Info
x
Tu in ce politician ai incredere?
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 15/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 18:05
UN POLITICIAN BUN ESTE ACELA MORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASCARICII ACESTIA AU DISTRUS TARA,AU PANGARIT VALORILE NATIONALE SI SPIRITUALE,AU BATJOCORIT SI UMILIT ACEST POPOR GREU INCERCAT!!! CHIAR SI MOARTEA ESTE UN VERDICT PREA USOR PENTRU CEI CE SUNT RASPUNZATORI SI VINOVATI DE ACEASTA TERIBILA SITUATIE CU CARE NE CONFRUNTAM !!!!!!
I never seen before a wild thing who cry himself
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 18:39
De la: emil_pislaru, la data 2009-11-01 18:00:52Buna Dragi Forumisti! Tot tristi, tot tristi? Va mai mai amintiti de PENTAGONALA? .....ei,nu i-a tradat ,ca doar s-a urcat pe vasul ala cu flori ,cu porta vocea in mina si le-a Promis ca le va da subventiile alea, ati vazut si dvs ! nu-i frumos sa-i ziceti IUDA ! pe cine a mai tradat el ? pe petrica roman ?neee,doar vorbe rele ; pe draga stolo,minciuni in falssss ! eu cred in el ca-i cel mai cinstit si iubitor si respectuos fiu al poporului de la ceausescu-ncoace ! Vivat ! |
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 19:03
OK - Si....? Ce-i de facut? Omoram pa toti? Aici putem sa exprimam optiunile - ei si? Ori cum ne influentam unii pe altii important sa exprimam votul dar dupa o lunga chibzuinta - analiza - observatii pertinente - apoi....Dumnezeu cu mila - cine mai are de trait - va vedea....
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 01:48
In roice caz nu in acela ca m-a pacalit frumos o data. Nu-i mai acord a doua sansa cat inca mai avem de ales, cat inca nu e dictatura.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 43 mesaje Membru din: 5/08/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 09:43
Eu am incredere doar in Dumnezeu! Iar politicienii sunt in cealalta tabara : a dracilor!
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 11:14
Eu unu în mod sigur o să merg la vot,cea ce recomand tuturor oamenilor cu ceva materie cenușie, în partea superioară a capului. Dacă suntem oameni care au ceva în cap ar trebui să votăm președinet pe Kelemen Hunor, drept urmare am avea un premier sibian, deci tot ardelean,oameni cinstiți, cu devpotament pentru cea ce fac, nu hoți calificați. Știu că acest lucru deranjează pe mulți, dar asta este adevărul. În ce privește referendumul, sunt împotriva modificării constituției, asta fiind o idee a lui Băsescu care vrea o dictatură în România...fraților meditați,cumpănați, votați...
|
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 18:47
Poporul roman inca nu s-a trezit din ameteala, sa-l vrei pe mihai inseamna ca esti prea tanar si nu stii ce inseamna regalitatea.
|
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 18:47
Poporul roman inca nu s-a trezit din ameteala, sa-l vrei pe mihai inseamna ca esti prea tanar si nu stii ce inseamna regalitatea.
|
|
|
|
|
mihai_gigi 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 20:22
Suntem prea indulgenti fata de politicienii pe care i-am lasat sa ne conduca. Indiferenta si ignoranta noastra ne costa cel mai mult ..nu facturile!!! Atentie!!!! Ne-am obisnuit cu acest nivel de trai care unora le convine- celor care trag si ei foloasele acestei coruptii. Haideti sa ii lasam sa ne ia si viata daca tot le cedam mereu din drepturile noastre. Urmeaza sa le cedam libertatea ...ceea ce facem in clipa de fata, si mai urmeaza sa le cedam viata. Haideti sa ii sustinem in continuare din banii nostri de buzunar ca ad ca le prinde bine: isi mai cumpara cate o casa, masina ultimul racnet si noua ne dau in schimb e-uri si vaccinuri mortale! De ce nu mai ascultam imnul de stat? Oare nu avem ceva de invatat de la cei din urma? Se pare ca inca suntem in aceeasi stare de somnolenta. Nu vom putea niciodata sa razbatem de unii singuri. Avem nevoie in aceste clipe mai mult ca niciodata unii de altii. In aceste clipe cand sunt promovate ura, invidia, rautatea si trufia. Oare cat vor mai tine??? Observ ca inca mergem la alegeri fara ca macar sa stim pe cine votam. Si la interviuri la fel. Stiam ca basescu (ce nume de rahat) trebuie sa stea in puscarie pentru ceea ce a facut si totusi l-am votat. A facut numai greseli si noi l-am iertat. De ce? Vom pleca capul in continuare si il vom vota inca odata? Nu v-ati saturat de masonul asta jegos??? Era mult mai bine inainte de el desi nu mai vreau sa aud niciodata nici de psd-isti. Nici macar nu avem cu cine sa mai votam. Eu unul nu vad in niciunul dintre candidati "salvarea" Romaniei. Si sunt la fel de mult satul de generatia "..escu", domneste de prea multa vreme. Sunt multe de zis si tot la fel de multe de facut. PArinti nostri au fost manipulati si prostiti la revolutie sa NU ne lasam si noi prostiti ca si ei. EI au macar scuza ca nu erau la fel de scoliti ca si noi. Noi avem accesul la informatie, avem avantajul asta. Nu mai credeti minciunile lor. De cate ori sa ne mai lasam prostiti? Ce valoare are votul meu fara voturile voastre??? Si daca 3 voturi sunt pentru o schimbare in bine si restul sunt pentru mentinerea de status quo, atunci ce valoare ar mai avea cele 3 voturi??? Sa ii cunoastem mai bine pe cei pe care ii votam, sa nu fim creduli. LA fel procedam si cand ne cumparam un lucru care ne place? Nu il analizam mai intai? Sa facem la fel si la alegeri. Trebuie sa votam dar nu avem nevoie de cantitate ci de calitate. Nu avem nevoie de voturi obtinute de la cei care au ceva de castigat din asta. Avem nevoie de voturi juste, de la oameni lucizi si bine informati. Avem nevoie de schimbare. SA DAM DOVADA ca am invatat ceva din istoria noastra. Sa le aratam fratilor si parintilor nostri care au murit pentru schimbare ca ne-am desteptat !!!! Sa luam decizii corecte si sa nu mai fim ignoranti !!! JOS CORUPTIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 20:24
Bravo Mihai
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Muncitoru__Gheorghe 17 mesaje Membru din: 27/10/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 23:04
Politician de incredere este o expresie cam ca "hoț cinstit". În care din ei să ai încredere? Toți au trecut dubios, au fost cel puțin odată implicați în diverse afaceri cu miros neplacut sau au scapat la mustață de inculpare cu câte un NUP cel puțin chestionabil.
Ha! N+am încredere în NICI un politician. Tagma aceasta știe doar să fure, nu să agonisească pentru obște. Știe doar să dezbine nu să unească. Poate doar să ne țină în întuneric și nu să ne aducă lumina cunoașterii. Ca să parafrazez o anecdotă care circulă de mulți ani peste ocean: Cum se numesc 100 de politicieni români de vârf pe fundul Mării Negre? Un bun început... care trebuie continuat! |
|
Muncitoru__Gheorghe 17 mesaje Membru din: 27/10/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 23:09
@obgabor53
Așa e, ardelenii îs toți oameni cinstiți și drepți. No! Numai Miticii ceia din București ne trag înapoi... Da... Amice??? Ești normal? Nu... Din moment ce vrei un președinte maghiar într-o țară românească nici n-ai cum. Un președinte catolic (ori reformat, ce-o fi el) într-o țară ortodoxă... Dai sfaturi alandala, și pe urmă ne mirăm ce ni se-ntâmplă... Vorba unui proverb tot sud-carpatin: Cap ai, minte la ce ți-ar mai trebui. Important e să nu-ți plouă-n gât! |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 00:03
De la: obgabor53, la data 2009-11-02 11:14:41Eu unu în mod sigur o să merg la vot,cea ce recomand tuturor oamenilor cu ceva materie cenușie, în partea superioară a capului. Dacă suntem oameni care au ceva în cap ar trebui să votăm președinet pe Kelemen Hunor, drept urmare am avea un premier sibian, deci tot ardelean,oameni cinstiți, cu devpotament pentru cea ce fac, nu hoți calificați. Știu că acest lucru deranjează pe mulți, dar asta este adevărul. În ce privește referendumul, sunt împotriva modificării constituției, asta fiind o idee a lui Băsescu care vrea o dictatură în România...fraților meditați,cumpănați, votați... Vezi ca Remes nu e Mitic de Bucuresti, e ardelean si penelist din aia de zic ca ai au fost spuma! Si s-a manjit cu caltabosi pe la bot! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 09:30
Măi, cursant la școala sovietică fondată în găoaza lui Ion Iliescu, iarăși ești în recreație? Cam multe pauze... Îți place, nebunaticule, găoaza lui nea Ion, îți place să fii cursantul șef, nu-i așa ? Tragi de timp, fiindcă după 6 decembrie altă funcție, decât cea oferită în găoauza lui Ion iliescu, nu vei mai primi. Pentru puțin timp, ce-i drept, apuci și tu să te fălești în fața prietenilor, ca și Costică Canacheu în fața militarilor.
Apropo, de ce continui să porți mască ? Arată-te ! Doar ești ditamai șef de curs sovietic în găoaza lui nea Ion. De ce să se fălească doar Costică Canacheu cu funcția din parlament? Aștepți cumva să-ți crească și ție mustața, ca apoi să te arăți în toată splendoarea ta cufurită din găoaza lui Ion Iliescu.? Eu cred că nu trebuie să îți lași mustață, fiindcă , din punct de vedere intelectual, ești leit Costică Canacheu.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:25
Eram convins, încă de când am intrat pe forum că se va găsi,vre-un naționalist care să reacționeze la rândurile mele! Asta suntem, nu ne pasă de nimic,nimic nu este sfânt când este vorba de maghiari, germani... păcat că materia cenușie din tine nu se dezvoltă...nu găsești alt argument decât Constituția României art.1 stat național....și nu observi că deja suntem în minoritate,dacă toate lumea recunoaște originea națională...sunt cu mult mai mulți room în țară decât alte națonalități. Uite-te la statistici de după 1989,într-o famile normală de români se nasc 1-2 copii, într-o famile de roomi 10-12 ... o fi și ei ortodoxi, într-o țară de ortodoxi....dar ...NO COMENT Apropo dacă nu ai alte argumente decât cea pe care ai pus pe tapet...scuze...nu trebuie să-mi răspunzi...numai meditează.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:39
DOMNILOR NU ATI VAZUT OE ZI CE TRECE,ASA ZISELE MINORITATI AU MAI MULTE DREPTURI CA (MAJORITATEA)ASA SUSTINEM NOI CA SUNTEM,CIND DE FAPT AM DE STRAINI TOLERATI IN PROPIA TARA!VREI SA TE ANGAJEZI IN VEST?DACA NU VORBESTI MAGHIARA AI SLABE SANSE SA OBTII ACEL POST SAU TI SE SPUNE CA S-A OCUPAT DEJA!VREI SA DAI LO O ACADEMIE SA U SCOALA ?........(MINORITATILE)AU LOCURILE LOR VAPARTE PREGATITESI PUSE DEOPARTE.......S.A.M.D!!!!( TRAIASCA DEMOCRATIA)
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:52
Nu comteaza nationalitatea celui care ne va conduce, important este sa fie OM.Sa-l intereseze intr-adevar soarta tarii, bunastarea noastra.
Si inca ceva...noi NU SUNTEM TARA DE ORTODOXI! Nimic mai fals! |
|
f_nuta 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 12:56
in nici unu,toti sunt mincinosi , hoti, curve, handicapati si nesimtit!!!!!!!!!!!
SA -I IA DRACU !!!!!!!! |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:52
In Adriean Videanu - Ministrul SANATATII !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:10
De la: Tycu, la data 2009-11-01 09:40:02De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 22:00:39La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. THANKS...............
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:15
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-11-03 17:10:12De la: Tycu, la data 2009-11-01 09:40:02De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 22:00:39La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. lady's sense of humor
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:19
De la: f_nuta, la data 2009-11-03 12:56:24in nici unu,toti sunt mincinosi , hoti, curve, handicapati si nesimtit!!!!!!!!!!! Cand spui "curve" te referi numai la blondele din minister bre ? sau la toti !
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:37
De la: gabigabi, la data 2009-11-01 18:39:55De la: emil_pislaru, la data 2009-11-01 18:00:52Buna Dragi Forumisti! Tot tristi, tot tristi? Va mai mai amintiti de PENTAGONALA? Asa e domnita Gabi, ne-au dat praful de pe toba, au mintit intreg poporul, pana si pe cei in roba! Toti ne mint domnita Gabi, ne-a mintit el chiar si Duda ca ar vrea sa candideze, dar prea ar semana cu Iuda. In prostia mea ma-ntreb, de fapt toti ne intrebam;ca luna aceasta Gabi, pe cine doamna sa votam ?
Ticu
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:55
De la: black10131307, la data 2009-11-03 00:03:22De la: obgabor53, la data 2009-11-02 11:14:41Eu unu în mod sigur o să merg la vot,cea ce recomand tuturor oamenilor cu ceva materie cenușie, în partea superioară a capului. Dacă suntem oameni care au ceva în cap ar trebui să votăm președinet pe Kelemen Hunor, drept urmare am avea un premier sibian, deci tot ardelean,oameni cinstiți, cu devpotament pentru cea ce fac, nu hoți calificați. Știu că acest lucru deranjează pe mulți, dar asta este adevărul. În ce privește referendumul, sunt împotriva modificării constituției, asta fiind o idee a lui Băsescu care vrea o dictatură în România...fraților meditați,cumpănați, votați... si Boc e ardelean si PDL.ist si de cind sta in sfera puterii i s-a inmuiat coloana vertebrala de s-a facut gelatina .....ce-or pune,d'le astia in Putere de'i strimbateste in asa hal ? |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:40
MISCAREA ROMANIA ALTFEL Comunicat de presa Membrii fondatori anunta constituirea organizatiei militante Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a transforma in program national conceptul "Romania Altfel" si proiectul România. O viziune pe 30 de ani prin care Familia Regala, prezenta constant in viata publica interna si internationala, propune un parteneriat istoric tuturor mediilor politic, economic, administrativ, social, mediatic - pentru reintoarcerea patriei la principiile si valorile autentice, pentru dezvoltarea durabila a Romaniei ca stat si natiune. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective: Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru primenirea si purificarea morala, pentru reformarea si reconstructia din temelii a României moderne, europene. Mobilizarea tuturor energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor reale, traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti, pentru educarea si pregatirea societatii noi, a tineretului mai ales, în spiritul reafirmarii fiintei nationale a României. Adresa electronica a Forumului organizatiei Mi.R.A. este: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ |
|
zalmoxisio 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:15
Exact, dar nu conteaza ca e baiat de treaba.. si in Tepes mai ales as avea incredere dar si el e f mort... si in Lapusneanu in fine avem detui dar toti is dusi pakat ...in viata au ramas doar ''hahalerele ca sa citez un mare om dse fotbal...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 03:13
De la: agapie_rs, la data 2008-11-10 16:20:07Am incredere in TRAIAN BASESCU AAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! CAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! |
|
roviio 2 mesaje Membru din: 9/09/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:24
nu putem vota decat asa cum ne dicteaza constiinta. BASESCU
|
|
roviio 2 mesaje Membru din: 9/09/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:24
nu putem vota decat asa cum ne dicteaza constiinta. BASESCU
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:05
De la: roviio, la data 2009-11-04 09:24:59nu putem vota decat asa cum ne dicteaza constiinta. BASESCU Bravo ! Pentru a te juta să-ți menții nealterată conștiința îți trimit următorul mesaj : Elena Udrea Cocoș cumulează următoarele funcții în stat : președinte și prim-ministrul din umbră al României, ministrul turismului, președintele din umbră al Camerei deputaților, președintele din umbră al PD-L, toți ceilalți, în frunte cu Traian Băsescu, fiind doar niște biete fantoșe. Majoritatea democrat-liberalilor își dau seama că a-l ajuta pe Traian Băsescu să câștige un nou mandat înseamnă încă 5 ani de umilire pentru ei, înseamnă să se implice în acțiuni de sifonare a banului public, înseamnă să se implice în fraude financiare pentru a îngroșa averea Elenei Udrea, 5 ani în care ei, deși cu calitatea de membri sau simpatizanți democrat-liberali, vor conta mai puțin decât tocurile de la pantofii Elenei Udrea Cocoș.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|

MASCARICII ACESTIA AU DISTRUS TARA,AU PANGARIT VALORILE NATIONALE SI SPIRITUALE,AU BATJOCORIT SI UMILIT ACEST POPOR GREU INCERCAT!!! CHIAR SI MOARTEA ESTE UN VERDICT PREA USOR PENTRU CEI CE SUNT RASPUNZATORI SI VINOVATI DE ACEASTA TERIBILA SITUATIE CU CARE NE CONFRUNTAM !!!!!!
Bravo Mihai
Pentru toate bancurile
Cand spui "curve" te referi numai la blondele din minister bre ? sau la toti !