gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 18:26
De la: collinsro, la data 2009-11-15 17:33:28 Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat...
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar... ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci!
 nu-l maninca inca,stai linistit ! nu vezi ca la nevoie il mai scoate din dulap si defileaza cu el ,tot sperind sa dovedeasca cit de Dreapta e pdl.ul ?
|
|
|
Iosif
41 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:07
De la: collinsro, la data 2009-11-15 17:33:28 Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat...
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar... ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci!
Am sa vad cine pe cine mananca ca deja sunt deja haliti cu totii... Stolojan sarcul de el iar fi mancat pe toti daca nu se retragea mereu pe dreapta ptr a trece ceilalti acum cred ca va fi altul care se va ocupa de acest lucru..
nici macar unul mentionat mai sus si ma bucur
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:20
Nea Tycule un semn care ar fi trebuit sa-ti dea de gandit ca Vadim este instabil ,labil psihic este inconsecventa si ,, ,, firescul,, cu care-si schimba directia din mers .....uite aici ce spune de Becali :
* N-am ce vorbi cu derbedeul asta. Acest Gigi Becali pentru mine este un paduche, un pigmeu. Vagabondul dracului! E bolnav psihic, Gindul, septembrie 2008.
* Handicapatul asta care are doua clase mai mult ca trenul care paste oile pe tapsan se viseaza Razboinicul Luminii, Principele lui Machiavelii, Pazvante Chioru, Mihai Viteazu calare pe breazu, conferinata de presa, Paste 2008.
* Medicii au analizat, nu bag mana in foc dar cred ca se drogheaza".
* Acest vinzator de iaurt a pus mina pe cel mai mare club de fotbal din tara, dar eu il voi face sa plece de la aceasta echipa. E timpul ca Becali sa dispara.
* Becali nu e, de fapt, decit o maimuta curentata. O maimuta beata, asta e Becali.
* Nu ma las pana nu il vad intrat la Jilava. Acest Gigi tintarul trebuie sa ajunga la pușcarie. Venea descult in București cu oile, iar acum se compara cu Mihai Viteazul, GSP, 2007.
* "E bolnav psihic si noi nu putem lasa tara pe mana unui bolnav psihic".
* "Mi-e mila de baiatul asta. Omu turbeaza. E bun de dus acum intr-o camasuta de forta. Esti un rahat cu ochi. Vagabondule!
Becali ce spunea de Vadim (el are totusi ...o scuza pt ca e ...oligofren ... e cu intelectul la nivelul unui copil de 5 ani ...dar prost...:)
* E posedat de diavol. O sa incerc sa scap Romania de acest cancer veninos, care se numeste Vadim, Gandul, 2008
* Vreau sa-i spun nenorocitului astuia de om sa nu-mi apara in fata ca, altfel, am sa-i rup botul."
* "Asta e irecuperabil, omul este bolnav. Ce sa fac eu cu asta? Daca ar fi tara toata ca el, intr-adevar am fi o tara de handicapati. El nu e sanatos mintal. Ce sa-mi faca mie papagalul asta?
* Omul asta fabuleaza, nu e sanatos. Daca el traieste cu cainii in casa si cu pisicile si vorbeste cu ei, are 25 de caini in apartament.
* Daca e idiot si prost, o sa ne luptam intre noi si o sa castige altii. Ii dau o palma si il bag sub masa, ii dau o palma da mi-e frica ca moare. E tribunul cainilor si al pisicilor. Are vrajeala, transcript emisiune OTV, ianuarie 200,,
Si dupa ,, evenimentul cu arestarea lui JIJI trece nonsalant la cealalta extrema:
"Becali se afla in Imperiul Raului. In ce tara din lume se mai intampla asa ceva? Credea regimul ca eu, justitiar innascut, voi suporta asa ceva? (...) Este o rusine, e mai rau ca pe timpul lui Stalin. Te ia noaptea de la familia ta si nu-ti spune cu ce-ai gresit. Cauza lui Gigi Becali e cauza tuturor. El nu mai reprezinta acum un nume, ci un simbol", a conchis Corneliu Vadim Tudor.
Breeee nea Tycule daca mata poti sa crezi ca un asemenea comportament e normal inseamna ca dumneata la o cladire in loc sa folosesti betonul pt fundatie ....pui nishte rame ...
Domnule un om politic (si nu numai nu trebuie sa aiba doar inteligenta (Vadim a fost si este un tip cu memorie foarte buna , speculativa ...dar .....FARA CARACTER ....NU VALOREAZA NIMIC,,,,)
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 19:56
Degeaba am incredere cand vad ce evolutie are aceasta campanie electorala .sant total dezamagita de aceste alegeri.
GINA
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 20:34
Nea Tycule uite ce echilibrat este acest Vadim care spune de actrita Dorina Laza r ca ,, bucatarese de 114 kile care a jucat un rol de soferita"
) Ea este o escroaca, ea fura banii actorilor"
Nea Tycule ai vazut cat de putin ia trebuit tribunului sa-si spele toate rufele in public ..ca trece usor de la exaltare la scenarii pesimiste apocaliptice....??
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 21:49
Uite nea Tycule ca sa vezi ca desi ca bolnav psihic nu stiu daca e diagnosticat este bolnav de diabet asa ca functia de presedinte e una solicitanta ...si doamne fere sa nu intre in coma diabetica de la suprasolicitare ...:
La data de 22.03.1999, pentru a-si justifica lipsa de la lucrarile Senatului, care pusese pe ordinea de zi problema ridicarii imunitatii parlamentare a lui Corneliu Vadim Tudor, acesta din urma a prezentat presedintelui Senatului un certificat medical, motivand ca este suferind. Iata diagnosticul din certificatul nr. 222/22.03.1999, eliberat de dr. Alina Nicolau, de la Clinica de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "NC Paulescu": "Corneliu Vadim Tudor este suferind de diabet zaharat insulinoindependent. Dezechilibrat complicat cu disipilemie tip IV.HIA. Nefropatie diabetica. Retinopatie diabetica. Necesita controlul regulat al echilibrului metabolic si al tensiunii arteriale, des controlata si tratament zilnic cu antidiabetice oral. Se recomanda evitarea stresului, eforturilor fizice. Precar, se recomanda/necesita internare pentru reevaluare".
Col. dr. Ion Carciumaru, vicepresedintele grupului PRM din Senat, a motivat absenta sefului sau: "In calitatea mea de medic si de presedinte al Comisiei de Sanatate din Senatul Romaniei, pot confirma ca pe fondul hartuielilor si al sicanelor repetate la care a fost supus presedintele PRM in ultimele saptamani, diabetul de care acesta sufera s-a agravat, glicemia osciland intre valori cuprinse de la 200 mg/litru, pana la 390 mg/litru".
Iata deci boala grava de care sufera liderul RM, afectiune pe care acesta a recunoscut-o personal, la mai multe aparitii televizate. Este cunoscut ca functia de sef al statului este deosebit de solicitanta, programul presedintelui fiind stabilit cu doua-trei luni inainte, pentru fiecare zi. De aceea, un aspirant la o asemenea functie suprema trebuie sa aiba o sanatate de fier. Un om bolnav, suferind si deci complexat din aceste cauze, risca sa actioneze irational, in situatii critice pentru tara. Numarul de probleme pe care un sef de stat trebuie sa le rezolve zilnic este, deci, urias, intrebarea in cazul lui Vadim fiind urmatoarea: "Daca nu rezista la conditii de stres si solicitari fizice, cum va face fata liderul PRM programului sustinut de la Presedintie?"
|
danielemarcos
18 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 10:55
A N T O N E S C U
NU FITI CARCOTASI ! UITATI-VA SI VOI CATA DECENTA ,ELEGANTA ,BUN SIMT.SI TOATE ASTEA NUMAI LA UN SINGUR OM !!!
NU-SI SCOATE IN EVIDENTA COPILUL,PROBLEMELE FAMILIALE,NU INCEARCA SA SI PUNA VALOARE INTAI PE PROPRIA PERSOANA SI PE FAMILIE.EL ARE UN TEL SI ATAT.
ASTFEL DE PERSOANE NU SE NASC IN FIECARE ZI IN ROMANIA.
ESTE UN LIDER INNASCUT
NU PIERDETI OCAZIA SI NU-L SCAPATI PRINTRE DEGETE.VOTATI-L CU INCREDERE.
OAMENII CARE-SI PUN PROBLEMELE PERSONALE PE LOCUL DOI SI INCEARCA SA LE PROMOVEZE PE ALE CELORLALTI INTAI SUNT ADEVARATII PATRIOTI SI TREBUIE SA NE REPREZINTE SI SA NE CONDUCA ASTFEL DE OAMENI.
VEZI:ANTONESCU SI jOHANNIS
|
|
|
SOARE_NICOLETA
2 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 12:57
eu am in basescu!! oricum niciunul nu a facut nimic niciodata dar macar basescu e singurul care macar m-a facut sa stiu cum il cheama pe presedintele romaniei!! si cat de cat parca s-a mai implicat...
|
|
|
maricribur
8 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:17
basescu for ever............
|
maricribur
8 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:25
intr-o romanie plina de kakat...cu acesti candidati...basescu!
|
demelza_st
40 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 14:38
In ce politician am incredere?
Mie, (sI nu doar mie, suntem multi!) mi se pare tot mai evident, acum, ca a iesit la lumina reflectoarelor: in CRIN ANTONESCU !!!
L-am remarcat inca din anii '90 cand a intrat in politica, revoltat si autentic anticomunist : el a condamnat comunismul nu doar din vorbe, ci prin fiecare luare de pozitie, crescand in politica fara pile si obligatii de slugarnicie. Dl. Basescu a facut o sedinta intitulata condamn comunismul cu circul lui vadim, iar apoi a taiat fondurile lui Marius Oprea - care se ocupa de crimele comunismului, apoi a varsat catre CNSAS niste dosare, facand mare gura ca e anticommunist, dar a reusit sa ingenunchieze si sa compromita CNSAS. Adica prin fapte a dovedit mereu ca una zice si alta face, deh! Asa e cu fostii, au obiceiuri de prefacatorie si scenarita de care nu se pot dezbara, la fel e si Geoana, aceeasi plamada, fostul FSN-mama, fostii comunisto-securisti, reactivati.
il recomand si l-am recomandat tuturor prietenilor pe Crin Antonescu si recent, mi-au multumit. S-a vazut in confruntarea de la Cluj, are o inteligenta politica vadita -exemple: coagularea fortelor din parlament pentru o solutie comuna, spontaneitatea cu care a "tzashnit" la confruntarea de la Cluj, desi ceilalti (inclusiv media si sondajele de pe piata) il tot dadeau "fara sanse". Ei bine, acum a dovedit: are atitudine, stie sa vorbeasca, are eleganta si carisma, iar la baza constructiei lui politice are un CARACTER, valori morale cu care a crescut in politica, doar prin valoarea lui si a credintei lui, a viziunii liberale si valorilor democratiei, pe care n-a incetat, din anii '90, sa le apere, atragandu-si prin asta respectful colegilor de partid care l-au ales presedinte PNL.
Faptul ca a trecut acum la lupta deschisa, cu candidatura la presedintie, pentru a impune valorile democratice, valorile morale, modelul omului de bun simt, (de care am fost vaduviti tot mai rau in ultima vreme !) este o sansa pentru noi toti. Iata ca isi pune la bataie, pentru noi, talentul de politician, spontaneitatea, cultura, darul vorbirii si, mai ales, eleganta si naturaletea omului de bun simt, nealterat de coruptie si interese meschine.
Am toata increderea in el.
Ma simt, in fine, reprezentata de un presedinte.
Bravo, Crin! te urmam!
|
danielemarcos
18 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:01
De la: maricribur, la data 2009-11-16 14:17:35basescu for ever............
CE MOTIVE SERIOASE AI?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:13
De la: maricribur, la data 2009-11-16 14:17:35basescu for ever............
ei vezi,d'asta ne e si frica : ca va fi for ever ! si dupa cum se uita crincen cu Ochiul ala,de pe toti stilpii si toate gardurile spunindu-ne "De ce ti-e frica nu scapi " , incep sa cred ca -l voi lasa mostenire si nepotilor mei !
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 15:27
De la: alehin, la data 2009-11-15 21:49:18Uite nea Tycule ca sa vezi ca desi ca bolnav psihic nu stiu daca e diagnosticat este bolnav de diabet asa ca functia de presedinte e una solicitanta ...si doamne fere sa nu intre in coma diabetica de la suprasolicitare ...:
La data de 22.03.1999, pentru a-si justifica lipsa de la lucrarile Senatului, care pusese pe ordinea de zi problema ridicarii imunitatii parlamentare a lui Corneliu Vadim Tudor, acesta din urma a prezentat presedintelui Senatului un certificat medical, motivand ca este suferind. Iata diagnosticul din certificatul nr. 222/22.03.1999, eliberat de dr. Alina Nicolau, de la Clinica de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "NC Paulescu": "Corneliu Vadim Tudor este suferind de diabet zaharat insulinoindependent. Dezechilibrat complicat cu disipilemie tip IV.HIA. Nefropatie diabetica. Retinopatie diabetica. Necesita controlul regulat al echilibrului metabolic si al tensiunii arteriale, des controlata si tratament zilnic cu antidiabetice oral. Se recomanda evitarea stresului, eforturilor fizice. Precar, se recomanda/necesita internare pentru reevaluare".
Col. dr. Ion Carciumaru, vicepresedintele grupului PRM din Senat, a motivat absenta sefului sau: "In calitatea mea de medic si de presedinte al Comisiei de Sanatate din Senatul Romaniei, pot confirma ca pe fondul hartuielilor si al sicanelor repetate la care a fost supus presedintele PRM in ultimele saptamani, diabetul de care acesta sufera s-a agravat, glicemia osciland intre valori cuprinse de la 200 mg/litru, pana la 390 mg/litru".
Iata deci boala grava de care sufera liderul RM, afectiune pe care acesta a recunoscut-o personal, la mai multe aparitii televizate. Este cunoscut ca functia de sef al statului este deosebit de solicitanta, programul presedintelui fiind stabilit cu doua-trei luni inainte, pentru fiecare zi. De aceea, un aspirant la o asemenea functie suprema trebuie sa aiba o sanatate de fier. Un om bolnav, suferind si deci complexat din aceste cauze, risca sa actioneze irational, in situatii critice pentru tara. Numarul de probleme pe care un sef de stat trebuie sa le rezolve zilnic este, deci, urias, intrebarea in cazul lui Vadim fiind urmatoarea: "Daca nu rezista la conditii de stres si solicitari fizice, cum va face fata liderul PRM programului sustinut de la Presedintie?"
 Pai domnita alehin, hai sa ne gandim putin, toti de aici ne framantam , pe cine sef sa il votam ! Pe Antonescu cel frumosul ? il cam intereseaza osul, de geaba e frumusel, osul sa aiba carne pe el, pe Traian firar sa fie, ? e prea mare in chelie, pe Cernea, cel cu chipul lui de dama ? si aici este problema cica este mare-n coama , cu biserica-i cam dur ,si la mintea lui saracul si-a pus si cercel in .....sezut ! pe ungur , sa-l bata amarul ? asta sigur vrea Ardealul, si cand zisai "hopa"ca stim, magandisem la Vadim ca salveaza o Romanie , nu e bun nici el acum, cica are glicemie ?Pai domnita alehin , hai sa ne gandim putin, sa nu ne mai framantam, pe cine  sa votam ???Domnita, este adevarat ca din pacate Vadim are glicemie, dar nu cred ca-l incurca in munca de presedinte,asa si bombonel [A.Nastase] are glicemie si nu-l incurca in politica si afaceri, sau crezi ca ceilalti sunt sanatosi ? Daca matale tot poti sa afli de ei ce boli au, afla si de ceilalti bre !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 17:01
Nu mi=am schimbat parerea nici dupa linsajul mediatic care pentru mine a devenit un calvar,dar nu mai e mult si scapam de astfel de emisiuni.
GINA
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 17:39
De la: alehin, la data 2009-11-15 20:34:59Nea Tycule uite ce echilibrat este acest Vadim care spune de actrita Dorina Laza r ca ,, bucatarese de 114 kile care a jucat un rol de soferita"
) Ea este o escroaca, ea fura banii actorilor"
Nea Tycule ai vazut cat de putin ia trebuit tribunului sa-si spele toate rufele in public ..ca trece usor de la exaltare la scenarii pesimiste apocaliptice....??
sml-confused0067:  E adevarat , e greu de inteles Vadim ca e prea cinstit, in legatura cu Becali, asa este cu caracterizarea ,Becali e intr-adevar un analfabet, Becali e comedia Romaniei , e picuicul tarii , dar faptul ca a fost arestat , a fost o greseala a justitiei, o nedreptate. Becali a fost prea bun cu borfasii care i-au luat masina , eu personal ii injunghiam ,ca pe porcii de craciun , ca asta meritau, Vadim a intervenit nu ca-l interesa chipul ciobanului din Pipera, ci ca sa indrepte o greseala a justitiei, ca intr-adevar greseala a justitiei a fost ., asa trebuia si matale bre sa intelegi !In legatura cu actrita, de unde sti matale ca nu e excroaca,.? Eu personal nu stiu daca e sau nu excroaca , dar stiu ca Vadim niciodata nu face afirmatii nefondate, fara dovezi, si daca el a spus asta , inseamna ca asa e,daca el spune ca a gresit , si atunci asa este ,!
Ticu
|
9am111827
4 mesaje
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 17:53
eu cred in geona mai mult ., se pare ca e mai serios si cu mai multa experienta in diplomatie.
|
georgia_cretulescu
1 mesaj
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 17:57
Foarte bine!Te felicit pentru perceptia realitatii de care dai dovada.Salveaza Romania!Votati TRIAN BASESCU!!
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 12:34
Dragul tati!Mă bucur nespus de mult că ai atâta inteligență nativă...ai reușit să înveți numele DICTATORULUI de România...felicitări ! Sincer de asta este România codașul Europei, fiindcă este presărat de elemente deștepte ca tine...nu este nimic presonal, dar nici măcar nu încerci să folosești materia cenușie cu care te-a dotat natura...păcat ! Dinter cei treisprezece candidați...sau nu știai că sunt atâția ? vrei să votez cu cel care a făcut cel mai mult rău României...care a îndreptat cârma țării spre dictatură personală...nu vezi sau nu vrei să vezi legăturile sale cu Haysan, că miliardarii de carton aserviți puterii, de faptul că pentru el nimic nu este sfânt, nici măcar mama lui...Te compătoimesc scumpule...
|
9am053240
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 12:45
|
georgegrigore_19
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 12:51
 ANTONESCU
|
demelza_st
40 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 13:14
cum vad, INSOMAR ia bani de la securisto-comunisti, sa-i plaseze cat mai sus. jos cu mincinosul INSOMAR! Rusine! chiar va lasati de meserie, nu aveti putina demnitate? realitatea va contrazice total, lasati pe altii sa faca meseria asta. nu mai influentati lumea cu sondaje mincinoase.
|
magititel
9 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 13:58
De la: georgegrigore_19, la data 2009-11-17 12:51:09 ANTONESCU
|
magititel
9 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 14:02
 CRIN ANTONESCU
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 14:07
sml-confused0067: Eu zău nu știu dacă te prefaci sau nu știi...afirmi că tribunul nu face afirmații fără acoperire...nu întradevăr pentru că tot timpul vorbește numei prostii...înțepând în dreapta-stânga, fără să clipească...ești tot în stadiul în care ai fost acum douzeci de ani....crezi tot ce se spune pe sticlă...înțelege tv. vezi dragă că de acolo am fost manipulați și în decembrie *89. Unde sunt teroriștii lui iliescu care trag din toate pozițiile? Așa și tribunul vorbește fără să gândească împrăștie tot în cale...ba este cu tine ba te scuipă...este un om bolnav...medicamente...cămașă de forță...iar tu pune mâna pe carte mai citește, studiază ...învață puțin ce este democrația,intră pe internet mai citește, vezi ce este în jurul nostru în europa, în polonia, ungaria, slovenia, asta din urmă - în ultimii douzeci de ani a ajuns o țară în care mulți austrieci emigrează...na păi dragul meu, pe când și la noi vin să emigreze...nu nouă ne trebuie naționalism , rasism, minciună ....mai meditează și după acea să te pui să lauzi un descreiereat ca Tribunul. Gaby
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 14:31
gabigabi: Îmi pare nespus de rău, dar păcat pentru tine că ești...o blondină...și asta nu trece, nu se tratează cu nimic...nu știu dar când ai fost mică, nu ai stat nici odată pe calea ferată și să privești la șinele care fug în zare...eu recunosc că-n copilărie făceam acest lucru și mă uitam la paralele care într-un punc speram să se întâlnească. Visam să merg acolo și să văd ce se întâmplă când vine trenul...Dece mi-am adus aminte de șinele paralele? pentru că tu scumpii tot așa paralelă iești cu politica, cu viața de zi cu zi...Eu sunt un om simplu, care are mari remușcări că nu am părăsit România, când eram mai tânăr,dar acum la cinzeci și de ani este mai greu...dar citind lozinca ta tâmpită ințeleg că țara asta nici nu merită o soartă mai bună...noi am fost în stare ca o nație mioritică să împușcăm pe un dictator în seara din ajunul Sfântului Crăciunului...blestemul ne urmărește...ne-a dat încă un dictator și asta nu vedem zău nu știu... ce o fi în locul materiei cenușie....din capul matalei ... o zi bună vă urezi Gaby
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 14:32
De la: gabigabi, la data 2009-11-16 15:13:17De la: maricribur, la data 2009-11-16 14:17:35basescu for ever............
ei vezi,d'asta ne e si frica : ca va fi for ever ! si dupa cum se uita crincen cu Ochiul ala,de pe toti stilpii si toate gardurile spunindu-ne "De ce ti-e frica nu scapi " , incep sa cred ca -l voi lasa mostenire si nepotilor mei !
gabigabi: Îmi pare nespus de rău, dar păcat pentru tine că ești...o blondină...și asta nu trece, nu se tratează cu nimic...nu știu dar când ai fost mică, nu ai stat nici odată pe calea ferată și să privești la șinele care fug în zare...eu recunosc că-n copilărie făceam acest lucru și mă uitam la paralele care într-un punc speram să se întâlnească. Visam să merg acolo și să văd ce se întâmplă când vine trenul...Dece mi-am adus aminte de șinele paralele? pentru că tu scumpii tot așa paralelă iești cu politica, cu viața de zi cu zi...Eu sunt un om simplu, care are mari remușcări că nu am părăsit România, când eram mai tânăr,dar acum la cinzeci și de ani este mai greu...dar citind lozinca ta tâmpită ințeleg că țara asta nici nu merită o soartă mai bună...noi am fost în stare ca o nație mioritică să împușcăm pe un dictator în seara din ajunul Sfântului Crăciunului...blestemul ne urmărește...ne-a dat încă un dictator și asta nu vedem zău nu știu... ce o fi în locul materiei cenușie....din capul matalei ... o zi bună vă urezi Gaby
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:37
Eu nu-mi schimb parerea nici dupa toata mediatizarea care este mpotriva presedintelui actual .El e cel ce vrea sa schimbe ROMANIA dar nu prea are cu cine.
GINA
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:40
De la: 9am076753, la data 2009-11-17 18:37:01 Eu nu-mi schimb parerea nici dupa toata mediatizarea care este mpotriva presedintelui actual .El e cel ce vrea sa schimbe ROMANIA dar nu prea are cu cine.
dar te-ai intrebat in care directie vrea s-o schimbe ? ca daca nu te-ai intrebat si nu te-ai gindit la consecinte, atunci vorbim degeaba !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:49
De la: obgabor53, la data 2009-11-17 14:32:36De la: gabigabi, la data 2009-11-16 15:13:17De la: maricribur, la data 2009-11-16 14:17:35basescu for ever............
gabyyyyy ! ce faci ? despre care lozinca timpita vorbesti ? si cine a pus-o,eu ? sau mirabar ala care a zis " basescu-for ever " ? si ce i-am raspuns eu ? ia mai citeste o data raspunsul meu ca, TOCMAI DE ASTA MI-e FRICA ! nu sunt eu "blondina " si nici paralela si cind ti l-am aparat de @tycu si laudat ptr. prezenta si prestanta lui ,pe Hunor,cum de nu m-ai vazut ca-s blondina si ....si....si.... cere-ti scuze !
|
|
|