back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 17:27

De la: 111dinu, la data 2009-10-24 09:51:56@ black cifră

De câte ori vei posta pe acest forum, oricare dintre useri se va gândi la tine ca fiind : țucător de găoază prezidențială, pedeleu, conform definiției de pe un topic, pedelist agățat în belciugul prins de clitorisul Elenei Udrea Cocoș, tampon absorbant între picioarele Elenei Udrea Cocoș, ghemotoc de vată hidrofilă folosit și aruncat la tomberonul putorilor politice.

Iar tu esti recunoscut peste tot ca fiind un idiot! Esti deja un brand! Poti fi etalon al cretinitatii!
Chiar ma gandesc sa patentez o scara a cretinatatii: un cretin cu coeficientul de 0,3 111dinu, altul cu 0,8 111dinu, etc! Tu vei ramine la loc de cinste, 100% cretin! Nu vei putea fi egalat de nimeni!
Esti cretinul absolut! The one and only!

9am037612

5 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 18:27

Nu mai am incredere nici intr-un politician .Cei care" LATRA" mai tare sant cei mai mari hoti si mincinosi.Au ajuns sa faca politica si in Sfanta Biserica si in fata lui Dumnezeu sa minta cu nerusinare.Seful statului in loc sa creeze armonie si intelegere, dezbina poporul roman,creeaza haos si suferinta in propia lui tara numai pentru asi satisface propiile orgolii.Nu stiu pe cine sa votez stiu doar ca doresc sa nu mai aud de BASASCU SI CATEII LUI(olteanu I,boc-usor,frunza galbena,elena...halena..)

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 20:29

De la: 9am037612, la data 2009-10-24 18:27:42Nu mai am incredere nici intr-un politician .Cei care" LATRA" mai tare sant cei mai mari hoti si mincinosi.Au ajuns sa faca politica si in Sfanta Biserica si in fata lui Dumnezeu sa minta cu nerusinare.Seful statului in loc sa creeze armonie si intelegere, dezbina poporul roman,creeaza haos si suferinta in propia lui tara numai pentru asi satisface propiile orgolii.Nu stiu pe cine sa votez stiu doar ca doresc sa nu mai aud de BASASCU SI CATEII LUI(olteanu I,boc-usor,frunza galbena,elena...halena..)

Ticu
Sandu

14 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 21:26

Avem noi in Romania asa ceva ? Hoti da

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 11:13

De la: black10131307, la data 2009-10-24 17:27:41
De la: 111dinu, la data 2009-10-24 09:51:56@ black cifră

De câte ori vei posta pe acest forum, oricare dintre useri se va gândi la tine ca fiind : țucător de găoază prezidențială, pedeleu, conform definiției de pe un topic, pedelist agățat în belciugul prins de clitorisul Elenei Udrea Cocoș, tampon absorbant între picioarele Elenei Udrea Cocoș, ghemotoc de vată hidrofilă folosit și aruncat la tomberonul putorilor politice.

Iar tu esti recunoscut peste tot ca fiind un idiot! Esti deja un brand! Poti fi etalon al cretinitatii!
Chiar ma gandesc sa patentez o scara a cretinatatii: un cretin cu coeficientul de 0,3 111dinu, altul cu 0,8 111dinu, etc! Tu vei ramine la loc de cinste, 100% cretin! Nu vei putea fi egalat de nimeni!
Esti cretinul absolut! The one and only!

Măi, vată hidrofilă, de la început eu ți-am spus că ești idiot fiindcă accepți să stai între picioarele Elenei Udrea Cocoș pe post de tampon absorbant. Ai ieșit din... traista blondei cotroceniste murdar, cu putoare de pârț și zici cu nonșalanță : ba tu ești idiot!
Oricine își poate da seama de mizeriile pe care le-ai îngurghitat, și pe care le vomiți pe forumuri. Ești un scârbos!
Observ că îți menții avatarul, fapt ce dovedește că îți place postura de vată hidrofilă. Ce s-a întâmplat, Elena Udrea Cocoș te-a împrumutat Sulfinei Barbu sau mironosiței Turcanu ? Mîine-poimâine te văd supozitor în găoaza prezidențială. Mai ogoiește-te și tu, nu umbla chiar așa haihui prin orificii jenante...

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 12:46

ROMANI/ CE NE FACEM CU CLASA POLITICA /PE CINE PUNEM PRESEDINTE / ESTE TIMPUL CA ACEASTA NATIE SA ALEAGA UN CONDUCATOR DE CARE SA FIE MINDRA . NU MAI VREM DEMAGOGI NU MAI VREM POLITRUCI ..ESTE TIMPUL CA SA NI SE FACA AUZITE VOCILE /

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 14:12

De la: 9am104796, la data 2009-10-25 12:46:11ROMANI/ CE NE FACEM CU CLASA POLITICA /PE CINE PUNEM PRESEDINTE / ESTE TIMPUL CA ACEASTA NATIE SA ALEAGA UN CONDUCATOR DE CARE SA FIE MINDRA . NU MAI VREM DEMAGOGI NU MAI VREM POLITRUCI ..ESTE TIMPUL CA SA NI SE FACA AUZITE VOCILE /

Matale ai vazut cum se voteaza acum ? Noi bagam in urna pe cine credem ca merita si din urna iese cine e ales sa iasa !

Ticu
9am155938

1 mesaj
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 15:30

Nu fac politica.Tot ce ma intereseaza este sa am un post in invatamant sau sa lucrez altundeva.Multumesc

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 20:47

Sa scapam de vechi,Sa votam tineri si sa speram ca vor sti ei sai tranteasca pe trecuti oriunde or fi ei...obligatoriu,doar nu sant vesnici....coruptiii

lutseva

2 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 09:16

"Nu toti fura...", "Nu toti sunt rai...", daca e asa de ce nu se gaseste NIMENI sa propuna o lege in vederea verificarii averilor? Pentru ca, intr-un fel sau altul TOTI SUNT IN CULPA...Fanfaronada cu Parlamentul Unicameral este praf in ochi pentru ca prostimea sa creada ca Zelus este bun pentru inca un mandat. Sper sa nu se stranga atatia PROSTI...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:35

EURO-DOLAR!politicienii cei mai de incredere

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:37

De la: 9am045616, la data 2009-10-26 10:35:19EURO-DOLAR!politicienii cei mai de incredere
...Sau STAPANII[oliticienilor} nostri

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:38

“FERITI COPIII DE CRIN ANTONESCU!”
scris de Simona Fica
Miercuri, 21 Octombrie 2009 19:15
«DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREȚINÂND ȘI RELAȚII SEXUALE CU ELE!

Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Așa cum se cunoaște din biografia lui, după absolvirea Facultății de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenție, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Solești, din județul Vaslui, după care în comuna Niculiței, din județul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraș, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînțeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraș, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu și cu această sursă au fost predate Securității comuniste o serie de note informative pentru care mai primea și bani. Practic, erau plătite într-un soi de “acord”, la bucată.

Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative și cât mai “poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenții și de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverși oameni care erau în anturajul său, prieteni sau dușmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceaușescu, în condițiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul inițial de întâlnire și de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. “Banii pentru imaginația sa bolnavă și-i primea prin CEC, fiind depuși în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. “Avea o fire care “știa” să se bage în sufletul tău cu forța, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu și are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinerețe, printre principalele sale atribuții era aceea de a spiona copii, mulți dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinții lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceaușescu etc. Bineînțeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenții oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea și el. În paralel, a dus o viață amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relații cu minore”.

Astfel încât, așa cum Securitatea cunoaște, el are chiar și un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetățean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soțul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinți și de Securitatea din România nu cunoaște absolut nimic.

Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinți erau urmriți de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se “simpatic”. (va urma)»

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:40

De la: black10131307, la data 2009-10-26 10:38:03
scris de Simona Fica
«DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREȚINÂND ȘI RELAȚII SEXUALE CU ELE!

Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Așa cum se cunoaște din biografia lui, după absolvirea Facultății de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenție, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Solești, din județul Vaslui, după care în comuna Niculiței, din județul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraș, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînțeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraș, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu și cu această sursă au fost predate Securității comuniste o serie de note informative pentru care mai primea și bani. Practic, erau plătite într-un soi de “acord”, la bucată.

Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative și cât mai “poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenții și de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverși oameni care erau în anturajul său, prieteni sau dușmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceaușescu, în condițiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.

Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul inițial de întâlnire și de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. “Banii pentru imaginația sa bolnavă și-i primea prin CEC, fiind depuși în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. “Avea o fire care “știa” să se bage în sufletul tău cu forța, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu și are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinerețe, printre principalele sale atribuții era aceea de a spiona copii, mulți dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinții lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceaușescu etc. Bineînțeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenții oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea și el. În paralel, a dus o viață amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relații cu minore”.

Astfel încât, așa cum Securitatea cunoaște, el are chiar și un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetățean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soțul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinți și de Securitatea din România nu cunoaște absolut nimic.

Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinți erau urmriți de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se “simpatic”. (va urma)»
UAUUUUUU

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:42

Vrajeli !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:43

De la: Tycu, la data 2009-10-25 14:12:08
De la: 9am104796, la data 2009-10-25 12:46:11ROMANI/ CE NE FACEM CU CLASA POLITICA /PE CINE PUNEM PRESEDINTE / ESTE TIMPUL CA ACEASTA NATIE SA ALEAGA UN CONDUCATOR DE CARE SA FIE MINDRA . NU MAI VREM DEMAGOGI NU MAI VREM POLITRUCI ..ESTE TIMPUL CA SA NI SE FACA AUZITE VOCILE /

Matale ai vazut cum se voteaza acum ? Noi bagam in urna pe cine credem ca merita si din urna iese cine e ales sa iasa !
gici?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:45

De la: tutenes, la data 2009-10-24 16:48:52Eu cred ca toti sunt o apa si un pamant si sunt chiar si intelesi .
Se cearta doar asa de ochii lumii caci tre sa fie un pic de circ care sa simuleze democratia si pentru popor ...
Trist !
Insa papusarii sunt cei din spatele scenei, care au grija si ca aceasta "lupta politica " sa para credibila .

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:47

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-23 21:08:31Geoana si Nastase consulta o ghicitoare, dornici sa vada cat o mai duce partidul lor.
- Va cadea ... intr-o zi de sarbatoare, raspunde femeia.
- Si care va fi ziua aceea ?
- Indiferent care va fi, va fi o sarbatoare !
BAUUUUUU

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:50

De la: CAMELYA_, la data 2009-10-26 10:42:20 Vrajeli !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 10:55

scris de Simona Fica

De când ai fost retrogradat la condiția de vată hidrofilă, nu mai ai filtre absorbante și secrețiile Elenei Udrea Cocoș ți se duc direct în creier.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:15

scris de Simona Fica

Pe zi ce trece se confirma faptul ca piratul este singurul om cinstit din Romania .El cu Nutzi Udrea .. .Oricum,Johannis ,tot din spusele unor trepadusi portocalii pe forumuri,este si mai rau ,ala cica a facut trafic de organe .Brrrrr!!!! Oare propaganda asta basesciana chiar nu mai are limite de bun simt ?!Minciunile si metodele astea securiste mai prind oare la multi prosti in ziua de azi ?Eu unul sper ca nu si cred ca lumea a inceput sa vada clar cine este MARINELUL .DE CE II ESTE FRICA NU VA SCAPA!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 11:48

De la: vaneamarin, la data 2009-10-26 11:15:22
scris de Simona Fica

Pe zi ce trece se confirma faptul ca piratul este singurul om cinstit din Romania .El cu Nutzi Udrea .. .Oricum,Johannis ,tot din spusele unor trepadusi portocalii pe forumuri,este si mai rau ,ala cica a facut trafic de organe .Brrrrr!!!! Oare propaganda asta basesciana chiar nu mai are limite de bun simt ?!Minciunile si metodele astea securiste mai prind oare la multi prosti in ziua de azi ?Eu unul sper ca nu si cred ca lumea a inceput sa vada clar cine este MARINELUL .DE CE II ESTE FRICA NU VA SCAPA!

Vanea, asemenea porcării sunt scrise pe net, unde Crin Antonescu este în creștere și, de asemenea, este considerat cel mai cinstit candidat la președinție. Totodată, cei care folosesc internetul sunt oameni care au o educație și balivernele sunt filtrate. După această prostie scrisă despre Crin Antonescu, libearlul a făcut un salt spectaculos. Este pe primul loc în sondajele făcute pe internet.

Sandu

14 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 18:01

in Basescu +Stolojan am cea mai mare incredere.

Sandu

14 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 18:02

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 18:28

De la: 9am045616, la data 2009-10-26 10:47:53
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-23 21:08:31Geoana si Nastase consulta o ghicitoare, dornici sa vada cat o mai duce partidul lor.
- Va cadea ... intr-o zi de sarbatoare, raspunde femeia.
- Si care va fi ziua aceea ?
- Indiferent care va fi, va fi o sarbatoare !
BAUUUUUU

BUNAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:23

Absolut toti sunt niste ucigasi ai acestui popor,mincinosi,profitori,toti zimbitori iar la spate au in mina Un Tom Brown Tracker sa ne deschida carotida cand nu suntem atenti!!!!!!!!!! Judecati si voi,Rex Applegate spunea -KILL OR BE KILLED!!!!!!!!!!! Your chois????

I never seen before a wild thing who cry himself
Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 14:13

am o mare problema domnilor ....."eu cu cine votez".....sau daca mai conteaza votul meu?......daca tot iese cine vor ei..... ...ce e de facut in Romania de azi?....eu nu vad nimic bun orice am face noi......in ce politician pot avea incredere?

mariamicalia

6 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 16:36

VADIM TUDOR-PRM

Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 18:02

De la: mariamicalia, la data 2009-10-27 16:36:23VADIM TUDOR-PRM

Esti cam nehotarata! Ba Vadim, ba Geoana, ba niciunul!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 20:44

"Ion Iliescu este un om politic interesant, a carui evolutie este interesanta, a carui evolutie politica ne da sansa sa fim cumva optimisti din punct de vedere antropologic, politic: oamenii se pot schimba. Daca Ion Iliescu, dupa o cariera in Partidul Comunist, dupa lucrurile intamplate in 1990 a ajuns totusi - ca a ajuns in acest moment - unul dintre aparatorii constitutionalismului, al pluralismului in Romania, este un efort care merita salutat si chestiunea asta merita o reverenta fara sa uitam cele intamplate in 1990", a spus presedintele PNL, Antonescu, intr-o emisiune electorala, la Antena 3. "

Bravo tovarasi, dati cartile pe fata, ce mama ! Cit sa va mai chinuiti sa va deghizati in liberali?

Deci hiena aia batrina, manjita cu sangele a sute de romani, nu are nicio vina pentru ce s-a intimplat in 90! Toata mascarada aia cu autobuzele Politiei incendiate de politisti, minerii adusi sa planteze panselute cu tirnacopul in capetele bucurestenilor, sediile partidelor sparte ca sa gasesca droguri si bani falsi, mortii neidentificati de la Straulesti, etc, nu au existat in viziunea liberalului Antonescu!
Iliescu merita reverente!!!!

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: