gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 09:20
De la: cristytapu, la data 2009-11-08 14:12:12De la: buldogul, la data 2009-11-07 09:35:0597% crin antonescu SAU ORCARE SA SCAPAM DE CIRC
Sa va spun circul pe care il face Dl Antonescu : Un laser verde de la etajul al doilea al Muzeului din Piata Sfatului din Brasov,arata proiectia, noaptea, pe Tampa ...si ce credeti ca scrie: Crin Antonescu Presedinte ...hai ca asta-i circ!!!
asa o fi,cum zici tu ,dar scrisul cu corpurile oilor puse-n tarc de Flutur- mai asta vara- ptr. bucuria ochilor Stapinului care ingrasa vita, ti-a placut ? probabil ca da : laserul e ceva mort....eeee,dar oitele-s vii si fac meeee intr-un cor laudativ !
@black - tot vorbesti ca altii manipuleaza ! ti-am mai spus cind ai postat chestia cu Cristian Tudor popescu,ca am in mina un almanah anticipatia de acu' 25 ani in care numele lui asa este : C.T.popescu ! asa ca,las-o jos ca macane sau face mai curind meeeee!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 09:57
De la: gabigabi, la data 2009-11-09 09:20:29De la: cristytapu, la data 2009-11-08 14:12:12De la: buldogul, la data 2009-11-07 09:35:0597% crin antonescu SAU ORCARE SA SCAPAM DE CIRC
Sa va spun circul pe care il face Dl Antonescu : Un laser verde de la etajul al doilea al Muzeului din Piata Sfatului din Brasov,arata proiectia, noaptea, pe Tampa ...si ce credeti ca scrie: Crin Antonescu Presedinte ...hai ca asta-i circ!!!
asa o fi,cum zici tu ,dar scrisul cu corpurile oilor puse-n tarc de Flutur- mai asta vara- ptr. bucuria ochilor Stapinului care ingrasa vita, ti-a placut ? probabil ca da : laserul e ceva mort....eeee,dar oitele-s vii si fac meeee intr-un cor laudativ !
@black - tot vorbesti ca altii manipuleaza ! ti-am mai spus cind ai postat chestia cu Cristian Tudor popescu,ca am in mina un almanah anticipatia de acu' 25 ani in care numele lui asa este : C.T.popescu ! asa ca,las-o jos ca macane sau face mai curind meeeee!
Da ai vazut ce misto a fost cand pe panoul acela gigant de pe magazinul Cocor ii urau PDListii LA MULTI ANI PRESULUI IUBIT la fiecare 5 minute ?Fundalul de focuri de artificii,fond portocaliu si urari de ...ziua lui de nastere .Black da' de Tz ani de la botezu' lu' EBA aia mica nu ii urati si voi ceva frumos marinelului din partea PDL?....Strangeti cateva sute de autocare si faceti o demonstratie frumoasa ca pe vremea lui Ceasca.
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 12:40
De la: black10131307, la data 2009-11-08 00:50:28De la: 111dinu, la data 2009-11-07 13:41:25De la: black10131307, la data 2009-11-07 12:57:03« 65% furajBa pa mă-tii!
By ALEXANDRU MITACHE
Astăzi, în cadrul emisiunii de știri de la ora 18:00 de la Realitatea TV, acest iresponsabil căruia Dumnezeu încă nu i-a luat decât mințile, dar nu și dreptul la semnătură, uscându-i și mâna și limba (probabil de scârbă), pe nume Popescu, a avut din nou căci a mai făcut-o și cu alte ocazii și în alte forme mârlănia să azvârle cu insulte colective.
De data aceasta i-a insultat iar pe cei care au încredere în președintele Băsescu numindu-i aurolaci oligofreni. O pițipoancă de la Realitatea TV, pe care lumea o strigă Adriana Nedelea (că de chemat n-o cheamă nimeni, decât, să sperăm, CNA-ul la ordine), sorbea mută de admirație invectivele lui Popescu, râzând ca proasta-n chestia aia din borcan
Cine îi permite unui debil mintal cu mințile rătăcite să jignească pe un post de televiziune cel puțin 3 milioane de români? Să insulte părinții altora?
Aurolac e tactu și oligofrenă e mă-ta, boule, că altfel nu ieșeai tu așa defect!
Domnilor din Clubul Român de Presă, domnule Mircea Toma de la Agenția de Monitorizare a Presei, domnule Răsvan Popescu de la Consiliul Național al Audiovizualului, pe dementul ăsta primejdios, căruia îi curge lichidul de frână din cap și iese tot mai des ba pe arătura ba în decor, nu vreți să vi-l păstrați în formol la muzeul Institutului Medico-Legal alături de penisul lui Terente? Că și așa seamănă leit. Nu cu bietul Terente.
Măi, Mitache, care pe forumul 9am postezi sub numele de black, n-ai reușit, la cei 51 de ani ai tăi, decât să ai o diplomă chinuită de liceu. La seralul muncitoresc.
Prostia din capul tău, coroborată cu învățăturile asimilate între picioarele Elenei Udrea Cocoș, pe post de tampon absorbant și cele din găoaza iliesciană, pe post de cursant la școala sovietică de reciclare a foștilor comuniști fără școală, nu îți dă dreptul să înjuri un intelectual de talia lui Cristian Tudor Popescu.
Trăiește-ți ignoranța în liniște. Nu mă chinui să îți traduc ce am spus. Nu vei înțelege în veci, chiar dacă vei apela la DEX.
Bâști, putoare politică cu iz de pârț fesenisto-iliescian. Ai ajuns în asemenea hal încât, după ce ai îngurghitat toate mizeriile dintre picioarele Elenei Udrea Cocoș și pe cele dintre bucile lui Ion Iliescu, nu te speli măcar pe gură, înainte de a ieși în public. Produci scârbă!
Mosule, ai ratat! Daca jigodia de ctp e intelectual....sa va fu...garesc neamul la amandoi de boschetari ordinari ce sunteti! V-ati gasit voi intelectali! Doua animale, asta sunteti, imi cer scuze aici regnului animal!
Doi muscoi verzui lacomi de kkt, asta sunteti pentru mine!
Măi, Mitache, atâta timp cât ești doar absolventul unui liceu muncitoresc, deși ai vârsta de 51 de ani... ce să mai zic de ura ta față de intelectuali? Ești unul dintre tâmpiții de la școala de tâmpiți a lui Traian Băsescu. Acesta este motivul pentru care v-a adunat în jurul lui. Să vă folosească ignoranța. Sunt convins că lipsa educației școlare îți va fi o piedică în înțelegerea mesajului meu.
Aștept înjurături...
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 14:45
ce ne leaga de asa zisii politicieni di ziua de astazi?????de unde stiti ca iei trebue realesi???de ce nu vrem o schimbare radicala la conducerea amaratei asteia de tari!!!!!
|
|
|
cristytapu
8 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 15:18
De la: adrianstasek, la data 2009-11-09 08:17:32 In Crin Antonescu! Pentru ca va fi un presedinte altfel: Onest, curat, cu mult bun-simt.Are solutii pentru iesirea din criza economica: Klaus Johannis -Premier. Are curaj! D-lui Basescu, ii este frica, de o confruntare directa, fata in fata cu Antonescu! De ce oare???
L-ati urmarit pe Dl Antonescu la o emisiune PRO TV -"Dupa 20 ani ", acum cateva saptamani? Ati vazut ce solutii are el pentru iesirea din criza ec...sa nu intervina in tot balciul asta pe care il fac bancile cu noi, daca bancile vor sa ridice dobanzile el n-are nici o treaba..nici nu se baga. Va spun eu sigur: nu va fi ales Klaus Johanis -Premier, altele sunt interesele si apoi Antonescu e slab dupa parerea mea nu i-ar face fata lui Basescu chiar daca ar fi confruntarea aia si mi-as dori sa o vad numai ca la televiziunile noastre se practica barfa electorala si circul electoral. Oricum nici unul nu merita votat desi trebuie sa mergem la vot. Eu nu pot sa am incredere in nimeni, nu in Crin , in fata aia de inocent de fost ministru al Sportului care n-a facut decat sa taie frunza la caini pana acum si normal ca n-aveau PNL-istii pe cine sa bage la inaintare decat pe el ...mai este altul ? In Geoana nu poti avea incredere pentru ca are rude peste tot, pe care i-a imbogatit "miseleste" cum este cumnatul dansului care are salariu pe luna peste 80 000 lei/luna si care acum iese in fata tot pentru ca PSD-ul nu are pe cine sa scoata. In Basescu nu stiu daca mai am incredere, l-am vazut cu totii la "guvernare"..dar , in ce stadiu de "degradare " mai poate sa aduca tara asta ? E clar ca are interesele lui. Pe ceilalati candidati nu-i mai pun la socoteala, nu merita. Si vorba lui Caragiale: Noi cu cine votam? Pai cu multimea vida, asa cum ma indemna un e-mail acum cateva zile. Groaznic, sa nu avem noi cu cine vota sa nu avem oameni competenti, doar corupti si atat.
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 15:21
Eu unu, refuz să cred,că mai există descreiereat, (Românii sunt cu mult mai deștepți) în țara care conștient fiind de pericolul care se crează, votează cu marinarul... O fi având pe cei din partid, care sunt în jurul lui să-l voteze. A blocat țara complet. bugetarii sunt diminuați la salariu, profesorii, medicii, pensionarii, sunt cu frica de a nu mai primii nimic.Bravo fraților! Eu unu cred că Băsescu a pierdut complet busola...Vă implor mergeți la vot...nu se poate să rămâne la cârma țării....este un om bolnav. Meditați puțin sunt destui candidați onești. Clin,Oprescu, Kelemen toți îl vor ca premier pe Kaus, vor binele țării...nu spun să votați cu comuniștii, dar cei enumerați de mine sunt oameni de încredere. După mine, cel mai bun este Kelemen Hunor. Cuplat cu Klaus Johanis ar avea deschidere și spre cancelariile occidentale.Gândiți-vă
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 15:23
De la: 9am045616, la data 2009-11-09 14:45:26ce ne leaga de asa zisii politicieni di ziua de astazi?????de unde stiti ca iei trebue realesi???de ce nu vrem o schimbare radicala la conducerea amaratei asteia de tari!!!!!
Si cum faci aceasta schimbare radicala ?....
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 16:35
De la: vaneamarin, la data 2009-11-09 09:57:26De la: gabigabi, la data 2009-11-09 09:20:29De la: cristytapu, la data 2009-11-08 14:12:12De la: buldogul, la data 2009-11-07 09:35:0597% crin antonescu SAU ORCARE SA SCAPAM DE CIRC
Da ai vazut ce misto a fost cand pe panoul acela gigant de pe magazinul Cocor ii urau PDListii LA MULTI ANI PRESULUI IUBIT la fiecare 5 minute ?Fundalul de focuri de artificii,fond portocaliu si urari de ...ziua lui de nastere .Black da' de Tz ani de la botezu' lu' EBA aia mica nu ii urati si voi ceva frumos marinelului din partea PDL?....Strangeti cateva sute de autocare si faceti o demonstratie frumoasa ca pe vremea lui Ceasca.
ups ! am pierdut-o p'asta ....si nici nu-si dau seama cit de penibili sunt si ce scirba si revolta le creste unora in suflet vazind atita laudatio ,amintind de niste vremuri pe care le credeam apuse ! mi-e scirba !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 19:36
Bineinteles ca in actualul si viitorul PRESEDINTE al ROMANIEI>
GINA
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 20:24
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 21:53
De la: gabigabi, la data 2009-11-09 16:35:03De la: vaneamarin, la data 2009-11-09 09:57:26De la: gabigabi, la data 2009-11-09 09:20:29De la: cristytapu, la data 2009-11-08 14:12:12De la: buldogul, la data 2009-11-07 09:35:0597% crin antonescu SAU ORCARE SA SCAPAM DE CIRC
ups ! am pierdut-o p'asta ....si nici nu-si dau seama cit de penibili sunt si ce scirba si revolta le creste unora in suflet vazind atita laudatio ,amintind de niste vremuri pe care le credeam apuse ! mi-e scirba !
ups, ai pierdut si faza aia cu antonescu pupandu-i poalele Patriarhului rosu Iliescu. Mare om, mare caracter Cr(et)inel asta!
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 21:54
De la: gabigabi, la data 2009-11-09 16:35:03De la: vaneamarin, la data 2009-11-09 09:57:26De la: gabigabi, la data 2009-11-09 09:20:29De la: cristytapu, la data 2009-11-08 14:12:12De la: buldogul, la data 2009-11-07 09:35:0597% crin antonescu SAU ORCARE SA SCAPAM DE CIRC
ups, ai pierdut si faza aia cu antonescu pupandu-i poalele Patriarhului rosu Iliescu. Mare om, mare caracter Cr(et)inel asta!
|
ariams_2007
20 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 23:38
DACA MACAR 60% DIN POPULATIE AR GANDI CA DV.CA MINE....SA -I MAI ACORDE INCA UN MANDAT LUI BASESCU,IN CATIVA ANI DE ZILE ROMANIA AR FI O TARA IN CARE S-AR VEDEA ADEVARATA DEMOCRATIE,CUM A INCEPUT SA MISTE REFORMA ,CUM A INCEPUT SA SE LOVEASCA IN HOTI,SARLATANI SI MINCINOSI ,AU IESIT DE LA GUVERNARE CREIND HAOS IN TARA SI DACA VOR CASTIGA ALEGERILE NE INTOARCEM DE UNDE AM PLECAT ,NE TRAG PSDISTII INAPOI CU CEL PUTIN 5 ANI SI SA STITI CA SI FMI-UL NU A FOST STRAIN DE JOCUL PSD-ULUI,CACI PE STAREA DE CRIZA PRIN CARE TRECEM TOTI ,LE STA BINE A 3 TRANSA IN "BUZUNAR"CUM VINE VORBA
|
dacinin
1 mesaj
Oras: Craiova
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 03:53
Daca d=ul Radu Duda ar fi ramas in cursa pentru prezidentiale, as fi ales aceasta persoana, avand in vedere capacitatae sa intelectuala, prestanta si credibilitatea pe care ar fi avuto pe plan international.
Dar fiindca si-a retras candidatura singurul pe care consider ca ar putea sa-i mai aduca cu picioarele pe pamant pe politicieni nostri este totusi Traian Basescu. Avea un ministru bun in persoana d-ului Boc, care era foarte capabil ca finantist, dar nu si ca politician.
Sa nu uitam IN POLITICA TREBUIE SA FII FOARTE BUN DIPLOMAT.
Ori trebuie sa recunostem noi nu avem politicieni la ora actuala avem niste sacali anhiati dupa putere si avantajele lor.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:52
De la: dacinin, la data 2009-11-10 03:53:07
Daca d=ul Radu Duda ar fi ramas in cursa pentru prezidentiale, as fi ales aceasta persoana, avand in vedere capacitatae sa intelectuala, prestanta si credibilitatea pe care ar fi avuto pe plan international.
Dar fiindca si-a retras candidatura singurul pe care consider ca ar putea sa-i mai aduca cu picioarele pe pamant pe politicieni nostri este totusi Traian Basescu. Avea un ministru bun in persoana d-ului Boc, care era foarte capabil ca finantist, dar nu si ca politician.
Ori trebuie sa recunostem noi nu avem politicieni la ora actuala avem niste sacali anhiati dupa putere si avantajele lor.
 Daca mai spui ca Boc a fost bun ministru, mie o sa-mi plesneasca fierea, o sa mor si o sa ma ai pe constiinta , o sa ma visezi urat noaptea
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:56
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:58
De la: ariams_2007, la data 2009-11-09 23:38:19DACA MACAR 60% DIN POPULATIE AR GANDI CA DV.CA MINE....SA -I MAI ACORDE INCA UN MANDAT LUI BASESCU,IN CATIVA ANI DE ZILE ROMANIA AR FI O TARA IN CARE S-AR VEDEA ADEVARATA DEMOCRATIE,CUM A INCEPUT SA MISTE REFORMA ,CUM A INCEPUT SA SE LOVEASCA IN HOTI,SARLATANI SI MINCINOSI ,AU IESIT DE LA GUVERNARE CREIND HAOS IN TARA SI DACA VOR CASTIGA ALEGERILE NE INTOARCEM DE UNDE AM PLECAT ,NE TRAG PSDISTII INAPOI CU CEL PUTIN 5 ANI SI SA STITI CA SI FMI-UL NU A FOST STRAIN DE JOCUL PSD-ULUI,CACI PE STAREA DE CRIZA PRIN CARE TRECEM TOTI ,LE STA BINE A 3 TRANSA IN "BUZUNAR"CUM VINE VORBA
 De C.V.Tudor ai auzit ? el e singurul apt care curata tara de mafioti > ! regimul lui Basescu a crescut saracia in tara , mai ales TERMINATORUL BOC!
Ticu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 12:15
In Terente...
Femeile spuneau. O mai trai...sa ne spuna si noua cum cistiga increderea femeilor....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 12:52
ariams 2007 -îmi pare rău fetițo dar greșești amarnic. Incă o șansă pentru Băse. ar fi sfârșitul Romăniei democratice, și așa suntem o țară democratică numai cu numele. NU te uiți că nemernici din pdl se ocupă numai cu abuzuri, mă uitam aseară la primarul care în văzul poliției, presei lovește cameramanul, ca un bezmetic, descreierat. Cine seamănă se adună... AM VĂZUT ASEARĂ CE A FOST LA CRAIOVA...pe mine mă amitește de vremurile lui Ceaușescu. Cea ce a făcut cu DINESCU pe mine unu m-a scârbit. Dinescu este un erou al Revoluției, pecând el se afla în arest la domicilu, Băse mânca icre negre pe vapor. Nu știa că noi nu avem ce mânca...Înconjurat de foști securiști atacă oameni ca Dinescu? Cu mare fast aduce oameni la mitingurile marelui conducător...și promite că dacă nu suntem deacord cu ei, ne aruncă pe partea cealaltă a Dunări...și ata numești zu democrație și bun trai....noi cei care am trăit vremurile ăstea mai bine murim decât să-l alegem pe acest nemernic cu chip uman. Mai reflectează scumpi...și interesează-te cum este democrația și după acea să deschiz gurița ta scumpă, că ești pre naivă sau te influențează prea mult cineva...nu am de unde să știu, dar un lucru este cert: și vițelul din marginea urbei merită mai mult respect decât băsescu, și mai bine ași vota cu Becali, vladim, sau Kelemen decât cu grav bolnavul Traian.Documentează-te scumpo!
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:04
De la: Tycu, la data 2009-11-10 11:52:06De la: dacinin, la data 2009-11-10 03:53:07
Daca mai spui ca Boc a fost bun ministru, mie o sa-mi plesneasca fierea, o sa mor si o sa ma ai pe constiinta , o sa ma visezi urat noaptea
SCUMP-O ai trăit atâta amar de ani degeaba...CREZI că băsescu este în stare să aducă politicienii cu picioarele pe pământ...cu pumni și forță? aruncând intelectualii peste Dunăre? asta numești tu un președinte?...îmi pare rău dar nu ai prea mult la etaj din materia csre se numește materie cenușie....gaby
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:14
De la: Tycu, la data 2009-11-10 11:52:06De la: dacinin, la data 2009-11-10 03:53:07
scumpă doamnă ai trăit atâta amar de ani degeaba. Nu ai învățat nimic din cea ce s-a întâmplat în ultimii douzeci de ani., cu părere de rău trebuie să-ți spun cîă habar nu ai ce înseamnă democrația...dacă...
"ar putea sa-i mai aduca cu picioarele pe pamant pe politicieni nostri este totusi Traian Basescu." - a ieșit din capul tău atonci te compătimesc sincer, pentru că la etajul superior al corpului tău există un mare vid.Ai uitat perioada pe care am trăit în vremea lui Ceaușescu? acum când intelectualii sunt amenințați cu aruncatul peste Dunăre...suntem pe linia dreaptă către dictatura lui băse, și tu vorbești de el de parcă ar fi salvatorul neamului.... și continui cu altă dobitocie" Avea un ministru bun in persoana d-ului Boc, care era foarte capabil ca finantist, dar nu si ca politician."- Nu vreau să mă inervezi pe tine, pentru că se vede că ori ești manipulată ori ești...drogată.Votează cu cine vrei dar taci din gură!
|
Fosta membra 9am.ro
163 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:15
ariams 2007 -îmi pare rău fetițo dar greșești amarnic. Incă o șansă pentru Băse. ar fi sfârșitul Romăniei democratice, și așa suntem o țară democratică numai cu numele. NU te uiți că nemernici din pdl se ocupă numai cu abuzuri, mă uitam aseară la primarul care în văzul poliției, presei lovește cameramanul, ca un bezmetic, descreierat. Cine seamănă se adună... AM VĂZUT ASEARĂ CE A FOST LA CRAIOVA...pe mine mă amitește de vremurile lui Ceaușescu. Cea ce a făcut cu DINESCU pe mine unu m-a scârbit. Dinescu este un erou al Revoluției, pecând el se afla în arest la domicilu, Băse mânca icre negre pe vapor. Nu știa că noi nu avem ce mânca...Înconjurat de foști securiști atacă oameni ca Dinescu? Cu mare fast aduce oameni la mitingurile marelui conducător...și promite că dacă nu suntem deacord cu ei, ne aruncă pe partea cealaltă a Dunări...și ata numești zu democrație și bun trai....noi cei care am trăit vremurile ăstea mai bine murim decât să-l alegem pe acest nemernic cu chip uman. Mai reflectează scumpi...și interesează-te cum este democrația și după acea să deschiz gurița ta scumpă, că ești pre naivă sau te influențează prea mult cineva...nu am de unde să știu, dar un lucru este cert: și vițelul din marginea urbei merită mai mult respect decât băsescu, și mai bine ași vota cu Becali, vladim, sau Kelemen decât cu grav bolnavul Traian.Documentează-te scumpo!
|
ioncmarian
15 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 14:07
EU PERSONAL, IN SITUATIA DIN ACEST MOMENT NOIEMBRIE 2009, AM INCREDERE IN MIRCEA GEOANA. ESTE UN DIPLOMAT DE CARIERE, O PERSOANA BINE PREGATITA CARE POATE SE NE REPREZINTE LA NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL CU CINSTE SI CU GARANTIA CA VA DESCHIDE PORTIILE PENTRU INVESTITORII STRAINI SI VA CREA UN CLIMAT SOCIO-ECONOMIC SI POLITIC DEMN DE A CONVIETUI CU DEMNITATE IN ACEASTA TARA.
AM PUTEREA SA FAC PARIU CU ORICINE CA ACESTA ESTE NOUL PRESEDINTE.
|
9am126066
25 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 14:10
As avea incredere intr-un partid al oamenilor cinstiti, dar cum asa ceva nu exista , nu pot avea in nimeni incredere. Mai ales cand te uiti la Base... imi e si greu sa-i scriu tot numele cum se comporta, nici daca ar fi pe mosia lui nu ar fi politicos sa faca ceea ce a facut cu Dinescu, presa e mogula, pentru ca ii scoate la iveala toate tampeniile care le face si le spune, cei care sunt cu el sunt cei mai buni, cat a fost sub sutana lui Vantu era foarte, acum daca il critica nu mai e bun. A distrus tot ce a atins, mai rau ca a distrus si tara. Deci nu mai pot avea inceredere, voi vedea atunci la vot pe cine o sa pun stampila. Cat priveste "de ce nu le e frica nu scapa" cred ca se refera la ideea lui diabolica, cum ca o sa iasa din nou presedinte si o sa ne faca colonie, la altceva nu vad la ce ? Doamne ajuta si sa ne binecuvinteze si sa ne protejeze Dumnezeu, numai la el ne mai e speranta.
|
Fosta membra 9am.ro
24 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:21
Da,Geoana este un diplomat si va fi un bun presedinte nu ma indoiesc de politica externa dar cum si cu cine va face Guvern,aici va fi cel mai greu.Daca or fi ca ultimile guverne care au adus Mici Patroni si Mijlocii la faliment cu aproape toata economia?Despre asta ar trebui sa vorbeasca toti,slogane:Satui santem..
|
fulgerul1989
133 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:19
Legea electorala ,este facuta in asa fel incit oamenii corecti,cinstiti cu dorinta de a munci pentru Romania nu pot participa la alegeri.Legal ar trebui ca orice persoana care se simte capabil sa conduca Romania sa poata participa la alegeri ,nu prin cumpararea a 200.000 de semnaturi care de multe ori 95 % sint false.Aceasta Lege permite ca numai excrocii,hotii,demagogii sa se poata inscrie in competitie,fiecare avind posibilitatea sa fie sprijinit financiar de Clanul mafiot pe care-l reprezinta.Oamenii corecti ,nu se baga in politica.!
|
Fosta membra 9am.ro
520 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 21:15
Se vede treabaa d-le ca nu suporti decat parerea d-tale. Deci nu esti tolerant si cu parerile altora.
Ba mai mult, agresiv si nepoliticos. Tot atat de nemernici si chiar...mai...sunt si cei din patrulaterul rosu cu toate ca au alta coloratura de suprafata. Da. Duda s-a nascut prea devreme pentru a intra in cloaca de politicieni care umple parlamentul. Orice individ intelept isi spune parerea fara a manipula asa cum fac slugarnicele
televiziuni de toata greata..
|
dorina27
24 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 08:23
Fiti toleranti si cu mine...., eu votez cu Vadim Tudor. De ce??????????, nustiu. Acesta nu a fost la putere. Dar ce are a face Presedintele tarii cu guvernul??. Guvernul este format din alte partide care sunt majoritare. Legislativul este al parlamentarilor. De bunastarea noastra raspunde guvernul. De aceia sunt si asa multe balacareri'', care ne frusteaza pe noi 'cei multi', Au gresit cand au separat alegerile. Trebuia totul odata. adica parlament si presedinte inacelasi timp. Acum uite ce balamuc si confuzii......,Si sincer voi ati crezut sau credeti ca alegerile parlamentarilor au fost UNI NOMINALE?.
Si inca ceva, politicienii care in propaganda electorala fac asa cheltuieli astronomice. cu bani de la sponsori, cand sunt la putere nu trebuie sa-i de-a inapoi si mai mult decat atat, muuuuult.....muuuuult.. Si ne mai miram ca am calicit?. Oricum daca , prin absurd castiga Vadim, nu va sta mult. Mafia este bine ancorata la putere in functii cheie. Securitatea economiei, a tarii, este in mana mafiei, nu in mana guvernantilor. Ei semneaza ca si Cocotele/statul de plata la bordel. Dar votez cu Vadim  Oricum nu mai am ce pierde. Acum doar ma tarai cu greu sa-mi platesc facturile. Mai rau de atat ce poate sa fie???????
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 08:56
De la: emil_pislaru, la data 2009-11-10 21:15:43 Se vede treabaa d-le ca nu suporti decat parerea d-tale. Deci nu esti tolerant si cu parerile altora.
Ba mai mult, agresiv si nepoliticos. Tot atat de nemernici si chiar...mai...sunt si cei din patrulaterul rosu cu toate ca au alta coloratura de suprafata. Da. Duda s-a nascut prea devreme pentru a intra in cloaca de politicieni care umple parlamentul. Orice individ intelept isi spune parerea fara a manipula asa cum fac slugarnicele
televiziuni de toata greata..
Televiziuni de toată greața? Uite, pentru mine mesajul tău este de toată greața. Vorbești de majoritatea parlamentară ca fiind "patrulaterul roșu", pesemne tu te gândești că Băsescu este un biet dictator față de ce ar fi putut deveni Duda. Mă miram unde se duc cele 5 procente ale fostului candidat la președinție. La Traian Băsescu, pentru a pregăti, în viitorii 5 ani,o dictatură demnă de un aciuit în familia regală.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 09:45
De la: dorina27, la data 2009-11-11 08:23:51Fiti toleranti si cu mine...., eu votez cu Vadim Tudor. De ce??????????, nustiu. Acesta nu a fost la putere. Dar ce are a face Presedintele tarii cu guvernul??. Guvernul este format din alte partide care sunt majoritare. Legislativul este al parlamentarilor. De bunastarea noastra raspunde guvernul. De aceia sunt si asa multe balacareri'', care ne frusteaza pe noi 'cei multi', Au gresit cand au separat alegerile. Trebuia totul odata. adica parlament si presedinte inacelasi timp. Acum uite ce balamuc si confuzii......,Si sincer voi ati crezut sau credeti ca alegerile parlamentarilor au fost UNI NOMINALE?.
Si inca ceva, politicienii care in propaganda electorala fac asa cheltuieli astronomice. cu bani de la sponsori, cand sunt la putere nu trebuie sa-i de-a inapoi si mai mult decat atat, muuuuult.....muuuuult.. Si ne mai miram ca am calicit?. Oricum daca , prin absurd castiga Vadim, nu va sta mult. Mafia este bine ancorata la putere in functii cheie. Securitatea economiei, a tarii, este in mana mafiei, nu in mana guvernantilor. Ei semneaza ca si Cocotele/statul de plata la bordel. Dar votez cu Vadim Oricum nu mai am ce pierde. Acum doar ma tarai cu greu sa-mi platesc facturile. Mai rau de atat ce poate sa fie???????
 Sigur nu ai ce pierde daca votezi cu Vadim !,Vadim este adevaratul presedinte pentru Romania !
Ticu
|
|
|