ne linistim o data si o data si sa ne vedem de ce va sa vie....ca nu ne va fi moale deloc ! va doresc o zi buna,amindorura !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:29

O zi buna si tie Gabi !

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:00

De la: gabigabi, la data 2009-11-18 10:27:35

confirm ce spuneti voi : doar in 90 si 92 am mai simtit atita apasare si ingrijorare si febrila asteptare a lui "Mos Nicolae " ! trebuie sa ne linistim o data si o data si sa ne vedem de ce va sa vie....ca nu ne va fi moale deloc ! va doresc o zi buna,amindorura !

Ai drepatate.În 90 și 92 a mai fost un an de alegeri unde presionea a fost atât de mare.Dar trebuie să recunosc că și acum cinci ani ne apăsa alegerea dintre cei doi comuniști...dar atunci marinarul a reușit să ne păcălească...acum vedem foarte bine, cea ce atunci cu multă gincășie era scuns sub lacrimi de crocodil vârsat pentr Stolo..Bag seama că era un actor foarte bun.Plânge când vrea, cea ce într-un om care vede un matur plângând crează o senzație de compătimire...dar el este un farizeu. Nu avem voie să credem în el nici un centimetru. văzând ultimele știri văd că nu vrea să se întâlnească cu toți candidații...oare de ce? la el niciodată nu se știe ce se pregătește în bucătăria diabolică de la Cotroceni. După părerea mea nu este corect și democratic ca candidați ca Becali, Tribunul sau Kelemen sau cei de la partdul verzilor a cărui nume nu am reținut(rușine să-mi fie, să se confrunte în fața națiunii. Este un drept elementar de democrație. atât mai mult mă intrigă căci ei vorbesc numei de trei candidați, acelora chipurile ale căror rezultate întrunește, conform sondajelor 80% din voința populară...Minciună mai mare nici că se poate, poate a celora care vor să meargă la vot. Dar nehotărâții, cei care sunt sătuli de minciună și hoție nu sunt tot alegători onești, care poate cu un program bine prezentat te pot convinge...Este drept că în destui de puțini au așa ceva...Dar de exemplu cel de care am pomenit mai sus și al căruia nu am reținut numele, poate venii cu un program de viitor care să mă convingă...sau Kelemen care nu a avut atâta prezență la Tv. și care a umblat mai mult prin regiuniile țării unde, are adepți maghiari, nu poate convinge că este un candidat cu mult bun simți și cu un program pentru țară...Nevorbind de faptul c ă îînsuși Marinarul OM Stat, atât știutor recunoște că-n ultimii cinci ani nu a citit o carte...deci nici nu va citi programele de campanie a contracandidaților, poate să mai aude și să învețe câte ceva, care să-i folosească pentru activitatea de pe mări și oceane...Îmi aduc aminte de primul nostru prim ministru Petre Roman, întrebat find pe la începutul anilor 90, de BBC, ce fel de model vor folosii pentru România, a răspuns fără ezitare că nu vor "copia nici pe cea franceză, americană sau engleză, vor elabora un program strict specific Românească... Na păi dragii mei aste este DEMOCRAȚIA SPECIFIC ROMÂNEASCĂ... Ultimul să stingă lumina, vă rog...

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:01

De la: obgabor53, la data 2009-11-18 11:00:21
De la: gabigabi, la data 2009-11-18 10:27:35

Ai drepatate.În 90 și 92 a mai fost un an de alegeri unde presionea a fost atât de mare.Dar trebuie să recunosc că și acum cinci ani ne apăsa alegerea dintre cei doi comuniști...dar atunci marinarul a reușit să ne păcălească...acum vedem foarte bine, cea ce atunci cu multă gincășie era scuns sub lacrimi de crocodil vârsat pentr Stolo..Bag seama că era un actor foarte bun.Plânge când vrea, cea ce într-un om care vede un matur plângând crează o senzație de compătimire...dar el este un farizeu. Nu avem voie să credem în el nici un centimetru. văzând ultimele știri văd că nu vrea să se întâlnească cu toți candidații...oare de ce? la el niciodată nu se știe ce se pregătește în bucătăria diabolică de la Cotroceni. După părerea mea nu este corect și democratic ca candidați ca Becali, Tribunul sau Kelemen sau cei de la partdul verzilor a cărui nume nu am reținut(rușine să-mi fie, să se confrunte în fața națiunii. Este un drept elementar de democrație. atât mai mult mă intrigă căci ei vorbesc numei de trei candidați, acelora chipurile ale căror rezultate întrunește, conform sondajelor 80% din voința populară...Minciună mai mare nici că se poate, poate a celora care vor să meargă la vot. Dar nehotărâții, cei care sunt sătuli de minciună și hoție nu sunt tot alegători onești, care poate cu un program bine prezentat te pot convinge...Este drept că în destui de puțini au așa ceva...Dar de exemplu cel de care am pomenit mai sus și al căruia nu am reținut numele, poate venii cu un program de viitor care să mă convingă...sau Kelemen care nu a avut atâta prezență la Tv. și care a umblat mai mult prin regiuniile țării unde, are adepți maghiari, nu poate convinge că este un candidat cu mult bun simți și cu un program pentru țară...Nevorbind de faptul c ă îînsuși Marinarul OM Stat, atât știutor recunoște că-n ultimii cinci ani nu a citit o carte...deci nici nu va citi programele de campanie a contracandidaților, poate să mai aude și să învețe câte ceva, care să-i folosească pentru activitatea de pe mări și oceane...Îmi aduc aminte de primul nostru prim ministru Petre Roman, întrebat find pe la începutul anilor 90, de BBC, ce fel de model vor folosii pentru România, a răspuns fără ezitare că nu vor "copia nici pe cea franceză, americană sau engleză, vor elabora un program strict specific Românească... Na păi dragii mei aste este DEMOCRAȚIA SPECIFIC ROMÂNEASCĂ... Ultimul să stingă lumina, vă rog...Gaby

Amina

3 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:09

Eu nu ma prea pricep la politica este adevarat, dar am si eu o intrebare care imi tot vine in minte. De ce pana acum Base nu a dat jos parlamentarii aia despre care spune acum, de ce tocmai acum? Putea sa o faca si daca nu veneau alegerile, tocmai ca romanii sa vada ca se poate....dar cum inainte de alegeri toti is buni si sfinti of course ca promit tot felul dar dupa alegeri si uita ca au zis asa ceva. Cel putin eu asta vad.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:12

@gabygabor -Remus Cernea il cheama pe cel de la 'verzi" ,dar a spus citeva traznai de m-a lasat cu gura cascata ,asa ca .....va fura si el niste voturi de la ceilalti candidati ....nu-l pot acuza ca-i face jocul lui Basescu,totusi,ptr.ca n-am dovezi in acest sens ! dupa cum i-am spus si lui @tycu - mare PRM.ist , macar de-ar invata unii din romanasii nostri cite ceva de la Kelemen Hunor ....acu vezi de ce a fost nevoie de aducerea unui printz strain in tara ca sa faca dintr-o tara neguvernabila, un Stat de drept ? in sfirsit,vom vedea ce-o mai fi si,inima sus !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:14

De la: Amina, la data 2009-11-18 11:09:49Eu nu ma prea pricep la politica este adevarat, dar am si eu o intrebare care imi tot vine in minte. De ce pana acum Base nu a dat jos parlamentarii aia despre care spune acum, de ce tocmai acum? Putea sa o faca si daca nu veneau alegerile, tocmai ca romanii sa vada ca se poate....dar cum inainte de alegeri toti is buni si sfinti of course ca promit tot felul dar dupa alegeri si uita ca au zis asa ceva. Cel putin eu asta vad.

Nu stiu ce sa-ti raspund ,e o nebuloasa ca si toata politichia noastra ultra-originala !

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:29

incredem-as si n-am cui...radierea tuturor partidelor politice, listele lor sint pline de "maestrii" in arta hotiei cu acte in regula, conform legilor elaborate de ei. Substratul politic e de a pune tara in slujba lor nu ei in slujba tarii. Toti s-au "cumatrit' intre ei, si-au botezat directorii si secretarele unii la altii, facindu-le cadou legii de o luna- un an maxim in care se incadra hotia unei bucati din tara. Nici intr-un discurs nu am auzit pe cineva ca va face ceva concret pentru populatie, cu cuvinte simple parcurgind un proiect de la cap coada, cu angajamentul de a-l duce la bun sfirsit, si penalizarile neindeplinirii proiectului. Ei joaca un rol pe scena vietii noastre. Ei au fost si din pacate ...ei fi-vor inca. Din tot raul de ar fi sa aleg, as alege pe liberali, macar in timpul lor, am sesizat o nuanta de a coordona mai bine afacerile tarii, o lejeritate in birocratia greoaie a acestei tari. Pina la urma zic eu decit sa-i dai un peste degeaba cuiva, mai bine ii dai unelte de pescuit si in functie de cit e priceput isi va asigura mincarea singur, va muncii si poate va avea de unde da si la altii: stat, angajati, etc.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:34

Haideti, ma, sa punem mai multi in aceeasi functie. Ca oricum unul o da in bara. Un consiliu ptr o functie mare in stat, nu un singur om. Vobesc serios.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 11:40

De la: 9am064173, la data 2009-11-18 11:29:04incredem-as si n-am cui...radierea tuturor partidelor politice, listele lor sint pline de "maestrii" in arta hotiei cu acte in regula, conform legilor elaborate de ei. Substratul politic e de a pune tara in slujba lor nu ei in slujba tarii. Toti s-au "cumatrit' intre ei, si-au botezat directorii si secretarele unii la altii, facindu-le cadou legii de o luna- un an maxim in care se incadra hotia unei bucati din tara. Nici intr-un discurs nu am auzit pe cineva ca va face ceva concret pentru populatie, cu cuvinte simple parcurgind un proiect de la cap coada, cu angajamentul de a-l duce la bun sfirsit, si penalizarile neindeplinirii proiectului. Ei joaca un rol pe scena vietii noastre. Ei au fost si din pacate ...ei fi-vor inca. Din tot raul de ar fi sa aleg, as alege pe liberali, macar in timpul lor, am sesizat o nuanta de a coordona mai bine afacerile tarii, o lejeritate in birocratia greoaie a acestei tari. Pina la urma zic eu decit sa-i dai un peste degeaba cuiva, mai bine ii dai unelte de pescuit si in functie de cit e priceput isi va asigura mincarea singur, va muncii si poate va avea de unde da si la altii: stat, angajati, etc.
1500 miliarde euro in 20 ani, daca iti spune ceva asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 12:02

Interesan treaba cu unchița...dar nu știu dacă și cei ce s-au învățat să pescuiască în apa tulbure s-ar descurca. În ultimii douzeci de ani arta de a fura a devenit o mândrie...azi nu se mai numesc hoți cei ce fură milioane...ei sunt oameni politici...hoți este nenorocitul care neavând ce da la copii de mâncare fură o pâine... Mă uitam ieri la Antena 1 -știrile de la ora 16, o familie nenorocită, și nu erau roomi(deși și ei sunt oameni) le-a murit copilul pentru că un medic nenorocit le-a dat o rețetă, nu gratuită cum ar fi fost normal pentru un copil de trei luni , nu una plătibil sută l a sută.Ei nenorociții aceia neprimind bani sociali...de la stat ...statul om Băsescu, nu au putut cumpăra medicamentul și o nenorocită fință, omeneasc de trei luni, în loc să fie botezat creștinește va fi înmormântat...Vă spun sincer că mă încercau lacrimile, dar lacrim sinceri de om care am un simți...nu de ăla de care am avut parte să văd la Tz. interpretat de Fiul Cel mai Iubit al poporului....Oare la astfel de scene cum reacționează Dictatorul nostru....viitorul Geniu al Carpaților? Fraților mi-e scârbă. El președintele cel cinstit cel care urmărește pe toți cu ajutorul instruțiilor de stat acaparate,(ascultare telefoanelor, încălcarea intimității personale ect) în vedera înfrângerii corupției, cum poate oare... să pescuiască în apa lină...nu el și semenii lui nu pot trăii și pescui decât în ape tulbure...Gaby

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 12:56

"Confruntarea prezidențiabililor va avea loc la TVR

Confruntarea candidaților la președinție va avea loc miercuri seară la TVR, la ora 19:45, potrivit unor surse din staff-urile de campanie ale candidaților. La dezbatere vor participa cinci candidați:Crin Antonescu, Traian Basescu, Mircea Geoana, Kelemen Hunor si Sorin Oprescu.

Potrivit acelorași surse, înaintea acestei confruntări, va avea loc la ora 17:00 o altă dezbatere între ultimii 7 candidați clasați în sondaje, iar vineri va avea loc o a doua confruntare între candidații la președinție, însă cu participarea doar a primilor trei clasați în sondaje."

demelza_st

40 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 14:06

De la: danielemarcos, la data 2009-11-16 10:55:02A N T O N E S C U

ASTFEL DE PERSOANE NU SE NASC IN FIECARE ZI IN ROMANIA.

ESTE UN LIDER INNASCUT

NU PIERDETI OCAZIA SI NU-L SCAPATI PRINTRE DEGETE.VOTATI-L CU INCREDERE.

quote]

da. CRIN ANTONESCU,
asa cum spunea simpaticul/simpatica citati de mine:

ASTFEL DE PERSOANE NU SE NASC IN FIECARE ZI IN ROMANIA.

ESTE UN LIDER INNASCUT

maricribur

8 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 14:28

mie nu mi-e frica de basescu...de fapt nu mi-e frica de niciunul dintre candidati...si oricum,daca in romania este democratie,viitorul presedinte o sa fie exact rezultatul acestei democratti exprimate prin vot....
Cred ca in acesti 20 de ani romanii au invatat sa aleaga si sa judece...asa ca...zarurile sunt aruncate!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:45

De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 12:56:53"Confruntarea prezidențiabililor va avea loc la TVR

Confruntarea candidaților la președinție va avea loc miercuri seară la TVR, la ora 19:45, potrivit unor surse din staff-urile de campanie ale candidaților. La dezbatere vor participa cinci candidați:Crin Antonescu, Traian Basescu, Mircea Geoana, Kelemen Hunor si Sorin Oprescu.

Potrivit acelorași surse, înaintea acestei confruntări, va avea loc la ora 17:00 o altă dezbatere între ultimii 7 candidați clasați în sondaje, iar vineri va avea loc o a doua confruntare între candidații la președinție, însă cu participarea doar a primilor trei clasați în sondaje."

Hm,se pare ca Base nu mai vrea sa participe...

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 18:54

In TRAIAN BASESCU

GINA
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 18:59

Colilasi voi injurati-va ca tot ,,EI'' vor fi la putere indiferent de cine castiga!! Doamne ce popor RETARDAT!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
ariams_2007

20 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:05

DEPLINA IMCREDERE IN BASESCU......PRESEDINTE...DAR IN TURUL II SE VOR FACE MAGARII INTRE GEOANA SI ANTONESCU...

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 20:50

Am deplina încredere in hîc,în primarele nost hîc,iar duminica ma duc sa votez primaria,de unde Presedinte.N-au curajul sa se confrunte si eu trebuie sa votez un viitor primreprezentant al tarii.RUSINE SA LE FIE.de Prințipiu.

9am035210

7 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:37

TRAIAN BASESCU,SINGURUL CARE MERITA SA FIE DIN NOU PRESEDINTELE TARII.

UNICUL CARE A INCERCAT SA FACA REFORME,UNICUL CARE INCEARCA SA PUNA TARA IN

LINIE CU TARILE EUROPENE,SA NE SCOATA DIN MOCIRLA COMUNISTILOR ,CA NU MAI SCAPAM

DE EI.DUCETI-VA LA VOT E DATORIA VOASTRA DE CETATENI SA SCHIMBATI ROMANIA.

9am103093

4 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:42

Ce a facut Basescu

A Fuuuuuuuuuuuuurat

demelza_st

40 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:43

ma mira sa aud ca inca mai aveti incredere in basescu. chiar nu priviti realitatea in fata? sau aveti interese (matusi unchi pdl numiti politic in functii,etc).
intre geoana si antonescu nu se pot face magarii, pentru ca antonescu nu face magarii de felul lui, iar geoana se teme sa-l contrazica pe antonescu. confruntarea scurta dintre ei miercuri seara, la sinteza zilei ne-a aratat deja un geoana impaciuitor, care aproape ca era gata sa-i vanda niste ponturi lui antonescu despre cum e politica ( a psd-ului, a pdl-ului,. cu compromisuri,minciuni si lacomie de bani, cu santaje,etc). doar ca antonescu este si el in politica de vreo 20 de ani, asadar cunoaste f.bine stilul comunisto-securist, e exact ceea ce vrea sa indrepte, mai mircea geoana, asa, fara "maturitatea"voastra la hotii.
hai,antonescu! la turul 2! zdrobeste-i, fa-i din vorbe si cu inteligenta! TE VOTAM. SUNTEM MAI MULTI DECAT CRED INTERNAUTII DE SERVICIU AI PSD SI PDL.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:45

Cu tot linsajul mediatic eu nu mi-am schmbat obtiunea . deci in Traian Basescu.

GINA
Amina

3 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 15:09

pai dintre toti care sunt pentru presedentie Antonescu macar pare mai "de treaba". In sensul ca din 3 rele il iei pe raul mai putin rau daca intelegeti ce vreau s aspun. Si cum am spus mai sus, de ce Base acum nu mai poate de ravna sa scoata parlamentari afara, pana acum ce a facut? a stat si s-a uitat la mare? Cand esti la putere fa ce trebuie atunci nu cand tre sa vina alegerile, atunci toti is buni de nu ii mai recunosti. Aiurea....

cristytapu

8 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:52

De la: gabigabi, la data 2009-11-18 11:12:04@gabygabor -Remus Cernea il cheama pe cel de la 'verzi" ,dar a spus citeva traznai de m-a lasat cu gura cascata ,asa ca .....va fura si el niste voturi de la ceilalti candidati ....nu-l pot acuza ca-i face jocul lui Basescu,totusi,ptr.ca n-am dovezi in acest sens ! dupa cum i-am spus si lui @tycu - mare PRM.ist , macar de-ar invata unii din romanasii nostri cite ceva de la Kelemen Hunor ....acu vezi de ce a fost nevoie de aducerea unui printz strain in tara ca sa faca dintr-o tara neguvernabila, un Stat de drept ? in sfirsit,vom vedea ce-o mai fi si,inima sus !

Ce sa invete romanasii nostrii de la un "om fara tara" ca Kelemen Hunor, oare nu asa sunt numiti maghiarii din Romania, cum sa fie un minoritar presedinte al Romaniei? In toate afisele sale electorale scrie in ungureste, ori noi suntem romani si traim in Romania, cui i se adreseaza acest domn Hunor?..lasati-o balta cu astfel de tampenii!!!

Hadeti sa ne concentram atentia asupra celor 3 candidati, hai 4, daca il punem si pe Dl Oprescu si sa-i lasam pe ceilalti care nu merita sa fie luati in seama, sunt doar niste papitoi , mai ales Vadim si Becali.

cristytapu

8 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:58

De la: maricribur, la data 2009-11-18 14:28:45mie nu mi-e frica de basescu...de fapt nu mi-e frica de niciunul dintre candidati...si oricum,daca in romania este democratie,viitorul presedinte o sa fie exact rezultatul acestei democratti exprimate prin vot....
Cred ca in acesti 20 de ani romanii au invatat sa aleaga si sa judece...asa ca...zarurile sunt aruncate!

Gresit, in acesti 20 de ani , romanii nu au invatat sa aleaga ci doar nu s-au prezentat la urne pentru a alege. Putem privi totusi si din punctul dumneavoastra de vedere: romanii au invatat sa aleaga a nu se prezenta la vot:)

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: